Депутати на Путин: Време е да се погребе Ленин, това е извращение

Според депутата Мединский мумията всъщност е 90% конструкция, поддържаща съхранените 10% от тялото.

© Associated Press

Според депутата Мединский мумията всъщност е 90% конструкция, поддържаща съхранените 10% от тялото.Време е тялото на Владимир Илич Ленин да се изнесе от мавзолея на Червения площад и да се сложи край на това извращение. Тази позиция изразиха двама депутати от управляващата партия  "Единна Русия", на която председател е премиерът Владимир Путин. Мненията на Владимир Мединский и подкрепящият го Роберт Шлегел са публикувани на официалния сайт на партията.


"Смятам, че всяка година сме длъжни да повдигаме един и същ въпрос - за изнасянето на тленните останки на Ленин от мавзолея. На Червения площад имаме някаква нелепа, езически-некрофилска мисия. Там няма никакво тяло на Ленин, специалистите знаят, че са се съхранили някъде около 10% от тялото, всичко останало отдавна е изпотрошено и заменено. Главното не е тялото, а духът", заявява Мединский.


Той припомня, че самият лидер на болшевиките е искал да бъде погребан до майка си в Санкт Петербург, на същото са настоявали и роднините му, но волята им така и не е изпълнена.
"На комунистите им е било необходимо да създадат култ, подменящ религията, и да правят от Ленин нещо, заместващо Христос. Нищо не се получи. С това извращение трябва да се приключва", допълва Мединский.


С него е съгласен и депутатът Роберт Шлегел, според когото "другарят Ленин отдавна трябваше да е погребан и действително е непонятно какво прави той в този вид в мавзолея".


"Ако мавзолеят е историческо съоръжение със своя история (от него са приемали Парада на победата, например), то Ленин е крайно спорна фигура. На ръцете му има кръв и съсипани животи на милиони негови съграждани, той е символ на социални трусове и терор, символ на мъката на огромна страна. Така че си струва да бъде погребан някъде край Уляновск. Мисля, че болшинството наши съграждани споделят тази идея; освен това едва ли някой разбира защо в центъра на страната ни лежи мумия", казва Шлегел.


Колегата му Мединский припомня също, че всъщност Ленин е централна фигура на цял един некропол. "Мнозина са оскърбени от това, че (на площада зад църквата "Василий Блажени") се провеждат рок концерти, но не се и замисляме, че това е двойно кощунство - те се провеждат на територията на гробище. Това е някакъв сатанизъм, ходим по гробище."


Спорът за изнасянето на тялото на Ленин продължава вече две десетилетия. През 2009 г. въпросът дори бе обсъждан в Държавната дума. Тогава министърът на културата Александър Авдеев заяви, че "езика си не мога да обърна да нарека това обект на културното наследство", но и добави, че за мнозина в страната Ленин продължава да е нещо много голямо.


Балсамираното тяло на вожда на болшевишката революция е в Москва от началото на 1924 г., като след няколко години в два дървени варианта на мавзолея, то е преместено в днешната каменна сграда през 1930 г.


През март 1953 г. до него в мавзолея е положено балсамираното тяло на Йосиф Сталин, но през нощта на 31 октомври срещу 1 ноември 1961 г. с решение на ХХІІ конгрес на КПСС то е изнесено и погребано пред стените на Кремъл.


Снимка от ноември 1930г. на току що откритият каменен мавзолей на Ленин.

© Associated Press

Снимка от ноември 1930г. на току що откритият каменен мавзолей на Ленин.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (90)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  "Време е тялото на Владимир Илич Ленин да се изнесе от мавзолея на Червения площад и да се сложи край на това извращение."

  ТВЪРДО СЪМ ЗА!!!

  TAKE THE RED PILL!
 2. 2 Профил на pavel1989
  pavel1989
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Ми айде де погребвайте я тая мумия най накрая!!!!! Ама сигурно вадите не малко кинти от турсти покрай тоя труп....

 3. 3 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1074 Весело

  Лелееее - е това наистина дойде като гръм от ясно небе! Според мен всъщност идеята е сега Путя І Къси да излезе като Баща на нацията и да обяви, че "Ленин е част от историята и не трябва да се пипа." (по тезата българските комунисти за паметника на Съветската армия), като по този начин спечели около 10% (гласовете на болшевиките) за следващите президентски избори. "Умно" точно като за чекист...

 4. 4 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1513 Неутрално

  Кощунство, как може така. Това не може да са депутати от партията на Путин, има някаква грешка. Тези са от ЦРУ. УЖАС!

  Обичам да грухтя и плюскам.
 5. 5 Профил на Аксел
  Аксел
  Рейтинг: 640 Любопитно

  Щом и хора от путиновата партия вече набраха смелост да говорят против един от световните сатрапи-ленин,може би нещата в РФ най-после ще се задвижат в посока на преодоляване на феодализма.

  България има ЕДИН европейски политик-БОЙКО и ЕДНА европейска партия-ГЕРБ.Останалото е мафия!
 6. 6 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 808 Весело

  До коментар [#3] от "Alien":

  Ти поне вярваш ли си на това което си написал ?

  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 7. 7 Профил на kamski
  kamski
  Рейтинг: 594 Любопитно

  Що ще цапате руската земя с този сатана!Да не мислите,че тя го иска?Кремирайте го,той и без друго се пържи на черен огън в ада?

 8. 8 Профил на Todo
  Todo
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Няма по-голямо зло от комунизма!

 9. 9 Профил на The 8
  The 8
  Рейтинг: 861 Неутрално

  Наистина е крайно време! Направо "На комунистите им е било необходимо да създадат култ, подменящ религията и на правят от Ленин нещо, заместващо Христос." а това определено е извращение!

  Събуди се, българино! В противен случай ще изчезнеш безславно ...и то сравнително скоро :( НАУЧИ СЕ ЗАДРУЖНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДА ОТСТОЯВАШ ПРАВДАТА!
 10. 10 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1341 Весело

  Извращение, извращение, колко да е извращение...

  Мен ме кефи и то много...в повечето цивилизовани страни, а и доста не толкова цивилизовани, няма по голямо обезчестяване на памета и духа на един човек, от гаврата с неговия труп.

  В случая на Ленин мисля му е малко... трябва и билетчета за вход да почнат да продават мужиците, демек да капитализират върху тялото на един от лумпените довели комунизма. Е те такава гавра вече няма да е истина.

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 11. 11 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  да видим дали лобито на некрфилите няма да надделее все пак...

 12. 12 Профил на capitalist
  capitalist
  Рейтинг: 1067 Весело

  тези двамата много еврейски имена имат ,амиго пак ще намери връзката с ционистите и това е заговор против русия...

  мумуята трябва задължително да се махне ....

 13. 13 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Тия депутати-милионери друг проблем нямат ли си?

  Нека да си го оставят там и да касират вход от посетителите....

  За туристите Москва предлага много малко забележителности... освен Красная плошад, Третяковската галерия и лошоподредени музеи за войната... няма какво да видиш....

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 14. 14 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#3] от "Alien":

  Доказателство , че Путкин чете Дневник и си взима поуки!
  Всъщност няма да е чудно ако КГБ си води записки по димните завеси ,които пуска по-малкият му брат - ДС...

  Klaatu Barada Nikto!
 15. 15 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1234 Неутрално

  Внимавайте къде погребвате Ленин, защото след години ще се наложи да търсите мощите му и да ги показвате на българските туристи, така както ние ще ви показваме тези на Св. Йоан Кръстител в Созопол!

 16. 16 Профил на dgidgo
  dgidgo
  Рейтинг: 488 Неутрално

  през 1989 бях на 23 години , след 1989 до сега съм живял 3 години в западна германия , 1 година в америка ,4 години в белгия и 4 години в англия , знам добре и какво е след демокрацията в българия и мога да ви кажа със сигурност , 4е наи гостоприемни наи добри хора наи радостни от живота бяхме ние българите преди 1989

 17. 17 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 957 Весело

  Струва ми се, че искат да разкарат Владимир Илич, за да запазят сградата за Владимир Владимирович...Все пак той си е Бащицата - Император на възродената Православна и Славянска Матушка Русь!
  Трябва да е во веки веков в сърцето на Москва.

  Лелеее, ама как го написах! Трябва на работа в руската амбасада да ме вземат!

  PHILIP
 18. 18 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1341 Весело

  Какъв удар само по форумната пета колона, които освен путинисти (по трудова характеристика) са и комунисти (по наследство). И сега завалиите са в двоумение на страната на кой от идолите си да застанат - на Ленин или на Путин. Те затова и са се укрили, в очакване на актуални инструкции от водещия си офицер

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 19. 19 Профил на Philip
  Philip
  Рейтинг: 957 Любопитно

  До коментар [#16] от "dgidgo":

  Това какво общо има с мумията на Ленин?!

  PHILIP
 20. 20 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1346 Неутрално

  Подкрепям. Наистина е пълна дивотия да се балсамират хора и да се показват като маймуни в зоопарк. Добре, че махнахме мумията на Г. Димитров навремето, сега е ред и да погребат Ленин.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 21. 21
  ****

  Този коментар беше изтрит в 13:08 на 20/01/2011 от неговия автор.

 22. 22 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1346 Неутрално

  До коментар [#3] от "Alien":

  Съвсем не е същото, Алиенчо. Една мумия не е същото като един паметник. Ленин е част от историята, да, и нека има негови паметници за тези, които го почитат. Но тялото му да бъде изложено на показ си е извращение отвсякъде.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 23. 23 Профил на «◄-Berk®-►»
  «◄-Berk®-►»
  Рейтинг: 487 Неутрално

  Това не съвпада и с неговите идеи,нали Ленин викаше че всички хора трябва да са единни,равни,тогава каква му е привилегията от останалите починали хора че него все още го държат над земята?

  Да го погребат до майка си!!!

  Животът е само един миг между две вечности." Платон"
 24. 24 Профил на Quo Vadis
  Quo Vadis
  Рейтинг: 808 Неутрално

  В Русия от 20 години от време на ввреме се пвдига този въпрос за Ленин , но никой не смее да приеме това решение , тъй че свалете платната и си запазете сили за друг материал по Русия !

  Ленин няма кой да го мръдне от там поне още 10-20 години !


  Кога Европа ще стане НЕЗАВИСИМА ? (от американската политика )Кога европейските "независимите и свободни" медии ще станат действително свободни ?
 25. 25 Профил на Димитър Димитров
  Димитър Димитров
  Рейтинг: 1341 Весело

  Тия са "врагове с партиен билет". Да се разстрелят на Червения площад за назидание.

 26. 26 Профил на The Shadow
  The Shadow
  Рейтинг: 1451 Неутрално

  Какво извращение, направо си е гавра с труп.

  Да погребат и него до загиналите му налудничави идеи - на бунището на историята.

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 27. 27 Профил на Dr_Doolittle
  Dr_Doolittle
  Рейтинг: 1866 Неутрално

  Тук може да видите потресаващи снимки от процедурите по поддържането на този труп, гниещ на Червения Площад
  http://englishrussia.com/index.php/2007/02/12/lenin-as-he-is-today/

  А тук група руски майтапчии дегизирани като мумии се подигравават с некрофилските символи на комунизма:

  http://www.vbox7.com/play:2dd740b1

  http://www.flickr.com/photos/[email protected]/3712408729/
 28. 28 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  Какво ли мисли Православната църква по въпроса?

  Гръцката патриаршия, дълго време е била против Казандзакис да бъде погребан в родината си, само заради един роман - невинна шега, в сравнение със стореното от Улянов.

 29. 29 Профил на Deepdish
  Deepdish
  Рейтинг: 1341 Весело

  Стани Володя, да легне Путя

 30. 30 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Най-добре да я изгорят мумията на червения площад на клада.
  Да е видно че сатрапите на един народ винаги имат една и съща съдба независимо след колко време тя ги застига.
  Тия са го одрали, опнали са му кожата на некъв простор и я пробутват за мумия. Това не е мумия.
  Това наистина е извращение.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 31. 31 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1346 Неутрално

  До коментар [#27] от "Dr_Doolittle":

  Наистина гнусно.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 32. 32 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 754 Неутрално

  какво ще стане с мумията не е толкова важно.

  Злото, причинено от налудните идеи на мумията не може да бъде поправено.

 33. 33 Профил на българи юнаци
  българи юнаци
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Комунизмът - идеология на завистта!
  Най-гнусната идеология, геноцид към собствения си народ!

 34. 34 Профил на Carmina BULGARANA
  Carmina BULGARANA
  Рейтинг: 594 Неутрално

  КАКВО НЕСПИРНО ПАДЕНИЕ - НАЧИНАЯ ОТ 1917.!

  ЛОЯЛНОСТТА Е ДВУПОСОЧНА УЛИЦА!
 35. 35 Профил на PavelCZ
  PavelCZ
  Рейтинг: 1752 Неутрално

  До #28 : Православието по принцип е против мумифицирането на трупове, защото сме прах и на прах ще станем. Освен, че е тщеславие да искаш да се запази тялото ти, след като душата е отлетяла.
  Но Ленин е бил безбожник, така че не му е пукало. На стадото безбожници около него - също.

  E PLVRIBVS VNVM
 36. 36 Профил на xxxxxl
  xxxxxl
  Рейтинг: 648 Весело


  Напълно съм съгласен мумията да се махне..Само дето трябва да се махне в определен момент,т.е. без да има сътресения в обществения им живот.За това междувпрочем призова и Горби,и вицеспикера на ГД Жириновский,даже и негова племенница от втора генерация..Апропо,в завещанието на Ленин изрично е подчертано желанието му да бъде погребан на нормално гробище...
  А що се отнася до процента на хората,които искат да запазят мавзолея,той е в момента 13%,т.е. с 1 процент по-малко от ОНЕЗИ,които са гласували за КПРФ на последните избори.Само за информация на некои идиоти във форума-преди 7 години ЗА запазването на мавзолея бяха 27% от руснаците,т.е. двойно повече.
  И накрая за носителите на НОБЕЛ за форумна литература един въпрос....
  ИМА ЛИ ТУК НЯКОЙ КОЙТО Е ГЛЕДАЛ ПОНЕ ЕДНА ДИСКУСИЯ В РУСИЯ ЗА ЛЕНИН?Ако има,нека я пейства.!!!щото там в момента през вечер се плющи дали да бъде погребан или не....
  Та кой беше казал една приказка за глупоста и вселената....
  Що ли не съм изненадан????  Защо сме още член на ЕСССР?
 37. 37 Профил на Северозападнал
  Северозападнал
  Рейтинг: 969 Неутрално

  С тази мумия и този мавзолей Червеният площад продължава да бъде езическо капище.

 38. 38 Профил на бат Здравко
  бат Здравко
  Рейтинг: 861 Гневно

  Тея двамата плачат за кауша

  Светът е създаден от бог... всичко друго от Китай
 39. 39 Профил на patriotbg123
  patriotbg123
  Рейтинг: 594 Весело

  Мисля че е крайно време Русия да си го върнат на Ротшилдови !

 40. 40 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Разбира се , че мумията на Ленин ще бъде махната!!

  И в сградата се се настани музей на съсипването на Русия от 1917 година насам!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 41. 41 Профил на alextan
  alextan
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#13] от "KOBOLD":

  Прав си - ама пропусна зоологическата градина - заслужава си

 42. 42 Профил на lindi01
  lindi01
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Здравейте г-н Путин
  радвам се да Ви чуя особено Днес макар и "рикоширано"
  аз също подкрепям вашето начинание както всяко ваше решение
  има смисъл А за комунистите знаем че са няколко вида
  едно от течнията, не си спомням кои, са мразели Дева Мария
  и за да я "пренебрегват", са се подстригвали като мъже.

 43. 43 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 980 Неутрално

  Референдум, референдум, референдум!

  А бе къде изчезна Вили?

  Апокалипсисът апокалиптичен
 44. 44 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  До коментар [#41] от "alextan":

  Не съм ходил в зоологическата градина....

  Иначе има и един пантеон на чиито стени са изписани всички герои на СССР..... и идват пенсионери да гледат дали тяхните познати са написани.... и там работата е тип-топ... всеки герой на СССР е изписан... системата е била перфектана... няма забравени....

  Другото което е интересно е метрото...

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 45. 45 Профил на о. Павел
  о. Павел
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Съпругата на Ленин Крупская е била твърдо за нормално погребение на мъжа й, но бившият семинарист Сталин е настоявал да има култ към тялото на Ленин, който да имитира поклонението на мощите на светци в православието. За рождения ден на Крупская Сталин изпратил разкошна торта. След като яла от нея, Крупская умряла след два дни.
  .
  VOX NOSTRA, "ASSUMPTA EST MARIA"
  http://archiman.livejournal.com/

  Прочетете:http://www.veren.org/product.php?b=3922
 46. 46 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Без Ленин Москва би загубила една от важните си забележителности....

  Представете си Египет без пирамиди... Йерусалим без Христос.... Лондон без Биг Бен....

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 47. 47 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#46] от "KOBOLD":

  пирамидите обаче са на по 5 хиляди години и египтяните очевидно отдавна са надраснали тия мумификации и преклонения за разлика от комунетата...

 48. 48 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 1091 Неутрално

  Да си припомним какво е казал патриарх Тихон по въпроса : "каквито мощите, такъв и елеят", във връзка с новодняването с фикалии на мавзолеят с тялото на Ленин ( Улянов-Бланк)!!!!

 49. 49 Профил на Вишински
  Вишински
  Рейтинг: 500 Разстроено

  Относно извращенията...

  На малък остров, след самолетна катастрофа, оцелели четирима: командирът, вторият пилот, бордният и стюардесата.

  След една седмица командирът казал: "Нека да сложим край на това извращение!". И убил стюардесата.

  След още една седмица вторият пилот казал: "Наистна, нека да сложим край на това извращение!". И заровил стюардесата.

  След още една седмица бордният изревал: "Не издържам вече на това извращение!". И изкопал наново стюардесата.

 50. 50 Профил на kuni
  kuni
  Рейтинг: 221 Разстроено

  Спомнете си филма "Покаяние" на Тенгиз Абуладзе. То и земята може да не иска да го приеме в себе си...

 51. 51 Профил на k
  k
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  До коментар [#45] от "о. Павел":

  Сталин не овладява партията веднага.
  Считало се е, че най-вероятния наследник ще е Троцки.
  По това време Сталин въобще не е бил всесилен и не е могъл да решава такива неща сам.

 52. 52 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1341 Весело

  Па като не щат да го копат или фламбират, да разиграят спирохетното чучело на търг. Малко ли красни олигарси имат, някой ще даде луди пари. Ша си тури един абажур Ленин на дачата, ...да са пукат останалите парвенюта.
  пп: Ленин ...първи път, Ленин ...втори път, ....Путкин, колко казахте?

  Свобода за СЛАВЕНА!
 53. 53 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Разстроено

  До коментар [#27] от "Dr_Doolittle":

  Използването на ръкавици за манипулация на трупове явно е непознато в "самая передовая" , бррррррррррр - гнус!

  Klaatu Barada Nikto!
 54. 54 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#52] от "Манаф":

  Като стана въпрос за руски олигарси, един виц:

  ПОНЕДЕЛНИК. Руски журналист си купува обувки за 50 евро и замерва с тях Путин на пресконференция.
  ВТОРНИК. Опозиционно настроен руски олигарх купува въпросните обувки за 100 милиона евро.
  СРЯДА. Путин купува бизнеса и цялото имущество на олигарха за 50 милиона евро.
  ЧЕТВЪРТЪК. Олигархът е пратен да копае уран до второ нареждане.
  ПЕТЪК. Путин полага обувките на гроба на замерилия го в понеделник журналист.

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 55. 55 Профил на Master of Puppets
  Master of Puppets
  Рейтинг: 1024 Весело

  До коментар [#54] от "Zoon Politikon":

  Не че е във връзка с темията за мумията, ама и от мене един виц:

  Руски олигарх пита друг руски олигарх:
  - Страхотна връзка, за колко я купи и откъде?
  - Ами на Пета улица има един бутик, оттам, за 10 000 долара.
  - Ха, прецакал си се, същата я видях в един бутик на Десета улица за 15 000 долара...

  "Master of puppets is pulling your strings, twisting your minds, smashing your dreams"
 56. 56 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#54] от "Zoon Politikon":
  Хих, ...Путя може и да си го купи чучелото барабар с бизнеса на спечелилия търга олигарх, май по-евтинко ще му излезе. Па да си го тури на моторетката и да ръгне по необятната, па да извади зенитката /култов руски фотоапарат, да не си помисли някой, че Путя е войнолюбец/, ...само с надписа "Иван Иванич разговаря с Путин и Ленин" ша изкара 100 милиона, ...хубаво е да има Путя някакъв сериозен бизнес, ....тежки времена могат да дойдат.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 57. 57 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#43] от "Bulgarische Motoren Werke":
  "А бе къде изчезна Вили?"
  ...
  Върти гъбка и се ослушва още, ...милото. Чака нареждания, щото това го искат некви от "Единна Русия". Де да знае амбасадора от тия ли е, от ония ли е...., мани, мани, ...не е лесна неговата, ...така стават големите бели.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 58. 58 Профил на Hermit Bob
  Hermit Bob
  Рейтинг: 434 Неутрално

  какво общо имат пирамидите - там никой никога не е откривал мумии, по простата причина, че мумиите са погребвани не в пирамиди, а в гробници

 59. 59 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#23] от "⁞⁞⁞⁞Berk®⁞⁞⁞⁞
  "Да го погребат до майка си!!!"
  ...
  Най-добре в на майка си оная работа и веднага ...аборт!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 60. 60 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#38] от "бат Здравко":
  "Тея двамата плачат за кауша"
  ...
  Здравчо, ...по това време обикновено вече си изгонил "злите духове" от тялото, ...снощи май си употребил ...чрезвычайно, а? Галава болить, ...ай, ай, ай?

  Свобода за СЛАВЕНА!
 61. 61
  ****

  Този коментар беше изтрит в 15:23 на 20/01/2011 от неговия автор.

 62. 62 Профил на prodigious_123
  prodigious_123
  Рейтинг: 381 Неутрално

  До коментар [#60] от "Манаф":

  Напълно съм съгласен с теб !

 63. 63 Профил на Deep Red Sun
  Deep Red Sun
  Рейтинг: 488 Весело

  До коментар [#1] от "Beyond":

  Теб пък кой те пита?

  Не ми обръщайте внимание! Аз съм тъп и прост!
 64. 64 Профил на Deep Red Sun
  Deep Red Sun
  Рейтинг: 488 Неутрално

  До коментар [#8] от "Todo":

  Има, капитализма!

  Не ми обръщайте внимание! Аз съм тъп и прост!
 65. 65 Профил на Deep Red Sun
  Deep Red Sun
  Рейтинг: 488 Весело

  До коментар [#9] от "The 8":

  Еми социалиста Христос от давна е умрял(пък и не се знае дали въобще е съществувал) за това е нужен нов месия.

  Не ми обръщайте внимание! Аз съм тъп и прост!
 66. 66 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  До коментар [#47] от "lol":

  Да, прав си.... 5 хил. години Ленин няма да има.... 2012 е края на света...

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 67. 67 Профил на Deep Red Sun
  Deep Red Sun
  Рейтинг: 488 Весело

  На капиталистите един труп на социалист им пречи, бахти резила от толкова много алчност мозъците им са се мумифицирали още приживе

  Не ми обръщайте внимание! Аз съм тъп и прост!
 68. 68 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1074 Весело

  Споко нашите другари ще го искат за Позитано 20,няма да оставят нещата така.

 69. 69 Профил на pablol
  pablol
  Рейтинг: 541 Неутрално

  До коментар [#50] от "kuni":

  "Спомнете си филма "Покаяние" на Тенгиз Абуладзе. То и земята може да не иска да го приеме в себе си..."

  Не искам да се спомним този филм. Ентусиазъм за "Покаяние" - е израз на колективната психоза от "перестройката". Този филм проповядва един извратен морал, оправдава гробокопателството. Мумията на Ленин това е друга история. Ленин не е погребан в гроба, и той трябва да бъде погребан независимо от различните версии за завещанието си (няма никакви доказателства за желанието му да бъде погребан до майка си в Санкт Петербург - това е една легенда!). Ама не само Ленин трябва да се махне, но и целия некропол на Червения площад. Апропо, правителството на СССР решава след смъртта на Сталин през 1953 г. да създаде пантеон другаде, но скоро идеята е изпратена в небитието.


 70. 70 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  Дзержински звъни на Ленин:
  - Владимир Илич, кога да разстрелваме - преди обяд или след обяд?
  - Непременно преди обяд! А обяда дайте на гладните деца!

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 71. 71
  ****

  Този коментар беше изтрит в 15:57 на 20/01/2011 от неговия автор.

 72. 72 Профил на salandino678
  salandino678
  Рейтинг: 541 Весело

  Абе тука има некакъв кур-капан.Да гласуваме другари кой е за а после -Кольима родная?
  Така и така е спиртосан у спирт да набичат на филии и да го пуснат у Мос.Торг-и пиенето и мезето наедно.Че го омаат за има нема един дообед!

 73. 73 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  В кабинета на Ленин внасят цвете в саксия.
  - Как се казва това цвете, другарю? - пита Владимир Илич.
  - Мушкато.
  - Мушкато… - замислено повтаря Ленин, след това изтръгва цветето с корените и го изхвърля през прозореца. - А земята, - заповядва той, - я раздайте на селяните!

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 74. 74 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1436 Любопитно

  Няма ли шанс социалните маргинали с пенЦии от по 200 лева/заплати от 500 лева да си намерят друго оправдание за собствената си некадърност и мизерен живот ? Освен световния заговор срещу прогресивното човечество ?

  15.02.1989 - 07.02.2018
 75. 75 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#74] от "Karelson":

  Йодеите-хазари-рептили малко ли са ти? Ами Ротшилдови?
  Да не искаш да си признаят собствената си некадърност?
  Щото няма да стане

  Klaatu Barada Nikto!
 76. 76 Профил на pesho1921
  pesho1921
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Да му заменят останалите 10% също с пластмаса, да му турят няколко моторчета, да го положат седнал, да ръкомаха и говохи с посетителите:
  - Тавахишчи! Пачему не хаботаете, тавхишчи?
  Оттук нататък, може да се измисли цяла прогамка. Да пие водка с посетителите, да държи тостове...

 77. 77 Профил на pesho1921
  pesho1921
  Рейтинг: 381 Неутрално

  На един му откраднали москвича. Отишъл в милицията, тъжи се.
  - Какво виждаш зад мен? - пита милиционерският начлник.
  - Ми картина, Ленин говори с работници.
  - Тъй. А какво държи в ръката си?
  - Каскетя си.
  - Тъй значи! Ленин говори с работници и стиска каскетя да не му го свият, а ти си оставил колата на улицата?

 78. 78 Профил на Denislav Georgiev
  Denislav Georgiev
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Ще освобождават място за Путин ли?

  http://denislavgeorgiev.eu
 79. 79 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1436 Весело

  До коментар [#75] от "Karla":


  До коментар [#78] от "Denislav Georgiev":

  Мда -като в древен египет. Като се поокопити фараоня се започва със строежа на неговата пирамида

  15.02.1989 - 07.02.2018
 80. 80 Профил на Знам и Мога
  Знам и Мога
  Рейтинг: 754 Весело

  До коментар [#76] от "pesho1921":

  Добра идея, ама ще трябва да купят моторчетата от Китай, а софтуера - от САЩ.

 81. 81 Профил на Kish
  Kish
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Тоя изрод не заслужава да бъде погребван, да го хвърлят в някоя канавка и това ще му е много.

  ‎"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Джордж Оруел http://news.maars.net
 82. 82 Профил на Conservative Future
  Conservative Future
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#67] от "Deep Red Sun":

  Ръмжо, и с новия ник си все такъв тъпак

  Формулата за спасение на Европа и на България: християнство, патриотизъм, капитализъм. Другото е от лукавия.
 83. 83 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  До коментар [#82] от "Zoon Politikon":

  Това не е ли Колчо?

  Klaatu Barada Nikto!
 84. 84 Профил на echeveria
  echeveria
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А не могат ли да го сложат в музей някакъв като Тутанкамон.? Той поне е направил нещо за света, не като фараончето!

 85. 85 Профил на echeveria
  echeveria
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Ако мавзолеят е историческо съоръжение със своя история (от него са приемали Парада на победата, например), то Ленин е крайно спорна фигура. На ръцете му има кръв и съсипани животи на милиони негови съграждани, той е символ на социални трусове и терор, символ на мъката на огромна страна. Така че си струва да бъде погребан някъде край Уляновск. Мисля, че болшинството наши съграждани споделят тази идея; освен това едва ли някой разбира защо в центъра на страната ни лежи мумия", казва Шлегел.

  Тоя да не е евреин. Бил спорна фигура - един от най великите хора на ХИЛЯДОЛЕТИЕТО.
  Капиталист-демагог-демократите най се страхуват от човек като него, да се появи пак - че бая зор ще видят

 86. 86 Профил на Vili
  Vili
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Это добрая идея. Но рано...

  http://www.youtube.com/watch?v=0eph6AyB4c0
 87. 87 Профил на heatseeker
  heatseeker
  Рейтинг: 1341 Весело

  Как ще го погребвате бре!!! Ще плъзне подпочвен сифилис в Русията. Драснете му клечката

  Свобода за Надежда Савченко!
 88. 88 Профил на bayern
  bayern
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Карл Маркс трябва да е там

  Welthauptstadt Germania
 89. 89 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 443 Неутрално

  До коментар [#88] от "mikereto":
  Маркс е погребан на друго място но психично болните му внучки са се подвизавали в съветския съюз.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 90. 90 Профил на КДС
  КДС
  Рейтинг: 623 Неутрално

  "едва ли някой разбира защо в центъра на страната ни лежи мумия", казва Шлегел."

  А, не си прав! Нека си лежи, мумията. Тя изразява първичната същност на рашата: един кръвожаден педераст-сифилитик, на когото се кланят мужиците и техните господари.

  Всъщност, господарите му се кланят, за да може и на тех да им се кланят мужиците. Алкашка им работа...

  Проклета да е Русия!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK