"Дневник" търси спортен репортер

"Дневник" търси спортен репортер


Григор Димитров играе, а вие знаете как е най-вероятно да удари топката и къде ще я прати. Наясно сте с това как се разделя Първа професионална лига, кой срещу кого играе в плейофите и за какво.


Продължавате напред с Кубрат Пулев, защото знаете кои са поясите, за които може да се бие и кого може да предизвика на ринга.


Имате и самочувствие, че разбирате от спортовете и героите на деня, когато всички вече ги коментират, защото имате по-задълбочен поглед върху случващото се.
И най-важното - имате критичен поглед, мислите и умеете да четете между редовете.


Ако се разпознавате в описанието, може би вие сте бъдещ репортер в екипа на спортния отдел на "Дневник". Кандидатствайте, като изпратите СV и мотивационно писмо до[email protected] до 22 май 2017 г., и отбележите, че е за репортери "Спорт".


Общи изисквания и предизвикателства:


- Можете да предадете новина в 140 знака.
- Можете да създадете или редактирате текст до ясно и кратко съдържание.
- Отлично ниво на български език.
- Английският е задължителен, а всеки друг език, който владеете, е плюс.
- Оценяваме, ако сте активен в социалните мрежи, знаете силата и капаните на "Туитър" и ползвате интернет през телефона си.


Това е работа за хора, които искат не само да създават новини, но след това да ги анализират и коментират.


Ще се свържем само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю.


Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK