"Дневник Евро 2012": правилата на играта

"Дневник Евро 2012": правилата на играта

© Associated PressСпециалният сайт на Дневник за европейското първенство по футбол с Полша и Украйна ви предлага освен новини, четива и гледки, възможност да се забавлявате - сами или в компанията на останалите читатели.


На "Дневник Евро 2012" ви очакват три игри, в които можете да проверите познанията си, да изказвате мнение или да покажете футболните си пристрастия, срещу което ще получите награди. 

Преди да започнете прочетете всичко, което трябва да знаете за:


- Игрите
- Правилата

- Общите условия на "Икономедиа" АД


За игрите


"Прогнозирай Евро 2012 с Дневник" е играта, в която ви даваме възможност да познаете колкото е възможно повече резултати от мачовете, както и да предскажете тактика, смени, нарушения, дузпи.. И накрая да спечелите награда, защото разбирате от футбол.


Прогнозирайте всеки ден как ще завършат мачовете, като във всяка среща избирате между победа за един от двата отбора или равенство. Освен това ще можете да отговаряте и на други въпроси, които поставят на изпитание знанията и преценката ви за играта. Този, който след последния съдийски сигнал на първенството им най-много точки от верни прогнози и от гласувания, ще спечели 32-инчов LED телевизор TOSHIBA, осигурен от "Техномаркет".


Участвайте и в другите игри на "Дневник" за Евро 2012: съгласете се или пък напротив, с най-важните решения на треньорите, съдиите, играчите в "Да-Не". След което отличете най-добрия футболист на терена в "Играч на мача". Участието тук ви носи точки, за да получите някой от специалните евро-медали в id.capital.bg и за се появите на "Стената на славата" в общото класиране от всички игри за Евро 2012


За да се борите за наградата в "Прогнозирай", не е задължително да предвиждате резултатите от всички мачове, нито да отговаряте на всички други въпроси. Всяка вярна прогноза обаче ви носи точки, които могат да ви изведат до наградата. Преди да започнете да се забавлявате, прочетете правилата и задължително - Общите условия за участие.Правила на играта


Участието в играта е безплатно и не е обвързано със залог.


За да се включите в игрите, трябва да сте регистриран потребител. Ако искате да се състезавате в "Прогнозирай Евро 2012", е необходимо да ни предоставите също трите си имена по лична карта и телефон за връзка. Не се притеснявайте, тези данни няма да станат част от профила ви в id.capital.bg, ще ги използваме само във връзка с участието ви в играта. Също така трябва да се съгласите с Общите условия за участие.


Нямате право да използвате повече от един потребителски профил за даване на прогнози. Организаторите си запазват правото да дисквалифицират всеки участник, за който има съмнение, че злоупотребява с това правило.


Игрите, които носят точки, са три:


"Дневник Евро 2012": правилата на играта

© Дневник


"Прогнозирай Евро 2012"Преди началото на всеки мач ще ви питаме какъв ще е крайният резултат от него. В груповата фаза - до 19 юни включително, ще имате възможност да прогнозирате по два мача дневно. Ще можете да предвиждате още дали и в кое полувреме ще има дузпи, ще има ли и какви ще са смените в основните състави, както и други разнообразни въпроси, свързани с мача.


Можете да избирате между победа за един от двата отбора и равенство. Можете да гласувате само веднъж.


Гласуването започва от момента на публикуване на въпроса до началото на мача, за който се отнася той. След първия съдийски сигнал предвиждания няма да бъдат приемани.


Вярна прогноза ви носи 5 точки, а невярна ви оставя с 0 точки.


Победителят ще бъде обявен, след като първенството бъде официално закрито. Името му ще бъде публикувано в "Дневник" и представител на "Икономедиа" ще се свърже с него.


Наградата се получават лично в офис на "Икономедиа" след сравнение на посочените в профила данни с данните от личната карта на лицето. При наличие на несъответствие наградата получава следващият участник с най-близък резултат.


"Да-Не": всеки ден редакцията избира важни за хода на първенството теми и ви дава възможност да изразите съгласие или несъгласие, като гласувате. Освен да натиснете бутона, можете да влезете и да коментирате дали отсъдената от съдията дузпа е била реална или не, дали треньорът е направил сполучлива смяна и т.н.


Участието в гласуването ви носи по 3 точки. Можете да гласувате по веднъж за всяка тема, но по колкото искате теми общо.


В "Да-Не" можете да гласувате и без да сте влезли в сайта с профила си от id.capital.bg, но в такъв случай гласуването няма да ви донесе точки. 

"Дневник Евро 2012": правилата на играта

© Дневник


"Играч на мача" - доставете си удоволствието да посочите играча, който ви е впечатлил най-много с уменията си през изминалите 90 минути. За мачовете от първия кръг ще можете да гласувате наведнъж на 12 юни. След това ще имате възможност да посочите най-добрия играч всеки ден  - от началото на съответния мач до 13 ч. на следващия ден, когато ще обявяваме резултатите.


Гласуването ви носи 2 точки и удоволствието да видите любимеца си в класацията.Общи условия за участие в "Прогнозирай Евро 2012"


В играта "Прогнозирай Евро 2012" в Dnevnik.bg могат да се включат всички регистрирани потребители на "Икономедиа" на възраст над 16 години.


За да се включат в играта, потребителите трябва да дадат прогнози за изхода от поне един мач от европейското първенство по футбол 2012 в Полша и Украйна.


За всяка вярна прогноза участникът получава по 5 точки, а за невярна - 0 точки.


Играчите могат да участват и в игрите "Да-Не" и "Играч на мача", които им носят допълнителни точки - съответно по 3 и по 2 точки, но те не се взимат предвид в класирането за "Прогнозирай" и наградата -  LED телевизор TOSHIBA.


Един потребител има право да дава неограничен брой прогнози за мачовете, но само преди началото на съответния мач и само през един потребителски профил. "Икономедиа" АД си запазва правото да дисквалифицира потребители, за които има съмнения, че използват повече от един потребителски профил за изпращане на прогнози.


"Дневник Евро 2012": правилата на играта

© Associated Press


За валидна за крайното класиране се смята последната прогноза, изпратена от потребителя.


В етапа на елиминациите на европейското първенство за меродавно се взима редовното време на мача без евентуалните продължения и дузпи.


Преди да дадат прогноза, потребителите трябва да въведат трите си имена по лична карта и телефон за връзка във формата за добавяне на лични данни.


С приемането на настоящите общи условия потребителите се съгласяват с обработването на предоставените от тях лични данни във формата за добавяне на лични данни за целите на провеждане на играта и съгласно описаното в общите условия и в правилата на играта.


"Икономедиа" АД поема задължение в съответствие със Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни на участниците в играта единствено по повод и във връзка с провеждането на играта.


Победител е потребителят, който след края на първенството е събрал сумарно най-много точки от играта


Победителят се обявяват, след като ФИФА официално обяви края на първенството и потвърди резултатите от всички мачове.


Наградата в играта "Прогнозирай Евро 2011 с Дневник" е 32-инчов LED телевизор TOSHIBA


В случай на еднакъв резултат на няколко потребители победителят ще бъде определен чрез жребий


В играта "Прогнозирай Евро 2012 с Дневник" нямат право да участват служители на "Икономедиа" АД и техните семейства.  


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (28)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 666 Весело
 2. 2 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 666 Неутрално

  Отсега да ви кажа: Шампионът се казва Франция. Не ме копирайте. Прогнозите се дължат на задълбочен анализ.

 3. 3 Профил на Трезвен
  Трезвен
  Рейтинг: 1423 Неутрално

  Според мен Германия ще вземе еврото. Имаха млад състав който на последния шампионат се ошлайфа и сега са отбора с най-големи шансове.

 4. 4 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  Финал Германия-Испания. Испания печели.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 5. 5 Профил на Милен
  Милен
  Рейтинг: 1449 Весело

  До коментар [#2] от "Wornoxmaniak":

  Това и аз съм го предвидил, само че не съм правил задълбочен анализ

  "Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит."
 6. 6 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 666 Неутрално

  До коментар [#4] от "ПАВЛА":

  Испанците са уморени, а вече и стари още повече че са се напечелили. А моите французи са допълнително финансово стимулирани. Виж, германците трябва винаги да бъдат включвани в сметките за полуфиналите.

 7. 7 Профил на pinoki0
  pinoki0
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Германия, но съм пас с играта

 8. 8 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#6] от "Wornoxmaniak":
  Мон амур, не леж на френска кълка, да не те е яд после...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 9. 9 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 666 Весело

  До коментар [#4] от "ПАВЛА":

  И как мислиш че Шакирата и Рамос ще опазят Касияс? нали по-скоро ще си извадят очите!

 10. 10 Профил на ...
  ...
  Рейтинг: 460 Неутрално

  Хубава картинка: "Как ще завърши мачът между Испания и Италия" ако кажа, че нито Барса, нито Реал нито Х... печеля ли?

 11. 11 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#9] от "Wornoxmaniak":
  [quote#9:"Wornoxmaniak"]И как мислиш че Шакирата и Рамос ще опазят Касияс? нали по-скоро ще си извадят очите! [/quote]
  Национали, слънце, национали. Не са като наште мърди...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 12. 12 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  До коментар [#2] от "Wornoxmaniak":


  До коментар [#5] от "Милен":

  Това,че ме изпреварихте,не ви дава предимство.

  ГЛАВАНАЦИТЕ РОДИНАТА ОНОЖДАТ
 13. 13 Профил на Wornoxmaniak
  Wornoxmaniak
  Рейтинг: 666 Весело

  До коментар [#11] от "ПАВЛА":

  Да, бе! Те затова се хванаха оня ден за гушите!

  Но също така да не заравяме, че такива надпревари се печелят и от силно мотивирано отбори. Сигурен съм, че след първите мачове ще се покаже и някой скрит фаворит.

 14. 14 Профил на Милен
  Милен
  Рейтинг: 1449 Весело

  До коментар [#12] от "Майндърбайндър":

  Предимство не дава, но дава награда

  "Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит."
 15. 15 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1416 Неутрално
 16. 16 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Нещо не разбрах ,къде да се пратят данни и къде ще пускаме прогнозите?

 17. 17 Профил на lo_ridah
  lo_ridah
  Рейтинг: 744 Любопитно

  Не трябва ли да е активно вече "прогнозирането" ? Или аз не го намирам само ?

  Accelerates Under Demonic Influence
 18. 18 Профил на plamenss
  plamenss
  Рейтинг: 610 Неутрално

  До коментар [#17] от "lo_ridah":

  и аз и аз...

 19. 19 Профил на 17:50
  17:50
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Мисля да спечеля.

  По-хитрите от вас може да ме последват и като давам прогнози, после да ходят до Еврофутбола. Ще направят пари.

 20. 20 Профил на lo_ridah
  lo_ridah
  Рейтинг: 744 Неутрално

  До коментар [#19] от "Християн Митев":

  остава да се разберем кои дни да е у вас телевизора и кои у нас

  Accelerates Under Demonic Influence
 21. 21 Профил на 17:50
  17:50
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#20] от "lo_ridah":

  Гостът носи бирата и вувузелите.

 22. 22 Профил на justnik
  justnik
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Още няма възможност да се прогнозира нали?Или аз не мога да я открия нещо?

 23. 23 Профил на lo_ridah
  lo_ridah
  Рейтинг: 744 Весело

  До коментар [#21] от "Християн Митев":

  Имаме сделка

  Accelerates Under Demonic Influence
 24. 24 Профил на radio.
  radio.
  Рейтинг: 498 Неутрално

  Финал Германия - Русия. 2-1 за Германия.

 25. 25 Профил на barckley
  barckley
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Как мога да видя колко точки съм събрал и къде съм в класациите? Досега имам 14 верни отговора, което би трябвало да е 70 точки доколкото ми е ясно, а виждам една сласация с топ 10, дето имат най-много 65 точки?!?!

 26. 26 Профил на minush
  minush
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Къде може да си видим точките/класирането в играта?

 27. 27 Профил на vlado1978
  vlado1978
  Рейтинг: 618 Неутрално

  не схващам. имам 16 верни отговора, което прави 80 точки. само че в класирането ме няма, а има хора с по-малко

 28. 28 Профил на Shan Teliang
  Shan Teliang
  Рейтинг: 485 Неутрално
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK