Съдът върна оздравителния план на екипа на Гриша Ганчев за поправки

Съдът има забележки по седем точки, които трябва да бъдат коригирани в срок от седем дни

© Юлия Лазарова

Съдът има забележки по седем точки, които трябва да бъдат коригирани в срок от седем дниСофийският градски съд върна за поправка оздравителния план за ПФК ЦСКА АД, внесен от екипа на Гриша Ганчев.


Настоящото ръководство на изпадналото в процедура по несъстоятелност дружество има седемдневен срок да нанесе нужните корекции, за да бъде планът законосъобразен.


От съда посочиха шест точки, които трябва да се коригират. В противен случай планът, внесен от изпълнителния директор на ПФК ЦСКА АД Николай Паслар, няма да бъде допуснат до разглеждане на събранието на кредиторите на 20 юли.
Клубът трябва да посочи отделните кредитори с приети вземания, основанието и размера на вземанията и степента на удовлетворяване, която се предвижда в плана. Ако се планира различно удовлетворяване - да се посочи размер, начин и време на погасяване, както и вноските по разсрочено вземане и падежите им конкретно за всеки кредитор.


Трябва да се приложи и пълният списък на кредиторите с оспорени и неприети вземания, като се съобрази, че има възобновени висящи производства, за които трябва да се уточни в каква степен като процент и сума ще бъдат удовлетворение при установяването им.


ПФК ЦСКА АД трябва да представи и писмено съгласие от министъра на финансите за предвидено намаляване, отсрочване и разсрочване на публични вземания по чл. 189 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс.


Клубът трябва да даде пълен списък на притежаваното имущество заедно с актуалната му пазарна оценка, а въз основа на това да се изложат и данни за степента на удовлетворяване на всеки отделен кредитор при евентуално осребряване на имуществото.


Екипът на Ганчев трябва да предвиди и конкретни гаранции за удовлетворяване на вземанията на хирографарните кредитори от всеки отделен клас, като съобрази указанията относно гаранциите, дадени в мотивите.


ПФК ЦСКА АД трябва също да посочи конкретни управленски, организационни, правни, финансови, технически и други действия за осъществяването на оздравителния план, като съобрази мотивите на разпореждането (съдържание, вид, последователност във времето, цел и очакван краен резултат). Разпореждането на съда не подлежи на обжалване.


Планът на екипа на Ганчев е един от двата, които бяха внесени. Другият беше внесен от екипа около Васил Божков.

Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 870 Неутрално
 2. 2 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3546 Весело

  А сега де.Пак Бойко ли ще помага!?

 3. 3 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 636 Весело

  аз повече няма нищо да коментирам, какъв е смисъла да пиша и да ме трият.
  бира, пуканки, още малко европейско, а пилците (с и без къщички) ще ги броим наесен!
  Казах! Хау!

 4. 4 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4537 Неутрално

  Е то изброените нередности направо предполагат, че ГГ е изпратил нещо като писмо за намерения, а не оздравителен план! Какъв оздравителен план без поне списък на кредитори?!

 5. 5 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2752 Неутрално

  Не знам дали някой ще разбере, че връщането е ... от полза за Ганчев. Ако "върнатият план" наистина има слабости, беше допуснат за 20 юли и после отхвърлен от кредиторите...

  *ПКП-Проста кърджалийска путка-неформално любезно обръщение на мин. председателя към председателя на Нар. събрание
 6. 6 Профил на Вонин
  Вонин
  Рейтинг: 664 Любопитно

  ПФК ЦСКА АД трябва също да посочи конкретни управленски, организационни, правни, финансови, технически и други действия за осъществяването на оздравителния план, като съобрази мотивите на разпореждането (съдържание, вид, последователност във времето, цел и очакван краен резултат). Разпореждането на съда не подлежи на обжалване.

  ***

  Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM
 7. 7 Профил на Индивидуален паметник на културата
  Индивидуален паметник на културата
  Рейтинг: 875 Неутрално

  Тези 7 точки означават "Напишете истински оздравителен план". А точка 3 е много интересна, защото се отнася за желанието на господина от микре да не плаща лихвите към НАП, а само главниците. Всъщност намерението му е нищо да не плаща и да фалира цска, а литекс да бъде припознат. С което част от червените фенове явно нямат проблем. Единствено спорен остава въпроса, победата на литекс над цска с 8:0 как ще я водим. Засега преобладава мнението да се разглежда като самозадоволяване с елементи на прекаляване.

  Мечтая за България, в която пожарникарите са просто пожарникари.
 8. 8 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4537 Весело

  [quote#7:"Индивидуален паметник на културата"]Засега преобладава мнението да се разглежда като самозадоволяване с елементи на прекаляване. [/quote]

  Това е добро! +++

 9. 9 Профил на Ден
  Ден
  Рейтинг: 481 Неутрално

  Демагогия и симулация на намерения.
  Абсурдно е едновременно да предлагаш ОП за дружеството и в същото време на дело всячески да опитваш да го ликвидираш за да може да му вземеш името, базите и да му «купиш» историята /колкото и тъпо да звучи това/.
  Ганчев както винаги игнорира съда, закона и правилата и работи чрез телефонни разговори с овластени политици.
  Всъщност, абсурдна е самата мисъл да събереш «Литекс» и «Чавдар» и от това нещо да излезе ЦСКА.

 10. 10 Профил на 1_bulgarin
  1_bulgarin
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Значи план няма . Както се и очакваше. Интересното е кой ще вземе стадиона и базите. Другото е ясно. Пословичния политически нюх на Б.Б. май му подсказва ,че стадиона и базите трябва да си си останат на ПФК ЦСКА АД....Пък другите ЦСКА - та могат да играят където си искат. Стадиони бол.......

 11. 11 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 426 Неутрално

  [quote#4:"vassilun"]ГГ е изпратил нещо като писмо за намерения[/quote]
  Те намеренията са ясни - Голямо ... парче земя в Борисовата и голямо парче в Панчарево. Другото е за вярващите...

 12. 12 Профил на elevation04
  elevation04
  Рейтинг: 583 Весело

  Явно, че това което е внесено като оздравителен план е бедничко от страна на цифри и по скоро е някакво есе на тема връщане на задължения....

 13. 13 Профил на Бегемот
  Бегемот
  Рейтинг: 479 Гневно

  способна ли е тази комунистическо-мутренска мафия да направи нещо професионално и както трябва не за 7, а за 77 дни? 7 години? Не - защото каквито и квалифицирани служители да "ангажират", самият манталитет, структура и същност като дейност е непроменен от годините на мутрите, т.е. същите дс чичковци.

  Поради това смятам реакцията на съда за лобистка - ще закърпят въпросния "план" "отговаряйки" на препоръките и ще снабдят едната или друга комунистическа креатура с активи за милиони, от което въпросния манталитет и физиономии ще пребъдат вовеки.
  Населението на страната е в огромна степен ангажирано в работна зависимост от такива престъпници.
  И когато съдът "дава съвети" как те до добият изправен вид за пред "правосъдието", това означава, че скоро нищо няма да се промени. Очевидно и това не е проблем за повече от няколко хиляди души, които го разбират.

  Що за хора са тези, които са ок с това?
  Наздраве!

 14. 14 Профил на yupeee
  yupeee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Споко, утре идват и предписанията за Божков.

 15. 15 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 873 Весело

  Е те щом това не са написали, какъв план са представили?
  Няма и такива смешки
  Явно са очаквали само с помощта на ББ да станат нещата.

 16. 16 Профил на yupeee
  yupeee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#10] от "1_bulgarin":

  В сряда драмата с базите приключва и ЕИК 130 ще може да играе където пожелае, но не и на Армията.

 17. 17 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 2009 Неутрално

  А лицето Николай Паслар като седне да го коригира и като се направи ,че мисли ...Чудя се на ГГ до там ли е стигнал, та да сложи тази пионка на това място.

 18. 18 Профил на Maradona
  Maradona
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Демек Ганчев прекръщава и не плаща, Черепа разсрочва но плаща и запазва историята на клуба.Трябва наистина да са много болни тия фенове ,ако не виждат кой е ликвидния приемник.

 19. 19 Профил на yupeee
  yupeee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#18] от "Maradona":

  Историята на ЦСКА е романтично понятие, което не е регулирано абсолютно никъде. Попов (болен Левскар) си престъпи правомощията като взе да дава мнение кой каква история има. Във футбола откак съществува ФИФА има едно практическо правило: където са феновете там е историята. Кактко каза днес Лечков (първи вице-президент на БФС) "Има един единствен ЦСКА и то е този, който беше допуснат в Първа Лига).

 20. 20 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#14:"yupeee"]Споко, утре идват и предписанията за Божков. [/quote]
  Точно това ще е интересното, дали ще са толкова взискателни и към него. Ако замижат тактиката вече е ясна.

  Впрочем и да му дадат на Черепа да "оздравява" "ЦСКА-във фалит" това нищо не значи. Феновете са тези които ще решат кое е истинското ЦСКА. И спортните успехи. Ако Черепа скалъпи някакво мижаво отборче в Б група което да го бият всички наред така и ще си остане само с плащанията.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 21. 21 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 314 Неутрално

  хайде сега прочетете точките, които трябва да се оправят в плана на Божков

 22. 22 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#7] от "Индивидуален паметник на културата":

  То и такива като теб се водят антикомунисти ама нямаха нищо против собственик на отбора от Подуене да е руският мафиот Михаил Черней,спонсор да ви е руската банка ВТБ и такъв да ви стане Газпром.Нямахте нищо против ВИС-2,агентите на ДС-Тара,Николай и Борил.

 23. 23 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 808 Неутрално

  До коментар [#19] от "yupeee":

  Данчо Лечков доскоро друго твърдеше, Перукан също. Това, че Бащицата ги е "разубедил" е съвсем друго нещо. Но не е в интерес на "каузата" ти да цитираш точно тия двамата.

 24. 24 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#9] от "Явор Рг":

  Не по абсурдна от тази да събереш Металик Сопот с Ботев Пловдив,Берое с Олимпик Тетевен и Локо Пд с Велбъжд Кюстендил.Защо преименуването на Литекс на ЦСКА да е различно?

 25. 25 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#19] от "yupeee":

  Значи, ако утре решим да си кръстим отбора за фенкупата Реал Мадрид и си направим едно АД, факта че сме фенове на белите до един, автоматично ни прави носители на единадесет купи на шампионите. В опитите да оправдаете поведението си на леки жени сте толкова смешни, че чак сте жалки. Поне да бяхте изчакали да ви затрият отбора, а той все още съществува, дори го очаква мач за суперкупата. Срам! Позор!

 26. 26 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#20] от "Fred":
  Виж само кои вчера бяха поддръжниците на Божковия отбор-Дучето и Цимбика.Това са хора,които работят "фен".Платени измекяри.Дучето даже води и агитка на Лудогорец в Белград за мача им с Партизан

 27. 27 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#24] от "mushashi":

  Първо, защото никой от тях няма претенциите да излезд от Етрополе и изведнъж да стане най- титулования клуб в България. Второ, защото на практика ЦСКА все още съществува, даже му предстои да играе мач за поредна купа. Много е нагло Гришата да се опитва да краде историята на съществуващ отбор, а вие може да си припознаете и Глиган Грудово вместо Барселона, друг въпрос е доколко е легитимно.

 28. 28 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#22:"mushashi"]То и такива като теб се водят антикомунисти ама нямаха нищо против собственик на отбора от Подуене да е руският мафиот Михаил Черней,спонсор да ви е руската банка ВТБ и такъв да ви стане Газпром.Нямахте нищо против ВИС-2,агентите на ДС-Тара,Николай и Борил. [/quote]
  Наследство им е, от "отбора на народа" който се оказа, че бил отбора на ДС.

  https://www.24chasa.bg/Article/1542390

  [quote#0:"Левски - отбора на ДС"]Цялата държавна машина е била впрегната да носи победи на “Левски” на футболния терен. Това личи от стенограмата на заседанието на Политбюро от 1971 година, от която изскочи смущаващият факт, че дори наставникът на ЦСКА е бил подслушван над месец и половина преди дербито по нареждане на тогавашния вътрешен министър Ангел Солаков.
  ...
  Най-много удари Солаков понася за кадровото си управление в системата на МВР. Разкрито е, че повечето от футболистите ставали офицери от печално известното Шесто управление на ДС, за да имат достъп до надбавка за секретност и така да вземат по-голяма заплата. [/quote]

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 29. 29 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3928 Весело

  До коментар [#4] от "vassilun":

  Според медиите това беше така.Т.н. оздравителен план на Ганчев е меко казано аматьорски-.А дали това е случайно или не....................?!

 30. 30 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 3928 Неутрално

  До коментар [#7] от "Индивидуален паметник на културата":

  ++++++++++++++++++++++++++++

 31. 31 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#26:"mushashi"]Виж само кои вчера бяха поддръжниците на Божковия отбор-Дучето и Цимбика.[/quote]
  Дучето за мен е най-примитивната възможна личност, всеки път когато го видя по някоя телевизия и ми се повръща. Включително в периода докато ЦСКА беше още в А група, много пъти съм се чудил кой и защо избра толкова отявлен примитив да стане олицетворение за феновете на ЦСКА, само като го погледнеш и се отказваш.

  Никак не ме учудва, че се е подслонил при Божков, той е абсолютно продажна личност. И това говори още веднъж за методите на Божков. Надявам се истинските цесекари да разберат това.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 32. 32 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#27] от "zle_platen_trol":
  Не станаха най-титулуваният,а станаха третият,четвъртия и петият най-титулувани отбори в България.Наистина голяма разлика.Няма никакво значение юридическата форма-важното е зад кой отбор са феновете.А те са зад отбора на Ганчев.Такива измекяри като Дучето и Цимбика не могат да представляват феновете на ЦСКА.

 33. 33 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#31] от "Fred":
  През 2003г ходих в Истанбул при гостуването на ЦСКАна Галатасарай.Част от феновете нямахме билети и турците направиха жест като разрешиха да си закупим билети за други сектори и с тях да влезем в нашия.Но искаха да отидат до касите само няколко човека,за да не станат проблеми с турските фенове.Естествено билети закупиха Дучето,Главата и другите му авери.И ни продадоха билетите по 10 долара на човек.По тогавашният курс това бяха 20 лева.А бяха закупили билетите за 1 милион лири или 1 лев по курса.Т.е Дучето ни продаде билети 20 пъти по-скъпо,отколкото ги е закупил.За такъв"фен"става въпрос.

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 35. 35 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#32] от "mushashi":

  След като се закрие ЦСКА, ако изобщо се стигне дотам, думите може и да имат някакъв смисъл. Обаче при положение, че ЦСКА все още си го има...По дяволите, та вие подкрепяхте именно тях до преди един месец. Как така Гришата има наглостта да предявява претенции към историята на действащ клуб? Че той утре може да поиска историята на Ливърпул, абсурдно е разбери. Никой не може да ти каже, ти на кой отбор ще симпатизираш. Няма как обаче два отбора едновременно да имат една и съща история. Нека ЦСКА фалира, Григор да купи емблемата от НАП и тогава може и да е неморално, но поне ще е легитимно.

 36. 36 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#34] от "Kalin":

  Нищо срамно няма в това да играеш честно и да загубиш понеже си по- слаб. Виж в това да продадеш отбора си има много срам. Вие не сте фенове. Вие сте продажници. Интересно, ако ЦСКА спечели суперкупата, дали смешниците, които подкрепяте Литекс Етрополе ще имате претенции и към нея?

 37. 37 Профил на edin slep
  edin slep
  Рейтинг: 596 Неутрално

  [quote#19:"yupeee"]Историята на ЦСКА е романтично понятие, което не е регулирано абсолютно никъде. Попов (болен Левскар) си престъпи правомощията като взе да дава мнение кой каква история има. Във футбола откак съществува ФИФА има едно практическо правило: където са феновете там е историята. Кактко каза днес Лечков (първи вице-президент на БФС) "Има един единствен ЦСКА и то е този, който беше допуснат в Първа Лига).[/quote]

  Супер честния бивш кмет на Сливен, който разказа майката на града и бе (и е) първа дружка с пласьорите на наркотици казал ...

  Историята и трофеите във витрината са основния актив (заедно с договорите със състезатели) на един клуб. Борбата сега е кой ще вземе стадиона и базите, а знаем че Борисов ги е обещал на Ганчев.

  Почитателите са свикнали да ходят на стадиона, който играе там - него ще гледат и това го знаят всички, за това и борбата е за стадиона, историята е там дето са почитателите и на стадиона.

  Ама ще си берат и срама, има години да ги бъзикаме всички за Цицекс

  preklara rara
 38. 38 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#35] от "zle_platen_trol":
  Кой е легитимен и кой не единствено може да каже Българският футболен съюз.Днес президента на БФС официално обяви,че ЦСКА на Ганчев ще играе в А група.Аз вярвам на него,а не на левскари пишещи под псевдоними във форума.

 39. 39 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#4] от "vassilun":

  Върнати са поправки и ДВАТА оздравителни плана с почти едни и същи забележки !
  И с един и същ срок от 7 дена за поправки !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 40. 40 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#38] от "mushashi":

  Откога Перукан и БФС започнаха да са мерило за честност и решенията им се приемат без резерви?

 41. 41 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#35:"zle_platen_trol"]По дяволите, та вие подкрепяхте именно тях до преди един месец. [/quote]
  Футболистите които играеха самоотвержено, треньора който ги водеше, Гриша Ганчев който им даде тази възможност като плащаше разходи и заплати, това беше ЦСКА което подкрепяха и което спечели купата. Всичко това сега е при ЦСКА-Ганчев и те продължават да ги подкрепят.

  При ЦСКА-Черепа остана само някакъв запис в регистрите и един синдик който с всички сили се опитва да изпълни поставената задача да унищожи ЦСКА.

  Регистрацията на ЦСКА-Черепа била старата. Ако утре ми променят ЕГН-то аз нов човек ли съм или старият, приятелите ми ще престанат ли да ме поздравяват? Смешна работа, левскари седнали да "защитават истинското ЦСКА". Гледайте си отбора че той съвсем не е цъфнал, феновете на ЦСКА ще решат кого да подкрепят.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 42. 42 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#36] от "zle_platen_trol":
  Продажници????И това го казва фен на отбор,чийто президент беше гласувал Левски да се преименува на Витоша през 1985г.И които се водят антикомунисти пък нямаха против агентите Тара,Николай,Борил и така нататък,руският мафиот Чорни,руската банка ВТБ и с нетърпение чакаха Газпром да им стане спонсор.

 43. 43 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#32] от "mushashi":

  Пълния текст от решението на Съда към Г.Г. : :
  """... Според съобщението от СГС, планът на Ганчев трябва да бъде коригиран по шест точки. Това трябва да се случи в 7-дневен срок, като разпореждането на съда не подлежи на обжалване.

  Ето становището на СГС:

  Закрито/разпоредително заседание

  Разпореждане от 04.07.2016 УКАЗВА НА ПФК ЦСКА АД, в 7-дневен срок от съобщението да приведе предложения от дружеството оздравителен план в съответствие с изискванията на закона – чл. 700, ал. 1 ТЗ и чл. 189, ал. 1 ДОПК, като:

  1. Посочи отделните кредитори с приети вземания, основанието и размера на вземанията им, степента на удовлетворяване, която се предвижда в плана за всеки от тях като процент и като конкретна сума, а когато се предвижда различно удовлетворяване на различните компоненти на вземането – размера на удовлетворяване на всяка компонента; начина и времето за погасяване на отделните задължения; вноските по разсроченото вземане и падежите им конкретно за всеки кредитор, като падежите може да бъдат определени или определяеми.

  2. Посочи пълен списък на кредиторите с оспорени или неприети вземания, тяхното основание и размер и № на дело, като съобрази, че освен искове по чл. 694 ТЗ има и висящи производства, възобновени по реда на чл. 637, ал. 3 ТЗ; да посочи в каква степен (като процент и конкретна сума) ще бъдат удовлетворени техните вземания (на всеки кредитор поотделно) при установяване на вземането им с влязло в сила решение и да предвиди конкретни гаранции за погасяването им, при съобразяване указанията относно гаранциите, дадени в мотивите, а ако се предвижда формиране на специален гаранционен фонд, да се посочи ясно, точно и конкретно по какъв начин ще бъдат набрани средствата по него.

  3. Представи предварително писмено съгласие от министъра на финансите за предвиденото намаляване, отсрочване и разсрочване на публичните вземания, съобразно изискването на чл. 189, ал. 1 ДОПК.

  4. Посочи пълен списък на притежаваното имущество и да представи актуална пазарна оценка на същото; въз основа на тях да изложи сравнително-аналитични данни по отношение на всеки кредитор за степента на удовлетворяването му по плана при сравнение с възможното му удовлетворяване при осребряване имуществото в производството по несъстоятелност;

  5. Предвиди конкретни гаранции за удовлетворяване вземанията на хирографарните кредитори от всеки отделен клас, като съобрази указанията относно гаранциите, дадени в мотивите.

  6. Посочи конкретни управленски, организационни, правни, финансови, технически и други действия за осъществяването на плана, като съобрази мотивите на разпореждането (съдържание, вид, последователност във времето, цел и очакван конкретен резултат).

  Предупреждава длъжника, че при неотстраняване на посочените нередовности според указанията, предложеният план за оздравяване няма да бъде допуснат до разглеждане от събранието на кредиторите.

  Разпореждането не подлежи на обжалване. ..."""

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 44. 44 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#37:"edin slep"]Почитателите са свикнали да ходят на стадиона[/quote]
  И значи когато отбора им играе на друг стадион те не ходят да го гледат? Когато е гост на чужд отбор остава без собствена публика? Смешна теория.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 45. 45 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#32] от "mushashi":

  Ети решението към Черепа :
  """... Закрито/разпоредително заседание

  Разпореждане от 05.07.2016 УКАЗВА на синдика на ПФК ЦСКА АД – Дора Иванова - Милева, в 7-дневен срок от съобщението да приведе предложения от нея оздравителен план в съответствие с изискванията на закона – чл. 700, ал. 1 ТЗ, чл. 700, ал. 4 ТЗ, чл. 700а, ал. 3 ТЗ и чл. 189, ал. 1 ДОПК, като:

  1. Представи проект на договор за продажба на цялото търговско предприятие на длъжника, подписан от купувача, в който цената е посочена ясно като конкретна цифра и в който купувачът поема конкретни задължения за предоставяне на финансови и други гаранции към кредиторите (включително с оспорени вземания) за защита удовлетворяването на вземанията им, такива, каквито са предвидени в оздравителния план .

  2. Представи изрично писмено изявление на купувача „ФК ЦСКА София“ ЕАД, изразяващо намерението му да предостави посочените в плана за оздравяване гаранции на кредиторите, а ако желае – да учреди предвидените в плана ипотеки.

  3. Представи предварително писмено съгласие от министъра на финансите за предвиденото намаляване, отсрочване и разсрочване на публичните вземания, съобразно изискването на чл. 189, ал. 1 ДОПК.

  4. Предвиди конкретни гаранции за удовлетворяване вземанията на хирографарните кредитори от всеки отделен клас, като съобрази указанията относно гаранциите, дадени в мотивите.

  5. Предвиди възможност за свикване на Надзорния съвет от председателя, по искане на длъжника, в съответствие с чл. 700а, ал. 3 ТЗ.

  Предупреждава синдика, че при неотстраняване на посочените нередовности според указанията, предложеният план за оздравяване няма да бъде допуснат до разглеждане от събранието на кредиторите.

  Разпореждането не подлежи на обжалване. ..."""

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 46. 46 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#40] от "neznaiko.bg":
  А на кои да се приемат решенията-на"Незнайко","Зле платен трол" или"Зидан"?БФС е едиствената институция легитимирана от българските закони и УЕФА и ФИФА.

 47. 47 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 870 Неутрално

  О плана на Божков е върнат със същите препоръки!

 48. 48 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#46] от "mushashi":

  Да де, аз наблягам само на катарзиса на червените фенове спрямо някои личности и федерации. Вече няма ББПП, Перуката и "синьо БФС. Решенията на последното вече не са обект на критика, а са единствено правилните и принципни.

 49. 49 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#42] от "mushashi":

  Има нещо доста интересно в Решението на Съда по оздр.план на Черепа :

  [quote#45:"Чардо"] Дора Иванова - Милева, в 7-дневен срок от съобщението да приведе предложения от нея оздравителен план [/quote]
  Тая тетка внася оздр.план на Черепа , а игнорира този на ГГ ! ?
  И когато казвах , че тя проявява """безкористно""" пристрастие ,
  ми оспорваха думите !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 50. 50 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#42] от "mushashi":

  Аз обичам ЛЕВСКИ друже, а не сганта, която търси дивиденти от името на отбора. За себе си мига да кажа едно: ако някой ден на ЛЕВСКИ се случи това, което се случи на ЦСКА, преставам да се занимавам с български футбол. Ако отбора ми умре ще го приема с достойнство, но няма да стана фен на Гигант Белене примерно, само защото някой си решил да си прекръсти отборчето и да го домъкне в София. Въпрос на принципи: или ги имаш, или ги нямаш.

 51. 51 Профил на Kalin
  Kalin
  Рейтинг: 479 Весело

  До коментар [#36] от "zle_platen_trol":

  фенче на отборчето на Държавна сигурност да ми чете "морал" - прайслес !!!

  it comes from inside, just listen ...
 52. 52 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4537 Любопитно

  До коментар [#43] от "Чардо":

  ОК, Чардо! А другият оздравителен план (на Черепа) върнат ли е? И какви са забележките?

 53. 53 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Весело

  До коментар [#48] от "neznaiko.bg":


  [quote#48:"neznaiko.bg"]Перуката . . . . . . Решенията на последното вече не са обект на критика, а са единствено правилните и принципни.[/quote]
  """...
  Боби Михайлов за ЦСКА: Играем си на ринги-ринги-рае
  Михайлов говори за преименуването на Литекс в ЦСКА: "Когато всичко е законно, нищо не ме притеснява. И когато има хора, които финансират тези клубове, това е преценка на феновете. Има 32 клуба с името Левски, 18 Пирин, Чикаго Файър...След като Литекс така е преценил, го е направил. Те са в рамките на спортния и търговския закон. По принцип ФИФА и УЕФА вътрешните наредби не ги интересуват. Когато се появят на международната сцена, тогава те ще се заемат. Има един забранителен режим от една до три години, а може и да няма."

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 54. 54 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#52] от "vassilun":


  [quote#45:"Чардо"]Ето решението към Черепа :
  """... Закрито/разпоредително заседание [/quote]

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 55. 55 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#52] от "vassilun":


  [quote#45:"Чардо"]Ето решението към Черепа :
  """... Закрито/разпоредително заседание [/quote]

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 56. 56 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#53] от "Чардо":

  Ти доскоро не беше ли за оздравяване на старото Цесека и против идеята на Ганчев? Или вече ти е все тая?

 57. 57 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#51] от "Kalin":

  Калинчо, имате ли представа в групичката гравитираща, около задните части на Гриша Ганчев, какво означава думичката морал? Че не знаете значението на думичките чест и достойнство стана ясно на всички, но сега намесвате нова напълно непозната за вас дума. Инвестирай в тълковен речник, ще ти е от полза.

 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 59. 59 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Любопитно

  До коментар [#58] от "Kalin":

  Калинчо, можеш ли нещо друго освен да повтаряш заучени фрази и чужди думи, или капацитета е като за фен на Литекс Етрополе?

 60. 60 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4537 Любопитно

  [quote#46:"mushashi"]БФС е едиствената институция легитимирана от българските закони и УЕФА и ФИФА. [/quote]

  Какво стана със "синьото БФС", което съвсем "незаслужено" не даде евролиценз на ЦСКА и след това го прати във "В" група?

 61. 61 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#50] от "zle_platen_trol":

  Ти изкара всичките фенове на други отбори безпринципни.От новата А група само Славия и Левски не са били преименувани.В А група по твоята логика ще играят Металик Сопот,Велбъжд Кюстендил,Олимпик Тетевен и така нататък.Ами направете си с Венци Корема една лига и си играйте само двата отбора.

 62. 62 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#56] от "neznaiko.bg":
  [quote#56:"neznaiko.bg"]Или вече ти е все тая?[/quote]
  Ич не ми е все тая !
  В единия едно ми харесва в другия друго !
  Мойто лично мнение е , че ако тия двамата убавци се обединят ще е най-добре !
  Единия е силен в едно , вторият е силен в друго !
  Но са като орела , рака и щуката !
  А ако ме питаш що за хора са и двамата ,
  то и двамата не са харни , както казваме ние шопЕто !

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 63. 63 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#60] от "vassilun":
  Какво стана със световният еврейски заговор?Приписваш ми думи,които не съм казал и после искаш да отговарям.

 64. 64 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#49:"Чардо"]И когато казвах , че тя проявява """безкористно""" пристрастие ,
  ми оспорваха думите ! [/quote]
  На тази синдик си личи от километър разстояние, че си е поставила за задача да поднесе на тепсийка ЦСКА на Черепа.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 65. 65 Профил на yanne
  yanne
  Рейтинг: 1843 Неутрално

  Ганчев няма план за спасение на ЦСКА.Има план за заграбване на базата на ЦСКА от Литекс-Етрополе.

 66. 66 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#48] от "neznaiko.bg":

  Когато аз съм казал нещо за"синьото"БФС тогава можеш да отправяш такива думи към мен.Що се отнася до Тиквата-след случаят с Мишо Бирата този човек трябваше сериозно да отговаря.Най-малкото никога повече да не се занимава с политика.Моето отношение към него никога няма да е положително.

 67. 67 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  До коментар [#61] от "mushashi":

  Не бих казал. Ако ЦСКА беше закрит и Ганчев беше купил емблемата, то тогава щеше да върви обичайното заяждане, но нищо повече. В момента обаче ЦСКА София все още съществува и дори можем да стигнем до парадокса да се изправи срещу отбора на Ганчев, например в мач за купата. Кой отбор тогава ще е ЦСКА? Този, който всички вие подкрепяхте до преди един месец или пък Литекс, чието име бе сменено. В нито един момент нямаше две Бероета или две Локота и т.н. това е малката разлика с вашето положение в момента. Иначе аз пак ще ти го кажа, кой отбор ще подкрепяш ти си е само и единствено твоя работа.

 68. 68 Профил на yupeee
  yupeee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#21] от "petar__":

  Особено тази с гаранциите. Това е измамата на века.

  И дори да успеят да вземат и двата плана разрешението от МФ и НАП накрая най-големия кредитор трябва да избира между плашане за 14 години и плащане за 30 години!

  Няма как Божков да спечели вота ако гласа на НАП не е дирижиран.

 69. 69 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#67] от "zle_platen_trol":

  Юридическата форма няма значение.Гриша Ганчев една година издържа отбора,направи подобрения в Панчарево и на стадиона.А Черепа миналата година имаше възможност да поеме отбора.Но той искаше да го закрие и да почне с нов отбор от А окръжна група.Сега изведнъж се загрижи за оздравяване.И предлага плащане за период от 30 години!!!!Тогава ще е на 90 години.Наел си е и платени фенове като Цимбика и Дучето.

 70. 70 Профил на Hafen der Wahrheit
  Hafen der Wahrheit
  Рейтинг: 322 Неутрално

  "Планът на екипа на Ганчев е един от двата, които бяха внесени. Другият беше внесен от екипа около Васил Божков."

  "Дневник" не сте коректни!!!
  Планът на В.Божков е внесен, но също е ВЪРНАТ. Бъдете обективни!

  Да направиш добро е толкова лесно- просто се усмихни!
 71. 71 Профил на blago3
  blago3
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#58] от "Kalin":

  Фенове на емо фаса, на пламен марков- агент на дс, на манджуков - агент на дс, на инджов - с фирма касичка на дпс, на ганчев - носител на червени куфарчета поробил ловешка област и направил я една от най-бедните в бг, на боко тиквата, който за една вечер стана г-н борисов и голям държавник. "винаги верни"

 72. 72 Профил на yupeee
  yupeee
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#25] от "zle_platen_trol":

  Вие от отборчето на държавна сигурност сте добре тренирани в изкуството да слагате на хората думи в устата. Ако се прекръстите отбора на Реал Мадрид единственото, което ще постигнете е още повече да лъсне безкрайния ви комплекс за малоценност. От сега да те предупредя, следващите 5 сезона ще бъдат най-черните в историята на Леевски. Откъдето е минал сегашния ви собственик там трева не никне.

 73. 73 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#68:"yupeee"]Няма как Божков да спечели вота ако гласа на НАП не е дирижиран. [/quote]
  Не знам как се гласува, логиката би трябвало да бъде тежестта на гласа да е според това което има да се взема. Ако е така фактически НАП решава. Още повече, че както се чу Г.Г. е започнал да изкупува от частните дългове, колко е купил не се разбра. И ако НАП решат да си вземат парите за 30 години вместо за 14 всичко е кристално ясно.

  Впрочем няма значение, както казах феновете решават. Просто поредният мръсен номер в борбата за унищожаване на ЦСКА.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 74. 74 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#67:"zle_platen_trol"]В нито един момент нямаше две Бероета или две Локота[/quote]
  Хаха, Локо-София и Локо-Пловдив, не ми се рови да видя кога са се срещали но гарантирано е имало и това. Опитвайте се все пак да проверявате мисълта преди да пишете.

  [quote#67:"zle_platen_trol"]дори можем да стигнем до парадокса да се изправи срещу отбора на Ганчев, например в мач за купата. Кой отбор тогава ще е ЦСКА? [/quote]
  Който са избрали феновете, колко пъти да се повтаря. Наистина смешна работа, левскарите си мислят че знаят по-добре от Стоичков кое е истинското ЦСКА.

  Пусти мерак то да бъде затрито, явно тези 6 мача поред загуби от ЦСКА дълбоко са ги травмирали и сега панически ги е страх че ще продължат.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 75. 75 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  [quote#50:"zle_platen_trol"]ако някой ден на ЛЕВСКИ се случи това, което се случи на ЦСКА, преставам да се занимавам с български футбол.[/quote]
  Не е сигурно, толкова години ченге от ДС стоеше начело на "отбора на народа" и го приемахте. И пред опита Путиновият Газпром да ви стане спонсор направо се напикахте от радост. А се пишете антикомунисти, та чак от Татово време. Когато впрочем отбора ви е бил зачислен към ДС, дадох линк.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 76. 76 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2668 Любопитно

  [quote#65:"yanne"]Ганчев няма план за спасение на ЦСКА.Има план за заграбване на базата на ЦСКА от Литекс-Етрополе. [/quote]
  А Божков е подписал декларация, че въобще не се интересува и няма да я ползва тази база, нали?

  Много безкористна личност е този Божков и най-важното, запален цесекар. Който странно защо цяла година не си мръдна пръста и лев не даде за ЦСКА във В-група, но като замириса на получаването на базата веднага като лешояд почна да се навърта наоколо.

  Съвсем безкористно подпомогнат от "независимият" синдик която се хвърли с гърди да защитава правото му новоизлюпеното отборче на ЦСКА-Божков да я ползва. И дотолкова се вживя в ролята си че вече и футболисти ще набира за отборчето. Съставено впрочем на 90% от юноши неиграли дотогава, много удобен отбор за левскарите ако им се паднат в схемите, най-после ще имат победа.

  http://www.sportal.bg/news.php?news=612335
  [quote#0:"Независим синдик?"]Синдик Дора Милева е на стадиона, където потвърди, че автентичният ЦСКА ще проведе своята тренировка под ръководството на Адалберт Зафиров. Основна част от настоящия отбор е съставен изцяло от юноши, като, по думите на Милева, се очакват и други играчи да се присъединят към клуба.
  [/quote]

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK