Мариана Георгиева: Няма да давам съвети на Евгения Раданова

Новият министър на младежта и спорта Евгения Раданова пое властта от Мариана Георгиева

© LAP.bg

Новият министър на младежта и спорта Евгения Раданова пое властта от Мариана ГеоргиеваДосегашният министър на младежта и спорта Мариана Георгиева заяви, че няма да съветва новия министър от служебното правителство Евгения Раданова.


"Съвети не давам, аз просто й пожелавам успех и й казах, че трябва да продължи да работи в полза на спорта. Спортистите заслужават много всеотдайност и много доблест", каза Георгиева в кратката си реч при предаването на властта.


"За мен беше удоволствие да й пожелая успех. Пожелах й, разбира се, от сърце да изпита личностно удовлетворение от това, което ще постигне, за времето, което има. Тази възможност за нея е по-голяма, защото времето е лимитирано, но тя е шампионка и сигурно ще успее в малкото време да постигне своето удовлетворение", добави досегашният министър на спорта.
Раданова каза, че се е срещнала с Георгиева и е била информирана какво е свършено до момента от предишното правителство. "Сега предстои да проверя дали това е изпълнено", заяви новият министър на младежта и спорта.


Очаква се следващата седмица Раданова да представи екипа си. Първото нещо, което планира да направи, е да събере директорите на отделните дирекции в министерството и да се запознае с работата им.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK