Ходът на Васил Божков: новият собственик на "Левски" е Бойко Борисов, той отказа

Скрийншот от видео от срещата между Божков и Борисов през лятото миналата година

Скрийншот от видео от срещата между Божков и Борисов през лятото миналата годинаСобственик ли е вече премиерът Борисов на "Левски" и развитието с акиците през деня - четете тук.


Бизнесменът Васил Божков, който стои зад собствеността на футболния "Левски", обяви в сряда (13 май) сутринта, че ще предаде мажоритарния пакет акции на клуба на министър-председателя Бойко Борисов.


Той го направи чрез съобщение до медиите, в което казва, че премиерът е "отговорник за тежкото състояние на клуба", с което повтори обвинението от миналата седмица кой е унищожил отбора. Тогава Борисов отказа да отговори на твърденията на Божков с извинението, че не коментира обвиняеми от времето, по което е бил главен секретар. А първото интервю на обвиняемия бизнесмен дойде по-малко от два дни след като премиерът (на 6 май) го нарече "стария собственик" на "Левски". Тогава Борисов обясни, че държавата ще намери начин да помогне на отбора, намерена е и реклама, но трябва да се уреди въпроса със собствеността. Премиерът по собствените му признания е "болен левскар".
В обявения час (9 часа) пред Министерски съвет с акциите се появи телевизионният водещ Сашо Диков. Той не беше приет на среща, а пред медиите се появиха шефът на пресцентъра на правителството Севдалина Арнаудова и спортният министър Красен Кралев. Тя обяви, че Борисов не иска да приеме акциите и определя случващото се като "несериозно". (Повече тук).


Ходът на Божков


"Клубът отново е в изключително тежко финансово състояние, породено от умишленото и незаконно унищожаване на компаниите, осигуряващи издръжката му. Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на "Левски", който неведнъж е заявявал своята готовност да се "погрижи" за отбора и да го спаси при смяна на собствеността му - г-н Бойко Борисов", пише в изявлението. В него се посочва, че "джиросаните акции ще бъдат връчени официално на новия им собственик г-н Борисов в 9.00 ч. в Министерския съвет".


В прессъобщението до медиите са прикачени и файлове, които показват как се е променяла собствеността през последните години. От тях се изяснява и един детайл, че в началото на миналата година за кратко акциите наистина са били собственост на бившия футболист на "Левски" Христо Йовов (сочен като близък до премиера Борисов, а в момента - член на управлението на тотото след промените в хазарта, той е бил и кандидат на ГЕРБ за кмет на Своге), както "Дневник" писа. Той ги прехвърля на Божков, който от своя страна - на партньора си Георги Попов.


Сега Попов прехвърля дяловете на Бойко Борисов, като джирото е с дата 8 май - денят, в който Божков даде първото си интервю след ареста в Дубай и обвини премиера като унищожител на "Левски" (повече - тук).

Прикачената снимка, за която се твърди, че е джирото от Попов към Борисов

© Нове холдинг

Прикачената снимка, за която се твърди, че е джирото от Попов към Борисов


"Като бивши мажоритарни акционери неведнъж сме заявявали, че единственото, което ни интересува, е възраждането и стабилизирането на "Левски". Докато отговорността за това беше наша и след инвестираните над 24 милиона лева за една година, клубът се стабилизира и изправи на крака. Дългове от над 32 млн. лв. бяха поетапно погасявани и бе изготвена и изпълнявана дългосрочна стратегия за превръщането му в успешен бизнес модел", казва Божков в изявлението си.


Сашо Диков занесе акциите в Министерски съвет


В 8.55 часа телевизионният водещ Сашо Диков се появи пред Министерски съвет и обяви, че носи акциите за Борисов. По думите му той е "куриер", който е поел ангажимент да предаде акциите на премиера.


"Вчера (вторник) в 13.32 часа ми се обади Васил Божков от Дубай и ме попита дали поемам ангажимент да предам акциите на новия им собственик Бойко Борисов. Досега нямам отговор от пресслужбата на Министерския съвет и дали Борисов ще приеме среща", коментира Диков пред репортери.


Той показа папката, от която става ясно как са били прехвърляни акциите от Спас Русев към бившия футболист на сините Христо Йовов.


Пред медиите той твърди, че от пресслужбата не му вдигат телефона и към 9:15 часа не беше ясно дали той ще бъде приет на среща.


"Премиерът счита това за несериозно"


Малко преди 9.30 часа пиарът на Борисов Севдалина Арнаудова и спортният министър Красен Кралев обявиха, че премиерът отказва да приеме акциите на клуба.


"Премиерът Борисов отказа да приеме акциите и счита това за несериозно. Затова не мога да приема папката. Начинът, по който това нещо се случва е обиден, унизителен и не е сериозно да се изпращат така документи", коментира говорителят на премиера.


"Вината за несериозното отношение към "Левски" не е на премиера Борисов. Това е опит за политизиране на ситуацията. Няма как премиерът да бъде собственик, на който и да е клуб", каза спортният министър Красен Кралев.


Юристи: Борисов трябва да джироса акциите на друг собственик или обратно на Божков


"Усложнена хипотеза е какво следва от тук натакък тъй като по принцип, когато се джиросват акции - обичайно има предварително съгласуване между притежателя и получателя. В тази ситуация, ако получателят ги отказва - има две възможности - той да ги джироса на някого, който е съгласен. Другият вариант е да ги върне, но трябва да направи джиро на Васил Божков", това обясни пред "Дневник" проф. Огнян Герджиков.


Какво казаха други юристи - защо се смята Борисов за собственик, дарение ли е това и дали ако не бъде прието физически влиза в сила - четете тук.


Акциите ще са на "Герена"


В 11.05 ч. Диков обяви пред "Евроком" - телевизията, в която води предаване, че се е разбрал да предаде документите на изпълнителния директор на "Левски" Павел Колев в 12.00 часа. Той твърди, че е получил есемес от Божков, който по думите му гласи: "Сашо, щом ББ (Бойко Борисов) не иска, да ги оставим в "Левски" и той да се оправя после. Нали е най-големият фен".


"Вчера ми се обади в 13.30 часа Васил Божков да занеса акциите. Сутринта, малко преди 8.30 ми връчиха акциите. Преди това Божков ми каза да предам акциите на новия собственик Бойко Методиев Борисов", заяви още Диков. Той коментира, че не може да потвърди автентичността на документите, а просто приел да ги предава.


Павел Колев: За нас собствеността не е сменена


"Промяна на собствеността за нас фактически няма. Това, което можем да направим, е да търсим изход от казуса. Временните удостоврения са прибрани в касата на клуба, правихме проверка дали отговарят с книгата на акционерите. Ние не можем да разполагаме с тях. Всички варианти за бъдещето на "Левски" са възможни", коментира изпълнителният директор на клуба Павел Колев пред медии след като по обяд прие акциите.


Какво още каза той и за реакциите на привържениците - тук.


Божков: Борисов е на ход


Божков изтъква, че оставя бъдещето на клуба в ръцете на премиера. "Г-н Борисов, поетите от вас ангажименти да осигурите финансиране и действията ви, довели до сегашното положение, както и постоянният натиск от ръководения от Вас държавен апарат върху клуба, оставят "Левски" без други реални опции", продължава той.


Божков дойде в "Левски" в началото на март 2019 г., като официално носител на 86.6% от акциите на клуба стана партньорът му Георги Попов. Година по-късно срещу Божков бяха повдигнати 11 обвинения, като едно от тях е за организирана престъпна група, в която е и Попов. Двамата са в ОАЕ, откъдето България иска екстрадирането им. На въпрос преди седмица защо се е завърнал във футбола и се е захванал с "Левски" обвиненият в престъпления бизнесмен каза, че това е тема на следващ разговор.


"Левски" изпадна в много тежко положение след невъзможността Божков да осигурява издръжката на клуба. В началото на годината законът за хазарта беше променен и частните компании изгубиха правото да организират моментни лотарийни игри, от което беше засегнат спонсорът на сините "Национална лотария".


От десетина дни започна публичен натиск към Божков, че "Левски" може да бъде спасен само ако собственикът бъде сменен. Борисов (който сам се определя като "болен левскар") дори обяви, че държавата може да даде кредит, осигурена е реклама и ще помогне, както са помагали и на други отбори. Ден по-късно финансовият министър Владислав Горанов го опроверга, че не вижда механизъм, по който държавата да отпусне кредит на футболен клуб.


Ходът на Васил Божков: новият собственик на "Левски" е Бойко Борисов, той отказа

© LAP.BG


Въпреки различията си водещите фенски организации се обединиха преди седмица в писмо до Борисов с призив за държавна подкрепа и с искане Божков да обяви намеренията си. На този фон баскетболният треньор Константин Папазов направи серия медийни изяви, в които твърди, че обвиняемият бизнесмен ще даде акциите на него, макар че той не успя да обясни да има план за финансиране и издръжка. В сряда след неочакваното развитие на ситуацията, Папазов обяви пред Би Ти Ви, че все още е готов да приеме акциите на отбора.


Божков благодари на ръководството на "Левски" за "усилията и изключителния професионализъм" и на привържениците, "които направиха прецедент в историята на световния футбол с действията си за издържането на отбора през последните месеци".


Поредна смяна на собствеността


Това ще е поредната смяна на собствеността в "Левски" за последните пет години и отново поставя много въпроси. И в този случай тя отново се предава безвъзмездно и с големи задължения на гърба на клуба.


През юни 2015 г. от клуба си тръгна дългогодишният собственик Тодор Батков, под чието ръководство сините записаха последните си спортни успехи. На мястото му дойдоха приближеният до Борисов Иво Тонев, свързваният с депутата от ДПС Делян Пеевски адвокат Александър Ангелов и Николай Иванов.


В края на август 2016 г. акциите на "Левски" попаднаха у Спас Русев. Самият той обяви през февруари 2017 г.. че "Левски" е практически във фалит и изрази готовност да си тръгне още тогава и да даде акциите на привържениците, но остана.


Смяташе се, че през март 2019 г. Божков е получил акциите от Русев. В последното си интервю обаче Божков заяви лаконично и без подробности, че може да ги върне там, откъдето ги е получил. От документите сега се разбра, че са прехвърлени от Христо Йовов.


Божков получава акциите от Христо Йовов

© Нове холдинг

Божков получава акциите от Христо Йовов


Божков прехвърля акциите на Георги Попов

© Нове холдинг

Божков прехвърля акциите на Георги Попов


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (333)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Мамуна
  Мамуна
  Рейтинг: 747 Весело

  Хахахахахаххах, хахаххахахах
  Смях се с глас !
  Васил е умно момче и му личи :))))
  Тиквата се сдоби с акции ....

 2. 2 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4321 Весело

  Айде сега, Бойко надарен с дълг от 30 000 000 лв.

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 3. 3 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 1806 Неутрално

  Чудо голямо, сега ТОЙ, ще ги прехвърли на КОЙ

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 5. 5 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 2034 Весело

  Ха ха
  Този започна да се гаври 😁😁😁

 6. 6 Профил на Killing Joke
  Killing Joke
  Рейтинг: 588 Неутрално

  Оооооохохохохооххо :D
  Това беше добро.

 7. 7 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4494 Весело

  И какво сега? Премиерът на държавата си има Футболен отбор? А нещо за сблъсък на интереси? "Държавната" лотария разговаря с Левски за спонсориране, Тиквата дава държавни пари за футбол, строи стадиони и ХОП сега си има и отбор :))))

  Българийо клета.......

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 8. 8 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Хахаха, Винету май пак ще вдигне кръвно.

 9. 9 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#3] от "Doge":

  Най-много да чуе: "Борисов ми е министър-председател, не аз на него".

 10. 10 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ахахахахахахахахахах ТИТИ, ТИТИ ТИТИ ТИТИ.... 😁😁😁😁

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1101 Неутрално

  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 13. 13 Профил на One Hour
  One Hour
  Рейтинг: 352 Весело

  Толупа спокойно може да напусне министерския пост и да се заеме само с любимия си футбол.

 14. 14 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  Бистришкия "Левски"...

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 15. 15 Профил на Gretel
  Gretel
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  Тоя не бил толкоз прост, щом може да насади някой на пачи яйца.

  Всеки има право на собствено мнение, но не и на собствени факти. (вероятно Б. М. Барух)
 16. 16 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1568 Неутрално

  Имаше едно човече дето викаше в "Минута е много"
  Ами сега?

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 17. 17 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 1740 Весело

  ЦСКА.....ЦСКА....ЦСКА.....отиде си дербито у канала на Перловската ……..Принцип но погледната , само той би измъкнал Левски от положението , в което го вкара , а тази оферта показва , че Горанов е станал напълно излишен.....

 18. 18 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2083 Весело
 19. 19 Профил на SaveBG
  SaveBG
  Рейтинг: 495 Неутрално

  Браво Боцко, ово е стандарт. Къща в Барцелона и собствен футболен клуб. Киро Гела дали завижда? Хаха, браво на Черепа. Беше ясно, че няма да пожали бившите си ортаци...

 20. 20 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 938 Весело

  баце е в нокаут , но пък тити голям рев ще му удари сега

 21. 21 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2083 Весело

  Корема ме заболя от смях....

 22. 22 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#1] от "Позорно събрание":

  А какво ли е подготвил за гешеф и прасето?!?...

 23. 23 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Има малка подробност, че Божков може да му ги даде, но Бойко не е длъжен да ги вземе. Чалъмите на Божков може да се окажат ялови. Някой вече се превъзбудиха и започнаха да подскачат.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 24. 24 Профил на ntonev
  ntonev
  Рейтинг: 365 Неутрално

  Е, Бойко няма да ги приеме, ама ще е задължен да обяснява защо отказва да се нагърби и да "помогне" в този труден момент :)

 25. 25 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Весело

  Световна гавра с тулуп....

 26. 26 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  До коментар [#17] от "Николай Бучков":

  ЦСКА-спонсор на Левски?
  Става все по-смешно...

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 27. 27 Профил на boevbisser
  boevbisser
  Рейтинг: 3295 Весело

  Това си е гавра, явно ще има война. Черепа явно няма да се откаже току така без бой.

 28. 28 Профил на ppopov_67
  ppopov_67
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Браво!
  Сега да го видим Рапонът как ще се бръкне в собствения си джоб. Защото до сега непрекъснато бърка само в нашия.

 29. 29 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 542 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":

  Важното е, че се гаври с останалите мутри. Нали знаеш, че в тия среди нищо не остава не наградено....

 30. 30 Профил на SS
  SS
  Рейтинг: 3176 Весело

  Като в играта "Черен Петър" ...

 31. 31 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1255 Весело

  Бойко ше ги даде на Бистришките тигъри.

 32. 32 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Васил Божков обяви, че дава акциите на "Левски" на Бойко Борисов

  И тоя не спря да се прави на интересен. Държи се като типичен форумен трол.

 33. 33 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  До коментар [#27] от "boevbisser":

  Следваща стъпка е Черепа да иска екстрадация на Бойко...

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 34. 34 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 698 Неутрално

  Е, няма такъв филм ! Това ще остане в Историята и в поколенията :) И сега сините ако твърдят, че не са отбора на властта !

 35. 35 Профил на alray
  alray
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Що така се изгавриха с Тити та цялата седмица летеше о плачеше от щастие завалията. Така де пак ще продължи да си плаче, нищо ново.
  Черепът обаче знае много за държавата и мутрите , които ни управляват. Отвори си устата са финансовия министър и хоп.ддс надолу а Влади е пътник, приятно хлъзване. Ще има май още какво да казва тоя мафиот, дето играеше с останалите мутри..

 36. 36 Профил на Maradona
  Maradona
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Божков ползва Борисов, като ром за прехвърляне на дружество с финансови проблеми. :)

 37. 37 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Това си е гавра, явно ще има война. Черепа явно няма да се откаже току така без бой.
  —цитат от коментар 27 на boevbisser


  Освен да плюе и пуска фалшиви новини като оня от Белград няма друго какво да прави. Не знам за каква война говориш.

 38. 38 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#28] от "ppopov_67":

  Има да чакаш да се бръкне в собственият си джоб...

 39. 39 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3432 Весело

  Горанов може да се жертва и подавайки оставка да приеме дарението от името на ББ. Къде приемат предложенията за циркови изпълнения

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 40. 40 Профил на Червен дисибар
  Червен дисибар
  Рейтинг: 284 Неутрално

  Браво! Сега да го видим Рапонът как ще се бръкне в собствения си джоб. Защото до сега непрекъснато бърка само в нашия.
  —цитат от коментар 28 на ppopov_67


  Рапона твой прякор ли е? Освен това Божков не си е бъркал в джоба а е бъркал в твоя джоб с билетчетата, ама нямаш достатъчно акъл да го разбереш.

 41. 41 Профил на zero_day
  zero_day
  Рейтинг: 542 Неутрално

  До коментар [#35] от "alray":

  Че естествено, знае много неща, бил е в тия среди, да не забравяме, че надживя всички останали - Илиеви, бай Миле и прочие герои на прехода...

 42. 42 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1452 Любопитно

  Любопитното е, че малко преди 8 ч. Атанас Атанасов каза по БТВ, че Божков трябва да предаде акциите на Бойко Борисов.

 43. 43 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#35] от "alray":

  Може пък Баце да даде на Тити акциите... нека изчакаме цирка...

 44. 44 Профил на padrino
  padrino
  Рейтинг: 4494 Весело

  Васил Божков обяви, че дава акциите на "Левски" на Бойко БорисовИ тоя не спря да се прави на интересен. Държи се като типичен форумен трол.
  —цитат от коментар 32 на Червен дисибар


  Е така е, трябва да бъдеш трол за да познаеш трол :)))

  Orgoglioso di essere metà Italiano 🇮🇹 e metà Bulgaro 🇧🇬
 45. 45 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3100 Неутрално

  Лъже! Няма да му ги даде!

 46. 46 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 2349 Весело

  Откъдето дошли, там и отишли!
  :-)

  I Want To Believe
 47. 47 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 308 Неутрално

  Евала на Черепа, срамни са действията на Степанчо и другите подлоги. Тиквата да вземе и акциите на НКП.

 48. 48 Профил на tokkay
  tokkay
  Рейтинг: 815 Неутрално

  И какво стана с онзи сопол Тити, ще е валат след всички циркове, които изигра?

  No Pain No Gain
 49. 49 Профил на Мърмор
  Мърмор
  Рейтинг: 1080 Неутрално

  Прокурориадата се превръща в клоунада. Цирк "Тулуп".

 50. 50 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 938 Весело

  е това вече е истинско "историческо събитие" в роден Мутристан

 51. 51 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Весело

  "В него се посочва, че "джиросаните акции ще бъдат връчени официално на новия им собственик г-н Борисов в 9.00 ч. в Министерски съвет"."

  Айде сега да направят същото и от ЦСКА - то и шоуто ще е пълно !

 52. 52 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3432 Неутрално

  До коментар [#40] от "Червен дисибар":

  За да бърка Божков в нечий джоб то някой трябва да му е осигурил условия/възможност за това бъркане. А и все пак съда казва имало ли е бъркане

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 53. 53 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  Бойко Василев Божков?

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 54. 54 Профил на owen
  owen
  Рейтинг: 594 Неутрално

  най-накрая силна сцена в тази посредствена пиеса

 55. 55 Профил на One Hour
  One Hour
  Рейтинг: 352 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":

  То е ясно, че толупа тяма да ги пипне но поне му ги пуснаха в задния двор.
  Чакаме високопрофесионален отговор от "болния" по футбола.
  Пхах!

 56. 56 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  Хубаво се е изгаврил с бившия си служител.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 57. 57 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Весело

  До коментар [#2] от "hamiltonf":

  "Айде сега, Бойко надарен с дълг от 30 000 000 лв."

  Не го мисли него - той хвърля парите на клубовете през прозореца на джипката ! Под парите имам предвид нашите пари, тези от бюджета ! После подава ръка да му се целуне ! Както подобава на татов, няма да се излагаме, я !

 58. 58 Профил на alray
  alray
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До коментар [#39] от "дерибеев":

  Тихо, да не те чуе Драго Пая, че ще реве заедно с Тити

 59. 59 Профил на Old Surehand
  Old Surehand
  Рейтинг: 27 Неутрално

  Няма ли кой да сезира прокуратурата - тези акции трябва да бъдат иззети по съмнение че са придобити по престъпен начин, както иззеха разни археологически ценности от колекцията му? После ако се докаже че е имало престъпление и не плащане на данъци трябва да бъдат продадени, за да покрият част от дълга към държавата?

 60. 60 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":Важното е, че се гаври с останалите мутри. Нали знаеш, че в тия среди нищо не остава не наградено....
  —цитат от коментар 29 на zero_day  Опитва да се гаври. Реално Бойко може просто да каже, че не го интересуват тия акци. В някои от горните коментари, хора с примитивно мислене, направиха вече Бойко собственик на акциите. Дори обявиха, че нямало как да откаже! Работата на премиера е държавата, а не някакво разкапало се отборче, каквито всъщност са почти всичките.
  Цялата работа е да се вдигне малко шум.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 61. 61 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1568 Неутрално

  Няма значение дали ще приеме илл не.
  Бойко е вкаран в обяснителен режим независимо дали ще приеме или не.
  Черепът се освободи от не нужните акцйи.
  Сега Баце е на ход с голямата си уста.
  Че би помогнал би направил АМА.
  Е сега вече да видим

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 62. 62 Профил на .NET
  .NET
  Рейтинг: 346 Весело

  Изключително :) Отбора на властта вече и официално :)

  Бъдещето е не просто пред богатите държави, а пред тези, които са най-напред с образованието. - в."Капитал", 22.12.2016г.
 63. 63 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Весело

  До коментар [#3] от "Doge":

  "Чудо голямо, сега ТОЙ, ще ги прехвърли на КОЙ"

  Че те са си на КОЙ, просто малко гавра с момчето, дето им крепи стабилността !

 64. 64 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Ами к'во става с папаз комитата Сополев ?Само дето орева телевизиите...

 65. 65 Профил на Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Барбас-Шехерезадов-КапуТски
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":

  Перфектен ход на черепа. Тиквата ще бъде публично унижен. В тая криза къде дойде изнввиделица, няма да може и да намери балък който да плаща в момента за футболен отбор в смешното ни аматьорско първенство.

 66. 66 Профил на balkantourist
  balkantourist
  Рейтинг: 935 Неутрално

  Акциите на Левски - елемент на ПР и тънките политически игрички!

 67. 67 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 308 Любопитно

  До коментар [#40] от "Червен дисибар":

  Хайде моля обясни как точно му е бъркал в джоба ако не е търкал билетчета?

 68. 68 Профил на scott
  scott
  Рейтинг: 841 Неутрално

  Борисов приема акциите с благодарност, още същия ден слива левски със бистришките тигри, прави се отбор левски-тигри с 0 /ПОВТАРЯМ НУЛА/ ЛЕВА ДЪЛГ и се започва да се гради отбор около новия централен нападател на левски тигри, младата надежда, успешния таран: Бойко борисов.

 69. 69 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Весело

  До коментар [#61] от "dedoliben":

  " Няма значение дали ще приеме илл не.
  Бойко е вкаран в обяснителен режим независимо дали ще приеме или не.
  Черепът се освободи от не нужните акцйи.
  Сега Баце е на ход с голямата си уста.
  Че би помогнал би направил АМА.
  Е сега вече да видим"

  Джирото е едностранна сделка - прехвърля правата само с подписа на този, който го извършва, не е необходимо съгласието на преобретателя ( в случая татовия !)
  Ами сега ако всички останали мутри у нас вземат да последват този пример ? 90 % от страната ни в чии ръце ще се окаже ?

 70. 70 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3415 Неутрално

  Бойко светкавично ще ги хариже някому.

  Еретик
 71. 71 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Любопитно

  До коментар [#56] от "Norman Granz":

  " Хубаво се е изгаврил с бившия си служител."

  Наистина ли вече не работи за него ?

 72. 72 Профил на стефан иванов
  стефан иванов
  Рейтинг: 15 Неутрално
 73. 73 Профил на todor._89
  todor._89
  Рейтинг: 901 Разстроено

  Цесекар съм, но тази гавра с "Левски" и привържениците му трябва да спре по един или друг начин!

  Мазохист съм.Минусите ви ми докарват оргазми.
 74. 74 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2083 Весело

  Ех Тити Тити, орева орталъка....

 75. 75 Профил на ggot
  ggot
  Рейтинг: 1373 Неутрално

  Най-накрая си дойдохме на думата, кой е неговия човек и защото всички министри са разсеяни и подписват, каквото трябва. Как иначе ще печели от продажбата на картончета, ще държи съкровища, ще плаща на любовницата си с държавни пари, ще си тръгне навреме преди ареста и ще води търговия с акции.

 76. 76 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4758 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":

  А един аФтентичен по-горе възкликна "ха ха, браво на Черепа 💀". Хубаво е да го запомним.

 77. 77 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#69] от "samoedin":

  Представям си, да го набутат с дългове, срещу които не може да се осребри и стотна от тях...
  Сега тиквата ще изчезне за няколко дни от екрана.

 78. 78 Профил на samoedin
  samoedin
  Рейтинг: 4335 Весело

  " "Клубът отново е в изключително тежко финансово състояние, породено от умишленото и незаконно унищожаване на компаниите, осигуряващи издръжката му. Затова прехвърляме акциите на отговорника за погубването на "Левски", който неведнъж е заявявал своята готовност да се "погрижи" за отбора и да го спаси при смяна на собствеността му - г-н Бойко Борисов", пише в изявлението."

  А, много е лесно ! Той 75 милиона за едни варненски мутри даде, та на Левски ли няма да помогне с нашите пари ?

 79. 79 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  До коментар [#71] от "samoedin":

  "Наистина ли вече не работи за него ?"

  Знам ли?

  Някой със сигурност предупреди Черепа to be somewhere else в момента на шумните прокурорски акции срещу него, та - както се казваше в онзи хубав виц - започнаха едни съмнения...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 80. 80 Профил на djb95
  djb95
  Рейтинг: 505 Неутрално

  Никой до сега не си е позволявал така публично да унижи Бойко Борисов. Мсля , че си намери майстора.

 81. 81 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":То е ясно, че толупа тяма да ги пипне но поне му ги пуснаха в задния двор.Чакаме високопрофесионален отговор от "болния" по футбола.Пхах!
  —цитат от коментар 55 на One Hour


  Нищо не му е пуснал. Ако някой обяви, че ти подарява крава(примерно) да си я гледаш в апартамента, това не означава, че имаш нещо общо с това и, че ще я вземеш да я гледаш. Просто някой нещо казал. Не разбирам защо всички толкова са впечатлени от тоя сапунен мехур? Освен разни тролове, разбира се, те са ясни.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 82. 82 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3432 Весело

  До коментар [#60] от "quatro_4x3":

  Отпусни се бе човек , рядко има статии/събития на които заедно всички можем да се насладим на добра сцена

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 83. 83 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2473 Неутрално

  БойкУ ще ги контраджироса на Тити, както навремето като кмет прехвърли софийското парно на държавата.

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 84. 84 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2083 Весело

  До коментар [#83] от "Николай Колев":

  Точно!😅

 85. 85 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Няма ли кой да сезира прокуратурата - тези акции трябва да бъдат иззети по съмнение че са придобити по престъпен начин, както иззеха разни археологически ценности от колекцията му? После ако се докаже че е имало престъпление и не плащане на данъци трябва да бъдат продадени, за да покрият част от дълга към държавата?
  —цитат от коментар 59 на Old Surehand


  Най-после един разумен коментар на фона на цялата плява до тук!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 86. 86 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1821 Неутрално

  За 20 години държавата се превърна в Абсурдистан.

 87. 87 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 308 Весело

  До коментар [#34] от "pavelsilistra":

  Не са, кмета на Силистра не ги подкрепя барабар с областните на Ловеч и Софииска област има и печени копелета, които държат изключително много на ЦСКА-София.

 88. 88 Профил на Дьо Стабан
  Дьо Стабан
  Рейтинг: 46 Весело

  Весело е. Хубаво е. И отвсякъде се чува музика.

  Левски с тире оле оле оле

  Дьо Стабан -магистър за изправяне на паднало самочувствие.
 89. 89 Профил на Николай Колев
  Николай Колев
  Рейтинг: 2473 Весело

  Сещам се за оня брадясал виц за мутрите "...абе въртим тука е'ни пари"

  * ПКП-Прекрасна Кърджалийска Принцеса. Политкоректна формулировка на думи на министър председателя за председателя на Народното събрание
 90. 90 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1605 Неутрално

  И двамата са за затвора, а минават за най-богатите в БГ.
  Демократичен Цирк

 91. 91 Профил на SEAL
  SEAL
  Рейтинг: 895 Неутрално

  Гавра с Буци 😂😂😂😂 Отборът на мутрокомунистите

 92. 92 Профил на Resurrection
  Resurrection
  Рейтинг: 2083 Весело

  До коментар [#89] от "Николай Колев":


  😃😃😃

 93. 93
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 94. 94 Профил на Косьо Генчев
  Косьо Генчев
  Рейтинг: 670 Весело

  Те това днес си е голям та . . майтап!
  С чисто сърце мога да кажа - Браво на Божков. Не съм чувал отдавна по-хубав виц!

 95. 95 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 3432 Весело

  До коментар [#83] от "Николай Колев":

  Не се ли разбрахме, че подписите от кметския период са фалшиви?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 96. 96 Профил на chepokalipsis
  chepokalipsis
  Рейтинг: 757 Неутрално

  А Тити чака ли, чака пред ДХЛ...

 97. 97 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  До коментар [#23] от "quatro_4x3":Перфектен ход на черепа. Тиквата ще бъде публично унижен. В тая криза къде дойде изнввиделица, няма да може и да намери балък който да плаща в момента за футболен отбор в смешното ни аматьорско първенство.
  —цитат от коментар 65 на Иво Станчев


  Глупости! Всеки може да обяви, че дава нещо на някого, но това нищо не означава, докато другия не го вземе.

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 98. 98 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3945 Разстроено

  баце е в нокаут , но пък тити голям рев ще му удари сега
  —цитат от коментар 20 на Stewie


  Ох бе, Стефчо, в какъв нокаут е бацето ти?! Ти, аз и всички ние сме в нокаут - кой ще ги плаща тия 30 милиона, баце ли? Йок, драги - всички ние...

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 99. 99
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 100. 100 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  До коментар [#70] от "Костадин Иванов":

  Обаче инкасира негативи.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK