ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.3%
 • 20.2%
 • 13.8%
 • 10.2%
 • 9.3%
 • 7.4%
 • 4.6%
 • 3.8%
 • ГЕРБ:67
 • ПП:53
 • ДПС:36
 • ВЪЗР:27
 • БСП:25
 • ДБ:20
 • БВ:12
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 100% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

Румънски сводници в Испания татуирали баркодове на проститутките си

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (20)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Иво Мирчев
  Иво Мирчев
  Рейтинг: 531 Неутрално

  И най-вероятно си имат баркод скенер и евентуално касово апаратче? ))

  http://www.ivomirchev.com
 2. 2 Профил на Федор Езерский
  Федор Езерский
  Рейтинг: 888 Неутрално

  Модерна работа. А там касовите им апарати вързани ли са с данъчните?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 3. 3 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2346 Неутрално

  Не само румънските проститутки,ами и политиците от БСП имат баркодове!Гоце,най-големия от ръшаните!Докато върнат парите на мафията!

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 4. 4 Профил на 2029
  2029
  Рейтинг: 600 Неутрално

  Очаквам скоро и чипове за проследяване да започнат да им поставят.

 5. 5 Профил на dearblue
  dearblue
  Рейтинг: 524 Неутрално

  престьпниците ниамат пари защото не произвеждат пари и триабва да вьрнат парите които са при тиах на банките
  и да има пробациа като им се дава пенсиа да преживиават
  за работа иавно не стават

 6. 6 Профил на dearblue
  dearblue
  Рейтинг: 524 Неутрално

  това прилича и на сьрп и чук
  тези си правиат подиграфки сьс сьветските символи
  на работници и селиани

 7. 7 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Весело

  Тези изпредвариха Новия Световен Ред и числото на дЗвяра .......

  Малко история за маркирането на хората.....

  Маркирането на хората като животни с номера и кодове застрашава личната свобода и неприкосновеност. Австралия още през 1987 г. отхвърли въвеждането на електронни лични карти чрез референдум. Осъдено беше накърняването на религиозните чувства и убеждения на гражданите чрез умишленото въвеждане в кодовете на упоменатото в Библията омразно число на Антихриста - "666".

  Това число или "Знак на звяра" се поставя целенасочено от определени сили не само в документите за самоличност, но също и в баркодовете на стоките (UPS). По този начин сякаш се сбъдва и предначертаното в Библията пророчество за пришествието на Антихриста, който навсякъде ще поставя своите печати, опитвайки се да зароби хората и да ги принуди да се отрекат от Бога и вярата си (виж в "Новия завет", "Откровение" на Св. Йоан Богослов, гл. 13).Това беше посрещнато много остро в някои православни страни като Гърция, Украйна, Кипър, Русия, Беларус, Сърбия и др.

  В Гърция гражданите възроптаха срещу наличието на магнитна лента в паспортите и личните им карти, която може да носи скрита информация (до 1000 страници) за съответното лице, и чрез която може хората да бъдат шпионирани и да се увреждат техните интереси по всякакъв начин! Реакциите там по този повод и срещу тайните съглашения от "Шенген" бяха изключително остри и критични и имаше за какво.

  Още през 1994 г. бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър каза следното:

  "Гръцкият народ е трудно управляем и затова трябва да го поразим дълбоко в народностните му корени. Тогава може би ще се вразуми. Имам предвид да поразим езика, религията, духовното и историческото му наследство, така че да неутрализираме всяка възможност да се развива, да завладява, за да не ни досажда на Балканите, за да не ни досажда в Средиземноморието, Близкия изток, в целия този конфликтен регион с голямо стратегическо значение за нас и за политиката на САЩ".

  Тази разрушителна политика се провежда сега и срещу България и срещу останалите страни от региона и тук просто е излишно да коментираме - фактите говорят сами. Освен Оруел, пръв беше обхванат от основателен страх бащата на кибернетиката Норбърт Винер и някои други изтъкнати учени и на изток и на запад. Те бяха сериозно разтревожени от ставащото с науката и техниката, които бяха впрегнати да работят за тъмните сили.

  Европаспортите и щрих кодът са с дяволското число

  Европейският съюз е тясно свързан с числото на Звяра. Числото 666 фигурира като задължителен елемент в единната компютърна система на Съюза. 666 е и кодов номер за Шенгенската електронна паспортна система, той фигурира в документите за самоличност на всеки европеец. През юни 1997 г. в навечерието на заседанието на парламента, на което трябваше да бъде ратифицирано включването на Гърция в Шенгенската група, Светият синод на Еладската Православна църква протестира с писмо, в което се казва: "Със съжаление трябва да отбележим, че постиженията на електрониката в дадения случай са свързани с числото 666, което се използва като основен кодов знак в технологията на изготвянето на електронните паспорти. Това число съвсем ясно е посочено в Апокалипсиса като числото на антихриста…"

  Св. Синод на еладската църква твърди, че числото 666 "под най-различни предлози" систематично се въвежда в нашия живот. На първо място в областта на покупко-продажбите, при т.н. "Световно кодиране на продуктите" (UPS) или казано по-просто ­ щрих кода. Естествено кодовете на различните стоки се различават един от друг, но има нещо, което обединява всички без изключение стоки по всички континенти, Това е числото 666. Всеки може лесно да го види на който и да е щрих код две тънки успоредни линии, които са малко по-дълги от всички останали и се намират винаги в началото, в средата и в края на щрих-кода. Това са компютърни шестици. наричат ги "паралели на безопасността".

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 8. 8 Профил на dearblue
  dearblue
  Рейтинг: 524 Неутрално

  числото 666 е казано че е числото на човек които чете нека разбира 6 елемент е карбона вьглерода а тои се получава при изгариането на материата
  сьщо така е писано че нещастиата на хората ще доидат от дима огьня и жупела
  което са орьжиата с боеприпаси а не орьжиата от преди откриването на пушките и патроните и барута
  сьшо така е писано че сатаната ще се раздвои и ще е против сатанистите а сатаната е падналиа ангел на земиата и е един от ангелите а господ го е свалил на земиата да разделиа хората и да ги владее ида ги изпитва кои се поддава на изкушението и кои е верен на господа и пьтиа на истината
  сьщо така е писано че пьрвите ще станат последни и последните пьрви и които се принизиава се вьзвисиава и които се вьзвисиава се принизиава
  нещо като садисти които искат да убиват и мазохисти които се жертват които е по силен тои ще е победител
  сьщо така е писано мнозина са звани малцина призвани

 9. 9 Профил на kihano
  kihano
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Спокойно, американските банкери и частници скоро на всички ни ще сложат баркодове.

  Отричането и изкривяването на фактите - висша форма на демократичен реализъм!
 10. 10 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  До коментар [#8] от "dearblue":

  Пак не си разбрал за Ариман, Бог и ние човеците. В библията пише-"Бог създаде човека по свой образ и подобие" - добре, но хората като физическо разбиране сме нещо временно и дуални. Това ще рече, че и нашия създател...творец....или за по-кратко бог, също е дуален. Т.е. самия той(който и да е ...йехова...алах и пр.) има силно изразени две страни-тъмна и светла като при нас, неговия венец на творението. С две думи, не бива да го разделяме на две части, както и ние не се разделяме на добрия ARRI и лошия ARRI.........има само един ARRI със две същности или две страни на монетата. Така, че не търсете Ариман и Бог на две различни места........Не очаквайте Бог да победи Ариман, понеже той няма как да убие част от себе си. И когато всъщност се бориш със злото и се асоциираш с доброто, ти играеш Играта на Бог и Ариман( или както там наричаш твореца и дявола, който ни изкушава), която се нарича Голямата Игра на Полярностите. А в тази игра ние сме само участници. Дяволът не желае да спечели – той иска Играта НИКОГА ДА НЕ СВЪРШВА!!! Това е истинската победа за него. Точно затова трябва да проумем, че противоборството на Тъмната страна с нейния антипод – Светлата страна НЕ Е НАЧИНА да победим в Играта. Играта се подхранва именно от това противоборство. Играта Е Полярностите! Начина да ''победиме'' Тъмната страна (и покрай нея да надраснем и Светлата) е да СПРЕМЕ да играем ИГРАТА. Само спирайки да играем игрите на Полярностите можем да се издигнем над тях и да видим тяхната илюзорност. Едната не е по-добра от другата – и двете искат да ви държат В Играта! Ето заради тази игра на ДОБРО и ЗЛО създадоха Бог(добрия) и Ариман(лошия)........Целия свят е подчинен на доброто и злото.....А всъщност те са две различни страни на едно и също нещо......Няма добрия Бог и злия Ариман, а има двама изпечени играчи, които ни вкарват в тяхната Игра......И резултата винаги е различен....един път печели Ариман, а друг път печели Бог.......Няма 4ти...5ти...последен участник.......Има двама играча с армия от същества(хора), които се бият всеки път на различна страна....един път на добрата, един път на лошата(за едни нато е добър, че помогна за създаването на косово и се бият за това, за едни е лош, понеже не искат у центъра на Европа мюсли държава).....и това е една малка част от игрите в които ни вкарват Ариман и Бог......И в тази игра няма победител.....не очаквайте някога да приключи.......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 11. 11 Профил на Д. Фют
  Д. Фют
  Рейтинг: 8 Неутрално

  явно в Румъния още не са чували за QR кодове...

 12. 12 Профил на mitkobomb
  mitkobomb
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Време е да сложим бар код и нашите политици!!!

 13. 13 Профил на Georgi Velev
  Georgi Velev
  Рейтинг: 508 Неутрално

  До коментар [#3] от "lz2":

  кретенче...
  колко ти плащат за да акаш под всякаква статия в подкрепа на Герб? Чувах че вече има такива като тебе, ама не бях ги срещал все още.

  Между проститутката и соростутката предпочитам първото. Тя не мами и няма претенции.
 14. 14 Профил на Roger
  Roger
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Доста тъпо.Така полицията по-лесно ще разбира чий са.

  НЯМА ПО-ПРОСТ НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯ.
 15. 15 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Цигани

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 16. 16 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3452 Разстроено

  "Румънски сводници в Испания татуирали баркодове на проститутките си"

  Това е отвратително само изрод би направил такова нещо.... горкото момиче!

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 17. 17 Профил на Лъвица
  Лъвица
  Рейтинг: 479 Неутрално

  испански власти+румънска агенция=предполагаемост задържаните 22 на брой да са румънци....

 18. 18 Профил на Irina
  Irina
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Най -долните човешки същества са сутеньорите и дрогдилърите.

 19. 19 Профил на Tademan
  Tademan
  Рейтинг: 777 Неутрално

  До коментар [#10] от "ARRI":

  ...и тогава АРРИ (прилича на съкращение от Ариман ) как да живеем, когато не сме избрали страна и не вярваме на нищо? Прав си на 65%, останалото НЕ си го разбрал правилно, както и този, който е написал книгата, която си прочел, а Билблията трябва да се чете в оригинал за да я разбереш изцяло! (Истината, само истината и цялата истина !)
  С този аватар под ника съвсем ме объркваш. Не съм чел достатъчно, а и не знам къде да намеря достоверни източници за Тангра и българската религия. Като цяло първоизточниците на всички религии учат на "добро" без противопоставяне, а чрез устояване на предлаганите "изкушения". (което според мен има различно значение от твоята теза)

 20. 20 Профил на saseff
  saseff
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Тъпи мамалигари...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  saseff
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK