НАП обяви за продан марката ЦСКА с начална цена 3.7 млн. лв

НАП ще опита да си върне част от 10.6-те милиона лева, които настоящото дружество дължи

© Юлия Лазарова

НАП ще опита да си върне част от 10.6-те милиона лева, които настоящото дружество дължиНационалната агенция по приходите обяви за продан правата върху комбинираните марки, регистрирани на името на ПФК ЦСКА АД. Начинът на продажба е чрез таен търг, а началната цена е 3 680 360 лв. 


Желаещите да участват в наддаването трябва да внесат 20% от обявената цена, или 736 072 лева. Внасянето на депозитите трябва да стане по банков път между 25 юни и 1 юли.


Датата на провеждане на търга е 3 юли. Търгът ще се състои в сградата на ТД на НАП София, дирекция СДО, ул. "Гурко" №12, от 15.30 ч. 
Марката е заложена като част от дълга на ЦСКА към НАП. С продажбата й агенцията по приходите ще опита да върне част от задълженията на червените, които според главните акционери Ивайло Манджуков и Милко Георгиев са 10.6 милиона лева. 


НАП обяви за продан марката ЦСКА с начална цена 3.7 млн. лв

© nap.bg


НАП обяви за продан марката ЦСКА с начална цена 3.7 млн. лв

© nap.bg

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK