Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

© ReutersНа 11 септември 2001 г. 19 мъже отвличат четири самолета и разбиват два от тях в кулите близнаци на Световния търговски център, един в Пентагона във Вашингтон и един падна в Пенсилвания, убивайки близо 3000 души.


В подготовката, планирането, финансирането и осъществяването на терористичните нападения обаче са участвали голяма мрежа конспиратори. Някои от тях бяха заловени, но други остават на свобода или все още не са идентифицирани. Десетилетие след нападенията над половината от обвинените в САЩ все още не са изправени пред съда.


Ето списък на обвинените, осъдените, разследваните или посочените като съконспиратори в съдебните дела, свързани пряко със заговора и нападенията на 11 септември:
ОСАМА БИН ЛАДЕН


Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

© null, Reuters


Кой е той? Лидерът на "Ал Кайда" по време на терористичните атаки на 11 септември. Роден е в Саудитска Арабия. Впоследствие се премества в Афганистан, а по-късно в Пакистан.


Осама Бин Ладен никога не бе подсъдим за заговора, но бе обвинен от властите в САЩ за бомбените нападения в американското посолство в Кения и Танзания през 1998 г., както и за връзка с конспирации за разрушаване на американска собственост и убийство на американци. Той бе назован като конспиратор в делото срещу Закария Мусауи. Всички повдигнати обвинения отпаднаха след неговата смърт.


Къде е сега? Бин Ладен бе убит от американски специални част в резиденцията си в Аботабад, Пакистан, на 1 май 2011 г. и бе погребан в морето.


АЙМАН АЗ ЗАУАХИРИ


Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

© Associated Press


Кой е той? Аз Зауахири е създател и ръководител на организацията "Египетски ислямски джихад" до сливането й през 1998 г. с "Ал Кайда". Той е египетски лекар. По време на нападенията на 11 септември 2001 г. Аз Зауахири бе заместник на Бин Ладен, а сега е лидер на терористичната мрежа.


Аз Зауахири е обявен за конспиратор в процеса срещу Мусауи. Никога не е бил подсъдим за нападенията, но е обвинен за бомбените взривове в Кения и Танзания.


Къде е сега? Намира се на свобода. ФБР предлага 25 млн. долара за информация, която може да доведе до неговото залавяне.


ХАЛИД ШЕЙХ МОХАМЕД


Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

© Reuters


Кой е той? Предполага се, че именно негова е идеята за атентатите на 11 септември и той е бил оперативният лидер на атаките. Мохамед е роден в Пакистан, но е израснал в Кувейт. Той твърди, че е участвал и в други нападения, включително и във взрива в Световния търговски център през 1993 г.


Военната прокуратура на САЩ повдигна през 2008 г. срещу него обвинения във връзка с обучението, финансирането и подкрепата на похитителите на самолетите през 2001 г. и в координиране на техните срещи от Саудитска Арабия. Няколко месеца по-късно делото бе прехвърлено на Министерството на правосъдието на САЩ. Главният прокурор Ерик Холдър заяви през ноември 2010 г., че делото ще бъде гледано от граждански съд в Ню Йорк, но през април той промени решението си и го върна на военните.


В момента комисия разглежда обвиненията и ще трябва да реши дали делото да влезе в съда и дали може да бъде поискана смъртна присъда.


Къде е той сега? Халид Шейх Мохамед бе заловен от пакистански и американски представители по време на съвместна операция в Равалпинди, Пакистан, на 1 март 2003 г. Намира се в американската военноморска база в Гуантанамо, Куба.


ЗАКАРИАС МУСАУИ


Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

© Associated Press


Кой е той? Единственият засега заподозрян за атентатите на 11 септември 2001 г., който е осъден в американски съд. Той е френски гражданин от марокански произход. Мусауи отива в САЩ през февруари 2001 г.


Обвинен е в терористичен заговор за обучение на пилоти от "Ал Кайда", финансиране и инструкции за убийството на американски граждани заедно с 19-те похитители през месеците преди 11 септември.


През 2005 г. Мусуаи се призна за виновен по обвиненията, повдигнати от федерален съд във Вирджиния. Прокуратурата настояваше за смъртна присъда, но съдебно жури от трима заседатели му даде доживотна присъда без право на предсрочно освобождаване, тъй като прецени, че дори да е бил замесен в атаката, ролята му е била второстепенна.


Къде е сега? Мусауи бе задържан през август 2001 г. в Минесота за нарушаване на имиграционните закони. Обвиненията срещу него бяха повдигнати през декември. В момента излежава доживотната си присъда в затвора с извънредно строг режим във Флорънс, Колорадо, известен като "Алкатраз на Роки Маунтинс".


УАЛИД БИН АТАШ, РАМЗИ БИНАЛШИБ, АЛИ АБДУЛ АЗИЗ АЛИ И МУСТАФА АЛ ХАУСАУИ


Заседание на комисия във военния съд в базата в Гуантанамо от 16 юли. Отляво надясно Уалид бин Аташ, Али Абдулазиз Али и Мустафа ал Хаусауи.

© Associated Press

Заседание на комисия във военния съд в базата в Гуантанамо от 16 юли. Отляво надясно Уалид бин Аташ, Али Абдулазиз Али и Мустафа ал Хаусауи.


Кои са те? Те са съучастници в процеса срещу Халид Шейх Мохамед за това, че са оказвали различна подкрепа в нападенията на 11 септември. Аташ и Биналшиб са родени в Йемен. Али Абдул Азиз Али е роден в Кувейт. Ал Хаусауи е от Саудитска Арабия.


Всички те са обвиняеми заедно с Мохамед от военната прокуратура на САЩ и изчакват решението за това къде ще се води процесът. Всички те могат да получат смъртни присъди, ако бъдат признати за виновни.


Прокуратурата твърди, че Бин Аташ е събирал информация за мерките за сигурност в самолетите и на летищата. Предполага се, че Биналшиб се е опитал да проникне в САЩ, за да стане един от похитителите, но не е успял да получи виза и затова е помагал във финансирането и подготовката на заговора в чужбина. Азиз Али е обвиняем във финансирането на заговора. Ал Хаусауи е помагал на похитителите да влязат в САЩ и им е оказвал помощ, след като са пристигнали на американска територия.


Къде са те? Бин Аташ бе заловен от пакистанските власти в Карачи на 27 април 2003 г. Биналшиб бе арестуван от пакистанските сили на 11 септември 2002 г. Ал Хаусауи бе арестуван на 1 март 2003 г. в Раванлпинди. Али бе заловен от пакистанските власти на 29 април 2003 г. в Карачи. Всички те се намират във военноморската база в Гуантанамо.


МОХАМЕД АЛ КАТАНИ


Кой е той? Ал Катани е гражданин на Саудитска Арабия. За него се говори в доклада на комисията за 11 септември като един от поне деветима "кандидати за похитители", които са възнамерявали да участват в нападенията на 11 септември.


Федералната прокуратура на САЩ твърди, че Ал Катани се е опитал да пътува до САЩ, за да бъде един от атентаторите на 11 септември 2001 г., но му е било отказано да влезе в страната. Военната прокуратура първоначално повдигна обвинения срещу него, Халид Шейх Мохамед и четирима други през 2008 г. за участие в заговора за 11 септември. През май 2008 г. комисия на прокуратурата оттегли обвиненията срещу него, макар че те могат да бъдат бъдат повдигнати отново.


Адвокатите на Ал Катани твърдят, че обвиненията са оттеглени, защото информацията, която обвиняемият е дал, е била получена чрез незаконни начини на разпити. Ал Катани заведе гражданско дело заедно с друг от задържаните в Гуантанамо заради незаконното им задържане.


Къде е сега? Ал Катани бе заловен от пакистанските сили на пакистано-афганистанската граница през декември 2001 г. Намира се в центъра за задържане в Гуантанамо.


АБДЕЛГАНИ МЗУДИ И МУНИР ЕЛ МОТАСАДЕК


Мзуди

© Associated Press

Мзуди


Кои са те? Двамата мъже от марокански произход са били свързани с хамбургската клетка на "Ал Кайда", която според прокурорите е играла централна роля в заговора.


Срещу Мзуди и Мотасадек бяха повдигнати обвинения в предоставяне на материална подкрепа за клетката в Хамбург. И двамата бяха съдени в германски съдилища по обвинения, че са съучастници в нападенията на 11 септември. Мотасадек бе осъден през ноември 2006 г. на 15 години затвор.


Мзуди бе оправдан от съда, след като съдията не установи достатъчно доказателства, които да го свързват със заговора. Оправдателната му присъда бе обжалвана, но остана в сила. Съдът му нареди да напусне Германия.


Къде са сега? Мутасадук бе арестуван в Хамбург на 29 ноември 2001 г. Той се намира в германски затвор. Мзуди бе арестуван в Хамбург на 10 октомври 2002 г. След освобождаването му се завърна в Мароко.


АНУАР АЛ АУЛАКИ


Конспираторите от 9/11 – къде са те сега

© Associated Press


Кой е той? Ал Аулаки е имам с двойно американско-йеменско гражданство. Американските власти твърдят, че той е основният лидер на "Ал Кайда на Арабския полуостров със седалище в Йемен.


Ал Аулаки е извършвал молитви в джамии в Северна Вирджиния и Сан Диего, на които са присъствали трима от похитителите на 11 септември в продължение на 18 месеца преди нападенията. През 2010 г. властите го посочиха като човека, извършил или вероятен извършител на терористичен акт, и замразиха активите му.


Къде е той? Не е известно. Предполага се, че се крие в Йемен.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (54)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на незнайния войн
  незнайния войн
  Рейтинг: 627 Неутрално

  пълни глупости.

  "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
 2. 2 Профил на anonimen
  anonimen
  Рейтинг: 627 Неутрално
 3. 3 Профил на Александър Куртев
  Александър Куртев
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Слушайте внимателно http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Thematic/Deconstruction/Pages/dekanndrl.aspx

  "We must not look to government to solve our problems. Government is the problem." - Ronald Reagan
 4. 4 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Повечето са при ааалах и ..девиците ..Други ще ги последват..
  Радикалния ислям и комунизма -има ли разлики ?? :)))

  BIG AL
 5. 5 Профил на NWO
  NWO
  Рейтинг: 796 Неутрално

  основно в пентагона

  http://www.blitz.bg/news/article/118884
 6. 6 Профил на Beyond
  Beyond
  Рейтинг: 1134 Весело

  "АЙМАН АЗ ЗАУАХИРИ"

  Брей, не му научихте името на тоз симпатяга ...

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ayman_al-Zawahiri

  http://www.fbi.gov/wanted/wanted_terrorists/ayman-al-zawahiri

  TAKE THE RED PILL!
 7. 7 Профил на Thermobee
  Thermobee
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Хайде всички оцелели терористи и убийци скоро при Аллах да ядат свинско!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Не на ислямската инвазия в Европа!
 8. 8 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#5] от "NWO":В Пентагона и ЦРУ са пръстите на кукловодите.Главата я търси там,където са тия , които предизвикаха икономическата криза и сега стрижат купоните от това.

 9. 9 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#3] от "Александър Куртев":

  Браво бе . Шпионската система ''Ешалон'' е засекла 3месеца преди атентатите разговори по подготовката на атентатите, обаче никой не е взел мерки. Защо ли са били толкова небрежни ? А Дейвид Шипърс директно заявява, че месец и половина са ходили агенти на ФБР да търсят правен съвет от него по въпросите на тероризма, защото се очаквало удар с/у Южен Манхатън ........ и УВИ, били заплашени да си мълчат ........

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 10. 10 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Циркът отваря врати! Селски конспиратори от всички краища на задния двор на Европа ще завладеят публиката с богатите си геополитически умения.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 11. 11 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1099 Неутрално

  За терора на циганите в България си мълчите, а ревете за САЩ. Не разбирам защо.

 12. 12 Профил на sheepdog
  sheepdog
  Рейтинг: 620 Неутрално

  Трудна задача,когато става дума за идентифициране...
  http://www.youtube.com/watch?v=GsUtvOW6SR0&feature=player_embedded

 13. 13 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Малиии, на хора не приличат... Особено този, на предпоследната снимка - Мзуди (баси името) изглежда като човек, злоупотребяващ с дрогата...

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 14. 14 Профил на shumkar
  shumkar
  Рейтинг: 684 Неутрално

  [quote#11:"yavooor"]За терора на циганите в България си мълчите, а ревете за САЩ. Не разбирам защо. [/quote]
  По тази тема не питай Обама, а Цвъки - защо не изпрати пеши патрули около музеите и в градчетата, където мародерстват циганите, а сполицаите му му се подвизават само като КАТ-аджии?

 15. 15
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 19. 19 Профил на email
  email
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Не мисля, че това е цялата истина. По-скоро подправената истина. Как иначе да възприемаме такива "факти" на фона на все още засекретените материали по разследването? Аз пък имам друга информация за други от участниците които си живеят необезпокоявани от никого и без да се крият. Дали да и вярвам?

 20. 20 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Операция „Нортуудс“ (или само „Нортуудс“) е планирана от Министерството на отбраната на САЩ през 1962 г., за да предизвика симулиран или действителен тероризъм и насилие срещу американски територии или американските интереси, като прехвърли вината за тях на Куба и по този начин да си осигури обществена подкрепа от страна на населението на САЩ за военни действия срещу правителството на Фидел Кастро. Като част от правителствена операция на анти-Кастро инициатива на САЩ планът, който не е бил реализиран, е включвал действия под чужд флаг, в това число симулирани или действителни терористични нападения над американска и кубинска територия. Инициатори на този план били високопоставени лица от Министерството на отбраната, включително и председателят на Обединената комисия на началник-щабовете генерал Лиман Луис Лемницер.

  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%9D%D0%BE%D1%80%D1%82%D1%83%D1%83%D0%B4%D1%81

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 21. 21 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Да точно така е, ама американците не са виновни. Всичкото това сивите извънземни ги карат да го правят. Напълно контролират Обама. И медиите. И сената. Извънземните се готвят за десант, казвам ви.

  Обичам да грухтя и плюскам.
 22. 22 Профил на WC_Окупатор
  WC_Окупатор
  Рейтинг: 511 Неутрално

  Всичко това взе леко да поомръзва.
  Уморихме се вече, а и все повече някои неща понамирисват на манипулация и неособено чиста проба от достоверност.
  Всичките тези Осами, Обами и разни мистериозни "лидери" на "АлКайда", които се пръкват сякаш по поръчка в точното време и на точното място.
  Човек, ще - не ще остава с горчиво усещане, че някой си разиграва карти и реди пасианси. Както му е удобно.
  За да си намира причини, повод и оправдание.
  Майната му. Да правят каквото си искат.
  Лъжи и заблуди винаги е имало и ще има.
  Лошото е, че се заражда синдромът на лъжливото овчарче.
  И един ден, ако наистина се наложи, хората няма да знаят на кого да повярват.

 23. 23 Профил на makadam
  makadam
  Рейтинг: 627 Любопитно

  Не ми е ясно защо братята демократи от америката веднага застреляха Осамата ,а не го изправиха на съд та да се разбере колко са лоши тези терористи.
  Що ли няма нито един в този списък от Ирак и Афганистан а все от демократичното Саудовско кралско имение?

 24. 24 Профил на feniks78
  feniks78
  Рейтинг: 458 Любопитно


  До коментар [#21] от "Свинчуга":
  Как изглеждат "сивите извънземни"?

 25. 25 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  До коментар [#22] от "moshe_nick11":

  Вярвай на нас! Ние в Цайтгайст никога не лъжем и не манипулираме!

  Обичам да грухтя и плюскам.
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на yavooor
  yavooor
  Рейтинг: 1099 Неутрално

  За 2г. Борисов построи метро, магистрали, спортна зала. Тия още копаят в някаква дупка. Дупка, която е най-високият американски връх! Американската история е пълна с върхове. Всъщност дупки. В това време Борисов замисля Байкало - Амурската магистрала да минава през Банкя!

 28. 28 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#13] от "VеnRus 2008": Венче, ....аз се съмнявам дали ти не злопоутребяваш с дрогата, ЗАЩОТО ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВЯРВАШ НА ТВОЙТЕ ЛЮБИМИ ХАЗАРИ ОТ сащ!!!? Всичко е направено от цру, мосад и ми-6! За да могат ПОСЛЕ ДА НАПРАВЯТ ПОРЕДНИЯТ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД КЪМ АРАБИЯ И АФРИКА!!! Ама толкова е просто и се вижда и с невъоръжено око, НО КОГАТО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ СА ЗАБЛУДЕНИ, няма спасение драга!!!

 29. 29 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  В подготовката, планирането, финансирането и осъществяването на терористичните нападения обаче са участвали голяма мрежа конспиратори. Някои от тях бяха заловени, но други остават на свобода или все още не са идентифицирани. Десетилетие след нападенията над половината от обвинените в САЩ все още не са изправени пред съда.--------АМИ КАК ДА СЕ ПОСТАВЯТ В СЪД, КЪДЕТО ТЕХНИТЕ ПОМОЩНИЦИ НАЗНАЧЕНИ ОТ ТЯХ САМИТЕ СЪДЯТ??? ТОЕСТ ХАЗАРИТЕ, КОИТО КОНТРОЛИРАТ ЦЕЛИЯТ ФЕД, А ОТ ТАМ И САМАТА сащ ...КАК ДА СЕДНАТ И ДА СЕ СЪДЯТ САМИ СЕБЕ СИ!??? Не става нали? Освен някой БЛИЗЪК ден самите американци не разберат ИСТИНАТА и наистина не ги осъдят по БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!???!

 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на Alarmstufe Rot
  Alarmstufe Rot
  Рейтинг: 4988 Неутрално

  До коментар [#3] от "Александър Куртев":

  Поредната конспиративна повръщня на др. Андролова, която сипе левичарски коментари по всякакви теми всяка събота по БНР. Отдавна не й обръщам внимание.

  Няма да отговарям на всяка идиотщина на подполковник Грънчаров
 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 33. 33 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  "...един в Пентагона във Вашингтон..."

  За това отсъства всякакво доказателство, но санкюлотите продължават да вярват на мълвата! Иначе би им било скучно и някак си без смисъл в живота.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 34. 34 Профил на niki8000
  niki8000
  Рейтинг: 233 Неутрално
 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 36. 36 Профил на uran
  uran
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Колко трогателно наивни и гибелно небрежни терористи.

  Yet another blue planet.
 37. 37 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  До коментар [#15] от "Свинчуга":

  Хубаво, ама трябва да внесеш малко ред в мислите си. Няма по-сигурен начин за омаскаряването на една истинна идея от пародийното й представяне. Това не е тюрлю гювеч, а знание! А всяко знание трябва първом да е подчинено на нормалното функциониране на висшата нерна дейност.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 38. 38 Профил на omniam
  omniam
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Идеята за изолиране на тероризма чрез образование в ислямските страни е прекрасна (прочетете за Грег Мортенсън), но истината е, че водачите на радикални групи нито са прости, нито са глупави. Просто пречупват съзнанието си и използват знанията си, за да организират зловещи и ужасяващи терористични актове. Самоубийците, вече, са тотално промити мозъци.

 39. 39 Профил на koydae
  koydae
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#21] от "Свинчуга":

  Добре, че ни каза, иначе какво щяхме да правим...

 40. 40 Профил на nicoleta
  nicoleta
  Рейтинг: 1416 Разстроено

  Изроди.Дано изгният по затворите.

 41. 41
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 42. 42
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 43. 43 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  До коментар [#41] от "Свинчуга":

  Тази нощ ще дойдем за теб. Видиш ли в просъница две втренчени в теб вертикални ивичести зеници, да знаеш, че това е Масътра на рептилите! Сутринта ще закусим с теб. За твое добро е да заспиш по-бързо! Не звъни в "Цайтгаст", току-що вечеряхме с тях.

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 44. 44 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  [quote#42:"Свинчуга"]Сега всеки може да научи истината от нашите ДВД-та. Цената е 25 долара на парче без доставката. [/quote]

  ДДС-то няма да ти е от полза. Хайде, заспивай бързо!

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 46. 46 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1191 Неутрално

  До коментар [#45] от "Свинчуга":

  "Тихо мъртвият казал: "Не, комунист!"."

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 47. 47 Профил на Свинчуга
  Свинчуга
  Рейтинг: 1336 Неутрално

  Още по-зле, комунистите са измислица на евреите, управлявани от циганите, управлявани от сивите извънземни. Ти си слуга на злото. Но ние истинските пичове от Цайтгайст няма да се подадем на жалката ти пропаганда!

  Обичам да грухтя и плюскам.
 48. 48
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 49. 49 Профил на gecheto
  gecheto
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Всяка дума в тази статия ми казва, че такова нещо няма: пълна измислица, 10 години, никой не съден, седят си в Куба, че да не могат нормалните хора да ги гледат как си пият кафето по центъра на Хавана и да се чудят какво става (то нали им беше и забранено на американците да ходят в Куба). Само някакъв бил оправдан, ама точно той пък бил в някакъв затвор в Германия, ама защо е там не се разбира. Може и да са го осъдили, че е пикал в парка. Всеки път се учудвам, че толкова хора все още вярват на това!

 50. 50 Профил на The Shadow
  The Shadow
  Рейтинг: 1699 Весело

  До коментар [#47] от "Свинчуга":

  +++++ Евала за серията ти в тази тема! Много се смях, но не толкова много, както когато чета тези глупости написани сериозно, с патос, от разни кукавелници. Още веднъж браво, глупостта трябва да се громи с всички средства, а хумора е едно от най-силните.

  “In a world of 7 billion people, we, 500 million Europeans, will have to stick together, or European prosperity and values will both go down the drain” A.Merkel
 51. 51 Профил на АБПФК
  АБПФК
  Рейтинг: 1514 Любопитно

  Има ли обяснение за това, че много от похитителите(hijackers) са все още ЖИВИ?
  Какво е обяснението на родната седерастия?

  http://youtu.be/x9kEwQud4Ek

  ☭ "Если у вас начинается дрожь негодования при каждой несправедливости, то вы мой товарищ" ☭ — Эрнесто Че Гевара ✭ http://youtu.be/EC58ZjzejL0
 52. 52 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 853 Любопитно

  имаше по VOX оня ден интересно филмче, доста кадри, интервюта, снимки...данни от местната земетръсна станция, интервюта с конструкторите на близнаците, кадри от пентагона, части от "разследването" ....абе забавно...единственото което липсваше беше аналогията с подпалването на райхстага 33-а година

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 53. 53 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#52] от "beatles":Абсолютно си прав! Има аналогия и то КАКВА??? И при Адолф Шикелгрубер зад него стои ....Ротшилд! Зад тези идиоти пак той стои! Това го е решил на срещата на Тристранната комисия, а после е оповестено в ложата "Билдербергери"! Накрая го планират съвместно с Мосад и Ми-6, като майка на проекта е цру-дясната ръка на Ротшилд за наказание на НЕПОДЧИНЕНИТЕ хора и държави!

 54. 54 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#38] от "omniam": ти имаш ли ...въобще връзка с главният си мозък, та си праснал подобни расъждения!!! Ккакъв ти тероризъм, какъв дявол те гони? Тези уж араби да не са НЕНОРМАЛНИ та да бутат някакви ми там кули, където няма УБИТ нито един хазар-уж евреин, КОИТО СА ГЛАВНИТЕ ВРАГОВЕ НЕ САМО НА АРАБИТЕ И ИСТИНСКИТЕ ЕВРЕИ, НО И НА САМОТО ЧОВЕЧЕСТВО!!!? Но такива като тебе ГЛУПАЦИ продължават да повтарят като папагали това, което ХАЗАРИТЕ които владеят масовата информация и м ...казват и ИМ ГО НАБИВАТ В ТЪПИТЕ ГЛАВИ!!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK