Три варианта за бъдещето на "Левски", без да броим държавата

Васил Божков твърди, че "Левски" може да е стабилен, само ако клубът е спонсориран от фирмите му

© LAP.BG

Васил Божков твърди, че "Левски" може да е стабилен, само ако клубът е спонсориран от фирмите муВасил Божков, който стои зад собствеността на "Левски", заяви, че има три варианта за бъдещето на клуба. Направи го в първата си медийна изява от повече от три месеца, но не уточни категорично какво всъщност следва за сините и какви стъпки ще предприеме.


Интервюто в сутрешния блок на Би Ти Ви в петък (8 май) явно беше провокирано от публичните настоявания от няколко посоки през последните дни да каже какво ще прави с акциите на клуба и през това да се определи като спасител или ликвидатор. В разговора в ефир Божков остро атакува министър-председателя Бойко Борисов (и като този, който "унищожава "Левски"), управлението, финансовия министър Владислав Горанов и реакциите през деня се изместиха към тази тема. (Какво каза всъщност и какво ще се случи - четете тук)


Борисов отговори по темата с "Левски" лаконично с отричане, че се меси и че всичко прави след искания на фенклубовете и на други отбори, а Горанов каза, че не вижда механизъм, по който държавата да отпусне кредит на отбора.
Божков, срещу когото има 11 повдигнати обвинения и по потвърждение от него е в Дубай заедно с формалния собственик на клуба Георги Попов, заяви в интервюто, че иска най-доброто за "Левски". Той твърди, че за по-малко от година е дал 25 млн. лева за сините и че в това време клубът е бил стабилен.


По думите му най-благоприятният вариант за "Левски" би бил да се позволи на компаниите му от хазартния сектор да продължат да работят, защото така ще осигуряват средства за клуба. Вторият вариант е да бъде намерен сериозен инвеститор, а третият - акциите да бъдат дадени на феновете, на "който ги иска" или да се върнат там, откъдето Божков ги е взел, като за последното отказа да даде уточнения.


Във всеки от трите варианта държавата е част от уравнението - явно или прикрито, а ходовете ще бъдат интересни и могат да дадат отговори на някои въпроси.


Думите му доведоха и до среща на стадион "Георги Аспарухов", на която е обсъждана темата. След нея баскетболният треньор Константин Папазов, който преди дни изяви желание да бъде приносител на акциите, обясни, че в неделя ще разкрие подробности около плановете на клуба.


С Божков начело


Бизнесменът, за когото България иска да бъде екстрадиран, държи чрез Попов 86.6% от акциите на "Левски". Той два пъти изтъкна, че вижда първия вариант (който би върнал и част от бизнеса му) като най-добър за клуба.


"Акциите вече не ми трябват. Не мога от тази ситуация да направя нищо за "Левски". Единственият вариант да направим нещо и "Левски" да продължи да се развива стабилно, е да се прегледа внимателно законът (за хазарта), да се отменят всички незаконни акции и компаниите, които издържаха "Левски", да продължат да го издържат", каза той.


Това засега изглежда почти невъзможно предвид острия сблъсък между Божков и властта и разследванията, които текат.


Божков загуби позициите си в хазартния сектор в началото на годината, когато законът беше променен скоростно и частните компании загубиха възможността да организират моментни лотарийни игри. Именно "Национална лотария" беше спонсор на "Левски". Освен това на фирмите бяха запорирани сметки (и те прекратиха дейността си и в други хазартни игри - като онлайн залаганията), а проверка установи, че трябва да платят и около 700 млн. лева (според Горанов) спестени данъци. Впоследствие беше отнет и лицензът на "Еврофутбол".


"Както виждате, отново искат да ми отнемат имуществото силово. "Няма да помагаме на "Левски", ако не се смени собствеността" (цитира Борисов). Това какво значи според вас. Нали "Левски" е акционерно дружество все пак. Готов съм да дам акциите на всеки един - не да ги продам, а да ги дам. Само и само "Левски" да бъде спасен", каза Божков.


И обвини Борисов, че унищожава "Левски". "Той какво каза? "Дай да заграбим акциите и после ще помогнем". Да е дал една стотинка лична Борисов някога за нещо? Парите на народа, а казва "Аз дадох". И как ще спаси Борисов "Левски" - ще му даде кредит? И после, като се изхарчи кредитът от къде ще се върне? Или ще намери друг човек идиот да издържа "Левски", после да го арестуват и него?"


Три варианта за бъдещето на "Левски", без да броим държавата

© LAP.BG


Има ли инвеститор


Божков каза, че е готов да продаде акциите на "Левски" на сериозен инвеститор, без обаче да даде подробности в тази насока, както и дали е имало разговори.


В изказването си бизнесменът изтъкна, че в България всички негови познати и хора, свързани с него, се чувстват застрашени.


Възможно е той да търси чуждестранен инвеститор. Една от хипотезите, която няма потвърждение, е, че може да прехвърли "Левски" на дългогодишния си партньор в "Еврофутбол" Сократис Кокалис.


"Левски" на феновете или на който го иска


Божков няколко пъти посочи, че е готов да даде акциите безвъзмездно на привържениците, но смята, че това няма да помогне на клуба.


"Трудно може да се дадат акциите в момента. Сега съм готов да ги дам, но не виждам бъдеще за "Левски", който и да ги вземе", заяви той.


Преди дни водещите фенски организации отправиха писмо до Борисов с искане държавата да окаже подкрепа - или като позволи на сегашния спонсор да продължи да дава пари, или да се отпусне безлихвен кредит.


Министър-председателят отвърна, че е готов да се даде кредит, но не и при неясен собственик. Още през януари той посъветва феновете да вземат акциите на клуба, макар и да не даде отговор как може да стане това при положение, че те са в Божков.


"Ако искат кредит, ще им дадем, ще им намерим кредит. Договор за реклама също съм... Уговорили сме го с колегите", каза премиерът на Гергьовден. В петък обаче Горанов заяви друго - че не вижда механизъм, по който държавата може да кредитира футболни клубове. В последните месеци се обсъжда и възможността Българският спорен тотализатор (БСТ), в чието ново ръководство влязоха определяните като близки до властта бивши футболисти на "Левски" Гошо Гинчев и Христов Йовов, да спонсорира "Левски".


Фенските организации успяха да се обединят и да отправят общото писмо до Борисов, въпреки различията помежду си.


Божков отрече в петък да им е искал извинение, а каза, че дори е благодарен за подкрепата в кампаниите за спасяването на клуба. Той призна, че на среща със запалянковците през януари е заявил, че предстои приемането на "противоконституционен закон" за хазарта и ги е помолил те от своя страна да помолят Борисов да не го подкрепя (закона). "Единствено това беше. Те отидоха, видяха някакъв измислен доклад и казаха: "Няма да се бъркаме в корпоративни интереси". Все едно тази корпорация не издържаше "Левски".


Председателят на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян, наречен от Божков "подлога на Борисов", каза, че бизнесменът е очаквал запалянковците да излязат на улицата и да протестират. "Отказахме му да излезем на улицата и да протестираме в защита на "Национална лотария" и търкането на талончета. Нещо, което той явно е очаквал, че ние ще направим. Нека хората да се замислят какво би се случило", посочи Хиндлиян пред Би Ти Ви.


Божков заяви, че може и да върне акциите там, откъдето ги е взел, без да уточни какво има предвид. "Феновете ще ви кажат, като им дам книгата на акционерите - то се вижда от кой са купени и от кой са прехвърлени".


Формално последният собственик на "Левски" преди него беше Спас Русев, но изказването му остави отворена темата - дали той е бил действителният собственик. "Това е тема на следващия разговор", добави Божков.


"Поверително от кухнята": Какво каза Васил Божков и какво ще се случи - четете тук.
Видео с интервюто с Божков - тук.
Реакцията на Горанов за помощ за футболния клуб - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (81)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на save_knforest
  save_knforest
  Рейтинг: 864 Любопитно

  В това уравнение Божков е в по-изгодна позиция от Бай Баш Тулуп и Ко. Просто защото "Левски" си има напълно легитимен собственик и няма как принудително да му се отнемат акциите на приносител. Ерго Божков може да изтъргува тази легитимност срещу сделка с връщане на бизнес или сделка с правосъдието. Баш Бай Тулуп ще се види в зор с феновете на "Левски", защото точно той и Пееф, и Кирчо Гела взеха два хазартни бизнеса на Черепа: лотарията и "Еврофутбол" с много съмнителни законови процедури.

 2. 2 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Весело

  А познайте кой от трите варианта ще бъде за ,,Левски”...

 3. 3 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3109 Разстроено

  На мен ми прилича на приближаващ фалит и като фен на Левски не може да съм щастлив.
  В тази ситуация - идващата икономическа депресия и дружество с лоша история последните години някой трябва наистина да е луд, за да вземе клуба, даже като подарък.
  Чудя се кое е по-лошото - поредният съмнителен бизнесмен или старт начисто от аматьорския футбол.

 4. 4 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 2531 Неутрално

  Най честно ще бъде да се намери спонсор за В група и да се започне от аматьорския футбол,всичко останало е временна заблуда.

 5. 5 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Весело

  Като го гледам как се усмихнал на снимката... какво ли си мисли,...

 6. 6 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Къде са големите играчи и имена във "вековната" история на "Левски" , за да вземат клуба без пари.
  Явно липсват.

 7. 7 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Божков е костелив орех...


  До коментар [#3] от "boevbisser":


  До коментар [#4] от "chicago514":

  Как така хем фалит,хем "Левски" оцелява и почва от аматьорите? Искате да кажете,че при фалит се опрощават дълговете и се почва на чисто?

 8. 8 Профил на doroteus
  doroteus
  Рейтинг: 721 Неутрално

  А познайте кой от трите варианта ще бъде за ,,Левски”...
  —цитат от коментар 2 на Аз съм българче обичам наште планини зелени


  "Левски " рискува много , ако се спре на вариант - Божков начело!

 9. 9 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3644 Любопитно

  До коментар [#1] от "save_knforest":защото точно той и Пееф, и Кирчо Гела взеха два хазартни бизнеса на Черепа: лотарията и "Еврофутбол" с много съмнителни законови процедури.

  И какво направиха с бизнесите след като те са ги взели?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 10. 10 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 171 Весело

  Немили - недраги се скитат новите български хъшове. От Белград, през Дубай, до Сингапур родолюбиви българи надигат глава срещу тиранията на Бойко... Братя Галеви очакват включване от необозначено място...

 11. 11 Профил на NIKE
  NIKE
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А какво друго да твърди?????????????????

 12. 12 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3644 Весело

  До коментар [#10] от "Мишо Петров":

  И се чудят Лилана, Крисс, Иванчева, активист от Силистра ..... за водач на листа

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 13. 13 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Любопитно

  До коментар [#8] от "doroteus":

  Споко! Сега Тити ще получи акциите и ще го ,,управляват” дистанционно..

 14. 14 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Нито Левски, нито който и да било професионален отбор има бъдеще. Младите хора от дненото поколение не се интересуват от гледане на спортове и фенщина. Имат по-приятни и интересни занимания, от това да подпомагат далаверите на мафията, стояща зад "спорта". Една огромна перачница на пари е на път да се закрие завинаги.

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 15. 15 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Левски не може да умре (както покойният комунистически клуб), защото е обичан от всички прослойки на обществото във всички времена. Освен това зад клуба е концентрирана най-голямата маса хора на Балканите. Точно затова винаги ще се намери някой който да му помага.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 16. 16 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 1946 Неутрално

  До коментар [#3] от "boevbisser":

  Аз пък не съм фен на Левски, но не виждам никой клуб да запази предкризисното си състояние. Даже не само в България, но и по Света.
  Например арабски шейх при това потребление на петрола дали може да дава милиарди на английски клуб.

 17. 17 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 41 Неутрално

  Трябва да се осъзнае едно нещо.
  В този филм добри няма.
  И Божков е мафиот, и Борисов е мафиот, и Пеевски е мафиот, и Доган е мафиот, и Домусчиев е мафиот, и Гешеф е прокурор не на хората а на мафията.
  И ФК Левски е отбор не на народа, а на мафията.
  Колкото по-бързо разчистим Авгиевите обори, толкова по-добре за всички българи

 18. 18 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 1064 Неутрално

  Истинският ФК Левски при ЦСКА 1948!
  Това е почтения начин!

  И феновете да питат "директорите" с по 25 000 лв. заплати какво са направили, че нещата да стигнат до тук!

  Машини прости, народ неук.
 19. 19 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 798 Неутрално

  Тъжно е, че съдбата на Левски се определя от политици и техните икономически интереси. Божков като собственик сложи ред в управлението на клуба и се очертаваха светли хоризонти, включително и НКП бяха махнати от хранилката. За мен най- добрия вариант е Божков, който е нереален, така че по-добре фалит и разни Хиндиляновци да спрат да правят свирки на Тиквата.

 20. 20 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3109 Неутрално

  До коментар [#16] от "Да вярваме на истината":

  Тук си прав, очаква се нормализация навсякъде, и част от тази нормализация е фалит на по-слабите финансово клубове.

 21. 21 Профил на croth
  croth
  Рейтинг: 230 Неутрално

  Браво, откаднал 700 млн. и дал 25 на Левски. И сега реве и иска да краде още. И сините олигофрени / виж биячите на журналиста/ му целуват зад....ка. Идиоти в тази държава колкото искаш.

 22. 22 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Неутрално

  До коментар [#17] от "The Rock":

  За да блесне истината-трябва да се изчисти лъжата!
  За да блесне красотата-трябва да се изчисти мръсотията....

 23. 23 Профил на pitanka_3
  pitanka_3
  Рейтинг: 674 Неутрално

  Левски на ли твърди , че има милиони фенове. Всеки фен вади по 10лв от джоба си , събират 10 000 000 (най- малко според левскарите) и ще имат и за следващия сезон.
  Но явно нямат милиони фенове.😂

 24. 23 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 728 Неутрално

  Бедни ми "Левски",тъкмо да вдигнеш глава и хоп- поп Кръстю...

 25. 25 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 1022 Неутрално

  До кога ще ни занимавате със с. Подуене и липсата на канализация там 😁?!

  agent
 26. 26 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Весело

  До коментар [#23] от "pitanka_3":

  ...а какви фенове имаше,а!...

 27. 27 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Трябва да се осъзнае едно нещо.В този филм добри няма.И Божков е мафиот, и Борисов е мафиот, и Пеевски е мафиот, и Доган е мафиот, и Домусчиев е мафиот, и Гешеф е прокурор не на хората а на мафията.И ФК Левски е отбор не на народа, а на мафията.Колкото по-бързо разчистим Авгиевите обори, толкова по-добре за всички българи
  —цитат от коментар 17 на The Rock  До коментар [#17] от "The Rock":

  Чувал ли си израза:"Парите не миришат."?
  Кои сте тия "вие",които сте щели да разчистите "оборите"? За да разчистите Авгиевите обори е нужно да свалите от власт Борисов. Буквално. И да сложите умен и честен политик на негово място.

 28. 28 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3644 Неутрално

  До коментар [#21] от "croth":

  Всъщност единствено съда решава кой колко е откраднал. Така работи демокрацията

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 29. 29 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Неутрално

  До коментар [#28] от "дерибеев":

  Е то точно до там ще се стигне.

 30. 30 Профил на pmp41600418
  pmp41600418
  Рейтинг: 16 Неутрално

  Акциите преди Божков(Попов) бяха в Христо Йовов, но това не е някаква гигантска тайна. Дали в Русев, Гинчев, Ангелов или Тонев - все тая, все са шишкави котараци...

 31. 31 Профил на Един препатил
  Един препатил
  Рейтинг: 3520 Весело

  По-старите сигурно си спомнят:

  "Кой предаде Левски? - Поп Кръстьо, Дончев и Дервентски!"

  А днес според Божков:

  "Кой предаде Левски? - Поп Кръстьо, Бойко и Пеевски!"

 32. 32 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 1136 Неутрално

  Как пеят левскарите ?
  - "Бойко Борисов - пеерас, пеерас !"
  - "Бойко - урво, Бойко - урво !"
  Сякаш беше вчера... 😁

 33. 33 Профил на Maradona
  Maradona
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Мисля, че на Борисов още не му е ясно, че ще си отиде от властта заради Левски. Скоро му предстоят много неприятни дни.. Все пак в Дубай е й друг негов враг с гръцко име, който има сериозно влияние сред лошата част от агитката на Левски.

 34. 34 Профил на space35
  space35
  Рейтинг: 519 Неутрално

  До коментар [#10] от "Мишо Петров":

  Братя Галеви са в Лондон! Това само МВР и съдът не го знаят.

 35. 35 Профил на ...And justice for all
  ...And justice for all
  Рейтинг: 603 Неутрално

  Много ми е забавно как почти всеки фен на Левски е наясно какво ще се случи и кой ще е новият собственик, но журналистите се лутат и никой от тях дори няма правилната хипотеза. Няма да е държавата, няма да е Божков, няма да е Кокалис (това даже е смешно). Но от клуба така сериозно са затегнали кранчето за теч на информация към медиите, че ми е направо смешно как всички журналисти се опитват да излязат с някаква новина, но увисват във въздуха. Апропо, собственикът ще е ясен в неделя, най-късно в началото на другата седмица, само толкова мога да подскажа на неведущите...

  ГМО с Тире от Микре - Най-гнусното нещо, пръквало се някога в българския футбол. Даже ЦСКА ми липсва...
 36. 36 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":Споко! Сега Тити ще получи акциите и ще го ,,управляват” дистанционно..
  —цитат от коментар 13 на Аз съм българче обичам наште планини зелени

  Така ли са се договорили в телефонните разговори? Господин Божков разбрал ли е, че е провеждал подобни телефонни разговори?

 37. 37 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  Как пеят левскарите ?- "Бойко Борисов - пеерас, пеерас !"- "Бойко - урво, Бойко - урво !"Сякаш беше вчера... 😁
  —цитат от коментар 32 на Тони КОСТОВ

  Подобни песни пееха и пръвържениците на един друг отбор. И скандираха. Дори популяризираха израз съдържащ четири числа - две двойки. Двукратно повтаряне на едно едноцифрено и едно двуцифрено число.
  Песните и скандиранията престанаха изведнъж след "Благодарим Ви, господин Борисов!".

 38. 38 Профил на petar__
  petar__
  Рейтинг: 285 Неутрално

  Каквото и да се случи с държавния отбор на мафията, можете да го сравните с отношението към ЦСКА преди фалита на юридическото лице...
  Все пак има архиви и всички изказвания примерно на Баце по темата са налични
  Да си припомним и държавния подарък със строителството на сектор А и няколко поредни собственика
  Има страшна равнопоставеност ще кажат предполагам автентично сините :)

 39. 39 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 481 Весело

  Левски на ли твърди , че има милиони фенове. Всеки фен вади по 10лв от джоба си , събират 10 000 000 (най- малко според левскарите) и ще имат и за следващия сезон.Но явно нямат милиони фенове.😂
  —цитат от коментар 23 на pitanka_3


  Най=врякащите фенове, всъщност за на заплата към клуба!?!... Плащат им, за да ходят на мачове... Като всичко в държавата и това е сбъркано.
  А тулупа започва да жъне, каквото е посял.

  ЗАКРИВАЙ!!!

 40. 40 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Любопитно

  До коментар [#36] от "zhivko6461":

  И защо разговорите винаги трябва да са се провеждали по телефона?...

 41. 41 Профил на Martin Pustinqx
  Martin Pustinqx
  Рейтинг: 257 Неутрално

  До коментар [#15] от "1908":

  ми аре вадете кинтите бе, скъсаняци и спасявайте, като сте толкова много.

  защо комбинацията говедо, простотия и наглост вървят ръка за ръка?

 42. 42 Профил на bacillus
  bacillus
  Рейтинг: 18 Неутрално

  ИнструментО на Господ, Светеца на милиционерите и платените мажоретки - Свети ГешеФ, дали може да отговори защо Черепа не се издирва от Интерпол?

 43. 43 Профил на One Hour
  One Hour
  Рейтинг: 344 Неутрално

  До коментар [#27] от "deaf":

  И какъв е проблема да се свали Борисов?
  Причини ли няма, издънки ли няма, свестни и подготвени хора за това място ли няма?

  Като, че е някакакъв световен проблем, галактически а не просто да се погледне към мафиотщината и да и се каже НЕ в очите и на следващите избори.
  Е га ти и космическия толуп от Банкя.

 44. 44 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  В това уравнение Божков е в по-изгодна позиция от Бай Баш Тулуп и Ко. Просто защото "Левски" си има напълно легитимен собственик и няма как принудително да му се отнемат акциите на приносител. Ерго Божков може да изтъргува тази легитимност срещу сделка с връщане на бизнес или сделка с правосъдието.
  —цитат от коментар 1 на save_knforest

  Безкрайно далеч от истината и доста глупаво. Защото излиза от една абсолютно грешна хипотеза, че Левски представлява някаква ценност с която може да се търгува.

  Каква е ценоста, ДЪЛГОВЕТЕ които в момента са някъде към 20млн лева, течащите съдебни дела за неплащането им? Неизплатените ЗАПЛАТИ за които футболистите ще разсипят от дела Левски? И то за парите не за тези 3 месеца а до края на договора.

  Или изнудването, че ще изкара левскарите на улицата? Ами той не успя да ги изкара когато имаше химерична вероятност да не се приеме закона та сега ли, при вече приети закони и толкова обвинения?

  Истината е, че Черепа е притиснат до стената. Защото пред него вариантите са само два, или дава акциите и топката е в полето на Боко как точно ще си изпълнява обещанието и заобикаля закона за държавната подкрепа. Или не ги дава и тогава той е Убиеца на Левски. Защото е провалил една макар и малка но все пак надежда.

  И защо да прави второто, какво ще спечели? Ще изнудва с Левски който вече ще е във фалит заради 3 неплатени заплати? Наистина човек трябва да е задръстен левскар за да не види толкова елементарни неща.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 45. 45 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  До коментар [#15] от "1908":ми аре вадете кинтите бе, скъсаняци и спасявайте, като сте толкова много. защо комбинацията говедо, простотия и наглост вървят ръка за ръка?
  —цитат от коментар 41 на Martin Pustinqx


  Защото това са били навремето условията да те приемат на работа в ДС.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 46. 46 Профил на Пламен Карабельов
  Пламен Карабельов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  За всички мислещи е ясно, че Левски е м/у чука и наковалнята !
  Всеки един от Борисов и Божков иска да изтъкне, че другият ще е виновен за евентуалния фалит на Левски !!! Единият,че не дава акциите,а другият че му е взет бизнесът !!!
  Но никой не може не може да ни излъже нас ЛЕВСКАРИТЕ ! На пръв поглед положението е безнадежно: Собственикът е Дубай, спонсорът е национализиран, светът е в страшна пандемия( хората не са сигурни за живота си ,камо ли да даряват ) , най-голямата сила на Левски публиката е игнорирана( мачовете ще са пред празни трибуни незнайно докога ) !!!
  В такава ситуация , сигурно и Реал Мд. няма да оцелее !!!
  НО НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, И ЩЕ СЕ СПАСИМ !!!
  ЗАРАДИ НАШИТЕ ДЕДИ И ПРАДЕДИ СЪЗДАЛИ НИ ПРЕЗ 1914Г С ТОЛКОВА ЛЮБОВ !!!
  И ТОВА ЩЕ ГО НАПРАВИМ БЕЗ ВСЯКАКВИ ПРИПОЗНАВАНИЯ И СХЕМИ, ТАКА КАКТО ПОВЕЛЯВА НАШАТА ЛЕВСКАРСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА !!!

 47. 47 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  Чудя се кое е по-лошото - поредният съмнителен бизнесмен или старт начисто от аматьорския футбол.
  —цитат от коментар 3 на boevbisser

  Изборът е ужасен край или ужас без край. То и краят не е чак толкова ужасен както изглежда на първи поглед, ЦСКА го мина и оцеля. Че дори и взе купа с юношите която след това така и не успя да повтори със свръх скъпо платените чужденци.

  Но това вие ще си го решавате, ние само гледаме сеир отстрани. Ако се водим от частният си интерес за нас по-добре е сеира да продължи :)

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 48. 48 Профил на aussie
  aussie
  Рейтинг: 568 Неутрално

  Отбора на народа е бил едно време преди 35 години когато нямаше чужд футбол и темите в кръчмата не бяха много. Сега времената са тотално различни, младите не се интересуват от футбол а от интернет така че да си собственик на футболен клуб е едно безкрайно наливане на пари нахалост. Освен ако не си като Божков да трябва да криеш от данъци тогава има смисъл. Дал бил 25 млн??? От джоба ли си ги е извадил или са били пари от хазартната му фирма???
  И откъде накъде Тотото ще спонсорира Левски? Защо не спонсорира и ЦСКА и Славия и Локо и другите???
  Абе умряла държава и това си е. Всеки си търси спасител, всеки моли за пари като някакъв изпаднал циганин, мутра до мутра, некадърни футболисти абе жалка картина просто.

 49. 49 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 1101 Неутрално

  Е, вариантът е един-единствен: КЗЛ.

 50. 50 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  До коментар [#46] от "Пламен Карабельов":

  Започваш добре но накрая само лозунги. Можеш ли конкретно да ни обясниш как ще стане спасяването? И то точно както го описваш, от публиката на Левски. До средата на месеца трябва да намерите отнякъде 3-4 милиона лева иначе автоматично влизате във фалит. Събрахте някъде към 1.2 милиона лева за около 3 месеца, как го виждаш 3-4 милиона да ги съберете за седмица?

  Е, има начин, ако Шиши или някой ДС офшорен фонд се бръкнат в джоба. Но какво става с "ценностите" които толкова гръмко ни навираш в очите? А и така просто за пореден път завъртате схемата от която вече колко, 3 или 4 пъти се докарвате до дъното.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 51. 51 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  До коментар [#36] от "zhivko6461":И защо разговорите винаги трябва да са се провеждали по телефона?...
  —цитат от коментар 40 на Аз съм българче обичам наште планини зелени

  Имах предвид няколкото телефонни разговора, които афишира Константин Папазов преди няколко дни. Предполагах, че нещо започва. Папазов оповести, че са разговаряли за акциите. Изразих съмнение в сериоността и дори в реалността на тези разговори. Струва ми се, че Папазов се представи слабо на манежа и активиралите го го прибраха бързо на резервната скамейка. Веднага се появиха нови изпълнители. Главното геройче е също популярно посредствено момченце. Удобно за подобни роли в подобни спектакли.
  Знам че има и други средства за комуникация. Без да съм убеден, че Божков е влизал в диалог с Папазов.
  Не изключвам пътуване на Папазов до ОАЕ. Няма сериозни ангажименти тук. Баскетболното първенство е прекратено. Дали би реализирал сделка за доставка на фурми?

 52. 52 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  До коментар [#27] от "deaf":И какъв е проблема да се свали Борисов?
  —цитат от коментар 43 на One Hour

  Проблемът е единствен: че утре Черепа ще ви хвърли акциите и вие ще отидете при Борисов да му ближете з@дника за държавната помощ. Никога левскарите няма да свалят Боко поради една проста причина, ТОЙ ги измъква от фалита, вече поне 10 години като им намира Бащици. Платени от държавната трапеза.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 53. 53 Профил на Ivan_
  Ivan_
  Рейтинг: 490 Неутрално

  До коментар [#8] от "doroteus":

  Обърках се малко.
  Левски ли е собственик на Божков или Божков е собственик на Левски?

  Модератора е неадекватен!
 54. 54 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1152 Весело

  До коментар [#49] от "gogo63":

  Имате предвид:"Кредит За ЛеWCки" ли?

 55. 55 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  До коментар [#35] от "...And justice for all":

  Аз имам хипотеза. Но за тази цел трябва да се разделят нещата, "собственика" и тези няколко милиона лева които като начало са необходими за да не изпадне Левски във фалит.

  Собственика ще е фиктивен, Тити Папазов известно време който може и доста бързо да ги джироса на офшорен фонд. Зад който ще стои VTB, т.е. КГБ банката на Путин.

  Причината е, че срещу Лукойл започват някакви движения и за Путин е добре да си има един лост в БГ да ги неутрализира. Затова ще хвърли 3-4 млн лева на Левски да закърпят положението и след това ще ги държат на къса верижка, заплашвайки Боко с фалит на Левски и вълнения.

  Това естествено е само хипотеза. Но да не забравяме, че за Левски доста време беше спряган като спонсор Газпром. И че известно време ги спонсорираше тъкмо VTB. И ДС миналото на всички които минаха през Левски.

  Така че РЕАЛЕН официален собственик който да поеме Левски, изплати дълговете и инвестира в него едва ли. Но фиктивен собственик и наливане на неясни пари също е вариант. И левскарите ще го приемат, в момента те са готови на всякакво падение само за да избягнат фалита. Разбираемо, правеха го вече 3-4 пъти.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 56. 56 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  Левски не може да умре (както покойният комунистически клуб), защото е обичан от всички прослойки на обществото във всички времена. Освен това зад клуба е концентрирана най-голямата маса хора на Балканите. Точно затова винаги ще се намери някой който да му помага.
  —цитат от коментар 15 на 1908


  Остава да ни обясниш защо този няКОЙ винаги се оказва Борисов? И някое ДС ченге.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 57. 57 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Весело

  До коментар [#44] от "Fred":

  Божков първо да си плати таксите и дълговете,тогава да мисли какъв ще му е следващия ход...

 58. 58 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2297 Неутрално

  До коментар [#46] от "Пламен Карабельов":

  Не се сърди човече! Просто тотото което ви спонсорираше е възможно пак да ви спонсорира, но по правилния начин!
  Не за сметка на държавата!

 59. 59 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 1038 Неутрално

  До коментар [#44] от "Fred":Божков първо да си плати таксите и дълговете,тогава да мисли какъв ще му е следващия ход...
  —цитат от коментар 57 на Аз съм българче обичам наште планини зелени

  Кои такси? Тези, които не е бил длъжен да плаща. Гарантирано със закон. Предложен, съгласуван и приет преди няколко години. Дали пък тогава не е платил колкото трябва на когото трябва.

 60. 60 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  До коментар [#27] от "deaf":И какъв е проблема да се свали Борисов? Причини ли няма, издънки ли няма, свестни и подготвени хора за това място ли няма?Като, че е някакакъв световен проблем, галактически а не просто да се погледне към мафиотщината и да и се каже НЕ в очите и на следващите избори.Е га ти и космическия толуп от Банкя.
  —цитат от коментар 43 на One Hour  До коментар [#43] от "One Hour":

  Изборите се фалшифицират! Ти това не го ли знаеше?! Всички избори от началото на Прехода бяха фалшифицирани. Само един пример за това. В изборните листи и до днес има около един милион (!) "мъртви души"! И правителството все не може да ги извади от листите! С този един милион ЦИК,(където работят само комунисти),може както си иска да фалшифицира изборите.

 61. 61 Профил на Пламен Карабельов
  Пламен Карабельов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#47] от "Fred":

  Как го мина ЦСКА този път :
  При фалит старият отбор отива в историята ! Евентуално създаден нов отбор ,трябва да започне от окръжните групи,след това "В" група , "Б" група и на четвъртата година(ако печели промоции) Първа лига !!!
  ЦСКА ИГРА ЕДНА ГОДИНА ВЪВ "В" ГРУПА ПРЕДИ ДА ФАЛИРА !!!
  СЛЕД ТОВА ПОД ИМЕТО ЦСКА-СОФИЯ ГИ ВКАРАХА В СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕНАТА ЗА ТЯХ ПЪРВА ЛИГА,ПО НЕСПОРТЕН ПЪТ НА МЯСТОТО НА ЛИТЕКС !!!
  ПРИ ТАЗИ СХЕМА НАП ЗАГУБИ ОКОЛО 9 МИЛ. ЛВ ( 4 МИЛ.ЛВ ОТ ЕМБЛЕМАТА ЗА НАП СА ПРИСПАДНАТИ ) !!!
  И СЕГА ЗА БЛАГОДАРНОСТ ДЪРЖАВАТА НАПРАВИ СЪВМЕСТНО ДРУЖЕСТВО С ЦСКА- СОФИЯ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА СТАДИОНА В "БОРИСОВАТА ГРАДИНА " !!!

 62. 62 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 798 Весело

  До коментар [#41] от "Martin Pustinqx":

  Много добре си се описал може да издадеш автобиография.

 63. 63 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 798 Весело

  До коментар [#59] от "zhivko6461":

  Много ясно, че е платил "такса спокойствие", Влади Горанов знае най-добре колко е отчел на Тиквата.

 64. 64 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4457 Разстроено

  Не вярвам, че "Левски" ще оцелее в тази абсурдна ситуация!

 65. 65 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1553 Неутрално

  До коментар [#14] от "Viva la Evolution":

  Заа да няма "перачница" е необходим ефективен контрол, но той не се харесва нито на бизнеса, нито на политиците

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 66. 66 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1475 Неутрално

  Каквото и да се случи с държавния отбор на мафията, можете да го сравните с отношението към ЦСКА преди фалита на юридическото лице...Все пак има архиви и всички изказвания примерно на Баце по темата са наличниДа си припомним и държавния подарък със строителството на сектор А и няколко поредни собственикаИма страшна равнопоставеност ще кажат предполагам автентично сините :)
  —цитат от коментар 38 на petar__

  Много ти е късичка паметта...
  Наистина има архиви, и там има една среща, на която новоизпеченият собственик под прикритие на ЦСКА говори с феновете, какви варианти има пред клуба.
  И (уж) приема тяхното мнение, че не искат никакви припознавания, а искат оздравяване на ЦСКА. И им обещава, че няма да припознава, а ще оздравява.
  Тоест, спасителят на ЦСКА е намерен.
  А после всички знаем, какво стана - Гриша Ганчев фалира ЦСКА и премести Литекс в София, оставяйки привържениците с пръст... айде да не казвам къде.

 67. 67 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1475 Неутрално  До коментар [#27] от "deaf":И какъв е проблема да се свали Борисов? Причини ли няма, издънки ли няма, свестни и подготвени хора за това място ли няма?Като, че е някакакъв световен проблем, галактически а не просто да се погледне към мафиотщината и да и се каже НЕ в очите и на следващите избори.Е га ти и космическия толуп от Банкя.
  —цитат от коментар 43 на One Hour

  За съжаление, няма свестни и подготвени хора за това място.
  И мат'ряла си харесва Баце.
  Защото Баце може да е всякакъв, но никой не може да му отрече, че много майсторски играе играта с добрия цар и лошите придворни. И за огромен процент от избирателите това е достатъчно.

 68. 68 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 710 Неутрално

  Единственият правилен начин е фалит и ново начало от В група. Дано не тръгнат по микренския път и нов Цицекс-2.

 69. 69 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 612 Неутрално

  Държавата няма какво да я броите, тя не ви е дойна крава. Клубовете са частни и трябва да се самоиздържат. Ако не могат, ще фалират и толкова. Това е пазарната икономика, която използвате като мантра под път и над път. Като данъкоплатец аз не искам данъците ми да отиват за заплатите на ритнотопковците, които достигат до 30 000 евро. Тук не може дадавате такива заплати, особено пък да изисквате от държавата да ви плаща вересиите. Феновете да им плащат от собствените си джобове и толкоз.

 70. 70 Профил на zdra4
  zdra4
  Рейтинг: 729 Любопитно

  Мъчи ме един въпрос. Черепа и марионетката му са обвиняеми. Имуществото им е под запор. Как така ще дават, даряват, подаряват или продават акции, които са под запор?
  Някой ще ме открехне ли?

 71. 71 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 41 Неутрално

  До коментар [#27] от "deaf":

  Аз съм участвал на два пъти в разчистване на оборите, през 1989 и през 1997.
  Може да го таправим и трети път.
  Сегашните млади хора си гледат само телефоните и правят някакви смешни протести.
  С тях разчистване няма да стане.
  Лошото е че одъртяхме и след няколко години няма да ставаме за тая работа.
  Но явно на млядите хора в БЪлгария ви харесва да живеете в лайна.

 72. 72 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 41 Неутрално

  До коментар [#70] от "zdra4":

  Не търсете в отношенията между мафиоти законност, техните действия винаги са били извън закона.

 73. 73 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  До коментар [#71] от "The Rock":

  За какво "разчистване" говориш,когато след всяко такова "разчистване" на власт идваха комунисти?!

  Я се постави на мястото на млад българин,(ама наистина се постави мислено!). За какво да протестираш и да се бориш?! В училище не носят задължително униформа. Не са принудени да бачкат на селскостопанска бригада всяка година. Казармата е доброволна. И се заплаща добре. В Афганистан нашите войници получават по €3500. Границите са отворени и всеки млад човек може да отиде на гурбет където си поиска по света. А тук в България младите могат спокойно да си намерят работа за към хиляда лева. За справка,през 80-те години заплатата беше 150лв.,които днес се равняват точно на 675лв.
  Абсолютно съм сигурен,че ако ти днес беше младеж на 20 години,нямаше да протестираш сериозно и най-вероятно просто щеше да емигрираш на Запад.

 74. 74 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 798 Неутрално

  До коментар [#73] от "deaf":

  В България след 89-та винаги са управлявали комунисти, което по същество не е толкова страшно тъпото е, че ги оставяхме всеки път безконтролно да крадат и да си гласуват закони в техен интерес. Идеята ми е, че когато си избрал Иван от Драгалевци, ти трябва да отидеш и да го свалиш от власт когато го виждаш, че прави простотии, а не да го оправдаваш защото на следващите избори идва величеството. Младите хора в България вече не са бунтари, а нагаждащи също като родителите си, които се пречупиха по време на прехода.

 75. 75 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  До коментар [#74] от "nwj49315903":

  Костов,или Станишев,или Борисов днес може да бъдат свалени само с преврат и/или въстание. Изборите се фалшифицират и не може да ги свалиш чрез избори...

 76. 76 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 41 Неутрално

  До коментар [#73] от "deaf":

  След като не ви е ясно за какво става дума, няма смисъл да ви обяснявам.
  Идете и кажете на младия италианец, че няма смисъл да се бори срещу мафията, само защото има висока заплата и той ще ви заплюе в лицето.

 77. 77 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  До коментар [#76] от "The Rock":

  Къде съм казал,че няма смисъл? Казвам само КАК може да бъдат свалени от власт комунистите.

 78. 78 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  А после всички знаем, какво стана - Гриша Ганчев фалира ЦСКА
  —цитат от коментар 66 на Yotce

  И как ще фалира нещо което вече е фалирало? Да си спомняш, че ЦСКА вече имаше назначен синдик а това се прави при фалит? Ама удобно ти е да извърташ за да си пробуташ Опорната Точка.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 79. 79 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1187 Неутрално

  До коментар [#47] от "Fred":Как го мина ЦСКА този път :При фалит старият отбор отива в историята ! Евентуално създаден нов отбор ,трябва да започне от окръжните групи,след това "В" група , "Б" група и на четвъртата година(ако печели промоции) Първа лига !!!ЦСКА ИГРА ЕДНА ГОДИНА ВЪВ "В" ГРУПА ПРЕДИ ДА ФАЛИРА !!!
  —цитат от коментар 61 на Пламен Карабельов

  Да ти е известно, че от обявяването в неплатежоспосоност до официален фалит има процедура? Ето затова ЦСКА игра във В група, нямаше съдебното решение за фалит и все още беше старото дружество. А не изцяло ново дружество.

  https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/pfk-cska-ad-oficialno-falira-396638
  ПФК ЦСКА АД официално бе обявен в несъстоятелност и членството му в БФС трябва да бъде прекратено. Решението е взето на датата 9 септември. То подлежи на незабавно изпълнение, като клубът има 7-дневен срок да обжалва.

  Решение от 9.9.2016

  ОБЯВЯВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.

  ПОСТАНОВЯВА прекратяване на дейността на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.

  ПРЕКРАТЯВА правомощията на органите на „Професионален футболен клуб Ц...“ АД, ЕИК *****.
  —цитат от коментар 61 на Кога фалира ЦСКА


  И впрочем съвсем нагло смятат да използват този ход за да оставят Левски в А група! Без никакво отиване във В група. Тогава ще ви питам. Но цирка при вас тепърва предстои. защото акциите без пари са само едно отлагане, той и Черепа ви го каза.

  https://www.sportal.bg/news.php?news=841657
  Как ще оцелее Левски, ако Божков откаже да даде акциите и да издържа клуба? Ето два от вариантите


  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
 80. 80 Профил на Дьо Стабан
  Дьо Стабан
  Рейтинг: 12 Неутрално

  Левски не може да умре (както покойният комунистически клуб), защото е обичан от всички прослойки на обществото във всички времена. Освен това зад клуба е концентрирана най-голямата маса хора на Балканите. Точно затова винаги ще се намери някой който да му помага.
  —цитат от коментар 15 на 1908


  Това твърдение е подкрепено от някакво представително изследване, прочуване, допитване или е просто лаладжийска дъвка за компания на маса?

  Дьо Стабан -магистър за изправяне на паднало самочувствие.
 81. 81 Профил на Дьо Стабан
  Дьо Стабан
  Рейтинг: 12 Неутрално

  За всички мислещи е ясно, че Левски е м/у чука и наковалнята !Всеки един от Борисов и Божков иска да изтъкне, че другият ще е виновен за евентуалния фалит на Левски !!! Единият,че не дава акциите,а другият че му е взет бизнесът !!!Но никой не може не може да ни излъже нас ЛЕВСКАРИТЕ ! На пръв поглед положението е безнадежно: Собственикът е Дубай, спонсорът е национализиран, светът е в страшна пандемия( хората не са сигурни за живота си ,камо ли да даряват ) , най-голямата сила на Левски публиката е игнорирана( мачовете ще са пред празни трибуни незнайно докога ) !!!В такава ситуация , сигурно и Реал Мд. няма да оцелее !!!НО НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, И ЩЕ СЕ СПАСИМ !!! ЗАРАДИ НАШИТЕ ДЕДИ И ПРАДЕДИ СЪЗДАЛИ НИ ПРЕЗ 1914Г С ТОЛКОВА ЛЮБОВ !!!И ТОВА ЩЕ ГО НАПРАВИМ БЕЗ ВСЯКАКВИ ПРИПОЗНАВАНИЯ И СХЕМИ, ТАКА КАКТО ПОВЕЛЯВА НАШАТА ЛЕВСКАРСКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА !!!
  —цитат от коментар 46 на Пламен Карабельов


  РазплакА ме...левскарска ценностна система е като ...искам да е възпитано...трудови войски система, ДКМС система, все някаква....какъв бълвоч леете, почти като бабите пред МОЧА на 9 май. Лъжи и приказки, приказки и лъжи.

  Проблемът на ЦСКА е, че комунистите не желаеха да имат офицерски клуб от царски офицери и трябваше да унищожат АС-23 и да го слеят и прелеят във всякакви цда, цдна и септемврийски знамена..
  Иначе линията на приемственост е ясна-армейска.
  Комунистите сложиха и МОЧА и Мавзолея и накараха да мразите армията.

  Иначе Добри Джуров не е играл с Ливърпул и Байерн. 11 младежи са били на терена.

  Пощаджиите са играли после.

  Дьо Стабан -магистър за изправяне на паднало самочувствие.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK