Реч на иранския президент предизвика смут в Женева

Реч на иранския президент предизвика смут в Женева

© ReutersРеч на Иранския президент Махмуд Ахмадинеджад предизвика небивал смут по време на конференция на ООН срещу расизма в Женева, предават световните медии. Известният с омразата си към Израел държавен глава получи възможност да се изкаже още в първия ден на форума и не пропусна възможността да заклейми еврейската държава, наричайки я "жесток и репресивен расистки режим".


В резултат десетки делегати напуснаха местата си в залата, присъединявайки се към предварително обявения бойкот от страна на САЩ, Израел, Германия, Италия, Холандия, Полша и др.


"За мен като генерален секретар това бе изключително притеснителна случка," заяви Бан Ки-мун, цитиран от агенция Ройтерс. "Никога не съм виждал или ставал свидетел на толкова деструктивна случка в асамблеята или на конференция," възмути се той.


Бойкотът напрактика остави Ахмадинеджад като единствен държавен глава, присъстващ на конференцията. Според официалния превод казаното от него е: "След Втората световна война те (световните сили – бел. ред.), използвайки предтекста за еврейските страдания, прибягнаха до военнии агресии, за да направят цяла една държава бездомна... Те изпратиха имигранти в Европа, САЩ и други части на света, за да установят расистко правителство в окупирана Палестина... На практика, като компенсация за тежките последствия от расизма в Европа, те помогнаха за идването на власт на най-жестокия и репресивен расистки режим в Палестина."

Ключови думи към статията:

Коментари (231)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на пирата
  *****
  Неутрално

  едни напуснаха
  други ръкопляскаха

  а не само за напускащите

 2. 2 Профил на ПРОЗ
  *****
  Неутрално

  ПИТАМ СЕ, ИМАЛО ЛИ ВСВ ИЛИ САМО ХОЛОКОСТ!

 3. 3 Профил на mediator37
  mediator37
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Това, че Израел е расистка и бандитска държава го виждаме всички. Един човек да се намери да им го каже в очите и надават вой.
  За 18 дни Израел изби 1200 цивилни граждани в Газа и разруши сграден фонд за 4 млрд. долара. За предишното им "творчество" да не говорим.
  Всичко, което предстои да се случи на Израел са си го заслужили. Всъщност Израел е единствената държава на света създадена с писмен протокол.

  Има ли живот след демокрацията ?
 4. 4 Профил на до 3
  *****
  Неутрално

  Израел може да са идиоти, но това не го прави тоя шемет с нещо по-добър. Явно изобщо нямаш на представа какво е "ислямска република".

  На Израел нищо кой знае какво не може да се случи, защото имат бая ядрено оръжие и за разлика от всяка друга страна по света, са абсолютно готови да го използват.

 5. 5 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  "След Втората световна война те (световните сили – бел. ред.), използвайки предтекста за еврейските страдания, прибягнаха до военнии агресии, за да направят цяла една държава бездомна... Те изпратиха имигранти в Европа, САЩ и други части на света, за да установят расистко правителство в окупирана Палестина... На практика, като компенсация за тежките последствия от расизма в Европа, те помогнаха за идването на власт на най-жестокия и репресивен расистки режим в Палестина."

  Разгледайте внимателно речта на Ахмадинеджад. Откривате ли нещо невярно в нея? Аз не.

  Неудобната истина винаги предизвиква смут!

  Моля се Богу да има повече смели лидери като иранския президент, на които да не им пука и да громят с подобни речи догмите на съвременния свят!

 6. 6 Профил на до mediator37
  *****
  Неутрално

  Продукт на какво общество си ти? Каква е твоята ценностна система? Че сме подивели в Булгаристан, подивели, но не в такава степен. Тебе българка ли те е раждала, или някаква ненормална изродка?

 7. 7 Профил на Slash
  *****
  Неутрално

  Хм, явно тоя мангал е забравил, че собствената му държава Персия е родината на зороастризма и е била насилствено ислямизирана. А няколко мангали във форума изпадат във възторг от глупостите му...

 8. 8 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Никой не хвали Ама...., а и това дали е магаре или не, не променя факта, че това което говори е истина.
  Израелската държава от 3500 г. е била готова на всякакви кланета за да се запази. Резултатът е бил, че за 3500 г. са имали държава 600-700 г. Разликата между Израел и останалите е, че другите ще понесат десетки пъти повече атомни бомби от Израел, на който ще му трябват 5-6 малки. Затова всеки да си сяда на дирника и да спазва международните норми.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 9. 9 Профил на Al
  *****
  Неутрално

  Палестинците са араби, а иранците са перси.Болшинството палестинци са сунити, а в Иран официалната религия е шиитския клон на исляма.Защо ли Иран е толкова загрижен за палестинците?Всичко опира до борба за влияние в този регион , а Иран се изживявя като регионална суперсила.

 10. 10 Профил на АБФК
  *****
  Неутрално

  Прочетох повечето коментарии, и се притеснявам, че всъщност това е мнението на Позитано 20, въпреки че Първанов и Станишев не смеят публично да го кажат. Или друго, ако мнението на червения електорат противоречи на официалната позиция на БДП и на Първанов на международните форуми, те защо гласуват за БСП?
  Или да не би червеният електорат да е ЗА ислямска република?

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 12. 12 Профил на леко учуден
  *****
  Неутрално

  АЗ ИСКАМ ДА ЗНАМ КАКВО Е НАПРАВИЛА БЪЛГАРСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ !!

  Или пак сме си мълчали, тъй като е лесно да говорип глупости, но е трудно да взимаш позиция. Нека вестник дневник попита нашето т.нар. министерство.

 13. 13 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Да пирате - ръкопляскаха всички, които чакат на тия дето напускаха залата, да ги хранят. Не виждам какво се кефите - някакъв идиот, на който светът му е виновен за нещо и непрекъснато подкрепя разни терористи (Хизбула и Хамас са точно такива), за пореден път използва международен форум за да го дадат по телевизора и да спечели някакви негови си дивиденти. Какъв е резултатът? Ще се промени ли нещо за Израел и Палестина? Не, но конференцията вече е провалена и със сигурност няма да се промени и нещо за останалите. Цивилизованият свят даде ясно да се разбере, че този проблем НЯМА ДА СЕ РЕШИ ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ИСКАТ АЯТОЛАСИТЕ. Замислете се защо и държави които винаги подкрепят палестинците напуснаха залата? Именно заради това - хора като аятоласите и техния разсилен са ЧАСТ ОТ ПРОБЛЕМА, а не част от решението и никой не иска да им слуша пропагандата. И не го превъзнасяйте колко е смел - никой няма проблем да плюе по съвременен Израел и затова срещу тази държава ежедневно се изливат тонове помия по всички световни медии.

 14. 14 Профил на Graovec
  *****
  Неутрално

  ТАБУ
  Табу е силна обществена забрана, чието нарушаване обикновено се смята от социума за осъдително или отвратително. Етимологията на думата произлиза от полинезийския език и култура. Само вождовете и жреците са имали право да налагат табу. Табутата могат да варират от религиозни забрани за докосване на определени предмети, за извършване на определени действия или за произнасяне на определени думи, до приети и в нерелигиозни общности забрани за публично използване на определени думи, жестове и др.

  СЕМИТИ
  Семити е сборно название на народите и културите, разполагащи се в древността на големи територии в Близкия и Среден изток, Арабския полуостров, които развили едни от най-важните цивилизации в древността.
  Терминът „семит“ се използва за първи път в края на 18 век, за да разграничи народите, споменати в Библията като наследници на Сим, първородния син на Ной. В Библията, в книгата Битие, където се разказва за Потопа, е даден и списък на народите (генеалогия), и там се споменават семитите. Древните народи със семитски език са жителите на Арам, Асирия, Вавилон, Ханаан (включително евреите) и Финикия. Съвременни етнически групи, говорещи семитски езици, са арабите, етиопците и евреите.
  Подобието между семитските народи се дължи на общ лингвистичен и културен произход и не може да се говори за семитска раса. В момента семитските народи са твърде хетерогенна група, свързана с принадлежността си към древното семитско езиково семейство.
  Някои групи и индивиди противопоставят семитите на арийската раса. Арийските народи говорят езици от индоевропейското езиково семейство. Това обвързване на раса с език е много груба грешка, която нито един сериозен историк или антрополог не може да поддържа. Тази грешка в науката се появява през 19 век, когато се открива, че по-голямата част от от езиците, които се говорят между Индия и Европа, имат общ произход. В епохата на романтизма появата на съвременните разбирания за термините нация, народ и раса води неусетно към национализма. Но това, че всички тези народи говорят един и същи език или негови деривати, няма нищо общо с принадлежността към определена раса.

  УИКИПЕДИЯ

 15. 15 Профил на Енчо
  *****
  Неутрално

  "Разликата между Израел и останалите е, че другите ще понесат десетки пъти повече атомни бомби от Израел, на който ще му трябват 5-6 малки."

  Другаря Иванов раздава атомните бомби като круши...
  Ашколсум, другарю Иванов!

 16. 16 Профил на пирата
  *****
  Неутрално

  е глеми чукундури има тука
  щом не е с нас
  значи е червен
  комунист

  а и истината
  истината
  е за какво ни е

  нали хемократи го разадавате
  а не ви харесват други мнения

 17. 17 Профил на Stavrogin
  Stavrogin
  Рейтинг: 816 Неутрално

  само който не е бил в Израел, може да има нещо против оазиса , в който тези хорса са превърнали една пустиня и да нарича тази държава терористи окупатори и т.н., а начина по който тази фанатик защива едни сунити е напълно показателен затова колко искрен е в позицията, един шиит има основание да ненавижда много повече един палестинец-сунит, отколкото евреи или християни!

  Отишло едно джудже при Веско Маринов за автограф и му казало: „Г-н Маринов, пораснах с вашите песни“.
 18. 18 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  Изказването на Ахмадинеджад е точно премерено и с една цел. Нагнятявайки ситуацията да се попречи на мирният процес. Същата е ситуацията и с подкрепата им за Хамас. Ако Хамас не бяха дошли на власт в ивицата Газа, досега да сме свидетели на палестинска държава. Целта обаче на Иран не е да има палестинска държава, а да създават напрежение в региона. По този начин се опитват да печелят влияние и второ, много важно, дават отдушник на страстите в собственото си общество. Нито един тоталитарен режим, бил той комунистически или религиозен фундаменталистки, не може да съществува без външен враг, който да обвинява за собствените си беди. Ако външен враг няма, нали ще се окаже, че управниците са виновни за положението на хората в страната!

 19. 19 Профил на SIDDHARTHA
  *****
  Весело

  И нека бъде мир и любов! НЕКА НЯМА ВОЙНИ! БОГ Е ЕДИН! ПРОСТО ИМА МНОГО ИМЕНА!

  НЕКА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ПОСЛАННИЦИ НА САТАНАТА ДА НИ ОТНЕМАТ ЛЮБОВТА ЕДИН КЪМ ДРУГ!

  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
  ДА БЪДЕ ЛЮБОВ!

 20. 20 Профил на anti
  *****
  Неутрално

  Тоя комплексар завижда на евреите, че са по-бели от него. А собствения му режим да не е по-либерален ? За целувка на улицата я ще те пребият, я ще те осъдат. Не дай си да се случи пък някое момиче да облече минижуп. И тоя ще раздава акъл. Малоумник!

 21. 21 Профил на ЧичоПенчо
  *****
  Неутрално

  Хората които го играят патриоти в Бг по принцип са антиеврейски настроени. Обаче ако отидат в Израел с очите си ще видят , че евреите доста приличат на нас българите. А палестинците на братята роми. Едните работят, другите крадат. Едните искат мирно да ходят на работа и дискотека , а другите се чудят каква мизерия да направят.
  Ако замените евреи с българи и палестинци с цигани - ще получите по реална представа.

 22. 22 Профил на Petrow
  *****
  Неутрално

  "Изказването" на иранския галош е не само расистко - то е и нацистко. Главният враг е един малък народ, "пречещ" на 1 милиард мюсюлмани да наложат исляма над целия свят.Не знам защо под "те" се разбират световните сили, явно този болен човек, лидер на тази болна в момента нация, има предвид "мъдреците от Сион."

 23. 23 Профил на Slash
  *****
  Неутрално

  Пирате, а ако стане някой израелски дипломат и каже, че режимът в Иран е фашистки и изродски, което е самата истина, какво ще стане? А ти какво ще кажеш?

 24. 24 Профил на гнуслив
  *****
  Разстроено

  Този тип изглежда неумит и небръснат!Прилича на фанатик,готов да подпали 3-та световна война!

 25. 25 Профил на истинен
  *****
  Неутрално

  БРАВО НА ИРАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ,ЕДИН ОТ МАЛКОТО ДВЕТОВНИ ЛИДЕРИ КОЙТО ИМА КУРАЖА ДА КАЗВА ИСТИНАТА ТАКАВА КАКВАТО Е . А,ЧЕ НАЙ-РАСИСКАТА ИДИОЛОГИЯ Е ЦИОНИЗМА-юДАЙЗМА СПОР НЯМА .ВИЖДАЛ СЪМ КАК В (ОАЗИСА)НАРЕЧЕН ОТ НЯКОИ ИЗРЕЛ СЕ ИЗГАРЯТ РИТУАЛНО БИБЛИИ И ТО САМО НОВИЯ ЗАВЕТ.И НАКРАЯ НЕКА АДВОКАТИТЕ НА ЕВРЕЙТЕ ТУКА МИ ОБЯСНЯТ ,ЗАщО НИКЪДЕ НЯМА СВОБОДЕН ДОСТЪП И ПРЕВОД НА ТАЛМУДА -(СВЕщЕННАТА)КНИГА НА (ИЗБРАНИТЕ)?! ЗАщОТО ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСНО ЧЕТИВО-НАРЪЧНИК НА ОМРАЗА КЪМ ВСИЧКО НЕЕВРЕЙСКО ,С ЕДНА ДУМА АБСОЛюТЕН РАСИЗЪМ!

 26. 26 Профил на Yavor Evgeniev
  Yavor Evgeniev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Алиен пак не си си пил хапчетата.

 27. 27 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4633 Неутрално

  Анонимен №5, в интерес на истината съвременен Израел не е плод на някакъв светкавичен процес, аранжиран и дирижиран от световните сили след войната. Евреи там са се заселвали още от края на 19 век. Купувана е земя (по-скоро пясъчни дюни) от местните бедуини, върху която са строени новите градове. Тел Авив е основан през април 1909, когато 66 семейства започват да строят най-модерния град на близкия изток върху 5 хектара дюни, купени от бедуините. Още преди войната са положени основите на новата държава със систематично заселване, купуване на земя, инвестиране и развитие - върху голи пясъци, които бедуините на драго сърце са продавали, защото реално са получавали пари за нищо. Двата народа са живели в мир столетия наред, първо защото са семити и второ, защото според библейските легенди произлизат синовете на Авраам (Ибрахим) - евреите от Исак, а арабите - от Исмаил. Положението в Близкия изток се нагнетява от противопоставянето на СССР и САЩ в средата на миналия век, като едните подкрепят арабите, а другите - евреите, в резултат на което избухва войната през 1967. От тогава всички знаем какво се случва - радикализиране и постоянни конфликти.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 28. 28 Профил на кеш
  *****
  Неутрално

  и логичния ВЪПРОС кога ИЗРАЕЛ ше атакува ядрените инсталаций на ИРАН....????.....

 29. 29 Профил на Окото
  *****
  Весело

  Тези тримата - Ахмадинеджад, Чавес и Ир /С. Корея/, се изживяват като новите месии на Света. Знаем от историята съдбата и на Сталин, и на Хитлер , и на Емвер Ходжа, и на Чаушеско, и на Пол Пот, и на "културната революция" в Китай, и на африканските "велики" диктатори. Както е казал чичо - "Кучетата си лаят, керванът си върви". Смешни малки хора се правят на богове!

 30. 30 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 690 Весело
 31. 31 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  За любителя на конспирации дето не можел да си намери Талмуда. Ей ти го, чети:

  http://www.sacred-texts.com/jud/talmud.htm

 32. 32 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 633 Неутрално

  "ВИЖДАЛ СЪМ КАК В (ОАЗИСА)НАРЕЧЕН ОТ НЯКОИ ИЗРЕЛ СЕ ИЗГАРЯТ РИТУАЛНО БИБЛИИ И ТО САМО НОВИЯ ЗАВЕТ" - да бе, трътко. Аз пък съм виждал как евреЙте пият кръв от христиЯнски младенци. И как извършват човешки жертвоприношения. Мръсни евреЙ, санким.

  Малии, атакистчетата хептен пощуряха вече. Ама така е при тия извратеняци - къдет копнеш при тях я педофил, я педераст изскача. И всичко на ползу роду. Ръйш. Защото сме... националисти. Демек.

 33. 33 Профил на запознат
  *****
  Неутрално

  Иран е хилядолетна държава с богата история,но това не значи,че президентът им не е за едно заведение,дето ръкавите са по-дълги и се вързват отзад.

 34. 34 Профил на Истината
  *****
  Неутрално

  Факт е, че Хамаз създаде в ивицата Газа отвратителен и краен фундаменталистки режим. 1:1 там се копира иранския режим, че и по-лошо. Факт, е че това става с парите и всякаква друга подкрепа на Иран. Факт е, че основен фактор за напрежението в Близкия изток е Иран. Факт, е че световният тероризъм черпи живителни сокове от въпросния Иран. Факт, е че Израел няма нищо против отворените за сътрудничество фактори в Ливан. За жалост, тъкмо Ливан тръгна напред и тези фактори бяха на път да го превърнат отново в Швейцария на Близкия изток, Иран чрез крайните палестински групировки го върна обратно в преизподнята. Израел се защитава от иранските ракети, изстрелвани от палестинските бази в Ливан. Разкатаха ги и така ще бъде.

 35. 35 Профил на пирата
  *****
  Неутрално

  за 23
  "През 1953 Иранския премиер Мохамед Мосадек, който бил избран от парламента през 1923 и отново през 1944, и който бил премиер до 1951, бил свален от властта от британските и американските разузнавателни служби („Операция Аякс“). Много учени предполагат. че насилствено сваляне от властта е било мотивирано от британско-американското противопоставяне на опита на Мосадек да национализира иранския петрол."

  а сега плачкате че имало диктатура и так натам

  е и Кто виноват ?

 36. 36 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  Може да горят библии, ама я се опитай да изгориш коран. Даже на северния полюс да го направиш пак ще ореват света какъв преступник си.
  Ако не си чувал, има един писател, Салман Рушди се казва. Та той е осъден на смърт и се предлага награда за главата му от същите тези фанатици, само заради това, че е написал книга в която е осмял (при това не грозно) пророка Мохамед.
  Ама ви пожелавам да отидете да живеете там, в Иран, вие и семействата, и децата ви. Да ви е хубаво и да плюете на воля по Израел оттам.

 37. 37 Профил на 7
  *****
  Неутрално

  Израел е Най-Опасен Идиот и затова не е опасен за себе си и за нормалните ? Това ли искаш да кажеш, 3 ?

  до 3
  * 4

  Израел може да са идиоти, но това не го прави тоя шемет с нещо по-добър. Явно изобщо нямаш на представа какво е "ислямска република".

  На Израел нищо кой знае какво не може да се случи, защото имат бая ядрено оръжие и за разлика от всяка друга страна по света, са абсолютно готови да го използват.

 38. 38 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  до Мюнхен:

  Това за мирното съвместно съществуване между еврейските колонисти и арабите в Палестина въобще не е вярно. Нещо не си добре осведомен. Чувал ли си за еврейската терористична организация "Иргун"? Занимавала се е с етническо прочистване на арабското население през 30-те и 40-те год. на ХХ в. Нейни членове са били почти всички израелски политически лидери от по-старото поколение, включително и бившият министър-председател Ицхак Шамир. Изгонването на по-голямата част от арабското население на Палестина след 1947 г. е само кулминацията на един процес, започнал много преди това.

 39. 39 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  до Мюнхен:

  Това за мирното съвместно съществуване между еврейските колонисти и арабите в Палестина въобще не е вярно. Нещо не си добре осведомен. Чувал ли си за еврейската терористична организация "Иргун"? Занимавала се е с етническо прочистване на арабското население през 30-те и 40-те год. на ХХ в. Нейни членове са били почти всички израелски политически лидери от по-старото поколение, включително и бившият министър-председател Ицхак Шамир. Изгонването на по-голямата част от арабското население на Палестина след 1947 г. е само кулминацията на един процес, започнал много преди това.

 40. 40 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  По отношение на расизма на Израел: има резолюция на ООН, с която ционизмът (политическата доктрина на Израел) е определен за расизъм!

  А като какво бихте определили забраната за сключване на смесени бракове между евреи и неевреи, съществуваща в "демократичен" Израел, например?

 41. 41 Профил на Slash
  *****
  Неутрално

  Пирате, английски и американски войски са свалили дошлия след избори Адолф Хитлер. Защо в Германия сега няма диктатура? И понеже задаваш на въпрос не на български език, аз също ще те попитам на чужд език - Who is to blame?

 42. 42 Профил на ДЖЕДИ
  *****
  Неутрално

  МНОГО ИНТЕРЕСНО! ЗАЩО НЕ СКЪРБИМ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ 58 МИЛИОНА ОТ ЦЕЛИЯ КОНФЛИКТ ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА, А РЕВЕМ ВСЯКА ГОДИНА И СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ВСЯКА ГОДИНА ЗА ЕДНИ ПЪРШИВИ ЕВРЕИ.

 43. 43 Профил на Истината
  *****
  Неутрално

  Тук бе зададен въпрос, а какво е било поведението на българите на този форум? Може да се преполага. Сигурно са се измъкнали по терлици, колкото от някаква солидарност със съюзниците ни. Обаче са се постарали да не ги забележат турските представители. Защото режимът им тук се крепи на Турция, все пак. А всички видяха скандала, който вдигна Ердоган на форума в Давос, обвинявайки Ираел в същото, в каквото го обвинява Ахмаддин еди кой си. Ало, атакисти, и и тук ли се покривате 1:1 с "омразната" ви Турция?

 44. 44 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  Анонимен, лъжеш най-безсрамно за забраната за сключване на брак между евреи и неевреи.
  кажи в кой закон е записано и какво е наказанието?
  А за забраните в мюсулманските страни нещо да кажеш?

 45. 45 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Стига лъгали, ей.

  Резолюция № 3379 за ционизма, е отменена с Резолюция № 4686 от 1991 г.

  "А като какво бихте определили забраната за сключване на смесени бракове между евреи и неевреи, съществуваща в "демократичен" Израел, например?" - такова нещо НЯМА. Точка по въпроса.

 46. 46 Профил на Антикомунист
  *****
  Весело

  Защо отделяте такова внимание на бръщолевенията на
  този вмирисан ходжа....

 47. 47 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  МНОГО ИНТЕРЕСНО! ЗАЩО НЕ СКЪРБИМ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ 58 МИЛИОНА ОТ ЦЕЛИЯ КОНФЛИКТ ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА

  Защото ВСВ беше започвата, разви се и завърши като анти славянска като цяло, а в частност анти руска. Еврейското лоби във Великобритания има пряка вина за разгръщането на войната. Геноцидът срещу евреите започва през 1943 г., 5 години след започване на геноцида срещу славяните.

  Сега виновните за войната се опитват да замъглят историческата истина и да представят ВСВ като водена срещу евреите.

  Преди войната американците връщаха евреи в Германия, за да не им цапат улиците. След войната английски кораби потапяха кораби с бежанци-евреи, които бягаха към Израел. Но когата трябваше да се изопачи историята изведнъж всички станаха дупе и гащи с Израел.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 48. 48 Профил на балкандо
  *****
  Неутрално

  Докъде е стигнало разложението на света ! Президент на една шериатска и определено тоталитарна държава да казва истини, очевидни, дори очевадни, но дълго време прикривани чрез псевдодемократична пропаганда. Много трудно ще се намери балансът между откровения радикализъм и прикрития зад псевдодемокрация шовинизъм и елитаризъм, така че в крайна сметка да остане жива надеждата за истинска демокрация и равенство.

 49. 49 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  Другарю, как започна тази антиславянска война и в частност антируска? Като СССР и Германия сключиха договор и нападнаха славянска Полша ли?
  Има справедливост на този свят! Германия и СССР, дъжавите започнали 2-та световна война понесоха най-големи поражения в нея. Нищо , че едната беше победител.

 50. 50 Профил на nofreeman
  *****
  Неутрално

  Браво на човека че имал смелостта да каже в очите на световните лидери, кой е световния изродо-еврейски агресор.....Не съм на страната на Иран, но съм против еврейския геноцид във всичките му форми върху една част от планетата...Сигурно речта е накарала мазните миризливи чифути.../не знам дали имате познати такива...но си имат специфична миризма като негрите/...да настръхнат...

 51. 51 Профил на Baluan
  Baluan
  Рейтинг: 458 Гневно

  В цялата тази патаклама тук едно-две неща не ми станаха ясни : има една групичка слепи "викачи", дето хулите Ахмединчо за "кощунствените" му думи, само дето по същество не опровергавате, не че можете, думите му! Които, или поне цитираните тук, са пределно прости и ясни факти ... ОЧЕВАДНИ!
  Инак е пределно ясно, че Иран играе своята игра, КАКТО ГО ПРАВЯТ обаче и всички останали ...
  И все пак, извинявайте, ама каква беше реакцията по същество на "Праведния" свят към чифутските нападения над мирни граждани, сгради на хуманитарни организации и признанията на част от военните им за умисъл във всичко това ?! Може и да съм го пропуснал, ама ако наистина го имаше - надали щях!
  Хайде престанете най-сетне сляпо да защитавате Израелският режим!
  Мишо - като изключим патоса - въпросният чиляк говори истини Зачети се в еврейските книжлета, сам ще видиш

 52. 52 Профил на до Иванов от евреина Швайцер- доктора
  *****
  Неутрално

  Иванов, не говори за геноцид, преди да си анализирал геноцида на Сталин, който трае 30 години и е на славяни срещу неславяни, геноцида на Мао, геноцида на червените кхмери, геноцида на суданските мюсюлмани срещу южните местни племена и пр. и пр.. А омразата на германците, която става неистова след ПСВ заради германското унижение от Парижикия договор, е насочена срещу цяла Европа, и само в частност срещу СССР, който им трябва за земя и ресурси! Айде стига космически заговори срещу бедното славянство и братята араби!

 53. 53 Профил на 1
  *****
  Неутрално

  Какво се карате бе, хора? Няма тук "добро-зло". Хвани едните, че удари другите. Ционизмът е лошо нещо. Антисемитизмът (в популярния смисъл на антиеврейство) - също. Но доколкото по-глобалният конфликт е между християнската и мюксюлманската цивилизация, Израел е полезна държава, защото им отвлича джихадското "внимание".

 54. 54 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  това за миризмата в наръчника на атака ли го чете
  Момченце, момченце, порасни малко. Миришат арабите, и то защото са нечистоплътни и не се къпят. По същата причина миришат и циганите. Ако ще и ескимос да си, ако се къпеш, не миришеш, ако си мръсен миришеш
  Ама тук веднага си личи кой е расист. Който е негър, евреин и т.н. е 2-ра категория човек, мирише, мазен и е т.н.

 55. 55 Профил на Жоро
  *****
  Неутрално

  Прочетете това и ще разберете какви са евреите


  НЯКОИ ЦИТАТИ ОТ КНИГИТЕ НА ТАЛМУДА
  Талмуда е сборник от религиозни книги, в които са записани обществените традиции, правила и закони на евреите. Талмуда е крайния резултат от многогодишните духовни усилия и от практическата дейност на множество поколения еврейски мислители и равини.
  В книгите на Талмуда са съхранени запазените през вековете древни еврейски текстове от предшествуващите я юдейски религиозни книги-сборници Мишна, Гемара и Тора.
  Книгите на Талмуда се съхраняват от еврейските равини и до тях рядко може да има пряк достъп обикновеният евреин. На него само му се четат подходящи откъси от тях в подходящо време и при подходящ случай.
  Изучаването на книгите на Талмуда започва от десет годишна възраст с ежедневно четене на текстове от тях и продължава до края на живота на всеки, който се чувствува евреин.
  За всеки евреин е голяма чест да бъде наречен ТАЛМУДИСТ, т.е. да бъде признат за човек от "избрания народ", който има солидни познания по книгите на талмуда и житейски стриктно спазва написаното в тях. Съвременните еврейски общества, където и да се намвират по света се консолидират на основата на Талмуда.
  Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.
  Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.
  Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.
  Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина.
  Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.
  Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.
  Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.
  Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.
  Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.
  Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.
  Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.
  Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.
  Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.
  Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.
  Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.
  Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.
  Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.
  Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.
  Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.
  Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.
  Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.
  Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.
  Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.
  Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.
  Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.

 56. 56 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 633 Неутрално

  "Защото ВСВ беше започвата, разви се и завърши като анти славянска като цяло, а в частност анти руска." - другарю Иванов. Прекалено рано си отпочнал с пърцуцата. А знаеш ли, тикво, кой забрани на комунистите през 1932 година да се коалират със социалдемократите против Хитлер? Щото Хитлер нямаше болшинство в Райхстага. Сталин забрани. Именно благодарение на това Хитлер взе властта. И без Сталин нямаше да има нито газови камери, нито ВСВ. Да не говорим за милионите тонове стратегически суровини, храни и още много други хубосии, които получи Хитлер от СССР след като се сключи договора Молотов/Рибентроп. И това в момент когато Хитлер бомбардираше Лондон.

  Драги, ти демонстрираш единствено овчия си мозък. Както винаги.

 57. 57 Профил на anonim
  *****
  Неутрално
 58. 58 Профил на БГ
  *****
  Неутрално

  Зомби, по твоята расистка моше логика,
  българите са повече сродни с германци, руснаци, европейци и "ариийци", отколкото с евреи или юдеи, юди.

  Не бих изкал да казвам "евреи", понеже вече други обясниха във връзка със "семити" че семити и евреи са древни понятия и реалности -- на ниво география и раса. На немски и английски повече точно е juden, jews. На български: юдаисти, юдеисти, юди.

  Става реч за вид атавистична нравствена култура, а не за гени или физически белези.

  Аз и ти, както и други хора, може да сме, може и да не сме, генетично свързани с истинските древни семити и в частност евреи -- това е без никакво значение в тези дискусии и спорове.

  90% от анти-анти-семитския шум са юдаистки Клевети
  по повод критики към юдоционизъм / израелщина, към юдаистки расизъм, юдаистко патриотарство и екстремизъм, към юдаистка култура.

  Защо ти е нужно да маскираш истинския проблем ---
  агресивен юдаистки и мохамедански екстремизъм,
  в случая манефистиран от Израел и Иран?

  ЧичоПенчо
  * 21

  Хората които го играят патриоти в Бг по принцип са антиеврейски настроени. Обаче ако отидат в Израел с очите си ще видят , че евреите доста приличат на нас българите. А палестинците на братята роми. Едните работят, другите крадат. Едните искат мирно да ходят на работа и дискотека , а другите се чудят каква мизерия да направят.
  Ако замените евреи с българи и палестинци с цигани - ще получите по реална представа.

 59. 59 Профил на кеш
  *****
  Неутрално

  АЛИЕНЧО -малко съм в страни от темата но ти изпраштам малко ДОМАШНО приятелю.... http://www.investor.bg/?cat=6&id=79001 ...........мислиш ли че подобно пилеене е ЗДРАВОСЛОВНО....?????.....и ако ДА ....имаш много БИРИ от мене......

 60. 60 Профил на dorit
  *****
  Гневно

  Сьжалявам..Коментарьт ми се оказа много дьльг...За това ще се изразя възможно най-сбито...Напьлно подкрепям президента на Иран...Опонирам един от коментиращите по-горе , щото темата не е исляма...Забравете, че по време на Втората Световна Война именно ние сме спасили част от тях-за тях това е малко..Не може един народ ,като евреите да се смята за Богоизбран... Спомнете си "Световната конспирация " Нямат право, да въртят света около себе си...Но пък в тях са световните пари..А Светьт пьк се върти...около парите ...Така, че... май коментарьт е излишен...

 61. 61 Профил на до комплексарите от славянина -чифут
  *****
  Неутрално

  Какви израелски нападения бе! Хамас, тунелите за Египет, прекарване на оръжия денонощна, за да стрелят срещу израелски училища с ракети от Западния бряг. Чий е Хамас - създаден от Иран! Даже премиершата Елена Йончева - червената, отиде там и установи нечовешкия ракетен терор от страна на Хамас. А на евреите ни можем да им стъпим на малкия пръст - направиха държава оазис в пустинята, а ние си правим държавата пустиня. Ние сме "циганската работа", а те са пълни с Нобелови лауреати и гении във всички области на човешката цивилизация!

 62. 62 Профил на nofreeman
  *****
  Неутрално

  абе Hunter.....достатъчно съм пораснал и достатъчно съм живял с евреи гнусни за да знам как миришат....а за това колко аз съм чистоплътен ела да те пробвам скапан изрод !!! Като не можеш да изкажеш мнение....не стой тук тъпак смотан !!!

 63. 63 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  До този който пише за Талмуда. Остави религиозните книги. Ако става въпрос и ние християните например не пускаме жени в олтара на църквите. Излиза че сме женомразци и извършваме геноцид срещу жените ли?
  Или като в корана е написано за джихад срещу неверниците, да обвиняваме всички умерени мюсулмани ли.
  Това е писано преди хиляди години, при съвсем други обстоятелства и е тъпо да се вадят бележки от това.
  По страшното е да четеш книги на Атака или по марксизъм ленинизъм, защото те насъскват реална ненавист към хората сега и подклаждат към действия.

 64. 64 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Казаното от Ахмединеджад е много близо до истината, а и да не беше, като президент на Иран има правото да изрази мнението на страната си. Нали на това му викат плурализъм?!

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 65. 65 Профил на рокера
  *****
  Неутрално

  до 55,незнам това дето си написал дали е вярно ,защото политиката за мене е бош лаф работа ,ама ако това е истина то тия еврейчета са големи изроди бе ,нали уж са против рязаните пушки пък само християните плюят.

 66. 66 Профил на пирата
  *****
  Неутрално

  41
  щом сравняваш втората световнв
  с терористическа операция
  на силните на деня
  да беше казал ПОНЕ за СССР В кАБУД 1979

  а за втората световна не ми се говори

  победителите пишат историята

 67. 67 Профил на кеш
  *****
  Неутрално

  Персия е БОГАТА ДЪРЖАВА и апетита за евентуален нейн КОНТРОЛ ше се засилват .... http://www.investor.bg/?id=78998 .....предстои да видим дали АЯТОЛАСИТЕ ше удържат напана....... ЕВРЕЙТЕ НЕ СЕ ШЕГУВАТ а и ОБИЧАТ ПАРИТЕ.....!!!!???.....

 68. 68 Профил на от 61
  *****
  Неутрално
 69. 69 Профил на глория
  *****
  Неутрално

  Иранския президент е пич ,щото има смелостта да казва истината дето политиците на запад ,както и у нас не смеят.

 70. 70 Профил на Мечката
  *****
  Весело

  Стига сме се занимавали с тези държави!
  Преди всичко евреите са араби, а техният език е
  южно-арабски език (справка - Уебстър). Арабите преди всичко трябва да се научат да живеят в мир. И да не безпокоят останалия свят с техните си дрязги, новосъздадени ракети.
  Защото ще дойде Морския под формата на някой друг самолетоносач и няколко ядрени подводници.
  Пък още по-добре е да не идва, че само пари на данъкоплатците харчи. Нека се бият - а евреите емигранти мисля че са добре дошли у дома си, както в България, така и в САЩ и особено в Канада. И нека да видим какво ще постигнат като се ежат и бият ... мисля че нищо няма да постигнат освен мизерия и разрушения!
  Същото се отнася до лудите от КНДР - умират от глад, но стрелят ракети, хумореска!

 71. 71
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 72. 72 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  nofreeman, типично за някой като теб, като неможе да каже нещо, да плаши и да се заканва тук, защото е анонимен. Ами дай си адреса и да видим, ама едва ли ще го направиш. Пък ми е интересно къде си видял много евреи!
  Да си бил в Израел, не вярвам, по скоро в палестина и най-вероятно си отроче на дружбата на българка с палестинец

 73. 73 Профил на Ridiculous
  *****
  Неутрално

  Може ли да прочетем въпросната реч?

 74. 74 Профил на killjew
  *****
  Неутрално

  Хънтар тука не ти е ерец исрал -бегай си у дома!

 75. 75 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1137 Весело

  Спомнете си "Световната конспирация " -
  Да, помним ги тези "велики трудове" на болни хора, базирани върху един фалшификат на царската тайна полиция. Въпросните "Протоколи" са точно това - фалшификат, и по цял свят го знаят и никой освен шепа лумпени не се занимава с глупости. А на президента на Иран след Израел, следващата му цел са тия, дето не си убиват жените с камъни ако излязат от къщи без разрешение. Така че си го подкрепяйте - само после да не ревете що не ви дават да слушате чалга...

 76. 76 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 633 Неутрално

  "Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора." - а бе, пИпИрудо! Когато е писан Талмуда не е имало нито христиани, нито Римска империя. Ти си бил по-голяма уфсъ и от др. Иванофф, бе, сладур.

 77. 77 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  killjew, абе да си кажа честно, макар че не съм евреин, бих предпочел израел пред Иран.
  А ти какво би предпочел?

 78. 78 Профил на уточнение
  *****
  Неутрално

  В интерес на истината, през 19 век е изроден юдоционисткия
  марксистки Манифест на Комунистическата Партия за енднопартийни диктаторски нации и нации от нации.
  Година 1848.

  Спонсориран е от фамилията Ротшилд и прочее юдо-интересчии за световно интересчийство.

  Формалната рождена година на юдоционизма е 1897.

  Юдодалаверата постига през 1917+ антитеистична марксистка диктатура в Русия която превръща в главна база и жертва на световен марксизъм коейто е организирал и разпалил най-мащабните и геноцидни до сега войни в историята на човечеството, през 20 век.

  Един от продуктите на Втората световна война е юдоционистка расистка нация в Палестина -- според плановете на Ротшилд и световното юдо-интересчийство.

  www.jewwatch.com, www.wikipedia.com

  Munchen

  в интерес на истината съвременен Израел не е плод на някакъв светкавичен процес, аранжиран и дирижиран от световните сили след войната. Евреи там са се заселвали още от края на 19 век. Купувана е земя...

 79. 79 Профил на nofreeman
  *****
  Неутрално

  отроче съм ама на комунист отроче съм аз.....ей тука ти давам ICQ 379433879 след като ме смяташ за страхлив, в момента съм вътре и да си разменим адресите, па да видим кой е страхлив....Hunter

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 81. 81
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 82. 82 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1572 Весело

  товарищ иванов,

  всв започва със сключването на съюзния договор между двамата чичковци с мустаците. на 26.08.39 г. На 01.09 германия напада Полша, а на 17.09 ссср-то открива втори фронт във Полша. Съгласно секретното приложение към договора (картата е подписана от чичковците) следва разделяне на Европа. За СССР-то са прибалтика, молдова и буковина от Румъния и финландия (тя се опъва и ги прави смешни та се задоволяват с малко). Та чак през лятото на 40-та когато оня с малките мустачки разбира, че са го изиграли започва планирането на Барбароса.
  Мъка товарищ. Ама руснаците все пак публикуваха някои архиви, а други света ги знае от пленените немски архиви.

  Дневник, разкарайте таз малоумна визия!
 83. 83 Профил на Персиецът
  *****
  Неутрално

  Иран беше като Щвейцария преди Хомейни да я съсипе, да наложи ТОТАЛНО мракобесие и да я върне с векове назад.
  Който не е бил в Иран НЯМА ПРАВО ДА ПИШЕ.
  Какво щяхте да пишете, ако Хомейни беше дошъл в България да забули жените до очите, да забрани пиенето, пушенето, кръчмите, дискотеките, жените по телевизията, да затвори училища и т.н.?
  Жална ви майка, невежи и злобни коментатори.
  На чужд гръб и сто тояги са малко.

 84. 84 Профил на EU
  *****
  Неутрално

  Защото нещо не сте в ред?

  Обясни.

  Защо правиш така е нещо който ти би трябвало да знаеш най-добре.

  ДЖЕДИ
  * 42

  ЗАЩО НЕ СКЪРБИМ ЗА ЗАГИНАЛИТЕ 58 МИЛИОНА ОТ ЦЕЛИЯ КОНФЛИКТ ВТОРА СВЕТОВНА ВОЙНА, А РЕВЕМ ВСЯКА ГОДИНА И СЕ ИЗВИНЯВАМЕ ВСЯКА ГОДИНА ЗА ЕДНИ ПЪРШИВИ ЕВРЕИ.

 85. 85 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 633 Неутрално

  "Юдодалаверата постига през 1917+ антитеистична марксистка диктатура в Русия" - Сталин - ма напрао чист евреЙн. Отвсякъде. За Хрушчов да не говорим - и той евреЙн. Еле па Брежнев - чист евреЙн. Мао Дзе Дун - евреЙн отвсякъде. Даже и очите не са му дръпнати. Пол Пот - тоя па що синагоги построи в Камбоджа - чет нямат.

  Ей, то пълно с евреЙ бе! И с болни мозъци на атакистчета.

 86. 86 Профил на кеш до 81
  *****
  Неутрално

  Не ти ли ОМРЪЗНА да си повтаряш глупостите????...... дай измисли нешто друго .....ако можеш...????!!!.....вчера беше написал разни глупости за банк оф америка та съм те пуснал линк малко да се ОГРАМОТИШ ....ама къде ти то от омраза и злоба не ти остава време за ТАКИВИ УПРАЖНЕНИЯ......!!!!????.....и стига маниполирал неграмотните хорица с какво ше нахрани ОБАМА бедния народ- ШЕ НАПЕЧАТИ ХАРТИЯ...... ми то ХАРТИЯ НЕ СЕ ЯДЕ бе МАЛОУМНИК.......хората ядът реално произведени НЕЩА а америка предлага ВСЕ ПО МАЛКО ТАКИВА.........обвиняваш ни НАС В ЛОЗУНГИ.......но сме 21 -ВЕК лозунгите не ХРАНЯТ -хората искат РЕАЛНИ НЕЩА......пенсии, почивки,здравеопазване,образувание,сигурност,работа......А ти МАНИПУЛИРАШ и ПРЕИНАЧАВАШ ФАКТИТЕ-служейки си с полу истини и ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ.....!!!!!!!

 87. 87 Профил на Енчо
  *****
  Неутрално

  А бе, не знам дали са богоизбран народ евреите, ама където и да погледнеш в историята - великите личности в науката и изкуството - все имат нещо еврейско в произхода си. Хайде, ако не за всички, за 90% от световните личности, това се отнася.
  Обаче я се опитайте да се сетите, какво са дали на човешката цивилизация арабите и другите като тях. Сещам се за арабските цифри, ама те май не са арабски ами индийски, а се наричат така, защото арабите са ги донесли в Европа. Друго не ми идва на ум...

 88. 88 Профил на N
  *****
  Неутрално

  Показателно е, че Ахмадинеджад е любимец на комунистите -др. Иванов и атакистите. Нали е "Естествен" съратник на Путинова Русия в справедливата борба срещу Империализма и НАТО!!!Така де се каже съидейници!

 89. 89 Профил на EU
  *****
  Неутрално

  Моше, глобалният конфликт е друг.

  Глобалният конфликт е между Цивилизовани култури като например Християнски Демокрации, на Човещина и Равнопоставеност, от една страна ; от друга страна -- Експлоататорски атавистични агресивни култури като юдаизъм и мохамеданство.

  Изкуствената юдоционистка нация Израел е хроничен източник на конфликти и на практика е ортак с другите опасни екстремизми, паразитиращ върху толерантността на нормални
  народи и държави.

  Навремето подобна толерантност към хитлеристки и прочее екстремизъм се е оказала ужасно ненормална.

  1

  Но доколкото по-глобалният конфликт е между християнската и мюксюлманската цивилизация, Израел е полезна държава, защото им отвлича джихадското "внимание"...

 90. 90 Профил на sa
  *****
  Неутрално

  Чифутите винаги са се отличавали с панически страх и доказателството е как само са изпълзяли във форума ,голем кириз ги тресе бе какво ще се каже за тях ,защото те си знаят ,че рано или късно всеки гяволъй се плаща ,а техните мерзости през вековете край нямат,но скоро човечеството ще им предстяви сметката.

 91. 91 Профил на Hunter
  *****
  Неутрално

  Нямаш си представа колко си прав. Дори само за това, че Израел е трън в очите на войнстващия ислям, трябва да го подкрепяме всячески.

 92. 92 Профил на бай ви ганю
  *****
  Неутрално

  Цитат от талмуда- войната е еврейската жътва-без коментар!

 93. 93 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Създаването и съществуването на Израел на сегашното му място е простотия от световно ниво. Заради тая комплексирана, озлобена държавичка днес и мангалите-фундаменталисти ни се подиграват.

  gradinko.bg
 94. 94 Профил на Slash
  *****
  Весело

  Номер 55 - ако и споделиш дали е имало християни когато е писана Талмуда, цена няма да имаш

 95. 95 Профил на БКП на КПСС
  *****
  Весело

  Не може.

  Бъдете благодарни, че ви допуснахме до това открито партийно събрание

  Ridiculous
  * 73

  Може ли да прочетем въпросната реч?

 96. 96 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 915 Весело

  Абе той и Сталин беше защитник на свободата, обаче нещо май историята го помни като по-голям "унищожител" и от Хитлер? Че не е ясно още колко милиона от подопечните му "съветски граждани" се преселиха във Вечните ловни полета! Тоя арабин като го гледам е същия. Понеже Иран е известна с либералните си рабирания и религиозните свободи, та затова се е почуствал "длъжен" да се възмути от Израел. Представяте ли си какъв расизъм- да забранят на самоубийците камикадзета да ходят да се "разпространяват" на изрелска територия!
  Хубавото е, че на света вечне им писна от техните претенции, лицемерия и безобразия, ха-ха-ха ... "Бойкотът напрактика остави Ахмадинеджад като единствен държавен глава, присъстващ на конференцията. "

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 97. 97 Профил на българин
  *****
  Неутрално

  войнстващитя ислиям е еврейски продукт,извесния от руско-турската война сюлейман паша заповядал кланетата в новозагорските села ,както и избиването на десетки хиляди българи християни в нова и стара загора е с истинско име соломон леви.Предателя отворил вратите на обсадения от османските орди търновгтад е с (благозвучното)име лазар коен (увековечен)от патриарха на българскстс литература Иван Вазов с поемата ,,жидов гроб"

 98. 98 Профил на Конфуций
  *****
  Неутрално

  Само 5 национална банки в света не се контролират от клана Ротшилд - Северна Корея, Судан, Куба, Либия и Иран!

  Останалите бяха изтъргувани от националните правителства, къде от продажност, къде от глупост! Е, не всички искат да заробят населението си!

  С този холокост евреите досадиха на света, жертвите са били далеч по-малко, но те съсипаха Германия с фалшивите искове! Отвратително!

 99. 99 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Slash

  Ако пък кажеш какво е талмуд...

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 100. 100 Профил на вдш
  *****
  Неутрално

  НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ЕВРЕИН С КИРКА?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK