Футболната игра "Прогнозирай Евро 2012" започна. Включи се!

Официалната топка на Евро 2012.

© Associated Press

Официалната топка на Евро 2012.Играта на "Дневник" "Прогнозирай Евро 2012" започна. Час и половина преди първия двубой между Полша и Гърция, въпросите за него вече са публикувани. Може да започнете да давате своите прогнози веднага.


Въпросите за мача, който ще открие европейското първенство по футбол, ще бъдат активни до 19 часа. След това се затварят и след края на срещата ще бъдат отчетени резултатите. За всеки верен отговор получавате 5 точки, за неверен - 0 точки.


Вече са публикувани и въпросите за втората среща тази вечер между Русия и Чехия. Прогнози за тях може да давате до 21:45 часа, когато започва мача.
В "Прогнозирай Евро 2012" играете за голяма награда - 32-инчов LED телевизор TOSHIBA, осигурен от "Техномаркет". Читателят на "Дневник", който събере най-много точки от играта и оглави класирането след последния мач на първенството, ще е победителят. Ще може да следите резултата си в "Стената на славата", която ще се появи на специалния пи подсайт за Евро 2012.


Напомняме ви, че могат да участват само регистрирани потребители и преди да започнете е важно да прочетете Общите условия на играта. В играта може да влизате от подсайта "Евро 2012" - тя се намира под Избор на редактора и Мултимедия. Бърз достъп до играта тук.
Успех! 


Освен в "Прогнозирай Евро 2012", вече може да получавате точки и с гласуването си в "Да-Не". Тази игра изисква да демонстрирате вашата позиция, познания и пристрастия с лесен отговор на въпросите, които редакторския екип на "Спорт" ще публикува всеки ден. Точките от "Да-Не" ви носят възможност да спечелите медала "Коментатор Евро 2012" и за мястото в общото ви класиране от трите игри. 


"Играч на мача", в която ще изберете футболистите, които според вас са били най-добри на терена в първите осем мача - очаквайте на 12 юни.


"Дневник" ви пожелава приятни емоции с мачовете на Евро 2012. Всичко за първенството - четете в специалния ни подсайт.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK