"Левски" е получил 100 хил. лева от сдружението на привържениците

"Левски" е получил 100 хил. лева от сдружението на привържениците

© Levski.bgСдружението "Левски на левскарите" обяви, че е превело 100 хил. лева на клуба.


"Това е само първият от много траншове, които сдружението планира да преведе. Финансовата подкрепа за клуба от страна на организацията е благодарение само и единствено на нейните членове и платения от тях членски внос", се казва в информацията.


Сдружението беше учредено в началото на май, като надеждата е да се развие и да послужи за основа на нов модел за управление на "Левски". Няколко пъти от ръководството на сините призоваха за повече доверие към него.
"Надяваме се заедно да продължим да доказваме, че феновете можем да бъдем надежден и редовен източник на приходи за клуба. Насърчаваме левскарите да продължават да помагат всячески на "Левски". Възможностите са много - чрез записване в сдружението, чрез закупуване на абонаментни карти, билети и артикули, или пък чрез директни дарения по сметката на клуба", казват още от сдружението.


"Борбата за свободен и независим "Левски" е обща за всички левскари, а просперитетът на "Левски" безусловно стои над всичко и всеки", допълва текстът.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK