Две български клиники бяха акредитирани от ФИФА

Две български клиники бяха акредитирани от ФИФА

© ЕвровитаДве български клиники станаха членове на FIFA Medical Centres of Excellence. Спортсклиник "Еуровита" и Специализираната болница за активно лечение по травматология, ортопедия и спортна медицина "Проф. Д-р Димитър Шойлев" получиха акредитациите си от ФИФА от председателя на медицинската комисия към международната федерация д-р Мишел Д’Ог.


С това те станаха единствените на Балканите, приети за членове. В кандидатстването си те са били подкрепени от президента на БФС Борислав Михайлов.


"За нас и нашите екипи това е изключително предизвикателство, защото оттук насетне трябва да бъдем още по-взискателни и строги със самите себе си", каза директорът на спортсклиник "Еуровита" д-р Василев. От клиниките посочиха, че са преминали строга проверка на структурата, медицинската практика, екипа от специалисти и научно-изследователската и обучаваща дейност.


FIFA Medical Centres of Excellence е световна организация, включваща 33 медицински центрове за спортна медицина от цял свят.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK