"Левски" прие дарението на Пеевски, но е скептичен за пари от офшорна компания

"Левски" прие дарението на Пеевски, но е скептичен за пари от офшорна компания

© LAP.BGЛевски" приема дарението на депутата от ДПС Делян Пеевски, реши управителният съвет (УС) на клуба.


Успоредно с това ще се работи за свикване на общо събрание. Насрочената засега дата е 6 юли, но ще има и резервна (22 юли), обяви изпълнителният директор Павел Колев.


Той каза, че клубът не прави разлика между дарителите и че в настоящото тежко положение не може да си позволи да откаже. В същото време Колев заяви, че е скептичен за подписване на спонсорски договор с офшорна компания, изразила готовност да дава по 6 млн. евро за три години, тъй като проверката за почтеността ѝ "поставя, меко казано, под въпрос възможността "Левски" да се обвърже с такава компания".
Преди ден сините обявиха в сайта си, че Пеевски е дарил 500 хил. лева чрез своята фирма "Интръст". Последваха противоречиви реакции сред привържениците, като тръстът "Синя България", който с 10% е вторият най-голям акционер в клуба, призова парите да не бъдат приемани.


"Позицията на УС е, че ние носим отговорност към акционерите на клуба и също така носим отговорност и към привържениците да направим така, че клубът да оцелее. От тази гледна точка нямаме право въобще да обсъждаме други варианти, освен да приемем дарението и да го похарчим прозрачно, отчитайки всяка стотинка", заяви Колев. Той каза, че целта е клубът да бъде спасен и предаден в добро здраве на следващото управление.


По думите му до края на юли "Левски" се нуждае от около 3 млн. лева, а в момента разполага с една шеста от сумата (тоест сините се нуждаят от около 2.5 млн. лева в следващите два месеца).


Изпълнителният директор заяви, че целта на обявяването на дарението не е била да се изказва благодарност. "Просто имаше за цел да информираме обществеността, защото, колкото и да не е редно да го казвам в момента, в последните години в "Левски" това нещо се е случвало доста пъти под тази форма - просто не е било съобщавано". И уточни: "Не, нямах предвид това (че и друг път Пеевски е дарявал), а имах предвид, че и друг път са правени подобни дарения. Просто не е било съобщавано. Ние го съобщаваме, защото сме приели тази политика и смятаме, че е честно пред хората да знаят какви пари постъпват."


По темата за недоволството сред запалянковци той отговори: "Първо, "Левски" не се е молил за това дарение. Второ, ние не сме поставяли предварителни условия за това кой може да дарява и кой не. Дарителската кампания върви от три месеца и по нея хората са отделили от насъщния си, за да подкрепят клуба, който обичат. Има привърженици на други отбори, които даряват. Аз лично имам поне 10-15 съобщения от привърженици на ЦСКА, които смятат, че "Левски" трябва да го има, и са дарили."


Колев добави, че дарението произвежда задължения единствено за дарителя. "На нас условия никой не ни е поставял. Ние нямаме абсолютно никакви задължения към хората, които даряват, освен да изхарчим парите прозрачно." Според него, откакто през 1998 г. футболните клубове са станали акционерни дружества, "по-прозрачен клуб от "Левски" няма и не смятаме да изневеряваме на този принцип".


Изпълнителният директор на "Левски" каза, че чуждестранна фирма писмено е изразила готовност да влага по 6 млн. евро с договор за три години. "Първо, фирмата е регистрирана като офшорна компания, и второ - всички детайли и цялата финансова информация, които успяхме да съберем за нея като минало, поставя, меко казано, под въпрос възможността "Левски" да се обвърже с такава компания."Бъдещето на "Левски"


В сряда сутринта обвиняемият бизнесмен Васил Божков пусна анкета във "Фейсбук" с въпроса дали "новият собственик на акциите на "Левски" да бъде определен чрез електронно гласуване".


Темата не е била обсъждана на заседанието на управителния съвет. Не е говорено и за вариант, при който акциите в мажоритарния пакет да се обезсилят на общото събрание.


"В момента не знаем дали мажоритарният акционер ще се появи на общото събрание. Затова има и втора дата", каза Колев. Предстои да бъде уточнено дали събранието ще е редовно или извънредно.


"Обезсилване на акциите е доста сложна процедура, която крие редица рискове и изисква съгласието на мажоритарния собственик. Обезсилване означава намаляване на уставния капитал, което ще лиши редица кредитори от обезпечение и не е най-добрата опция в момента", заяви Колев. Личната му позиция е, че не приема хода на Божков с "електронното гласуване".


Усилията на ръководството в момента са насочени към задържане на футболистите, за да могат сините да реагират при отваряне на трансферния пазар.


Колев каза, че обсъжда бъдещето на "Левски" с Наско Сираков, който в неделя публично изрази желание да получи акциите на клуба. "Левски" винаги е имал нужда от Наско Сираков. Това е човек, от когото само можеш да се учиш как се управлява във футбола", заяви изпълнителният директор.


Според Колев най-лошият сценарий е обявяването на клуба в несъстоятелност. "Колкото и да работим, спасението на "Левски" минава през много сериозно орязване на бюджета, което се случва в момента." По думите му клубът не може да се издържа само от дарения, за да съществува в професионалния футбол.


"Силно се съмнявам, че всички тези моралисти, които призовават "Левски" да играе само с български футболисти и само с юноши, ще изтърпят повече от три мача. Истината е, че в момента трябва да поемем по този път, защото такива са реалностите. Освен ако не дойде много мощен спонсор, което аз не виждам на хоризонта."


Наско Сираков беше на "Георги Аспарухов", но според Колев не е участвал в заседанието на управителния съвет

© LAP.BG

Наско Сираков беше на "Георги Аспарухов", но според Колев не е участвал в заседанието на управителния съвет


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (148)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5227 Неутрално

  Обслужиха барба !!! ГРОЗНО Е !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на НеКой
  НеКой
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  Ако някой друг иска да им плати данъците, да заповяда.

 3. 3 Профил на Българин Бг
  Българин Бг
  Рейтинг: 433 Неутрално

  Леевски! На ОС приемете и смяна на името, присядането на ДПС е гавра с Васил Левски!

 4. 4 Профил на Over
  Over
  Рейтинг: 613 Неутрално
 5. 5 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 685 Неутрално

  Горчиво-о-о-о-о!

  over the under
 6. 6 Профил на leni_n
  leni_n
  Рейтинг: 445 Неутрално
 7. 7 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 5099 Весело
 8. 8 Профил на ShekSpirt
  ShekSpirt
  Рейтинг: 348 Неутрално

  Леле Леле... дъното ...

  Понякога и аз се чудя защо съм още тук..
 9. 9 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 794 Неутрално

  Лошо... микакво достойнство! Тежко е да си левскар тия дни.

 10. 10 Профил на gil
  gil
  Рейтинг: 299 Неутрално

  Моля да се изразявате правилно - вече е господин Пеевски ....

  Ще има ли събличане ...

  А някой разбра ли дали е приета офертата на Рубин Казан за 4-ма играчи на Левски ...

  "Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг е посадил дърво"
 11. 11 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 794 Любопитно

  Кому е нужно да се играе цирка на ЦСКА/Литекс от преди няколко години?
  Защо не започнат на чисто?

 12. 12 Профил на ssg
  ssg
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Едно време беше Левски-Спартак, сега може да стане Левски-Пеевски.

 13. 12 Профил на Bedtime for Democracy
  Bedtime for Democracy
  Рейтинг: 1281 Неутрално

  Активното мероприятие, да се откажат хората да даряват е успешно постигнато.. Браво на вас боклуци жалки...

  Pure Chewing Satisfaction
 14. 14 Профил на mitkoik
  mitkoik
  Рейтинг: 255 Неутрално

  Срам! Това ли са големите националисти от агитките, лапат парите на ДПС?

 15. 15 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1738 Весело

  Ха ха
  Няма как да е по-унизително😁😁😁
  Явно феновете "сабя не ги сече"
  (Поговорката е: преклонена главица - сабя не я сече)

 16. 16 Профил на plebs
  plebs
  Рейтинг: 353 Неутрално

  Феновете искат "разбиване на модела "бащица" в "Левски"" и преминават към тест на "бащицата". :)

 17. 17 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3940 Весело

  Не знам?! Тази държава няма ли други дертове освен Левски?!

  klimentm
 18. 18 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 853 Разстроено

  ДНЕС 20.05.2020 АЗ ОФИЦИАЛНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ СНЕМАМ ПОДКРЕПАТА СИ ОТ НОВОСЪЗДАДЕНИЯ КЛУБ Ф.К. "ЛЕЕВСКИ". СЪЖАЛЯВАМ МНОГО. МОЯТ ЛЮБИМ ОТБОР ДНЕС ОКОНЧАТЕЛНО СЛЕД ДЪЛГА И ТЕЖКА АГОНИЯ УМРЯ. АЗ БЯХ ФЕН НА Ф.К."ЛЕВСКИ 1914". ВЕРЕН ФЕН. ДРАЛ СЪМ ГЪРЛО НА СТАДИОНИ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА. ОБИЧАЛ СЪМ ОТБОРА. ДАРЯВАЛ СЪМ НЕ МАЛКИ ЗА БЮДЖЕТА МИ СРЕДСТВА. ДО ДНЕС. НА Ф.К. "ЛЕЕВСКИ" ФЕН НЕ МОГА И НЯМА ДА БЪДА. ТОВА БИ БИЛО ПО-ГОЛЯМО ПАДЕНИЕ ДОРИ И ОТ ПРИПОЗНАВАНЕТО, КОЕТО ЧОРБАРИТЕ НАПРАВИХА.

  П.С. ДА СИ Е..Т М@ЙК@Т@ ПЪРШИВА ВСИЧКИ БОКЛУЦИ СВЪРЗАНИ С НОВИЯ КЛУБ Ф.К. ЛЕЕВСКИ.

 19. 19 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3890 Неутрално

  Трябва НС да приеме поправки в Наказателния кодекс: ОТКАЗЪТ НА ДАРЕНИЕ ОТ ПЕЕВСКИ СЕ КРИМИНАЛИЗИРА И НАКАЗВА СЪС ЗАТВОР ОТ 2-5 ГОДИНИ И ГЛОБА В РАЗМЕРА НА ДАРЕНИЕТО х 2.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 20. 20 Профил на Наблюдател
  Наблюдател
  Рейтинг: 2939 Неутрално
 21. 21 Профил на nema_labavo
  nema_labavo
  Рейтинг: 1430 Неутрално

  Тъжно. Тоя палячо Тити иска да стане като с баскетбония Левски. Много тъжно.

 22. 22 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 685 Неутрално

  А сега сериозно. Това дарение затова е дадено, за да бъде прието. Ако нямаше да се приеме, нямаше да се направи. Това дарение е част от поредицата дарения на дарител номер едно на републиката, с който дарителят се подготвя за излизане на светло, изчистен, след катарзис, под прожекторите. В конкретния пример да излезе на светло вече като официален собственик на Л-С, а не както досега задкулисен. Само дето има един проблем. Един голям проблем в Дубай. Собствеността Л-С се превръща в мощен лост, с който Божков, може да приковава вниманието към себе си и по този начин да влияе на общественото мнение. Той няма никакъв интерес да изпусне този лост и да го даде толкова лесно, още повече на човека, който стои в сянка и дърпа конците не това, което му се стовари на главата. Л-С докрак ще си остане ябълка на раздора и накрая ще бъде похарчен. Левскарите да си преговорят казуса на Ботев Пд с Христолов и да почват да се оглеждат за тире.

  over the under
 23. 23 Профил на nwj49315903
  nwj49315903
  Рейтинг: 1080 Разстроено

  До коментар [#18] от "zle_platen_trol":

  +++++
  Me too...

 24. 24 Профил на prx15601314
  prx15601314
  Рейтинг: 301 Неутрално

  Левскарите на кого викаха "Домус ага" на кого викаха еничери? Май скоро Левски ще си има една турска партия като спонсор . Малии добре че не жив Левски , че ще трябва да обяснява дали не възприема неговото бесило като някакъв вид дарение

 25. 25 Профил на dysphoria
  dysphoria
  Рейтинг: 445 Разстроено

  По-долу само ще копирам думите си от вчера, за съжаление. Последната ми искра надежда да се запази някакво достойнство на отбора угасна току-що... От този момент нататък, за мен, този отбор не съществува. По-добре да си остана със спомените и добрите моменти отпреди, а не да се асоциирам с нещо, така противоречащо на разбиранията и принципите ми.

  "Това преля чашата, поне за мен! Откакто се помня подкрепям отбора, въпреки че далеч не съм от най-върлите и крайни привърженици и винаги съм уважавал противниците и заслугите им. Все се надявах, че има останали хора с доблест и чест в този отбор и управлението му и ще поемат към единствения морален и нормален изход - фалит! Всеки трябва да си носи кръста и да плаща за грешките! А такива в Левски безброй. Последните дни циркът придобива нечувани размери, вече дори не е смешно. Тъжно е. Разни криминални отрепки, начело с представители на властта от най-високо ниво, се гаврят с отбора, а продажниците там, за да задоволят прищевките на определен кръг отпадъци, ужким подкрепящи Левски, са готови да продадат и майка си! Ако "дарението" с такива средства бъде прието, то аз съм до тук в подкрепата! Това са такъв фарс и пародия, че дори и в литературата не се сещам за нещо подобно. Отвратен съм!"

 26. 26 Профил на Filofob
  Filofob
  Рейтинг: 981 Неутрално

  Срам! От Левски съм, но това е поредният позор! Каква ли не гнусотия не сътвориха ръководството и част от привържениците. Трябваше всичко да приключи. Отборът да се изтръска от пиявици и поставени бащици и да почне от В група на чисто. Без припознавания и смяна на имена. Пък докъдето стигне. Поне нямаше да е пребоядисан Литекс
  И, наистина има значение кой олигарх дава подаяния. И да, Божков е по-добре, поне си гледа само далаверите, а не управлява държавата. А пък ГриГан е направо честен бизнесмен в сравнение с двамата.

 27. 26 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5227 Разстроено

  Да подложиш Левски на ДПС е като да продаваш майка си !!!
  Аз бях до тук !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 28. 28 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3940 Весело

  Аз не виждам защо се злорадства?! Преефски и придобил цялата държава вие се смеете на един Левски?! Ако рече утре ще глътне всички отбори барабар с БФС и министъра на спорта!

  klimentm
 29. 29 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 1832 Неутрално
 30. 30 Профил на АмброзСП
  АмброзСП
  Рейтинг: 1478 Любопитно


  "По думите му до края на юли клубът се нуждае от около 3 млн. лева."

  Който веднъж е дал,ще даде пак,особенно загрижен и милостив такъв.От деда ми знам,че пълните хора имат добри сърца!

  Има три вида истина-моята,твоята и ИСТИНАТА
 31. 31 Профил на Отец Сисой
  Отец Сисой
  Рейтинг: 685 Весело

  Активното мероприятие, да се откажат хората да даряват е успешно постигнато..
  —цитат от коментар 12 на serpico


  Пълна гаргара е това с даряването на хората. П.Колев се изпусна веднъж, кой най-много е дарил - адвокатинът на г-н Пеевски. След това влезе в час, все да крие по-конкретна информация, ПР-те го научиха да повтаря, че "запалянковците" са най-големият спонсор, спря да посочва имена. И до сега голямата част от паритите са идали от едно място. Затова и сега няма проблем да се приеме дарението от г-н Пеевски. Преглътнете го вече, вдигайте гащите и продължавайте напред.

  over the under
 32. 32 Профил на schwimmwagen
  schwimmwagen
  Рейтинг: 1480 Неутрално

  Егати тъпия селски сериал. Футболът отдавна трябваше да е закрит на проф. ниво. Това не е спорт, а политикомафиотска клоака

  "...Thereafter the man-loving God who arranges everything, and who did not abandon man without an intellect, sent unto him Saint Constantine the Philosopher, called Cyril, a righteous and truth-loving man, and he created for them thirty-eight letters..."
 33. 33 Профил на Orator Wornoxmaniak
  Orator Wornoxmaniak
  Рейтинг: 1113 Неутрално

  Тези пари Шиш ги е откраднал от държавата, демек от нас.

 34. 34 Профил на Filofob
  Filofob
  Рейтинг: 981 Неутрално

  Направо ще се радвам, когато българските отбори падат в чужбина. Щото един читав няма. Поне да не си четкат толкова егото собствениците. Дори каузата се видя от какъв човек се държи. Придворен олигарх. Ибрикчия в сараите. Е, няма нужда.

 35. 35 Профил на dohco
  dohco
  Рейтинг: 528 Неутрално

  Левскарите и парите от Пеевски -както казва пияницата - пия, ама с отвращение...

  Най-добрите неща в живота идват безплатно...
 36. 36 Профил на Filofob
  Filofob
  Рейтинг: 981 Неутрално

  Като гледам реакциите ми се струва, че както е тръгнало съвсем няма да останат нормални привърженици на отбора. А стадионът съвсем ще се превърне в една клоака, където ще се събират бандити и платени фенове.

 37. 37 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3123 Неутрално

  Левски беше отборът на ченгетата, нали така беше?

 38. 38 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 702 Неутрално

  Замислих се дали знам друг случай, у нас и по света, някой да прави дарение на професионален футболен клуб? Не, не знам! Някой знае ли за такъв случай? Професионалния футбол е бизнес начинание и човек не прави дарения, а купува акции ако иска и може. Дарения се правят на благотворителни организации, училища и университети, болници и начинания с нестопанска цел. Работата мирише, та се къса!

 39. 39 Профил на Араламбене му е майката
  Араламбене му е майката
  Рейтинг: 888 Любопитно

  Божков вече не е "бизнесмен с интереси в хазарта", а е "обвиняем бизнесмен"? Май съм изтървал нещо.

 40. 40 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2439 Любопитно

  "имало случаи на дарения в "Левски", които не са били съобщавани" - гражданинът, най-ГОЛЕМият дарител на Балканите, не даваше ли и преди заразата на "Герена"? Колкото повече Омуват, толкова повече забатачват работата. Но в "Левски" отдавна е така, все по-тарикатския начин го правят, "не съобщават", но се пъчат, че са "народни".

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 41. 41 Профил на zaki
  zaki
  Рейтинг: 668 Неутрално

  "Sik transit gloria mundi". От отборът на народа ,до отборът на шопаря.

 42. 42 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3890 Неутрално

  До коментар [#38] от "grajdanin1":

  "Дарения се правят на благотворителни организации, училища и университети, болници и начинания с нестопанска цел."

  Колега, в Бойко Борисовска България дарения се правят и на МВР!
  https://segabg.com/hot/category-bulgaria/mvr-poluchi-3-mln-leva-dareniya-samo-za-godina

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 43. 43 Профил на ali_ibn_isa
  ali_ibn_isa
  Рейтинг: 755 Разстроено

  Леефски - отборът на ДПС.
  Честито!

 44. 44 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 702 Неутрално

  До коментар [#41] от "zaki":
  "Sik transit gloria mundi"

  Имам две забележки. Първата (малка) е една правописна грешка. Втората (много голяма) - за да премине една слава трябва да я има.

 45. 45 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 761 Неутрално

  Ох, това Левски-то няма да го бъде. Знаем, дето са малоумни, обаче е забавно да ти представят доказателства за това.

 46. 46 Профил на #ОСТАВКА
  #ОСТАВКА
  Рейтинг: 2370 Весело

  Говедата се съюзиха с Гуци :)))))) Стана си менажерия, цирк.

 47. 47 Профил на hamiltonf
  hamiltonf
  Рейтинг: 4296 Неутрално

  До коментар [#38] от "grajdanin1":

  "Дарения се правят на благотворителни организации, училища и университети, болници и начинания с нестопанска цел"  Да не бъркаме с данъчната регулация. Дарения може да си правиш на когото и да е, друг е въпроса за пари с какъв произход става дума и от #Кой дарител...

  Икономедиа Етичен кодекс на българските медии. 3. РЕДАКЦИОННА НЕЗАВИСИМОСТ 3.1 Няма да се поддаваме на политически или икономически натиск или влияния.
 48. 48 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Леевски, оле!

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 49. 49 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3123 Неутрално

  Замислих се дали знам друг случай, у нас и по света, някой да прави дарение на професионален футболен клуб? Не, не знам! Някой знае ли за такъв случай?
  —цитат от коментар 38 на grajdanin1


  Пабло Ескобар в Колумбия.

 50. 50 Профил на blondofil
  blondofil
  Рейтинг: 3123 Неутрално

  Тези пари Шиш ги е откраднал от държавата, демек от нас.
  —цитат от коментар 33 на Wornoxmaniak


  На Ел Чапо в Мексико имаше кой да му каже за даренията "Ако искаш да помогнеш, спри да убиваш хора". Тук обаче не сме Мексико и нама кой да каже на Ел Свинчо "Ако искаш да ни помогнеш, спри да ни крадеш"

 51. 51 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 702 Неутрално

  До коментар [#47] от "hamiltonf":

  "Да не бъркаме с данъчната регулация. Дарения може да си правиш на когото и да е."

  Аз говоря за това какво е прието и морално по света, а не за правната страна. Иначе у нас кумът на Министъра на Финансите му е подарил апартамент да живее в него безплатно. Безспорно наш принос към теорията и практиката на даренията.

 52. 52 Профил на МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  МОЙШЕ ТОЛКОЗ
  Рейтинг: 1687 Разстроено

  Леевски! На ОС приемете и смяна на името, присядането на ДПС е гавра с Васил Левски!
  —цитат от коментар 3 на Българин Бг


  По уместно е Плеевски:(
  До коментар [#3] от "Българин Бг":


  До коментар [#4] от "Over":

  THOSE ARE MY PRINCIPALS! BUT IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE SOME OTHERS TOO! П.С. МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ МОЯ КОМЕНТАР № 59 С ПОДРОБНИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ФУНКЦИИТЕ НА ТОЗИ САЙТ В ТЕМАТА https://bit.ly/3dLkIhi
 53. 53 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#12] от "ssg":

  Ооо неадекватнико

 54. 54 Профил на deymus
  deymus
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Каквото и да стане припознвачите ще плачкат, затова не ми пречат.
  Но да кажат, защо мълчаха, да не казвам като какво, когато Мултигруп им плащаше масрафа, ами Лупи, няма смисъл да продължавам. Цялата система е прогнила, но сега точно те да ограят морален стожер, си е нелепо.

 55. 55 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1510 Неутрално

  Нали уж човек за едното красно име живей.
  Ма името на Левски и ДПС в едно изречение е множко за всеки българин.
  Още повече че чистите фенове нищо не губят.
  Казвам го като фен на ЦСКА.
  Както вече съм писал когато отборът беше в В група бях много щаслив.
  Играеха само българи пълнеха стадионите из цяла България.
  Всички мачове бяха излъчвани не през платени канали.
  Ако вземат купата Левски ще играят и в Европа.
  Ще имат мачове и срещу ЦСКА та та.
  Оставането в условният елит не носи престиж в момента.
  Страхът от подигравки е пресилен.
  Цесекарите не сме ангели но сме доста по толераннтни към другите и много по критични към свойте.
  Това се отнася и за играчи и треньори.
  Рядко ни са виновни Кишата и Гришата а още по рядко Англйиският хомосексуалист.
  А и режем греди но не събличаме.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 56. 56 Профил на Edge404
  Edge404
  Рейтинг: 437 Неутрално

  До коментар [#39] от "Араламбене му е майката":

  Той вече е "бизнесмен със спомени за хазарта" ;)

 57. 57 Профил на Барба-Ганьос-Тулуп
  Барба-Ганьос-Тулуп
  Рейтинг: 425 Неутрално

  ........""Левски" прие дарението на Пеевски.........."

  Все още ли има хора които твърдят, че парите миришели, особено на гранде крадеца Пеевски!
  Направо да си го взима Уефски и да си го гледа. Така всяка мутра и псевдобизнесмен в България (като онзи от Гел ТВ) ще си имат официални перачници на откраднатото. А иснтрумента Божии ще ги пази. Прост и заспал народ - слаба държава.

 58. 58 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Има си хас ,,Левски” да не приеме.....

 59. 59 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Те досега са цоцали такива народни парички, та от сега нататък да не приеме няма как...

 60. 60 Профил на Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Аз съм българче обичам наште планини зелени
  Рейтинг: 2392 Неутрално

  Сега вече обещават че ПАК ще гласуват за ГЕРБ нъл тъй🤣

 61. 61 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 544 Гневно

  Поп Кръстьовците отново предадоха Левски.

 62. 62 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1127 Разстроено

  Всъщност нямат полезен ход. Ако не приемат ще фалират, ако приемат ще им се натяква цял живот. Избраха максимата 'Парите не миришат", както 90% от българите ежедневно. Ние не искаме смяна на ситемата, а да сме в системата и да я "цоцаме". Между другото перфектен ход на Пеевски, хвана ги по бели гащи. Най-тъпото от тази случка е, че уж много големи Левскари в борбата да управляват клуба, уж това - онова, но всеки търси сметката от цялата схема. Докато феновете им събраха колосални суми за нашите стандарти и сега ще бъдат обект на подигравки.

 63. 63 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 702 Неутрално

  До коментар [#54] от "deymus":

  "Каквото и да стане припознвачите ще плачкат, затова не ми пречат.
  Но да кажат, защо мълчаха, да не казвам като какво, когато Мултигруп им плащаше масрафа, ами Лупи, няма смисъл да продължавам."

  Ох, на батко мислителя! Къде точно си завършил логика. Илия Павлов беше собственик на ЦСКА. Дали е плащал и колко не знам, защото не му вярвам. Но по същия начин Батков твърди, че с негови пари е издържал отбора от Подуене. Лупи не само, че не е дал и лев на ЦСКА, но бая се облажи покрай него. Дарението на Пеевски е ново явление - човек, на пръв поглед нямаш нищо общо, дарява на професионал клуб половин милион лева. Защо? Ако ми отговориш на този въпрос задовопително може би ще избегнем аналогията с Пабло Ескобар, която някой направи по-нагора.

 64. 64 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 589 Неутрално

  Това вече надминава всичко.Тези хора нямат и ни най малко достойнство. На практика всички така наречени футболни клубове са част от мафията.
  Като целта е подръжката на малоумни дрогирани агитки, които да се използват в даден момент, примерно за неистово крещене в подкрепа на милиционера с каскет.
  Това е положението.
  Материала, материала.

 65. 65 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 544 Разстроено

  Тези които днес приеха дарението не спасиха "Левски".
  Унищожиха го.
  За преобладаващата част от привържениците вече е невъзможно да се асоциираме с клуба.

 66. 66 Профил на space35
  space35
  Рейтинг: 558 Неутрално

  До коментар [#8] от "ShekSpirt":

  Няма дъно споко! Левскарите нямат дори наченки на морал.

 67. 67 Профил на Тони КОСТОВ
  Тони КОСТОВ
  Рейтинг: 777 Неутрално

  До коментар [#28] от "klimentm":

  Абе министърО малко трудно ще го глътне 😀

 68. 68 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Ако някой левскар продължи да твърди и след това, че не сте клуб на Пеевски - значи е идиот!!!!
  И си сменете името на отборчето, че сте срам за България и се гаврите с името на Апостола!
  Утре тъй ще приемете и помощта от Борисов и тотото и пак казвайте, че сте часте, а не държавен клуб!

 69. 69 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  Ехххх... Как да откажеш на Пеевски, разбирай Доган? Утре тия, ако пожелаят и трета жена на Павчо Колев ще му дадат, ще го разведат и оженят. Милият Пульо искаше да е фактор в "Левски" и го получи четворно. Лошото е, че такива "дарители" след това си искат кеша обратно с лихвите и няма измъкване.
  А Наско, разбира се си остана нещо, което си римува с Наско, но в умалителна степен. Започва с педер... и завършва на -ско.

  CONTADOR GRATUITO!
 70. 70 Профил на Да вярваме на истината
  Да вярваме на истината
  Рейтинг: 2121 Разстроено

  Целият ни футбол в Първа лига другарки и другари, дами и господа отдавна е собственост на мафиоти.
  Я ми посочете един с нормален собственик или спонсор. Няма.
  Та какво като дарил Пеевски. Дарил! Даже не е собственик.

 71. 71 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 3991 Неутрално
 72. 72 Профил на 1107
  1107
  Рейтинг: 921 Неутрално

  Чиста и свята република...

 73. 73 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 597 Неутрално

  България е превърната в мафиотска клоака!

 74. 74 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 702 Неутрално

  До коментар [#70] от "Да вярваме на истината":

  "Та какво като дарил Пеевски. Дарил! Даже не е собственик."

  Именно - даже не е собственик. Тогава защо е дарил? Сещам се за две причини. Първата - голям фен на отбора от Подуене. Но аз поне не съм го виждал на стадиона. Освен това нормален фен, дори заможен, няма как да дари такава сума от симпатия. Втората възможност - Пеевски си купува шпиц команди за когато му дойде времето. Славата за феновете на отбора от Подуене като приемащи деликатни поръчки се носи нашир и надлъж,

 75. 75 Профил на 001
  001
  Рейтинг: 1116 Весело

  В историята на клуба със златни букви ще бъде записано, че Леевски е оцелял в лето 2020 лично с благостловията на Барба Ганьо и Ганьо Барба

 76. 76 Профил на Капабланка
  Капабланка
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Ха хаНяма как да е по-унизително😁😁😁Явно феновете "сабя не ги сече"(Поговорката е: преклонена главица - сабя не я сече)
  —цитат от коментар 15 на ju.li


  Има, има!!!
  Сега и пред Борисов ще клекнат, като им даде тотото за спонсор!Пардон - за рекламодател!!
  А и само чакай да видиш как още утре, тези, които днес уж казват, че вече не са левскари, още по-силно ще се върнат.Защото ще се изговорят какви ли не лъжи и как това не са баш пари на Пеевски и като преспят - ще приемат и това!
  Ама не ми е жал за тях, а за нас - другите българи, които търпим гаврата с името на Апостола!

 77. 77 Профил на The Rock
  The Rock
  Рейтинг: 597 Неутрално

  До коментар [#76] от "Капабланка":

  Време е за закон, който да забрани да се използват имена на исторически личности като имена на спортни клубове.

 78. 78 Профил на БУДЖАК
  БУДЖАК
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Ако някой друг иска да им плати данъците, да заповяда.
  —цитат от коментар 2 на НеКой


  Пут.ата не е женски полов орган, а мъжки характер....Стара българска поговорка.....

 79. 79 Профил на г-н Думанов
  г-н Думанов
  Рейтинг: 1223 Неутрално

  До коментар [#54] от "deymus":

  Рокчо, през годините, когато Мултигруп беше собственик на ЦСКА, нямаше клуб в България да не е обвързан с групировка от "мулташки" тип. Срещу Мултигруп обаче никой не е водил разследване, нито срещу Илия Павлов някой е организирал протести. България не беше член ЕС, а НАТО се задаваше на хоризонта. Всички знаехме, кой е Илия Павлов и какъв е, и го мразехме. За отплата, когато се отегли се оказа, че ЦСКА му дължат огромни суми, което постави началото на края. Днес обаче сме в съвсем различна среда и има много повече възможности.

  CONTADOR GRATUITO!
 80. 80 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3007 Неутрално

  До коментар [#11] от "гарата":

  Защото не могат да изплуват от "В" групата.

 81. 81 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5685 Весело

  На Герена се вихри разгулна платена любов. Широко са отворени да поемат милиони отвсякъде.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 82. 82 Профил на zlo38528262
  zlo38528262
  Рейтинг: 761 Неутрално

  Тая фирма "Свинскитръст" много тънко мина 500 хилки крадени пари и получиха Ле.ски. Сега предстои и промяна на името - няма да е Бате Борисов, но може да е "Тиква Борисов", "Даеба Пеевски", "Кой ми Сра в Гащите" или направо "Пееф СвинскиТръст".

 83. 83 Профил на Vlado Nikolov
  Vlado Nikolov
  Рейтинг: 3007 Неутрално

  До коментар [#31] от "Отец Сисой":

  Ето го най - голямият запалянко. Господин Пеевски. И съответно, най - голямият дарител. Фарс, или трагикомедия стана сагата "Левски"?

 84. 84 Профил на Торбалан
  Торбалан
  Рейтинг: 720 Любопитно

  Безумие и гавра, които ше бъдат забравени до седмица...
  Дали ще са на свинята Пеефски, дали на Черепа, дали на Чорни - на всеки мафиот парите ще могат да се изперат във “футбола” в България! В страната на Боко-Тулупа е така! Всички знаят, че е мутра от СИК, но традиционно печели избори.

  Сега от какво всъщност сте изненадани, даже скандализирани???

  Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn't pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same. Ronald Reagan
 85. 85 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 3890 Неутрално

  До коментар [#68] от "Капабланка":

  "И си сменете името на отборчето..."

  Левски-Доган?

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 86. 86 Профил на LS
  LS
  Рейтинг: 70 Неутрално

  До коментар [#36] от "anton83":

  Така е, нормалните и тези с достойнство се отказахме отдавна, но това от последните дни и седмици беше върхът на сладоледа. Нека се знае едно обаче - всичко това стана с активното съдействие на престъпниците от НКП и София-Запад. Тези като тях са хиляди, но нормалните сме стотици хиляди. ПП: Макар и вече да не съм фен на футболния отбор, аз си оставам до живот с Истинския Левскарски дух и манталитет, на който са ме учили баща ми, дядо ми, прадядо ми - чест, идеализъм, разграничение от статуквото, УВАЖЕНИЕ към противниците и издигане на морала на пиедестал!

 87. 87 Профил на Аскет
  Аскет
  Рейтинг: 1832 Неутрално

  Citimen
  "Еничар" Подуене си е екстра👍

  ----------
  От форума на СЕГА!

 88. 88 Профил на morf
  morf
  Рейтинг: 844 Весело
 89. 89 Профил на mihail_p
  mihail_p
  Рейтинг: 1856 Неутрално

  нямам думи.
  направо във В група и да се приключва.
  ма нееее.
  трябва да прислугваме не прасето.
  и без това саъм им обявил мораториум
  на ходенето на мачове, значи ще се удължи

 90. 90 Профил на zle_platen_trol
  zle_platen_trol
  Рейтинг: 853 Гневно

  До коментар [#76] от "Капабланка":

  Млъквай бе мухльо недоносен. Точно пък припознавач ще говори. Вие, които на единия ден обявихте, че никога няма да приемете припознаване, а на другия в хор пищяхте, че Литекс всъщност е автентичното ЦСКА. Ние не сме, като вас и няма да позволим да се гъбаркат с нас, дори и цената да е да приключим с любимия си отбор. Вас ви видяхме. Днес с едните, утре с други. Не ние, а вие ще полегнете и на Пеевски, както полегнахте на Гриша Ганчев. Защото нито имате принципи, нито морал.

 91. 91
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 92. 92 Профил на Dexx
  Dexx
  Рейтинг: 581 Неутрално

  ЗАКРИВАЙ!
  Подпис: Потомствен фен на Левски.

  “Който и да бе сътворил човечеството, не си бе изпипал работата докрай, защото хората твърде лесно се прегъваха в коленете.” Тери Пратчет
 93. 93 Профил на babalyuga
  babalyuga
  Рейтинг: 736 Весело

  Ама трябваше да напише в основанието: "От народа, за отбора на народа":)

 94. 94 Профил на babalyuga
  babalyuga
  Рейтинг: 736 Весело

  До коментар [#85] от "Norman Granz":

  Може и "Догансарай". И фланелки си имат вече в цветовете...

 95. 95 Профил на february
  february
  Рейтинг: 382 Неутрално

  " Левски" прие дарението на Пеевски, но е скептичен за пари от офшорна компания
  Заглавието уникално!!
  Дано на левскарите не им излезе прякор "Скептичните"....!

 96. 96 Профил на mara71
  mara71
  Рейтинг: 906 Неутрално

  Благодарствено писмо с отчет на Бойко ли ще бъде изпратено или на Пеевски?
  Пеевски няма как да дарява без Бойко да му дава.
  Позор!

 97. 97 Профил на babalyuga
  babalyuga
  Рейтинг: 736 Весело

  Бонус: Цветелина Янева ще пее за 106 годишнината!!!

 98. 98 Профил на panaiotov12
  panaiotov12
  Рейтинг: 29 Неутрално

  Отбор с името Левски се нагъзи на ДПС, това ако не е позор и гавра...

 99. 99 Профил на february
  february
  Рейтинг: 382 Неутрално

  С протегнати ръце и скепсис, сами срещу всички!...
  С изключение на Пеевски...

 100. 100 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2491 Неутрално

  Казват жива жаба се варяла на бавен огън, да свикне и не разбере какво става. По същият начин на феновете на Левски им съобщават това което останалите отдавна знаят: Те са на издръжка от МАФИЯТА. Впрочем Павел Колев направо им го каза, "...и друг път е ставало, просто не ви го казвахме".

  Отначало 140,000 лв от адвоката на Пеевски, направиха се че не виждат и разбират. После 500,000лв от самият Пеевски, преглътнаха го. Следващият ход какъв е, 3млн от някакъв КГБ фонд?

  Сега отказват но тогава ще кажат "Необходимо е за да го предадем жив и здрав Левски на Собственика". Ами той Собственика се знае, Държавна Сигурност и назначените от него Мафиоти. Не се е сменял вече 50 години.

  А левскарите дават жалките си левчета... служейки за ПАРАВАН на Мафията. Както винаги досега.

  Юда се продаде за 30 сребърника, ДБ за 8 районни кмета.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK