Mинистърът на спорта ще сезира прокуратурата заради разрухата на Зимния дворец

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (15)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Сахаров
  Сахаров
  Рейтинг: 422 Неутрално

  "...отвори врати след ремонта за 4 млн. лева без ДДС. От тях 3 млн. лева идват по договор с ГАРАНТИРАН РЕЗУЛТАТ (ЕСКО ДОГОВОР) за енергийна ефективност и 1 млн. лева са от 10-годишен кредит..."

  Гарантирано от ГЕРБ и Еско Беско! 40% от 4 млн... значи около 1,6 милиона по чанти, куфари, чекмеджета и монокини

  I shave with Occam's razor
 2. 2 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 89 Любопитно

  Хммм... желая ти успех младеж Радостине! Последните четри месеца в която и да е сфера на икономика, строителство, туризъм, култура, спорт и ... и ... каквото си още щеш да бръкнаш, навсякъде мирише на гнило и сволач. Това завеща на сегашното правителството и на българския народ, корумпирано управление на ГЕРБ след 12 годишна диктатура.
  Без значение кой си ти, какъв министър си, та дори и министър –председател или който и да е, или каквито и доказателства да имаш, всичките те потъват в корупционното блато наречено българска прокуратура и съд. В съдебната власт, разрухата и вонята от корупция е стигнала до там, че трябва да си облечен с най-добрата биологична и броножелетна защита или трябва да си един от върховните олигарси, за да добиеш най-обща представа до къде мафията е овладяла и кой точно управлява държавата ни.
  Поздрави от Isla Robinson Crusoe.

  Има хора, които пишат това което знаят, аз съм от другите, тези които знаят това което пишат.
 3. 3 Профил на bezdom
  bezdom
  Рейтинг: 43 Неутрално

  Това видео от Мариупол ли е?

  Не плащам данък обществено мнение
 4. 4 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  Хммм... желая ти успех младеж Радостине! Последните четри месеца в която и да е сфера на икономика, строителство, туризъм, култура, спорт и ... и ... каквото си още щеш да бръкнаш, навсякъде мирише на гнило и сволач. Това завеща на сегашното правителството и на българския народ, корумпирано управление на ГЕРБ след 12 годишна диктатура. Без значение кой си ти, какъв министър си, та дори и министър –председател или който и да е, или каквито и доказателства да имаш, всичките те потъват в корупционното блато наречено българска прокуратура и съд. В съдебната власт, разрухата и вонята от корупция е стигнала до там, че трябва да си облечен с най-добрата биологична и броножелетна защита или трябва да си един от върховните олигарси, за да добиеш най-обща представа до къде мафията е овладяла и кой точно управлява държавата ни.Поздрави от Isla Robinson Crusoe.
  —цитат от коментар 2 на робин от Крузо


  На всички министри им е ясно, че сигналите им ще потъват в прокуратурата.

  Но е уважително, че все пак ги подават, защото така би трябвало и така би следвало да правят и министрите след тях за всичко нередно което установят, например, ако НЯМА подаден своевременно сигнал към прокуратурата.

  Установяването на престъпление и сигнализирането на съответните органи *е* част от задължението на всеки гражданин и десет пъти по-голямо за високоотговорни постове.

  Ето защо съм и на мнение, че бившия икономически министър, който се оправдава, че не било негова отговорност Божков да си внася по-високия данък, е за съд.
  Дали ще е за вреда поради особено голяма глупост или умишлено за мен лично е повече от ясно, но бих оставил съд да определи кое от двете е все пак.
  Но преди всичко трябва да се стигне до съд, а за да стане това трябва да има сигнал към прокуратурата.

  и един ден да се търси отговорност на всички, които съвсем съзнателно са забавяли дела там.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
 5. 5 Профил на Синдбад-мореход
  Синдбад-мореход
  Рейтинг: 231 Неутрално

  "...отвори врати след ремонта за 4 млн. лева без ДДС. От тях 3 млн. лева идват по договор с ГАРАНТИРАН РЕЗУЛТАТ (ЕСКО ДОГОВОР) за енергийна ефективност и 1 млн. лева са от 10-годишен кредит..."Гарантирано от ГЕРБ и Еско Беско! 40% от 4 млн... значи около 1,6 милиона по чанти, куфари, чекмеджета и монокини
  —цитат от коментар 1 на Сахаров


  Както 9 МЛРД. за 9 дни! Ум умува, ум царува, ум патки пасе....

  легендарный купец, моряк и путешественник, попадавший во множество фантастических приключений
 6. 6 Профил на Синдбад-мореход
  Синдбад-мореход
  Рейтинг: 231 Неутрално

  До коментар [#2] от "робин от Крузо":"Хммм... желая ти успех младеж Радостине!"

  Не бързай толкова! Още не е приватизирал Борисовата Градина! Поне не документално, все още

  легендарный купец, моряк и путешественник, попадавший во множество фантастических приключений
 7. 7 Профил на робин от Крузо
  робин от Крузо
  Рейтинг: 89 Весело

  До коментар [#4] от "Боби Колев":

  Хммм... Боби, много добре знаеш, че имам принципи и никога не отговарям на реплики, но... заради любимите ми Tubular Bells I от 1973 (е и тези от Единбург 1992 и Лондон 1998, също ги слушам с гоямо удоволствие) ще ти отговоря.
  Имам дребен спор с Районна, Окръжна и Апелативна прокуратура. В четри жалби и обжалвания съм подал сигнал, за който съм предоставил трима свидетели на местопроизшествието, 21 цветни снимки в А4 формат, 2 сателитни снимки от Google Earth също в А4 формат (като подробно описание и декларирам, че за 2 години съм направил над 80 снимки). Сигнала е за дребно имотно нарушение, което съм описал подробно в жалбите ми до горните инстанции, които го отхвърлят с Постановленията... „изложеното не отговаря на истината“. Доказателства в Постановленията за сведение взети от извършителя - местен селски богаташ и протокол за оглед от общинската полицията на малкия град!?!
  Ако някой човек прочете какви простотии и глупости са написали „магистрати“ – прокурори в постановленията си, ще възкликне... това не може да бъде вярно! Още по-голям парадокс е, че аз не живея в Родината от 33 години, но съм рещил да измисля т.е. да излъжа и наклеветя комшия – известен селски богаташ, защото е причинил неголяма (наистина малка) щета на имота ми!
  За какви сигнали си говорим Боби, богаташа в селото е приятел с кметския намесник, велможите от града му гостуват в луксозната селска къща с чардаци и камина на чеверме и с червено вино ... та е за това иде реч.
  Аз лично, няма да плащам на никой за да докажа истината! Някой ще каже, вие напуснахте България за да търсите печалба и да живеете леко! Веднага отговарям, в България семейството ми живееше много, ама много добре, но напуснахме Родината си за да живеем като нормални и честни хора в едно истински демократично общество и който е започнал от нула в чужбина, много добре знае, че никак не е леко.
  От сърце желая успех на Радостин Василев!
  Поздрави от Isla Más a Tierra.

  Има хора, които пишат това което знаят, аз съм от другите, тези които знаят това което пишат.
 8. 8 Профил на Johnnie Glupavia
  Johnnie Glupavia
  Рейтинг: 407 Неутрално

  Джуджето на джуджето от Микре... ИТН са видни корупционери, колко народ е впрегнат да храни дългия...

  Слава на Украйна! Слава на героите!
 9. 9 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 2845 Неутрално

  А прокуратурата пак ще изрекетира някой и пак няма да има обвинени.

 10. 10 Профил на jmf29537805
  jmf29537805
  Рейтинг: 528 Неутрално

  Могат да се покажат 16 000 видеоклипа за безстопанственост, но след като няма хора в затвора, файда йок.

 11. 11 Профил на cheaterboy
  cheaterboy
  Рейтинг: 15 Неутрално

  Джуджето на джуджето от Микре... ИТН са видни корупционери, колко народ е впрегнат да храни дългия...
  —цитат от коментар 8 на Птоломей Едно


  Не знам ти сляп си или тъп? Кое не разбираш от видеото за какво точно се говори и се констатира. Има ли ремонт за обявените пари - няма. Съоветно къде са парите се пита? Всички вдигат ръменете и се кланят към вожда в Банкя. Колкото и да не ви се вярва всичко това, което се показва колкото и да обяснявате ,че е пропаганда е реалната истина за кражбите и схемите.
  Не ми побира мозъка как, ако нормален човек разбере това би подкрепял даден политик все още? Най-вероятно и той е на хранилката и сега му е тъпо ,че взеха да спират част от нещата.

 12. 12 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1961 Неутрално

  И в последната година какво е направено по въпроса?

 13. 13 Профил на Yotce
  Yotce
  Рейтинг: 1738 Неутрално

  Поредния клип с показване на "наследството" от управлението на Борисов.
  Може и да привлече още някой избирател, но хората, които повярваха на "Продължаваме промяната", че даже и тези, които повярваха на Слави, са наясно с фактите, и очакват ПРОМЯНА, а не непрекъснато вадене на кирливите ризи на Баце.
  Най-вече не очакват министърът на Литекс да развежда туристи из спортните обекти, подготвяйки по същото време схема за заграбване на част от Борисовата градина.

 14. 14 Профил на kvg08393766
  kvg08393766
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Тази господин се шегува, та тя изобщо не се интесува какво става на тази територия.

 15. 15 Профил на Боби Колев
  Боби Колев
  Рейтинг: 1262 Неутрално

  До коментар [#4] от "Боби Колев":Хммм... Боби, много добре знаеш, че имам принципи и никога не отговарям на реплики, но... заради любимите ми Tubular Bells I от 1973 (е и тези от Единбург 1992 и Лондон 1998, също ги слушам с гоямо удоволствие) ще ти отговоря.Имам дребен спор с Районна, Окръжна и Апелативна прокуратура. В четри жалби и обжалвания съм подал сигнал, за който съм предоставил трима свидетели на местопроизшествието, 21 цветни снимки в А4 формат, 2 сателитни снимки от Google Earth също в А4 формат (като подробно описание и декларирам, че за 2 години съм направил над 80 снимки). Сигнала е за дребно имотно нарушение, което съм описал подробно в жалбите ми до горните инстанции, които го отхвърлят с Постановленията... „изложеното не отговаря на истината“. Доказателства в Постановленията за сведение взети от извършителя - местен селски богаташ и протокол за оглед от общинската полицията на малкия град!?!Ако някой човек прочете какви простотии и глупости са написали „магистрати“ – прокурори в постановленията си, ще възкликне... това не може да бъде вярно! Още по-голям парадокс е, че аз не живея в Родината от 33 години, но съм рещил да измисля т.е. да излъжа и наклеветя комшия – известен селски богаташ, защото е причинил неголяма (наистина малка) щета на имота ми!За какви сигнали си говорим Боби, богаташа в селото е приятел с кметския намесник, велможите от града му гостуват в луксозната селска къща с чардаци и камина на чеверме и с червено вино ... та е за това иде реч. Аз лично, няма да плащам на никой за да докажа истината! Някой ще каже, вие напуснахте България за да търсите печалба и да живеете леко! Веднага отговарям, в България семейството ми живееше много, ама много добре, но напуснахме Родината си за да живеем като нормални и честни хора в едно истински демократично общество и който е започнал от нула в чужбина, много добре знае, че никак не е леко.От сърце желая успех на Радостин Василев!Поздрави от Isla Más a Tierra.
  —цитат от коментар 7 на робин от Крузо


  Ами аз не виждам никакво разминаване във вижданията.

  Аз също добре познавам дефектите на българската система от личен опит.
  И аз също съм избрал да не се опитвам да се боря отвътре и също стоя навън.

  И както писах не мисля, че този министър има шанс да промени нещо.

  Но поне прави правилното действие като сигнализира.

  Защото мнозинството - дори и аз - не бихме си направили този труд.

  А това е основата на пирамидата от проблеми.

  Когато всички приемем ненормалното за нормално обричаме децата си на мизерия.

  http://www.bbc.com/news/magazine-37612083
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK