Зографски завърши 23-и в първото състезание от "Четирите шанци"

Зографски влезе в точките за шести път от осем състезания през сезона

© Associated Press

Зографски влезе в точките за шести път от осем състезания през сезона



Владимир Зографски завърши 23-и в първото състезание от престижния турнир по ски скокове "Четирите шанци", а японецът Рьою Кобаяши пренесе силната си форма от началото на сезона в Световната купа с пета победа от осем старта.


На голямата шанца в германския зимен център Оберстдорф Кобаяши преодоля 138.5 метра и 126.5 метра в двата си скока и получи общ сбор от 282.3 точки. 22-годишният японец изпревари само с 0.4 точки германеца Маркус Айзенбихлер (133 и 129 м) и с 1.8 точки австриеца Щефан Крафт (131 и 134.5 м).


Зографски завърши с 239.1 точки след скокове от 125 и 118 метра. Световният шампион за младежи от 2011 г. влезе в топ 30 за шести път през сезона.


В генералното класиране за Световната купа Кобаяши води с 656 точки пред поляците Пьотр Жила с 485 и Камил Стох с 397. Зографски е 18-и с 97 точки.

Ключови думи към статията:

Коментари (4)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на hamiltonf
    hamiltonf
    Рейтинг: 5217 Неутрално

    Браво, на армейчето, все пак, това му беше най-неудобната шанца.

    Стената на срама: Топ 10 на руските тролове във Форума - von_seeckt, Шопов, Julian Mall, Noise, WWW, Taiga, Нормален гланц, Али Ибн Абдул Обстул Бей, Divi filius, qwerty 500....
  2. 2 Профил на pet_fire
    pet_fire
    Рейтинг: 5394 Неутрално

    Щом е успял да се пребори със силен германец и да го отстрани е супер

  3. 3 Профил на Рол
    Рол
    Рейтинг: 579 Неутрално

    Отдавна трябваше да си смени треньора.

  4. 4 Профил на Ogiigo
    Ogiigo
    Рейтинг: 1220 Неутрално

    Браво! Можеше и по-добре, особено втория опит! Нищо, има още 3 състезания от турнира!

    Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK