Мубарак отказа да се оттегли, но предаде властта на вицепрезидента

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (100)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Теодора
  Теодора
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Браво бе, и сега "цял свят въздъхва разочаровано след момент на възторг".
  Ако демонстрантите поддържат темпото до септември, Египет ще се превърне в парчета древна история...

  http://antiideas.wordpress.com/
 2. 2 Профил на Bedtime for Democracy
  Bedtime for Democracy
  Рейтинг: 647 Любопитно

  издържи ли нощта без военен преврат, ще изкара до септември щото вероятно вече се е разбрал с генералите как да стане прехода към следващата им пионка

  Pure Chewing Satisfaction
 3. 3 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Специален поздрав за Мубарак от мен:

  http://www.youtube.com/watch?v=eyIHrbGajTM

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 4. 4 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  //Думите му опровергаха няколко прогнози от най-високо ниво, че тази вечер той ще се оттегли от властта. Събраите се да празнуват на площад "Тахрир" стотици хиляди египтяни реагираха с разочарование и гняв.//

  Горките ''скачащи'' потърпевши . На времето е имало един лаф у България - ''Кой не скача е червен'' . Е , всички скачаха ...... ама още ни управляват червени . Та и тях да не подлъжат и разочароват с лъжлива псевдо демокрация , и да съжаляват за ''скачането'' .

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 5. 5 Профил на 3лати
  3лати
  Рейтинг: 1291 Весело

  ее.. ама много е нахален г-н Мубарак.....

  Keep walking...
 6. 6 Профил на birdman
  birdman
  Рейтинг: 839 Весело

  "Ей ся си е@ахме мамата" както се казваше в един скеч .

 7. 7 Профил на yield
  yield
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Египет аз горя с вас,мълчаливо
  и вярвам че съдбата няма да остави един древен народ
  има справедливост,тя тече с кръвта, тя показва най правилния път определен от вашите за вас.

 8. 8 Профил на тодор
  тодор
  Рейтинг: 983 Неутрално

  Каква изненада.

 9. 9
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 10. 10 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 418 Неутрално

  постъпката е правилна а със сигурност и съветът му да постъпи така е от америка,по добре 8 мес по стария начин от колкото пълна анархия при липса на силна опозиция способна да поеме и управлява

 11. 11 Профил на PlamenVarna
  PlamenVarna
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Президента Хосни Мубарак обяви предаването на пълномощията си на вице-президента на страната - 75-годишния Омар Сюлейман.
  И му възложи продължаването на преговорите с опозицията.
  Той още в първото си обръщение токущо призова гражданите с общи приказки "да се обединят и да гледат напред".
  ---
  Естествено продажната клика от партийци, семейни кланове, висши военни чинове и корумпирани бюрократи няма да сдаде доброволно и примирено властта и привилегиите си.
  Но "първата тухла от стената" токущо падна.
  Дълъг е пътя към демокрацията.
  Но както всеки път започва с първата крачка.

  ДОНОСНИК, ИЗПЯ ЛИ СИ "КРАТКИЯ ДОКЛАД" НА МОДЕРАТОРА ? НАТЕГАЧ, НАТЕГНА ЛИ СЕ ПО СТАР КОМУНДЕРСКИ НАВИК ? ЦЕНЗОРЕ, И БАН-а НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИКРИЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ
 12. 12 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 932 Весело

  Другарят Хосни Мубарек , с кръв съм я взел, с кръв ще я дам !Не човек , а комунист.
  От февруари 1959 до юни 1961 г., Мубарак предприе по-нататъшно обучение в Съветския съюз , присъства на Съветския обучение пилотно училище в Москва и още на Кант военновъздушната база , близо до Бишкек в Киргизстан (тогава съветски републики), едно летище, което е днес дом на Руската армия пети Air е 999-ти военновъздушната база.
  Мубарак предприе обучение за Илюшин Ил-28 и Ту-16 Туполев самолет бомбардировач, а след това се присъедини към Frunze военна академия през 1964 година
  http://en.wikipedia.org/wiki/Hosni_Mubarak

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 14. 14 Профил на kaun_meloner
  kaun_meloner
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Явно не са се разбрали още къде да е луксозният пансионат. А и Хоснито се пазари за златото, за по-малко от 10 тона (Бен Али измъкна 1 тон от десет пъти по-малкия Тунис) няма да си разваля кефа

 15. 15 Профил на Борис Иванов
  Борис Иванов
  Рейтинг: 374 Неутрално

  До коментар [#3] от "NPaine":

  Мри в кофите за смет !

 16. 16 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#14] от "kaun_meloner":

  Хоснито е висока летва. Ще изпипа нещата добре, вече се е разбрал и с генералите. Бен Али е мишле до него. Плюс това е и много по-глобален политик и има доста международни козове.

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
 17. 17 Профил на врачански змей
  врачански змей
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  Какво му барат на тоя мубарак.

 18. 18 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  професионалист е хосни, друг да беше до сега да е тътрил да бяга... иначе египетската тълпа днес на площада бая гневна беше след тая бутафорна изява, ама нямат късмет горките много е удобен тоя на всички...

 19. 19 Профил на Гилгамеш
  Гилгамеш
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#9] от "be_google":

  Че правителството на ГЕРБ не е цвете не мога да споря, но пък баш другарят ти Алексей да му диктува срокове докога да си ходи - не си извинен за тъпотията, която каза.


  До коментар [#13] от "be_google":

  Биби е дойде с никакви чудовищни манипулации. Използва чист и елементарен популизъм, с който на враст дойдоха редица бандити - Гея, Царот, Сопола и прочее `начи се сдобиха с власт тъкмо по същия начин.

  Ако ББ беше президент на Египет => http://prikachi.com/images/27/4258027E.jpg
 20. 20 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#19] от "Гилгамеш":

  моляте не отговаряй на би гоогле той е малоумник и само това чака... сам ще спре ако не му се обръща внимание

 21. 21 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Весело

  ОТ ФОРУМНИЯ ТЪПАК ARRI ,ЕДНА ''ПРИКАЗКА'' ЗА ЛЕКА НОЩ


  Бавно вървяха робите един след друг и всеки носеше шлифован камък. Четирите редици, всяка една, дълга километър и половина – от каменоделците до местото, където започваше строителството на града-крепост, - бяха охранявани от пазачи. На всеки десет роби се падаше по един въоръжен воин-надзирател. Встрани от вървящите роби, на върха на една тринадесетметрова ръкотворна планина от шлифовани камъни, седеше Кратий – един от върховните жреци. Вече четири месеца той мълчаливо наблюдаваше какво става. Никой не го отвличаше, никой не смееше даже с поглед да прекъсне неговите размисли. Робите и стражите възприемаха изкуствената планина с трон на върха като неизменна част от пейзажа. И на човека, ту седящ неподвижно на трона, ту разхождащ се по площадката на върха, вече никой не обръщаше внимание. Кратий си бе поставил задачата да преустрои държавата - поне за хиляда години да укрепи жреческата власт, подчинявайки ù всички хора на Земята, като направи всички, включително и държавните глави, роби на жреците.

  ***

  Един ден Кратий слезе долу, оставяйки на трона свой двойник. Жрецът смени дрехата си, свали перуката и заповяда на началника на стражата да го оковат във вериги като прост роб и да го включат в една от редиците - до един млад и силен роб, който се казваше Нард.

  Вглеждайки се в лицата на робите, Кратий забеляза, че погледът на този младеж бе изпитателен и оценяващ, а не блуждаещ и отчужден, както у мнозина. Лицето на Нард бе ту съсредоточено-замислено, ту развълнувано. "Значи, той мъти някакъв план" – разбра жрецът, но искаше да се увери доколко точно е преценил.

  Два дни Кратий наблюдава Нард, мълчаливо мъкнейки камъни; седеше с него по време на ядене и спеше до него на наровете. На третата нощ, веднага след командата "Заспивай", Кратий се обърна към младия роб и шепнешком, с мъка и отчаяние, каза, сякаш на себе си: "Нима така ще продължава до края на живота? "

  Жрецът видя как младият роб трепна и моментално се обърна към жреца – очите му блестяха. Те святкаха даже при мъжделивата светлина от светилниците в голямата барака.

  - Това няма да продължава дълго. Обмислям един план. И ти, старче, можeш да вземеш участие - прошепна младият роб.

  - Какъв план? – равнодушно и с въздишка попита жрецът?

  Нард разгорещено и уверено започна да обяснява:

  - И ти, старче, както и аз, съвсем скоро ще бъдем свободни хора, а не роби. Сметни само: на всеки десет роба се пада по един пазач. И за петнайсет робини, които ни готвят и шият дрехи, наблюдава един. Ако в уговорен час всички се нахвърлим върху стражата, ще я победим. Нека са въоръжени, а ние оковани. Ние сме по десет на всеки един, пък и от веригите става оръжие за предпазване от меча. Нападаме всички пазачи, връзваме ги - и завладяваме оръжието.

  - Ех, момко, - пак въздъхна Кратий и отново вяло рече: - твоят план е недомислен: тия, близките пазачи, дето са до нас, може и да разоръжиш, но скоро господарят ще прати нови - сигурно цяла армия - и ще убие въстаналите роби.

  - Аз и за това съм помислил, старче. Трябва да се избере такова време, когато няма да има армия. И това време настава: всички виждаме, че армията я готвят за поход. Готвят провизии за три месеца. Значи, след три месеца армията ще бъде където трябва и ще влезе в бой. В сраженията тя ще отслабне, но ще победи, пленявайки много нови роби. За тях вече се правят нови бараки. Ние трябва да почнем да разоръжаваме стражата веднага след като армията на нашия владетел влезе в сражение с другата армия. На вестоносците ще им трябва месец, за да занесат съобщението за незабавно връщане. Отслабналата армия ще се връща поне три месеца. За четири месеца ще успеем да се подготвим за срещата – ще бъдем не по-малко от войниците в армията. Пленените роби ще поискат да бъдат с нас, когато видят какво е станало. Всичко съм го предвидил точно, старче.

  - Да, момко, ти с тоя план и своите мисли наистина ще можеш да разоръжиш стражата и да одържиш победа над армията – отговори жрецът вече насърчително и добави: - Но какво после ще правят робите и какво ще стане с господарите, надзирателите и армията?

  - Виж, за това не съм мислил много. Засега ми идва само едно на ум: всички, които са били роби, ще станат свободни; а всички, които днес не са роби, ще станат роби, – сякаш мислейки на глас и не съвсем уверено каза Нард.

  - А жреците? Кажи ми, млади човече, към робите или към свободните ще причислиш жреците, когато победиш?

  - Жреците? За това също не съм мислил. Но сега си мисля: нека жреците си останат жреци. Тях ги слушат и робите, и владетелите. Въпреки че често е трудно да ги разбереш, те са безвредни. Нека си разказват за боговете, пък нашия живот ние по-добре знаем как да го живеем.

  - Най-добро е за предпочитане, - отговори жрецът и се престори, че ужасно много му се спи.

  Но Кратий не можа да заспи през цялата нощ. Той размишляваше. "Разбира се – мислеше си Кратий, - най-лесното е да съобщя за заговора на владетеля, да хване младежа-роб, явно той е главният подстрекател. Но това няма да реши проблема. Робите винаги ще имат желание да се освободят от робство. Ще се явят нови водачи, ще разработят нови планове, а щом е така, главната заплаха за държавата винаги ще присъства отвътре".

  Пред Кратий стоеше фундаментална задача: да разработи план за поробването на целия свят. Той разбираше: да се постигне тази цел само с физическо насилие не е възможно. Трябва психологическо манипулиране на всеки човек, на цели народи. Човешката мисъл трябва да се трансформира - да се внуши на всеки, че робството не е най-висшето благо. Трябва да се задейства самоусъвършенстваща се програма, която да дезориентира цели народи в пространството, времето и понятията. Но най-главното е в адекватното възприемане на действителността.

  Мисълта на Кратий работеше все по-бързо, той престана да усеща тялото си, тежките окови на ръцете и краката. И внезапно, като светкавица, възникна програмата. Още неясна и необяснима, но вече осезаема и изгаряща въображението със своята мащабност. Кратий се почувства като единовластен господар на света.

  Жрецът лежеше на нара, окован във вериги. И се възхищаваше от самия себе си: "Утре сутринта, когато подкарат робите на работа, аз ще направя условния знак и началникът на охраната ще се разпореди да ме изкарат от робската редица, да ми свалят оковите. Ще детайлизирам програмата, няколко думи – и светът ще почне да се променя. Невероятно! Само няколко думи – и целият свят ще ми се подчини: на мене, на моята мисъл. Бог наистина е дал на човека сила, на която няма равна във Вселената, тази сила е човешката мисъл. Тя произвежда думи и променя хода на историята.

  Необикновено благоприятно стечение на обстоятелствата. Робите подготвят план за въстание. Този план е рационален и явно може да им донесе положителен резултат, макар и временен. Но аз, само с няколко фрази, ще поробя навеки не само тях, внуците им и правнуците им, но ще превърна в роби и всички земни владетели за хиляди години напред".

  На сутринта, по знака на Кратий, началникът на охраната свали оковите му. Още на другия ден, на наблюдателната му площадка бяха извикани останалите петима жреци и самият фараон. Пред събралите се, Кратий започна своята реч:

  - Това, което ще чуете сега, не бива да бъде записано или преразказано от никого. Наоколо няма стени и затова никой друг, освен вас, няма да чуе думите ми. Аз измислих начин за превръщане на всички хора, живеещи на земята, да станат роби на нашия фараон. Да се направи това с многочислени войски и изнурителни войни е невъзможно. Но аз ще го сторя само с няколко изречения! Ще минат само два дни след произнасянето им – и вие ще видите с очите си как светът ще започне да се променя. Вижте: долу дълги върволици оковани във вериги роби носят по един камък. Охраняват ги много войници. Колкото повече роби, толкова по-добре за държавата – така сме мислили винаги. Но колкото повече са робите, толкова повече се налага да се опасяваме от бунт. Постоянно усилваме охраната. Принудени сме добре да храним робите си, инак не могат да извършват тежката физическа работа. Въпреки това, те са лениви и склонни към бунт. Гледайте ги как бавно се мъкнат, а измързеливилата се стража не ги подгонва с камшиците и не бие дори здравите и силни роби. И няма да има нужда от никаква стража. Надзирателите също ще станат роби. Ето как може да стане това. Нека още днеска глашатаите разнесат указ от фараона, в който ще бъде казано: " От утре сутринта на всички роби се дава пълна свобода. За всеки камък, доставен в града, свободният човек ще получи по една монета. Монетите могат да се обменят за храна, дрехи, жилище, дворец в града или за целия град. Отсега вие сте свободни хора!"

  Когато жреците осъзнаха казаното от Кратий, един от тях – най-възрастният – каза:

  - Ти си демон, Кратий! Замисленото от теб ще зарази с демонизъм всички земни народи.

  - Нека да съм демон. И нека замисленото от мен хората да го наричат в бъдеще "демокрация".

  * * *

  На залез слънце указът бе оповестен пред робите. Те бяха напълно изумени и почти всички не спаха през цялата нощ, представяйки си новия , "щастлив" живот.

  На следващата сутрин жреците и фараонът пак се качиха на площадката на изкуствения хълм. Картината, която видяха очите им, надминаваше всяко въображение! Хиляди хора, довчерашни роби, в надпревара мъкнеха същите камъни, както и преди. Плувнали в пот, мнозина носеха по два камъка. Други, които носеха по един, тичаха, вдигайки прах след себе си. Някои надзиратели също мъкнеха камъни. Хората, въобразили си че са свободни, понеже са им снели оковите, се напъваха до пръсване да получат колкото повече от мечтаните монети, за да могат да си уредят щастлив живот.

  Кратий прекара още няколко месеца на своята площадка, доволно наблюдавайки ставащото долу. А измененията бяха колосални. Част от робите се обединиха в малки групи, измайсториха колички, и натоварвайки ги догоре с камъни, облени в пот, ги бутаха.

  "Те още много приспособления ще изобретят, – с удоволствие си мислеше Кратий. – Ето, вече и вътрешни услуги възникнаха: разносвачи на вода и храна. Част от робите ядат без да спират, не желаейки да губят време да ходят до бараките за обяд и разплащайки се със снабдителите чрез получените монети. Гледай ти – даже лекари появиха сред тях: помагат на пострадалите направо в движение - също за монети. И регулировчици на движението си избраха. Скоро ще си изберат и началници, съдии. Нека си избират – нали си мислят, че са свободни, а същността не се промени, както и преди мъкнат камъни..."

  Така и продължават да тичат те през хилядолетията – прашни, потънали в пот, мъкнейки тежките си камъни. И днес потомците на същите роби продължават безсмисления си бяг....

  ***  И разговор по "преданието":  - Навярно имаш предвид простите работници. С това май, човек може да се съгласи. Но към категорията на робите няма как да се причислят всички ръководители на предприятия, чиновниците, предприемачите.

  - А ти виждаш някаква разлика ли? Тогава формулирай в какво се състои.

  - Ами в това, че едните работят - мъкнат камъни като роби, - а другите ръководят мъкненето; по съвременните понятия – "производствения процес".

  - Ръководенето е също работа и често по-сложна от носенето на камъни.

  - Общо взето - да: на предприемачите им се налага да мислят повече. Мислите им са заети от сутрин до вечер. И какво става тогава? Излиза че и фараонът, и президентът, и канцлерът са също роби?

  - Точно така. Станали са роби и жреците, които извършиха този злокобен акт.

  - Да, но щом има роби, трябва да има и робовладелци. Кои са тогава те? Щом дори и жреците не са към тях?

  - Робовладелецът - това е изкуственият свят, създаван от хората. А надзирателите са вътре в повечето хора и ги шибат с камшиците си, и ги заставят да работят за монети.

  - Печална и безизходна картина се получава. Излиза, че през изминалите хилядолетия, докато са възниквали и изчезвали цели империи, сменяли са се религии и закони, а в главвното нищо не се е променило: както си е бил човекът роб, така си е останал. Нима това не може да се поправи?

  - Възможно е.

  - Как? Кой е способен да го направи?

  - Образът.

  - Какво значи "образът"? Кой образ?

  - Онзи образ, който ще разкрие друга ситуация на хората. Сам прецени, ......, хората, които днес управляват света с пари, мислят, че щастието може да се постигне само чрез власт и пари. И се мъчат да убедят в това всички останали хора, които се напъват да печелят грошове. Но често, вече все по-често, страдат самите победителите в най-безсмислената надпревара. Достигат илюзорни висоти и затова много по-остро от другите усещат цялата безсмисленост на живота ....

  ЛЕКА НОЩ !

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 22. 22 Профил на kesh
  kesh
  Рейтинг: 1350 Неутрално

  До коментар [#21] от "ARRI":

  ++++++++++++++++ АДМИРАЦИЙ.......нищо ново под слънцето.....!!!!!????.....

  България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...
 23. 23 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#4] от "ARRI":

  малък си не помниш ,тогава бяхме хората ,които мислехме че можем да променим света ...този нашия свят,сега е ваш ред..............да се пробваме да го направим заедно,този път може и да успеем!

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 24. 24 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#23] от "pavla":

  НЕ можем !!!! Светът за когото и двамата мечтаем е Утопия . Той съществува само в мечтите ни и в промитите ни от демокрация мозъци . Нивото на разсъждения и мислене към момента не се побира в този глобален Свят . Сега е на мода глоналното затопляне и екстремните религии като мюсулманството ......... щото те са нецивилизициони , и извън матрицата .....а цялата истина е , че сами си търсим враг срещу когото да се борим . Е, намерихме си с кого да се заяждаме извън себе си.........

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 25. 25 Профил на The Jew
  The Jew
  Рейтинг: 973 Весело

  Никога в Египет няма да стане,като в Тунис!А Мубарак можеше да остави властта в ръцете на Барадей,за да се върне синът му след година и половина на бял кон(камила) и да продължи династията!
  Ама не слуша и затова му остава да избира само Париж или Лондон да е базата на семейството за следващите 50 години...

  Trans penis mihi est!
 26. 26 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 675 Весело

  Започва "кръглата маса" ...и полека-лека преход.Египет , добре дошла в семейството на западната демокрация!

 27. 27 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 675 Неутрално

  "..."Решен съм да продължа да защитавам конституцията и народа и да предам властта на избрания през септември в своободни и прозрачниизбори", каза Мубарак..."Народа иска именно промяна на конституцията . Ега ти наглеца!

 28. 28 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 675 Весело

  "...Той за пръв път официално се извини на семействата на загиналите в сблъсъци с полицията демонстранти и обеща да бъдат наказани виновните за това." - Кой ли е виновен?

 29. 29 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2737 Гневно

  До коментар [#9] от "be_google":

  "Остават 19 дни от дадените от Алексей 3 седмици на гербаджийска шайка..."

  Абе нещастник, вие и с дявола ще вземете да се сдружите, Фаустовци такива. Само и само ваште пак да лапат.

  ПРОКЛЕТА ДА Е РУСИЯ!
 30. 30 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 675 Весело

  До коментар [#21] от "ARRI":

  Много умна приказка ! Но само са забравили да кажат кои "роби" "печатат" монетите.

 31. 31 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#21] от "ARRI":

  +++++

 32. 32 Профил на istorika
  istorika
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Има много неправителствени комитети, групи, асоциации, комисии и т.н., органозации, които развиват дейност. Неясна и незабелязана дейност. Те не попадат в новините. С други думи са зад кулисите на сцената, наречена „политически живот”.
  Един от тези усърдни работяги за „благото на целия свят” е Джордж Сорос, който (и друг път съм казвал) само в България има над 90 такива организации.
  Но сега става дума за Ел Барадей. И той също като някои членове от днешното българско правителство, членува в негов орган- Международна Кризисна Група ( International Crisis Group ) която определя себе си като „независима, неправителствена, международна организация, със 100 служители на пет континента, като работят чрез анализ и подкрепа от високо равнище за предотвратяване и разрешаване на конфликти."
  Членовете на управителния съвет включват Сорос (естествено!, макар че Лорд кристофър Патън е официално шефа) Самуел Бъргър (съветник на Б. Клинтън по въпросите на Нац. сигурност), пенсионирания американски посланик Томас Пикеринг,който през 2009 г. след среща с лидерите на "Хамас" призовава за САЩ, за да установи връзки с ислямистката група. Друг член на МКК е Робърт Мали, бивш съветник на Обама по време на президентските кампания през 2008 г. И т.н. .Присъстват имена като Хавиер Солана, бившият руски външен министър Игор Иванов, бившият датски министър-председател Уфе Елеман Йенсен, О.З генерал Уесли Кларк, Кофи Анан, Йошка Фишер... Нещо като Трилателарлната комисия. Всички са чували за нея но никой неможе да каже нищо.
  Дотук всичко в рамките на „обичайните заподозрени”, НО!
  Ел Барадей прекратил членството си в този „комитет” преди да се завърне в Египет за да ръководи протестите. .
  И Сорос-овото "Отворено общество" също се финансирало основния глас на опозицията в Тунис, радио Калима, подкрепяло размириците там, които доведоха до свалянето от власт на президента Бен Али.

  Soros fingerprints on Mideast chaoshttp://www.wnd.com/?pageId=260577#ixzz1DOQLvFVq
  http://www.crisisgroup.org/en/about/board.aspx

  Много сте лесни. Умствено.

  Аз знам много малко.
 33. 33 Профил на pesho1921
  pesho1921
  Рейтинг: 367 Неутрално

  В чисто човешки план, ако забравим политиката, е срамота да се държиш така за трона, еле на тая възраст. Хич ли не му пука, с кво име ще остане в учебниците?

 34. 34 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Добре, написали сте, че Мубарак трябва да падне, че не е демократ, че е озурпатор на властта, но наясно ли сте какво се очаква да стане след неговото падане от власт?
  Иран определи протестите в Египет като признак за “ислямски ренесанс“ в Близкия изток. Това не ви ли пали червената лампичка или просто са ви паднали батериите.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 35. 35 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#34] от "tribiri":

  те на иранците толкова са им се спарили мозъците от тия чалми, че навсякъде вече им се привиждат ислямски ренесанси...

  пък и ренесанс не звучи лошо барем се учовечат...

 36. 36 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  До коментар [#34] от "tribiri":

  Като се загледа човек и кой член от конституцията ще пада (№179) за ислямистки изцепки, веднага му става ясно къде ги стяга чепикът протестиращите.

 37. 37 Профил на telephon
  telephon
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#32] от "istorika":

  The Great Middle East Project !

 38. 38 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  Браво на Мубарак. Много мъдра постъпка да не се поддава на исканията на тълпите, а да си изкара мандата до край. Ако се оттегли сега и имат предсрочни избори, ислямистите ще спечелят мнозинство, ще съсипят страната и ще застрашат сигурността в района. До септември има доста време, достатъчно, да се успокоят страстите, а мюсюлманските братя да бъдат натикани обратно в дупките, откъдето изпълзяха, а властта да се предаде на някой верен и светски настроен човек.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 39. 39 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 778 Гневно

  Кога ще се разкара тая еврейска пионка, тия ислямистите да се стегнат да вземат власта най-накрая!

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 40. 40 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#38] от "VеnRus 2008":

  Ха ха , ти наистина си сбъркана ма моме! "а власта да се предде на верен и светски настроен човек"?!?!?!??????

 41. 41 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  До коментар [#40] от "Гражданин":

  Ще се обосновеш ли?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 42. 42 Профил на naster1
  naster1
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Косми му Барах пак не можа да падне. Браво! Здрав, прав и корав е той...

 43. 43 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#39] от "be_free":

  Ооо, бифрийчо, ти ислямистче ли си бил? Интересно как се вързва никът ти (бъди свободен) с исляма? Щото в исляма има всичко друго, но не и свобода?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 44. 44 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 778 Весело

  До коментар [#43] от "VеnRus 2008":

  Що не питаш, някой ислямист да ли се чувства несвободен хихи

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 45. 45 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#44] от "be_free":

  Не е необходимо да ги питам. Нали виждам какво им е разбирането за свобода.
  А ти не увъртай, а си кажи, ислямистче ли си?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 46. 46 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#44] от "be_free":

  Всъщност, ти си го написал в подписа си - "Няма по-безнадежно поробени от тези, които сляпо вярват, че са свободни!" Така са и ислямистите, сляпо вярват, че исляма им дава свобода, а всъщност не осъзнават, че безнадежно ги поробва.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 47. 47 Профил на tribiri
  tribiri
  Рейтинг: 880 Неутрално

  До коментар [#35] от "lol":

  Ренесанс може да ти изглежда хубава дума, но тя може да бъде употребена в смисъл на възвръщане на исконните ислямски ценности, състоящи се във власт на ходжите, забрадки за жените и отнемане на избирателните им права, джихад срещу враговете на изсляма и т.н. и т.н.

  Какво ли сънува един идиот, че вечно е прав - пак, пак и пак! Започне ли да се държи като скот.. Какъв идиот!? Това е просто глупак!
 48. 48 Профил на lol
  lol
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#47] от "tribiri":

  ренесанс има един приет смисъл това че чалмите отново нямат представа за какво говорят е отделен въпрос...

 49. 49 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#45] от "VеnRus 2008":

  Венче, виж му автара, виж му правописа и няма нужда да питаш - поредния прост и злобен потурнак.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 50. 50 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Любопитно

  До коментар [#49] от "g_t":

  Може и така да е. Но има и много чисти българи, дето са на страната на ислямистите в този конфликт, само за да им е зле на евреите. Дивата селянка и Амиго, например. Така че, кой знае какъв е бифрийчо?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 51. 51 Профил на Master of Puppets
  Master of Puppets
  Рейтинг: 1027 Неутрално

  Където има ислямисти трябва да се пипа здраво. Първото правителство в Иран след шаха е коалиционно, след това нема вече коалиции. Вероятно така ще стане и в Египет - първо Ел Барадей, после в коалиция с братства и сестринства и накрая айде честита ви джамахирия.

  "Master of puppets is pulling your strings, twisting your minds, smashing your dreams"
 52. 52 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#50] от "VеnRus 2008":

  Абе я са чисти българи, я не. Примерно,
  баща им е арабин или майка им русначкаджийка.
  Впрочем, конспиративните теории хващат дикиш при хора с някаквъв голям проблем или неуспех в живота. Много е готино някой да ти подаде универсална причина за твоите неуспехи, при това извън теб.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 53. 53 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 778 Весело

  До коментар [#52] от "g_t":

  Запитай се кой е измислил понятието "конспирация"!

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 54. 54 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Хей вие" демократи", какво получихме ние българите от тези сладки думи? Да ви кажа ако не ви е удобно даже пред себе си да го признаете?! Обедняване до оскотяване. Срината държава. Заминали без време при Свети Петър стотици хиляди хора. При него, а не в ада, защото това са мъченици. Милион и половина емигрирали от малката майка България. Да продължавам ли? Сполай ви добри хора, а на лошите - също да са живи и здрави, защото никога не е късно човек да се промени към по-добро!

 55. 55 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Любопитно

  До коментар [#52] от "g_t":

  Хайде не намесвай руснаците. Те също си патят от ислямистите, та не смятам, че някой с руска кръв би застанал на тяхна страна. Аз поне познавам доста руснаци и никой от тях дори и не може да диша в близост до мюсли.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 56. 56 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#55] от "VеnRus 2008":

  Ами не е баш така, русначкаджията Вили е пример, който внася доста голямо съмнение в правотата ти.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 57. 57 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#53] от "be_free":

  Конспирация е латинска дума (conspiratio) и е използвана от древните римляни в смисъл на политически заговор. Както виждаш, този път не са еврите, кофти нали?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 58. 58 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  До коментар [#56] от "g_t":

  Не съм забелязала Вили да защитава ислямските фанатици, въпреки, че си има приказка с форумните потурнаци.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 59. 59 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#50] от "VеnRus 2008":

  "Но има и много чисти българи, дето са на страната на ислямистите в този конфликт,"

  Ъ? За палестинците- известно ли ти е, че повече от 1/3 от тях са християни? (Не, нали? И в този контекст да те запитам: колко са християните в Израел?) И когата чуеш, че евреите са утрепали поредните стотина палестински жени и деца, имай предвид че поне 30 от тях НЕ са мюслита. (Ама на тебе за това НЕ ти пука.) И тук прозира повърхностната ти ционистка лицемерна същност, а именно- ти любиш и всячески защитаваш НЕ християните, а ционистите! Прав е Мунчо като ви нарича псевдоконсервативни пристиян-талибани...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 60. 60 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#57] от "VеnRus 2008":

  Вчера, под статията за Желю едва сега видях че ми написа следното:"Интересно, какъв ли е твоят повод да мразиш толкова много евреите. Ако следваме твоята логика, то значи някой евреин те е прелъстил и изоставил, затова ти сега пренасяш негативните си чувства върху цялата нация."


  За пореден път доказваш елементарното си възпитание, а и прибягваш до лъжи..

  И тук "аргументите" (ако въобще могат да се наречат така, де) ти издишат. Аз нееднократно съм писал, че има и почтени (нормални евреи), като Чомски, Торквемеда, Спиноза, Ламброзо, Борис Пастернак, Гор Видал (още примери да ти привеждам ли?)..., за разлика от тебе, дето постоянно вряка за това как всички мюсюлмани трябвало да минат под ножа. (Всички, без изключение?!) Схващаш ли разликата? И разбра ли най-накрая защо моите доводи са обосновани, за разлика от твоите...

  Иначе съм съгласен с тебе относно това, че сред еврюхите процентът на извратеняците (сбърканяците) е много по-висок, в сравнение с останалите (нормални) етноси...

  ПП: Ти си жена, дявол да го (те) вземе. Нормално е да го правиш с когото ти е кеф. Но НЕ е нормално да обиждаш мъжете, като ги обвиняваш в хомосексуализъм само защото са ти неприятни (или пък ти казват някои истини в очите)... Все пак аз ти правя комплимент, че си широко скроена натура и си имала разнообразни сексуални контакти...(по добре ли ще е, ако те наричам фригидна, ялова или просто сбърканячка, която мрази мъжете?)... А това, че твоето мюсли те е зарязал, НЕ ти дава основание да обиждаш милиард и половина мюсюлмани, само защото изпилената бургия ти е бил шута...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 61. 61 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#58] от "VеnRus 2008":

  Той защитава правилните фанатици и мрази неправилните.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 62. 62 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 6222 Неутрално

  До коментар [#59] от "АМИГО":

  Пак лъжеш наедро. Палестинците - християни никога не са били повече от 10%.

  I come in peace. I didn't bring artillery. But I'm pleading with you, with tears in my eyes: If you fuck with me, I'll kill you all. Gen. James Mattis
 63. 63 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#60] от "АМИГО":

  Амигич, явно много яко съм те настъпила някъде по болното място, след като си направи труд да напишеш толкова дълът и пълен със злоба пост.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 64. 64 Профил на дамян русев
  дамян русев
  Рейтинг: 1137 Неутрално

  Дагоеба в президента!

 65. 65 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#63] от "VеnRus 2008":

  Ами, НЕ можеш да ме засегнеш, въпреки грижите които полагаш... Просто за пореден път доказвам колко си лицемерна и повърхностна... Апропо, за християните- палестинци нещо да кажеш. (Гледам че си мълчиш гузно) Те също ли се крият под полите на жените си?...

  ПП: За твоето мюсли, дето те е зарязал, няма да те питам повече. Само ми е интересно турче в Бг ли е, или арабела в Испанско...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 66. 66 Профил на LifeGiving
  LifeGiving
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Като гледам на колко години е (82) май трябва само да го изчакат малко,той ще сдаде багажа сам...

 67. 67 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#65] от "АМИГО":

  А твоето еврейче? Хайде, признай си, в наши дни няма нищо срамно в това, да си гей, даже е модерно?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 68. 68 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#65] от "АМИГО":
  за християните- палестинци нещо да кажеш.
  ***************

  Не мълча, просто не ме интересуват. Не съм Бог, че да се тревожа за всички същества по Земята.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 69. 69 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3615 Любопитно

  Тоя крадец Мубарак, кога най-накрая ще се отегли от властта, не му ли стигат тези 30 милиарда долара които е натрупал в банкови сметки и имоти по цял свят за да си живее като един богат пенсионирал се диктатор или иска още да цоца от Египет???

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 70. 70 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#67] от "VеnRus 2008":

  Нали се разбрахме, че аз НЕ мразя евреите, а ционистите (а между тях има и доста неевреи), за разлика от тебе, която мрази всички мюслита. И НЕ само това, ами призоваваш да се избият поголовно... Е, значи опираме до следното- ти имаш много, ама наистина много силен мотив да ги мразиш ВСИЧКИТЕ (без изключение), докато аз НЕ мразя евреите КАТО ЦЯЛО, а само тия, дето убиват безащитни майки и деца в Израел...а какъв по-силен мотив от това някое мюсли да те е натаковал и зарязал (или пък може би просто НЕ ти е платил). Разбирам те- да ти бие резана карабина шута сигурно боли...

  ПП: Мислиш ли че ще позволя на някой кривоглав, кривонос дегенерат да се доближи до мен без да му счупя носа...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 71. 71 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#68] от "VеnRus 2008":

  Не те интересува кога НЕХРИСТИЯНИ избиват християни?! Хм, интересно...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 72. 72 Профил на LifeGiving
  LifeGiving
  Рейтинг: 521 Весело

  До коментар [#67] от "VеnRus 2008":

  А ти модерен ли си ???

 73. 73 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#70] от "АМИГО":
  Нали се разбрахме, че аз НЕ мразя евреите,
  ***************

  За нищо не сме се разбирали. Това го казваш ти, но аз не ти вярвам.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 74. 74 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#72] от "Painkiller":
  А ти модерен ли си ???
  ***************

  В смисъл, дали си падам по мъже? О да, падам си!

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 75. 75 Профил на ijj
  ijj
  Рейтинг: 983 Неутрално

  До ARRI по повод коментар 21:

  Един известен египтолог и автор на исторически романи - Кристиан Жак казва по повод на египетските паметници, че такива величествени творения не би могло да са създадени от роби. Иначе от историята е известно, че в Египет е имало военнопленници - роби, известно е също, че е имало и пари. Има спорове, разбира се, колко са били робите, доколко са имали някаква осезаема роля в стопанския живот - има и такива историци, които твърдят че в Египет робовладелчеството е било по-скоро изключение и че е станало нещо характерно в по-късни общества.

  Но мисълта на Кристиан Жак е, че за да има цивилизация като египетската, трябва нещо повече от стопански живот, социална пирамида и т.н. (Тези неща може да са били необходимо, но недостатъчно условие). За да може да сътвори нещо стойностно, човек трябва да има по-силна мотивация от парите. Никой не може да живее без хляб, но картините на двама художници, хранещи се с един и същ хляб, може да са съвсем различни помежду си.

  В този смисъл, ако приятелите на Нард можеха да пишат във форума на "Дневник", сигурно щеше да се появи и следният коментар:

  "Нашата Утопия е вътре в нас. А камъните ги носим, само за да успеем да Ви покажем това."

 76. 76 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Неутрално

  До коментар [#71] от "АМИГО":
  Не те интересува кога НЕХРИСТИЯНИ избиват християни?!
  ******************

  Не ме интересуват палестинците, без значение дали са християни, мюсюлмани, будисти или чучки. По-ясно просто не мога да го кажа. Знам, че имаш проблем с осмислянето, но не мога да ти помогна.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 77. 77
  ****

  Този коментар беше изтрит в 12:06 на 11/02/2011 от неговия автор.

 78. 78 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#68] от "VеnRus 2008":

  А и друго- лейди Диана НЕ се срамуваше от нейното мюсли, а ти за твоето НЕ даваш и дума да се издума... Е, по-голяма благородничка ли си от нея, или пък просто по-богата и парите НЕ могат да те изкушат да прегърнеш (и милваш) някоя изпилена бургия...

  Има и много богати мюслита. Ако си имала връзка с някой такъв, НЕ разбирам защо трябва да се срамуваш. А това че ти е бил шута НЕ означава, че е трябвало да стигаш в омразата си дотам, че да желаеш смъртта на милиард и половина мюсюлмани...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 79. 79 Профил на temidaforce
  temidaforce
  Рейтинг: 8 Неутрално

  да се върнем малко към темата а?Защо след като 30 години този президент беше на власт и за всичкото това време Америка нищо не каза,а дори ги напълни с оръжие,сега толкова рязко реши да заяви ние искаме демокрация за народа и алал бала общи приказки за гневни тълпи?Личното ми мнение е,че тези хора всички за жертви на затколисни сделки,политики и етапи.Вижда се че няколко са играчите и всеки се опитва да предвиди и контролира събитията,но ще видим в крайна сметка как ще се развият събитията защото сега просто се следват и лицемерието е такак явно,че няма накъде!Кое е лицето на опозицията Барадей ли?Серьозно ли?

 80. 80 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#76] от "VеnRus 2008":

  "Не ме интересуват палестинците, без значение дали са християни, мюсюлмани, будисти или чучки"

  Ми тогава що пишеш, че ние с Дивата Селянка сме защитавали ислямистите? Значи лъжеш и е нужно да ни се извиниш!

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 81. 81 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#78] от "АМИГО":
  Ако си имала връзка
  ******************

  Поантата тук е на думата "ако", амигич.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 82. 82 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#81] от "VеnRus 2008":

  Ми що ги мразиш тогава толкова силно, та чак желаеш всичко, що е мюсюлманин да "мине под ножа" (това са твои изразни средства)? Ето, примера, който ти приведох с палестинците ясно показва, че ти НЕ си и кой-знае каква голяма... християнка, щом НЕ ти пука за ония палестински християни, дето поголовно са мачкани (прогонвани, убивани и тероризирани) от ционистката пасмина. (Сама си го призна). Не ти пука даже и за избитите жени и деца (а уж си мома и се предполага че и ти си родилка или бъдеща такава)...

  И откъде-накъде ще имаш наглостта да казваш кой какво защитавал, при положение, че от твоите форумни изяви ясно си личи че ти най-малко имаш моралното право да съдиш другите...

  ПП: Прав е Мунчо- наистина сте псевдоконсервативни християн- талибани. Презират ви НЕ само мюсюлманите, ами и християните... Апропо, дори и еврюхите ви се присмиват тайничко. За момента им вършете чудесна работа, ама след това...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 83. 83
  ****

  Този коментар беше изтрит в 13:06 на 11/02/2011 от неговия автор.

 84. 84
  ****

  Този коментар беше изтрит в 14:24 на 11/02/2011 от неговия автор.

 85. 85 Профил на АМИГО
  АМИГО
  Рейтинг: 675 Неутрално

  До коментар [#81] от "VеnRus 2008":

  "Ако си имала връзка
  ***************
  Поантата тук е на думата "ако", амигич."


  Исках да кажа- ако си имала връзка с някое мюсли-богаташче (недей да вадиш от контекста това, което ти е удобно, плийз!)... ами ако е бил някой сиромах- още по-жалко за тебе. Богаташ да ти бие шута- иди дойди, ама бедно мюсли да те захвърли като ненужна вещ...

  “Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят.” - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22)
 86. 86 Профил на LifeGiving
  LifeGiving
  Рейтинг: 521 Весело

  До коментар [#74] от "VеnRus 2008":

  Извинявай но незнаех че си жена. Така вече е според моите разбирания. Не ми се връзвай, аз обичам майтапите,дори и намой гръб

 87. 87 Профил на Tracia
  Tracia
  Рейтинг: 1296 Весело

  До коментар [#86] от "Painkiller":

  Спокойно, и аз на майтап ти отговорих.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 88. 88 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1086 Неутрално

  Само малоумниците си въобразяват, УСА-то има могъществото да контролира всичко и навсякъде. Макар понякога много да ми се иска да е така.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 89. 89 Профил на yasen_2404
  yasen_2404
  Рейтинг: 418 Неутрално

  който върви с евреите рано или късно си отива,затова светът вече е един буламач-от лакомия,за власт пари и още нещо.

 90. 90 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Страх,страх го гони,ще чака до дупка легитимен заместник който да му осигори защита на крадените милиарди

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 91. 91 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#7] от "yield":

  Сложи си чадър, ако завали ,може да те угаси.

 92. 92 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#11] от "PlamenVarna":
  Речта ти ми напомня за годините малко след ,44год.Единствено думата " демокрация" трябва да замениш с "комунизъм" и съвпадението ще бъде пълно.

 93. 93 Профил на Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Бубарака подал оставка! Най-после!!!

  http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ
 94. 94 Профил на Само Левски
  Само Левски
  Рейтинг: 880 Неутрално

  Ало Дневник нещо да кажете.Мубарак подаде оставка!Всички пишат вас ви няма никакви!

 95. 95 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#19] от "Гилгамеш":

  Първо, Ал Петров е доктор на Икономическите науки , както Биби, както го наричаш, е също доктор на някакви науки още по пожарникарско време.Не мога да ти кажа точно по какви , защото след89год са променили сигнатурите.Второ , Биби не е дошъл с някакви манипулации, а го доведе Негово Величество Симеон !! Ако не беше Царя , сега Биби сигурно щеше да бъде въвВеликите ловни Полета .Възхода му дойде от медиите -сила ,която незнам, защо се неглижира от плебса/извинявам се за израза/ И въпреки въпиющата му некомпетентнос, медиите за тези ,които го издондуркаха до тук.Да се надяваме, че ще си свършат работата до край- палачинката , както се вижда, вече се е обърнала.

 96. 96 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 624 Неутрално

  До коментар [#27] от "telephon":

  В момента вълненията са главно в Кайро и Александрия .Стотици хиляди 200- 300? 500? Милионния митинг не се състоя.Египет е около 80 икусур милиона. Та кой народ иска промяната?

 97. 97
  ****

  Този коментар беше изтрит в 19:27 на 11/02/2011 от неговия автор.

 98. 98 Профил на PlamenVarna
  PlamenVarna
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#92] от "papyre":

  Ако притежаваше поне минимална обективност, щеше да забележиш, че нещо написано, завършващо логически с "тухлата в стената", което съм направил ТОЧНО ЗА ТАКИВА ДЕМАГОЗИ, КАТО ТЕБЕ прилича ултимативно на събитията пре 89-та, а не тези през 44-та. Което доста некъдърно се опитваш да внушаваш.
  Слабичък си.
  Не ти минава номера.

  ДОНОСНИК, ИЗПЯ ЛИ СИ "КРАТКИЯ ДОКЛАД" НА МОДЕРАТОРА ? НАТЕГАЧ, НАТЕГНА ЛИ СЕ ПО СТАР КОМУНДЕРСКИ НАВИК ? ЦЕНЗОРЕ, И БАН-а НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИКРИЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ
 99. 99 Профил на PlamenVarna
  PlamenVarna
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#96] от "papyre":

  "В момента вълненията са главно в Кайро и Александрия .Стотици хиляди 200- 300? 500? Милионния митинг не се състоя.Египет е около 80 икусур милиона. Та кой народ иска промяната?"
  ---------------------------------------------
  Айде сега да прочетеш ей това:
  http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/02/11/1042194_prezidentut_na_egipet_hosni_mubarak_se_ottegli_obnovena/?p=0#addcomment
  Защото не си личи да имаш достъп до по-сериозни източници.
  И си вземи многото здраве от пост #225
  И един елементарен анализ не можеш да направиш.
  При това на ОЧЕВАДНИ ЯВЛЕНИЯ И ВЕРОЯТНОСТИ.
  Но гледам напираш да коментираш коментатори.
  Ползвай опция отбягване и не ме занимавай с малоумията си.

  ДОНОСНИК, ИЗПЯ ЛИ СИ "КРАТКИЯ ДОКЛАД" НА МОДЕРАТОРА ? НАТЕГАЧ, НАТЕГНА ЛИ СЕ ПО СТАР КОМУНДЕРСКИ НАВИК ? ЦЕНЗОРЕ, И БАН-а НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПРИКРИЕ ИЗЛАГАЦИИТЕ
 100. 100 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3615 Неутрално

  До коментар [#96] от "papyre":

  Това просто не е вярно......

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK