Павел Колев: "Левски" е единственият клуб в България без просрочени задължения

Павел Колев е убеден, че клубът се нуждае от нов стадион

© LAP.BG

Павел Колев е убеден, че клубът се нуждае от нов стадионЛевски" е единственият клуб в България без просрочени задължения. Това заяви изпълнителният директор на сините Павел Колев, според когото в момента състоянието на клуба е много по-добро спрямо миналата година по това време.


"Левски" е абсолютно коректен платец към държава и сме единствения клуб в България, който няма просрочени задължения. Ако някой очаква да размахваме платежни, че сме платили - няма да стане. Държавата трябва да бъде строга към всички клубове. Това е важно условие за равнопоставеността на клубовете", каза Колев в интервю за "Дарик".


По думите му в клуба е подобрена организацията и в момента работят кадърни хора. Той е положително настроен за спечелването на първа купа от десет години насам.
"Клубът трябва да се превърне в бизнес организация. Трябва да реализира печалба от дейността си. Без модерен стадион няма как да стане. Модерен стадион не значи задължително да е скъп. Това е добрата новина, но лошата е, че чисто бюрократично нещата са доста сложни", посочи Колев.


"Смея да твърдя, че който клуб в София първи направи хубав стадион, ще дръпне пред конкуренцията. Нов стадион е задължителен - всеки трябва да го е разбрал. Стадионът е в сърцето на всяка футболна икономика и всеки клуб", добави изпълнителният директор на сините.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK