Порнозвезди: Протестирайте с мастурбиране срещу Рик Санторъм

Порнозвезди: Протестирайте с мастурбиране срещу Рик Санторъм


Сериозен протест или пародия - и това е начин да се изкаже позиция в кампанията за президентските избори в САЩ, до които остават 8 месеца.


В началото на месеца няколко американски звезди от порноиндустрията записаха видеоклип, с който призовават поклонниците си да се включат в масово мастурбиране. По този начин на 1 май точно в 20 часа ще се протестира срещу консервативните възгледи на католика и претендент за номинацията на републиканците Рик Санторъм.


На сайта си бившият сенатор от Пенсилвания заяви, че ако влезе в Белия дом, ще забрани "филмите за възрастни", ще затегне мерките за борба с порнографските филми в интернет и ще въведе строг контрол над хотелите и сексмагазините.

"Америка е обхваната от пандемия от порнография, която отравя брака, влияе лошо на отношенията между хората, провокира към насилие над жените и стимулира ръста на проституцията", казва още Санторъм.


Лидери в порноиндустрията не му останаха длъжни и веднага отговориха, че това би докарало до фалит бизнес за милиарди долари, да не говорим, че погазва конституционното право на американците на свобода на словото.


В интернет се появи и видеообръщението на звездите с артистични псевдоними Ели Хейз, Частити Лин и Шанел Престън. В него "като американци и актьори" те казват, че идеите на сенатора няма да постигнат желания резултат и само ще превърнат нацията в заредена с растящо сексуално напрежение бомба и ще предизвикат бум на сексуалните престъпления.


"Разносвачите за пица вече няма да има за какво да си фантазират и хората ще започнат да мастурбират пред снимките от Facebook", казват звездите. На думите на Санторъм, че "налице е изобилие от проучвания, че порнографията нанася дълбоки промени в мозъците на деца и възрастни с масови негативни последици", те отговарят: "Той не дава нито едно доказателство за това. А няма ли да се случи това именно когато Санторъм въведе забраните си?"


За информация за протеста Wank Out 2012 е създаден и специален блог.


Записът се появи на сайта Jest.com, който си партнира с продуцентската къща за порнофилми Vivid Entertainment. "Опитваме се да правим видео за случващото се по новините. Забелязахме, че позицията на Санторъм разгорещи споровете и си казахме: "Чакайте, става дума за истински хора, на които той иска да отнеме работата", разказва главният редактор на сайта Джеф Рубин.


Той подхвърлил идеята на Vivid и те веднага я подхванали. "Целта ни беше хората да се засмеят, а не да си мислят какво ли пък ще стане на 1 май. Идентифицирането на потребителите с изказаните позиции помага на трафика на сайта ни", обяснява още Рубин. По думите му той просто помага за разпространяването на видеото, без публично да изразява подкрепа за изказаното в него.


В края на записа звездите казват: "Така че гласувайте за Мит Ромни!". После правят пауза и се коригират: Не, не. Гласувайте за Санторъм, защото той определено ще бъде размазан от Обама, а Обама никога не би забранил порното."

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK