Павел Колев: Промяна в собствеността на "Левски" за нас няма

Павел Колев: Промяна в собствеността на "Левски" за нас няма

© LAP.BGПромяна в собствеността на "Левски" въпреки джиросването на акциите на клуба от Васил Божков към премиера Бойко Борисов няма. Това обяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев, след като прие акциите в сряда (13 май) по обяд - часове след отказът на Борисов да ги приеме и новото указание от Божков - да бъдат предадени в "Левски".


Павел Колев: Всичко е възможно


"Промяна на собствеността за нас фактически няма. Това, което можем да направим, е да търсим изход от казуса. Временните удостоверения са прибрани в касата на клуба, правихме проверка дали отговарят с книгата на акционерите. Ние не можем да разполагаме с тях. Всички варианти за бъдещето на "Левски" са възможни", коментира изпълнителният директор на клуба. И допълни, че "това, което знам, че докато няма вписване в книгата на акционерите, смяна на собствеността няма."


Повечето юристи, до които "Дневник" се допита, смятат, че въпреки, че не са приети, след джиросването - акциите вече са собственост на Борисов. Според други, ако това е акт на дарение - то влиза в сила само, ако бъде прието физически. Собственик ли е премиерът на "Левски" и какви са ходовете му - четете тук.
Павел Колев заяви в сряда (13 май) по обяд, че е потърсил контакт с Васил Божков, но към момента не може да осъществи такъв.


премиера Борисов не съм говорил. Предполагам, че в някакъв момент ще трябва да говорим."


По-рано през деня Васил Божков обяви, че дава акциите на Борисов, като те му бяха занесени в Министерския съвет от телевизионния водещ Сашо Диков. Министър-председателят отказа да ги приеме с обяснението, че е "несериозно", а Диков отнесе папката в сградата на "Левски", предоставяйки ги на Павел Колев.


"Левски" като клуб със 106-годишна история не заслужава това, което се случва в момента. Решението за прехвърлянето на акциите изненада дотолкова, доколкото се надявах, че разговорите ми с него са успели да го убедят, че трябва да се раздели с акциите по начин, по който да позволи на клуба да се бори за съществуването си, защото в момента сме с вързани ръце. Каквото и да правим, ефективни действия не можем да предприемем сега", добави Колев.


Въпреки намерението си от началото на месеца да подаде оставка сега Колев заяви, че остава на работа, за да не блокира дейностите на клуба.


По думите на Колев желаещите да бъдат спонсори на "Левски" са се увеличили. "Само тази сутрин получих две предложения, които нямах възможност да прегледам. Доколкото знам, са български фирми, едната е голяма. Водим разговори и с чуждестранна компания от доста време."


"Левски" може да се самоиздържа, както се видя досега, но въпросът е колко време. Другият въпрос е морален."

Феновете искат общо събрание


Малко след новината за джиросването на акциите на футболния клуб на името на Бойко Борисов и отказа на премиера да ги приеме, феновете на "Левски" излязоха с коментар. Организацията "Тръст Синя България", която притежава и 10% от акциите, окачестви случилото се като "унизителен за левскарството процес".


"Единственият верен ход е въпросните акции да бъдат безвъзмездно придобити от футболния клуб. При подобен сценарий "Синя България" ще предложи да организира и представи формат, чрез който всички решения, касаещи бъдещето на клуба, да бъдат взимани след широка подкрепа от левскарската общност. Да свика в най-кратки срокове общо събрание на акционерите, на което да бъдат приети горепосочените решения, както и да бъде избран нов надзорен съвет".


Какви са юридическите тълкувания - собственик ли е вече Борисов - четете тук.
Как стана прехвърлянето на акции от Божков към Борисов - тук.
Отказът да бъдат приети акциите (видео) - тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (59)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на danubian.whale
  danubian.whale
  Рейтинг: 691 Весело

  Петър Хубчев дали е доволен сега, че заряза националния, за да бъде част от тази циркова група?

 2. 2 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Дневник", в цялата си история, никога не сте писали десет статии за едно и също нещо само до обяд. Да не забравяме, че обикновено публикувате новините с многочасово закъснение. Сега обаче е различно. Защо ли? Просто е -Левски тресе държавата, както никое друго събитие през последните 30 години. Това е най-голямото доказателство, че футболният клуб е тъждествен на България.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 3. 3 Профил на vesko19
  vesko19
  Рейтинг: 717 Неутрално

  И къде са сега ония дето твърдят че Бойко бил собственика ...Ето хората от кухнята ви казват че за момента за тях няма промяна ....

 4. 4 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4447 Весело

  До коментар [#2] от "1908":

  "Просто е -Левски тресе държавата, както никое друго събитие през последните 30 години. Това е най-голямото доказателство, че футболният клуб е тъждествен на България."?!  Това е най-голямата глупост, написана от началото на годината в този Форум...
  А "Дневник" следи темата, защото пряко е намесен министър-председателя на страната, фенове са и на най-големия "археолог" на планетата...

  Старши подофицер Сава Геров, Първа пехотна софийска дивизия, герой, за когото се знае твърде малко... Вечна му памет!
 5. 5 Профил на Julius
  Julius
  Рейтинг: 293 Неутрално

  Ред сълзи... ред сополи...

 6. 6 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Човекът е абсолютно прав. Левски ще има спосори и още как, въпросът е как да намерите начин да се отървете от негодник като Черепа.

 7. 7 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 1023 Неутрално

  Благодаря, Дневник! Вслушахте се в коментара ми от преди няколко статии за лецки. Две нови статии за две минути все още е малко, но до довечера има време, надявам се, че ще ускорите малко нещата и ще успеете да публикувате статия всеки 4-5 секунди!

 8. 8 Профил на Николай Бучков
  Николай Бучков
  Рейтинг: 3835 Весело

  Разбира се , за отбора промяна няма никаква , колкото до собствеността и тя я има черно на бяло , защото то си го пише там...….

 9. 9 Профил на 88
  88
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До коментар [#2] от "1908":"Просто е -Левски тресе държавата, както никое друго събитие през последните 30 години. Това е най-голямото доказателство, че футболният клуб е тъждествен на България."?!Това е най-голямата глупост, написана от началото на годината в този Форум... А "Дневник" следи темата, защото пряко е намесен министър-председателя на страната, фенове са и на най-големия "археолог" на планетата...
  —цитат от коментар 4 на hamiltonf


  Значи според "брилянтната" ти логика, министър-председателят за пръв път е замесен пряко в някакво събитие. Бу-ха-ха! Наистина не вярвах, че има толкова глупави хора...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 10. 10 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 615 Неутрално

  И къде са сега ония дето твърдят че Бойко бил собственика ...Ето хората от кухнята ви казват че за момента за тях няма промяна ....
  —цитат от коментар 3 на vesko19


  Промяна има, а това че работниците в кухнята не усещат разлика между това собственикът да е Божков или да е Борисов всъщност говори много.

 11. 11 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 371 Неутрално

  Прав си е, сега просто собствеността стана официална

 12. 12 Профил на linard
  linard
  Рейтинг: 243 Любопитно

  Интересно

  По думите на Колев желаещите да бъдат спонсори на "Левски" се е увеличил. "Само тази сутрин получих две предложения, за които нямах възможност да прегледам. Доколкото знам са български фирми, едната е голляма.

 13. 13 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 1077 Весело

  До коментар [#2] от "1908":

  ПостъТ Ви е най-голямото доказателство за вашето психиатрично съсътояние!

 14. 14 Профил на Das Territorium
  Das Territorium
  Рейтинг: 1897 Неутрално

  Ха-ха-ха! "Фактически" и "за вас" може и да няма, но юридически новият собственик е баш баканина мутромилиционер и по нещастно стечение на обстоятелствата премиер на тази изстрадала Територия, Бойко Методиев Борисов.

  A lie can run round the world before the truth has got its boots on. Terry Pratchett
 15. 15 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 970 Весело

  На събрание на акционерите ще се види кой гласува с 87%. Ако гласуват само 13%,то събранието трябва да се проведе в Дубай.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 16. 16 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Павел Колев няма как да си подаде оставката щото не знае към кого да я насочи ! На Божков ли да я даде, на Б.Б. ли ? Пък Тити Папазов така иска той да разписва документи на Герена, ама на, като не му дават акциите.

 17. 17 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1766 Весело

  До коментар [#4] от "hamiltonf":

  Не си прав.
  Яко се тресе България.
  От смях.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 18. 18 Профил на Сд
  Сд
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Вместо тези глупости за футболни акции,пишете за ваксината против коронавируса.

 19. 19 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 1141 Неутрално

  "желаещите да бъдат спонсори на "Левски" са се увеличили."

  Това да се чува и да стане факт

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 20. 20 Профил на Locke
  Locke
  Рейтинг: 615 Неутрално

  "желаещите да бъдат спонсори на "Левски" са се увеличили."Това да се чува и да стане факт
  —цитат от коментар 19 на neut


  Със сигурност, ето един желаещ:

  https://btvnovinite.bg/sport/20-godishen-stroitelen-predpriemach-pozhela-akciite-na-levski.html?fbclid=IwAR2XkVUF5c43ewiXVv8kQg8bF55RcVBkjme59acSZ-3TzHtu3nAsn1-8DY0

 21. 21 Профил на Whoops
  Whoops
  Рейтинг: 579 Неутрално

  До коментар [#14] от "BG Territory":

  Ха-ха-ха! "Фактически" и "за вас" може и да няма, но юридически новият собственик е баш баканина мутромилиционер и по нещастно стечение на обстоятелствата премиер на тази изстрадала Територия, Бойко Методиев Борисов.
  —цитат от коментар 14 на BG Territory


  Чл. 185. (3) ... Залогът има действие спрямо дружеството от вписването му в книгата на поименните акционери.

  За момента цялата работа е ПР картоф за Борисов и няма в нея няма нищо юридическо.

 22. 22 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  До коментар [#2] от "1908":

  Приятел, не Левски тресе държавата - държавата се тресе от конфликт много по мащабен от левски и акциите и клуба като цяло са само една малка част от войната. Просто циркът е толкова забавен, че наистина на хората им е интересно - дали щеше да е левски или струмска слава - все тая. Днес е левски, преди беше цска (вече тирето), утре може да е лудогорец, славия, локото .. (ботев и те бяха интересни с такива неща по едно време) ..

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 23. 23 Профил на Doge
  Doge
  Рейтинг: 2597 Неутрално

  [quote#20:"Locke"][/quote]

  Това вече е върхът!

 24. 24 Профил на .NET
  .NET
  Рейтинг: 324 Неутрално

  Честито на младоженеца от Банкя, на булката от Подуене също честито.

  О, Лефски ДжиросанЪ!

  Бъдещето е не просто пред богатите държави, а пред тези, които са най-напред с образованието. - в."Капитал", 22.12.2016г.
 25. 25 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1310 Неутрално

  До коментар [#22] от "bludniq_sin":

  Ако Левски фалира преди изборите давам гаранция, че ГЕРБ отива опозиция!

 26. 26 Профил на bryghtlyght
  bryghtlyght
  Рейтинг: 957 Неутрално

  Едно не ми е ясно. Да речем, имаш фабрика, чиято собственост се установяа чрез акциите, които притежаваш. Фабриката обаче е затънала в дългове и, за да не са ти на главата тези дългове, които са повече от стойността на самата фабрика, вземаш, че джиросваш въпросните акции на името на Бойко Борисов и така той внезапно, без сам да очаква, става собственик на фабриката, ведно с дълговете ѝ. Иска, не иска, Бойко Борисов вече е собственик на фабриката и ти ставаш чист като сълза. Въпросът е, защо всички задлъжняли компании не се отдадат на джиросване наляво и надясно, за да не им пращат съдии-изпълнители?

  Или, да речем, без да знаеш, някой роднина ти завещал нещо, но натоварено с много дългове. Звънят ти един ден да вратата и ти казват честито. Тъй като обаче на теб не ти трябват дългове, ти отказваш. За целта, трябва ли да приемеш първо дарението, за да го откажеш после или можеш да се направиш, че не си чул и така дарените дългове никога няма да те достигнат?

 27. 27 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Ха-ха-ха! "Фактически" и "за вас" може и да няма, но юридически новият собственик е баш баканина мутромилиционер и по нещастно стечение на обстоятелствата премиер на тази изстрадала Територия, Бойко Методиев Борисов.
  —цитат от коментар 14 на BG Territory


  Точно юридически не е новият собственик. Колкото и да ви се иска не е и няма как да е. Нито като джиратор нито като дарен, така че сори! Не е дал съгласие нито за едното, нито за другото. Клубът си остава на Черепа. Друг е въпросът защо акциите на този негодник не са запорирани.
  Пожелавам на Левски да си намери свестен собственик заради името на клуба и заради Георги Аспарухов.

 28. 28 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1606 Неутрално

  Павчо Колев или Пульо мислеше, че тая работа ще е като оная. Това момче искаше да стане спортен журналист - стана с протекцията на мама и без висше образование; искаше да се занимава по-сериозно с управлението на футбола - взеха го в БФС; накрая, за да се сбъдне окончателно мечтата му - стана фактор в "Левски". Не е очаквал обаче, че ще се озове в ситуация, когато той самият трябва да взима решения и да носи отговорност. Мислел е, че като изпълнителен директор президентът или собственикът на клуба ще му пускат готови решения, както правеха Лафчис и Батков, а той ще грее по екраните. Но сега от него се иска да прояви мениджърските си умения, характер и въображение, което с купена диплома от УНСС няма да стане.

  CONTADOR GRATUITO!
 29. 29 Профил на Armagedon
  Armagedon
  Рейтинг: 680 Неутрално

  Интересното е,че когато има някъде пари за вземане,всички и с права и без такива,се натискат да вземат.А когато има пари за даване всички се правят на ни чул,ни видял.А поговорката гласи:-"Каквото си си надробил,това и ще сърбаш."Та,кога ядоха кюфтета всички се облизваха. Обаче сега,като дойде сметката за плащане,никой нищо не знае.Е как така да не се знае новия мажоритарен собственик,като в джирото го пише,черно на бяло с
  ЕГН- то даже. А и има публично искане от новия съсобственик,да му се сдаде собствеността върху мажоритарния дял за акциите на отбора. Какво неясно има.Искал си,дадено ти е.Ама сега трябвало и да се плаща.Ами да,не може само да се взема.

 30. 30 Профил на хитрушко
  хитрушко
  Рейтинг: 372 Неутрално


  Мога да ги дам на Мис Бикини-2016, ако поискам.

  Aз съм прост, ама вие сте още по-прости. Затова ме избирате!
 31. 31 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 712 Неутрално

  Българска работа

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 32. 32 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1464 Гневно

  Айде да обявяваме фалит и да започваме кампания за набиране на средства за ново дружество!
  Всичко друго е пълни глупости.
  Черепа се гъбарка с Баце, някакъв 20 годишен пикльо обещава 80% от печалбата на фирмата си (сигурно 10 лева) за издръжка на отбора...
  Хубаво, ще събераме някакви милиони за заплати... Е, и?
  Колко месеца ще са необходими, за да се продаде някой? Колко месеца ще трябва да събираме пари за заплати? Шест месеца? Девет месеца? Повече?
  Срещу тези хипотетично събрани 6-7 или повече милиона, какво ще получи клубът?
  1-2 милиона за Холмар, Паулиньо и онова новото нидерландче. В най-добрият случай. А дълговете няма да намалеят.
  По-добре тези пари да се събират за издръжка на новосъздаден отбор, който да припознаем. Със сигурност привържениците биха могли да издърржат отбора до Б група включително.

 33. 33 Профил на bryghtlyght
  bryghtlyght
  Рейтинг: 957 Неутрално

  До коментар [#27] от "btc18521004":

  Не изглежда да е така според проф. Герджиков, цитирано в другата тема -- Борисов е назован да е днешният законен собственик. Странно е, че по такъв начин могат да те принудят да станеш собственик, но явно Божков е знаел за този детайл в закона.

 34. 34 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Интересното е,че когато има някъде пари за вземане,всички и с права и без такива,се натискат да вземат.А когато има пари за даване всички се правят на ни чул,ни видял.А поговорката гласи:-"Каквото си си надробил,това и ще сърбаш."Та,кога ядоха кюфтета всички се облизваха. Обаче сега,като дойде сметката за плащане,никой нищо не знае.Е как така да не се знае новия мажоритарен собственик,като в джирото го пише,черно на бяло с ЕГН- то даже. А и има публично искане от новия съсобственик,да му се сдаде собствеността върху мажоритарния дял за акциите на отбора. Какво неясно има.Искал си,дадено ти е.Ама сега трябвало и да се плаща.Ами да,не може само да се взема.
  —цитат от коментар 29 на Armagedon


  Какво от това, че му бил знаел ЕГН?. Ако намерите някой близък нотариус ще научите ЕГН на кого искате. Няма нов мажоритарен собственик докато няма вписване, а и самото джиросване не е договорено, така че е едно празно нищо. В момента се говори, че било това на Черепа било дарение, не било джиросване. Още по- зле, защото дарение без съгласието на дарената страна не може да има!
  Знам, че има хора за които е добре Борисов да бъде накиснат в тази история. Лично аз, по стечение на обстоятелствата, не гласувам в Бг, нямам политически пристрастия, но това на Черепа някак не върши работа в случая.

 35. 35 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  До коментар [#25] от "Paolo Di Canio":

  защо?

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 36. 36 Профил на Armagedon
  Armagedon
  Рейтинг: 680 Неутрално

  До 34. Има срок за вписване на дял. А за отказа,няма как да откаже,понеже публично са поискани.А времето лети.Тик-так,тик-так,тик-так.Когато сам сам се вкараш в "капана" никой не ти е виновен.

 37. 37 Профил на pavelsilistra
  pavelsilistra
  Рейтинг: 884 Неутрално

  До коментар [#25] от "Paolo Di Canio":

  Глупости ! Питай Тити Папазов за кого ще гласува.
  Но ако някой държавен служител незаконно подпомагане частен футболен клуб, е тогава ще стане интересно.

 38. 38 Профил на bludniq_sin
  bludniq_sin
  Рейтинг: 1764 Неутрално

  До коментар [#34] от "btc18521004":

  Аз мисля, че акциите са прехвърлени - въпросът е, че Колев е прав, че за дружеството докато новият собственик не се впише в книгата с акционерите той не е никакъв за клуба. Та - до утре може да си ги джиросат още 15 пъти - все тая. Който впишат, той ще поръчва музиката.

  Лесно е - http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
 39. 39 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До 34. Има срок за вписване на дял. А за отказа,няма как да откаже,понеже публично са поискани.А времето лети.Тик-так,тик-так,тик-так.Когато сам сам се вкараш в "капана" никой не ти е виновен.
  —цитат от коментар 36 на Armagedon


  С какво са поискани публично, с нещо казано някъде пред медиите? Това няма никаква правна стойност. Правна стойност има само писмен документ с подпис на двете страни в случай с дарението, а за джирото четете така неречените потестативни права, които идва от potestas (възможност) или това са права-възможности. Характерно за потестативните права е, че те не дават възможност на носителя им да въздейства, нито пък да изисква действие или бездействие от друго лице. С други думи Борисов нищо не може да го накара да го направи нещо, което не е приел от Божков.

 40. 40 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1766 Неутрално

  До коментар [#36] от "Armagedon":

  Ми тука е заровено кучето.
  Да се не правят левскарите на разсеяни.
  Имаше волеизявление.
  И заем и спонсор чакат.
  Всичко ще е ОК само да върне акцйите.
  Ми върна ги.
  Ако беше казал с футболни работи не се занимавам и меся друго е.
  Защо се смеете на 20 годишният Бащица той поне застава с името си в тази въртележка.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 41. 41 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#27] от "btc18521004":Не изглежда да е така според проф. Герджиков, цитирано в другата тема -- Борисов е назован да е днешният законен собственик. Странно е, че по такъв начин могат да те принудят да станеш собственик, но явно Божков е знаел за този детайл в закона.
  —цитат от коментар 33 на bryghtlyght


  Господине, не измисляйте нови правни норми и някакви детайли. :)) Никой не може по никакъв начин да те накара да станеш собственик на нещо, което не искаш да приемеш за своя собственост. Нито като ти го джироса, нито като ти го дари. А в случая този Череп е трябвало да знае и, че ББ няма И право да бъде собственик.

 42. 42 Профил на 2.5
  2.5
  Рейтинг: 1407 Неутрално

  "Левски" като клуб със 106-годишна история не заслужава това, което се случва в момента."

  Това, което се случва в момета е нещо, което отлагаха десетилетия и логично кенефът преля!
  Преди години, агент Николай се хвалеше дословно, че в циния клуб всичко върви по нмед и масло, защото след всеки мач Баждеков влиза в съблекалнята и дава мангизи!
  Всички тарикати рано или късно си намират майстора - най-големите го поемат целия!

  I Want To Believe
 43. 43 Профил на _imir
  _imir
  Рейтинг: 553 Весело

  Време е за припомняне на една поговорка спрямо новите реалности: "Не ти ща ни меда, ни ДЖИРОТО"

 44. 44 Профил на .NET
  .NET
  Рейтинг: 324 Неутрално

  О, Лефски ДжиросанЪ

  Бъдещето е не просто пред богатите държави, а пред тези, които са най-напред с образованието. - в."Капитал", 22.12.2016г.
 45. 45 Профил на Whoops
  Whoops
  Рейтинг: 579 Неутрално

  До коментар [#26] от "bryghtlyght":

  Не могат да те накиснат с дълговете на задлъжняла фабрика. Акционерното дружество си е отделен субект от притежателите на акции. Ако не може да си плаша дълговете, фалира. Акционерите са си чисти.

  Същото е и при ООД. Едноличният търговец (ЕТ) обаче носи отговорност с цялото си имущество.

 46. 46 Профил на kapitan_laino
  kapitan_laino
  Рейтинг: 1158 Весело

  Това е най-голямото доказателство, че футболният клуб е тъждествен на България.
  —цитат от коментар 2 на 1908


  Прав си, но не по начина, по който си мислиш.

 47. 47 Профил на Мишо Петров
  Мишо Петров
  Рейтинг: 104 Неутрално

  Ще се радвам ако при сблъсъка на Тиквата и Черепа случайно размажат Павката Колев...

 48. 48 Профил на bryghtlyght
  bryghtlyght
  Рейтинг: 957 Неутрално

  До коментар [#45] от "Whoops":

  Благодаря.

 49. 49 Профил на bryghtlyght
  bryghtlyght
  Рейтинг: 957 Неутрално

  До коментар [#41] от "btc18521004":

  Юридически може и да е така, но политически Борисов губи и в двата случая. Целта на Божков е тъкмо политическият удар, който е неизбежен при всяко мислимо развитие, въпреки че Борисов вече изпусна възможността да го смекчи.

 50. 50 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4291 Неутрално

  Представяният от ПРОПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ МЕДИИ като финансов гений
  Павел Колев лъсна в целия си блясък
  Един АЗИС би бил далеч по-ефективен и по-адекватен от този объркан
  и некомпетентен за поста си човечец
  Нищо чудно че Левски не без неговото любезно съдействие е на това дередже

 51. 51 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 4291 Весело

  Лефски ДжиросанЪ
  —цитат от коментар 44 на .NET


  ++++++++++++++++++++++++++++++++++

 52. 52 Профил на Dark
  Dark
  Рейтинг: 1331 Неутрално
 53. 53 Профил на btc18521004
  btc18521004
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#41] от "btc18521004":Юридически може и да е така, но политически Борисов губи и в двата случая. Целта на Божков е тъкмо политическият удар, който е неизбежен при всяко мислимо развитие, въпреки че Борисов вече изпусна възможността да го смекчи.
  —цитат от коментар 49 на bryghtlyght


  И защо според вас да губи политически? Че не е приел акциите от един мошеник като Черепа? Не ги е искал, няма и да ги притежава. Повече от ясно си го каза и в прав текст. Намерете си нов собственик и държавата ще търси начин да помогне на клуб Левски. Който и да е министър председател на Бг ще постъпи така, независимо какво се върти в главите на другариата. А правната некомпетентност на някакъв, който обяви акциите за дарение е направо потресаваща. :))

 54. 54 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7710 Неутрално

  За вас може да няма, но закона казва друго.

 55. 55 Профил на Günther
  Günther
  Рейтинг: 603 Неутрално

  Г-н Колев да не се прави на приятно разсеян, ами да хваща книгата за акционерите и да тръгва към Банкя. :)))

  Бог да благослови Америка за България!
 56. 56 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1606 Неутрално

  До коментар [#55] от "Günther":

  Няма дя се прави на разсеян, защото изначално е тъп. Каво видяхме досега:
  Изпълнителният диектор на ФК "Левски" не го бръснат за слива:
  1. Божков
  2. Папазов
  3. Диков
  4. НКП
  На кого, ако не на изпълнителния директор при липса на президент и собственик трябваше да бъдат изпратени тези бумаги?

  CONTADOR GRATUITO!
 57. 57 Профил на babalyuga
  babalyuga
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Хайде бе, тръстове и западняци, свиквайте общо събрание, мажоритарният собственик няма да дойде, останали представени вземете решение за смяна на ръководтвото и управлявайте.

  Нали това искате...

  Или да давате акъл с чужди пари...

 58. 58 Профил на babalyuga
  babalyuga
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Освен тотото, може и Български пощи, БДЖ, БТС, ВиК Перник и Топлофикация София да ви станат рекламодатели.

  Така де, от народа за отбора на народната власт.

 59. 59 Профил на bryghtlyght
  bryghtlyght
  Рейтинг: 957 Неутрално

  До коментар [#53] от "btc18521004":

  Дали Божков е мошеник или не, не е предмет на обсъждането. Какъвто и да е, той беше (преди джирото) законният собственик на акциите. Проблемът е, че Борисов доброволно се намеси в разрешаване проблемите на частна фирма. Това разумен министър-председател няма да направи. Проблемите, които частната фирма има се решават само от пазара. Намесвайки се, той се конституира като частно лице. При това, даде и формулата за спасение -- смяна на собственика, което Божков пряко изпълни. Не съм чул друго частно лице така ясно и с такава гласност да предложи подобно решение.

  Феновете, потребителите на продукта, произвеждан от частната фирма, се интересуват единствено от това фирмата да си остане в бизнеса. Да стои настрана човекът, който предложи и му се предостави пряка възможност да спаси дадения частен бизнес, няма да се погледне с добро око от купувачите. Ако недай боже нещо се случи с фирмата, той няма да бъде видян като изолиран от проблема и това ще накърни и политическото му лице пред част от електората, която обича да консумира дъвката за очи, наречена футбол.

  С други думи, тук не е въпрос как буквата на закона е спазена, а как действията на Борисов ще се почувства от народа, което не е благоприятно за него. Той просто не трабваше да се намесва.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK