В интернет са публикувани "разговори на снайперисти" в Киев

В интернет са публикувани "разговори на снайперисти" в Киев

© Associated PressЗапис, за който се твърди, че съдържа радио комуникацията между снайперисти в Киев, бе публикуван в интернет. 


Той е качен в световната мрежа на 20 февруари и ако е автентичен, то по него може да се съди, че те са били разположени на няколко места в центъра на украинската столица, а базата им е била в хотел "Украйна".


"Внимателно с улица "Грушевски", пригответе се за работа. Ако има движение с оръжие, докладвате и работите. "Беркут" се готвят да настъпят, ще ги прикриваме", казва един от гласовете.
"Оттук наблюдаваме само хотел "Украйна" - може би да се преместим при вас на горен етаж?", пита участник в разговора.


"Сега ще отворят прозорец, ще се движим нататък, докато наблюдаваме какво става. Слушайте и гледайте. С два изстреля вляво, духа вятър, плюс още някакви движения, горните прозорци са отворени...", отговаря друг глас.


"Имаме готовност за работа. Хотел "Украйна" и основата. Покривите на високите сгради са приоритет. Който е вдясно от телекомуникационната мачта, да наблюдава "Грушевски...", са част от указанията.


Внимание! Видеото е илюстрирано със снимки на насилие и смърт.В разговора се чува още, че отделните участници имат индивидуални позивни, както и коментарите им за въоръжени хора, които се придвижват по барикадите, Площада на независимостта и улиците.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK