"Дневник" търси репортер за отдел "Свят"

"Дневник" търси репортер за отдел "Свят"

© Анелия НиколоваИнтересувате се от международната политика и икономика и искате да разкажете на другите най-важното и интересното.


Искате да следите случващото се в Гърция "от първия ред", вълнувате се каква ще бъде съдбата на еврозоната и Украйна, започна ли втората Студена война и ще стане ли Хилари Клинтън първата жена президент на САЩ.


Може би вие сте новият репортер или редактор за международния екип на "Дневник", който създава съдържание и за "Капитал daily", и за capital.bg.
Кандидатствайте с Ref.N.RR 1211 на jobs@economedia.bg до 31.07.2015 г. като изпратите СV и мотивационно писмо.


Общи изисквания и предизвикателства:


- Можете да предадете новина в 140 знака.
- Можете да създадете или редактирате текст до ясно и кратко съдържание.
- Английският е задължителен, а всеки друг език, който владеете, е плюс.
- Оценяваме, ако сте активен в социалните мрежи, знаете силата и капаните на Twitter и ползвате интернет през телефона си.


Ще се свържем само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю.


Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK