Фирма за кредити стана спонсор на футболните съдии

Шефът на футболните съдии Виктор Касай с бившия съдия и маркетинг директор на "Мъни плюс" Таско Тасков

© LAP.BG

Шефът на футболните съдии Виктор Касай с бившия съдия и маркетинг директор на "Мъни плюс" Таско ТасковИзбори 2022

Компанията за кредити "Мъни плюс" (Money+) е новият спонсор на футболните съдии. Това обяви Българският футболен съюз (БФС) на пресконференция в Националната футболна база.


На нея председателят на Съдийската комисия Виктор Касай обяви договорите с Money+,както и с Fuel Card. И двете компании са част от холдинга "Финанс плюс мениджмънт холдинг". От футболният съюз заявиха, че договорите имат не само финансова, но и логистична част, тъй като съдиите ще получат карти за зареждане на гориво.


"Основната причина да се ангажираме с този проект е фактът, че виждаме огромно развитие в българското съдийство в последно време. Приветстваме усилията и старанието на Българския футболен съюз в тази насока - самото привличане на световноизвестно име като Виктор Касай за председател на Съдийската комисия е огромен успех и вярваме, че новото ни партньорство ще допринесе за развитието на арбитрите у нас", каза маркетинговият директор на компанията Таско Тасков, който е бивш футболен съдия, а последно работеше в "Пирин".
Новите спонсори на футболните съдии са свързани с холдинга "С.Г. груп", който е лидер при събирачите на дългове. В момента компанията е и собственик на футболния клуб "Локомотив" (Пловдив).


Повече за"С.Г. груп" четете тук.

Избори 2022

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK