Тодор Батков обяви оттеглянето си от "Левски"

Тодор Батков се оттегля от управлението на клуба

© LAP.bg

Тодор Батков се оттегля от управлението на клубаТодор Батков се оттегля от футболния "Левски". Адвокатът съобщи това на пресконференция след продължило близо четири часа заседание на Надзорния и Управителния съвет.


Батков обяви, че ще преотстъпи притежаваните от него 29 871 244 акции, които са 98.2% от акционерния капитал на клуба, в полза на трима души - Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Тримата ще имат равен дял от акциите на досегашния главен акционер.


"Говоря за последен път като акционер в "Левски. Доста мислих, говорих с различни хора и в крайна сметка бях впечатлен от представените ни платформи и програма за реално осигурено финансиране, което да гарантира нормален бюджет на "Левски", каза Батков със сълзи в очите на пресконференцията.
Той допълни, че прехвърля безвъзмездно всичките си акции, както и че отделно ще опрости сумата от 1.619 млн. лева, с които е финансирал клуба от 1 юли миналата година до сега.


В "Левски" вече няма да има главен акционер, а сред миноритарните нито един няма да има решаващ глас. Очаква се все пак основната фигура да бъде Иво Тонев - бивш изпълнителен директор на "Локомотив" (Сф), бивш общински съветник на ГЕРБ в София и бивш председател на управителния съвет на спортния тотализатор. Той е председател на управителния съвет на "Левски".


"За миналите три години и половина Иво Тонев доказа , че е човек на делото. Пое колосалния риск да стартира строителството на сектора, без това да беше абсолютно необходимо. В момента сме на финала, което се дължи предимно на неговите усилия. Подчертавам, без нито стотинка помощ от държавата", каза Батков за Тонев.


Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски.


Тонев е един от тримата, които ще получат равен дял от акциите на Батков

© Георги Кожухаров

Тонев е един от тримата, които ще получат равен дял от акциите на Батков


Ангелов беше замесен от Цветан Василев в съмненията около собствеността на "Левски", когато преди година стана ясно, че голяма част от акциите са притежание на кипърската офшорка "Дигерасо лимитид". Тогава Батков обяви, че е преговарял с Цветан Василев за кредит, а бившият шеф на КТБ отговори: "Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов."


"Той е изграден юрист, достоен и честен човек. Ангелов започна като колега в адвокатската къща, която ръководя, през 1998 г. и през цялото време е бил плътно до мен в решаването на всички юридически казуси  на "Левски".  Апропо той от десет години е в надзорния съвет на "Левски" - или е вицепрезидент, или член", каза Батков за Ангелов.


Николай Иванов е собственик на "Юпитер холдинг". Неговите компании са сред най-големите български производители на ограничителни системи за пътища и метални конструкции за енергетиката.


"Той е пловдивчанин, живее в Пловдив, успял човек с образование и отношение към спорта и "Левски". Председател е на асоциацията за безопасност на движението и член на строителната камара", обясни Батков за Иванов.


Тодор Батков пое издръжката на "Левски" след оттеглянето на Майкъл Чорни от управлението на клуба през 2004 г. Преди това той беше дясна ръка на Чорни, който бе президент на столичния отбор от 2002 до 2004 г. Батков държеше над 99% от собствеността след преструктурирането на дълга в акции, когато капиталът стана почти 30 милиона лева.


"За 17 години дадох всичко, което имах - 40-45 милиона лева, с ясната цел, че Бог ми е дал и ми е помогнал, и аз трябва да помогна на любимия си клуб. В природата и човешкия живот няма нищо вечно, единственото вечно е "Левски", каза още Батков на пресконференцията.


Преди почти година, вестник "Капитал" написа, че още през 2011 г. част от акциите на Батков в "Професионален футболен клуб "Левски" АД са били купени. "Дигерасо лимитид" беше придобила 195 хиляди обикновени поименни акции и 120 хиляди поименни привилегировани акции от капитала на "ПФК "Левски" АД, както и 50% от всички вземания на Тодор Батков към футболния клуб. Тогава това се измерваше в 39% от обикновените поименни акции и 48% от поименните привилегировани акции, или общо 42% от капитала на клуба.


Александър Ангелов е вторият човек, който ще получи една трета от акциите на Батков

© LAP.bg

Александър Ангелов е вторият човек, който ще получи една трета от акциите на Батков

Парите за покупката бяха дошли като заем от една от фирмите в обкръжението на Цветан Василев "Билдинг рисорт". Компанията си поиска отпуснатия 1 милион лева от офшорката миналата пролет в момента, в който отношенията между Василев и Пеевски бяха охладнели.


След разкритията на "Капитал" Батков обеща да докаже, че офшорката е негова. Някакъв вид доказателство така и не се появи.


Заради съмненията, че Батков няма контрол върху "Дигерасо лимитид" тръстът "Синя България" поиска обещаните 15% от акциите на "Левски" да дойдат именно от нейния дял. Тръстът и досега не е получил въпросните акции.


При Батков "Левски" спечели три титли - през 2006, 2007 и 2009 г., два пъти купата на България - 2005 и 2007 г., три пъти Суперкупата на страната - 2005, 2007 и 2009 г. В евротурнирите стигна до четвъртфиналите на Купата на УЕФА през 2006 г., а през сезон 2006/07 стана първият български тим, участвал в груповата фаза на Шампионската лига.


"В "Левски" изживях много велики моменти - титли, купи... Преживях и много разочарования. Направил съм сигурно много грешки. Сега отчитам може би най-голямата от тях е това, че не проявих достатъчно воля и усърдие и когато Чорни се оттегли, не споделих отговорността."


"Първата грешка е, че за всичките тези години беше запазен този порочен модел 90-100% от акциите да са в ръцете на един човек и той да взима тежки решения. Втората грешка може би е, че във вихъра на ежедневието не въведохме колективното начало в клуба, което сега смея да твърдя не е така", продължи Батков.


"Третата грешка е, че изпуснахме духа от бутилката и харчехме толкова, колкото се налагаше и ми налагаха спортните хора, за да стигнем до фрапантната ситуация до последния най-тежък сезон - 2014-2015, когато в началото на 2015 г. само за да изпълним условията за лиценза, трябваше да покрием 1.8 млн. евро", каза още адвокатът.


Той благодари на всички фенове, които са се включили в кампанията "Левски" е твой" и са помогнали за спасяването на лиценза.


"От днес преставам да бъда президент на "Левски", за да продължа да бъда левскар и да помагам с каквото мога", завърши Батков.

Ключови думи към статията:

Коментари (156)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на pataklamabg
  pataklamabg
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Като гледам "новата" власт май по-добре да си бяхте държали старата.

 2. 2 Профил на laveol
  laveol
  Рейтинг: 548 Неутрално

  Това добре, ама не бива и за секунда да се забравя кой точно е Иво Тонев и къде се намира в момента предишния клуб, в който заемаше подобна длъжност.

 3. 3 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Не схващам, към настоящия момент Левски дължи ли пари на Батков или не?

  generator
 4. 4 Профил на vekoven1914
  vekoven1914
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Сполай ти Тодаре, на добър час!!!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 5. 5 Профил на sten_p
  sten_p
  Рейтинг: 512 Неутрално

  Силно се съмнявам че идват по-добри времена за Левски.

 6. 6 Профил на TAC
  TAC
  Рейтинг: 704 Неутрално

  Историческо време за българския футбол - нищо не е това,което беше.Вярвам,че е за добро!

  rock n' roll is king!
 7. 7 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 367 Весело

  тонев-ангелов -бб-пеевски хахахахахахахаххаха герб и дпс официализираха коалицията си чрез леФски

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 8. 8 Профил на theanalyser
  theanalyser
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Батков, Гигов, Лупи.
  Паре нема, действайте...

 9. 9 Профил на lmy13504670
  lmy13504670
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Адвоката на Пееф и момчето за всичко на бат'Боко... креативно начало

 10. 10 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1604 Неутрално

  Левски ще потъне като ЦСКА, ако не се изчисти навреме от пиявиците, които го източват. А Тонев е една от тях

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 11. 11 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 284 Неутрално

  ами вече е официално:
  Левски е собственост на ГЕРБ+ДПС
  Това го знаехме много отдавна, да е честито на тези, които имаха каквито и да е съмнения
  Но разбира се вие винаги сте сами срещу всички

 12. 12 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 707 Неутрално

  рано е за коментари, ей Богу!

 13. 13 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  “Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов".

  В учрежденията преди 10/11 имаше едни дежурни табелки с надпис: “Чистотата е здраве” - стават все по-актуални!

  I Want To Believe
 14. 14 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#5] от "sten_p":

  Кво ти пука?Питай си джиляка!

 15. 15 Профил на carmello
  carmello
  Рейтинг: 739 Неутрално

  Тонев ще е нещо като Лупи за ЦДНА, жалко, жалко

 16. 16 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4211 Неутрално

  Какво значи "ОТТЕГЛЯНЕ",ако наистина е собственик
  ОТТЕГЛЯТ СЕ ПОДСТАВЕНИТЕ ЛИЦА
  ОТТЕГЛЯ СЕ СЛАМЕН ЧОВЕК
  Истинският собственик НЕ ОТСТЪПВА
  СОБСТВЕНОСТТА СИ !!!!
  ТОЙ Я ПРОДАВА !!!!
  Лъсна НАЙ-ГРИЖЛИВО ПАЗЕНАТА ТАЙНА
  ЧЕ БАТКОВ НЕ Е СОБСТВЕНИК НА ЛЕВСКИ
  А Е ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ
  Ако имаше истинска журналистика в България
  щеше да освети ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ
  НА ЛЕВСКИ
  а не поредните ментета,натрапвани като
  "собственици"

 17. 17 Профил на zegi
  zegi
  Рейтинг: 671 Неутрално

  [quote#4:"vekoven1914"]Сполай ти Тодаре, на добър час!!![/quote]
  На добър час , и освобождаване от отговорност разбира се, само след като се прегледат сметките, установи се , че не е крал /последното е много малко вероятно/ и най-вече му се избръсне публично половината мустак без пяна и с тъпа ножка.

 18. 18 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 1169 Весело

  До коментар [#10] от "Darcas":

  Е поне ще има отново вечно дерби... във "В" група

 19. 19 Профил на mitkokitkata
  mitkokitkata
  Рейтинг: 287 Весело
 20. 20 Профил на encor3
  encor3
  Рейтинг: 945 Неутрално

  Ей богу, Тодаре, на кого ни оставяш. Ти поне беше забавен. Ивчо е, като препикано мушкато в сравнение с теб.

 21. 21 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 3162 Весело

  ..."Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов"...

  Еййй богу , Данко хйрсъзина ма окраде ...проплака бай Ганьо !!!

 22. 22 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 479 Неутрално

  До коментар [#16] от "Hawaii":

  Ти понеже от всичко разбираш и умееш да пишеш с големи букви, обясни ни моля ти се, кой е собственикът на Левски.

 23. 23 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4211 Неутрално

  [quote#15:"carmello"]Тонев ще е нещо като Лупи за ЦДНА, жалко, жалко [/quote]
  Тонев е по-скоро нещо като
  МИЛКО и БОРКО за ЦСКА
  МИЛКО ГЕОРГИЕВ и БОРИСЛАВ ЛАЗАРОВ
  Спомняте ли си ги тези двамата ОДИОЗНИ
  "СОБСТВЕНИЦИ" НА АКЦИИТЕ НА ЦСКА
  Дето после станаха обект на
  РЕВНОСТТА НА ЦИМБИКА
  Взел се насериозно цесекарски фен
  който сред порой от псувни искаше и той
  някоя и друга акция за себе си
  ЦИРК МААМУ СТАРА,ЦИРК
  ха-хааааааа

 24. 24 Профил на staska
  staska
  Рейтинг: 1094 Весело

  Ми просто мустаците не са на мода вече.

  "Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере в къщи с гъска."
 25. 25 Профил на crazyjohny
  crazyjohny
  Рейтинг: 225 Неутрално

  няма ли да има някаква реакция от феновете на Левски,кеф ли им е ,че Пеевски и ББ официално са им собственици???

 26. 26 Профил на volrath
  volrath
  Рейтинг: 497 Разстроено

  По порочно от това името на Апостола да се държи от Пеев и ДПС не мога да си представя...

 27. 27 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 5646 Неутрално

  Ами Батков вече няма стимул да е в "Левски". След като няма ЦСКА...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 28. 28 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4211 Неутрално

  [quote#22:"wallenstein"]Ти понеже от всичко разбираш и умееш да пишеш с големи букви, обясни ни моля ти се, кой е собственикът на Левски. [/quote]
  Плати ми хонорарите на Бареков и ще ти го обясня
  до последния детайл.
  Такова едно разследване плаче за перото на
  журналистически кадър поне от ранга и
  хонорарите на Бареков.
  Впрочем,
  прочети по-внимателно написаното от мен преди
  Точно това казвам.
  Ако има истински журналисти в България
  Точно това да осветлят
  КОЙ е истинския собственик на Левски

 29. 29 Профил на s0f1a
  s0f1a
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Ехе, Левски без Батков. Ами сега накъде

 30. 30 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Направо ново първенство да се направи. А футболните клубове да са наистина футболни - да развиват детски школи, да играят за публиката, а не с мисъл за джоба и Син сити.

 31. 31 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Пак мръсни игрички!

  Tony
 32. 32 Профил на shakez
  shakez
  Рейтинг: 451 Неутрално

  До коментар [#3] от "conTXT":

  Да, 30 млн.

 33. 33 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 719 Неутрално
 34. 34 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 882 Неутрално

  Добре, че има промяна. Лошото е, че мъглата не се вдига, ами се сгъстява.

 35. 35 Профил на stoyan_ninov
  stoyan_ninov
  Рейтинг: 225 Весело
 36. 36 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Ей, Богу, имаше ли смисъл, наистина?

 37. 37 Профил на californication
  californication
  Рейтинг: 288 Весело

  "КОЙ" е собственик на Левски - официално!

  Men are born to succeed, not to fail!
 38. 38 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3244 Неутрално

  До коментар [#26] от "vojdek":

  Със чудна младенческа вяра в доброто
  завърши ти бурен живот!
  О, Левски, нима ти бе силен, защото
  не знаеше своя народ?

  Кирил Христов

 39. 39 Профил на martinio
  martinio
  Рейтинг: 520 Неутрално

  Дано Боко да краде достатъчно, че да има и за Левски. Аз съм оптимист

 40. 40 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4211 Неутрално

  [quote#34:"b_d_s"]Добре, че има промяна. Лошото е, че мъглата не се вдига, ами се сгъстява. [/quote]
  Промяната е не да се оправи нещо в Левски
  Кукловодите просто ИЗПЪДИХА БАТКОВ
  поради пълната му неадекватност
  и по причина може би на нещо
  ментално по-сериозно
  свързано със страстта му към алкохола.
  Тепърва ще търсят изход и решение на проблемите

 41. 41 Профил на californication
  californication
  Рейтинг: 288 Весело

  Сектор Б защо мълчи, "КОЙ" сега ще ги държи!

  Men are born to succeed, not to fail!
 42. 42 Профил на rainbou1
  rainbou1
  Рейтинг: 1243 Любопитно

  Малеее
  3 от Софийските грандове отиват в киреча.
  За Левски беше ясно - Батков искаше да си осребри инвестициите в клуба, но така и не намери купувач, след като Газпром се отказа.
  Май и почвам да разбирам защо Домус Ага си разпродава отбора - при толкова проблеми да наливаш пари в отбор, като можеш и с половината да станеш шампион....

 43. 43 Профил на maginka
  maginka
  Рейтинг: 388 Неутрално

  да видим сега какво ще стане с отбора.

 44. 44 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  Т.е., според експертите, Пеевски е собственик, само дето не му виждам името никъде.
  Според други експерти, Пеевски е собственик, но Левски отивал в киреча. Пеевски купува Левски, за да го затрие?

  Както вече знаем, мисълта при някои експерти не е необходима.

  До тук ясно е само едно - иде ли реч за Левски, новината е водеща. Първа страница в Дневник, в новините, навсякъде. Това е Левски!

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 45. 45 Профил на californication
  californication
  Рейтинг: 288 Неутрално

  Ooooo Darth - как беше #КОЙ е собственик на Левски, вече официално. хахахаха

  Men are born to succeed, not to fail!
 46. 46 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 367 Весело

  До коментар [#44] от "Darth Plagueis":


  [quote#44:"Darth Plagueis"]До тук ясно е само едно - иде ли реч за Левски, новината е водеща. [/quote]
  водещата новина бе оня ден когато имаше 400 -и кусур коментара ...близо 500 когато се говореше за съдбата на най ВЕЛИКИЯ БГ ОТБОР ЦСКА

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 47. 47 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#45] от "californication":

  Къде е официалното, че очевидно виждаш неща, които аз не мога?


  До коментар [#46] от "johngoti":

  Нямаше 400 коментара, а 400 поста ГАВРА. Прави разлика.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 48. 48 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#44] от "Darth Plagueis":

  Тони, не е срамно да признаеш реалността все пак ти не си виновен за нея
  Но да виждаш Александър Ангелов (и то не от днес) в ръководството на Левски и да не намираш връзката с Пеевски (ДПС) е просто несериозно
  Също толкова пряка е връзката между Тонев и ББ и това не е от днес
  Надявам се да не увеличите много гласовете за ДПС на изборите есента в София

 49. 49 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#48] от "petark":

  Да питам и теб, па току-виж съм получил отговор. Ангелов е в кантората на Батков от 99та. От 2005та е в Левски на сегашната си позиция. Т.е., според теб, Пеевски е в Левски от 2005та, а от 99та е и в канторатана Батков, така ли?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 50. 50 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Прсето- Син е вече син!

 51. 51 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Софист?
  До коментар [#49] от "Darth Plagueis":

 52. 52 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Уж най великият, пък във В окръжна група?
  До коментар [#46] от "johngoti":

 53. 53 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4265 Неутрално

  От една страна е много добре ,че Батков си отива..............,но от друга страна НЕ!

 54. 54 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4265 Весело

  До коментар [#46] от "johngoti":
  "Най-великият тим" сред аматьорите-това е днес Цска-,-,-!

 55. 55 Профил на mangiafuoco
  mangiafuoco
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Свинята - Майка и Прасето- Син, са реалните собстявеници на Левски София, а истинският е Меди!
  До коментар [#28] от "Hawaii":

 56. 56 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#49] от "Darth Plagueis":

  Не веднъж съм ти казвал, че Батков и Пеевски имат общи бизнес проекти - типичен пример в разпределението на акционерното участие в издателя на в. Стандарт
  Аз не ти говоря за конкретни дати и години - казвам ти, че адвокат Александър Ангелов в дясната ръка на Пеевски - използвай гугъл и прочети. Участието му в схемата Булгартабак е повече от явно - да не забравяме парите, които дойдоха в Левски по линия на Булгартабак
  Не, не ти казвам, че Пеевски е в Левски от 1999 или 2005г- но ти казвам, че в момента със сигурност е при вас
  Би ли би дал разумен аргумент защо Батков "подарява" собствеността си точно на тези тримата? Сигурно е някаква случайност

 57. 57 Профил на gogo2011
  gogo2011
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#55] от "mangiafuoco":

  Каква гавра, а? Меди собственик на Левски. Човекът явно търси символизъм, открита подигравка. Не са се променили много нещата от онези 500 века - имало е и ще има продажни душици.

 58. 58 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 449 Любопитно

  Въпрос с понижена трудност . Кой ще е следващия отбор в "А" окръжна ?

 59. 59 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#56] от "petark":

  Бих - Левски е тежест за Батков от поне 4 години насам. Отдавна му носи негативи, които няма как да покрие и за него единственият ход е да се отърве. Направи го късно, просто щото е тъп и се надяваше да получи някаква възвращаемост.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 60. 60 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1235 Неутрално

  При Батков "Левски" спечели три титли - през 2006, 2007 и 2009 г., два пъти купата на България - 2005 и 2007 г., три пъти Суперкупата на страната - 2005, 2007 и 2009 г. В евротурнирите стигна до четвъртфиналите на Купата на УЕФА през 2006 г., а през сезон 2006/07 стана първият български тим, участвал в груповата фаза на Шампионската лига.

  Благодарим на Тодор за успехите под негово ръководство. Сега е време за вдигане на мъглата.

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
 61. 61 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4265 Весело

  До коментар [#58] от "zle_platen_trol":
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Това е въпрос за първокласници-!Дай нещо по-трудно..............-!

 62. 62 Профил на hedonist85
  hedonist85
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#56] от "petark":

  То Ангелов е адвокат на още 100 човека, по тази логика може да е сламен човек на някой от тях относно придобитите акции. Освен това Ангелов е съдружник на Батков, при това йерархически Батков е над него , по вашата логика може пък Ангелов да е сламен човек на Батков и Батков да си прехвърля акциите пак на себе си.
  Хипотези много, реални доказателства, че Пеевски е станал косвено акционер в Левски никой не е извадил.

 63. 63 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 449 Любопитно

  До коментар [#61] от "bat_plamen":

  Готово .
  Кое ще се случи първо ? Завръщане на столичните "грандове" в А група или събиране и на четирите " гранда " в "А" окръжна ?

 64. 64 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 449 Неутрално

  До коментар [#57] от "gogo2011":

  http://7dnifutbol.bg/archives/3828

  Това за да прочетеш , кой е собственик на ЦСКА , фалиралото .

 65. 65 Профил на journey
  journey
  Рейтинг: 435 Неутрално

  До коментар [#25] от "crazyjohny":

  Феновете на левски се интересуват само от клуба.
  Ако ще и Дявола да дойда в Левски, ако ще дава пари, те ще са първи негови поклоници.

  Това патриотизъм, това чувство за правилно или не...за това кой представлява всъщност собственика и т.н. и т.н....това не е важно.

  Питай феновете на Ботев, докато Цв.Василев беше собственик му целуваха з**...ъъ...краката и ги изкараха национален герой.

 66. 66 Профил на georgi nikolov
  georgi nikolov
  Рейтинг: 738 Неутрално

  С една дума-изгоряхме.
  Или с други думи, от трън, та на глог.
  Даже още по-лошо.
  Няма отърване от КОЙ. Всички са навързани като свински черва и п..... в едно гърне.

 67. 67 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 664 Любопитно

  Лелеее..ми то футбола като политиката ни...мутри и депесари...

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 68. 68 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  [quote#65:"journey"]Ако ще и Дявола да дойда в Левски, ако ще дава пари, те ще са първи негови поклоници[/quote]
  Ъхъ... Сигурна работа...

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 69. 69 Профил на Вонин
  Вонин
  Рейтинг: 600 Любопитно

  "В. 'Дневник', личният адвокат на Д.Пеевски - Александър Ангелов - вече е собственик на ПФК 1914 АД. 33%!

  Какво чакаме още? Статия няма ли? #Koй? #Koй?

  Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM
 70. 70 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Тодоре , ей богу , на кого ни оставяш. Вече ми липсваш , много хубави спомени остави в нашите души. Не се притеснявай Тонев и той ще довърши делото ти, но пък няма да е тъй забавно , както с теб. Искрено и човешки, за изпроводяк ти пожелава да си живи и здрав и Благодаря за всичко, което направи и не направи за този велик клуб от Подуене.

 71. 71 Профил на carpypd
  carpypd
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Вярно ли агент Тара се е разревал на раздяла? Миличкия той.

 72. 72 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 449 Неутрално

  До коментар [#69] от "Вонин":


  " Официално ДПС е собственик на отбора от Панчарево! Чрез своето поставено лице – Юлиян СЕДЕФОВ Инджов, ДПС е ограбила милиарди от БЪЛГАРИЯ, чрез манипулирани евро търгове и нагласени обществени поръчки, по време на управленията на ДПС. "

  Значи , че това което се случва в ЛЕВСКИ е срамна работа две мнения няма , но точно пък чорбарчетата да коментирате с ирония ... айде стига нагли изпълнения , моля ви !

 73. 73
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 74. 74 Профил на ostin22
  ostin22
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Абе що ги не прекръстят на фк Пеевски и фк Божков поне?? И главните спонсори да са Дпс и Герб..хаха.. Не знам кой нормален фен ще скандира с гордост и ще си дава парите на тази клика..

  There is no way to happiness, happiness is the way!
 75. 75 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 768 Неутрално

  [quote#49:"Darth Plagueis"]Да питам и теб, па току-виж съм получил отговор. Ангелов е в кантората на Батков от 99та. От 2005та е в Левски на сегашната си позиция. Т.е., според теб, Пеевски е в Левски от 2005та, а от 99та е и в канторатана Батков, така ли? [/quote]
  Стига с тази опорна точка , защо не се запиташ като левскар , защо точно тези получават акциите , купи ли ли са ги , подарил ли ги им , защо им ги е подарил , точно на тях. Очевидно е , че има нещо гнило, а ти се опитваш да тролиш. Ситуацията в Левски е по срамна и от ЦСКА, феновете ги е срам от новият собственик, но си траят , а новият собственик и него го е страх да се афишира , гнусна работа , а уж е престиж да си собствени на Левски, а собственика се крие зад посредствени хора като тонев.

 76. 76 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1721 Неутрално

  "В момента сме на финала, което се дължи предимно на неговите усилия. Подчертавам, без нито стотинка помощ от държавата""

  ДПС краде пари от държавата, вие получавате пари от ДПС следователно ОТ държавата!

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 77. 77 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4265 Любопитно

  До коментар [#63] от "zle_platen_trol":
  Е виж ..............тука ме хвана "в крачка".Трудно е за отговор и само времето ще покаже точно как ще се развият нещата!Само едно в едно нещо съм сигурен и то е ,че настанаха "златни вемена " за клубовете от провинцията!

 78. 78 Профил на brannik1914
  brannik1914
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Честито, левскари! Чакат ни по-добри времена! Само Левски!

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 80. 80 Профил на sten_p
  sten_p
  Рейтинг: 512 Неутрално

  Поне Батков е откровен!

 81. 81 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#44] от "Darth Plagueis":

  То официално Пеевски няма никаква собственост на негово име.И живее от една депутатска заплата.Официално.А на практика е един от най-богатите българи.Или мислиш,че Доган го включи в ДПС заради достолепната му фигура?Не мога да разбера защо се правиш на улав.

 82. 82 Профил на bate_but...
  bate_but...
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Та КОЙ е собственика на Левски значи?

 83. 83 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#79] от "takeshi303":

  ХАХАХАХАХАХ, ти у ред ли си бе? Бегай с облизването при Домуса, че последно го защитаваше като Матросов.
  Левскарите сме напълно наясно що за хора са и Батков и Тонев и Ангелов. Не виждам някой да кипи от радост, не виждам никакъв ентусиазъм. Обаче да идва тук някой експерт и да твърди някакви напълно нелепи неща, идва малко в повечко. Ае потъвай.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 84. 84 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 768 Неутрално

  [quote#77:"bat_plamen"]!Само едно в едно нещо съм сигурен и то е ,че настанаха "златни вемена " за клубовете от провинцията!
  [/quote]

  Бат Пламене , че те от 2009та са такива, а в последните две години не играят и в Европа дори.

 85. 85 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#81] от "kermit":

  Т.е.,
  1. Пеевски е собственик на Левски.
  2. Левски има отчаяна нужда от пари.
  3. Пеевски е един от най-богатите хора.
  4. Пеевски не дава пари в Левски и Левски продължава да затъва.


  Аре да ми покажеш логиката, че нещо ти убягва.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 86. 86 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 388 Весело

  Батков да де събере с Лупи и да поведат "Реал Мадрид"!

  chavo64
 87. 87 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1283 Неутрално

  [quote#25:"crazyjohny"],че Пеевски и ББ официално са им собственици??? [/quote]
  дефинирай официално ?

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 88. 88 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#87] от "stg":


  [quote#87:"stg"]дефинирай официално ?[/quote]
  Така каза ГА

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 89. 89 Профил на takeshi303
  takeshi303
  Рейтинг: 768 Неутрално

  [quote#83:"Darth Plagueis"]ХАХАХАХАХАХ, ти у ред ли си бе? Бегай с облизването при Домуса, че последно го защитаваше като Матросов. [/quote]
  Никога не съм защитавал Гела , това, че съм опонирал на глупостите , не означава , че го защитавам. Човека е изградил успешен клуб от финансова и спортна гледна точка , а за личните качества да му берат гайлето жена му и хората около него, ако пък е извършил престъпление е работа на Цацаров.

 90. 90 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#18] от "chepokalipsis":


  [quote#18:"chepokalipsis"]Е поне ще има отново вечно дерби... във "В" група [/quote]
  ++++++++++++
  ГОТ !
  Много ме разсмя ! , ,

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 91. 91 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  [quote#89:"takeshi303"]Човека е изградил успешен клуб от финансова и спортна гледна точка [/quote]
  .. напук на правилата на БФС и с държавна помощ..

  Та сега те слушам по темата, можеш и ти да отговориш на въпроса ми в коментар 85.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 92. 92 Профил на Eisbär
  Eisbär
  Рейтинг: 1031 Неутрално

  Оттеглянето на Батков е за добро.
  Как ще управляват тези тримата ще видим...

 93. 93 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 449 Неутрално

  До коментар [#91] от "Darth Plagueis":

  Бате стига си се държал , като чорбар . Точно , защото и БФС и държавата си затваряха очите , и ние , и чорбите сме на дъното , и не ставаме за друго освен за майтап на фирмени проекти , като Лудогорец и Литекс . Гела може и да постигна всичко това с помощ оттук оттам , но баш ние ли ще го съдим за това .

 94. 94 Профил на авторът
  авторът
  Рейтинг: 1611 Неутрално

  До коментар [#16] от "Hawaii":
  Напълно си прав. По същия начин в ЦСКА си прехвърлят акции за милиони без никаква идея за продажба или компенсации. Сякаш това не са акции за собственост а някакви разписки за морални задължения, които нямат никаква парична стойност. Всичко това говори, че тези собственици са фиктивни и/или самото прехвърляне на акциите също е фиктивно. Журналистиката ни, обаче, е слугинска и не иска да надникне зад завесата.

 95. 95 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#85] от "Darth Plagueis":
  Пак ми слагаш думи в устата,които не съм казал.Моето мнение е-Пеевски става собственик на Левски чрез поставено лице.Партньор ще му бъде организация,чието поставено лице е Тонев.Сам се сети кой е начело на тази организация.Та просто двете организации/партии/ съвместно ще управляват Левски.Помисли малко и ще ти се изясни защо ВТБ стана спонсор на Левски и защо локомотивеца Тонев цъфна в Левски.Или мислиш,че Тонев има някакви невероятни управленски умения.

 96. 96 Профил на stg
  stg
  Рейтинг: 1283 Неутрално

  [quote#65:"journey"]Ако ще и Дявола да дойда в Левски, ако ще дава пари, те ще са първи негови поклоници. [/quote]
  ма друго са си "чистите" пари на Гриша Ганчев за които целокупното цесекарство се молеше със сълзи на очи или още по чистите пари на Черепа или пък парите на функционера на ДПС Инджов

  "Ceterum censeo ГЕРБ esse delendam"
 97. 97 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 768 Неутрално

  До коментар [#93] от "zle_platen_trol":
  Е пък кога цесекарите сме бранили като Матросов собствениците на ЦСКА?Ние си ги знаем,че са боклуци.Ама такива като Дарт еди кой си считат,че в Левски всичко е законно.

 98. 98 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#93] от "zle_platen_trol":

  Нещо не ти разбирам - какво общо има държавата и що тя трябва да си затваря очите.. всеки клуб си им асобственик, мениджмънт и е изцяло тяхно задължение да управляват добре клубовете си.
  Темата с Лудогорец няма място тук, с изключение на оня експерт, на когото отговарям, но за да сме честни - да, те прескочиха правила, без което нямаха никакъв шанс за съществуване.

  Тук темата е Левски и новото му ръководство.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 99. 99 Профил на popovski31
  popovski31
  Рейтинг: 1392 Весело
 100. 100 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1586 Неутрално

  До коментар [#95] от "kermit":

  Още чакам отговор на въпроса, защо Пеевски като един от най-богатите хора в страната не дава пари на крайно нуждаещия се Левски?

  И още един допълнителен въпрос - за какво аджеба сме му на Пеевски?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK