Традиционното женско бягане в София очаква над 800 участници

Традиционното женско бягане в София очаква над 800 участници

© Bioderma Women's RunТрадиционното женско бягане Bioderma Women's Run очаква над 800 участници. Събитието на 25 юни, което се организира за четвърти път от "Бегач" и "Биодерма", е с благотворителна цел и подкрепя кампанията "Заедно сме в училище без граници" на сдружение "Деца с онкохематологични заболявания".


Състезанието включва пет категории, като на 3 км в парка зад музея "Земята и хората" ще бягат участниците в "Мама и аз" - категорията за жени и деца до 10-годишна възраст. Друга от категориите е конкурсът за най-оригинален костюм, в който жури от модни експерти ще награди три от участващите.


Трасето е около НДК, като стартът в събота е в 9.00 часа пред Билетния център.
Общо 20% от средствата от такси за участие ще бъдат дарени на сдружение "Деца с онкохематологични заболявания". Кампанията "Заедно сме в училище без граници" дава възможност на децата с онкохематологични заболявания да продължат учебния процес по време на лечението си. Проектът обхваща над сто деца в училищна възраст, които се лекуват в клиниките по детска онкохематология. Лице на кампанията е актрисата Ирмена Чичикова, която традиционно ще започне под номер 1 в състезанието.


Фотогалерия: Женското бягане в сърцето на София >

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK