Милиони ще ни залеят, ако не действаме сега, предупреди Орбан

Милиони ще ни залеят, ако не действаме сега, предупреди Орбан

© ReutersИма опасност европейците да станем малцинство на собствения си континент, предупреди в редовното си петъчно радио интервю унгарският премиер Виктор Орбан. Той защити твърдата линия, поддържана от правителството му в кризата.


Стотици имигранти прекараха нощта във обкръжени от полиция вагони до бежански лагер на 35 км от Будапеща, след като отказаха да слязат и да отидат да се регистрират пред унгарските власти. От влака се чуват възгласи "Не лагер, свобода!", а по прозорците бе изписано No camp. No Hungary. Freedom train. Имигрантите, мнозина от които идват от Сирия, не искат да се регитрират в Унгария, защото се опасяват, че ако им откажат статут на бежанец в Австрия, Германия или някоя от страните в Северна Европа, къмо които са се запътили, ще бъдат върнати на унгарска територия. Властите, то своя страна, са задължени да ги регистрират и да им снемат отпечатъци съгласно изискванията на ЕС.


"Реалността е, че Европа е заплашена от масово нахлуване на хора, десетки милиони може да дойдат тук", каза премиерът. "Сега говорим за стотици хиляди, но догодина ще си говорим за милиони и няма да има край на всичко това. Изведнъж ще се окажем малцинство на собствения си континент", добави той.
Същото предупреждение отправи сутринта и полският външен министър Гжегош Шчетина. Пред частното Radio Zet то йказа, че "мащабът на имигрантската вълна е огромен и затова ние – имам предвид цяла Европа - не можем да се занимаваме изключително с това къде да ги преместим, без да се борим с причините за пристигането им".


"Трябва да помислим как да спрем нелегалната имиграция. В противен случай скоро ще имаме 3-4 милиона икономически имигранти."


Милиони ще ни залеят, ако не действаме сега, предупреди Орбан

© Reuters


Парламентът в Будапеща ще одобри днес на първо четене нови радикални мерки, целящи да затворят границата за нелегално проникване от Сърбия. В близост ще бъдат изградени специални центрове за настаняване, докато се обработят документите им и част от тях потенциално ще бъдат връщани в Сърбия.


"Унгария не може да пренебрегва шенгенските правила", обясни Орбан. "Имигрантите трябва да сътрудничат с нашите и с германските власти и ако Германия иска да допусне сирийци, ще трябва да им издаде разрешение, за да ги пропуснем към Германия."


Орбан посочи още веднъж, че обсъжданите нови мерки в парламента трябва да влязат в сила на 15 септември.


"Всички трябва да са готови за това – Сърибя, Македония, имигрантите, трафикантите на хора. Ще се подготвим за това и на 15 септември започва нова епоха."


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (50)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 668 Неутрално

  Е, не може да отказват снемане на отпечатъци и регистрация! Заради опасността да се промъкнат покрай бежанци и терористи, това е законова и напълно резонна мярка. Не става така, въпреки съчувствието ми към тях.

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 2. 2 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1326 Неутрално

  Не милиони, а десетки милиони! Всеки нескопосан арабин или негър иска европееца да го хрантути!

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 3. 3 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3233 Неутрално

  Милиони ще ни залеят, ако не действаме сега, предупреди Орбан.Ами да действаме,ама знаем ли как.

 4. 4 Профил на Johannes Cabal
  Johannes Cabal
  Рейтинг: 470 Гневно

  "Има опасност европейците да станем малцинство на собствения си континент".

  Кога най-после и западноевропейските политици ще го загреят? Това е нашествие на агресивни мюсюлмани, чиято цел от векове е да завладеят Европа. Ще го позволите ли???

  SAVE EUROPE!!!
 5. 5 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 470 Неутрално

  "не можем да се занимаваме изключително с това къде да ги преместим, без да се борим с причините за пристигането им"

  Съгласна съм. На първо време границите трябва да се охраняват и да не се допуска безконтролно движение на хора. Иначе ще излезем виновни за още смъртни случаи.

 6. 6 Профил на Hasta La Vista antifascista OI!
  Hasta La Vista antifascista OI!
  Рейтинг: 616 Гневно

  ей, ги идват!
  с любовни песнички ... после започват да ви ч_к@т и от високоговорителите на минаретата, които ще построят да се хвалят за подвизите си...
  успех, германци и французи ...
  интегрираите...

  1914 / 88
 7. 7 Профил на pariah
  pariah
  Рейтинг: 1353 Неутрално

  Колкото и да е противоречив като политик, той е единствения като че ли адекватен в ЕС в момента. Другите стоят, ослушват се, правят конференции, водят разговори, говорят късогледо за солидарност.

  - A witty saying proves nothing. Voltaire
 8. 8 Профил на Maslara
  Maslara
  Рейтинг: 213 Неутрално

  САЩ разказа играта на европейските си съюзници и е много добре защитена през океана. Запалиха арабските войни и сега друг да им бере грижата за бежанците, тяхната икономика си работи. След като и Русия не е цвете за мирисане, Европа няма правилен ход.

 9. 9 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Проф. Димитров не е съгласен с твърдението, че ще се промени цивилизационния модел на Европа.

  „Ако дойдат 5 млн. души, а Европа е 510 млн. християни. Една трета от бежанците също са християни, това са сирийските християни”, заяви Божидар Димитров.

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 10. 10 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 411 Неутрално

  [quote#5:"fatoumata"]Иначе ще излезем виновни за още смъртни случаи. [/quote]
  Според Ердоган СМЕ виновни:

  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4960846

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 11. 11 Профил на angevins
  angevins
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Или по високите етажи на ,,пирамидата'' тотално са изгубили контрола или планират нещо много грозно и ужасяващо. Силно се надявам да е първото.

  ...ЕвОлЮцИЯ а Не РеВоЛюЦиЯ...
 12. 12 Профил на voltron
  voltron
  Рейтинг: 257 Неутрално

  [quote#9:"Ze Roberto"]Проф. Димитров не е съгласен с твърдението, че ще се промени цивилизационния модел на Европа. [/quote]
  Същото го каза и Шулц на срещата с Орбан. Идеята му е да ги разселват из различни краища на европа. Само, че Орбан му каза директно, че Унгария няма да приеме и един бежанец. От острова идва същата информация.

  ПУТИН АКБАР
 13. 13 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2235 Неутрално

  [quote#1:"Dümchen"]Е, не може да отказват снемане на отпечатъци и регистрация![/quote]
  Искат да си правят каквото те са си решили. Да рискуват живота на децата и жените си, за да се доберат до Германия?! Това човешко и неукорително поведение ли е? Никаква жалост нямам вече към тези хора - или се подчиняват на реда и законите, или ще бъдат третирани като врагове. Аналогия може да се направи само със скакалците, които в нормални количества са безвредни, но прииждащите ята могат да унищожат всичко по пътя си. Щом не искат мирни и спокойни страни като Македония, Сърбия или Унгария, където могат да имат всичко, необходимо за нормален живот, значи използват децата, бедните, болните и нещастните, за да нападат уредени европейски държави в организирани многохилядни групи. Лагери, разделяне на мъжете от жените и работа каквато им се даде. Докато се отделят истински нуждаещите се от терористите.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 14. 14 Профил на wre501051215
  wre501051215
  Рейтинг: 3012 Неутрално

  Орбан се опитва да яхне гребена на антиемигрантски настроения.На всеки авторитарен режим това му е последното убежище-национализма.Ина,че тези бежанци не са и заплаха за Унгария-те там не искат и няма да стоят.Както и тук,между другото.

 15. 15 Профил на atominfo
  atominfo
  Рейтинг: 206 Неутрално

  Споко де. Меркел ще вземе всичките. И ще върне половината. Вие само ги регистрирайте за да оставите за нея правото на избор кого да си задържи и кого да върне...

  Евала и правим! Умна жена. Съюзникът е съюзник само до изчерпване на ресурса от полза от него. После - да умира.

 16. 16 Профил на Тsonkooo
  Тsonkooo
  Рейтинг: 5370 Неутрално

  [quote#13:"Резистентна"]Щом не искат мирни и спокойни страни като Македония, Сърбия или Унгария[/quote]
  Или Турция, откъдето всъщност идват.

 17. 17 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#13:"Резистентна"]Щом не искат мирни и спокойни страни като Македония, Сърбия или Унгария, където могат да имат всичко, необходимо за нормален живот, значи[/quote]

  Значи са по-богати от нас и не са никакви бежанци. Започвам да си мисля, че изпълняват нареждане.

 18. 18 Профил на Непукистка
  Непукистка
  Рейтинг: 2235 Неутрално

  [quote#14:"yanne"]тези бежанци не са и заплаха за Унгария-те там не искат и няма да стоят.Както и тук,между другото. [/quote]
  Вчера гледах изявлението на Орбан на пресконференция - беше абсолютно прав като каза, че нито един от тях не е подал молба за оставане там, както и че тези мигранти са проблем на Германия. Задължението на Унгария по Шенген е само да ги регистрира и да им даде карти за придвижване из Европа.

  “You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.”― Abraham Lincoln
 19. 19 Профил на wie
  wie
  Рейтинг: 264 Неутрално

  "Nach den gegenwärtigen Standards haben etwa 80 Prozent der auf der Erde lebenden Menschen dem Grunde nach ein Asylrecht in Deutschland oder Österreich."
  Тило Сарацин пак в десятката. - "Изселването не е решение" http://diepresse.com/home/alpbach/4810635/Thilo-Sarrazin_Auswanderung-ist-keine-Losung?_vl_backlink=/home/index.do
  80% от населението на планетата -> за Австрия и Германия ...

  Иначе, че една трета от бежанците са християни е лъжа или медийна пропаганда. По лагерите християните са много малобройини и са малтретирани от мюсюлманите, че носят кръстчета или не четат корана. Те просто нямат нужните хиляди долари,за да платят на каналджийте. А и в арабския свят християните са малобройни. Също в африканския свят християните не са богати, за да платят на лодкарите да преминат Средиземно море. Има християни, но не една трета от бежанската вълна.
  Иначе този професор Димитров като много знае да си вземе 30, 40 бежанеца у тях, ако ще и християни да са. Иначе само лицемерничи както винаги.
  И да не се забравя бежанците идват временно в Европа и като се прекратят конфликтите в страните им трябва да си отидат по техните земи.

 20. 20 Профил на Читател
  Читател
  Рейтинг: 1419 Неутрално

  Ако сега не се вземат крути мерки, Европа потъва със сигурност. Въпросът не е дали, а кога. И този път завинаги. Защото подобна инвазия на мюсюлмани никога не е имало в историята на континента. Същите рискове ги има и пред България - ислямизация и циганизация.

 21. 21 Профил на Massive atack
  Massive atack
  Рейтинг: 320 Неутрално

  Явно запада има огромни интереси, щом няма на лице реални действия срещу пежанците. САЩ и западна Европа ще предизвикат етническа война!

  Да живее България и българският народ.
 22. 22 Профил на waterfall
  waterfall
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Война срещу ИДИЛ - това е решението. Друго решение няма.
  А пък после - арабите в рамките на собствените си държави, да се оправят, както намерят за добре.

 23. 23 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 863 Неутрално

  Отново Орбан е прав! Ако не спрем тази лудост, ще бъдем заляти и буквално изядени от милиони гладни хора. По улиците ще се стреля като в Латинска америка. Ще има непрестъпни гета, където и армията няма да влиза. Това ли е устойчивото развитие на Европа?

  Евроатлантида
 24. 24 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 863 Неутрално

  [quote#21:"Massive atack"]САЩ и западна Европа ще предизвикат етническа война[/quote]

  по скоро САЩ ще въвлекат Европа в етническа война. Може би това е решението хем САЩ да продава оръжие, хем да не си навлече гнева на ядрена суперсила като Русия.

  Евроатлантида
 25. 25 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 863 Неутрално

  [quote#22:"waterfall"]Война срещу ИДИЛ - това е решението. Друго решение няма. [/quote]

  А после кой ще продава петрол по 20-30 $ барела?

  Евроатлантида
 26. 26 Профил на Вонин
  Вонин
  Рейтинг: 483 Любопитно

  Трябва да се действа!

  Как пък никой не го предвиди това? 10 милиона сирийци в Турция и никой политик/бюрократ не предвиди, че ТЕ ЩЕ ИСКАТ ДЖЕЙМАНИ (както е написало момиченцето)!

  Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM
 27. 27 Профил на A.K
  A.K
  Рейтинг: 719 Неутрално

  До коментар [#9] от "Ze Roberto":

  Пълни лъжи са това. Намери да питаш сирийци или други християни от арабски държави които живеят отдавна в Европа и те ще ти кажат как са изплашени от това което влиза на стария континент. Те добре знаят че християни почти няма сред хилядите напиращи да стават европейци.

 28. 28 Профил на lager
  lager
  Рейтинг: 455 Неутрално

  Ама и вие сте едни фурнаджийски лопати, допреди няколко седмици Орбан беше петата колона на Путин, а сега е единственият читав политик в ЕС. Много сте принципни, много сте европейци.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 29. 29 Профил на Вонин
  Вонин
  Рейтинг: 483 Неутрално

  До коментар [#28] от "lager":

  Прав си лагер! Ама това сме съфорумците във в. Дневник

  Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM https://www.youtube.com/watch?v=Sp_LA2qE4aM
 30. 30 Профил на sa6
  sa6
  Рейтинг: 863 Весело

  До коментар [#28] от "lager":

  Ако утре САЩ врътнат кормилото на демокрацията в неподозирана посока (за пореден път), може дори Путин да "израстне" в някои мнения.

  Евроатлантида
 31. 31 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  Браво, щом се включиха и поляците на Меркел ще и припари.

  Въобще миналите през комунизма държави и народи са много по-адекватни по отношение на бежанците в сравнение с западняците. На онези десетилетия са им промивали мозъка леви интелектуалци, сериозно вярват в празните им приказки. Докато ние на гърбът си опитахме що за явление са левите интелектуалци и до какво водят красивите приказки.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 32. 32 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  До коментар [#28] от "lager":

  Хората се делят на два типа, едните които мислят със собствените си глави и оценяват всеки факт поотделно за себе си. Одобряват доброто или лошото конкретно, отделно за всеки факт според самият него не според идеологеми, имат смелостта да признаят нещо добро дори ако го е направил врагът.

  И втората категория, хората маршируващи в редици, развяващи партийни знаменца, делящи хората на свои и чужди, действащи според догми и калъпи. Такива са например комунистите, напишат ти в биографията "произхожда от родители засегнати от мероприятията на народната власт" и край, обречен си. Може да си умен като Айнщайн но си подозрителен и няма да те пуснат в университета.

  Сам избери към кои се определяш.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 34. 34 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 411 Гневно

  Следващите и през ум нямаше да им минава да стъпи кракът им в Европа !

  ((((

 35. 35 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 613 Неутрално

  Дръж се Орбане!

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 36. 36 Профил на tamplierr
  tamplierr
  Рейтинг: 421 Любопитно

  контингентана ДПС сее радикален ислям в България


  МВР да работи и да не разчита на българи да съобщават кой се изявява като радикален ислямист


  МВР да се активизира и да не се стига до това българи да съобщават кой къде се изявява като радикален ислямист и привърженик на „Ислямска държава”. Това се посочва в декларация на ПГ на Патриотичния фронт, прочетена от парламентарната трибуна от депутата Юлиан Ангелов. Ангелов показа от трибуната снимки на български граждани, които показват своята съпричастност към „Ислямска държава” и радикални ислямистки движения – как автомобил в Пловдив се движи със знамето на „Ислямска държава”, имамът в Ихтиман също. „Има и ред други примери, които български граждани предоставят на ВМРО и евродепутата Ангел Джамбазки”, поясни Ангелов и призова МВР да реши този проблем, тези хора да бъдат респектирани и ако трябва да бъдат съдени за това, което правят. Юлиан Ангелов предостави и снимките на вицепремиера и вътрешен министър Румяна Бъчварова, която присъства на парламентарния контрол.

  Уновундобългарин -Закон за защита на държавата ЗЗД .Цецка Цачева ”Невинаги корупцията е престъпление”Отбор три Шушани-Бойко,Цацаров,Пеевски .Лудоста е пътят към ВЕЛИЧИЕТО
 37. 37 Профил на gery
  gery
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Американски конгресмени отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на Съединените щати.
  Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:
  - Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти ... Защото ние навремето подценихме този въпрос .....

  Всичко е илюзия.
 38. 38 Профил на atominfo
  atominfo
  Рейтинг: 206 Неутрално

  [quote#37:"gery"][/quote]
  ++++++++++++++++

 39. 39 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#31:"Fred"]Въобще миналите през комунизма държави и народи са много по-адекватни по отношение на бежанците в сравнение с западняците.[/quote]
  Така излиза. И аз много се надявам на поляците за бъдещето на Европа.

 40. 40 Профил на Ерих Хартман
  Ерих Хартман
  Рейтинг: 411 Любопитно

  До коментар [#37] от "gery":

  И от мен 10 плюса !

  Прав е бил индианецът, мамка му...

  )))))

 41. 41 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  [quote#19:"wie"]Тило Сарацин пак в десятката.[/quote]
  Интересен автор, заинтересува ме. За съжаление не е превеждан на английски Вариантите са два, или да ползвам невероятният буламач на Google Translate или да почна пак да уча немски език. С Ich Liebe Dich не успях може пък сега с другата мотивация да успея

  Впрочем в немците наистина има нещо извратено. Като си спомня с каква лекота навремето през соца циганите забърсваха немкините а на нас те не обръщаха внимание и още се ядосвам.

  Направо супер картинка, идва поредната смяна немкини в хотела на Каварна, просват те в снежнобяла редичка кърпите на плажа /като войници, винаги в строй/ и веднага циганите ги налитат като мухи. Клекне, попита първата, тя се усмихне и махне с пръст, премести се, попита втората, третата, на четвъртата късметът му вече е излязъл. И до вечерта цялата смяна разграбена. Е, как човек да не стане расист

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 42. 42 Профил на lager
  lager
  Рейтинг: 455 Любопитно

  До коментар [#32] от "Fred":

  Радвам се, че си човек, който има собствено мнение и разграничава истината от лъжата, и не влиза в рамките на злободневните и модерни течения в човешката мисъл. Тоес ти си един мислещ и независим човек, който оценява точно ситуацията и според собствените си интереси ръководи своите действия.
  Значи тук няма смисъл да се бием в гърдите, че имаме принадлежност към каквато и да е ценност, принципи, евро-практики и морал. С еднаква тежест заклинаме Русия, затова, че подклажда гражданска война в Украйна, и в същото време мълчим, когато СА и Катар финансират терористи, докато най-големите оръжейни доставчици увеличават годишните си печалби. Мълчим, когато натовска Турция избива кюрди, които дават единствения истински отпор на ИД.
  Да, прав си има два типа хора - едните имат вечни интереси, а другите собствено позиция и принцип. Не можеш да имаш и двете.

 43. 43 Профил на Доналд Радев
  Доналд Радев
  Рейтинг: 411 Неутрално

  Европейците имаме последен спасителен ход - масово да мигрираме в РФ. Там има място за 500 млн. европейци. Пък стария континент да го оставим на хлебарките - да видим дали ще успеят да се самоиздържат сами. И не вярвам да ни последват в Сибир - там не е подходящ климата....

  "Америка преди всичко" означава "Майната му на останалия свят"
 44. 44 Профил на blaueaugen
  blaueaugen
  Рейтинг: 470 Неутрално

  [quote#41:"Fred"]Интересен автор, заинтересува ме. За съжаление не е превеждан на английски Вариантите са два, или да ползвам невероятният буламач на Google Translate [/quote]
  Следният пасаж си струва. На въпроса защо сега воят е толкова голям, при положение че най-новата история помни много по-големи имигрантски вълни, той отговаря:
  "Можете сами да сравните как се интегрираха унгарците, чехите, словенците и хърватите от една страна и албанците, турците, арабите и еритрийците от друга..."
  Sie können doch selbst vergleichen, wie sich die Ungarn, Tschechen, Slowenen und Kroaten einerseits und die Albaner, Türken, Araber und Eritreer andererseits in Österreich integriert haben. Integration findet umso besser statt, je kulturell ähnlicher die Menschen sind.

 45. 45 Профил на Bro
  Bro
  Рейтинг: 514 Неутрално

  До коментар [#44] от "fatoumata":

  Тило е мнго голям! Казва нещата без заобиколки.

  "Only a government that is rich and safe can afford to be a democracy" - Mark Twain
 46. 46 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  [quote#31:"Fred"]На онези десетилетия са им промивали мозъка леви интелектуалци, сериозно вярват в празните им приказки.[/quote]
  Доуточнявам: Левите "интелектуалци" не само са промивали мозъка но и АГРЕСИВНО насаждали своето мнение. Водеха буквално война срещу всеки който има различно мнение по въпросите за имиграцията, обилно обсипвайки го с негативни определения и етикети - "расист", "ксенофоб" и други подобни методи на психологичната война и манипулацията. Направо информационен терор.

  Налагайки стилът на "политическата коректност", т.е. на дезинформацията, да не се наричат нещата с истинските им имена. "Езикът на омразата" както побърза да го нарече Местан когато му кажеш истината в очите какви са те в ДПС.

  В момента чета много интересна статия за Тило Сарацин където той описва как се налага цензура чрез механизмите на "политическата коректност". И казва това което вече доста от нас се сещаме, че западните медии в преобладаващата си част са левичарски. На английски е, по-лесно за четене.

  http://www.unz.com/isteve/thilo-sarrazin-on-the-limits-of-free-speech-in-germany/

  Thilo Sarrazin on the Limits of Free Speech in Germany

  Има и нова книга посветена именно на информационният терор, за съжаление на немски е. Ама как само не го превеждат на английски, прави ли ви впечатление? И това въпреки огромните тиражи на книгите му. Май че казва неудобни истини.

  Der neue Tugendterror: Über die Grenzen der Meinungsfreiheit in Deutschland

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 47. 47 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  До коментар [#44] от "fatoumata":

  Приятно е да се види, че сериозни учени и политици потвърждават изводи, до които човек сам е достигнал чрез анализ на фактите и от житейският си опит.

  Аз самият имам опит от обучаването на чужденци и то точно от тези африканските държави. Понеже потока беше голям бях разработил тестове за да се улесня. И тогава се натъкнах на феномена "отрицателни знания". Т.е. чисто случайно да избираш отговорите, примерно само първата колонка можеш да зачертаваш и ще събереш повече точки отколкото те. И той беше ярко изразен, почти тотален при черните и много слабо при българите.

  Не твърдя че това е расова особеност, тези бяха взети да ги обучават тук в БГ по партийна и ДС линия, бъдещите бойци в армията за "износ на революция" и прокарване на влияние. Подбирани по други качества не по интелект.

  Много претенциозни, нагли и доста мързеливи. Занимаваха се главно с търговия с долари, който е бил по онези години го знае. Но фактите са си факти, изключително тъпи и слаби студенти, средното ниво наполовина на нашите.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 48. 48 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1628 Неутрално

  [quote#42:"lager"]и в същото време мълчим, когато СА и Катар финансират терористи[/quote]
  И защо да мълчим? Аз не се сещам някъде да съм одобрявал финансирането на терористи от СА и Катар. И въобще не одобрявам терористите независимо чии са и от кого се финансират.

  Вярно е че малко обсъждаме това но за това са виновни медиите, малко пишат и няма какво да обсъждаме.

  Те пък ще се оправдаят че трудно достигат до такива факти което си е истина, подривната дейност винаги е нелегална. Докато руснаците в Източна Украйна всички ги виждат че и хващат.

  Но в общи линии се досещаме, че зад тероризма стоят арабски пари на силно ислямистки държави, няма други богати с такъв интерес.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 49. 49 Профил на rurade
  rurade
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Няма обединена Европа-това каза Орбан-всеки има собствени интереси!Общото бездействие по въпроса с ордите нахлуващите нелегални емигранти води до още по-страшни изводи!
  Виждаме как невъоръжени групи превземат европейски столици в държави,които имат армия и полиция ,но нямат политическа воля да действат!

 50. 50 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7201 Неутрално

  Тези мислят,че свободата е свободия,без правила и закони.Кой каквото и както иска ,така да живее и никой да няма право да му пречи.
  Да се връщат ,от където са дошли и там да живеят,както искат.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK