Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (15)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на лизард
  лизард
  Рейтинг: 482 Неутрално

  Поне е сигурно, че подлезът ще бъде в по-добро състояние от "Научния" подлез на булевард "България", където стълбите са в процес на полуразпад

 2. 2 Профил на kabico
  kabico
  Рейтинг: 374 Неутрално
 3. 3 Профил на nodamncat
  nodamncat
  Рейтинг: 489 Неутрално

  До коментар [#2] от "kabico":
  Не, не е. Графитите, дори и легални да грозни. Особено в случая, върху гранитни плочки. Здрави и чисти подлези е в пъти по-добре от разбити такива, “разкрасени” с някакви уж “арт” графити.

 4. 4 Профил на pm
  pm
  Рейтинг: 403 Неутрално

  До коментар [#2] от "kabico":Не, не е. Графитите, дори и легални да грозни. Особено в случая, върху гранитни плочки. Здрави и чисти подлези е в пъти по-добре от разбити такива, “разкрасени” с някакви уж “арт” графити.
  —цитат от коментар 3 на nodamncat


  Съгласен съм с мнението. Графитите са със соц-визия. И защо трябва да пръска кръв в различни цветове около всеки спорт?! Много поръчков арт, много нещо.

  "Лошото е, че [българите] оставиха истинските си политици вън от властта, вкарвайки в парламента само олигархичните корпорации."
 5. 5 Профил на lustmord
  lustmord
  Рейтинг: 317 Неутрално

  Тия в софийска община са като едновремешните военни - следват мото "Всичко вапцано става ново" - има поне 10-ина стъпала дето са разместени в тоя подлез, отводняването му е проблемно след всеки пролетен порой, велорампата откъм страната на Банка ДСК е една открита тоалетна, на 6-та снимка черната врата е разбита а нишата отзад е дом на клошари ама някой хора явно поставят "естетиката" на първо място...

 6. 6 Профил на Practic
  Practic
  Рейтинг: 322 Неутрално

  Питам се на глас:
  Какво ще се случи, ако едната дейност на въпросното министерство - високото спортно майсторство - премине към Българския олимпийски комитет, а другата - спортните занимания на деца и младежи - към Министерството на образованието ?

 7. 7 Профил на alg57373608
  alg57373608
  Рейтинг: 621 Неутрално

  Не искам да звучи черногледо, но тази монументално-спортна пропаганда, едно, че е доста посредствена, второ - много е нелепа върху камъка, а още повече - на фона на неизмиваемата, с години напластената мърсотия и кал по пода. В подлеза има много магазини и дори хранителни заведения, толкова ли не могат да купят една средно голяма машина и да го мият, подяволите, този подлез. А пак кофите за боклук от времето на Живков, все преливат от боклуци. Ако това е делото на общината - просто са много зле с вкуса и хигиената.

 8. 8 Профил на KaV
  KaV
  Рейтинг: 597 Неутрално

  На мен това не ми харесва.

 9. 9 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1551 Неутрално

  Изключително грозно и обидно спрямо изрисуваните. Пулев и Й. Йовчев ги има на няколко места в града - като карикатури стоят. ПОтделно, боята се зацапва от градската мърсотия става дваж по -гадно, половин година му трябва. Искаш да почетеш спортистите и вдъхнеш патриотизъм на преминаващите - хубаво ! Напъни се, събери пари за релефи или каквото и да е от метал, които да могат да се почистват лесно. Не спрей нашлякан на стената.

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 10. 10 Профил на the_thraex
  the_thraex
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Поощряват графитите. Голяма грешка.

 11. 11 Профил на 8th_ball
  8th_ball
  Рейтинг: 820 Неутрално

  Гледам, че темата се е бърнала в друга посока, към графитите. Това е много лошо за темата, но е много добре за обсъждането на това, какъм искаме да е гръдът ни. Днес чета, че 200 млн. ще се похарчат догодина за чистотата на града. Дотук добре. Питам, колщо ще отидат за почистването от графити? Някои стоят още от 1990-те...

  Не зная какво е замърсяване, но визуалното такова е не по-малко гадно от дъвката или фаса върху иначе разбития тротоар.

 12. 12 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1400 Неутрално

  "От младежката инициатива заявиха, че са готови да се насочат и към подлези извън София."

  Защо?
  Нека заографисат подлеза на М. Луиза и Опълченска с образите на Самоковската селянка и Тиквата, може да включат и Крусев, заедно с целия ОС. Еманация на успешното управление на ГЕРБ!

  I Want To Believe
 13. 13 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 959 Неутрално

  според мен общината плаща на графити артисти в такива измислени проекти само и само да не драскат байхОйове насам-натам и да клатят стабилността.

 14. 14 Профил на Nikolai Tsakov
  Nikolai Tsakov
  Рейтинг: 8 Неутрално
 15. 15 Профил на qwerty 500
  qwerty 500
  Рейтинг: 269 Неутрално

  Това, ако са графити, аз съм АЛЕН ДЕЛОН.
  Плащат на някакви дето чаткат донякъде фотошопа да им направят тая тъпотия и после ги рисуват и кой знае кви пари са отделени за тая простотия.

  I`m addicted to the truth, it`s a dangerous love affair.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.