Собственикът на "Ботев" (Пловдив) заплаши "да преосмисли действията си"

Георги Самуилов (горе вляво) се обърна към привържениците на клуба

© LAP.BG

Георги Самуилов (горе вляво) се обърна към привържениците на клубаСобственикът на "Ботев" (Пловдив) Георги Самуилов предупреди, че може да преосмисли поведението си, ако напрежението покрай клуба се запази. Той отговори с изявление на недоволството на привържениците, които настояват стадион "Христо Ботев" да бъде изграден.


В изказването си собственикът на "Инса ойл" не уточни какво означава "да преосмисли действията си".


В края на август на голямо събитие в присъствието на министър-председателя Бойко Борисов и двама министри беше обявено, че строежът на съоръжението се подновява. Три месеца по-късно запалянковци изразиха разочарование, че по обекта не се работи.
"През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики. Поставя се под въпрос ангажираността ми с каузата ПФК "Ботев Пловдив" от тези, благодарение на които най-старият футболен клуб в България беше докаран почти до колапс", започва обръщението си Самуилов.


Той посочва, че основната задача за него е "запазването на положителната атмосфера в клуба, изграждането на силна екипност и заздравяване на колектива". "Това е дълъг процес, който изисква търпение, а видимите резултати идват след време", посочва собственикът на клуба.


"Заедно с членовете на ръководството продължаваме да работим за завършването на строежа на клубния стадион, но това може да стане само по правилен и законен начин. Няма място за компромиси, когато става въпрос за дома на ПФК "Ботев Пловдив". С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега. В противен случай ще преосмисля моите действия! Вярвам във вашата мъдрост и разум", добавя Самуилов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK