Юлиян Инджов ще е новият мажоритарен собственик на ЦСКА

Александър Томов каза, че ЦСКА ще има нов мажоритарен собственик<br />

© LAP.bg

Александър Томов каза, че ЦСКА ще има нов мажоритарен собственикГлавният акционер в ЦСКА Александър Томов заяви, че се е разбрал с Юлиян Инджов за окончателното акционерно преструктуриране. Той ясно даде да се разбере, че решенията ще се взимат от строителния предприемач.


"Вървим към нов мажоритарен главен акционер. Как точно ще бъдат разпределени акциите, не е ясно още. Ясно е едно - който дава най-много пари, той ще дърпа конците", заяви Томов след нулевото равенство с "Берое".


По думите му прехвърлянето на акциите е "практически безвъзмездно". "Всички пари, които има да се получават от "Лира инвестмънтс", се отлагат за неопределено бъдеще, няколко години поне. Но главната цел е ЦСКА да бъде стабилизиран, да се свърши със старите задължения, има план за действие с точни цифри до юни."
Томов обясни, че на ниво акционери всичко е приключило. "Всичко е изяснено, всичко е подписано. Поне на наше ниво с г-н Инджов нещата са солидни."


Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА каза, че ще продължи да помага, но занапред ще се появява по-рядко пред медиите и призова за коментари да бъде търсен Инджов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK