Израел разреши вноса на автомобили в Газа за първи път от 2007 г.

Израелски военни патрулират на границата с ивицата Газа

© Gil Cohen Magen, Reuters

Израелски военни патрулират на границата с ивицата ГазаИзраел разреши вноса на леки коли в Газа за първи път от 2007 г. Това съобщи израелската армия, цитирана от "Франс прес".


Първите автомобили ще преминат тази сутрин границата на контролно-пропускателния пункт Ерец. "Вносът на автомобили за палестинския частен сектор е за първи път след насилственото завземане на властта от "Хамас" през юни 2007 г. в Газа", гласи съобщението на армията.


Подложен на натиск от международната общност, Израел облекчи ембаргото над Газа. Израел разреши вноса на стоки с цивилно предназначение след смъртоносното нападение на израелските военноморски сили срещу флотилия с помощи на 31 май край брега на палестинската територия, припомня "Франс прес". След това разреши вноса на строителни материали за проекти на международната общност, одобрени от палестинската власт.


Все още остава в сила морската блокада, за да не се допуска внос на оръжие и военна техника в Газа, посочва "Франс прес".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (70)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на boniperti
  boniperti
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Дупнишките джамбази да почерпят!

 2. 2 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  А сега за благодарност и в името на мирния процес, "Хамас" ще изстреля двеста ракети по израелски градове и ще обяви на всеослушание, че е постигнал голяма победа. След ответния удар обаче по CNN ще гледаме кадри на ревящи мангали питащи "Защо?"...

 3. 3 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Явно, че много държат хазарите в Израел...да има мир с палестинците!!!Защото се готвят за ...война с Иран!!!???Затова правят тези ...отстъпки!!! Иначе...никога няма да допуснат ...тези работи!!!Знаем си ги ...ние хазарите!!!

 4. 4 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Любопитно

  До коментар [#3] от "ebter":

  Кога ще ходиш към Сириус?

 5. 5 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Аааа, Аналиен и ...ти ли си ..тука? Да, "те" винаги могат да "удрят", защото са "хора" на ешкеназитата от ..Израел и им плащат от там!!!На Израел им трябва ...разширание на територията и...хоп уж ги нападнали с ...ракети от "платените си слуги"! То всеки разбира, че от тези нападения няма полза, има само ...Израел! Е тогава какви са тези, които уж нападат??? Ами хазарски подлоги! Това е!!! А самите евреи в ...Израел са против тези, правещи се на евреи! Искат да се махнат от Израел ционистите, които нямат нищо общо с ...истинските евреи!!! /Искат също така ...такивата като Алиен ...да се махнат от ...България!!!/ Стига си защитавал тези сатанисти бре!!! Явно и ти си от ...тях! Хазарин такъв, правещ се на евреин!? Сега модернатора със сто процента ...ще ми побелее надписа...сигурно? Но поне си казвам истината/тоест пиша истината, такава каквато е!/

 6. 6 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  “Евреинът не се задоволява само с дехристиянизация, той разрушава Католическата и Протестантската църква (и особено Православната, б. пр.), той провокира безверието, но същевременно натрапва своето схващане за света, морала и живота на онези, чиято вяра той разрушава. Така евреинът осъществява своята заветна цел: унищожаване религията на Христос!”
  Лазар още пише в същата книга: “Най-голямото завоевание, което евреите някога са постигали, е направено със силата на златото. Те станаха господари на довчерашните си господари – сега евреите ги владеят. За евреина любовта към златото не подлежи на съмнение и обсъждане!”
  Лондонският вестник Jewish World от 15 март 1923 г. отбелязва: “В основата си юдаизмът е антихристиянски!”
  Бенджамин Дизраели (1804-1881) е първият и единственият министър-председател на Англия от еврейски произход. През 1858 г. той написва книгата “Лорд Джордж Бентинк: Политическа биография” На стр. 357 Дизраели пише следното: “Народът на Бога сътрудничи с атеисти; най-умелите в натрупването на имоти именно те са съюзени с комунистите; тази особена и избрана раса, държи в ръцете си цялата измет и всички низши касти на Европа! И всичко това е, защото те желаят да унищожат това противно християнство, чиято тирания те не са могли повече да търпят!”

 7. 7 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 418 Весело

  До коментар [#3] от "ebter":

  Ама,ebter,ти нали си наясно,защо хазарите приемат юдеизма.Да,защото тюркската управляваща династия отказва да приеме православието или исляма,така че твоите далечни роднини-тюрките са виновни за силата на Израел в момента

 8. 8 Профил на pipeto
  pipeto
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Пешо Джантата пита отде да вземе виза за Палестина. Сега щял да ходи към ул.Козлодуй и на ул. Симеон - там арабеските му обещали почти безплатно съдействие.

 9. 9 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Талмудът – тайната книга на юдаизма

  Повечето християни вярват, че евреите следват единствено Стария Завет на Светата Библията и отхвърлят Новия Завет. Истината обаче е в тяхната “истинска библия” – Талмудът. В еврейската книга “Мицбеа” се казва, че “няма нищо по-върховно от “Свещения Талмуд!”
  Талмудът се състои от 63 книги и те често са печатани в 18 големи тома. Талмудът е бил написан от равинските мъдреци между 200 и 500 г. сл. Хр.
  “НИКОГА НЕ ПРОЩАВАЙ - НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ” - ТОВА Е ДЕВИЗЪТ НА ЮДАИЗМА.

 10. 10 Профил на znaesht
  znaesht
  Рейтинг: 652 Весело

  Сириус далече..... към най-близката психиатрия обаче е наложително!!!! Нямали тука на форума милосерден психиатър или поне психотерапевт?..... Ебтера съвсем го е закъсал явно..... след пролетното обостряне на симптомите, явно и есенното го друса силно.....

 11. 11 Профил на Fanetti Mazakura
  Fanetti Mazakura
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Продавам Кадет 86г. в идеално състояние за кола-бомба.

  BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria,(от Wikileaks)
 12. 12 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Кранк, много знаеш??? Мойте "тюрки"...добре, ами не са ли и ...твойте???Защото прабългарите са също "тюрки"! Или и ти се ...заблуждаваш с тези фалшиви писания...че са иранци???Ха ха ха!!!През трети век е написано...за прабългарите в едно древно писание от римската епоха, ...че прабългарите или по-точно тюрките ...са потомци на най-големият син на ...Ной!!!Куманската конница при прабългарите са си...направо турци!Защо не показват ...пратурският език, защо не показват пратурската писменост???На тези въпроси отговор ...нямаш нали??? За вярване или не, това е поставено на входа на най-голямата синагога във Филаделфия. Може ли някой да си представи такъв изпълнен с омраза лозунг на входа на някоя християнска църква? Привържениците на юдаизма са 100% противоположни на тези, които прегръща християнството.
  Докато християните следват Десетте Божи заповеди, евреите следват 613 заповеди на Талмуда. ГОЛЯМАТА ТАЙНА е колко са всъщност заповедите, които евреите изпълняват?
  Осем папи са осъдили Талмуда. Мартин Лутер, основателят на протестантството, прeдписва да се изгаряне. Папа Климент VIII обявява: “Нечестивият Талмуд, кабалистичните и другите отвратителни книги на евреите по такъв начин са напълно осъждени и те трябва винаги да останат осъдени и забранени, а изпълнението на този закон трябва постоянно да се съблюдава.”

 13. 13 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално


  Какво пише в Талмуда за християните

  Талмудът поддържа, че само евреите истински човешки същества, а езичниците са “гоим”, които са на едно ниво с говедата и другите животни. Шокиращо наистина, но такъв е точният текст в откъси от различните книги на Талмуда:
  Санхедрин (Съдилища) 59 a: “Да убиеш гой (езичник) е като да убиеш животно.”
  Абода Зара (Идолопоклонство) 26 b:”Най-добрите от езичниците трябва да бъдат избити.”
  Санхедрин 59 a: “Този гой, който надзърта в закона е виновен за смърт.”
  Либре Давид 37: “Да се споделят нещо с гои относно нашата религия би било равнозначно да се убият всички евреи, ако гоите узнаят какво учиме за тях, те незабавно ще ни избият.”
  Йебамот (Сестрите в Закона) 11 b: “Сексуалното сношение с малко момиче е разрешено, ако то е навършило три години.”
  Санхедрин 105 аb: “Иисус е развратничил с глупаците си.”
  Гитин (Книжка на разводите) 57а: “Иисус е в ада и е наказан да бъде варен във врящи изпражнения. Християните също.”
  (ЗАБЕЛЕЖКА: Силната омраза на евреите към Иисус Христос е ясно изразена в Талмуда, където той много силно възхвалява мъчението и разпъването на Иисус. Той добавя, че Христос е заслужил четири вида крайно жестока смърт. В Талмуда се казва, че Иисус заслужава да бъде потопен до мишниците в изпражнения и тогава задушен, а в гърлото му да се излее горещо олово, за да изгорят Неговите черва, да се пребие с камъни или да се обезглави!)
  Шабуот Хагахот (Клетви) 6 d: “Евреите могат да полагат лъжливи клетви, като използват увъртания при подбора на думите.”
  Зохар 1, 160 а: “Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християните.”
  Хилкхот Акум X, 1: “Не спасявай гоите, изпаднали в смъртна опасност.”
  Хилкхот Акум X, 1: “Не оказвай милост към гоите.”
  Хошен Хамишпат 388, 15: “Ако се докаже, че някой е дал парите на израелитяните на акум (звездопоклонник), то най-благоразумно е той да бъде изчистен от лицето на земята.”
  Хошен Хам. 266, 1: “Евреинът трябва да задържи за себе си това, което е намерил и принадлежи на акум. Който върне изгубена собственост (на езичниците), греши против Закона като увеличава силата на нарушителите на Закона. Похвално е обаче да се върне изгубена собственост, ако това се прави от почит към името на Бога, а именно, ако така християните ще възхвалятят евреите и ще погледнат на тях като честен народ.”
  Хошен Хам. (156, 5 Хагах): “На евреина е позволено да отпуска заеми на акум, да прави сделки с него, за да го измамва и да му взема парите. Богатството на акум се разглежда като обща собственост и принадлежи на този, който пръв успее да го отнеме.”
  Сота (Жена, заподозряна в изневяра), 12а: “За истински праведния евреин парите са по-скъпи даже от неговото собствено тяло.”

 14. 14 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#7] от "krank":

  Ама те отдавна руски учени доказаха, че всъщност само тюркската династия приема юдаизма, не и масата хазари, обаче кой да чете?

 15. 15 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 800 Весело

  До коментар [#9] от "ebter":

  ей, много учен ебтер, даже цели 63 книги, и то на староеврейски прочел. Риспйект!

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 16. 16 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 418 Весело

  До коментар [#12] от "ebter":

  Не,не позна!"Пра"българите са сарматски народ,нае тюркски!И ти ли четеш редовно"Османска история за пантюркисти-онанисти"?Седни си! СЛАБ 2!!!

 17. 17 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 418 Весело

  До коментар [#12] от "ebter":

  Ааа,не така с езиците!Той и Никола Анелка говори френски,но не е французин

 18. 18 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#13] от "ebter":

  Куманите майка са вторично тюркизирано индо-европейско племе. Тоест - индоевропейци приели тоюрксия номадски бит поради стечение на обстоятелствата. Всички извори ги описват като високи, светлокоси и светлооки хора, а не като кривокраките, ниски и злобни огузи на които толкова се кефиш. Виж сега, имаш един проблем - това тук е форумът на "Дневник" и шансът да плющиш глупости без някой да ти опонира е минимален. Тук хората са по-различни от тези в кварталната кръчма...

 19. 19 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 418 Весело

  До коментар [#12] от "ebter":

  ebter,виж своите предци-монголоидните тюркиКуманите са тюркизиран индоевропейски народ с тюркска управляваща династия-Ашина/може би рептили или анунаки/!

  http://vbox7.com/play:274b3a40

 20. 20 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Защо Нeтурей карта е против държавата Израел?
  СЪБОТА, 22 АВГУСТ 2009 20:00 BASEL ДОКУМЕНТИ

  Текстът, който предлагаме в нашия сайт, е представяне, направено от самата организация Нeтурей карта. Освен с това име организацията се представя и като „Евреи, обединени срещу ционизма”. Нeтурей карта отстоява възгледа, че евреите не могат да имат своя държава до идването на Месията. Нeтурей карта е арамейски израз, означаващ „пазители на Града”. Името Нeтурей карта произлиза от случка, в която равин Йехуда Ха – Насси (равин Юда принцът) изпратил Равин Хийя и Равин Аши на обиколка с цел проверка. В един град те пожелали да видят „пазителите на Града” и градската гвардия се показала пред тях. Тогава те заявили, че това не са пазителите на града, а неговите унищожители. Това накарало жителите на града да попитат кои тогава са пазителите на града. Равините отговорили: „Тези, които преписват текстове, и учените”, отпращайки ги към Псалмите, глава 127 (Ерусалимски Талмуд, трактат Хагига, 76).Нетурей карта е името, което приема група ортодоксални евреи в Ерусалим, които отказаха (и все още отказват) да признаят съществуването или властта на т.н. „държава Израел”. Те считаха (и все още считат) за важно да изразяват публично своята позиция – позицията на Тората и на достоверния, неподправен юдаизъм.

  Движението е основано в Ерусалим, Палестина през 1938 година, като се отцепва от Агудас Израел. Агудас Израел е основана през 1912 година с цел борба срещу ционизма. Постепенно съблазнявани от пари и чест, привържениците се продават на „Златния телец” на ционизма. Тези, които предпочитат да поддържат вярата си и да продължат борбата срещу ционизма, се отделят от Агудас Израел и сформират общности.
  През годините много активисти и последователи на Нетурей карта се установяват извън Палестина. Някои от причините тези хора да изоставят страната, в която те и техните семейства са живели поколения наред (преди основаването на незаконната т.н. „държава Израел”), включват: идеологически отказ да живеят под нелигитимен разколнически „израелски режим”; това, че биват осъждани на изгнание, заради желанието си да останат независими от незаконния еретически режим; невъзможността да живеят нормален живот, тъй като те и семействата им непрекъснато биват тормозени, нееднократно пращани в затвора и много пъти дори физически тормозени от ционистките агенти и полиция. Тази диаспора се изразява в появата на много учреждения на Нетурей карта на международната сцена. Те включват синагоги, образователни институти, издателски къщи и организации. Учрежденията в Ню Йорк включват три синагоги в Бруклин, а организациите включват Приятели на Ерусалим в Ню Йорк.
  Нетурей карта не е, както обикновено се твърди, малка секта или екстремистка групировка на „ултра-ортодоксални” евреи. Нетурей карта не е добавила, нито премахнала каквото и да било от писания и устния закон на Тората. Нетурей карта се бори срещу промените и посегателствата на политическия ционизъм през изминалия век. Напътствани от равините в нашето съвремие и под вдъхновяващото водачество на бившия лидер равин Амрам Блау, Нетурей карта отказва да признае правото на когото и да било да основе „еврейска” държава през последните години на изгнание.
  Има хора, които правят опити да омаловажат Нетурей карта и убежденията им спрямо Тората. Такива опити са правени много пъти, като се заявява, че Нетурей карта е група на малцинство, която, сравнена с други еврейски общности, дори е незабележима от гледна точка на броя последователи.
  Името Нетурей карта е име, обикновено давано на хората, които редовно се молят в синагогите на Нетурей карта (в Ерусалим, Лондон, Ню Йорк и др.), хората, които учат или пращат децата си в образователни институти, ръководени от Нетурей карта, които участват активно в мероприятия, събирания и демонстрации, организирани от Нетурей карта. Въпреки че броят на семействата, които може да бъдат определени като членове на Нетурей карта, е сравнително малък (няколко хиляди), броят на ортодоксалните евреи, които защитават антиционистката идеология, с която Нетурей карта е известна, възлиза на стотици хиляди.
  Нетурей карта се противопоставя на т.н. „държава Израел” не защото тя действа светски, а защото цялостната концепция за суверенна еврейска държава противоречи на еврейския закон.
  Всички велики равини, които в съответствие с еврейския закон се опълчват срещу ционизма в неговата първооснова, не го правят заради светския начин на живот на ционистките лидери или дори заради противопоставянето им на завещаното от Тората и пренебрегването на нейните ценности и обичаи, но заради факта, че цялостната концепция на еврейската държава е в пряко противоречие с основите на юдаизма.
  Порицанието и изолирането от всичко, свързано или присъединено към т.н. „държава Израел”, се основава на Талмуда – ключовата догма на устната традиция, низспослана на Мойсей от Господ в планината Синай. Свещената книга Талмуд учи, че евреите не трябва да използват човешка сила в името на основаване на еврейска държава преди идването на всеобщо приетия Месия (от къщата на Давид). Нещо повече – в Талмуда се посочва, че е забранено да въставаме срещу народите и че трябва да се запазим като лоялни граждани, да не правим опит да се отървем от изгнанието, в което Бог ни е изпратил.
  На евреите не им е позволено да вземат надмощие, да убиват, да вредят на други хора или да ги унижават, както не им е позволено и да вземат участие в ционистките инициативи, в техните политически игри и техните войни.
  Нетурей карта забранява всякакъв вид съучастничество с т.н. „държава Израел” или с който и да е от нейните привърженици. Последователите на Нетурей карта не вземат участие в „израелските” избори, нито пък се възползват по какъвто и да е начин от Битуах Леуми (социалните осигуровки), а образователните институти на Нетурей карта отказват всякакъв вид финансова подкрепа от образователното министерство в страната.
  Ционистката държава наема на работа високопоставени равини и използва религиозните общности, за да си изгради религиозен имидж. Тя изучава Тората с изменено тълкувание с цел думите да придобият националистически нюанси. Нашите равини безброй пъти са заявявали, че не е от особено значение кои личности или партии ще управляват ционистката държава, защото самото основаване и съществуване на държавата е осъждано и неодобрявано.
  Истинските евреи остават верни на юдаизма и не са осквернени от ционизма.
  Те са против това арабите да бъдат прогонени от домовете им и да бъдат лишени от собствената им земя. Според Тората, земята трябва да им бъде върната.
  Нетурей карта не одобрява системното прогонване на древни еврейски общности от родината им, проливането на еврейска и нееврейска кръв в името на ционисткия суверенитет, както и е привърженик на мирното трансформиране на ционисткия закон в такъв с неционистка същност.
  Съобразно еврейския закон, Тората има последната дума. Няма такова нещо като мнозинство от евреи, които са такива по рождение и може да изменят еврейския закон по какъвто и да е начин. Всъщност дори най-великият равин, или както пише Маймонидес – „най-великият пророк”, няма никакво право да изопачи или промени дори една буква от Тората.
  Равинът Блау преди смъртта си прави кратко изявление, в което казва, че ако ООН направи ционистката държава свой член, тя обрича еврейския народ на сериозна несправедливост. Нетурей карта се надява, че тази огромна грешка ще бъде поправена при първа възможност. Последователите на Нетурей карта съжаляват, че ционистката държава си е присвоила свещеното име „Израел” и че често си позволява да говори от името на еврейския народ и да предприема действия, които в последствие са за негова сметка. Единствено тези равини, които не са били засегнати или заразени от отровата на ционизма, може да бъдат считани за духовни лидери на съвременното еврейство.
  Светът трябва да знае, че ционистите незаконно са си присвоили името Израел и че нямат никакво право да говорят от името на еврейския народ!
  PS.Бележка на ЦБИ. Вижте и чуйте клипа на нашия сайт.
  Превод от английски: Миглена Чаушева

 21. 21 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 470 Неутрално

  дано да се нормализират нещата,от сърце им го пожелавам на двата народа

 22. 22 Профил на znaesht
  znaesht
  Рейтинг: 652 Весело

  Сириус далече..... към най-близката психиатрия обаче е наложително!!!! Нямали тука на форума милосерден психиатър или поне психотерапевт?..... Ебтера съвсем го е закъсал явно..... след пролетното обостряне на симптомите, явно и есенното го друса силно.....

 23. 23 Профил на somebody0
  somebody0
  Рейтинг: Неутрално

  С какво ще ги купуват?! Там нали няма икономика, нямат доходи?!

 24. 24 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#20] от "ebter":

  Това не е интересно, по-добре дай за жертвоприношенията на деца, които евреите правят в мазетата на Пентагона, който за това е с такава форма.

 25. 25 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Ееее, да се надявам, че на много хора..нормални, пак повтарям...само нормални...ще разберат същността на уж еврейството! И фалшивите уж евреи, които командват ...САЩ, Англия и ...Израел! "Те" нямат нищо общо с ...еврейството! "Те" използуват наименованието и името ...евреи и еврейство! "Те" са просто едни хазари, които искат да завладеят ...светът с измама и грабителство!!!Това е!!!"Те" същите ...заповядаха да се ..взривят кулите в Ню Йорк ...отдолу,/иначе как ще се срутят/, "те" заповядаха да се нападне Ирак и Афганистан! "Те" ...разпространяват в целият свят...наркотици, ...защото всички са "гои", тоест животни! Кой вярващ в бога, ще заповяда да ...се тровят хиляди и ...милиони хора и ...да се превръщат в ...наистина животни, освен ...гояджиите!!! Ако и Вие...нормалните хора ...не го разбирате...значи, вече сте започнали да ставате ...не много нормални!!!Това е истината и самата истина!!!"Те" пак същите измислиха ...финансовата световна криза...за да умрете от глад и да ...изнемогвате! "Те" просто заповядаха да не Ви са ...дават пари! Това е!!! По този начин ...няма строителство...няма фабрики и заводи! Няма и ....земеделие, защото навсякъде в определен период...трябва да се ..финансира! Затова пак "те" ви пускат разработените в лабораторийте птичи грипове, свински и нез нам какви си, ...като стигнеш до СПИНА! Всичко е изкуствено и ...водено от тези от "тях" измислени закони, а ...именно че Вие всички сте "ГОЯ"-животни!!!РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ СЕТНЕ!!!

 26. 26 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 418 Любопитно

  До коментар [#25] от "ebter":

  ebter,замислял ли си се,че могъщите уж евреи-хазари-рептили знаят,че ти знаеш за тях?Те контролират глобалното интернет пространство!

 27. 27 Профил на boniperti
  boniperti
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#25] от "ebter":

  Всичко хубаво, ама щом ние сме животни, ти какъв си?

 28. 28 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Алиен от №24, ...ти се смееш, но това е така!!!Дори в ...България са правили/сигурно твойте предци/, има записан случай в българската история! Където К. Стоилов защитавал едни евреи от Врачанско ...за жертвоприношение на българско дете! Но разбира се /възпитаникът на Париж-обикновено все ги посвещават ...сигурно случайно ...все в масонство/ ...правовистът Стоилов ...защитава успешно ...евреите! И битият си е бит, такованият...такован, а убитият ...убит! Българското семейство остава с ...пръст в устата! Пак този Стоилов е ...минстър при Стамболов. После и министър-председател на България!!!:/Ако Вие си мислите, че просто хей така всеки ...става министър-председател...много се лъжете. Трябва да е ...доверен човек...на кого???На тези ...които искат да ..управляват целият свят! А кои са тези??? Ами сами си отговорете, за всеки случай не съм ...аз!

 29. 29 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До №27,....просветен! Разбра ли какъв съм???В истината! Затова знам много неща, които Вие...незнаете! Това е и толкоз!

 30. 30 Профил на sub-zero
  sub-zero
  Рейтинг: 418 Любопитно

  До коментар [#29] от "ebter":

  Затова знам много неща, които Вие...незнаете! Това е и толкоз!
  ----------------------------------------------

  Да не си масон 33 степен?

 31. 31
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 32. 32 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До №26, ..."те" дори очакват ...това!Знаят, че ще се появи някакъв ...подобен!Предполагам...дор ще ме следят ...тайно! Нали ...това им е работата! Но такъв като мене.../има висша сила, която ги пази...и това е ...اللّٰه / Не се ...страхувам, ...какво е ...да умреш, или да те убият? Еее ами сигурно като всички ...и аз ще си умра! Не ме е страх! Но се боря ...против злото в този свят!!!Имам поема, която не ...става за печатане и разпространение, кой ще чете по това време "такива глупости"? Някой път я пускам ...по форумите..."България в краят на двадесети век" се казва! Имам и приказки, които...не знам дали ...ще ги пускам? Имам книга ...казва се "Ключът на злото", нея я ...искам да разпространя, но...сигурно няма да имам толкова средства ...за това! Като си помислиш, че почти излишни!? Та не знам, ...сигурно е по-лесно...тук да показвам истината!? И ...аз не знам! Един обикновен човечец съм си! Какво да правя! Просто така разбирам ...живота! Тук скоро дадох сумати пари...за поправка на колата си. От тези дупки ...аман!Имам опел корса 97 модел-1,2. Поне е икономична.

 33. 33 Профил на znaesht
  znaesht
  Рейтинг: 652 Весело

  ДО КРАНК № 30: Не! Той е с 37,6 С температура! Хазарите са го идентифицирали вече, че ги е разобличил и са приели решение да го ликвидират със свински и птичи грип и за по сигурно и със СПИН.... На всички се препоръчва да надянат по 1 презерватив екстра ларж на главата си за всеки случай до преминаването на опасноста!!!! На всички незаразени успешна седмица....на другите бързо оздравяване

 34. 34 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#6] от "ebter":

  ти си болен бе. Викаш освен дехриастинизиране (каквото и да рече) разрушавали и християнските църкви?

  Бе да ти е минавало през акъла, че и Христос и вси те апостоли са били евреи?

  Дневник, разкарайте таз малоумна визия!
 35. 35 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Цецо от №34, ти явно си младо момче, затова така ...пишеш? явно ...не си прочел Нетурей карта, затова пишеш ...такива глупости. Сегашните "уж" евреи нямат нищо ...общо с истинските евреи! Това е първо! А второ...по принцип евреите ...не харесват и са против ...Христос, защото той е ...конщунствувал с ...бога, като се представил за негов син! И е ...тръгнал против техните обичаи и ...разбирания, които са спазвали от ...векове! Но нейсе...нали така разбираш нещата...продължавай така да ги разбираш!!! А нека ...такъв като мене...пак да си бъде..."уж" болен???

 36. 36 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Разстроено

  До коментар [#3] от "ebter":

  Много е западнало здравеопазването в България, много!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 37. 37 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До №36, аа ...и ти ли се появи! Само и ти...липсваше! Само ...не моля те ...с тези глупости...като сигурно ти е много мека пишката и тем ...подобни!Все ...пак тук се ...имаме за интелегентни хора! "Те" и колкото и да ме "критикуват"...все по нещо научават!!!???

 38. 38 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Разстроено

  До коментар [#36] от "VеnRus 2008":

  И аз това разправям, ама не ме слушат...

 39. 39 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Весело

  ебтер, трябва да намалиш четенето на сайтове от рода на http://der-stuermer.org/ и други подобни, защото очевидно не ти се отразяват добре.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 40. 40 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Любопитно

  До коментар [#37] от "ebter":

  В крайна сметка мека ли ти е или да?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 41. 41 Профил на muncho
  muncho
  Рейтинг: 513 Любопитно

  "Вносът на автомобили за палестинския частен сектор е за първи път след насилственото завземане на властта от "Хамас" през юни 2007 г. в Газа"
  И кого си мислят че ще излъжат евреите, като повтарят една лъжа 1024 пъти? И децата знаят че Хамас дойде на власт с избори.

  Иначе сега е момента ционацистите дето все мрънкаха как палестинците "не работели" ами вдигали интифади, да обяснят как се прави икономика под блокада - без нищо да влиза и излиза, включително строителни материали и транспортни средства.

 42. 42 Профил на maya2
  maya2
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#35] от "ebter":

  нямаш абсолютно никаква идея от юдеизъм, ама грам даже.
  и говориш толкога глупости, че ми се зави свят.

 43. 43 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Еееех, Венче..Венче! Сигурно ...очакваше да ти ...напиша...ела при мене, за да я пробваш!? Но ..не, аз си имам жена и ...дете! Не влизам ...в такива спорове, които не са "много морални"! Извинявай, ...но не очаквай отговор!!!Ако си ...забелязала ...при мойте коментари...аз винаги се ...стремя да защитавам...слабият и добрият-човек, животно и природа! Закачай се с някой ...друг, като... Алиен например! По би ти ...подхождало! По принцип...защо се заяждате с мен...и аз незная??? Да не би ...всички да сте все...не българи, та така яростно защитавате "тях"? А това, че съм намерил /и прочел, предоставям и на Вас/ сайтове, които разказват за ...истинските евреи, които не са доволни от уж евреите в Израел...за какво ми се сърдите и ...нападате??? Не мога ..да разбера???

 44. 44 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  Видя ли бе Венче - с мен се закачай, само аз те обичам, хахахахаха!

 45. 45 Профил на hhss
  hhss
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Стига с тея израелци, каквото се гордеете вече, ще кажете че те ви плащат заплатите... то всеки може да се зъби на вързано куче!
  Трябва да намерят някакво компромисно решение и двете страни, това не може да продължава вечно!
  Колкото до тея дето се възхищават на величието на израелската армия, само ще ви кажа, че Израел до сега не се е бил с НИКОГО от ранга на Иран или Ирак/до 2001 год/. Войната през 60-те години срещу изключително зле въоражените Сирия Йордания и Египед не означава НИЩО, те НЕ са водели реални бойни действия със фронт и т.н., то това по скоро е конфликт, отколкото война!
  За пример мога да ви дам войната в Ирак, 1 месец беше нужен на НАТО да свали Садам, макар че превъзхождаха числено техниката, а й по качеството, тогавашната иракската армия. Сащ имаха "късмета", че Ирак беше зле от към ПВО и първо правиха всичко на салата и чак тогава настъпваха по земя, защото градовете бяха укрепени!
  За това Иран купува С-300 от Русия, защото очакват същата тактика/американска/ и от Израел.

 46. 46 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Весело

  До коментар [#43] от "ebter":
  Сигурно ...очакваше да ти ...напиша...ела при мене, за да я пробваш!
  ******************

  Ми не! Очаквам простичък отговор - да или не! Щото средно положение няма.
  Всичко останало са си твои сексуални фантазии.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 47. 47 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Разстроено

  До коментар [#43] от "ebter":

  И никой не се заяжда с теб. Просто сме притеснени за психическото ти здраве. Ти очевидно не си добре. Или, казано по народному, хлопа ти дъската. При това - яко.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 48. 48 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Любопитно

  До коментар [#41] от "muncho":
  да обяснят как се прави икономика под блокада - без нищо да влиза и излиза, включително строителни материали и транспортни средства.
  **************************

  Муня, а ти ще обясниш ли как под блокада - без нищо да жлиза и излиза, включително строителни материали, се създават подобни градове?

  http://pavel-slob.livejournal.com/302043.html

  Разгледай снимките в сайта, това е Газа. Изглежда по-добре от доста места в България. А ние уж не сме под обсада.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 49. 49 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Разстроено

  До коментар [#32] от "ebter":
  Предполагам...дор ще ме следят ...тайно! Нали ...това им е работата!
  *************************

  О, Боже! Положението е по-зле отколкото предполагах!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 50. 50
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 51. 51 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Весело

  До коментар [#50] от "muncho":

  Що си мислиш, че ми пука от твоите изрази, муня? Единствената ми цел е да разобличавам лъжите ти за това, колко зле живеели горките обсадени палестинци, като показвам снимки от "обсадената" Палестина. При това - снимки, правени от палестинци!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 52. 52 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Ееееех, добре! Щом искате да ...ме смятате за ...луд? Ами ..добре! нека да бъда...луд! Какво да се ...прави? А Вие сте ...сигурно ...много нормални??? Ха ха ха???Така да бъде! А ти Венче си ...най-лудата май??? Писах ти, че с ...пошлости не се занимавам!!!Толкоз! Аз казах!Хау! /На вярващ човек ...такива глупости като твойте ...не му подхождат!/

 53. 53 Профил на biss Mark
  biss Mark
  Рейтинг: 1298 Весело

  До коментар [#48] от "VеnRus 2008":

  Е нали палестинците бяха цигани и мързеливи? Нещо не ми се връзва със снимките, които линквате.

  Crede quod habes, et habes. Sed etiam melior, puto.
 54. 54 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1343 Весело

  До коментар [#53] от "biss Mark":

  Такива са. Всичко това, което виждате на снимките е строено от "лошите" евреи. Храни куче да те лае.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 55. 55 Профил на Боб
  Боб
  Рейтинг: 390 Неутрално

  До коментар [#41] от "muncho":

  "... И децата знаят че Хамас дойде на власт с избори. "

  Да. И след тях се сформира смесено (Хамас и Фатах) управление, с министър-председател от Хамас. И изведнъж Хамас избива ръководството на Фатах в ивицата.

 56. 56 Профил на baj_ganio
  *****
  Неутрално

  Съболезнования за вси4ки ви.
  България - страна с прогресивно нараства6т процент и съотно6ение на лумпени сре6ту нормални мисле6ти, разсъждава6ти хора, има6ти поне елементарна култура да водят диалог.

  Радвам се 4е съм напуснал о време, колкото и да ми е мъ4но, 4е ми е родина. А като се замисля за новото поколение и децата ми, потвърждавам правилното си ре6ение, което съм взел нявга.

  Жалко за България.

 57. 57 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#45] от "hhss":

  купи си тенекия да си пазиш задника. тъпа подлого.

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 58. 58 Профил на Captain Shakespeare
  Captain Shakespeare
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#56] от "baj_ganio":

  тъп и прост...

  Правильно говорил Гоголь "В России две беды — дураки и дороги" причём первых ну очень много!!
 59. 59 Профил на Alef(B)
  Alef(B)
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#5] от "ebter":

  Нищо не разбрах от това,което си надраскал! Хайде сега заедно да разнищем дума по дума мисълта ти.

  “Да, “те” винаги могат да “удрят”, защото са “хора” на ешкеназитата от ..Израел и им плащат от там!!!На Израел им трябва..разширание на територията и...хоп уж ги нападнали с ...ракети от “платените си слуги”! То всеки разбира, че от тези нападения няма полза, има само..Израел!”

  Доколкото разбрах “ТЕ” това са Хамас,които стрелят с ракети срещу заплащане по израелските селища,тоест “хора” на ешкеназитата.Сега обясни на простолюдието,като нас,какви са тези ешканазита,хазари и самите евреи в...Израел,които са против тези ,правещи се на евреи.!Искат да -се махнат от Израел ционистите,които нямат нищо общо с..истинските евреи.
  Как така ще гониш “Хазарин правещ се на евреин” от България?Нали цар Шишман ще те обезглави за това, че искаш да прогониш жена му Сара обратно при хазарите.

 60. 60
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:30 на 20/09/2010 от неговия автор.

 61. 61 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 2860 Неутрално

  До коментар [#36] от "VеnRus 2008":

  "Много е западнало здравеопазването в България, много! "

  Наистина много е западнало здравеопазването в България. Не само заради писанията на Ебтер, но и за тези които му удрят плюсове на коментарите.

  А всъщност всички те начело с другарят Наполеон, Сталин или Хитлер под псевдонима Ебтер може би са набарали компютрите на психиатрите на четвърти километър.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 62. 62 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 2860 Весело

  Да очакваме наместата на старшата сестра!

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 63. 63
  ****

  Мненията на потребителя Щутгарт бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 64. 64 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 2860 Любопитно

  До коментар [#63] от "Щутгарт":

  И ти ли старши удряш плюсове на Ебтер? Споко, хаха, няма да ме учудиш и да потвърдиш.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 65. 65
  ****

  Мненията на потребителя Щутгарт бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 66. 66 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 2860 Весело

  До коментар [#65] от "Щутгарт":

  Всъщност, селски, ще ме учудиш изключително ако спреш да се самоопровергаваш. Вземи на следващият делови обяд с водещият агент повдигни този въпрос. Не може агентурата да има такъв некачествен материал. Разбирам чистиш миризливи тоалетни, бюргера те бие по каската, ама не за.бавай и главната задача заради която си пратен на запад от разузнаването. Вчера почти се разконспирира колко мразиш Германия.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 67. 67
  ****

  Мненията на потребителя Щутгарт бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 68. 68 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 2860 Неутрално

  До коментар [#67] от "Щутгарт":

  Обвиняваш, че фондация "Конрад Аденауер" е разрушила родното ти ТКЗС. Ти знаеш ли кой стои зад фондация "Конрад Аденауер"?

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 69. 69 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Затвор за арабин, правил секс като евреин

  Палестинец бе осъден на 18 месеца затвор за това, че израелка правила секс с него, след като я заблудил, че е евреин и е свободен мъж, разказва Ами Тийбел в АП

  Да лъжеш за секс. Случва се постоянно. И въпреки това семеен палестинец бе осъден на 18 месеца затвор за това, че израелка правила секс с него, след като я заблудил, че е евреин и е свободен мъж, който търси сериозна връзка.

  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3181611

  If you are going through hell... Keep going!
 70. 70 Профил на dante_18
  dante_18
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Еврейско момиче приема Исляма.

  http://www.youtube.com/watch?v=_9XVB_uYppE

  If you are going through hell... Keep going!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK