Защо Сара Пейлин вълнува толкова много американците*

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (75)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на sofiiska_maina
  sofiiska_maina
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Ебаси тъпата статия... Нищо в описанието на Сара Пейлин не е вярно. "Нито пък кой знае каква кариера..." Моля!? Два пъти избирана за кмет, председател на щатската комисия по енергетика, губернатор, кандидат за вице-президент - то е "никаква кариера"?
  Или пък този "шедьовър": "NYTimes посвети цял анализ защо толкова добре образовани жени от средната класа обичат да мразят Сара Пейлин. Изводът на статията е, че повечето не могат да й простят, че е получила всичко – пари, влияние и внимание, без да работи дълго и усърдно за тях."

  Без да работи дълго и усърдно?! Може, но в България, в Америка този номер не става.

  Да, "някои добре образовани жени от средната класа" (иначе казано - либерали и лезбийки) я мразят, защото Пейлин е всичко, което те не са: успешен политик (рейтингът й като губернатор беше между 80% и 90%), съпруга на единствения мъж в живота си, майка на пет (5) деца, включително на едно със специални нужди, твърд консерватор. Маккейн я бил поканил за вице заради красивото й личице? Боже, прибери си вересиите! По това време тя беше губернаторът с най-висок рейтинг в Щатите.

  Но сега, като видях кой е авторът на тази така наречена статия, и малко ми олекна. В края на краищата, какво да очаква човек от Ваня Евтимова, освен малки розови балончета, подухвани от ляв ветрец?

 2. 2 Профил на sofiiska_maina
  sofiiska_maina
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Пардон - Ефтимова, с "ф".

 3. 3 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1377 Неутрално

  До коментар [#1] от "sofiiska_maina":

  Нищо лично, майна, просто женицата е адски тъпа, но затова пък нахална, та затова не я харесват доста хора.

 4. 4 Профил на dunkan
  dunkan
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Майна, тъпачката по едно време твърдеше че ще има 6-то детте, ама се оказа че не е точно така. Пейлин не е просто тъпа, тя е "нюкелър".
  http://www.youtube.com/watch?v=NrzXLYA_e6E

 5. 5 Профил на Axl_Rose
  Axl_Rose
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Пейлин ми напомня на нашият ББ. И двамата тъпи, ограничени, но с невероятно самочувствие, огромни амбции, известен чар. И двамата умеят да се рекламират и да говорят простичко, така че и най-тъпия избирател да ги разбери. И двамата не слизат от телевизионния екран и всяко тяхно действие е с цел - да им донесе все повече популярност. И на двамата популизма не им е чужд. И двамата са любимци на масите.

  http://www.youtube.com/watch?v=E9VhD4SccSE
 6. 6 Профил на k
  k
  Рейтинг: 958 Неутрално

  До коментар [#1] от "sofiiska_maina":

  Поздравления за коментара Ви!

 7. 7 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#1] от "sofiiska_maina":
  То4но Така. Съгласен съм с теб по пове4ето то4ки.
  И още нещо-Още и е рано за президент, все още поляризира от колкото да обединява. Неможе да бъдеш популярен и успешен президент ако не обединяваш. Още малко да поуври и може да стане добър президент. А за 4итателите в България може и да не им е известно, 4е тя е като трън в окото на по4ти цялата американска преса, тъй като тя е крайно консервативна(което аз ли4но уважавам), пресата е най-меко казано либерална. По време на Кандидат Зам. Президентската ий кампания се откриха факти показващи безпрецедентна коалиция всред средите за масова информациа с план да я унищожат с неверни клевети.
  Това вклию4ва и педерастите от New York Times.


 8. 8 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#4] от "dunkan":
  "Tъпа4ка"?, "6-то дете"?
  Какъв ре4ник! Какви познания! И накрая каква самоувереност!
  Ти трябва да се казваш Ганьо!

 9. 9 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#3] от "luda_krava":

  4ул ли си някой от изказванията ий, или се водиш от CBS.
  Само либералите не я харесват, по-то4но умират от срах. Толкова са жалки.

 10. 10 Профил на robespierre
  robespierre
  Рейтинг: Неутрално

  Тук явно има доста привърженици на Сара Пейлин, но не се сещам защо. Какво толкова полезно е направила за САЩ, за да и се възхищаваме толкова. Моето мнение е, че дори и някои върли републиканци се кръстят тя да не стане президент, защото това ще е голям резил за Америка. Нищо лично, просто е ужасно тъпа.

 11. 11 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#10] от "robespierre":

  Нищо не е направила. В най-голямата криза, когато трябваше да покаже дали може да управлява поне един щат, се уплаши и подаде оставка като губернатор.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 12. 12 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  44% с положително мнение за Пейлън е маалко (около два пъти) преувеличено. Да не би Расмусен да е правил проучването? Хехехе.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 13. 13 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  За демократите ще е джакпот ако тя е републиканския кандидат за президент. За да победи Обама просто ще трябва да продължи да диша

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 14. 14 Профил на citoyen
  citoyen
  Рейтинг: 1274 Неутрално

  Чудесно е,че във Форума участват новопръкнали се американци,предполагам, но техните проблеми не са осбено вълнуващи-актуални за нашата действителност,поне сегашната. За тесните специалисти по САЩ може би да, но за мен не.Приемам това четиво като политическа светска сплетня.

 15. 15 Профил на subandhu05
  subandhu05
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ню Йорк Таймс все повече ми падат в очите. Значи образованите жени мразят Пейлин от чисто женомразие и завист? А не я презират напълно заслужено, понеже е малоумна и срами страната им по целия свят? Естествено, ако става върпос за жени, всичко се свежда до мистичната "женска природа," жените не могат да имат уважителни, логически издържани причини за мненията си.

 16. 16 Профил на munchо
  munchо
  Рейтинг: Весело

  Ето тук виждаме Сара Пейлин в обкръжение на съпартийци:

  http://www.myotherdrive.com/dyn/file/100.244908.11062010.03757.6a64fi/zzzzzzge.jpg

 17. 17 Профил на maxthornd
  maxthornd
  Рейтинг: 0 Любопитно

  Рейтингите си личат по изборите.

 18. 18 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#9] от "bag":

  Баг, научи се да пишеш с букви, а не с цифри!!! Боже, Боже, то наистина простотията ходи по хората....

 19. 19 Профил на napbon
  napbon
  Рейтинг: Неутрално

  В държава, в която кандидат-президентската кампания продължава 2 г, сума речи, интервюта, диспути, ограничен човек не можа да пробие. Като се прибави и биографията му, с предшестващи избирателни кампании за други постове, това е изключено.
  А че противниците му го изкарват полуидиот, не е причина да им се вярва. И Рейгън го нарочиха за такъв, и Буш младши. А последният беше рядък зевзек с разкошно чувство за хумор.

 20. 20 Профил на Господин Никой
  Господин Никой
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Това, че е привлекателна е достатъчно. Няма особено значение какви глупости говори или каква политика изповядва. В крайна сметка както българите така и американците слушат чалга с очите си. Политическата чалга е по-гнусна и от поп фолка. В САЩ, където живях 20 години, няма особено значение кой е начело (поне във външно-политически смисъл). Те си имат интереси и си ги следват последователно, макар понякога и с погрешни методи, които не им носят полза (Ирак напр.) Във вътрешно-политически план, системата е само-регулираща се. Така че по-добре да гледаме по ТВ тъпото лице на Сара, отколкото кошмарните физиономии на Аштън, Барозу или онова извънземно Ромпуй.

  Алеко си го е казал отдавна: "Всички политици са маскари". Колкото по-малко им обръщаме внимание и колкото по-малко разчитаме на тях, толкова по-добре. Америка е велика с това, че там хората отдавна са разбрали, че човек трябва да разчита на себе си и да не очаква от политиците да му решат проблемите. БГ-те и много други европейци (като гърци и италианци напр.) уви сме различни в това отношение.

 21. 21 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Защото са кухи лейки като нея..

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 22. 22 Профил на napbon
  napbon
  Рейтинг: Неутрално

  Никой,
  май трудно различаваш Алеко от героя му. Различни са по всичко, вервай ми.

 23. 23 Профил на Rael
  Rael
  Рейтинг: 680 Неутрално

  И аз не приемам аргументите на Господин Никой. Години наред в началото на прехода българските комунисти идзползваха този цитат от "Алеко", за да убедят избирателите, че като са всички политици маскари, по-добре да оставим старите, те поне са се ояли и по-малко ще крадат. На битово ниво това проработи и българите на първите избори си избраха "старите", та преходът им зацикли и загуби най-ценните години, най-силния импулс гражданска енергия.
  На американските десни кризата им идва от това, че в много отношения са леви. То не са социални политики, не е подпомагане, то е направо хрантутене на десетки милиони безделници - предимно черни, вероятно с цел да се пази гражданския мир. От джобните пари до наема, отоплението, храната... за всичко има програми и мнозина нямат никакъв стимул да работят. Ние това нещо не го познаваме: да можеш да си живееш в хубавото жилище, да си караш прилична кола, можеш да си имаш собствена къща или дори бизнес - това не е пречка да се получават помощи. Съответно за да мотивираш, трябва да обявиш такива заплати, че продуктът ти става неконкурентен на световния пазар.
  Вероятно затова част от американските избиратели харесват Палин и нейната автентична дясна платформа: по-малко правителство, по-малко помощи.

 24. 24 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#10] от "robespierre":
  Докато бешe Губернатор на Аляска е направила много за този щат. А след това е само полити4еска/идеологи4еска ли4ност.
  Така 4е какво е направила за страната е безмислен въпрос.
  Тя се харесва на болшинството, както и на мене с подрепа та си за политиката която е направила тази държава велика. А както либералите се мъ4ат да я социализират. Ако не я харесвах би било по-логи4но да си стоя в родината си.

 25. 25 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#10] от "robespierre":

  Мойто мнение съвпада стова на републиканците, 4е за сега тя не е подходящ кандидат за президент, но не защото е "тъпа"(стига сте си базирали мнението за нея от Курик-интервюто й по CBS), а защото е все още твърде поляризираща ли4ност.

 26. 26 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Любопитно

  До коментар [#11] от "|":
  Какво да управлява бе 4овек???????????????????????????


 27. 27 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#23] от "Rael":
  Правилно!
  А и хора като "коментар #13" размиват поллужителното наследство на държавата.

 28. 28 Профил на Господин Никой
  Господин Никой
  Рейтинг: 384 Неутрално

  Аз пък на свой ред не съм съгласен с Раел. БГ-те избраха комунистите и винаги ще избират подбните им, не защото Алеко е казал тези думи. Те, както и много други европейци, може да смятат всички за маскари, обаче парадоксалното е че смятат политиците за виновни за всичко. Там е разковничето. Както вече изтъкнах: "Америка е велика с това, че там хората отдавна са разбрали, че човек трябва да разчита на себе си и да не очаква от политиците да му решат проблемите." У нас хората чакат чудеса от я комунисти, я цар, я бат Бойко, я Гоце, и т.н.

  Разбира се, че разликата между такива гнусни хора като Доган, Първанов или Симеончо, от една страна, и някои от сегашните министри, от друга страна, е от земята до небето. Признавам, че не всички са маскари наистина. Но другият аргумент остава - колкото по-малко значение има кой е начело, толкова по-напред е една страна. Вижте Белгия, напр. Месеци е без правителство и това няма значение, защото машината работи. В Б-я всеки чака някой друг от горе...

 29. 29 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#15] от "subandhu05":
  Мразят я защото пове4ето високо одразовани жени са либерали, както и New York Times е ляв, либерален вестник, без да има никакъв баланс в съдаржаниети си.

 30. 30 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#18] от "Вели":

  Ако имаше поне малко въображение би разбрал защо използвувам 4.

 31. 31 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#24] от "bag":

  Какво конкретно е направила преди да се уплаши и пощаде оставка?

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 32. 32 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#29] от "bag":

  Да, повечето умни хора са либерали. Нормално е.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 33. 33 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#27] от "bag":

  Вземи научи правописа на майчиния си език поне.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 34. 34 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#26] от "bag":

  Да управлява щат.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 35. 35 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#15] от "subandhu05":

  Аз определям мнението си за вестник от статиите в самия вестник, а не от разни преразкази на случайни хора.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 36. 36 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#32] от "|
  Имаш грешка в разбиранията.
  Първо образован не зна4и умен!
  Второ, пове4ето убразовани мъже са консервативни!
  Що се късае за Аляска, направи си справ, няма нужда да ти отварям о4ите.

 37. 37 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#34] от "|":

  Тя управляваше Аляска много преди кризата, а като Губернатор на този Щат е со4ена като най-добрият до сега.

 38. 38 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#36] от "bag":

  Ти сега жена ли си или мъж? Защото определено не си образован.

  А за Аляска съм си направил справка. Малоумната Пейлин избяга точно когато стана напечено. А преди това назначи лобист във Вашингтон да крънка за повече федерални пари за Аляска. Велика фискална консерва

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 39. 39 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#37] от "bag":

  Да управляваше преди кризата и като дойде кризата избяга да прави милиончета като говори пред заблудени идиоти

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 40. 40 Профил на lomv
  lomv
  Рейтинг: Неутрално

  Сара наистина е нюкелар...
  И каква роля има в хамериканската външна политика? Ми колкото Румяна Желева имаше в бълхарската...

 41. 41 Профил на Curb Your Enthusiasm
  Curb Your Enthusiasm
  Рейтинг: 834 Неутрално

  Посредствена, но алчна и безскрупулна популистка. Събира тълпите и матр'яла с популистки лозунги и клишета, но няма грам идея за решаване на проблемите.

  Многократно я изобличиха в лъжи по време на изборите.

  "Успешен" губернатор когато нефта беше $150 за барел. Когато цената на нефта се срина и в Аляска стана напечено, заряза селския щат и започна усилено да кешира като набързо "написа" книга.

  Цвили срешу Вашингтон, но Аляска е на първо място по федерални помощи на глава от населението, уредени чрез нейните лобисти във Вашингтон.

  Била е кмет на град с население ...6000 души. Семейната им риболовна фирма фалира.

  Парадира с религиозност, морални и семейни ценности, а непънолетната й дъщеря забременя, и по-добре да си седи в къщи и да се грижи за най-малкото си дете с Даун синдром, вместо да прави ТВ шоута и да обикаля страната да събира пари за републиканците.

  Дар божи за демократите, всички тайно се надяват да се кандидатира за президент.

  Все пак признавам, че ми харесва като жена.

 42. 42 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#38] от "|":
  Има ли зна4ение от полът ми?
  Как стигна до заклю4ението, 4е не съм образован?

 43. 43 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#42] от "bag":

  Личи си по правописа на родния ти език.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 44. 44 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Накратко казано, Пейлин не е никакво гризли, нито пък булдог, а най-обикновен quitter

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 45. 45 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#44] от "|":

  s/булдог/питбул/

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 46. 46 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Любопитно

  До коментар [#43] от "|":
  Не съм първа писта по български правопис,
  но това зна4и ли 4е съм необразован.

 47. 47 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#46] от "bag":

  Да, значи.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 48. 48 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Весело

  До коментар [#47] от "|":

  Това което зна4и, е 4е си много ограни4ен!
  По всяко едно време има само около 6 мил. души с българско образование, докато останалото население на земята имат друга база!

 49. 49 Профил на stefanopoulos
  stefanopoulos
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#7] от "bag":

  "А за 4итателите в България може и да не им е известно, 4е тя е като трън в окото на по4ти цялата американска преса, тъй като тя е крайно консервативна(което аз ли4но уважавам), пресата е най-меко казано либерална."

  Не знам чанто ти каде живееш и колко си запознат - очевидно не си особено запознат с американските медии. Не е въобще вярно твърдението че пресата е либерална. Ти сигурно на такива си попадал само. Трън в очите е заради глупостта си и остарелите виждания, а не защото е супер сполучила. Кои точно консервативни мнения ти споделящ със Сара? Искаш всички да цитираме библията с пистолет в ръка ли? Или да се вдигнем на въстание срещу чернокожия "роб", който според такива като тебе даже не е роден в САЩ ли? Не мерси, твоите възгледи не трябва да се налагат никога!

 50. 50 Профил на Valentina Chelebieva
  Valentina Chelebieva
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Мисля,че Сара е лицемерка.Ако е толкова морална и консервативна защо допусна непълнолетната и дъщеря да роди извънбрачно дете.Не мисля ,че е добра майка като е зарязала увреденото си дете и е тръгнала да си вее байраците по митинги.Не одобрявам жените, родили повече от 2 деца, безотговорно е-само циганките го правят,за да взимат помощи ,използвайки горките си деца.Не бих и гласувала доверие да ми бъде президент.Не виждам защо да го правят и братята -американци.

 51. 51 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#48] от "bag":

  Незнаенето на правописа на родния език показва необразованост. Независимо колко хора пишат на съответния език.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 52. 52 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#49] от "stefanopoulos
  Факта, 4е не осъзнаваш 4е пресата е либерална зна4и 4е ти самият си либерал.
  Всеизвестно е 4е New York Times, Washington Post, Chicago Tribune, Los Angeles Times са либерални вестници. Бидейки, голями магнати, особено New York Times, те предоставят пове4ето от съдаржанието в малката локална преса из Щатите.


 53. 53 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#51] от "|":
  В България съм поден, но български не ми е първият език, идва на равно втори/трети.

 54. 54 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#52] от "bag":

  Washington Post е либерален? Хехехе. Хохохо.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 55. 55 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#54] от "|":
  Нямям думи!

 56. 56 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#55] от "bag":

  Знам, така сте фундитата, все ви липсват думи. Затова и харесвате Пейлин, и тя като вас лесно остава без думи

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 57. 57 Профил на BohrMottelson
  BohrMottelson
  Рейтинг: 616 Неутрално

  До коментар [#40] от "lomv":

  Румяна Желева е направо класи над Сара.
  Даже и хора в дълбока кома имат повече мозъчна активност от Сара. Кучето ми е по-умно от Сара.

  В този ред на мисли.... къде ли можем да наредим по интелект привържениците на Сара?

 58. 58 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Обаче самият факт, че някакви хора си падат по нея, говори лошо за нивото на американската нация.
  Между другото, можете да ми се смеете колкото си искате, но за мен фактът, че изборите в САЩ са точно през есента на 2012 е малко или много свързан с календара на маите и предсказанията им за влизане в нова ера.
  И каква е бъде тя ще зависи изцяло от избора на хората.

  Е, ние в БГ пак ще си се влачим на опашката и у нас избори ще има, но само ако междувременно не е дошъл края на света

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 59. 59 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#58] от "liliakostova":

  Поне не я избраха. Докато вие избрахте Бойко Борисов.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 60. 60 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Мислех си, че интелигентните хора не генерализират.
  Аз не съм си избирала Бойко Борисов.
  Всъщност всички нормални хора, които живеят в България и се опитват да вършат нещо смислено в нея, заслужават основно възхищение.

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 61. 61 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 624 Неутрално

  А не да ги обвиняват, че имат за съграждани основно примати.

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 62. 62 Профил на james1
  james1
  Рейтинг: 316 Неутрално

  За американските дебили такива "политици" .

 63. 63 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  До коментар [#60] от "liliakostova":

  T.e. ти не си интелигентна?

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 64. 64 Профил на ba
  ba
  Рейтинг: 286 Неутрално

  Абе не си джвакате Гоце,ченгето дето го избрахте, ами Сара Пейлън ви е проблемът.

 65. 65 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 572 Неутрално

  @ваг - Моля Ви,
  стига, вижда се, че езика на Кирил и Методий не ви се отдава.. С цифрата 4 се означава число, а не буквата Ч.
  Обикновено неграмотните тинейджъри упорито употребяват 4, също и думата " Мноо яко, копиле"
  Не, не съм учител по БГ език..

  @Ва - Г-не, никога не съм гласувал за изнасилчика и убиец на защитени животни, та мерете си думите, преди да ги постнете.
  А Сара П. е куха лейка като Боко Тиквата.

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 66. 66 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#1] от "sofiiska_maina":

  И от мен поздравления за коментара!

  Bag, сам/а знаеш с левеещи на глава не се излиза

  Ако няма друго, за Ч-то ще се 'фанат...

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 67. 67 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1034 Неутрално

  Забавно е, че най-омразната за фундитата жена също е била женена само за един мъж и има 5 деца. Е, не е родила дете с Даун (и не го е изоставила да ходи да говори по разни сборища), нито пък дъщерите й са забременели в училище. Явно е, че в Пейлин белите боклуци виждат сродна душа

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 68. 68 Профил на ivanchoLA
  ivanchoLA
  Рейтинг: 1291 Весело

  А господа не вълнува никого от образованите и интелегентни хора ... тая е бетер white trash ... просто цепи много смешни глупости и в САЩ, като в БГ медиите, като хванат лаино и право във вентилатора за по весело, щото добри новини не носят гледаемост/читаемост ... поредното междоизборно шоу да отвлича вниманието. След цирковете които прави на презисдентските избори, Републиканците съвсем ще се самозатрият ако пак я пуснат, ако не вярвате питаите Макеин.

  #notmypresidentAmericans strive for excellence, Europeans for mediocrity ... да не би цоциализъм играло, не би чудо видяло (c) ivanchoLA2012
 69. 69 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 748 Неутрално

  До коментар [#9] от "bag":

  Човече, говориш за Сара Пейлин - същата, която не можа да отговори на въпроса какви вестници и списания чете и която каза, че има опит в международните отношения, защото от Аляска може да види Русия.

  Моля ти се, спри да се излагаш.

 70. 70 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 748 Неутрално

  До коментар [#19] от "napbon":

  "А че противниците му го изкарват полуидиот, не е причина да им се вярва. И Рейгън го нарочиха за такъв, и Буш младши. ....."
  --------------------------
  А Буш младши беше гений на мисълта и остави икономиката в невиждан просперитет, и съвсем не докара световна криза.

 71. 71 Профил на Гогич
  Гогич
  Рейтинг: 1181 Весело

  http://www.ebaumsworld.com/audio/play/1044661/

  ето я Сара в целия й блясък --- аудио

 72. 72 Профил на Гогич
  Гогич
  Рейтинг: 1181 Весело
 73. 73 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 658 Неутрално

  Преди 30 години същите хора пишеха същото и за Рейгън.
  "Нищо ново под слънцето"(да ме извинява ... за цитата).
  И тогава имаше едно либерално мекотело - Картър, с опонент, определян с най-различни термини.
  Опонента смаза "империята на злото" и утвърди САЩ безапелационно, като номер 1.
  Историята се повтаря.

 74. 74 Профил на ivanchoLA
  ivanchoLA
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#73] от "Иван Петров":

  Да и сега сички, особено в Кали, сърбаме попарата от всичко дето Реигън е "направил" ...

  #notmypresidentAmericans strive for excellence, Europeans for mediocrity ... да не би цоциализъм играло, не би чудо видяло (c) ivanchoLA2012
 75. 75 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 624 Неутрално

  И коя империя на злото ще смаже гризлито?

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK