Какви са стъпките, за да стигнат акциите на "Левски" до Наско Сираков

Наско Сираков изрази готовност да приеме мажоритарния пакет акции на "Левски"

© LAP.bg

Наско Сираков изрази готовност да приеме мажоритарния пакет акции на "Левски"Наско Сираков очаква да получи мажоритарния пакет акции на "Левски", след като обвиняемият бизнесмен Васил Божков обяви, че ще му ги прехвърли. За да стане това, е необходимо да се извървят няколко стъпки.


От "Левски" обявиха пред "Дневник", че в касата на клуба са всички необходими документи - временните удостоверения с прикрепените към тях алонжи (където се попълват имената на хората, на които се джиросват акциите).


Адвокат Ивайло Дерменджиев, който е дългогодишен член на Спортния арбитражен съд в Лозана, заяви пред "Дневник", че съществуват два възможни сценария, за да стигнат акциите до Сираков.
При първия вариант клубът трябва да върне обратно документите на Божков, който е с 11 обвинения и се укрива в Дубай. От своя страна партньорът на бизнесмена Георги Попов, който е формалният собственик на "Левски", трябва да подпише ново джиро за прехвърляне на акциите към Сираков.


Другата възможност минава през приемане на акциите от министър-председателя Бойко Борисов, на когото бяха джиросани на 13 май. Този вариант изглежда малко вероятен, тъй като премиерът заяви, че не вижда казус и не иска да бъде замесван.


"Това, което трябва да се случи, е да върнат обратно комплекта (документи), както са го получили, при Божков и да получат обратно джиро на гърба, както е било направено след последното въпросно джиро на човек, вписан в книгата на акционерите. Да го получат обратно в София и да си го впишат в книгата на акционерите като акционер. Това им е единият път. Другият път им е, разбира се, това, което е джиросано към Борисов. Той да се впише в книгата на акционерите и след това той да джироса (акциите), на който реши, но предполагам, че този вариант няма да се случи", каза адвокатът пред "Дневник".


Следващата стъпка е как да бъдат насочени акциите към Сираков

© LAP.BG

Следващата стъпка е как да бъдат насочени акциите към Сираков


Според Дерменджиев точката, при която джиратарят (получилият акциите) има срок от седмица, за да бъде вписан като акционер, е по-скоро инструктивна и не носи санкция при нарушаването му. Адвокатът поясни, че по този начин вписване може да има и след края срока, като текстът е сложен в закона, за да спре една безкрайност във вписванията на нов акционер.


"Несъвършенството на търговския закон е, че ако това не се случи, няма механизъм, който да определи как да стане. Няма такъв запис, при който ако в едноседмичния срок не се впише новият джиратар, в случая Борисов, джирото да е невалидно и да трябва да бъде направено ново. Това създава една правна несигурност. Има срок, в който да се впише, но ако не се направи, няма последици за някоя от страните", каза Дерменджиев.


Според него казусът създава рискове и може да се стигне до оспорване от други акционери, като тогава съдът ще трябва да разреши спора.


"Някой от акционерите може да оспори, че преди него е имало друг с джиро и не е изявил желание да се впише в търговския закон. Вярно, не си е спазил срока, което не му пречи да е собственик. Не пречи някой от всички акционери в клуба да пусне жалба.


Някой друг заинтересован може да каже, че не е Сираков акционерът, а Борисов. И тогава ще се влезе в съда и ще се гледа кое е последващото джиро и тръгва една дълга съдебна сага. За джирата съдът има трайна практика, за която казва, че джирото, специално за търговските дружества, е т.нар. каузална сделка, а не едностранно волеизявление", каза Дерменджиев.


По думите му сега е важно какви точки ще влязат в дневния ред на очакваното общо събрание в "Левски". То планирано да се проведе на 6 юли, като резервната дата е 22 юли.


"При мен въпросът е не толкова дали ще се проведе общо събрание, което явно ще се свика, а при какъв дневен ред ще се свика. Какво ще решават на това общо събрание, защото това трябва да се запише в програмата на акционерите. Каква е визията на клуба и защо се свиква общо събрание. Какво целят с него? Изглежда ми като отбиване на номер и смяна на ръководството. За мен я няма визията. Въпросът е какво ще правят, след като Божков даде доброволно акциите. Тези хора трябва да излязат с концепция", допълни Дерменджиев.


Суматохата в "Левски"


Кризата в "Левски" се задълбочи заради сътресенията около мажоритарния пакет акции на клуба. На 13 май Божков, срещу когото има повдигнати 11 обвинения и има искане за екстрадирането му от ОАЕ, направи ход за джиросване на акциите към министър-председателя Борисов. Премиерът отвърна, че това не е негов проблем и че не приема акциите.


Юристите дават различни версии за собствеността на "Левски". В началото повечето смятаха, че Борисов вече е собственик на клуба. Според други джиросването на акциите е дарение и министър-председателят следва изрично да се откаже от него. Няма официална информация дали премиерът е направил някакъв писмен отказ за джиросаните акции, или само медийните му изяви биха тълкувани като такива.


Преди седмица официалният мажоритарен собственик Георги Попов заяви, че Борисов трябва да реши и може да ги прехвърли на Наско Сираков. Последва и включването на Пеевски. Депутатът от ДПС дари 500 хил. лева на "Левски" чрез фирмата си "Интръст". Ръководството на клуба прие сумата въпреки недоволството на част от запалянковците.


След електронно гласуване, проведено във "Фейсбук" профила на Божков, бизнесменът обяви, че ще прехвърли акциите на Сираков. Бившият футболист на сините спечели убедително вота и заяви готовност да получи акциите.


Силно обичан и мразен: кой е "гърмяният вълк" Наско Сираков - четете тук


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (53)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4898 Неутрално

  Аватарът на бойко !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 2. 2 Профил на zdra4
  zdra4
  Рейтинг: 690 Весело

  Стъпка едно:
  Изпращат се, естествено с DHL, акциите на адрес: Дубай, за Гошо Попов.

 3. 3 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1704 Неутрално

  Ясно е, че ще има недоброжелатели, които ще продължат да се гаврят с
  отбора.

 4. 4 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1832 Неутрално

  В угода на шоуто на БоШков, всички искат тези акции да минат през ръцете на Боко.
  Няма да се случи. Ще си поприказвате още, ще ни обяснявате, че Боко трябвало да носи отговорност за състоянието на продъненанта каца, пък ще ви мине. През това време на кацата ще и се скъсат обръчите.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 5. 5 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2520 Неутрално

  Този "коментар" е абсолютно ненужен и безсмислен... Божков ясно и кратко каза какво трябва да се направи...

 6. 6 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1623 Неутрално

  Сега ги джиросват на г-н Раев, и той после размисля и ги връща, после пак избори и пак резултати и ги джиросват на друг, ония приема, но като разбира за дълговете размисля и после пак ги джиросват на който иска, но вече никой не иска...

  ДБ=БКП
 7. 7 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 533 Неутрално

  Стъпка едно:Изпращат се, естествено с DHL, акциите на адрес: Дубай, за Гошо Попов.
  —цитат от коментар 2 на zdra4

  Колко време ще е необходимо за да се преведат адресите от български на обединеноарабскоемирствейски?
  Господин Пеевски май има бизнес и лични отношеня с тази държава. Дали няма да се справи с превода? Ако все пак някой му напише адресите на правилен български език. Може би има под ръка преводачи, които да свършат работата? Ако се наложи ще изпрати малко агнешко и ще внесе няколко тона фурми.

 8. 8 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1623 Неутрално

  На "Левски" му трябвали едни 1500000 лв. в рамките на 48 часа, така щели да върнат дарението на Дебелото Прасе (защо го приеха тогава), и да осигурят временно клубът да съществува.
  Феновете на това нещо плащат едни заплати на едни дето в момента си стоят вкъщи и само папкат.

  ДБ=БКП
 9. 9 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1832 Неутрално

  Сега ги джиросват на г-н Раев, и той после размисля и ги връща, после пак избори и пак резултати и ги джиросват на друг, ония приема, но като разбира за дълговете размисля и после пак ги джиросват на който иска, но вече никой не иска...
  —цитат от коментар 6 на anonim440


  То май и от по преди никой не ги иска, само декларират 'загриженост' за съдбата на клуба.
  С тези акции не се ли става директно длъжник.

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 10. 10 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 533 Неутрално

  "Другата възможност минава през приемане на акциите от министър-председателя Бойко Борисов, на когото бяха джиросани на 13 май. Този вариант изглежда малко вероятен, тъй като премиерът заяви, че не вижда казус и не иска да бъде замесван."
  Премиерът е замесен отдавна. Нима не осигуряваше спонсори и не назначаваше собственици? Нима не обещаваше същото и сега? Но вместо да обира лаврите и благодарностите зад кулисите се оказа джиратар. И вместо да бъде надут пуяк се оказа кълван мисир.
  Дали отново не е в играта с дарението на Пеевски и активността на жалките душици Сираков, Папазов, Степанчо и т.н. в ролята на подставени лица?

 11. 11 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2962 Неутрално

  И като ги получи Сираков?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 12. 12 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 533 Неутрално

  ...
  С тези акции не се ли става директно длъжник.
  [quote#9:"zz_s"][/quote]
  Не. Само притежавате акции АД, което изритва затруднения с изплащането на задълженията си.

 13. 13 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4898 Неутрално

  До коментар [#11] от "дерибеев":

  1

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 14. 14 Профил на Един вампир броди из Европа
  Един вампир броди из Европа
  Рейтинг: 2420 Неутрално

  Каквито и да са, правете го по-бързо, че Илияна се изчака.

  Демокрацията е най-големият враг на планетата (https://foreignpolicy.com/2019/07/20/democracy-is-the-planets-biggest-enemy-climate-change/)
 15. 15 Профил на anty
  anty
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Няма знамение кой е собственик на акциите, важно е кой и кога ще плати дълговете!.
  На практика който плати дълговете той е собственик на клуба
  Но вече има опит с фалирали клубове, пример тире Микре, колко му е да има НОВО ПРЕФОРМАТИРАНЕ на първенството и отново ПОКАНЕНИ отбори като ТИРЕ МИКРЕ.
  Важното е дрогираната орда била тя червена или синя да не под ръка на мафията и да крещи в подкрепа на милиционера-каскет.
  Материала, материала

 16. 16 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2962 Любопитно

  До коментар [#13] от "КМЕТ В СЯНКА":

  Ще трябва Сираков да регистрира пътностроителна или сметоизвозваща фирма?

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 17. 17 Профил на zz_s
  zz_s
  Рейтинг: 1832 Неутрално

  И като ги получи Сираков?
  —цитат от коментар 11 на дерибеев


  И аз това питам, ще се намери някой с 'лесни пари' като БоШков да продължава да налива в отбора ли, банка ще им даде кредит та да си запълнят финансовите дупки ли, ще почнат да печелят ли..... ?

  "Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, поставящи интересите на България над интересите на Русия." #GRETA, GO TO SCHOOL !
 18. 18 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1577 Неутрално

  "Това, което трябва да се случи, е да върнат обратно комплекта (документи), както са го получили, при Божков и да получат обратно джиро на гърба, както е било направено след последното въпросно джиро на човек, вписан в книгата на акционерите. Да го получат обратно в София и да си го впишат в книгата на акционерите като акционер. Това им е единият път.
  —цитат от коментар 0 на Статия


  Човекът е представен като "дългогодишен член на Спортния арбитражен съд в Лозана" и е напълно възможно там да си работи съвсем читаво. Когато обаче се е наел да коментира българския Търговски закон, бива да е по-подготвен и да не вкарва (макар и неволно) в откровени заблуди аудиторията. Хелем пък това "обратно джиро на гърба", пък и целият му цитат по-горе, сочат на бая неяснота и за самия него какво точно иска да каже.

  1. Погрешна е представата му, че трябва да има вписване на джиратаря в книгата на акционерите, та едва след това да може да се извършва ново джиро. Няма такова нещо - от последния вписан в книгата акционер може да има "ен" на брой ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ джира, които да не са били отразени в книгата. Достатъчно е обаче веригата на джирата да е непрекъсната. Последният по нея джиратар (получател) ще си е напълно в правото да се впише в книгата на акционерите, макар да са минали много пъти по седем дни като срокове (прав е, че срокът от седем дни общо взето нищо не значи - във всеки случай този срок по никакъв начин не се отразява на действителността на самите джира).
  2. След като Г. Попов вече е извършил джиро към Б. Борисов, начините наистина са два: самият Борисов да джироса (което няма да стане) и другият път е старият собственик Г. Попов да извърши ново прехвърляне. Какъв е механизмът първото от него прехвърляне да не се зачете. Ами има го и в теорията, има го и в самия закон. При това - абсолютно елементарен е начинът - разписан е в чл. 471, ал. 1 ТЗ, който гласи:
  "Държателят на менителницата се смята за законен приносител, ако правото му следва от непрекъснатия ред на джирата... ЗАЧЕРТАНИТЕ ДЖИРА СЕ СМЯТАТ НЕНАПИСАНИ." О. Герджиков си е написал теорията по тази разпоредба и няма никаква трудност и изненада по разбирането ѝ. Просто трябва държателят на акциите (т.е. редното е това да го направи или Борисов, или самият Г. Попов) да зачертае последното джиро, гласящо, че акциите се прехвърлят на Борисов, при което действителният им собственик ще се окаже - напълно законно този път - самият Г. Попов. Тогава вече Г. Попов ще може да направи ново джиро към когото си иска.
  Предполагам, че точно така и ще бъде и технически оформено изпълнението на замисъла Г. Попов да направи собственик на акциите Наско Сираков.

  Оттам-нататък - много Авгиеви обори тряба да се ринат, че да стане нещо читаво - и с този клуб, и с българския футбол. От детско-юношеските школи, та до пръждосване на политиците с мръсните им ръчички от професионалния футбол...

 19. 19 Профил на Tomislav Jelezarsky
  Tomislav Jelezarsky
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#16] от "дерибеев":

  Ще му джиросат съществуваща такава, с действащи концесии.

 20. 20 Профил на Дьо Стабан
  Дьо Стабан
  Рейтинг: 33 Разстроено

  Какви пари събирате? Милион и половина за заплати на некадърници? Как един от тези наемници не излезе да каже какъв е левскар, как кръвта му е синя, как дедо му е риткал на могилката при втора мъжка в сф? Защо ли?
  Наемници, за които цвета и емблемата не значат нишо.
  Вие сте им социалната помощ, за да се радвате САМО на еврнтуални победи срещу цска.
  Защото Европа нема да ви се случи скоро. Свиквайте.

  Дьо Стабан -магистър за изправяне на паднало самочувствие.
 21. 21 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 1838 Весело

  До коментар [#11] от "дерибеев":

  ми отговаряр с имуществото си за дълговете надявам се има 30 мил

 22. 22 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 4898 Неутрално

  До коментар [#19] от "tombata":

  Има много начини щом имаш пълен съпорт.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 23. 23 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1112 Весело

  До коментар [#11] от "дерибеев":ми отговаряр с имуществото си за дълговете надявам се има 30 мил
  —цитат от коментар 21 на 1001


  Бива ли да си толкова финансово неграмотен...

 24. 24 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2962 Весело

  До коментар [#23] от "Yotce":

  Сигурно е ЕТ

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 25. 25 Профил на vassilun
  vassilun
  Рейтинг: 4655 Неутрално

  До коментар [#2] от "zdra4":

  Това е безсмисленно набутване за DHL два пъти! Баце да джироса акциите на Сираков и готово!

 26. 26 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1699 Весело

  До коментар [#14] от "Един вампир броди из Европа":

  Тя не е от тези, които ще седнат да чакат. Отдавна е взела в свои ръце спасяването на Леевски. Разбира ги тя тези работи, не й е сефте. Ако трябва и до Дубай ще литне за ново джиро.

 27. 27 Профил на Дьо Стабан
  Дьо Стабан
  Рейтинг: 33 Неутрално

  На скоси раков

  Дьо Стабан -магистър за изправяне на паднало самочувствие.
 28. 28 Профил на dedoliben
  dedoliben
  Рейтинг: 1615 Любопитно

  Сега всичко е ясно пътят е като магистрала.
  Но
  Диков разказваще как около Ал. Невски напълно непознат му е дал акцйите в плик с надпис Булгарплод например.
  Сега как ще стане номерът като връзката досега еднопосочна.
  Или някой знае къде живее Божков и само трябва да позвъни два пъти късо и един път дълго на входната врата.
  Ми той може да спре да комуникира във всеки момент и кво правим.
  А един житар ли джитар ли беще има само два адреса.
  Или Банкя или Барцелона.

  "Моите министри са англофили, моите генерали са германофили, моят народ е русофилски, само аз останах българофил". Цар Борис III
 29. 29 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  Наско Сираков направи един голям гаф по БТВ,като величаеше Бойко Борисов,с което показа,че е един слуга на мафиота. Ако Божков е гледал това интервю,а сигурно той следи зорко какво се случва в България,едва ли ще връчи акциите си на помияра на премиера...Трябва тотално да е изперкал,ако той направи това. Чрез Сираков, Борисов ще иска да управлява клуба,а може да го даде и на Пеевски. Тази гладна свиня няма наяждане и не знам дали феновете на "Левски ще допуснат това,както на времето си целия народ се вдигна,когато Пеевски искаше да стане директор на ДАНС.

 30. 30 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1789 Весело

  До коментар [#16] от "дерибеев":

  Достатъчно е Сираков да регистрира колекторска фирма с 2000 лв. оборот. Веднага ББР ще му отпуснат заем от 75 милиона лева, които ще му стигнат на първо време...

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 31. 31 Профил на БУДЖАК
  БУДЖАК
  Рейтинг: 274 Неутрално

  Всъщност хода на Черепа е много хитър! Връщането на акциите на Левски към истинския собственик в сянка Баце, за да принуди последния да каже -аз не съм собственик! Всеизвестно е, че Баце посредством този отбор събира такса "спокойствие " от крупни финансови играчи. Сега изглежда с този ход на черепа, тази практика ще секне, ако наистина акциите се озоват в ръцете на "външен" човек. Общо казано ответен удар на черепа по финансиите на тоя дето го потопи него!

 32. 32 Профил на vhv
  vhv
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#9] от "zz_s":

  По-скоро, с тези акции, която и да е българска банка, могат да се вземат 5-10 милиона лева заем, на гърба на клуба.

 33. 33 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2962 Весело

  До коментар [#30] от "mitko11":

  ++++++, представям си Тити звъни на длъжник

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 34. 34 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 1699 Неутрално

  До коментар [#29] от "Toni Ivanov":

  Да не мислиш, че случайно Наско стана фаворит за акциите? Дори жена му, за която целта оправдава средствата, не може да му осигури толкова гласове в анкетата.

 35. 35 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1789 Весело

  До коментар [#33] от "дерибеев":

  "Мамоо, счупих си крака....Докторът иска веднага 5 000 лв., ще дойде един човек да ги вземе и ти ще му ги хвърлиш през балкона..."
  Поне сълзите и реването по телефона ще ги докара като истински.....

  "Големият проблем на цитатите в интернет е, че повечето хора вярват в тяхната автентичност." Иван Вазов
 36. 36 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2962 Весело

  До коментар [#35] от "mitko11":

  ++++++++++++

  всеки коментар може и ще бъде използван срещу вас
 37. 37 Профил на john_3volta
  john_3volta
  Рейтинг: 840 Неутрално

  "За джирата съдът има трайна практика, за която казва, че джирото, специално за търговските дружества, е т.нар. каузална сделка, а не едностранно волеизявление", каза Дерменджиев.

  Ама "Левски" откога е търговско дружество?

 38. 38 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 1880 Весело

  И като ги получи Сираков?
  —цитат от коментар 11 на дерибеев


  нищо. Ще има акции с отрицателна доходност. Красота и симетрия...

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 39. 39 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1623 Неутрално

  Джиросам едни политици на който иска по света...
  Политиците са доказали се, имат 75 г. стаж... Джиросвам и с тях една партия на повече от 100 г., и тя доказала се... Джиросвам и едни бизнесмени, една мафия, едни съдии и прокурори, администрация, някои журналисти, едно цяло ДС с клонове във всички сфери на една държава...

  ДБ=БКП
 40. 40 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 1544 Неутрално

  ...ще ни обяснявате, че Боко трябвало да носи отговорност за състоянието на продъненанта каца, пък ще ви мине. През това време на кацата ще и се скъсат обръчите.
  —цитат от коментар 4 на zz_s

  Те обръчите се късаха а кацата продънена от "собственици" като Иво Тонев и Христо Йовов.
  Хората на Боко.

 41. 41 Профил на Toni Ivanov
  Toni Ivanov
  Рейтинг: 1736 Неутрално

  Божков вероятно не смята да джиросва акциите на "Левски" на друг,а да накара феновете на клуба,че главния виновник за състоянието на клуба е Борисов и те да му потърсят сметка за всички глупости,които сътвори...

 42. 42 Профил на donyon
  donyon
  Рейтинг: 660 Неутрално

  От това непрекъснато джиросване Тити се побърка и не знае към кого да се присламчи,затова ръси сълзи по телевизиите.Сутрин се чудя какво да гледам по телевизията-Националният щаб за борба с вируса,или за спасение на "Левски".Омръзнахте ми.

 43. 43 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 807 Любопитно

  Погледнато обективно,става въпрос за дарение от обвиняем.Ако бъде осъден,дори и задочно,може ли да излезе,че акциите са придобити от престъпна дейност и получателите са били наясно?

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 44. 44 Профил на bryghtlyght
  bryghtlyght
  Рейтинг: 1099 Неутрално

  До коментар [#18] от "inn":

  Не знам колко още пъти трябва да им го обясниш това, за да го схванат.

  На мен обаче все още не ми е ясно защо Васил Божков изобщо някога е считан за мажоритарен собственик, след като Г. Попов всъщност е мажоритарният собственик, съгласно предпоследното джиро? Следователно, чисто формално, сагата е между Бойко Борисов и Г. Попов. Защо от години все Васил Божков намесват, когато стане дума за "Левски", след като, какъвто и да е милиардерин и билионерин, не той е мажоритарният собственик?

  После, друго, акциите са в централата в Подуене и човек от централата лесно може да вземе трамвая и да се курдиса при Бойко Борисов, та последният да перне две линии на кръст, за да се възстанови предният джиратар. Да. лесно е, но на Бойко Борисов не му идва отвътре да перва кръст точно върху тези акции. Ми, тогава, наемат Емира на Кувейт за куриер, щото Сашо Диков и да го пратят няма да знае къде да го дири Г, Попов из пясъците, насред камилите. То, ако с DHL ставаше работата, нямаше да стигнат до Сашо Диков и при първия тигел. Ти остави, ами и при втория тигел DHL не върши работа, заради споменатите пясъци и камили и пак няма да се разминем без Емира на Кувейт, който горе-долу ще да има некъф адрес из некой оазис и пак треа го цаним за куриер. Е, последният може и да привика на аудиенция Г. Попов, за да не се излага като зайчето Спийди … пардон, като кифладжия, подобно един Сашо Диков, да речем. Но, знаеш ли ги арабите, може пък да им е приятно да си ходят един на друг на гости като куриери.

  Изобщо, технологията при трудния начин не е много ясна. Много камили, много пясъци и емири. Ше земат а затънат акциите некъде из сахарските дюни и феновете и да викат неа ги върнат в централата. Тъй че и от тая гледна точка е по-добре за феновете да поврякат под прозорците на Бойко Борисов, щото поне им е под ръка и по има кой да ги чуе. Е, неа а постигнат кой знай какво, щото и след двата кръста, пак треа а търсят Г. Попов, пак камили, емири. Пък, даже и да си проправят пъртина сред пясъците и току-виж намерили Г. Попов, за да му ги връчат, няма да е всно дали той ще се откаже от първоначалното джиро, да не говорим, дали ще се навие да ги джиросва на Раев. Божков избра Раев, а не той. Пък и Г. Попов да не би да е отишъл в изгнание, за да прави услуги на Борисов и вместо него да туря кръстове върху джира?

 45. 45 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1015 Неутрално

  Левскарите да се молят Божков да не е давал пари назаем (чрез фирмите си) на клуба, че дълговете ще фръкнат до небесата.
  То и сега във фактическа несъстоятелност (защо ли мълчат кредиторите) пък камо ли тогава

 46. 46 Профил на Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Стабилни в мизерията, епизод пореден
  Рейтинг: 703 Весело

  Хаха, на този ли му дойде ред да се осира

 47. 47 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3927 Весело

  абе скъсахте ги тези акции от разнасяне насам натам!

  klimentm
 48. 48 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 922 Неутрално

  1948 ли са акциите ? 😁😁😁😁😁😁♥️

  agent
 49. 49 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 922 Неутрално

  Няма канашизация , няма село , няма отбор 😄😄😄🌼!

  agent
 50. 50 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 922 Неутрално

  Канализация , Виж как селския ми бяга 🥺🥴😊😄🛀!

  agent
 51. 51 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 498 Неутрално

  механизмът на получаването на правилно джиросаните акции не е проблем. Още се мълчи за начина на финансиране

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 52. 52 Профил на Just Бахур
  Just Бахур
  Рейтинг: 274 Весело

  Лесна гордо крачи към В-група!
  Тъчното за мен, в личен план е, че там, във В-група, загина геройски последното ЦСКА на което с любов подкрепях. Цял отбор млади български футболисти, които спечелиха Купата на България.
  Стискам палици на Лесна да повторят този път!

  ДА на АЕЦ Белене! Ядрената енергетика е гарант за безкарбоново бъдеще! Потомствен антикомунист!
 53. 53 Профил на simChо
  simChо
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Аватарът на бойко !!!
  —цитат от коментар 1 на КМЕТ В СЯНКА


  Наско Сираков винаги е бил Аватар !

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK