Mushroom Trail Run предизвиква любителите в бягането по пресечен терен

Mushroom Trail Run предизвиква любителите в бягането по пресечен терен

© КБССъстезанието Mushroom Trail Run предизвиква любителите в бягането по пресечен терен. Надпреварата ще се проведе на 16 юни на поляната пред х. "Здравец", която се намира на 6 км от Русе.


Предвидените дисциплини са с дължина 3, 5 и 10 км, като регистрацията е отворена до запълване на максималния брой от 110 участници. До момента са се записали 74 души, като организаторите от сдружение КБС "Нещо бързо" очакват да се включат над 100 състезатели.


Състезанието ще има подкрепителен пункт с храна и напитки по трасето, като всеки завършил участник ще получи медал.
Организаторите съобщават, че зоната до х. "Здравец" е достъпна с автомобил. На поляната има възможност за палаткуване, като са предвидени допълнителни игри за деца и възрастни.


Всяка седмица сдружението организира отворени тренировки в Русе. По този начин се опитва да допринесе за развитието на масовия спорт в Русе и областта, като "създаде позитивна и отворена среда за нови познанства и приятелства."


Mushroom Trail Run предизвиква любителите в бягането по пресечен терен

© КБС "Нещо Бързо"

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK