Ръководството на тотото е сменено, двама бивши футболисти са "свежата управленска мощ"

Христо ЙововРъководството на Българския спортен тотализатор (БСТ) е сменено, обяви Министерството на младежта и спорта (ММС), което е принципал на дружеството. Със заповед на министъра на спорта Красен Кралев за изпълнителен директор е назначен Любомир Петров, който идва на мястото на Дамян Дамянов.


В новия управителен съвет влизат двама бивши футболисти - Гошо Гинчев и Христо Йовов, за когото се твърди, че е много близък до министър-председателя Бойко Борисов. Другите двама членове са Людмила Петкова и Валентин Точев.


Промяната идва дни след промените в закона, които направиха БСТ единствен играч на пазара на лотарийни игри.
"Очакванията към новия състав на Управителния съвет на ДП БСТ са, че младият екип от експерти в областта на икономиката и спорта ще направят бърза организация за реализиране на амбициозните икономически цели, които са поставени пред Българския спортен тотализатор", се казва в информацията от ММС.


На въпрос кое е наложило тази смяна министърът на финансите Владислав Горанов заяви, че преценката е на Кралев. "Ако погледнем резултатите досега и предизвикателствата пред спортния тотализатор в бъдеще за организирането на лотарии, преценката на министъра на спорта, съгласувана с мен, е че е необходима нова, свежа управленска мощ", каза Горанов.


"Доколкото ми е известно, има двама членове на управителния съвет, които в миналото са известни като успешни футболисти. Има двама експерти от Министерството на финансите: директор на дирекция "Данъчна политика" Людмила Петкова и началник на отдел в дирекция "Данъчна политика". За директор на дружеството е предложен висш експерт от "Информационно обслужване", посочи Горанов пред журналисти преди официалното обявяване на информацията.


Предаване на щафетата


Преди дни Дамянов заяви, че в последните години БСТ е бил пред катастрофа заради частните компании. Той посочи, че дружеството се готви за промените и новите си отговорности.


Досегашният директор на тотото Дамян Дамянов ще консултира новото ръководство на БСТ

© LAP.BG

Досегашният директор на тотото Дамян Дамянов ще консултира новото ръководство на БСТ


В досегашния управителен съвет освен Дамянов бяха още Живко Вангелов, Константин Баджеков, Белчо Иванов и Горяна Тодева. Договорите на всички са прекратени по взаимно съгкласие.


"С цел осигуряване на приемственост на двата екипа и заради огромния опит, който притежава, на досегашния изпълнителен директор на ДП БСТ Дамян Дамянов му е предложено и той е приел да бъде назначен като консултант на новоназначения Управителен съвет на Българския спортен тотализатор", казват от министерството на спорта.


Новото ръководство ще изпълни мандата на старото, който е до 25 ноември 2020 г.


Кой кой е от новите


От ММС пишат, че 40-годишният Любомир Петров "има богат професионален опит в сферата на технологиите, бизнес развитието и продажбените процеси".


Любомир Петров е новият директор на тотото

© ММС

Любомир Петров е новият директор на тотото

Посочва се, че от януари 2018 г. е начело на Дирекция "Търгове и процедури" в Информационно обслужване АД. Преди това е бил търговски директор и мениджър бизнес развитие на "Телелинк България" ЕАД.


Людмила Петкова има магистърска степен по "Икономика и управление на търговията" от УНСС, посочват от ММС. От 2014 г. е начело на Дирекция "Данъчна политика" в Министерство на финансите. От 2013 до 2014 г. е била заместник-министър на финансите. Била е и началник на отдел и заместник-директор на дирекция в Националната агенция за приходите.


Валентин Точев е магистър по "Икономика и организация на труда" от УНСС. От 2015 г. Точев е началник на отдел "Анализ на данъчната политика" в Министерството на финансите.


За Гошо Гинчев това е пореден пост в управлението на спорта. Той е съветник на Кралев, член на УС на държавното "Академика-2011", стопанисващо някои от най-големите спортни бази, и председател на Спортно-техническата комисия към БФС. Той е бакалавър по "Стопанско управление" от Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Гинчев е бивш футболен национал, като е играл на световното първенство през 1998 г. и Евро 1996. От 2015 г. до 2017 г. беше член на УС на "Левски".


С "Левски" е свързан и Христо Йовов. През февруари 2019 г. той беше свързван със собствеността на клуба, като имаше твърдения, че е получил от Спас Русев 50% от акциите на клуба. Впоследствие собственик стана приближеният до Васил Божков Георги Попов. Йовов беше спортно-технически директор на "Левски" (2013-2014).


От 2015 до 2016 г. е заместник-кмет в Община Своге в направление "Образование, култура и спорт", а в момента е общински съветник в Своге.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (97)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 237 Любопитно

  "нова, свежа управленска мощ" от корифеи футболисти близки с ББ?

 2. 2 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 627 Любопитно

  Бивши футболисти-свежа управленска мощ???????????🤣🤣🤣

 3. 3 Профил на Пакоджет
  Пакоджет
  Рейтинг: 254 Весело

  ХАхахахахаха. Ей сега оправиха "Левски"!

  Антиваксър=деб*л!
 4. 4 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1142 Неутрално

  Не играйте ТОТО - не хранете ПРАСЕТАТА с вашите пари !

 5. 5 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1826 Неутрално

  Ма това да не е БИАД бе, каква е тая свжест?

 6. 6 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 592 Неутрално

  христо йовов...и управленска мощ.
  просто ще бъде на телефона и ще
  отговаря директно на пашата, борисов
  и дебелака, ама най-вероятно на
  пашата да козирува тоя.

 7. 7 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1216 Весело

  Поканете и Кубрат в ръководството.
  Бижутера и Кобрата - шефове на БСТ!

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 8. 8 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 663 Неутрално

  Лотарията беше спонсор на Левски.Взеха я от Божков и я дадоха на тотото.Тотото, демек - пак лотарията, ще е спонсор на Левски.Йовов е най-явното доказателство, че Борисов няма да остави закъсалия син отборец да погине - все пак е отборът на народа, нали тъй!Нищо, че никой не пита дали иска да поддържа един толкова жалък и излагащ всички ни тим!

 9. 9 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1778 Неутрално

  "Бижутер в тотото"- добро заглавие за филм....

 10. 10 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2082 Неутрално

  Абе сложете др.Костов! Безработен е и има необходимия стаж в игрите!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 11. 11 Профил на selqnin
  selqnin
  Рейтинг: 1778 Гневно

  До коментар [#7] от "Taiga":

  Не, ще поканим джуджето!
  То е най-източноправославно, консервативно, "почтеното" джудже на света...
  Жалкар!!!

 12. 12 Профил на Slick
  Slick
  Рейтинг: 466 Неутрално

  АХАХАХАХА Станко Йовчев на Борислава брат и кога?

 13. 13 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1380 Гневно

  Изумителни назначения! Просто прекрасно - двама бивши футболисти влизат в новия управителен съвет на Българския спортен тотализатор (БСТ)! Изключително сполучливо, точно толкова сполучливо, колкото да назначиш за мениджър на ресторант някой, за който се знае, че се е хранил в ресторанта! Епохални назначения, сега тотото като ще литне – бегай, п‘ай се! А на какви точно качества като образование, стаж, концепции и визия се основават тези назначение, просто не ни го побира акъла! Е, има моменти, в които Баце – или някой от министрите му тотално издишат! И това е един от точно тези моменти!

 14. 14 Профил на Taiga
  Taiga
  Рейтинг: 1216 Неутрално

  До коментар [#8] от "Капабланка":

  Чорбаланка, недейте така, споделете за вашите грандиозни успехи в последните 10-15 години.

  "АМЕРИКАНСКИ ГЕОЛОЗИ, ПРОУЧВАЙКИ ПОРЕДНОТО НЕФТЕНО НАХОДИЩЕ НА США, С ИЗНЕНАДА УСТАНОВИХА, ЧЕ НАД НЕГО ИМА НЯКАКВА АРАБСКА ДЪРЖАВА"
 15. 15 Профил на gorodetski
  gorodetski
  Рейтинг: 668 Неутрално

  Тиквун напоследък назначава само по-тъпи от него хора на различни позиции. Проблемът е, че Баце е мноооо тъп и му се чудя как успява да намира по-тъпи хора от него.

 16. 16 Профил на LS
  LS
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#8] от "Капабланка":

  Нали, друго си е да се погазят всички закони и да се създаде изцяло ново първенство, за да може да бъде включен уродът на уродите Литекс тире София в него...

 17. 17 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1380 Любопитно

  А кой е вторият футболист? Да не ги е нещо срам да му кажат името? М? Да не е случайно Ники Михайлов, иже нарицаемия Пиколо Перуци - на тате синчето? М? Някой знае ли?

 18. 18 Профил на Умнокрасив
  Умнокрасив
  Рейтинг: 737 Неутрално

  Българските футболисти и футболни дейци са доказали с времето, че са особено успешни във всякакъв вид далавери, шменти-капели, източвания, изпирания и т.н. стандартни за бъгарската държава дейности.

  No Pain No Gain
 19. 19 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2952 Неутрално

  "....предизвикателствата пред спортния тотализатор в бъдеще за организирането на лотарии...."

  С голяма доза на вероятност можем да направим обоснованото предположение, че скоро БСТ ще бъде във фалит. Не, не заради футболистите в ръководството - те и Франц Бекенбауер и Ули Хьонес са бивши футболисти.

  Проблемът е в лотариите. Досегашният директор обяви преди няколко дни, че БСТ подготвя седем моментни лотарии. Това означава, че ще се похарчат доста пари за подготовка, отпечатване, реклама, дистрибуция. Задължително нещо и ще се пооткрадне - къде за своя душа, къде за партийната каса, че избори идват.

  Приходи обаче каквито се предвижда няма да има. Първо защото дистрибуторската мрежа е разрушена - основният канал, "Лафките" вече ги няма, а дребните търговци, които се нагърмяха с непродадените билети още един път няма да се минат. Второ след огромната дандания мющериите рязко ще намалеят дори и най-запалените ще си имат едно на ум.

  Разходите имат всички шансове да превишат приходите. За това иде реч.

 20. 20 Профил на Atanas Yankov
  Atanas Yankov
  Рейтинг: 912 Неутрално

  Божигол и Нило да сложат, може да пеглят тиража по ефирни шорти... :)
  Иначе тото2 играя...
  Една комбинация!

 21. 21 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3339 Неутрално

  До коментар [#10] от "lz2":

  Костов не е лоша.идея.Хем и за млекце да има,че другарката Еленка едвам изкарва месеца!

 22. 22 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 663 Неутрално

  До коментар [#14] от "Taiga":

  В сравнение с 10 годишната суша, която продължавате така успешно, ЦСКА спечели купата на страната и то от втора дивизия.

 23. 23 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 663 Неутрално

  До коментар [#16] от "LS":

  За Локо и Ботев Пд мълчахте,а.А Велбъжд помниш ли?
  Да не смее те после да опонирате, че не сте отборът на държавата и властта.

 24. 24 Профил на Ale MI
  Ale MI
  Рейтинг: 353 Неутрално
 25. 25 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4321 Весело

  Този Дамянов в парламента се беше изцепил, че на БСТ ще му се наложи да открива нови работни места, други разходи, и че можело да бъде на загуба!? На което дори "суперикономиста" Менда се възмути и правилно му отговори, че след като е монополист приходите и печелбата само ще расте...
  Та, такъв шев имаше Тото-то...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 26. 26 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#21] от "yanne":

  аз предлагам жан виденов.
  ше ебе мамата на всичко
  за дни.

 27. 27 Профил на bacillus
  bacillus
  Рейтинг: 16 Неутрално

  ЧУдесен избор. Имаме си каскет милиционер за главен прокурор, мутра пожарникар за премиер, защо не и футболер за ръководител на тотото

 28. 28 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1166 Неутрално

  Бивши футболисти-свежа управленска мощ???????????🤣🤣🤣
  —цитат от коментар 2 на antikvarno


  И аз това се чудя-що за управленска мощ имат тези двамата. Нищо лично, може и освен футбол да знаят други неща, ама знае ли се...

  Примери от наШто далееечно минало:

  1. За шеф на полицията назначиха неуспелия кандидат за главнокомандващ армията (там винаги има 2-3 достойни кандидата, ама има само един пост). Пичът за година и кусур стегна организацията, въведе "военна дисциплина/организация" и т.н. Е, след година и кусур го изритаха по политически причини-дал бил голями пълномощия на разследващите в едно дело за корупжия на коалиционните партнери. Но до ден днеше го споменават за добро в полицията.

  2. Назначиха за шеф на местната поща един ДОКАЗАЛ СЕ успял шеф във военната индустрия. А, и пощите станаха от чистак държавна ведомост на фирма с пълна собственост на държавата. Пича превърна застарялата поща на конкурент на търговските банки що се отнася до фин'услуги (без кредитиране, разбира се). Анулира таксата за заплащанията към бюджета/други ведомости, позволи заплащане в определена дата чрез чекове н тази дата депозирани в пощенските кутии преди това-И СЕ СВЪРШИ ЧАКАНЕТО НА ОПАШКИТЕ!!! Е 'сички банки заедно нямаха толкоз клонове колкото старата поща. А пощенските кутии са през 200 м' по главните улици, и пред всяки супер.

  Нащенското БТК също беше към пощите- и той го направи равностоен конкурент на другите оператори.

  Изкара всичките дъртаци в пенсионна възраст в пенсия, и предложи бонуси на приближаващите пенсията да напуснат сами. Останалите ги прекара по курсове и който не мина му замрази напредъка (в заплатата). И вкара куп млади и способни хора в системата с добри заплати и бонуси.

  'Ма то не бяха рев и сополи, и стачки на профсъюзите- пича имаше покрепата на правителството и устоя. Днес пощата е динамична, ефикасна и печеливша държавна компания, амасе ръководи като частна такава: Добър ли си-напредваш с парите. Не си ли достатъчно добър-или ставай по добър или кажи чао на напредък в парите.
  До коментар [#2] от "antikvarno":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 29. 29 Профил на Al Tikvone
  Al Tikvone
  Рейтинг: 393 Весело

  ТАКА!
  Остават без отговор следните няколко въпроса:
  1. Има ли Борисов връзка с Борислава Йовчева?
  2. Той ли е баща на детето на Йовчева?
  3. Как бащата на Йовчева, водопроводчик от Сандански се е сдобил с 1 750 000 лева за съучастие в капитала на EMA BGS ?
  4. Какъв е произхода на средствата, с които Борислава Йовчева демонстрира луксозен стандарт на живот в каталунската столица (както е видно от документа, фирмата ѝ няма дейност)?
  5. Какви са руските връзки на Борисов с Лукойл, Златев, Чаушев, Саздов, Христов и "Къщата в Барселона"?
  Всъщност, на последния въпрос отговорът е ясен дори и за испанската прокуратура.
  От над десет години, откакто Борисов управлява, Лукойл не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба в България при обороти за милиарди всяка година. Най-нисък акциз и висока цена на горивата. Разликата, от порядъка на милиард на година, потъва в офшорките на московското джудже.
  Путин доволно потрива ръце, потупва бащински Ел Батман де ла Банкя по главицата и турски поток тече стремително на запад. Буда получава къщичка за любовницата си в Барселона, а българите плащат цената за руско-ченгеджийско-креватните истории на управляващата ни мафия.
  Четете и пазете Фалкона, да не избяга Ел Лидеро, че в Дубай стана пренаселено с български мутрагени...
  Битката продължава!

  Because they're afraid that there's more to reality than they have confronted. That there are doors that they're afraid to go in, and they don't want us to go in there either, because if we go in we might learn something that they don't know. And that makes us a little out of their control. Ken Kesey
 30. 30 Профил на Molossian
  Molossian
  Рейтинг: 1849 Неутрално

  До коментар [#26] от "mihail_p":

  А, и футболерите са напълно способни да го направят.
  На тЕх жокер им не требе.
  За нула време тотото ще го закъса.
  Даже може и дотация от държавата да искат.

  Panta rhei....
 31. 31 Профил на spring_va
  spring_va
  Рейтинг: 718 Неутрално

  До коментар [#17] от "Santos":

  Аз залагам на Благо Джизъса. Хем са долу-горе на едно интелектуално ниво с Бижутера , хем е безценен кадър на меката на тотото у нас - Славия.

 32. 32 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2082 Неутрално

  ТАКА!Остават без отговор следните няколко въпроса:1. Има ли Борисов връзка с Борислава Йовчева?2. Той ли е баща на детето на Йовчева?3. Как бащата на Йовчева, водопроводчик от Сандански се е сдобил с 1 750 000 лева за съучастие в капитала на EMA BGS ? 4. Какъв е произхода на средствата, с които Борислава Йовчева демонстрира луксозен стандарт на живот в каталунската столица (както е видно от документа, фирмата ѝ няма дейност)?5. Какви са руските връзки на Борисов с Лукойл, Златев, Чаушев, Саздов, Христов и "Къщата в Барселона"? Всъщност, на последния въпрос отговорът е ясен дори и за испанската прокуратура. От над десет години, откакто Борисов управлява, Лукойл не са платили НИТО ЛЕВ данък печалба в България при обороти за милиарди всяка година. Най-нисък акциз и висока цена на горивата. Разликата, от порядъка на милиард на година, потъва в офшорките на московското джудже.Путин доволно потрива ръце, потупва бащински Ел Батман де ла Банкя по главицата и турски поток тече стремително на запад. Буда получава къщичка за любовницата си в Барселона, а българите плащат цената за руско-ченгеджийско-креватните истории на управляващата ни мафия.Четете и пазете Фалкона, да не избяга Ел Лидеро, че в Дубай стана пренаселено с български мутрагени... Битката продължава!
  —цитат от коментар 29 на Firestarter


  Давам ти единственият верен отговор:

  Каквито и фантасмагории да проповядвате, власт няма да видите дори и след Второ пришествие!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 33. 33 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1166 Весело

  Изумителни назначения! Просто прекрасно - двама бивши футболисти влизат в новия управителен съвет на Българския спортен тотализатор (БСТ)! Изключително сполучливо, точно толкова сполучливо, колкото да назначиш за мениджър на ресторант някой, за който се знае, че се е хранил в ресторанта!...!
  —цитат от коментар 13 на Santos


  Аааа, добър и с богат опит клиент на ресторанти може да бъде не лош менаджер на ресторант (НЕ ГОТВАЧ, МЕНАДЖЕР). Щото той знае какво очаква клиента на ресторанта. И понякога знае повече за напитките от колкото бармана/шефа на мокрия бюфет.

  Футболист в управителния съвет на тотото----иди знай, дано да греша, но не е най правилния избор (лично мнение)


  До коментар [#13] от "Santos":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 34. 34 Профил на rewo
  rewo
  Рейтинг: 230 Неутрално

  Гошо Гинчев е другият футболист.
  Добре, че има и други медии.

 35. 35 Профил на rumen_s
  rumen_s
  Рейтинг: 1334 Неутрално

  Я, дали пък Прасчо вече си няма тото? Все пак щеше да е изключително грозно и прозрачно да върнат мама начело...

  Браво Дневниче за цензурата. Мода си знае какъв е, ПКП :)
 36. 36 Профил на Marinov
  Marinov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Едни футболисти вече разказаха играта на БФС, тотото явно го очаква същата съдба, след като ръководството ще се подсили с такива свежи кадри. Пълно безумие

  Marinov
 37. 37 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  А вярно ли е, че някои министри, близки до сараите, го натискат Бойко държавата да закупи от Шиши Лафка, за да продават лотарийните талони и вестниците на Шиши, които иначе ще фалират?

 38. 38 Профил на LS
  LS
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#23] от "Капабланка":
  “Смеете” се пише заедно, а не разделно, неграмотник! Ще укорява той ФК Левски, че бил отбор на властта... На чия власт, тази дето с указ от Москва създаде цска; тази, която унижожи АС-23; тази, която им подари титли; тази, която нарочно натика Левски под опеката на Мвр, за да го намразят хората; тази, която биеше онези, които крещяха “Левски”, а не Витоша и още и още и още... Тази власт ли? Няма толкова нагли и продадени души като вашите!!!

  Относно последните 10 години, НЯМА, подчертавам НЯМА, здравомислещ фен на Левски, който да се радва, че отборът е използван за пране на пари от нискочели престъпници от герб и ко. Но за всичко си има време, Видовден ще дойде!

 39. 39 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#37] от "Fiji":

  не се съмнявам, че има такова нещо.
  дбелека се е обадил на горанов
  и му е заповядал да купи лафките,
  както булгартрнсгаз купи парцелите
  за южен поток за стратегически проекти.
  аз вече никак не ги търпя.
  следващия от тея боклуци ще му се изплюя в сурата
  без извинение. най-добре да е борисов.
  БОКЛУК.

 40. 40 Профил на koko65bg
  koko65bg
  Рейтинг: 771 Неутрално

  На въпрос кое е наложило тази смяна министърът на финансите уточни, че преценката е на Кралев.

  Сега вече ще видим как в три поредни тегления се падат едни и същи числа. И ще се намери математик който научно да обясни, че това е нормално явление в тази част на галактиката.

 41. 41 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#37] от "Fiji":

  "... натискат Бойко държавата да закупи от Шиши Лафка..."

  Някои от по-... характерно умните герболя беше писал, че Гешев бил "ударил" Пейо, като му взел лафките.

  О санкта симплицитас!

  Лафките дължаха МИЛИОНИ, държавата го ОТЪРВА от един дълг, прехвърляйки загубите на кредиторите му.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 42. 42 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2952 Неутрално

  До коментар [#32] от "lz2":

  Каквито и фантасмагории да проповядвате, власт няма да видите дори и след Второ пришествие!
  —цитат от коментар 32 на lz2


  Имаше една депутатка от БСП - Мариела Митева, нейните съпартийци я наричаха "Фъфлещата ф...кия". Месец февруари 1997 г. тя се изцепи "Ще ви оставим долара на 3 000 лв. и хляба на 500 та да видим как ще управлявате!" Е - управлявахме. И то най-добре от всички.

  Така, че по-кротко.

  Между другото - "Фъфлещата ф...кия" днес е експерт в Инспектората на ВСС. Същият инспекторат, който не намери кусур в решението на съдия Миталов да пусне Малинов да се види с Путин.

  Борисов биел комунистите на избори, а?

 43. 43 Профил на b0b069
  b0b069
  Рейтинг: 646 Неутрално

  То до ся щото с "експертите" бехме вурзали. Да дадем право и на футбалягите да се опитат

 44. 44 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#40] от "koko65bg":

  "Сега вече ще видим как в три поредни тегления се падат едни и същи числа."

  Това се е случвало при Пейовата майка, но само в два последователни месеца. Скромна жена, всичко с мярка прави.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 45. 45 Профил на Petar Ivanov
  Petar Ivanov
  Рейтинг: 646 Неутрално

  Смях: )) както Боби Михайлов разказа играта на БФС, така ще стане и с Тото-то..

  Където има замесени бивши футболисти трева не никне, но какво друго да се очаква от ГРОБ..

  Freedom of speech
 46. 46 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#29] от "Firestarter":

  "Какъв е произхода на средствата, с които Борислава Йовчева демонстрира луксозен стандарт на живот в каталунската столица (както е видно от документа, фирмата ѝ няма дейност)?"

  Фиктивни държавни поръчки за фиктивни (кухи) дружества.

  Жалко, че Гешев е зает да изземва безбандеролни цигари (по 5-6 кутии) и немаркирани дърва за огрев (по 2-3 кубика) из циганските гета, та не може да огрее навсякъде... 😈

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 47. 47 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4321 Неутрално

  Новия шеф на Тото-то е Любомир Стефанов Петров - търговски директор на "Телелинк", и директор на дирекция в "Информационно обслужване".

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 48. 48 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1806 Неутрално

  А кой е вторият футболист? Да не ги е нещо срам да му кажат името? М? Да не е случайно Ники Михайлов, иже нарицаемия Пиколо Перуци - на тате синчето? М? Някой знае ли?
  —цитат от коментар 17 на Santos


  Гошо Гинчев

 49. 49 Профил на babuger13
  babuger13
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Много пари трябва да се откраднат вече. Чудя се само защо толкова дълга чака тиквоча, след като знаеше за челният опит на мама... ирена незнамкояси...!

 50. 50 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Давам ти единственият верен отговор:

  Каквито и фантасмагории да проповядвате, власт няма да видите дори и след Второ пришествие!
  —цитат от коментар 32 на lz2


  Отговор на истински милиционер-комунист! Кокала преди всичко, майната й на държавата!

 51. 51 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 294 Неутрално

  След ликвидирането на конкуренцията, това беше следващият логичен ход - слагане на свои "подчинени" хора, начело на новата "златна кокошка".

 52. 52 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 0 Разстроено

  Жив пример как държавата съсипва успешен бизнес за пореден път. През 1990г по-голямата част от държавните предприятия са били фалирали или с огромни натрупани задължения. Сега продължаваме 30г по-късно да повтаряме същите грешки.
  Когато една частна компания фалира или бива на загуба, тя обикновено прекратява съществуването си. Когато обаче имаме държавна компания и се управлява на загуба поради лош мениджмънт, шуробаджанащина и корупция, тя продължава да съществува и ние данъкоплатците плащаме сметката. Да са ни честити! И новоназначените некадърници и загубите, които тепърва ще трябва да покриваме. А уж ГЕРБ бяха "дясна партия". Обаче наистина се оказа, че са просто БКП2 - задгробния живот на БКП. Доста тъжна констатация..

 53. 53 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1587 Весело

  Очаквам оферта от новото ръководство към Лафка, да им изкупи павилионите на някаква безумна цена и истината ще лъсне. И пак ще има приказки, да се спасят 1000 работни места....

 54. 54 Профил на idiotstavrev
  idiotstavrev
  Рейтинг: 294 Неутрално

  До коментар [#19] от "Един препатил":

  Няма как да стане. По закон нещата са уредени, няма как да фалира държавния тотализатор, а и приходите от другите игри са достатъчни. Разходите за лотарията с билетчета на са големи, едно печатане и се разпространяват в мрежата на тотото, както и до сега. Може да не се купуват като тези на Черепа, но достатъчно да си покрият собствените разходи.

 55. 55 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#53] от "stoiank":

  "Очаквам оферта от новото ръководство към Лафка, да им изкупи павилионите..."

  Както изкупиха дупката на Гергов за 42 милиона, понеже Бойко Борисов е "десен" и люто мрази комунистите.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 56. 56 Профил на Александър
  Александър
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#55] от "Norman Granz":

  Борисов е толкова десен колкото ДПС е либерална партия.

 57. 57 Профил на Santos
  Santos
  Рейтинг: 1380 Весело

  До коментар [#17] от "Santos":Аз залагам на Благо Джизъса. Хем са долу-горе на едно интелектуално ниво с Бижутера , хем е безценен кадър на меката на тотото у нас - Славия.
  —цитат от коментар 31 на spring_va


  Ами оказа се, междувременно, че вторият футболист е Гошо Гинчев! Много, ама много мъдро решение! Може би щото Гошо е родом от с. Мъдрец, последното село на област Стара Загора в югоизточна посока. И има много, ама много богат управленски опит - от 19 юни 2005 г. до март 2007 г. е бил спортно-технически директор в Берое. Никъде нищо не пише къде е бил след това! Може би в кръчмата? Да не би да е слаб социално човечеца, та са го гудили шеф в Тотото, белким малко захлеби? Никой не ти казва, ей, даже и бележка не ти оставя! Ужасен слон! Служасен мон! Мослен ужасон! Както е казал Мечо Пух!

 58. 58 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4182 Любопитно

  Бижутерът/Христо Йовов / се уреди на страхотна синекурна длъжност.........................само се изненадах , че и Гошо Гинчев се уреди "на трапезата" ,защото не знаех , че е близък на Премиерът- Слънце?!

 59. 59 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4182 Любопитно

  До коментар [#1] от "linard":


  До коментар [#2] от "antikvarno":

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Няма как да се прикрие зад тези слова , че шуро-баджанащината у нас продължава да работи с пълна сила!

 60. 60 Профил на pinoki0
  pinoki0
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#32] от "lz2":

  аргументирано мнение

 61. 61 Профил на happystory
  happystory
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Това е разликата м/у един частен бизнес и един държавен бизнес. Частния бизес инвестира собствените си пари, и разчита на печалба. Ако сложи некомпетентни приятели и познати на ключови места само защото се познават, бизнеса му няма да е печеливш, хората ще изберат друг бизнес, и той ще фалира. За това не може да си позволи да назначава идиоти. От друга страна при държавата, там чивноцитие не управляват 1 бизнес с техни пари. Не залагат собствените си пари, и дори и бизнеса да работи за загуба, те няма да загубят нищо. За това слагат близки и познати на ключови места, бизнеса работи зле, след време даже фалира, и на тях не им пука въобще. Всичко е до стимулите. За всички тия държавни фирми трябва да се приватизират. Докато са в рърцете на политиците, винаги ще си слагат партиини другари щото просто не работят с техните си пари, и не им пука дори и да фалират.

 62. 62 Профил на antikvarno
  antikvarno
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Тиквун напоследък назначава само по-тъпи от него хора на различни позиции. Проблемът е, че Баце е мноооо тъп и му се чудя как успява да намира по-тъпи хора от него.
  —цитат от коментар 15 на gorodetski


  ++++++++++++++++++
  Лесно ги намира от глсоподавателите му

 63. 63 Профил на Rex
  Rex
  Рейтинг: 321 Неутрално

  Гошо Гинчев е другият футболист.Добре, че има и други медии.
  —цитат от коментар 34 на rewo


  Гошо Гинчев е невероятно прост. Единствените други двама които могат да му се опънат в това отношение са Вили Вуцов и Доктора Хонорис Кауза.

 64. 64 Профил на Ivan Stoev
  Ivan Stoev
  Рейтинг: 219 Весело

  Тия явно никога не са общували със вселенската пустота в главите на футболисти..

  TOTO-то да не е филиал на Лефски-Спартак от Подуене, че назначават само говеда.. или просто и двете са на Пеевски?

  Рапорт даден, рапорт приет. ;)

 65. 65 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1487 Неутрално

  Щеше да е смешно, ако не беше гавра с много БЪЛГАРСКИ финанси!!

  До онзи ден реваха, че Черепа генерирал 2 милиарда на година чрез лотарии, днес поверяват подобни финанси в ръцете на ФУТБОЛИСТИ - които обикновено не завършват училище, защото на 16-17 вече пътуват ежеседмично да бягат след топката ?!?

 66. 66 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 841 Неутрално

  Колко гот.
  убиха фудболот. Остана само пропагандноагитационната част.
  Кой щи гледа порномач с предизвестен победител, финансиран от властта?

 67. 67 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 2952 Весело

  До коментар [#54] от "idiotstavrev":

  До коментар [#19] от "Един препатил":Няма как да стане.....
  —цитат от коментар 54 на idiotstavrev


  - По-зле не може да стане - казал песимистът.
  - Може, може - и още как - отговорил оптимистът.

 68. 68 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 592 Неутрално

  До коментар [#65] от "everlast666":

  ти нещо да не си се объркал,
  че тея нещо ще правят.
  ще си отварят устата и от нея
  ще чуваме пашата и дебелака.

 69. 69 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 581 Неутрално

  "нова, свежа управленска мощ" от корифеи футболисти близки с ББ?
  —цитат от коментар 1 на linard


  Стига де, можеше и да са борци.😁😁😁

 70. 70 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Бивши футболисти-свежа управленска мощ???????????🤣🤣🤣
  —цитат от коментар 2 на antikvarno


  Еми можеше и да са бивши борци.😁😁😁

 71. 71 Профил на bacillus
  bacillus
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Липсва само Овчата глава - Вуцов, който за 2 мин повтаря 100 пъти фразата " както казах" и ще заформят тримата глупаци :)
  Човек не знае да се смее ли, да плаче като назначават такива калинки на ръководни постове?

 72. 72 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1740 Любопитно

  Ами водещите не са ли в повече.....

 73. 73 Профил на foxa5
  foxa5
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#40] от "koko65bg":"Сега вече ще видим как в три поредни тегления се падат едни и същи числа."Това се е случвало при Пейовата майка, но само в два последователни месеца. Скромна жена, всичко с мярка прави.
  —цитат от коментар 44 на Norman Granz


  Мда, всичко с мярка.😁😁😁

 74. 74 Профил на Green Day
  Green Day
  Рейтинг: 1060 Неутрално

  Двама фуболисти и две калинки - така се монополизира хазарт у нас! Еееех Бойко някой ден в учебниците по история ще го има, да знаете.

 75. 75 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1943 Неутрално

  До коментар [#41] от "Norman Granz":

  Шиши натискал Черепа да купи Лафка, но той отказал заради задълженията, и това сложило началото на одисеята на Божков.

 76. 76 Профил на bez_ime2
  bez_ime2
  Рейтинг: 344 Неутрално

  Щом и на тези дебили намериха синекурни длъжности, представете си какво малоумие цари в ГЕРБ....

 77. 77 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#75] от "Fiji":

  "Шиши натискал Черепа да купи Лафка, но той отказал заради задълженията, и това сложило началото на одисеята на Божков."

  Иййй, верно бе!

  Аз тъкмо се чудех как стана така, че след като 20 години го хрантутеха, изменяха закони в негова угода, легализираха му колекции, организираха му изложби в чужбина с държавни пари, возеха се на частния му самолет и ЯДЯХА ОТ РЪКАТА МУ, изведнъж властите с България се сетиха, че Черепа е олигарх, крадец, изнасилвач и убиец.

  А те били получили прозрение свише.

  Право от устата на Сарая и неговия дебел пророк.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 78. 78 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#77] от "Norman Granz":

  Ето още за Лафка от Фрогнюз:

  "Ако премиерът Борисов се съгласи държавата да изсипе милиони на Пеевски, купувайки „Лафка“, това ще е прострелване не просто в крака, а направо в главата, коментират запознати със ситуацията. Финансово това е напълно необосновано, а политическите последствия могат да бъдат катастрофални, защото ще се потвърдят съмненията, че ГЕРБ и ДПС са в комбина."

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 79. 79 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 696 Весело

  Ръководството на тотото е сменено, двама бивши футболисти са "свежата управленска мощ"

  Е , бившите са се ояли , сега е ред на новите мощно да се впуснат в делкането на търкането . Искат - не искат ,ще трябва да су включат в общата , станала НАЦИОНАЛНА , схема на делкане . Иначе изгарят Като метеорчета .

 80. 80 Профил на Големи яйца:)
  Големи яйца:)
  Рейтинг: 642 Неутрално

  Христо Йовов е човек на ДПС и Свинчо.

 81. 81 Профил на rincewind
  rincewind
  Рейтинг: 801 Неутрално

  На мястото на математици - футблисти:)
  Страхотно!

 82. 82 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 696 Весело

  "Ако погледнем резултатите досега и предизвикателствата пред спортния тотализатор в бъдеще за организирането на лотарии, преценката на министъра на спорта, съгласувана с мен, е че е необходима нова, свежа управленска мощ", каза Горанов.

  Най-после и кралев се дореди до тлъстичко министерство . До сега само ближеше постната пица , сега ще заглади ...сметките .

 83. 83 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#1] от "linard":нова, свежа управленска мощ" от корифеи футболисти близки с ББ?

  Че откъде другаде да дойдат ? Все пак е по- добре тези , отколкото Коронавируса . Който стана плашило и оправдава всички български баталии . Я как забравихме и Студена , забравихме и Къщата , ...

 84. 84 Профил на Suicyco
  Suicyco
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Връзката по линията ФК "Левски" - Пеевски - Борисов е ясна на повечето разсъждаващи, затова тия вече и не си и правят труд да я крият.
  Така вече няма нужда да се червят и обясняват ежемесечните дарения с кафяв оттенък. Но, миризмата си остава.

  Trump=Putin=Orban=Maduro=Borisov
 85. 85 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 696 Весело

  До коментар [#4] от "Тони КОСТОВ":Не играйте ТОТО - не хранете ПРАСЕТАТА с вашите пари !

  Я стига глупости Хем не играйте ТОТО хем хранете Прасетата със спестените пари . Ами те така и така отиват за храна на прасетата .

 86. 86 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 860 Неутрално

  До коментар [#1] от "linard":нова, свежа управленска мощ" от корифеи футболисти близки с ББ? Че откъде другаде да дойдат ? Все пак е по- добре тези , отколкото Коронавируса . Който стана плашило и оправдава всички български баталии . Я как забравихме и Студена , забравихме и Къщата , ...
  —цитат от коментар 83 на papуre


  нова опасност - мигранти от юг.

  Макар че всичко бледнее пред мароканските скакалци от ГЕРБ

 87. 87 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#74] от "Green Day":! Еееех Бойко някой ден в учебниците по история ще го има, да знаете.

  Ами то и Рачко Пръдлето го има увековечен в романа на Вазов .

 88. 88 Профил на Th Henry
  Th Henry
  Рейтинг: 287 Неутрално

  След ликвидирането на конкуренцията, това беше следващият логичен ход - слагане на свои "подчинени" хора, начело на новата "златна кокошка".
  —цитат от коментар 51 на idiotstavrev


  Тотото няма да спечели нищо от това. Никой няма да ходи да си купува талончета в пункт. То и до сега ги продаваха, но просто никой не ги купуваше.

 89. 89 Профил на Ale MI
  Ale MI
  Рейтинг: 353 Неутрално

  До коментар [#48] от "Doge":

  Гошо Гинчев ака Гошо Тъпото

 90. 90 Профил на koko1149
  koko1149
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#81] от "rincewind":
  Няма да е лошо ,като не могат да смят току виж са объркали сметките и са пуснали някои друг милион на играещите тото.

 91. 91 Профил на koko1149
  koko1149
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#81] от "rincewind":Няма да е лошо ,като не могат да смятат току виж са объркали сметките и са пуснали някои друг милион на играещите тото.
  —цитат от коментар 90 на koko1149


 92. 92 Профил на rossen4i4o
  rossen4i4o
  Рейтинг: 311 Неутрално
 93. 93 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1143 Неутрално

  До сега от време на време пусках тото а сега спирам веднага както не копувах Нищо от Лафка.
  Ще си закриля и акаунта в сайта на Спорт Тото.

  "Светът няма да бъде разрушен от тези, дето вършат зло, а от тези, дето ги наблюдават без да направят нещо по въпроса" Алберт Айнщайн.
 94. 94 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8066 Неутрално

  Досега тотото било на загубата, сега направо ще потъне.

 95. 95 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  Мутрата и от това иска да направи печатница за пари.

  ОТРЕПКИ ОСТАВКА

 96. 96 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 860 Неутрално

  Подобни неща се случват само у нас! защо ли? Дали това има връзка с умствения капацитет на живеещите по нашите земи?

  Новата банка от кадири на Тиквоний са пенсионираните футболисти. С предпочитания към шопските тимове.

 97. 97 Профил на Чарли Мишкин
  Чарли Мишкин
  Рейтинг: 2074 Любопитно

  Да не се окаже, че прасчо на #КОЙ е назначил свои хора в тотото, а?

  Путин kiss май ЕС! ----- wwww . ДЕНьГИ .ru.net :-)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK