Наско Сираков: Ще се разделя с акциите, когато съм сигурен, че са в правилните ръце

Наско Сираков: Ще се разделя с акциите, когато съм сигурен, че са в правилните ръце

© LAP.BGЛюбовта и обединението на феновете ще спасят "Левски" - това обяви собственикът на сините Наско Сираков в навечерието на 108-ата годишнина на клуба. Чрез официалния сайт той се обърна към привържениците, с което им благодари за усилията по спасяването на клуба.


"През тези две години получих много подкрепа и помощ, но по пътя имаше и лъжи, удари и интриги, които целяха моето отказване като собственик и домогването до акциите на "Левски". С днешна дата мога да заявя, че се справих с предизвикателствата и уверено продължавам да работя за доброто на нашата Светиня", започва Сираков.


Собственикът на сините уточни, че ще се раздели с акциите на клуба, когато е уверен, че те са на точното място.
"Бих искал да Ви уверя, че ще се разделя с акциите само тогава, когато съм сигурен, че са в правилните ръце и на точното място. Това решение няма да взема сам. Ще го обсъдя със Станимир Стоилов. С него сме доказали в годините, че знаем как".В началото на май от "Левски" учредиха сдружение "Левски на Левскарите". То е първата стъпката към промяна на собствеността.


Сираков прикани всички да платят своя членски внос в него. "Нека подкрепим сдружението, защото аз вярвам, че то може да помогне на "Левски". Бъдете спокойни, защото никой не ми е поставял условие да дам акциите на сдружението преди то да е доказало, че е в състояние да ръководи процесите в любимия ни клуб".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK