Партиен партньор на Меркел взриви дебата за имигрантите

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (52)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на rockman
  ****

  Този коментар беше изтрит в 09:29 на 02/11/2010 от неговия автор.

 2. 2 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: 442 Неутрално

  ...ЕрДоги в Берлин....Меркел в София...Бат Бойко...при турските работници на магистралата...

 3. 3 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1203 Любопитно

  "Изобщо не ми допадат настояванията да позволим повече имиграция от чужди култури. Мултикултурното общество е мъртво, напълно мъртво"

  bravo!

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
 4. 4 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 1200 Неутрално

  Германия и ЕС имат проблем с липсата на квалифицирани работници за да достигат висок ръст в икономиката. Задачата е да се приемат само онези имигранти, които са с висока квалификация, без значение дали са мюсулмани или от други култури. Чрез т.н. синя карта. Това е политика без алтернатива. Отнася се и за България с разликата, че тук не са нужни висококвалифицирани работници, а сервитьори и камериерки за туризма - първият проиритет в българската икономика.

 5. 5 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Фрагменти от книгата на Тило Сарацин Германия се самоликвидира. Как излагаме страната си на риск: http://www.kultura.bg/bg/article/view/17495

  «Enjoy yourself. It’s later than you think.» - chinese proverb
 6. 6 Профил на qjtemikyraaaa
  qjtemikyraaaa
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Интересно обаче защо толкова късно започнаха да говорят за този проблем открито ? Та те бабичките туркини отишли преди 30 години в Германия знаят около 10 думи на немски, СРАМОТА !!!

 7. 7 Профил на kra431091607
  ****

  Този коментар беше изтрит в 18:57 на 11/10/2010 от неговия автор.

 8. 8 Профил на muncho
  muncho
  Рейтинг: 544 Весело

  И да подскачате и да не поскачате и да се натаковате даже - това е положението - Европа Е мултикултурна, имигранти в Европа има и ЩЕ има все повече. Фейс ит!
  Просто на дебелогъзите расисти с които е населена Европа не им се работи и не им се гледат деца, така че някой друг трябва да върши тези неща...
  Поради тази причина колкото и да си мечтаете за етнически прочиствания, лагери, геноциди и прочее нацистки свинства - ще си останете с мечтите... по-добре се запасявайте с вазелин за монента когаро вие расистите ще сте малцинство в собствената си държава. В България това ще стане по-скоро отколкото другаде..

 9. 9 Профил на marsena
  marsena
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Най-сетне- политиците в Европа не само проглеждат, но и говорят открито истините, които обикновените хора отдавна са прозрели. Афроазиатските тълпи от имигранти, изпълзели от коптори и краварници, НЕ могат да се впишат в европейското общество- просто не са дорасли за демокрация и цивилизован живот.
  Затова трябва да се спре притока на още и още примитиви- полза от тях няма, освен да източват социални фондове, които европейците са пълнили години наред.
  А буля Меркела май ще си ходи...

 10. 10 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1455 Неутрално

  Евалата на човека. Това е пътя. По-добрият път. Мултикултурното общество е невъзможно. Мъртво е като идея. И ако сега се вземат мерки срещу светнокожите , както става в цяла Европа , то след 20 години няма да се налага да се взимат радикални мерки. Единственото което се иска от тях е да спазват нашите закони и да се интегрират в нашето общество. Ако не могат - в лагера , за временно пребиваване на чужденци и после откъдето са дошли. Ако са родени в ъсответната държава - в затвора. Законите трябва да се спазват от всички

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 11. 11 Профил на muncho
  muncho
  Рейтинг: 544 Весело

  ... и да, много от имигрантите ще са мюсюлмани. "Свиквайте с джамиите"
  Напълно естествено е в Европа да предпочитат честните и работливи хора от Азия и Африка пред мързеливи, грозни, злобни расисти от източна Европа, които само се чудят каква корупция и далавера да спретнат. Така че въпреки пръскането на слюнки от крайно-десния ъгъл, още дълго вулгарите ще са трета категория, а мюсюлманите втора, с тенденция да станат първа..
  Който не може да свикне - винаги може да се самозапали в знак на протест

 12. 12 Профил на znayko84
  znayko84
  Рейтинг: 545 Весело

  Абсолютно е прав човекът. Добре, че това, което е очевидно за всеки един редови европеец, започва да се вмества и в главите на политиците.

 13. 13 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 931 Неутрално

  Въобще не става въпрос за национализъм, а за нарастваща тревога от масата хора сред емигрантите които нямат мотивация за по-активно участие за благото на обществото даващо им толкова много. Намериха му лесното много от тях, знаят чудесно пътя до джамията и служба "Социална помощ' и им стига, ама то пък не стига на динамични ( поне досега) страни и икономики като в случая с Германия. Има изключения, има и турски, марокански, алжирски, суринамски и т.н. специалисти, но пропорционално са малко, недостатъчно... А имат чудесна възможност, но се иска воля и стремеж да постигнеш повече от това да чистиш старчески и социални домове - не отива на здрав- прав млад мъж да върши тази работа, когато имаш капацитета но не искаш, щото трябва да си дадеш зор. А туй за мръсната работа, и студентите я вършат безпроблемно за малко допълнителен приход. Неслучайно, казват че източноевропейците се интегрираме и напасваме бърже, но ние не се задоволяваме с черна работа, ако сме млади има възможност за повече. Само че църквата за нас не е приоритет, яли сме попарата на ком. идеологията и ни стига, че и артисва...

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 14. 14 Профил на james1
  james1
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Всички негерманци трябва да се експулсират от Германия вкл. и българите. Една велика страна като нея не трябва да позволява да се превърне в клоаката, която са в момента САЩ и Англия с техните чернилки и педали!

 15. 15 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#11] от "muncho":

  МунЧо, това не са расисти, а солидни политици.
  Пръв запоЧна темата Роланд Кох, бивш министър-председател на Хесен, след това Тило Зарацин, сега Хорст Зеехофер - министър-председател на Бавария. На подобни позиции са и Фолкер Каудер, генерален секретар на ХДС, и Фолкер Буфиер, министър-председател на Хесен.
  Меркел трябва да се съобрази с тях. В противен слуЧай просто ще я сменят на следващите избори.

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 16. 16 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Ето, че започна "ефектът на доминото". Напълно очаквано.

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
 17. 17 Профил на vetervoda
  vetervoda
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дневник публикува тенденциозно и послушно избрани мнения на политици от Германия и къде ли не по света, но не и противоположните гледни точки и дебати в съответните страни. Животът там е доста по-бурен и пъстър отколкото в скучните черно-бели краски на Дневник - наследство от познайте кое време. Не може глобалната и неизбежна криза на капитала да се проектира върху народи и религии и да липсва воля за промяна тъкмо на структурите и съдържанията в политиката, които водят до глобалната миграция, от която и България така е засегната. Познавам българ(к)и, които масово се женят и продават на запад само и само да се докопат до кокала и източват с чиста съвест социалните системи, за които така пискате. Познавам и африканци, араби, турци, които работят по 12 часа на ден, плащат данъци и даже създават работни места. Мултикултурното общество не е мъртво, дори в нормалните градове си функционира много добре, но в захлупена Бавария, откъдето е този министър, хората са по-особени и самите немци от други провинции имат особено мнение за тях. Проблемът не е в хората, а в структурите и съдържанията на политик(в)ите.

 18. 18 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2960 Любопитно

  Най-важно е, че въпросът е вече на дневен ред. Първият каза "царят е гол". От тук нататък приказката всички я знаем.

  подпис
 19. 19 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#17] от "vetervoda":

  Захлупена Бавария? Вие май не сте наясно с реалностите.
  Мюнхен според вас е захлупена провинция?
  Баварците са много сърдеЧни и гостоприемни хора. Но са твърди католици.
  Както написах пръв подхвана темата Роланд Кох, тогава министър-председател на Хесен. Наследникът му Фолкер Буфиер е на същите позиции.
  Навярно според вас и Хесен е забутана провинция, а Франкфурт - малко провинциално градЧе.

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 20. 20 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2960 Неутрално

  До коментар [#17] от "vetervoda":

  За да напревим мултикултурно общество в Европа не е нужно да откливаме топлата вода. Такова има в САЩ. Вижте по какво САЩ се отличава от Европа и ще разберете кои са задължителните характеристики на мултикултурното общество. Само ще ги напомня:
  1. Строга наказателно правна система. В САЩ има най-голям брой затворници спрямо населението, има смъртна присъда, позволено е полицията да провокира престъпниците и след това да ги съди.
  2. Слаба социална система. Не можеш да се издържаш само от помощи.
  3. Законна самоотбрана. Линч и други традиции в САЩ не дават шанс на простъпността в провинцията. Имаш право да застреляш крадеца в жилището си.

  подпис
 21. 21 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#1] от "rockman":

  Сложих ти +, защото и аз така мисля. И все пак, когато турците им слугуваха в нелицеприятните работни места нямаше проблем. Сега не били се интегрирали. И ние не сме се интегрирали в Османската империя (вярно не сме били имигранти, а са ни окупирали), но всяко живо същество се стреми да запази своята идентичност. Така че да са му мислили германците (и французите тоже). Сега със сила не става, както едно време!

 22. 22 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#10] от "Karelson":

  Готов си за лагерите! Споко, като гаулайтер!

 23. 23 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2960 Гневно

  До коментар [#21] от "Стенли1":


  Ние не сме се интегрирали в Османската империя, но сме плащали по-високи данъци от правоверните.
  Схващаш лш разликата?

  подпис
 24. 24 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#23] от "Иван К":

  Ние с правото на по-просветени и по -кадърни сме си докарвали по-високи доходи и затова сме плащали по-високи данъци. Турците с Германия не са били в същата позиция, като нас, но нима трябва да им отричаме правото да не искат да ги подстригват като германците. Не може да вкараш в Европа няколко десетки милиона друговерци и да се надяваш, че за едно поколение ще са като английски райграс. Тези хора имат съвсем други традиции. И ще ги отстояват. Да се надяваме сравнително мирно.

 25. 25 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#24] от "Стенли1":

  не щата , които се искат от труците са:

  1) спазване на конституцията и законите - престъпността сред турските младежи е много висока

  2) стремеж към интеграция, - тоест образование, занаят или образование, за да допринасят за успеха на това общество.

  3) даване на възможност да се изповядва исляма като религия, но с свещеници с полуЧено в акредитирани от немските власти университети образование, а не имами от Саудитска Арабия или Турция.

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 26. 26 Профил на Ivaylo Daskalov
  Ivaylo Daskalov
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Браво адмирирам смелостта на Хорст Зеехофер и всички , които се изправят срещу това безумство . А на всички , които твърдят че видите ли нямало алтернатива и изход - не драги дами и господинчовци винаги има изход , това че вие гледате като телета в една посока е ваш проблем , това че нашите продажни политици в Европа спонсорирани с яки подкупи под масата от разни арабски шейхове с парички от петрола и пробутващи ни ислямизация и фалшиви ценности на интеграции и всякакви дивотии . Това не ме учудва по никакъв начин пред катастрофа света е бил изправян много пъти и никога трезвомислещите не са били мнозинство - точно обратното винаги са били малцинство !
  Алтернативата е ясно - милиардите , които се наливат по безсмислени програми за интегриране на неинтегриращите се , да ги бяха дали за подпомагане на европейското застаряващо население , да вземе да се помисли не за пенсионни реформи ами за младите и тяхното стимулиране и създаване на условия - не е ли това всъщност задачата на държавата ?
  Който е искал досега се е интегрирал или в САЩ или в Западна Европа , който не е искал , само изисква права и живее на гърба на другите , като същевременно бива надъхван от разни имами , ходжи и шейхове .Защото за същите западните общества и демокрация плюс християнството са цел за разрушение , понеже вадят на яве бруталната експлоатация от самите тях на собственото им население и превръщането му в крепостни селяни от 13 век . Такива ценности и хора никога по никакъв начин и векове не могат да бъдат интегрирани понеже няма на каква основа да се осъществи това .

 27. 27 Профил на vetervoda
  vetervoda
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Дебатът за исляма и мигрантите, които го представляват, се забистри покрай кризите и излизането на тези хора на светло. Докато преди десетилетия забулените жени от по-старото поколение стояха встрани и живееха незабележимо, никой не се вайкаше, тогава дори и консултации и езикови курсове не се предлагаха на гастарбайтерите, а едва от 5 години има действаща интеграционна програма, която обхваща всички, които имат нужда от език и подкрепа. Обществото тук е бая сложно и дори и на много европейци от други страни не е по силите да "пристигнат" в него, камо ли за хора от други култури. Вие ако мислите, че всички други националности и религии напълно се интегрират тук се лъжете. Гърците си висят в гръцкото кафене и в гръцката църква, руснаците си пият водката помежду си, създават си свои фирми и назначават свои си хора в тях и т.н. Руските лелки, които се заселиха преди време в Германия, и те не научиха добре немски и лежат на социални помощи, но явно не са политически атрактивни за поредния дебат. Едва напоследък стана актуален дебатът за приемащото общество - доколко то също може и трябва да надскочи стереотипите и границите си и да се отвори интеркултурно, нещо, което не навсякъде е възможно, понеже немската култура е култура на дистанцията и хората са прекалено заети със себе си и грижите си, за да се напрягат да разбират издълбоко другите култури. Да, приемната култура е много важна. Ако дам за пример Дубай, който се препълни с чужденци, които живеят сравнително свободно, и го сравня с оня немски град в източна Германия, от който местните жители прогониха немския пастор, женен за индийка, понеже не можаха да го преживеят, а децата му си идваха от даскало и ревейки пред огледалото, си жулеха мургавата кожа, за да стане бяла - то, дами и господа, разликата е от небето до земята. Или ако дам пример за мои приятели, които заминаха за Дубай, понеже там са много по-свободни, след като жената-германка, доктор на науките, но с кърпа, не можа 3 години да си намери работа по специалността. А пък ако вземем българския пример, много от пристигналите у нас с надежди чужденци си тръгнаха, някои направо побЕгнаха, защо ли, драги съфорумци?

 28. 28 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#25] от "bulgarinvstranstvo":

  Дано успеете. Ама надали! Същото са искали от нас по време на Възраждането ни и не са успели. Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето е да го направиш! С натиск ще ства все по-лошо. Според мен най-практично са постъпвали американците- икономически стимули за развитие. Това е заложено най-силно в човека. До преди десетина години, когато решиха че са господари на света и са над законите на икономиката. Истината е уважение към другия и разбира се, както казваш, респект пред закона!

 29. 29 Профил на alkash5
  alkash5
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#24] от "Стенли1":

  ЛЪЬЛюООООООООО !!!

  Я ходи в РЕД.БГ, бе червенопрашков!!!

  И ТАМ разправяй вицовете!!!
  А тук обясни с прости думички:

  ИМА ЛИ ЗАКОН в бундеса, според който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ ГЕРМАНСКИ ГРАЖДАНИН трябва да ХОДИ НА ПРОФИЛАКТИЧЕН ПРЕГЛЕД ДВА ПЪТИ ГОДИШНО???????
  Има!!!
  Ходи ли ВСЕКИ ГЕРМАНЕЦ - от кърмачето до стареца ??????
  Х О Д И !!!
  Като един път това се плаща от здравната им кас, а вторият път от РАБОТОДАТЕЛЯ!!!

  Ха сега кажи ТВОИТЕ ТУРКИНИ, дето от 50 години са там КОЛКО ПЪТИ СА ХОДИЛИ НА ЛЕКАР???
  Ами ДЕЦАТА НА ТЕЗИ ТУРКИНИ ???
  Ха сега кажи същите тези туркини КОЛКО ПЪТИ В ГОДИНАТА НЕ СА ХОДИЛИ В ДЖАМИЯТА !!!

  Е - сега вече разбираш ЗАЩО "МУЛТИКУЛТУРАТА" е само в главите на ЛЕВИТЕ ИДИОТИ!!!

  За всеки НОРМАЛЕН на този свят НАЙ ЦЕННОТО НЕЩО Е ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ!!! И неговото ОПАЗВАНЕ!!!
  За мусюлманите и ЛЕВАЦИТЕ - това са празни приказки!!!

  Да не говорим за СРЕМЕЖ КЪМ НАУКА!!! Към ЕКОЛОГИЯ!!! Към ТОЛЕРАНТНОСТ!!!

  Така, че ВЪРВИ ПРИ ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ на Позитано и там разправяй за разсисти, фашисти, националисти и т.н.!!!
  Ще те нправят свой ВОЖД!!!
  А тук просто обяснявай ЗАЩО ЦИГАНИН И МУСЮЛМАНИН НЕ СЕ ИНТЕГРИРА!!!

  Крайно време е да се ПЛАЩАТ СОЦИЛНИ ПОМОЩИ само при ПЪЛНА ИНТЕГРАЦИЯ и след ПОЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО-ПОЛЕЗЕН ТРУД!!!
  Ама дойде ли ЛЕВАК НА ВЛАСТ - единственият начин да ПОВТОРИ МАНДАТА е да "узакони престоят" на емигрантите, та ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!!!
  Кой ЛЕВАК не го направи???
  ШРьОДЕР ли не го направи в Германия???
  Цапнатеро ли не го направи в Испания???
  Митеран ли не го направи във Франция???
  Не искам да пропусна и ЛЕВАЦИТЕ в Швеция, Италия, Гърция, Австрия и т.н.

  Е - КЪДЕ ИМ Е ОБЕЩАВАНАТА ИНТЕГРАЦИЯ???

  Ето защо нормалните хора казват:
  " НЕ Е ТОВА ПЪТЯТ ЗА ДОПУСКАНЕ НА ЕМИГРАНТИ!!!"

  И са прави!!!

  А концлагерите, гаулайтерите и т.н. националСОЦИАЛИСТИЧЕСКИ глупости ще ги разправяш на партайгеносетата създали Куцианов дол и Белене!!! И които НАГРАЖДАВАТ с орден Стара планина не само Меркел, а и ОБИРДЖИИТЕ НА МАНДРИ И УБИЙЦИТЕ на 300 хиляди българи - справка наградите на Гоце Доганов за 9-ти септември!!!

  Айде - бегай да правиш свирки на ГЕЙчо!!!

 30. 30 Профил на vetervoda
  vetervoda
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До 19 - не говоря за Мюнхен, а за дълбоката провинция, където ако от едно село се преместиш в друго село, години ти трябват докато (ако) те приемат. Има го това по тия земи. Но няма да се карам с тебе за такива работи. Роланд Кох ама никак не е и слава Богу, не може да бъде Франкфурт!

 31. 31 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#27] от "vetervoda":

  Кризата свива все повече бюджетите в областта на сигурността. А трябва да се дефинират все нови и нови заплахи. Иначе няма охолен живот, а трябва да се работи! А някои отрасли, особено отбранителният не е свикнал от времето на студената война да се напряга! Лошо! Така че напред срещу терора!

 32. 32 Профил на Стенли1
  Стенли1
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#29] от "alkash5": Сега наистина вярвам, че сме станали европейци! Щом и в лудницата са ви прекарали интернет

 33. 33 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1147 Весело

  "Мултикултурното общество е мъртво, напълно мъртво".

  По-точно мъртво родено

  Да почива в мир.
  Мука, мука за мързеливите емигранти и техните фенове

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 34. 34 Профил на alkash5
  alkash5
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#32] от "Стенли1":

  Благодаря, че отговори съдържателно на въпросите ми и по същество!!!
  Не очаквам много от такива като теб!!!
  Просто - това са ти възможностите: нацити, расисти, гаулайтери!!!
  И до тук!!
  Толкова можеш!!!

  Без повече коментари - виж сам:
  http://de.news.yahoo.com/26/20101008/tde-bhmer-fordert-manahmen-gegen-deutsch-e7455f6.html
  или това:
  http://www.tagesspiegel.de/berlin/schule/lehrer-beklagen-mobbing-gegen-deutsche-kinder/1946414.html

  Хайде - много здраве от "гаулайтерите" !!!

 35. 35 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#30] от "vetervoda":

  Живели ли сте в село в Бавария? Аз съм бил само като турист, нямам такъв опит. Но как ли биха прияли някой Чужденец в едно село в ИзтоЧен Анадол?

  А Роланд Кох бе дългогодишен министър председател на Хесен. Франкфурт се намира в Хесен, но административният център е в Вийзбаден.

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 36. 36 Профил на xxxxxl
  xxxxxl
  Рейтинг: 660 Весело

  До коментар [#32] от "Стенли1":
  Споко.На вулгарина в странство,дето се опитва да ни убеди колко са толерантни потомците на Калтенбрунер и Отто Скорцени и каква голема култура имат(пърдят на маса) не му е ясно едно.1-та генерация от турци и тарамбуки работиха като роби на юберхората,2-та взе,та малко глътна въздух,а 3-та направо си търси правата.Да,ама бюргерЪт,дето е юберменш не ИСКА да работи като кенефо4иста4и и требе да вика все пове4е и пове4е турци и тарамбуки,щото без кенефо4иста4и не може.Емигрантите от ОСТ-еФропата имат наглоста да знаят езици,да имат образование и в много от слу4аите да знаят по специалноста пове4е от юберхората(които пърдят на маса).Затова юберхората гледкат с подозрение разни 4ехи,поляци,словаци,словинци и ...бг и много искат да запазят статус-кво-то.Т.е. те в банките,полицията,университетите,съда,а унтерхората в кенефа или на строежа.Същото е и в Международен(еФропейски) план!!!
  Та спри да се бориш с вятърните мелници.Те ще продължат да пърдят на масата.Щото са юберменшен!особено пред емигрантите и индиански държави като Бг и Румъния...Виж,пред една Русия или САЩ не става.Щото ония са ги избивали като плъхове и са ги еб...ли масово.И май пак требе да го направят.Няма да им е за сефте де.....

  Защо сме още член на ЕСССР?
 37. 37 Профил на xxxxxl
  xxxxxl
  Рейтинг: 660 Весело

  До коментар [#32] от "Стенли1":
  Стенли,стилът на коментара ми е провокиран от по-горните безсъдържателни коментари с големите букви.Обикновено съм по-кротък,повярвай ми....
  Ама що се боря.Погледкай малко и лека.....


  http://www.youtube.com/watch?v=xkQc984DWAA&feature=related

  Защо сме още член на ЕСССР?
 38. 38 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Пак се появи тъпия селски бек от село Казанлък - Гацо Бацов Капиталистов.


  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 39. 39 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1203 Весело

  Абе още се чудя баце - защо още от татово време не направихме магистралката от сръбската до турската граница за транзитни автомобили ъ таксичка от по 50 Марки на кола - сега 50 Евро и всичките години от началото на турската имиграция в Германия щяхме да правим луди пари от все гастарбайтери които пътуват поне 2 пъти през БГ до Туркията и обратно!!!

  8 милиона турки са там - ако 10% си ходят на година и се връщат това са 800 хиляди души средно по 50 евро на кола = 40 милионки баце за пътища на година! =)

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
 40. 40 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#39] от "Пешката":

  да, те пътуват сами в автомобил Разделете поне на 4.

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 41. 41 Профил на Пешката
  Пешката
  Рейтинг: 1203 Неутрално

  До коментар [#40] от "bulgarinvstranstvo":

  еее сега - това са консервативни прогнози! Сигурен съм че повече от 10% си пътуват всяка година - а и мойте сметки отгоре са за еднопосочно пътуване

  Както и да е - не е лоша идеята а! =)

  Ако го боли, както го мързи, отдавна да е умрел.
 42. 42 Профил на bulgarinvstranstvo
  bulgarinvstranstvo
  Рейтинг: 823 Неутрално

  До коментар [#41] от "Пешката":

  Не е лоШа. направете го. Не са само автомобилите, а изобщо целият трафик. НО това ознаЧава и такси за българите, които пътуват от София до Пловдив и обратно.

  "Dubito, ergo sum vel quod idem est, cogito, ergo sum" René Descartes
 43. 43 Профил на wwwwww
  wwwwww
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Браво на г-н Зеехофер - доблестен човек! Няма място в Европа за табиетите на Ислямския халифат.

  Да кажем не на педерастията!
 44. 44 Профил на Хорошо там где нас нет
  Хорошо там где нас нет
  Рейтинг: 1455 Разстроено

  До коментар [#43] от "wwwwww":

  няма ли да си кажеш онуй дежурното ?

  Хотели как лучше, получилось как всегда
 45. 45 Профил на wwwwww
  wwwwww
  Рейтинг: 497 Весело

  Прав си, забравих - Аллах Акбар!

  Да кажем не на педерастията!
 46. 46 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1408 Любопитно

  "Изобщо не ми допадат настояванията да позволим повече имиграция от чужди култури. Мултикултурното общество е мъртво, напълно мъртво"
  *****************

  Много е прав! Мултикултурното общество не само е мъртво, ами е било мъртвородено. Колкото и да се мъчат да го съживяват с изкуствено дишане и хранене и апарати, които да поддържат някаква сърдечна дейност! Крайно време е да се погребе идеята за едно такова общество и да се търсят начини да се намалят негативите от него.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 47. 47 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1408 Весело

  До коментар [#45] от "wwwwww":

  Само не разбирам, защо редовно ти блъскат минуси? Толкова ли не разбраха до сега, че иронизираш?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 48. 48 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1408 Любопитно

  До коментар [#27] от "vetervoda":
  жената-германка, доктор на науките, но с кърпа, не можа 3 години да си намери работа
  *****************

  Тази твоя позната, кое поколение "германка" е? Щото аз германки с кърпи не знам да има. Виж, ако е "германка", то тогава може и с бурка да е. Та, като толкова е била кадърна и е искала да си намери работа, не можа ли да я махне тая кърпа? Явно не и се е работило чак толкова, та си е намерила оправдание с кърпата. В Дубай не се изненадвам, че бързо си е намерила работа, в арабския свят такива забулени са предпочитани - чела съм за доста случаи на жени и момичета от Мароко, които не могат да си намерят работа именно, защото не носят забрадки. Гледах и репортаж за това, в който някакъв работодател директно си заяви, че предпочита да наеме някоя забрадена, макар и не толкова компетентна служителка, отколкото супер способна такава, но без забрадка, защото най-важна била службата на Аллах, а всичко друго било второстепенно.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 49. 49 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 823 Весело

  До коментар [#14] от "james1":

  абе сульо, а кой после ще кара бусовете, прибира боклука и строи магистрали??? ти ли???
  а между другото, известната част от хората против които рият и геносе Хорст и геносе Тицин СА немски граждани... това че едвам знаят немски и си нямат на представа за какво иде реч в германия освен социалните помощи и турския супер зад ъгъла хич не ти го побира кратуната, нали?

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 50. 50 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 823 Весело

  До коментар [#29] от "alkash5":

  абе льольоооооооо!!!
  почвам те поред:
  "ИМА ЛИ ЗАКОН в бундеса, според който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ ГЕРМАНСКИ ГРАЖДАНИН трябва да ХОДИ НА ПРОФИЛАКТИЧЕН ПРЕГЛЕД ДВА ПЪТИ ГОДИШНО???????"
  е няма. у вас може и да има, в немско-няма. Просто ако не ходиш, после здравната каса е в правото си да не плати. Толкоз. Закон НЯМА !!!
  "Ходи ли ВСЕКИ ГЕРМАНЕЦ - от кърмачето до стареца ??????"
  не ходи. щото едно 20% от въпросните турци и араби СА немски граждани.
  "Да не говорим за СРЕМЕЖ КЪМ НАУКА!!! Към ЕКОЛОГИЯ!!! Към ТОЛЕРАНТНОСТ!!! "
  къде викаш бил тук стремежа точно към толерантност????

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 51. 51 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 823 Любопитно

  До коментар [#48] от "VеnRus 2008":

  и кво сега, почнахме да дели хората на зелени и тъмно зелени?
  слава богу, в германия такива селянии има сравнително малко...
  щото явно опираме до момента или кърпа или работа и цялата теория на льольо за толерантността къде отива???

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 52. 52 Профил на zritell
  zritell
  Рейтинг: Неутрално

  Да махнат турците от Германия, за да се освободи място за българите, румънците и ромите. Тогава ще се реши въпроса с безработицата у нас и много други проблеми.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK