Чуждестранните бойци, които разпалват войната в Украйна

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (61)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1673 Неутрално

  При положение, че Русия вкарва дивизии в Украйна, несериозно е да се говори за участието на отделни авантюристи или фанатици - това е война на Русия срещу Украйна. И впрочем Сърбия обяви, че ще предприеме мерки да криминализира участието на свои граждани.

 2. 2 Профил на На комунист доверие да нямаш
  На комунист доверие да нямаш
  Рейтинг: 506 Неутрално

  След като духът от бутилката веднъж е изпуснат, е много трудно да бъде вкаран обратно вътре.
  Кой го изпусна? Или кой извади ножа (за което стана въпрос в коментарите под предната статия)? Отговор дава горната статия:
  "Смаяна от събитията в Киев по време на протестите на Майдана, Маргарита се премества да живее в Крим. Там тя се превръща в един от служителите по информацията на бунтовниците в град Славянск".

  Безбожен народ иска морални политици, но такива няма да му се явят
 3. 3 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Преписали от руснаците, разбираш ли................

 4. 4
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 5. 5 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4030 Неутрално

  В една локална война вмогат, по принцип, да участват в индивидуалното си качество всякакви наемници и от двете страни. Въпросът е: КОЙ участва в тази война с цели дивизии и кой изпраща тежко въоръжение на чужда територия? Очевидно това е Русия. Всякакви басни за "опълченци" и т.н. са именно това - басни. Русия е агресор, водещ необявена война срещу съседна суверенна славянска държава. Затова русия ще си понесе последствията, и те ще бъдат много по-сериозни от имплозията на СССР преди 24 години.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 6. 6 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1673 Неутрално

  До коментар [#4] от "Никола Георгиев":

  Един от участниците в чеченската война написа, че тази сега е най-страшната война в историята на Русия, защото показва пълния разпад на руския етнос - заради това, че руската власт принуждава жените да погребват мъжете си анонимно, а те приемат срещу пари. Аз обаче се питам защо у нас никой не говори ще накаже ли българите, ако има такива, които участват в агресията срещу Украйна. Ето, сърбите го правят.

 7. 7 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 727 Весело

  А колко се сражават тези "професионалисти" е отделен въпрос! Например за испанските момчета по ОРТ специално казаха ,че едва ли ще бъдат допуснати до "передовая"-та!!! Общо взета държат ги за дамазлък(опит за повече легитимност ).

 8. 8 Профил на Mark Twain
  Mark Twain
  Рейтинг: 456 Гневно

  Болни мозъци!

  "Мисленето е най-тежката работа и това, вероятно, е причината толкова малко хора да я вършат." Хенри Форд
 9. 9 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 1076 Неутрално

  То сигурно има фанатизирани убийци и от двете страни ама войната е започна болшевишкия бандит Путин.

 10. 10 Профил на Ronald
  Ronald
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Ето ви избор.Който е много надъхан да стяга багажа и ходи да воюва.Избор голям: леви срещу десни-Украйна; за или срещу Ислямски Халифат - Ирак, Сирия;Мюсюлмани срещу Китай - Уйгурска област;Негри срещу бели - Фъргюсън; Който иска да стачкува всеки ден - Гърция;Ако се направи един подробен анализ на конфликтите в света,сигурно асортимента ще се увеличи;Огромен бизнес: за производителите на оръжие, за медиите, за идеологическите водачи, за религиозните водачи и мнооого трафик в Интернет

 11. 11 Профил на Boichev Boian
  Boichev Boian
  Рейтинг: 8 Неутрално

  между 3000 и 4000 хиляди "доброволци" - това са 3-4 милиона доброволци

 12. 12 Профил на Jean-Luc Picard
  Jean-Luc Picard
  Рейтинг: 395 Неутрално

  "Русия е последната преграда срещу либералната глобализация"

  В смисъл, че Русия е последната преграда срещу глобализирането на свободата? ))) Представителите на международния чугунариат и интернационалното бетонство май си вкарват автогол като плещят нелепици със сложни думички, които не разбират много-много.

 13. 13 Профил на Изо Дзадзе
  Изо Дзадзе
  Рейтинг: 1997 Неутрално

  Просто Путя копира Хитлер 1:1

  Медведев, Дмитрий Анатольевич, очевАдно е решил след време като го съди международния трибунал в Хага да се обяви за НЕВМЕНЯЕМ, и затова в момента дрънка такива безумици, подготвя си защитата.
 14. 14 Профил на Ronald
  Ronald
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Всички конфликти са дело на глобализацията.Английско говорящ обезглавява Англиско говорящ.Рускоговорящ взривява Рускоговорящо село.Мюслим убива мюслим,православен - православен, а тези католиците не ги коментирам с тяхната Инквизиция от едно време....трябва баячка да се замислим

 15. 15 Профил на Ronald
  Ronald
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Ако се спре ИНТЕРНЕТ ЗА ЕДНА ГОДИНА всичко ще се оправи.Отдавна казвам,че човечеството с неговите различни цивилизационни фази в отделните географски ширини не е дорасло за Интернет...Ако нямаше Интернет съм сигурен .че обезглавените щяха да в пъти по-малко...както и конфликтите по света...

 16. 16 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1697 Неутрално

  Ривас и Перез на снимката изглежда използват арсеналски АК-та.

  http://www.arsenalinc.com/usa/images/D/slr10731ai003.jpg

 17. 17 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 661 Неутрално

  Как се прави мобилизация по украински. В автобуса и направо на фронта.

  https://www.youtube.com/watch?v=nQ01zO7GsB0

  https://www.youtube.com/watch?v=cI_KBkcOfVo

  Все повече хора в Украйна се бунтуват срещу войната на олигарсите. Ето как се прави мобилизация по украински. Текста е на украински блогър, на когото звънят разплакани новобранци, оставени на произвола на съдбата:

  "Итак, прежде всего нужно сказать, что бригада состоит из призывников Хмельницкого, Херсона, Одессы и т. д., часть прикомандированных солдат должны были проходить службу в Мелитополе, но в срочном порядке были направленны на передовую. Батальон, от имени которого звонил боец, насчитывает порядка 300 человек, на вооружении стрелковое оружие, 4 миномета, восемь БМП - всё. "

  и още...

  "Бойцы батальона взбунтовались, отказались выполнять преступный приказ, больше напоминающий бессмысленный акт суицида, на что командир 72 бригады отреагировал в соответствии с его положением, он заявил что в случае не выполнения приказа весь батальон будет отработан украинскими градами..., такая вот мудрость командирская.

  После этих слов я задал вопрос, который сам слетел с языка: а с каким вы настроением там живете и воюете? На что получил вот такой ответ: настроение одно, бросить всю и идти домой, но держит одно - понимание того, что если мы все уйдем, то Путин завтра будет в Киеве."

  И те така... ама за това истината рядко излиза... за това се грижат медиите.

 18. 18 Профил на stedim
  stedim
  Рейтинг: 1115 Неутрално

  В една война всичко е възможно. Тук агресорът е Русия и може би / а може би не/ да има нещо подобно на Нюрнбергския процес в много по- мека форма.

 19. 19 Профил на Дон Кихот
  Дон Кихот
  Рейтинг: 1280 Неутрално

  Според мен, аналогията с Гражданската война в Испания е близка до истината. Но все пак има едно "Но". То се крие във факта,че в Испания нито Хитлер, нито Сталин имаха възможност пряко да вкарат свои войски,което превърна Гражданската война в първия пряк сблъсък на две идеологии, които след това народите с отвращение еднакво заклеймиха.
  Но там не ставаше дума за заграбване на чужди територии, нямаше инвазия на чужда армия в суверенна държава, тоест нямаше изразен агресор, както това е в Украина. Откак свят светува, нахлуването на армия от една държава на територията на друга си е било агресия, както и да го въртиш и го сучеш. И от този факт Путин няма къде да се дене,клеймото на агресор ще виси на него вовеки веков!

 20. 20 Профил на Сашо
  Сашо
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#12] от "Jean-Luc Picard":

  Не подценявай глупостта на хора в големи групи.

  "Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy." Winston Churchill
 21. 21 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 827 Неутрално

  В тази война има правителствени сили на Украйна, които са единствените законни участници в нея. Русия твърди, че не участва в тази война, така че всякакво присъствие на руски войски отвъд признатата международна граница е престъпление, защото Русия не е обявила война. Бунтовниците (или сепаратистите) са престъпници, защото воюват за постигане на политически цели. Всяко участие на чужди наемници (освен на страната на правителството на Украйна, ако е уредено според международните норми) е престъпление.

 22. 22 Профил на 1001
  1001
  Рейтинг: 2478 Любопитно

  Въпроса можеше да се реши ако и двете страни не бяха такива инати
  Иначе историята до тук с Донбас учудващо напомтаря историята на Саар, значи трябват още 20 години да се реши проблема

 23. 23 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 661 Неутрално

  До коментар [#21] от "b_d_s":

  Що бе, АОК не бяха сепаратисти, а освободители. Така ги наричаха западните медии и дипломати. Верно, че след 10 години се оказаха просто дилъри на човешки органи, ма до тогава си направиха държава на феодално кланов принцип с мафиотски уклон.

  И те така за двойните стандарти.

 24. 24 Профил на graoveca
  graoveca
  Рейтинг: 395 Весело

  Айде на кьотеко.....
  Че организраме един кьотек и на "Стадионо на миро" у Перник за всички желаещи - вход - половинка сливова...за чужденците може и уиски

  И.П. пред бТВ.: ..Както всички знаят, от доста години вече работим заедно с „А за Б“,... може би в момента е най-големият донор в България..
 25. 25 Профил на znaesht
  znaesht
  Рейтинг: 655 Неутрално

  До коментар [#3] от "SSmart":
  Чети преди да драскаш умните си заключения. Всичките коментари са от западни СМИ и макар и фрагментарно отразяват реалноста, такава каквато е. Статията и не предполага задълбочен анализ.

 26. 26 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#5] от "Norman Granz":

  Хайде стига сте писали глупости, че почвате да дразните!
  Първо: Америка и НАТО изпълниха ли си договорките с Русия? Да не се правят бази на НАТО в близост до руската територия и в бившите държави от Варшавският договор. НЕ!
  Второ: С чии пари бе свалено правителството на Украйна? С американски! Да правителството бе корумпирано, неподходящо за запада и т.н.н. но бе избрано от самите украинци и бе законно! Със същите тези американски пари бе свалено и законното българско правителство преди 1,5 години. Бе ни натресено едно ново правителство и резултата е нови 2,5 милиарда дългове и перспектива за едни нови 6 милиарда!
  Трето: Какво очаквате, сепаратистите да се бият с прашки и камъни срещу редовната украинска армия? Как да стане?
  И Путин е абсолютно прав! Ако пожелае не за две седмици, а за една и ще превземе Украйна и никой не може да го спре!
  И след като сте толкова разпален привърженик на запада, нека да видим какви простотии сътвори запада в последните десетилетия само: Каква е тази държава Косово? Кой я измисли? Хората имали право на самоопределяне? Да имат, а защо преобладаващото руско население в украинските региони да няма право да се самоопредели и отцепи? Какво стана с Ирак? Къде са му оръжията за масово поразяване? Какво става със Сирия? Кой, кого и защо подкрепя? Какво става с Египет, с Либия и т. н.н. Игри за напреднали и за влияние и петрол! Кой ги води тези игри и какви са резултатите от тях? Свалени диктатори? Да добре! Но явно тези народи трябва да се управляват от диктатори, защото така им харесва!
  Резултатът сега какъв е? Нещо за ислямската държава сега? За обезглавени журналисти, за Алкайда? За износ на тероризъм и т.н.н.
  Ами замисляйте се поне малко, като пишете простотии и не реагирайте първосигнално, а гледайте в перспектива и резултатите от различните политики и действия!

 27. 27 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 395 Любопитно

  Дневник, някакви последни новости от войната там ще публикувате ли? Защото, четейки ви човек, вече очаква краха на цяла Русия и Новорусия.
  http://www.blitz.bg/news/article/288277

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 28. 28 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 827 Неутрално

  До коментар [#23] от "diegos":

  Тотално бъркаш понятията. Трябва да дадеш пример, където една държава тайно изпраща войски в независима, съседна държава с цел да откъсва и присъединява територии.

 29. 29 Профил на opasno_lud
  opasno_lud
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Киев от няколко месеца официално провежда антитерористична операция. Определиха го като АТО, защото нямаше как да кажат, че са в гражданска война и те са тези, които предпочетоха да действат силово. Вече си има нови определения за АТО - стандартното и украинското.
  Не са виновни в Киев ли? Да сте засичали Яйценюк или Турчинов в Донбас да разговарят с местните когато взеха властта? Няма такова нещо, направо армията им изпратиха.

 30. 30 Профил на Виктор Флоров
  Виктор Флоров
  Рейтинг: 940 Разстроено

  Военолюбците са хора с големи комплекси и проблеми с личността си.И за жалост телевизията и киното произвеждат такива с хиляди .Заразяват децата от малки с агресия и после се чудим че търсят изява за себе изразяване къде ли не .
  По -голяма идиотщина от войната няма и потърпевши на тези малоумници военните и политиците сме всички и то с поколения напред след посята омраза и убити близки хора.

 31. 31 Профил на Борис Тодоров
  Борис Тодоров
  Рейтинг: 415 Весело

  До коментар [#26] от "razlichen123":

  Те не дразнят хорицата,те си изкарват хляба.И днес мантрите за руските дивизии във Украйна и руските"майки" ще се повтарят цял ден и ще изпишат 1000 поста за да хванат нормата ,просто им биеш игнор и това е.Ти със радиоточка можеш ли да спориш

  България над всичко!
 32. 32 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1815 Неутрално

  [quote#27:"№55"]Новорусия[/quote]
  Кое?

 33. 33 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 661 Неутрално

  До коментар [#28] от "b_d_s":

  Не знам какви понятия бъркам, ама ако това е нормална мобилизация, то тогава Порошенко не е олигарх...


  Колко доказателства трябват, за да стане ясно, че се мобилизира на поразия и че дори необучени, без подготовка, масово се пращат украинци на заколение?

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Сашо
  Сашо
  Рейтинг: 727 Весело

  [quote#34:"Борис Тодоров"],извоювала свободата си[/quote]

  Свободата, копеле. Вие съвсем изперкахте бе.

  "Socialism is the philosophy of failure, the creed of ignorance and the gospel of envy." Winston Churchill
 36. 36 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 1815 Неутрално

  До коментар [#34] от "Борис Тодоров":

  ку-ку

 37. 37 Профил на Trayan
  Trayan
  Рейтинг: 827 Неутрално

  До коментар [#33] от "diegos":

  Типично - скачаш от тема на тема. Ще питаш ли защо в САЩ бият негрите?

 38. 38 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 410 Неутрално

  Изявеният говорител на армията на Украйна Лисенко не е казал и дума за хора,които се сражават с украинските войници срещу сепаратистите.Това е лъжа.Няма други освен украинци в редиците на АТО,но от другата страна има и то стотици,хиляди,милиони.Няма друга причина "славната армия на Украйна" да губи!

  magazinitisia
 39. 39 Профил на Jean-Luc Picard
  Jean-Luc Picard
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#26:"razlichen123"]Хайде стига сте писали глупости, че почвате да дразните! [/quote]

  Една от целите ни е да ви дразним и не го крием

 40. 40 Профил на Jean-Luc Picard
  Jean-Luc Picard
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#27:"№55"]Дневник, някакви последни новости от войната там ще публикувате ли? Защото, четейки ви човек, вече очаква краха на цяла Русия и Новорусия.
  http://www.blitz.bg/news/article/288277[/quote]

  Блиц? Честно? ))

 41. 41 Профил на Лео
  Лео
  Рейтинг: 1155 Неутрално

  Интересна статия. Става ясно защо се сражават бунтовниците - имат кауза, следват идея, вяра, нещо. А на страната на украинците се сражават хора, за да "направят един добър бой срещу Русия". И ние, понеже най-добре знаем как да сме "против" скачаме срещу Русия...

 42. 42 Профил на sbk
  sbk
  Рейтинг: 622 Неутрално

  До коментар [#19] от "Дон Кихот":

  Абсолютно точно изясняване на разликите!

 43. 43 Профил на sbk
  sbk
  Рейтинг: 622 Неутрално

  С едно уточнение: какво е пряко вкарване на войски. Мисля, че в Испания и Хитлер, и Сталин са пратили военни формирования, но същите се сражават под прикритието на думата "доброволец". Нещо като доброволците, които Китай праща да се сражават на страната на Севера в Корейската война - та тези китайски доброволци май са наброявали 1 млн. Предвид общата граница на Русия с Украйна мисля, че аналогията с китайските доброволци е доста подходяща.
  Според мен в момента в Украйна, и то в зоната на военни действия, е пълно със спец-части както от Русия, така и от държави, членки на НАТО. В повечето военни конфликти по света е подобна картината, в случая обаче руснаците са доста по-активни.

 44. 44 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 410 Неутрално

  До коментар [#40] от "Jean-Luc Picard":

  Киев. Пресслужбата на украинския президент Петро Порошенко, след телефонния разговор с президента на Русия Владимир Путин е обявила, че се прекратява огъня в Донбас за постоянно, предаде РИА Новости.
  „Беше достигнато разбирателство за ходове, които ще послужат за установяването на мир”, се отбелязва в съобщение, пулбикувано на интернет страницата на украйнския президент.
  Това се намира на сайта на "Агенция Фокус" Новината е добра,но предполагам няма да я харесате.Точно Вие копнеете за кръв!

  magazinitisia
 45. 45 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7254 Неутрално

  Всеки народ има право сам да определя съдбата си.Защо тогава Русия не позволява това на Украйна.Довчера бяха една държава,днес праща войници да рушат и убиват.Нищо старо не е забравено,нищо ново не е научено.Историята се повтаря от времето на Сталин.

 46. 46 Профил на Jean-Luc Picard
  Jean-Luc Picard
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#44:"многодобре"]Точно Вие копнеете за кръв![/quote]

  Еми много ясно - нали съм рептил и илюминат!

 47. 47 Профил на многодобре
  многодобре
  Рейтинг: 410 Неутрално

  До коментар [#46] от "Jean-Luc Picard":

  Нито едното нито другото.Обикновен човек сте,много обикновен!

  magazinitisia
 48. 48 Профил на extrasho
  extrasho
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Двама испанци, двама американци и трима французи, един от които се казва Сърбо Сърбич. Страшно чуждо присъствие на фона на 10-15 хил. руска прикрита войска в Източна Украйна.

  По-интересно ми е да знам какво стана с "хуманитанрния конвой", който много искаше да окаже помощ на бедстващото население малко преди националния празник на Украйна. Обаче ни вест ни кост по тая тема.

 49. 49 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 561 Весело

  До коментар [#39] от "Jean-Luc Picard":

  ---------------"Една от целите ни е да ви дразним и не го крием"-------------------

  Нямаш проблем ПИЧ,дразни ме! Ще го прехвърля в другия крачол!

 50. 50 Профил на razlichen123
  razlichen123
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#45] от "rosiraycheva50._":

  -----------------'Всеки народ има право сам да определя съдбата си.Защо тогава Русия не позволява това на Украйна.Довчера бяха една държава,днес праща войници да рушат и убиват."--------------------


  Абсолютно сте права! Всеки има право сам да определя съдбата си. Та населението в тези региони е над 70-89% руско!
  И те нямат право да определят съдбата си? А и тази Украйна каква държава е? Това е Киевска Рус. Хрушчов, като "украинец", и даде изконно руски територии и я направи с пъти по-голяма и нереална! Сега нещата си отиват на мястото и населението се връща при корените си!
  Припомнете си България и Македония!

 51. 51 Профил на Veritas Odium Parit #Je suis Москов
  Veritas Odium Parit #Je suis Москов
  Рейтинг: 948 Неутрално

  [quote#3:"SSmart"]Преписали от руснаците, разбираш ли.......[/quote]

  Ами не, статията всъщност е от ББС, още вчера я пуснах тук, под една от темите - http://www.bbc.com/news/world-europe-28951324
  Оригиналната статия е даже по-подробна, с повече снимки и по-интересна.

  Тигърът не си губи съня, заради мнението на овцете http://pbs.twimg.com/media/BPEI_XHCYAAbG3P.jpg:large
 52. 52 Профил на Борислава (be_free)
  Борислава (be_free)
  Рейтинг: 838 Неутрално

  [quote#19:"Дон Кихот"]Според мен, аналогията с Гражданската война в Испания е близка до истината. Но все пак има едно "Но". То се крие във факта,че в Испания нито Хитлер, нито Сталин имаха възможност пряко да вкарат свои войски,което превърна Гражданската война в първия пряк сблъсък на две идеологии, които след това народите с отвращение еднакво заклеймиха.
  Но там не ставаше дума за заграбване на чужди територии, нямаше инвазия на чужда армия в суверенна държава, тоест нямаше изразен агресор, както това е в Украина. Откак свят светува, нахлуването на армия от една държава на територията на друга си е било агресия, както и да го въртиш и го сучеш. И от този факт Путин няма къде да се дене,клеймото на агресор ще виси на него вовеки веков! [/quote]

  Русия и Украйна преди 25 години бяха една държава, и някви дет повярваха на Запада я разкъсаха, а на запад ръкопляскаха, а сега когато се опитват да се обединят Зъпъдъ риве и риве и нека да риве, колкто по силно риве, толкова по сладко!

  Абсолютната свобода дава абсолютна власт, а власта покварява, а абсолютната власт абсолютно покварява!
 53. 53 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 727 Весело

  До коментар [#25] от "znaesht":

  Точно, че всичките западни източници са преписали основно от руски!
  "....съобщава руският вестник "Комсомолская правда".А за това какво ще кажеш? Това , ако не знаеш , е един от най- жълтите вестници в РФ!

 54. 54 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 727 Весело

  До коментар [#51] от "Veritas odium parit":

  Нямах пред вид вас , а ББС! Това го дават и пишат руснаците от една седмица!

 55. 55 Профил на my_dnevnik
  my_dnevnik
  Рейтинг: 450 Неутрално

  ........ ами на края всички ще трябва да ги наричате копрофаги и ще дойдете на моята или ще трябва да си стягате багажа и да отивате на фронтовата линия или тя ще дойде при вас, НО когато се сетите, че съм бил прав, аз вече няма да ви чета... ама айде да не се обиждаме на дневничета.... още не е ясно дали ми се извинихте...

 56. 56 Профил на Jean-Luc Picard
  Jean-Luc Picard
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#47:"многодобре"]Нито едното нито другото.Обикновен човек сте,много обикновен! [/quote]

  Напротив, напротив! Да знаеш само какви експерименти бихме искали да правим с тебе! Ужас, ужас! (за тебе де, ние нали сме изверги и сме свикнали ...)

 57. 57 Профил на харабия
  харабия
  Рейтинг: 8 Любопитно

  [quote#1:"spiegel"]При положение, че Русия вкарва дивизии в Украйна, несериозно е да се говори за участието на отделни авантюристи или фанатици - това е война на Русия срещу Украйн[/quote]И по какъв начин можеш да докажеш твърденията си?

  13 юли 1945г. един ден в София- само 10 месеца след Девети и след избиването на "цвета на нацията": http://youtu.be/3POJumEnli8
 58. 58 Профил на zmy071123777
  zmy071123777
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#3] от "SSmart":
  Материалът ет оттук: http://www.bbc.com/news/world-europe-28951324. Чети, ако можеш

 59. 59 Профил на zmy071123777
  zmy071123777
  Рейтинг: 229 Неутрално

  До коментар [#5] от "Norman Granz":
  На всиччки нас вкл. "международната общност" щеше да ни е много по-лесно да имаме адекватна позиция в конфликта и - защо не - да вземем страна в него, ако режимът в Киев бяха достойни за подкрепа. Нека си дадем сметка, че нямаме представа кои са те, кого представляват и т.н. "Sons of bitches, but our sons of bitches" не е моето верую. Лично на мен фактът, че Русия действа по правилата отпреди 30 години, не ми дава достатъчно основание да заобичам техните противници от Киев. Просто искам всичко това час по-скоро да свърши.

 60. 60 Профил на SSmart
  SSmart
  Рейтинг: 727 Весело

  До коментар [#58] от "sommerfugl":

  Мога! Виж пост 54!

 61. 61 Профил на харабия
  харабия
  Рейтинг: 8 Весело

  [quote#21:"b_d_s"]Бунтовниците (или сепаратистите) са престъпници, защото воюват за постигане на политически цели[/quote]Баси логиката! Значи Ботев, Левски, Бенковски и останалите наши бунтовници/сепаратисти са престъпници?!

  13 юли 1945г. един ден в София- само 10 месеца след Девети и след избиването на "цвета на нацията": http://youtu.be/3POJumEnli8
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK