За четири месеца "Левски" е изкарал повече от билети отколкото в предните две години

За четири месеца "Левски" е изкарал повече от билети отколкото в предните две години

© LAP.BGЗа по-малко от четири месеца "Левски" е отчел повече приходи от билети отколкото общо за предишните две години. Последният отчет от кампанията "Левски е вечен", започнала на 9 февруари, показва, че приходите от билети за мачовете са 1 028 733 лева.


С още 184 хиляди от виртуални билети сумата надхвърля 1.2 милиона лева. За сравнение общо от предните две календарни години, белязани от много мачове с ограничения за публиката заради пандемията, сумата от билети е 1.188 млн. лева (публикуваният преди дни финансов отчет показа 806 хил. лева за 2020 г. и 382 хил. лева за 2021 г.).


Ключова роля за промяната изигра връщането на Станимир Стоилов на "Георги Аспарухов". То беше последвано от подобряване на играта и резултатите на отбора, както и от сплотяване на синята общност.
В кампанията "Левски е вечен" има още едно перо, в което е премината границата от 1 млн. лева. Оборотът от продажба на стоки от фенмагазина е 1 204 235 лева.


От началото на кампанията са отчетени 2.733 млн. лева, като в сумата влизат още парите от дарения, от членски и от абонаментни карти.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK