Руснаците са най-лошите туристи, смятат британци

Руснаците са най-лошите туристи, смятат британци

© Анелия НиколоваАнкета сред хиляда британци, почивали на Средиземно море – от Кипър, през Малта до Испания, посочва съседството с руснаци като най-неприятното, писа лондонският в."Сън".


Над една трета от анкетираните поставя руснаците на първо място, докато германците - традиционно нелюбими на британците, са втори. Донякъде изненадващо, на трето място с 15% са... самите британци.


Руснаците предизвиквали възмущение с пръскането на пари, с превръщането на персонала на хотелите в лични слуги, гръмко псуване по барове и басейни и отмъкване в стаите на определените за всички шезлонги, за да не им се налага на следващата сутрин да търсят свободни. Британците не харесват и облеклото на руснаците – анцузи и скъпи златни украшения, което ги правело да изглеждат като бандити.


Московският в. "Ведомости" припомня, че преди месец друго проучване, но на ТNS Infratest и сред управители на хотели, постави руснаците на шесто място по непопулярност и то заради същите претенции. На първо място в тази класация стояха французите.

Коментари (181)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Сигурно са прави, но на мене туристите от Великобритания винаги са ми правили адски неприятно впечатление....винаги пияни, винаги шумни, винаги с огрооомнооо самочуствие, стиснати и т.н....

 2. 2 Профил на Борис
  *****
  Неутрално
 3. 3 Профил на Тук-таме
  *****
  Неутрално

  Англичаните (не всичките британци) са грандомани, алкохолизирани от сутринта, необщителни, с претенции. С руснаците можеш да се разбереш, дружелюбни, харчат яко, но и те барнат ли алкохола става лошо. Гърците са големи гадове в чужбина. А и в самата Гърция също и то повече, отколкото в чужбина.

 4. 4 Профил на Сервитьор
  *****
  Неутрално

  Номер 1 ,не си прав ,че са стиснати. Немците са скръндзи. Англичаните оставят между 15% е една трета от сметката бакшиш. А че пият пият ,то кой не пие и мароканците зеха да пият много.

 5. 5 Профил на До 1 и 3
  *****
  Неутрално

  За българското крайбрежие ли са коментарите ви?

 6. 6 Профил на do5
  *****
  Неутрално

  За Българското крайбрежие става въпрос.Да не мислиш,че 1и3 бачкат сервитьори на френската ревиера.

 7. 7 Профил на Британчо
  *****
  Неутрално

  Интересно предизвиквали възмущение с"пръскането на пари"То това бие леко на завист!

 8. 8 Профил на satelit
  *****
  Неутрално

  Не Британчо,от пръскане на пари до пръскане на пари има голяма разлика.Мислиш ли,че в Англия,Франция,Германия и т.н.няма богати хора,които не харчат много?Има,има и то много повече от руските милионери.Просто руснаците и в пръскането на пари са пияни простаци.

 9. 9 Профил на ние
  *****
  Неутрално

  Българите са най-добрите туристи - щедри, дружелюбни, не избиват комплекси (тъй като немат такива, за разлика от англичани, скандинавци, руснаци и др.), не са алкохолизирани и не мрънкат за щяло и нещяло.

 10. 10 Профил на ................
  *****
  Неутрално

  Няма значение,кой от къде е , всички като се напият се надпреварват,кой ще направи по-голяма простотия

 11. 11 Профил на ОК.
  *****
  Неутрално

  Руснаците са широко скроени и празнуват ли, почти вески е добре дошъл да празнува с тях. Не са скънзи, не са по малко шумни от англичаните.
  Е някой пиян ли е то все едно какъв е.
  Най заядливи и налитащи на бой са англичаните и скандинавците.
  Мисля, че те са по големи пияндета от руснаците.

  С руснаците можеш по лесно да се разбереш, в най лошият случай сядаш и пиеш и пееш с тях.

 12. 12 Профил на тото
  *****
  Весело

  Да, британците се опиянчват когато са на почивка. За разлика от руснаците, които знаят, че в чужбина "нельзя".........Но в Русия са шампиони................

 13. 13 Профил на ккккк
  *****
  Неутрално

  Според мен по-лоши, за да не ги обидя с друга квалификация, туристи от румънците няма... Съсипаха си тяхното Черноморие, сега ще съсипят и нашето!!! Толкова са мръсни, че сигурно даже е някой роми надминават. Не съм расист, но ако искаме да имаме чуждестранни туристи, трябва да спрем тези мръсни румънци! Това е мое лично мнение и не ангажирам никой да го приема!

 14. 14 Профил на Петров
  *****
  Неутрално

  Любимо занимание на културните британски туристи е да разбиват с камъни главите на персонала, който ги обслужва. После културно заявяват от затвора, че не са били те, тъй като по това време културно слушали Хайдн от английския му период.

 15. 15 Профил на Харалампи
  Харалампи
  Рейтинг: 0 Весело

  Руснаците предизвиквали възмущение с пръскането на пари, с превръщането на персонала на хотелите в лични слуги, гръмко псуване по барове и басейни и отмъкване в стаите на определените за всички шезлонги, за да не им се налага на следващата сутрин да търсят свободни. Британците не харесват и облеклото на руснаците – анцузи и скъпи златни украшения, което ги правело да изглеждат като бандити.

 16. 16 Профил на Тъпанар
  *****
  Неутрално

  Тъкмо се връщам от зоологическата градина и там гледах как една дебела млада рускиня(100-120кг) снимаше методично клетите животни в клетките със светкавица на разстояние от 50см. Въпреки, че имаше нов апарат със сменящи се обективи. През това време мъжът й на висок глас мучеше и се опитваше да говори с рибките. Добре че поне спря светкавицата като й направиха забележка. Тъкмо може да разучи некои функции на апарата си. Не че нямаше и тъпи българчета които нарушаваха правилата. Но рускинята беше особено старателна.

 17. 17 Профил на Харалампи
  Харалампи
  Рейтинг: 0 Весело

  Даже и дежурните Мишовци няма какво да се изходят по въпроса

 18. 18 Профил на Човек
  *****
  Неутрално


  Гладните анличани ги боли че руснаците за разлика от тях имат поне пари да пръскат, а не идват на почивка с банкови кредити,които трябва цяла година да изплащат и другото лято
  целия омагьосън цикъл започва наново

 19. 19 Профил на axa
  *****
  Неутрално

  Съгласен. Руснаците са супер неприятни типове. На почивката ми в Турция ходихме на обиколка с корабче.
  Имаше англичани, немци и руснаци. Познайте кои не спряха да се наливат с алкохол, да крещят и да се държат нагло през цялото време? А забравих, и да си изхвърлят боклуците зад борда.

 20. 20 Профил на RU UK
  *****
  Неутрално
 21. 21 Профил на бобо
  *****
  Неутрално

  Анкетата не е вярна. Българите са най - лошите.

 22. 22 Профил на бобо
  *****
  Неутрално
 23. 23 Профил на бобо
  *****
  Неутрално

  Защото са най - крадливите!

 24. 24 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  Като живееща в туристически град, съм виждала всякакви туристи и определено най-неприятните за мен са англичаните и американците - невероятно нагли, арогантни и с невероятно самочувствие, непочиващо на нищо. С руснаците винаги ми е било лесно да се разбера, докато с англичани и американци е трудно да се общува.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 25. 25 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  http://www.bgfactor.org/img/lead/2009/08/20270.jpg

  Снимка на типични британски туристи.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 26. 26 Профил на M
  *****
  Неутрално

  Една пияна свиня се присмяла на друга пияна свиня...

 27. 27 Профил на rex
  *****
  Неутрално

  Че Гевара е най-добрият турист! Изръшнал е бая страни и е оставил отлични впечатления след себе си! И бая трупове!Само ,че не се е къпал и са го наричали "свинята"!

 28. 28 Профил на rex
  *****
  Неутрално

  А това е най-добрият бутиков хотел на света! Построен е на средата на плажа, насред дюните! Но това май не ви възмущава!

 29. 29 Профил на БББ
  *****
  Неутрално

  Живея в Чикаго и да ви кажа на мен румънците ми правят много добро впечатление. Толерантни са, скромни, не парадират и се веселят от сърце без простоти. Виж за сърбите (а и българите донякъде) това не може да се каже.

 30. 30 Профил на до rex
  *****
  Неутрално

  Не ме възмущава защото съм клиент на такива хотели и ми харесва гледката към морето. Не може всички да са мизерни хипита като тебе.

 31. 31 Профил на котаракъ
  *****
  Неутрално

  Ха, присмяла се хърба на щърба, или
  като удариш единия ще падне втория.
  Най-добре е да се попитат испанците
  за "добродетелите" на английските
  туристи. ))

 32. 32 Профил на Smilen Kouzmanov
  Smilen Kouzmanov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  ... И освен, че е в дюните бутиковия хотел, имаше някаква дискусия доколко е законна тая постройка и ако е законна как е станала такава. В страната, в която живеят "пияните и надути" англични, можете да сте сигурни, че тая дискусия никога няма да се води, просто защото там няма да има построен хотел, за разлика от България, Русия и други подобни дестинации Освен това не сам видял още англичанин да се движи с анцуг и 3 килограма ланци и да слиза от ферарито си в тоя вид, докато българи и руснаци съм виждал да го правят, но пък всеки си има право на лош вкус

 33. 33 Профил на Zarski
  *****
  Неутрално

  Такива анкети поставят цели нации в една графичка при положение че има огромни разлики между различните индивиди на базата на характер, възпитание, образование, интереси и т.н.
  Аз живея в Англия и мога да потвърдя, че тези англичани които ходят до българското черноморие са главно необразовани работяги, на които само им трябва слънце и евтина водка. Голяма част от тях са пълни психопати и се държат отвратително всяка Събота вечер тук у дома си, повръщат навред и се млатят. Нормалните англичани също са ужасени от тях. Нормалните англичани си почиват във Франция, Португалия, Карибските острови, та дори в Турция. Може би трябва да си променим или туристическия продукт, или пиара, или трябва да спрем да се оплакваме и да ги търпим, при липсата на други туристи.

 34. 34 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Весело

  Добре дошли!

  http://s54.radikal.ru/i146/0908/62/bb02da0d5af6.jpg

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 35. 35 Профил на rex
  *****
  Неутрално

  Мизерно хипи-хе-хе! Но не съм и мутра/мутреса/!

 36. 36 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  На Канарските острови преди 10-ина години съм виждал (и не можах да повярвам) грамадни табели , на които се обясняваше , че хотела не приема руски и британски туристи и ги моли да не се опитват да се ргистрират там. На други места направо си го пишеше без задръжки : "Access denied to Russian and English personal".
  A , и мястото се казваше Playa del Ingles

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 37. 37 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  До коментар [#36] от "N. von Satan":

  И още си стоят, или поне стояха преди около 5 години, когато аз посетих Канарите. Голямо шоу...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 38. 38
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 39. 39 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#25] от "VеnRus 2008":

  Снимки на типични руски туристи.
  http://s55.radikal.ru/i150/0908/77/2ffa5e426b6e.jpg
  http://i037.radikal.ru/0908/47/659a14bebbe4.jpg
  http://s58.radikal.ru/i162/0908/30/4121d12d7143.jpg
  http://s57.radikal.ru/i156/0908/58/9d497ed26a5d.jpg
  http://s40.radikal.ru/i087/0908/f2/1f4c6a9ea8db.jpg

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 40. 40 Профил на магаренко
  *****
  Весело  "Като живееща в туристически град, съм виждала всякакви туристи и определено най-неприятните за мен са англичаните и американците"..........Гевароска, на нашето море хамериканци с лопата да ги ринеш, нали??? И наглииииии, наглииииииии........

 41. 41 Профил на Bulgarinvstranstvo
  *****
  Неутрално

  ВенРус,

  не разбирам какво не им харесваш на британците от снимката - обикновени нормални хора, спретнато облеЧени, е не са в Прада,но какви конкретни изисквания имаш към облеклото им.
  просто някой обикновен монтьор с жена си на поЧивка - нищо повеЧе.
  Въпросът ми е колко руски монтьори или шлосери могат да си позволят поЧивка в Турция или Черногорие ( обикновените руснаци ходят там заради липсата на визи).
  Да, има и руски шлосери и монтьори, които ходят там, но те са много малко.
  Аз лиЧно нямам нищо против руснаците, жена ми е родена в Москва, произхожда от известен древен дворянски род. НО и тя не е настроена положително към така нареЧените "новие руские".

 42. 42 Профил на мутра-паралия с вила на Канарите
  *****
  Весело

  Те руснаците и без това слабо посещават Гран Канария (то само гейове има там), но на Тенерифе са многобройни и уважавани клиенти - табели, менюта, всичко на руски език.
  Най-големите изроди са англичани и скандинавци. Даже скоро тепах едно датчанче.

 43. 43 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1341 Весело

  хаха, тука коментарите са по-весели и стойностни от текста

  low riders team
 44. 44 Профил на klak
  *****
  Неутрално

  Аз съм управител на малък хотел в Ню йорк и руснаците са доста арогантни клиенти, най-свестни са канадците и скандинавските туристи. Българи почти не отсядат в моя хотел два-три пъти е имало българи, но те са предимно живеещи в америка. Англичаните са много сърдечни и лесно за разбиране, но са много мръсни за англичани средно отнема 25мин да се изчисти стая, за скандинавци отнема 15мин.
  Руснаците, често ядат закуска и след това отказват да я платят, никой друг не го прави това.
  Руснаците и Англичаните имат нещо общо, и еднит и другите купуват огромно количество дрехи.

 45. 45 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Разликата е , че английските пияни свини , които виждате , са утайката на тяхното общество , пролетарии и "социално слаби" , докато рашките са новобогаташи , доста над средното ниво , а се държат по-зле и от най-долните англичани. Рашките в чужбина са изплувала утайка , докато английската утайка си е ... амии утаена утайка...

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 46. 46 Профил на KLINGON
  *****
  Неутрално

  една и съща стока са и руснаци и англичани, явно утайката се събира по крайщата на Европа

 47. 47 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  До коментар [#40] от "магаренко":

  Не знам за вашето море, ама аз живея в Испания и на нашето ги има.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 48. 48 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  До коментар [#38] от "Чукча до Вен Рус":

  Я пак, че нищо не ти се разбира?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 49. 49 Профил на off topic
  *****
  Неутрално

  хехе @36 коментара ти ми напомни за нещо което бях чул. А именно че някъде докъм края на 70-те в английски кръчми и май някои дурги обществени места имало надписи: "Без кучета и без ирландци."

 50. 50 Профил на Bulgarinvstranstvo
  *****
  Неутрално

  ВенРус,
  какво не им харесвате на британските туристи от снимката?

 51. 51 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  До коментар [#50] от "Bulgarinvstranstvo":

  Просто са ми смешни. Виждала съм много английски туристи и поне 90% изглеждат като тези, от снимката. Иначе, след като не ги познавам лично, не мога да кажа дали ги харесвам или не.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 52. 52 Профил на Bulgarinvstranstvo
  *****
  Неутрално

  просто ги посоЧихте като отрицателен пример.
  е лелката е с меко казано наднормено тегло, но аз не виждам нищо отрицателно.
  Честно казано рускините на тази възраст са доста по-склонни към надебеляване, отколкото англиЧанките.

 53. 53 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Неутрално

  ....ТУРИСТИТЕ СА И КЛИЕНТИ...А КЛИЕНТА Е ГОСПОД И ВИНАГИ ИА ПРАВО...!....БОС ПИЯН ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ...!

 54. 54 Профил на Bulgarinvstranstvo
  *****
  Неутрално

  а колкото до пиянствата - просто това е вид отпускане на винтила след стреса във всекидневието.
  Руснаците пият и по време на работа - в Англия или Германия, пиянство по време на работа ознаЧава автоматиЧно уволнение.
  Поне в Германия, тийнеджерите са доста натоварени като ацубита - един вид Чираци, които ги гонят яко докато уЧат занаят.

 55. 55 Профил на 37
  *****
  Неутрално

  №-39 ,как разбра че са всичките са руснаци да не би си им проверявал паспортите и май минаха тези времена когато ходиха с анцузи .Бях това лято в Несебър и Созопол и там руснаците бяха най-добре облечени и по ресторантите те бяха мнозинството и добре си поръчваха.

 56. 56 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  До коментар [#52] от "Bulgarinvstranstvo":

  Не като лош пример, просто показах, как изглежда типичният британски турист. А иначе, виждала съм много двойки, подобни на тези от снимката, освен, че изглеждат смешно, са и много ограничени, но за сметка на това - с невероятни претенции и непоколебимо уверени в собственото си превъзходство.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 57. 57 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#55] от "37":

  Не, не съм им проверявал паспортите, а съм взел снимките от руски сайт, където освен другото има и такива снимки. А колкото до анцузите не бъди толкова сигурен. Светът не е само Несебър и Созопол.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 58. 58 Профил на Bulgarinvstranstvo
  *****
  Неутрално

  само не мога да разбера защо руснаците предизвикват такъв интерес.
  хора като хора.

 59. 59 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#58] от "Bulgarinvstranstvo":

  Сметаш ли?

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 61. 61 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Весело

  Аах Чукча , зъл Чукча , как можа така да засрамиш другарката Гевара-Русева??? Лош човек си ти , Чукча. Сега другарката Гевара-Русева няма да се появи във форума с дни , докато не забравим за бруталната и изцепка...

  Klaatu Barada Nikto!
 62. 62 Профил на ГУМАТА
  *****
  Неутрално

  У нас руснаците се държат по подобен начин. Те са нагли и нагли и нагли. Искат всичко като господари и на много места хазайките, като видят по квартирите руснаци, им отказват да ги приемат. Така ми каза една хазайка това лято.
  Вижте, простаците, първенютата от Източния блок , изглеждат по подобен начин.. Те просто не трябва да бъдат приемани и хората като видят , че хотелът работи с руснаци просто трябва да избират друго място.
  Миналата година една пияна рускиня виеше в Балчишката болница, а двете 'и деца ужасени плачеха. Рускинята не даваше да на лекарите да 'и бият инжекция и щеше да умре от пиянството си и то пред децата си. Ако се оплаквате от руснаците трябва да осъзнаете, че сами сте си виновни, че сте ги допуснали. Първата им работа е да ви се качат на главата, после искат да поскачат върху нея, а накрая, опиянени искат да полетят и скачат надолу. За нещастие все оцеляват, а вие лесно забравяте за случилото се. Просто никой не ви е виновен, че не сте се подсигурили срещу прости хулигани, защото сте НЕВЕЖИ И НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО БЕЗОБРАЗНИ ХОРА СА. За 30 лева на ден ли се оставяте и не викате полицията. Полицията трябва да бъде заставена да прибира хулиганите. Възпитаните руснаци никой не ги чува, но и те не парадират с имуществото си като простаци. В туризма си има правила в защита на интересите на хората. Ако държавата поощрява хулиганите, трябва държавата да се вкара в затвора, защото не служи на народа.

 63. 63 Профил на у нас пък
  *****
  Неутрално

  харесват руснаците, тъкмо защото очакват от тях да харчат по-здраво. Западняците у БГ-то се проявяват като стиснати. Може да ги разберем, но това не кефи местните.

 64. 64 Профил на Bulgarinvstranstvo
  *****
  Неутрално

  да, хора като хора
  жена ми е москвиЧка по рождение

 65. 65
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 66. 66 Профил на Ganjo
  *****
  Неутрално

  Споко чукча, фотото най-вероятно е на британци, не се вълнувай , никой не те е излъгал

 67. 67 Профил на Ganjo
  *****
  Неутрално

  Така ми каза една хазайка това лято. ..
  А жените на Женския кво ти казаха?
  Ха-ха

 68. 68 Профил на АМИГО
  *****
  Неутрално

  Пътят на Третия Рим(Русия) е с Китай и Евразия. Това е предопределено. С Путин, без Путин- натам е пътя!. Не е нужно да си оракул ,за да го предположиш. 60% от територията с огромната част от полезните изкопаеми, открити и неоткрити-неоткрити, защото в Източен Сибир има територия два пъти по-голяма от Западна Европа, където не е стъпвал човешки крак и само може да се гадае какво има под земята! 1, 3 милиардния Китай и 1 милиардна Индия ще бъдат бъдещите пазари на стоки за бита и ширпотреба- за което си трябва ресурс. Така се получава механизъм. Русия- ресурс- Китай -стоки.
  А НЯКОИ тука подстрекават"ретроградната" Путинова политика. Западняците ги тресе голем страх от това, че центърa на света се измества към Евразия и затова само плашат Русия с Китай. Елементарна постановка. Бъдете с нас, защото иначе жълтите ще ви създават проблеми. Само че трябва да се помъчат да вникнат в "загадъчната" руска душа. Русия никога няма да бъде с Европа. Никога не е била, не е и няма да бъде! Всъщност малка грешка. Русия е другата Европа. Другата част от Запада, която винаги е контра. Винаги им е кост в гърлото. Преди революцията по-малко, след това повече. Западняците имаха някави смехотворни надежди, че ето на, след 1989 Русия ще стане като тях, "нормална" европейска" държава, от типа на Франция или Англия. които закриха своите империи. Да, ама НЕ! Eдно е Франция и Англия, друго е Русия!?
  " Разпадналата" се Съветска империя" запази 77% от територията( и то най-важната) и 50% от населението. При Англия бяха 1 % от територията и не повече от 7-8% от населението. При Франция е същото. Рим въобше изчезна. Византия също. Австроунгария се сви гигантски, Турция също. Там ги стяга чепика западняците!

  Русия шъ бъде контра на Запада докато свят светува! Това просто го изисква дори законите на физиката. Трябва равновесие. Ако Русия не може да изпълнява тая роля-ще я изпълнява заедно с Китай!!!

  Защото Русия е Третия(и последен) Рим!!!

 69. 69 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#64] от "Bulgarinvstranstvo":

  Аааа , ти за това си се объркал... Добре , да приемем , че има и определен % нормални хора , от мен да мине

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 70. 70 Профил на ОК.
  *****
  Неутрално

  До N. von Satan!
  Ти май живи руснаци не си виждал.
  Наистина богати руснаци в Българи никога не са идвали и няма да дойда.
  За олигарсите да не говорим.

 71. 71 Профил на Един Човек
  *****
  Неутрално

  Първо да ви се извиня за това ,че ви досаждам с разказа си,но поне ще приддбиете представа за бртианския турист и то не за бедняците ,които посещават Бг, а за за заможни британски туристи от средната им класа.
  Преди няколко години нашумя в запдната преса случая с малкото британско момиче,което изчезна в курорт в Португалия.Случая нашумя до толкова,че се наложи да се намеси тогавашният премиер на Британското кралство,Тони Блеар лично и уволниха португалския полицай,който разследваше случая.После този полицай написа книга по която направиха документален филм.Аз го глдах в един западен канал.
  Какво се случва?Няколко семейтсва решават да отидат на бар и оставят децата си да спят в хотела си и подред на всеки полвин час отиват да проверяват децата-бара е през няколко улици.Какво се случва-вапросното момиченце се събужда и става да погледне през прозореца,крачето му се подхлазва най-вероятно от облегалката на дивана и удря главата си на ръба на прозореца и му се счупва вратлето,в резултат на което почива на място.Родителите скриват по някакав начин трупа за да прикрият престъплението си,а си е такова според законите в много западни държави.За да покажат това по западните канали,едва ли случая е измислица-така ,че сами преценете британските туристи-и това бяха заможни хора от средната им класа.Благосаря за вниманието.

 72. 72 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Гневно

  АМИГО , престани да спамваш една и съща простотия под всяка статия , свързана с родното ти СеСеСеРе!!!

  Някога беше забавно , после стана досадно , а сега вече е дразнещо!!! Ясно е , че целта ти е да дразниш , но вече си я постигнал... Пробвай нещо друго!

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 73. 73 Профил на Един Човек
  *****
  Неутрално

  Беше благодаря-извинете ме за грешката но клавиатурата ми е различна и е трудно да се пише кирилица с нея.

 74. 74 Профил на Гост от бъдещето
  *****
  Неутрално

  Гума виж да не ти е спукана гумата .Ооо, появи се и Карла живата легенда на "българският бачкТОР" в САЩ,която живее и РАБОТИ в САЩ и по цял ден в форума на Дневник "кисне".Интересно как така работи в САЩ и по цял ден в интернета и аз искам тъй да работя, та дори и в България.

 75. 75 Профил на ОК.
  *****
  Неутрално

  Няуои нищожества тук си избиват комплекса зп малоценност, като нападат руснаците.
  Тази година бях 14 дни в Ривиета на златните. Половината гости бяха руснаци, също и на златните.
  според новоамериканските комплексари, трябва да затвотим полвината хотели, за да могът те да се почувстват горди пред амитата.
  Боклука си е боклук.

 76. 76 Профил на Bulgarinvstranstvo do N. von Satan
  *****
  Неутрално

  защо да съм се объркал - има доста свестни руснаци.
  само Че няма как 70 години комунизъм да не им се отразят.
  Рода на жена ми например е бил доста известен преди революцията, известен е дори и в България.
  При революцията една Част са били изтребени, друга са емигрирали. Наследниците на емигрантите са заемали позициии на професори в водещи университети, дори един в момента е лидер на партия в Канада.
  И така елита им е бил унищожен и са останали нищожествата.
  Или както казва жена ми "ПоруЧик Ржевски при Сталина и ден не смог прожит".

 77. 77 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#74] от "Гост от бъдещето":

  За всички е ясно , че ти НЕ работиш и НЕ си ходил по света. Понеже знам какво работи Карла , да те свтна и тебе , че поне да завиждаш правилно. Когато работиш като общ работник в строителството (каквото е било работното ти поприще , преди да те домързи) не можеш да го правиш от дистанция , трябва да си на "обекта". Когато работиш в науката , обаче не е необходимо 100%-во присъствие , достатъчно ти е да си имаш и-нет връзка , та така , понеже интелигентните хора могат да работят и по и-нет , могат в свободните промеждутъци да драснат и по някой ред във форума...

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 78. 78 Профил на SS
  *****
  Неутрално

  Един пиян руснак не съм видял на морето за разлика от купища комплексирани и пияни Сърби например. Руснаците са изключително качествени хора - стъпили на земята и не получават припадъци за щяло и нещяло. Българския бизнес започна да се осъзнава от широко хвалените Европеиски пазари където едва припарва ( който не вярва да види процентното присъствие на наши стоки на Европейския пазар и да пиине нещо за да не му прилошее от цифрата ...- 20години...). Сега на мушка са Руснаците. Май европейците започват да проглеждат от "приспивните" песнички и на някой това не му харесва.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 80. 80 Профил на Потвърждавам
  *****
  Неутрално

  Потвърждавам горното. Руснаците са отвратителни туристи, държат се все едно сме им васали и трябва да ги обгрижваме на всяка крачка. И англичаните си имат косури, но никога не се държат все едно че ти са началници, както го правят тъпите рашки.

 81. 81 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#76] от "Bulgarinvstranstvo do N. von Satan":

  Ми ето ти сам го казваш - 70 години (а вече са и 90) , за 70-90 гидини системно избиване на елита , това което остава е това което виждаме - пияни анцузи с ланци и ферарита , изкуствен подбор се казва или каквото си надробиш , това ше сърбаш , а това е което са си надробили рашките - генетично дефектен материал...

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 82. 82 Профил на Duane Hanson
  *****
  Неутрално

  Вен Рус
  Неутрално

  * 65
  * 20:33
  * 29 авг, 2009

  Отговор


  "http://www.mk.ru/social/publications/316910.html

  И понеже си много, много тъпа - ето ти го направо!
  Това е ОРИГИНАЛНАТА СТАТИЯ заедно с ОРИГИНАЛНАТА ФОТОГРАФИЯ!!!

  Л Ъ Ж К И Н Я !!!

  Поне се научи ДА ЛЪЖЕШ като хората! "


  Чукча, не психясвай бе човек! Това нито са британци, нито рушняци! Това е просто скулптура на Дуейн Хенсън( Duane Hanson )

 83. 84 Профил на :D
  *****
  Весело

  ХАХАХАХА! Някаква женица по-нагоре обяснява, че с американци и англичани не можела да се разбере, но с руснаци й било много лесно - ми, кака, научи английски, понаучи малко за нравите и културата на тези хора и ще видиш колко нормално се общува с тях. Не че и сред техните представители няма простаци, но са несравнимо по-малко като процент в сравнение с България и Русия.

  Аз пък работих с туристи и в САЩ, и в България. По-приветливи и уважаващи труда на персонала от американците не видях. На всичко отгоре си им е в традициите да оставят бкшиши, особено когато са доволни. Може и да има някъде по-добри туристи на места, които не ми е видяло окото - не отричам. Говоря от моя личен опит.

  А за руснаците съм на същото мнение като в анкетата - най-наглите, най-мизерните и най-мръсно след себе си оставят. Не си правят труда да разберат къде се намират и да се съобразят малко поне с местните нрави, то си носи простащината и туй то. На всичко отгоре като разбере, че си българин, започва веднага на руски, все едно си му длъжен да го разбереш. А аз не съм от поколението, което искаше или не - трябваше да учи руски. Та се налагаше често да го обяснявам на тези приветливи наши "спасители".

  Хич не ми ги хвалете. А и правете разлика между туристи в България и туристи по нормални места.

 84. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 85. 86 Профил на Bulgarinvstranstvo do N. von Satan
  *****
  Неутрално

  да, комунизма си взема своите жертви, но това важи и за българите.
  Факт, е Че въпреки всиЧко в Русия е имало съпротива против болшевиките. Както е имало и Берлин 1953, Будапеща 1956, Прага 1968. А в България не е имало нищо подобно.
  И в момента в Русия има независима журналистика въпреки постоянните убийства.
  Така Че да се обижда цяла нация е меко казано неуместно. А руснаците безусловно имат своите заслуги.

 86. 87
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 87. 88 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#86] от "Bulgarinvstranstvo do N. von Satan":

  Вероятно , по твоята логика , конц-лагерите в Белене са били пълнени с приятели на болшевиките... Ако на тебе са ти набили идеята за "робската психика" в главата и ти си я приел , това само може да говори в твоя вреда , защото показва , че не си способен да преработиш информацията , с която разполагаш , за да достигнеш до правилният и очевиден извод... Но не се срами - много сте.

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 88. 89 Профил на Граф Менте Христо
  *****
  Весело

  Всички познавачи на материята знаят,че няма нищо по-добро от съпругата на пиян и заспал руснак в български хотел по късна доба!(хилене)

 89. 90 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  До коментар [#60] от "Чукча до Вен Рус":

  Изобщо не ми пука откъде е снимката, нито пък придавам особено значение на това. Any problem?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 90. 91 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#90] от "VеnRus 2008":

  Ами като я даваш в потвърждение и илюстрация на твоите думи, трябва да ти пука.

  «Высокоэффективная экономика при отсутствии реальных политических и гражданских свобод - хрустальная российская мечта.»
 91. 92 Профил на klecho
  *****
  Неутрално

  Един Човек #71, както предполагам знаеш, по случая Маделен все още се води следствие, при това няма абсолютно никакви индикации че това което казваш е вярно, така че просто престани да лъжеш по този особено долнопробен и манипулативен начин!

 92. 93 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  Таварищ Гевара-Русева пак ни изненадà!!! Аз мислех , че ще се засрами и ще се скрие , а тя по типично комунистически , с цялата си революционна наглост и нищожно възпитание - конраатакува... Съвсем като идола си - изрода Гевара.

  Klaatu Barada Nikto!
 93. 94 Профил на do Amigo
  *****
  Неутрално

  А стига с вазхвалите на третиа Раих , а ...пардон Рим!

 94. 95 Профил на Един Човек
  *****
  Неутрално

  klecho,аз не лъжа,просто расказах това което беше вав филма по телевизяата,пък мисля че даже дисковари го даде.И тонът ти е непочтен и невъзпитан.Ако знаеш какво е дикументалистика може и да бадеш по въздаржан в изразите си.
  Щом като следователя по делото публикува книга и излиза открито по телевизята са своите факти,и на Тони Блеар му се налага да се намеси за да го отстранят от следствието-просто няама какво по-вече да ми кажеш.Смееш ли д атвърдиш ,че намесата на Блеър лъжа?Поне това е факт.

 95. 96 Профил на Чукча до Вен Рус
  *****
  Неутрално

  Бабо Веня,
  НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ЗА НАС!
  ТИ имаш проблем със ЖЕЛАНИЕТО ДА ЛЪЖЕШ!
  Подчертавам думичката ЖЕЛАНИЕ!

  ЛЪЖЕШ, че в Марбея вивеят 250 хиляди човека! А те нямат ни 130 хиляди!
  Лъжеш, че в Куба блокадата е от 1960 г. А тя е от 1956 г. (Американците най-напред правят блокада на ДИКТАТОРА Батиста, а след това и на ДИКТАТОРА Кастро!)
  Лъжеш, че в Испания ВИНАГИ си гласувала за социалистите, а си МОЖЕЛА да гласуваш ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪТ!

  Разбира се, че МОЖЕШ И ДА НЕ ЛЪЖЕШ!
  Но ти НЕ ГО ПРАВИШ!
  Просто при теб НАДДЕЛЯВА ЖЕЛАНИЕТО!
  Испитваш наслада!
  И ето тук идва ТВОЯТ ПРОБЛЕМ!
  Помисли си какво би станало ако ВСИЧКИ се отдадат на желанието си да убиват!
  Ами ако ВСИЧКИ започнат да лъжат - от касиерките в Меркадоната, до работодателя ти - собственик на "имобилиариа"???

  Та - с ДОБРО ти казвам: ИДИ НА ПСИХИАТЪР!!!

 96. 97 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  До коментар [#93] от "Karla":

  За какво трябва да се засрамвам, мила? Не виждам причина...
  Видяла съм снимка в статия за английски туристи, виждала съм английски туристи и знам как изглеждат, затова я пускат тука, къде е проблема? Този, който трябва да се засрами е Чукчата, заради идиотската си и неадекватна реакция. Или по-скоро - тази, щото се съмнявам "чукча" да е мъж. Такива пристъпи на злоба са присъщи основно на жените, но не и на мъжете, така че, чукчата май е някоя озлобена самотна застаряваща женица...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 97. 98 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Весело

  До коментар [#96] от "Чукча до Вен Рус":

  Така, като те чета, май ти си за психиатър, скъпа.... Самият факт, че пишеш с мъжка самоличност говори за сериозни психически отклонения.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 98. 99 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Венче , започвам да се съмнявам , че ти също си жена , ти не пишеш като жена , както и чукча , всъщност той със сигурност.
  А да се засрамиш има от какво , но ти май не успяваш сама да стигнеш до прозрението (дори и след подсказване). Ми нищо , живей си , забавляваш ни...

  Klaatu Barada Nikto!
 99. 100 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1386 Неутрално

  До коментар [#95] от "Един Човек":

  Напълно съм съгласна с теб. Следих историята с изчезването на Маделин и съм абсолютно убедена, че детенцето е загинало при нелеп инцидент, който родителите направиха всичко възможно да прикрият, за да не бъдат обвинени в нехайно отношение към децата си. А дали те са замесени или е станало в тяхно отсъствие - не знам.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK