Стаята на гнева: как хокеен отбор печели от недоволството на феновете
Лошите резултати в спорта са ужасът за всеки клуб. В такива моменти се зараждат недоволство и напрежение сред привържениците.


Отборът от Националната хокейна лига "Филаделфия флайърс" е намерил начин да се справя с отрицателното влияние на спортните си неуспехи. Нещо повече - клубът опитва да заздравява връзката с привържениците си, а дори и да изкарва пари.


Тайната? Създаване на "стаята на гнева".


Ръководството на "Филаделфия" е решило да се отнесе с разбиране към гнева на феновете, като им предостави място, където те могат да излеят всички отрицателни емоции.


Привържениците ще имат възможност да чупят телевизори, бутилки, чинии и други предмети в изолирана и безопасна среда. Допълнението към стадиона Wells Fargo Center е част от основния ремонт на съоръжението, който е на стойност 265 милиона долара.


"Концепцията определено е единствена по рода си и нетрадиционна. Обсъдихме идеята с някои наши фенове, които ни обясниха, че ще бъде свеж начин за малко безвредно забавление", каза директорът на "Флайърс" Валери Камило.


Таксата за петминутен престой в стаята е 35 долара на човек. За феновете, които се нуждаят от повече време, за да излеят гнева си, се предлагат две петминутни сесии срещу 60 долара.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK