Това е съдържание, създадено от маркетинг студио Storio по задание на партньор на "Икономедиа".

Не може да биеш дузпа: скандалният завършек на мача "Царско село" - "Локомотив"

Не може да биеш дузпа: скандалният завършек на мача "Царско село" - "Локомотив"

Виж видеото
"Берое" загуби, но стигна до дуела с "Ботев" (Пловдив) за място в Европа

"Берое" загуби, но стигна до дуела с "Ботев" (Пловдив) за място в Европа

Виж видеото
Борислав Михайлов: Протестите на феновете са платени и всички знаете от кого

Борислав Михайлов: Протестите на феновете са платени и всички знаете от кого

Виж видеото
"Левски" взе девета победа в последните десет мача

"Левски" взе девета победа в последните десет мача

Виж видеото
Димитър Митов и неговото спасяване на сезона в Купата на Англия

Димитър Митов и неговото спасяване на сезона в Купата на Англия

Виж видеото

Хамбургер" отстрани "Кьолн" в Купата на Германия след успех с 5:4 след дузпи. Вниманието беше привлечено от последното изпълнение, при което се наложи решителна намеса на системата за видеопреглед.


Флориан Кайнц от "Кьолн" изпълни точно и вкара за 5:5. Секунди след това обаче съдията даде знак, че мачът е приключил и победителят е "Хамбургер".


Оказа се, че при опита си Кайнц е направил двойно докосване на топката - и с десния, и с левия крак, което се приема за нарушение.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK