В "ЦСКА-София" са сигурни, че ще получат "Българска армия" и "Панчарево"

В "ЦСКА-София" са сигурни, че ще получат "Българска армия" и "Панчарево"

© LAP.bgРъководството на "ЦСКА-София" е сигурно, че ще спечели конкурса за стадион "Българска армия" и тренировъчната база "Панчарево", заяви изпълнителният директор Пламен Марков. Той допълни, че сериозните инвестиции в двата обекта са доказателство за намеренията на клуба.


Министерството на младежта и спорта подготвя конкурс за отдаване под наем на стадиона и базата в Панчарево. Очаква се условията за участие да бъдат обявени до края на септември. Миналата седмица спортният министър Красен Кралев заяви, че "финансовата наличност" и "големината на клуба и мащабът на дейността му" ще бъдат определящи при избора кой да стопанисва базите.


"Уверени сме (че ще спечелим) и това е причината да се правят много сериозни инвестиции в реконструкции на базата в Панчарево и цялата ремонтно-строителна дейност, свързана с развитието на нашия отбор. Всички щяха да усетят, ако имаше и капка съмнение. Ние сме не само уверени, но и сме сигурни, че ще получим тези бази на бъдещия търг, за да ги експлоатираме за дълго време", каза Марков на пресконференция при представянето на новия спонсор на отбора - марката за кафе "Баристо".

Марков не коментира желанието на "ЦСКА 1948" да се включи в конкурса. Наскоро "Българска армия" и базата в Панчарево бяха прехвърлени в нова държавна фирма - "Сердика спортни имоти" ЕАД, в чиито активи освен тези два комплекса влизат спортен комплекс "Червено знаме" и част от спортен комплекс "Къро".


Ще плати ли клубът емблемата


Марков не даде ясен отговор дали "ЦСКА-София" има намерение да плати емблемата, след като спечели търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД с предложение от 8 милиона лева.


"Ние вече играем с емблема на ЦСКА. Що се отнася до спечеления търг за емблемата, има резултат от него. Не мога да говоря за подробности, защото те са свързани с нашите финансови благодетели, със собствениците на клуба, които знаят кога да вземат решения, свързани с плащането към съответните институции", каза Марков.


Попитан дали временната емблема може да стане постоянна, той отговори: "В нашата страна всичко е възможно. Това не може да бъде единственото изключение. Мисля, че винаги се търси нещо в ЦСКА, което да създаде новина и да бъде провокативно. Това е от много години наред. Може би след промените в държавата ЦСКА е постоянно обект на търсене на някакви сензации и новости. Много опити се направиха нашият клуб да бъде унищожен и смачкан. Той мина през години на сериозни катаклизми и трудности. Вярвам, че в последните една-две години се вижда, че клубът стъпва на земята без задължения."


В "ЦСКА-София" са сигурни, че ще получат "Българска армия" и "Панчарево"

© LAP.bg


"Ако няма отбор, емблемата няма стойност. Ако ЦСКА е загубил своята идентичност, а има само емблема, не мисля, че тя ще бъде решаващият фактор, който ще доведе до развитие на нашия клуб. Важно е какъв отбор има и къде е публиката. Не подценявам въпроса с базите, защото трябва и стадион, където отборът да се представя и да събира своите фенове", допълни той.


Изпълнителният директор няма представа дали евентуално развитие около търга за активите ще позволи на червените да играят в Европа. "В момента само УЕФА може да отговори на този въпрос. Клубът приема мерки, за да участва нашият отбор догодина в европейските турнири. Вярваме и силно се надяваме това да се случи, така че всички наши привърженици да бъдат удовлетворени."


"ЦСКА винаги е показвал, че има силно присъствие в турнирите на УЕФА и в това отношение той е клубът, който е постигнал най-големи резултати в Европа. Надявам се, че ще съумеем да стигнем до някакво споразумение с УЕФА, така че през 2018 г. нашият отбор да участва", каза още Марков.


Нов спонсор


Марката за кафе "Баристо" ще е третият спонсор на екипите на първия отбор. Логото на фирмата ще стои на десния ръкав на фланелките. Другите два компании, с които клубът има спонсорски договор, са "Мтел" и "Уинбет"."Мисля, че компанията "Баристо" ще бъде само от полза за представянето на отбора. Това е съвкупност от няколко условия, за да се изгради един боеспособен отбор, който да бъде конкурентен, печеливш и да постига високите перманентни цели, които нашият клуб в годините назад и в настоящето си поставя. Заради това ЦСКА е толкова велик", каза Марков.


"При нас винаги е имало една изключителна дисциплина и ред, който се е спазвал. Доволни сме, че ЦСКА се връща към славните си времена и показва едно сериозно развитие. Надявам се, че всички наши фенове го оценяват", добави изпълнителният директор.


Кого ще подкрепи клубът за президент на БФС


Марков заяви, че бъдещият конгрес на БФС, на който трябва да бъде избран нов президент, няма да повлияе на развитието на клуба. "Този въпрос е важен за развитието на българския футбол, но има много време до тогава. Ръководството не е обсъждало и не е коментирало кого ще подкрепи, а все още няма и кандидати за този пост."


Той допълни, че не знае за намерения на Любослав Пенев да се изправи срещу Борислав Михайлов, каквито слухове се появиха тази седмица. "Не знам да има такава кандидатура в момента. Бихме подкрепили човек, който би водил българския футбол към развитие. Една кандидатура трябва да представи своята визия и стратегия за развитието на играта. Само да се подкрепи едно име, което е безспорен авторитет като Любослав Пенев, не би било най-важното."


Пламен Марков няма информация за намерения на Любослав Пенев да се кандидатира за президент на БФС

© LAP.bg

Пламен Марков няма информация за намерения на Любослав Пенев да се кандидатира за президент на БФС


По думите му в последните десет години "футболът не се развива по начина, по който искаме". "Нашият клуб имам много сериозни претенции по отношение на някои въпроси, свързани с развитието на мачовете. Всички хора в България виждат определено отношение към нашия клуб, което се проявява по време на мачовете, свързано с опитите за явно спиране на отбора в някои възлови мачове."


"Въздържаме се да търсим причините, където не са. Но в такива явни ситуации не можем да оставаме безучастни. В страната ни обикновено, когато някой замълчи, се счита, че можем да постъпваме всеки път така, защото той си мълчи. В мача във Варна цяла България видя за какво става въпрос", завърши Марков.

Ключови думи към статията:

Коментари (105)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1044 Неутрално

  Знаят къде ще ги занесат тия бази.

 2. 2 Профил на gmranger
  gmranger
  Рейтинг: 502 Неутрално

  Скоро този модел на фалиране и припознаване ще застигне и Левски...дано не съм лош пророк, де, но всички симптоми са налице...

 3. 3 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  Първо "Ред енимълс" нямат намерение, а и финанси да платят емблемата. Аз лично се чудя как държвата не проявява грам любопитство да разследва как такава скромна фирма твърди, че разполага с 8 млн. свободен актив. Ако има парите - откъде са? Ако няма парите - защо е допусната до търга, като приходите от него биха удолетворили същата държава като кредитор?
  Второ - колокото и търга да спечели и дори да ги плати, ЦСКА - София (Словом ЦСКА тире София) няма да участва още 2 години в ЕКТ. Покупко-продажбата на активи не променя основното обстоятелство по случая, а именно - ЦСКА - София (Словом ЦСКА тире София) е новосъздаден отбор.

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 4. 4 Профил на qwertqwert
  qwertqwert
  Рейтинг: 918 Неутрално

  Естествено, че ще спечелят конкурса.
  Положението е отработено още на конкурса с емблемата.
  Ще обявят най-високата цена и после просто няма да я платят....

  След като мъж може да се жени за мъж, що пък двама братя да не се оженят?
 5. 5 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3458 Неутрално

  До коментар [#3] от "majorman":
  Абсолютно си прав. Само да допълня защо БФС и синдикът позволяват да се ползва чужда емблема от ЦСКА-София (Цска минус София)? Ако утре регистрирам секс-шоп с име "ГЕРБ" или "БСП" дали няма да ми се случи случка? И да сложа за емблема по един пречупен кръст...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 6. 6 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 3458 Неутрално

  Чорбата, както казват, е жестока!
  Чорбата, както казват, е епична!
  Фалирах, друг ще ме смени и толкоз.
  Какво тук значи някакъв си Гриша!

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 7. 7 Профил на mustak_dete
  mustak_dete
  Рейтинг: 532 Неутрално

  До коментар [#2] от "gmranger":

  а дано

 8. 8 Профил на malart
  malart
  Рейтинг: 695 Неутрално
 9. 9 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1789 Весело

  До коментар [#5] от "Депутат 241":

  Не. Ще кажат, че си се върнал към първоизточника - от интернационал - социализъм към национал-социализъм. Все пак партията на Хитлер се е казвала НСДАП/Националсоциалистическа германска работническа партия/

  https://bg.wikipedia.org/wiki/ %D0%9D%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 10. 10 Профил на manoll
  manoll
  Рейтинг: 628 Неутрално

  Какви ги приказва Марков - как имало опити за унищожаване на клуба му през годините - след като клуба му е на една година...

 11. 11 Профил на Неизвестен извършител
  Неизвестен извършител
  Рейтинг: 267 Любопитно

  "Може би след промените в държавата ЦСКА е постоянно обект на..." Тоя за какви промени в държавата говори?

 12. 12 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1682 Неутрално

  "Не мога да говора за подробности, защото те са свързани с нашите финансови благодетели, със собствениците на клуба, които знаят кога да вземат решения, свързани с плащането към съответните институции", каза Марков." - кво повече, когато се говори за финансов благодетел .. какво повече да се каже? Не собсвеник, не президент .. финансов благодетел .. някакво божество там ..

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 13. 13 Профил на judas111
  judas111
  Рейтинг: 221 Любопитно

  Първо "Ред енимълс" нямат намерение, а и финанси да платят емблемата. Аз лично се чудя как държвата не проявява грам любопитство да разследва как такава скромна фирма твърди, че разполага с 8 млн. свободен актив. Ако има парите - откъде са? Ако няма парите - защо е допусната до търга, като приходите от него биха удолетворили същата държава като кредитор?Второ - колокото и търга да спечели и дори да ги плати, ЦСКА - София (Словом ЦСКА тире София) няма да участва още 2 години в ЕКТ. Покупко-продажбата на активи не променя основното обстоятелство по случая, а именно - ЦСКА - София (Словом ЦСКА тире София) е новосъздаден отбор.
  —цитат от коментар 3 на majorman


  И откога тирето се произнася словом бе, мозък?

  И аз лично се чудя откъде "Левски" вече има пари за Роси, Гомес и Обертан, а през февруари нямаше пари за две заплати на Стоилов.

  И се чудя защо държавата години наред не си търсеше парите от ЦСКА, а трябваше да изчака, за да фалира? И се чудя защо не чакаше и "Левски", а се пръкна полуфалиралата фирма Виваком, за да налива милиони в отбор?

 14. 14 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Дали те ще спечелят, дали друг ще видим. Но конккурс ще има и всичко ще е в рамките на закона. Конкурс за базите на Левски-Спартак кога?

  over the under
 15. 15 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1682 Неутрално

  До коментар [#3] от "majorman":

  всеки има право да участва в подобен търг - само трябва да внесе депозит от 10% от първоначалната стойност, а понеже те са кредитор те дори са освободени от тоя депозит. (не ги защитавам - само пояснявам)

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 16. 16 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Много ясно, ще обещаят стотици милиони, които няма да платят.

 17. 17 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 711 Весело

  Само питам, Мтел като си сменят името на А1, ЦСКА ще сменя ли фанелките?

 18. 18 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 399 Весело

  Поискайте от Боци , да има равноправие
  да ви се даде безсрочно и безвъзмездно, както на подуенци и да ви опростят данъци и такса смет за следващите 20 години, както на приятелките в синьо

 19. 19 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1375 Весело

  С ЦСКА работата мръдна, но с другия "гранд" тепърва ще се забавляваме!

 20. 20 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#17] от "marker":

  Екипите със сигурност. Името на стадиона ще си остане обаче "Българска армия", за разлика стадионите на някои комерсиални отбори, притурки към телекоми.

  over the under
 21. 21 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 700 Неутрално

  "В "ЦСКА-София" са сигурни, че ще получат "Българска армия" и "Панчарево""

  В "Тирето" са уверени, защото решението се взима у нас.
  Я да трябваше УЕФА да решават този въпрос, кво щеше да се получи. а?

  Аз не зареждам в Лукойл.
 22. 22 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4655 Неутрално

  "Може би след промените в държавата ЦСКА е постоянно обект на..." Тоя за какви промени в държавата говори?
  —цитат от коментар 11 на Неизвестен извършител


  Говори за "промените", след които Милко Балев и БКП вече формално не са на власт! Преди отмяната на чл. 1 от Конституцията ЦСКА бе като богопомазан! Е, след като вече не е, взе че отиде в небитието на славната дата 09 септември!

 23. 23 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#5] от "Депутат 241":


  До коментар [#3] от "majorman":Абсолютно си прав. Само да допълня защо БФС и синдикът позволяват да се ползва чужда емблема от ЦСКА-София (Цска минус София)? Ако утре регистрирам секс-шоп с име "ГЕРБ" или "БСП" дали няма да ми се случи случка? И да сложа за емблема по един пречупен кръст...
  —цитат от коментар 5 на Депутат 241


  """"""""""........... Дора Милева: Правят се опити да се регистрират две нови марки „ЦСКА“
  Хора, които имат възражение срещу разпределението на парите, още на са си платили таксата, разкри синдикът
  София, България
  21 Септ. 2017 13:41

  Синдикът на ЦСКА Дора Милева заяви, че до края на септември ще пусне две опозиции срещу опит да се регистрират марки "ЦСКА". Милева разкри, че ще предприеме конкретни действия, независимо кой клуб работи срещу автентичната марка. Пред „Спортал“ синдикът добави, че има хора, които имат възражение срещу разпределението на парите за емблемата на ЦСКА, но все още не са си платили таксата от 15 лева. Както е известно, фирмата "Ред Енимълс" спечели правото да закупи емблемата срещу сумата от 8 милиона лева.

  "Със сигурност ще пусна две опозиции, защото се правят опити да се регистрират нови две марки "ЦСКА". Нашите адвокати всеки ден следят събитията, тъй като по всяко време е възможно някой да иска да създаде нова марка. Срокът за опозиция е до края на септември и ще бъде спазен. Вече съм подала молба до съда да ми разреши да използвам 800 лева от сметката на ПФК ЦСКА АД. Тези пари ще отидат за опозицииите“, призна Дора Милева.

  „За да внесеш опозиция, таксата е 400 лева. Стриктно спазвам правилата и законите на България. Длъжна съм да защитя ПФК ЦСКА АД и правата на кредиторите. Затова не бива да позволяваме да бъдат регистрирани подобни на ЦСКА марки. Не ме интересува дали единият, или другият клуб иска да регистрира нова марка. Нямам лични отношения с нито една от двете страни. Просто спазвам правилата", заяви Милева.

  "Инвестбанк" и "Танев" са платили таксата. Има хора, които все още не са го направили. Уж имат възражение относно разпределението на парите, а все още не искат да платят 15 лева. Рано или късно ще бъдат намерени и трябва да изпълнят задължението си. Връчат ли им известието, имат седемдневен срок. Този казус ще стигне до Апелативния съд и тяхното решение ще бъде окончателно", добави синдикът на ЦСКА. ................"""""""""""""""""""

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 24. 24 Профил на marker
  marker
  Рейтинг: 711 Неутрално

  До коментар [#20] от "Отец Сисой":

  До коментар [#17] от "marker":Екипите със сигурност. Името на стадиона ще си остане обаче "Българска армия", за разлика стадионите на някои комерсиални отбори, притурки към телекоми.
  —цитат от коментар 20 на Отец Сисой


  Отче, ми то и ЦСКА е "притурка към телеком", в което само по себе си няма нищо лошо. Освен ако смяташ, че Мтел не е телеком. Както казват хората, "който плаща, той поръчва музиката". Впрочем телекомите поне почтено си плащат данъците и отчитат печалба за разлика от микренския хитрец.

 25. 25 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#22] от "vassilun":

  Вземи прочети спомените на Иван Славков - Батето, разказва от първо лице какво е правил за Левски като негов председател , а после, и като шеф на БФС, и М.Балев не е смеел и да гъкне!
  А защо забрави да споменеш Добри Джуров- той е правил много повече от М.Балев

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 26. 26 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1789 Весело

  До коментар [#17] от "marker":

  Да. Ще пише "А1-Литекс"....

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 27. 27 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1789 Весело

  До коментар [#21] от "simval":

  Крайно време е някой да регистрира търговската марка "ЦСКА-Левски" и да обере бази, емблеми, спонсори, благодетели........

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 28. 28 Профил на yellow_hater
  yellow_hater
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Някой отдавна се е погрижил...

 29. 29 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#24] от "marker":

  Едно е да плащаш пари за ти носят логото на екипите. Друго е да си притурка.

  "Съвсем откровено "Левски" за мен е едно стечение на обстоятелствата. Предишните собственици ме поканиха да вляза като акционер на базата на тяхна презумпция, че след като БТК е голям спонсор, компанията ще е съгласна да бъде и акционер. Аз по силата на условията за сигурност на сделката за БТК нямах право да контактувам с местния мениджмънт на компанията, преди сделката да е факт, и затова нямах идея какви са намеренията им по отношение на отбора. " Спас Русев в интервю за Капитал, 9 юни 2017.

  over the under
 30. 30 Профил на Дневник пропагандна газета
  Дневник пропагандна газета
  Рейтинг: 277 Неутрално

  "Вярвам, че в последните една-две години се вижда, че клубът стъпва на земята без задължения."

  Че кога платихте старите???

 31. 31 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1112 Неутрално

  До коментар [#23] от "Чардо":

  Не се връзвай, всичко е пунта мара. Кака Дора ще пуска "опозиция", ама когато съдът и разреши да вземе малко пари (ако въобще и разреши). В същото време, емблемата на фалиралото дружество се ползва неправомерно, ама кака Дора се прави на ощипана.

 32. 32 Профил на majorman
  majorman
  Рейтинг: 1063 Неутрално

  До коментар [#20] от "Отец Сисой":

  Е, феновете на мъртвото ЦСКА знаете как стоят нещата. Все пак дълги години бяхте притурка към мъртвото "Кремиковци".

  We are just a war away from Amerikhastan/ When God versus God;the undoing of man
 33. 33 Профил на хитрушко
  хитрушко
  Рейтинг: 360 Неутрално

  Както се и очакваше "Търгът" премина в "Конкурс".

  Игра с белязани карти,

  Не ща да влизам у затвора!
 34. 34 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1375 Весело

  До коментар [#22] от "vassilun"

  Дрън , Дрън в стил агент Николай, Всичките сте такива. ИМа документи - прави се с литературата!

 35. 35 Профил на rdb41527334
  rdb41527334
  Рейтинг: 1222 Неутрално

  Ще си платят ли емблемката ?

 36. 36 Профил на хитрушко
  хитрушко
  Рейтинг: 360 Неутрално

  Не си струваше , само за да не бъде три сезона извън "А" група името "ЦСКА" да бъде покривано с такъв срам.
  Просто не си струваше.
  Беше ужасна грешка.
  Три сезона щяха да минат почти неусетно, и после клубът щеше да се гордее, че е изминал честния път. Щеше да служи за пример.
  А, сега този срам ще бъде напомнян завинаги, докато са живи.
  Успехите им няма да имат никаква стойност, защото реално принадлежат на клуб, преименуван от "Литекс".

  Не ща да влизам у затвора!
 37. 37 Профил на Ден
  Ден
  Рейтинг: 488 Неутрално

  От самото начало се вижда, че държавата играе в единия отбор.
  Действията им са синхронизирани и единствено страха от евентуална смяна във власта и последващо разследване ги кара да бъдат по-предпазливи.
  Така, държавни имоти, които струват 70-100 милиона ще бъдат пласирани в частни ръце, при това ръце на данъчен измамник и участник в схеми за източване на банки чрез умишлени фалити на длъжниците им.
  Прогнозата ми е, че Кралев и Борисов ще бъдат осъдени след време точно по този казус, въпреки, че има основание и по хиляди други.

 38. 38 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#32] от "majorman":

  Е, вие пък бяхте част от омразната ДС и после от чьорната руска мафия. Ама да се съсредоточим върху въпроса, конкурс за базите на Левски-Спартак кога?

  over the under
 39. 39 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#32] от "majorman":
  Ама какви ги говоря и аз. Не бяхте, вие сте част от ДС и днес - я Агент Николай как рипа из лайнометите на Шиши, сакън да не ви отрежат верисиите от държавата. А сега пак сте си на подаяния от БТК, дадена на Спас с борчове от ВТБ, банката на КГБ.


  over the under
 40. 40 Профил на pavelski
  pavelski
  Рейтинг: 221 Неутрално

  ГМО-то не е ЦСКА. Има един хитрец от Ловеч, който иска с трици маймуни да лови. Няма история, няма емблема. Дори да вземат по някакъв начин историята и емблемата, няма достойнство. Има само една схема, която даже не е изпипана, както трябва.

 41. 41 Профил на Мизийски
  Мизийски
  Рейтинг: 472 Неутрално

  Пламен Марков: Казахме, че сме Литекс, за да играем в Европа
  https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/plamen-markov-kazahme-che-sme-liteks-za-da-igraem-v-evropa-442412?

  Не участвувайте в безплодните дела на тъмнината; напротив, изобличавайте ги. Защото за онова, което нечестивците скришом вършат, срамно е и да се говори (Еф. 5:11-12).
 42. 42 Профил на Явор Рг
  Явор Рг
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Дай Боже ЦСКА 1948, който феновете учередиха във Военния клуб и взе за символична основа деца и юноши на закрития клуб да успее и съхрани чистото име и армейския дух.
  Няма значение, че мафиотската клика, състояща се от политически мошеници и полуграмотни мутри-борци от криминалния преход временно ще си подели плячката от приватизирани държавни имоти.
  Неграмотния Ганчев се провали в многобройните опити да развие легален обикновен бизнес и остана само със схемите в мръсни игри с политици.
  Но времето неумолимо изтиква борците от началото на прехода , България макар бавно влиза в Европа.
  Накрая ще го принудим да продаде стадиона и името, което омърси и предаде.
  Ще падне след него голямо чистене и дезинфекциране,
  но няма да спрем, докато не изчистим и последната миризма и следа , воняща на "Литекс"

  .
 43. 43 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 909 Неутрално

  Нищо неочаквано. Синьо-зелени инсекти налегнали форума под статия за ЦСКА. Искате или неискате(то е ясно , че не искате , но не зависи от вас) ЦСКА е там където му отива-на върха. Само ЦСКА.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 44. 44 Профил на Явор Рг
  Явор Рг
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Данъчния измамник , неграмотен селяк от с. Микре и дебелия ,потънал с сланина , пот и корупция спортен министър - отвратителна симбиоза, характерно онагледяваща картина на родната политико-мафиотска действителност.
  Били сигурни, че ще заграбят пореден държавен имот?
  Естествено, че сте сигурни. Ние също не се съмняваме грам.
  То, ако не беше така, нямаше футбола, спорта, икономиката и държавата като цяло да са на тоз хал.

  .
 45. 45 Профил на simval
  simval
  Рейтинг: 700 Неутрално

  До коментар [#27] от "mitko11":

  Ами ако Доган се интересуваше от футбол, отдавна щеше да е подгонил Домус Дельо да осъществи обединението.

  Аз не зареждам в Лукойл.
 46. 46 Профил на Явор Рг
  Явор Рг
  Рейтинг: 274 Неутрално

  "Аз ша ва издържам.
  Мен ни ми тряаат ниту Армията, ниту Панчареу, щот аз съм многу заможен чувек..."

  /из встъпителното слово на Микренския "бизнесмен" на срещата с фенове на тогава все още съществуващия ЦСКА, състояла се м.юли 2016г., на която той обяви, че "щял да оздравява клуба"/

  .
 47. 47 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Весело

  До коментар [#3] от "majorman":

  Първи клас завърши ли?

 48. 48 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Весело

  До коментар [#4] от "qwertqwert":

  Това да не е търг с наддаване, че да обявяват "най-високата" цена. Ще го спечелят защото това е ЦСКА и има намерение да инвестира и в стадиона и в базите и да развива футболния отбор. Домуса показва единствено че цели да затрие ЦСКА, за какво да му дават стадиона и базите, нали вече си има отбор.

 49. 49 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Весело

  До коментар [#5] от "Депутат 241":

  Кой е патентовал тази емблема?

 50. 50 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Весело

  До коментар [#21] от "simval":

  Интересно ми е, какво щеше да се получи ако УЕФА решаваше въпроса с отдаване на базите? Виждам че ги чаткаш нещата, ще разясниш ли? Не че на УЕФА работата и е да раздава бази, но както и да е. Очаквам вещ ии компетентен отговор отговор.

 51. 51 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2196 Неутрално

  До коментар [#5] от "Депутат 241":Кой е патентовал тази емблема?
  —цитат от коментар 49 на Modestmouse


  Емблемите се регистрират в съда. Тази е регистрирана на фалиралото на 9-ти септември миналата година дружество. Никой друг не може да я ползва без да я откупи. Толкова е просто.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 52. 52 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Весело

  До коментар [#36] от "Eмо.":

  Ти разбира се си от левскарите нали? Как пък все вие най-много знаете кое било достойното за ЦСКА.

 53. 53 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  До коментар [#38] от "Отец Сисой":

  На оранжевите пак Левски им виновен, и то в момент, в който ченгето Пламен Марков ни обяснява, че вече са си наредили конкурса...

  Какви бази, какъв конкурс, какъв Спартак? Вземи изтрезней..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 54. 54 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  До коментар [#43] от "todor._89":

  Аз пък виждам как оранжеви коментират Левски. Което е типично за припознаваческата душичка. Иначе, браво за репликата "Само Цска". Лошото ѝ е, че звучи като жалейка.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 55. 55 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Весело

  До коментар [#42] от "Явор Рг":

  Понеже виждам че ти е на сърце 48цата, би ли обяснил как се финансира този отбор? От къде разполагат с 3 милиона за да кандидатстват на търга и защо се явиха с 3 фирми все свързани с Домуса?

 56. 56 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4039 Любопитно

  ............Т.е. Микренският Тарикат е платил на кого колкото трябва!Ама не се знае Киро параходът на какво точно мнение е ,защото имам сериозни подозрения,че последния няма да "хвърли кърпата" ей така......................!

 57. 57 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4039 Любопитно

  До коментар [#3] от "majorman":

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Отличен коментар.

 58. 58 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#51] от "Тюфлекчия":

  Ми синдичката нека съди ЦСКА ако смята че са нарушили закона. Ще ми е интересно какво ще е решението на съда.

 59. 59 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  До коментар [#55] от "Modestmouse":

  Я ни светни Ред Енимълс откъде разполагат с 8 млн?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 60. 60 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#59] от "Darth Plagueis":

  Нямам връзка с тази фирма, че да знам със сигурност, но достатъчно ясно беше казано че парите ще дойдат от Гриша Ганчев. Няма никаква тайна тук. И е ясно че емблемата ще бъде платена ако има нужда от нея, ако ще плащат 8 милиона и пак някакви малоумници ще повтарят ама то не е ЦСКА, няма нужда да се дават 8те милиона. Пък и май ЦСКА в момента ползва новата си емблема, по случай 70годишнината :).

 61. 61 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  До коментар [#60] от "Modestmouse":

  Да де, от "ще платим емблемата", то стана ...ми той май няма нужда от нея... Ми що ходИхте на търг бе? И що Гришата не участва директно, а чрез Животните?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 62. 62 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 909 Неутрално

  До коментар [#54] от "Darth Plagueis":

  Да не спорим кой от нас е по активен под статии за другия отбор, че няма да ти излезне сметката. Само ЦСКА и няма никакво значение на тебе как ти звучи. Важния съм аз и на мене ми звучи по същия начин както преди 30+ години.

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 63. 63 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1185 Весело

  Г-н Марков, ще платите ли емблемата?
  -- ЪЪЪЪ, аааа, такова, виШте сЯ, ние не знаем, там Джуджи питайте, он е благодетеля...

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
 64. 64 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#42] от "Явор Рг":

  мда ша изчистите ...пред клавиатурата сте големи чистачи ....яд ме е è анонимен плъх като тебе след 1-2 години пак ша идва на Армията ни .....лук мирисал деба и гнидите жалки

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 65. 65 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#46] от "Явор Рг":

  лъжеш не каза è ша оздравява а Възражда ....деба лъжеца ти долен

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 66. 66 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#53] от "Darth Plagueis":

  я фен на дс-отбора говори за ченгета ебати гьнсуратлъка

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 67. 67 Профил на krf54523578
  krf54523578
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Ловешки лъжци - кога ще платите 8 млн. за емблемата ?
  А ченгето Пламен Марков по-добре да се скрие или поне да разкаже какво точно е правил в качеството си на доносник на ДС ?

 68. 68 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#54] от "Darth Plagueis":

  кой ви коментира вас ве умреляци кога във Варна доидете колкото бяхме ние оня ден тогава ще говориш и в зара бяхте наполовина на нас в несебър и в понеделник ще сте 300 души максимум

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 69. 69 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#67] от "krf54523578":

  аре още един дебил-гоьнсурат ша говори за дс ......мани мани

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 70. 70 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#61] от "Darth Plagueis":

  щот така е решил тебе кво ти бърка у гъзо тая работа ....що не питаш що домуса уàства с три фирми а

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 71. 71 Профил на krf54523578
  krf54523578
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#69] от "johngoti":

  http://bfunion.bg/uploads/ %20%D0%A6%D0%A1%D0%9A%D0%90%20-%20%D0%A1%D0%9E%D0%A4%D0%98%D0%AF%202016-2017.pdf

 72. 72 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#56] от "bat_plamen":

  ааааааааа говедата на киро домуса ли се надявате ...споко кога бай спас се махне и ви остави едни хубави дългчета .....киро парахода ще стане гусин домуса

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 73. 73 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#71] от "krf54523578":

  тъпак тая страница бфц-то я махна щот и уефа има казаха кой сме

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 74. 74 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  До коментар [#66] от "johngoti":

  Кой е ДС отбор впрочем?


  До коментар [#68] от "johngoti":

  По тема посещаемост, те чакам вече близо месец да ми покажеш сайтовете, за които толкова смело твърдеше, че ще показваш. До тогава - траеш и толкова.


  До коментар [#70] от "johngoti":

  А, не бе, щото нали драмата ви била, че Домуса не участвал лично, а през некакви авиатори. Та гледам и микренският гном не участва лично, та се чудех това не е ли драма... Ама при такива всеядни, едва ли..

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 75. 75 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  [quote#22:"vassilun"][/quote]

  А стига лъга.Спас Джевизов бе наказан от БФС за мача с Байерн Мюнхен заради червен картон на мач с Левски.На това ли му викаш богопомазан отбор?Футболист №1 на България според класациите е играл по времето на комунизма в Левски.Най-много футболисти на годината до 1989г са от Левски.Ама викаш ЦСКА бил богопомазан.

 76. 76 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#43] от "todor._89":Аз пък виждам как оранжеви коментират Левски. Което е типично за припознаваческата душичка. Иначе, браво за репликата "Само Цска". Лошото ѝ е, че звучи като жалейка.
  —цитат от коментар 54 на Darth Plagueis


  Кой ви коментира смешното комунстическо отборче?Коментарите на подуенските фенове са поне 5 пъти повече под статии за ЦСКА.Нали уж ЦСКА бил умрял-много ви вълнува един мъртвец.

 77. 77 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#61] от "Darth Plagueis":

  Повдигаш въпрос чийто отговор е пределно ясен. Участваше се с тази фирма защото старото дружество има задължения към ред енимълс, и в качеството си на кредитор ред енимълс можеше да обжалва разпределението на парите към кредиторите, както и направи, което пък законово им позволява да се бавят с плащането.
  Но все пак по-интересният въпрос е, защо се явиха другите три фирми и от къде се спонсорират. Гриша Ганчев никога не е криел че стои зад ред енимълс, но никой не казва кой стои зад останалите три фирми.
  А още по-сериозния въпрос е, кой толкова много искаше да погуби отбора ЦСКА и защо продължава тази долна кампания, макар и както се вижда вече, обречена на неуспех.

 78. 78 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 1599 Неутрално

  До коментар [#76] от "mushashi":

  Връщаш се обратно в началото на коментарите, прочиташ припознавачите как веднага се лепват за Левски и после си прерязваш вените.
  Ае, Бегом!


  До коментар [#77] от "Modestmouse":

  Ае да не ни правиш на луди? Енимълс изкупи това задължение. То можеше да бъде изкупено от всяка фирма, но микренския не искаше да участва с баш фирмата.

  Впрочем, защо трябва да има бавене, да ни светнеш?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 79. 79 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#74] от "Darth Plagueis":

  Извинявам се, но преди време след по-малко от минута търсене ми излязоха резултати в гугъл, които недвусмислено показват, че ЦСКА е най-посещавания отбор в България миналия сезон. Един от тези резултати ти споделих тук в този форум, защото пак искаше да ти се покаже нещо. И сега отново чакаш някой да ти покаже данни!?!

 80. 80 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#71] от "krf54523578":

  Ха ха, БФС-то са махнали най-големия ти довод, щото и УЕФА даде ясния сигнал че това е ЦСКА. Нека сега гордо се върнем вече към споделянията на статии от "ловеч тодей" :)

 81. 81 Профил на krf54523578
  krf54523578
  Рейтинг: 274 Неутрално

  До коментар [#80] от "Modestmouse":

  УЕФА ясно заяви - ЦСКА-София е нов отбор и съгласно тригодишното правило няма да участва в евротурнирите три години. Дали е нов отбор или пребоядисан Литекс е все тая. Това е отбор, който няма история, няма титли и купи.

 82. 82 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#76] от "mushashi":Връщаш се обратно в началото на коментарите, прочиташ припознавачите как веднага се лепват за Левски и после си прерязваш вените.Ае, Бегом!До коментар [#77] от "Modestmouse":Ае да не ни правиш на луди? Енимълс изкупи това задължение. То можеше да бъде изкупено от всяка фирма, но микренския не искаше да участва с баш фирмата.Впрочем, защо трябва да има бавене, да ни светнеш?
  —цитат от коментар 78 на Darth Plagueis


  Искаш ли да направим сравнение под последните 10 теми за двата отбора под коя тема има повече коментари на фенове на другият отбор?Ако левскарите под статии за ЦСКА са повече спираш да пишеш във форума,ако е обратното спирам аз.

 83. 83 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#78] от "Darth Plagueis":

  Не им светя на енимълс че да знам кога и какви задължения са изкупили, нито пък знам защо те са го изкупили а не някоя фирма на Гриша Ганчев. Ясно е че ако може да се спестят тези 8 милиона Гриша Ганчев няма да ги плати, все пак не е трупал той дълговете. Но отново се изпада в типичната за българския футболен "фен" глуповатост да се коментира не футбола на терена ами регистрации, политики, нищене на собственици и т.н и т.н.
  За истинския фен на футбола единственото, което има значение е как даден отбор се представя на терена, развива ли се футболно и има ли прилични условия въпросния фен да се наслаждава на футболната игра. За останалите неща си има органи да разследват и съдят ако е нарушен някой закон. Има разбира се хора на които все политики и други глупости са им в главата, но това няма връзка с футбола. Докато "футболните" дискусии в Българията се въртят в плоскостта "вие сте литекс", "вие сте ДС" "вие сте комунисти", нормалните хора винаги ще бъдат отвратени от тази "футболна" действителност.

 84. 84 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#81] от "krf54523578":

  И отново, и за пореден път, ще помоля в този форум, да ми покажеш къде УЕФА е твърдяла подобно нещо, и съм сигурен че пак няма да получа отговор. За сметка на това аз мога да цитирам документа в който се казва че УЕФА наказва ЦСКА заради "структурните промени в клуба". Никъде не се казва че е Литекс, никъде не се казва че това е "нов клуб".

 85. 85 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2196 Весело

  До коментар [#51] от "Тюфлекчия":Ми синдичката нека съди ЦСКА ако смята че са нарушили закона. Ще ми е интересно какво ще е решението на съда.
  —цитат от коментар 58 на Modestmouse


  Ама то е ясно - съдът ще се произнесе по един или друг начин в полза на Микре. Щото и там до един са комунета-чурби. Както никой няма да събира задълженията към НОИ. Ако ти не си плащаш осигуровките, ще те изплющят на момента - ама 8 милиона заминаха, а на теб явно не ти пука...

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 86. 86 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#85] от "Тюфлекчия":

  8те милиона не са заминали, ако ред енимълс не ги плати, доколкото ми е ясно, следващия кандидат, може да плати трите милиона и да вземе всичко което се предлагаше (каквото и да включва това). Само че имам лееееки съмнения че и трите фирми на Домуса ще го играят "пас" за емблемата, когато стане ясно че стадиона и базите ще си бъдат дадени на ЦСКА и Лудогорец 1948 няма шанс да се намести там.
  А съдът не би се произнесъл в полза на "Микре", ами в полза на всякаква футболна логика, която крещи, че отбора играещ на Армията е ЦСКА и като такъв има право да ползва емблемата си.

 87. 87 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2196 Весело

  До коментар [#86] от "Modestmouse":

  Виж сега, Човечеството е измислило писаните закони още преди хиляди години именно за да не се решават проблемите по силата на нечия "логика", а на общовалидни и известни правила. Щото както за теб Микре е ЦСКА, така пък за мен не е. И за да не се решава спора с бой на мегдана - има закони. В България не се спазват (аз за това говоря), ама УЕФА ви го каза - "И преди и сега, Литекс не е ЦСКА". Това е.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 88. 88 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#87] от "Тюфлекчия":

  Относно УЕФА, погледни ми коментар 84. Относно закона, ако нещата бяха толкова ясни и конкретни, никой нямаше да се хаби да води дела, да наема адвокати, да издържаме съд който да решава сложни юридически казуси. Едно е ясно, УЕФА нямаше проблем с Глазгоу Рейнджърс, Лийдс, Фиорентина и стотици други, въпрос на време е официално да обяви очевидното, а то е че отбора играещ на Армията е ЦСКА.

 89. 89 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#86] от "Modestmouse":Виж сега, Човечеството е измислило писаните закони още преди хиляди години именно за да не се решават проблемите по силата на нечия "логика", а на общовалидни и известни правила. Щото както за теб Микре е ЦСКА, така пък за мен не е. И за да не се решава спора с бой на мегдана - има закони. В България не се спазват (аз за това говоря), ама УЕФА ви го каза - "И преди и сега, Литекс не е ЦСКА". Това е.
  —цитат от коментар 87 на Тюфлекчия


  И за мен автентичният"Левски" е ликвидиран от комунистите през 1949.И сегашният отбор със същото име е наследник на"Динамо София".Не случайно преди 1989г клубът беше към държавна сигурност,а след 1989г само агенти на ДС и руски мафиоти го управляват.Та и сегашният собственик е бил служител на ДС.

 90. 90 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#87] от "Тюфлекчия":Относно УЕФА, погледни ми коментар 84. Относно закона, ако нещата бяха толкова ясни и конкретни, никой нямаше да се хаби да води дела, да наема адвокати, да издържаме съд който да решава сложни юридически казуси. Едно е ясно, УЕФА нямаше проблем с Глазгоу Рейнджърс, Лийдс, Фиорентина и стотици други, въпрос на време е официално да обяви очевидното, а то е че отбора играещ на Армията е ЦСКА.
  —цитат от коментар 88 на Modestmouse


  Тия същите дето се позовават на УЕФА кой знае защо мълчат,че Металик Сопот според УЕФА е играл в евротурнирите през 60-е години.Същото според УЕФА се отнася и за Олимпик Тетевен .

 91. 91 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#74] от "Darth Plagueis":

  саитовете ти ги пратих ве няколко на брой гледай ве тончо гледай оня ден ние бяхме 700-800 в несебър вие 200-300 в зарата на два пъти по близко място
  п.п отбора на ДС е един и ти си му фен втб по тая схема ви беше спонсор кгб ви припозна хахахахахахах

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 92. 92 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#74] от "Darth Plagueis":

  Ганчев заяви официално è стой зад анималите домуса се покри кат путка .....ма той си е такава

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 93. 93 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#78] от "Darth Plagueis":


  До коментар [#76] от "mushashi":Връщаш се обратно в началото на коментарите, прочиташ припознавачите как веднага се лепват за Левски и после си прерязваш вените.Ае, Бегом!До коментар [#77] от "Modestmouse":Ае да не ни правиш на луди? Енимълс изкупи това задължение. То можеше да бъде изкупено от всяка фирма, но микренския не искаше да участва с баш фирмата.Впрочем, защо трябва да има бавене, да ни светнеш?
  —цитат от коментар 78 на Darth Plagueis

  верно бай ганьо е жив повеè от век след Алеко ти си типиèн пример искаш ли специално за теб да направим статистика и да видим последната година колко коментара имаш в статии по ЦСКА и в такива за леФски а ....да видим резултата а

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 94. 94 Профил на johngoti
  johngoti
  Рейтинг: 296 Неутрално

  До коментар [#82] от "mushashi":

  е тука му разказа играта на тончо ми само неговите коментари в статии за ЦСКА са повече околкото на всички армейци в статии за ония десрски гниди

  Ларнака бие лошо бие .....що щот 7 е добро число
 95. 95 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2196 Любопитно

  До коментар [#89] от "mushashi":

  Тука говорим за парите на НОИ. Тях искам да съберат. От там насетне хич не ме интересува кого сте припознали за "автентичен" ЦСКА - ваша си работа ако искате да ви се подиграва един селски бег, домашен любимец на Нора Ананиева. Просто колегата иска без да се платят дълговете към фиска, Микре да получи всичко дето беше на ЦСКА. Ти като човек работещ в сферата на правото - това според теб нормално ли е?

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 96. 96 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 3913 Весело

  До коментар [#82] от "mushashi":

  Сега броят..., ако могат?!

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 97. 97 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#89] от "mushashi":Тука говорим за парите на НОИ. Тях искам да съберат. От там насетне хич не ме интересува кого сте припознали за "автентичен" ЦСКА - ваша си работа ако искате да ви се подиграва един селски бег, домашен любимец на Нора Ананиева. Просто колегата иска без да се платят дълговете към фиска, Микре да получи всичко дето беше на ЦСКА. Ти като човек работещ в сферата на правото - това според теб нормално ли е?
  —цитат от коментар 95 на Тюфлекчия


  Щом за Ботев Пд,Берое,Локо Пд,Пирин и други отбори може,защо да не е възможно за ЦСКА?А да ти припомня,че абсолютно същата е ситуацията с баскетболният отбор на Левски-и там бяха зачертани дълговете.Още повече си понасяме наказанието като не играем три години в евротурнирите.
  А относно това кой се подиграва-какво да кажем за агент Тара или Спас от УБО.Или пък зетят на Таки.

 98. 98 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2196 Весело

  До коментар [#97] от "mushashi":

  Ама ти защо мислиш, че оправдавам изброените от теб случаи? Или пък че ще защитавам Тара? Аз заради такива като него спрях да ходя на стадиона, ти говориш все едно, че ми е идол. Да разбирам ли, че щом Берое не са си платили нещо, значи и на всички други отбори им е позволено да го правят? Това ли е твоята позиция?

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 99. 99 Профил на Billy Pilgrim
  Billy Pilgrim
  Рейтинг: 2169 Неутрално

  До коментар [#98] от "Тюфлекчия":

  Проблема е, че за всички тези изброени от Мушаши случаи, никой не каза гък. Всичко си беше нормално и в реда на нещата, но щом става въпрос за ЦСКА ни надуха главите с мрънкане, някои хора. А какво да кажем за отбори, които съвсем откровено се издържат с държавни пари, има немалко, които са си общински и заплатите идват от общините, защо никой нищо не казва за тях, редно ли е парите от данъци да отиват за издръжката на отбор. Стотици отбори в България се поддържат от държавата, но искате държавата да работи против ЦСКА, е няма как да стане.

 100. 100 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#97] от "mushashi":Ама ти защо мислиш, че оправдавам изброените от теб случаи? Или пък че ще защитавам Тара? Аз заради такива като него спрях да ходя на стадиона, ти говориш все едно, че ми е идол. Да разбирам ли, че щом Берое не са си платили нещо, значи и на всички други отбори им е позволено да го правят? Това ли е твоята позиция?
  —цитат от коментар 98 на Тюфлекчия


  Хайде да не се правим на по светци от папата,щото щом се отнася до любимите ни футболни отбори сме склонни да си затваряме очите за много неща.И за Държавна сигурност,и за зетя на Тодор Живков,Майкъл Чорни,Тара,Спас от УБО,Пеевски,ВТБ ,както и за Илия Павлов,Лупи,Гриша Ганчев.Аз поне не се правя на светец,ама вие го правите,така че мой дълг е да ви напомням гореспоменатите.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK