"Левски" има средства за трансфери, но няма да дава "космически суми"

Следващото ново попълнение на "Левски" почти сигурно ще е Антон Огнянов от "Дунав"Левски" разполага със средства за привличането на нови футболисти, обясни изпълнителният директор Диана Иванова. Тя обаче посочи, че няма да се дават прекалено високи суми за трансфери.


"Бюджет за нови играчи има с оглед на това, че е определен преди много време. Въпросът е дали господата от спортното ръководство са избрали някого конкретно", каза тя.


По думите й ако някой бъде харесан от треньорския екип, "с удоволствие ще го привлечем, но не на всяка цена и не за космически трансферни суми".
Следващият нов почти сигурно ще е Антон Огнянов от "Дунав", като се очакват резултатите от медицинските му изследвания.


В "Левски" са готови да уволнят дисциплинарно Хеан Деса. "Футболистът постъпи неколегиално. В Кодекса на труда има практика и ред, по който евентуално ще бъде освободен. Както знаете, той не се появи на тренировките, не уведоми отбора защо не е дошъл. Ние сме спазили цялата процедура и вървим към уволнение."


Иванова заяви, че в клуба подготвят общото събрание на 3 февруари. "Няма да има някакви грандиозни изненади. Няма нещо, което да ви впечатли чак толкова. Просто то е редовно годишно общо събрание."


Първоначалната покана беше за свикване на извънредно общо събрание. Справка в Търговския регистър показва, че през декември е публикувана нова покана - този път за редовно общо събрание.


Поканата за редовно общо събрание от края на декември

© Покана в Търговски регистър

Поканата за редовно общо събрание от края на декември

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK