Путин: Никой не ни вярва, че не искаме да възраждаме СССР

Путин: Никой не ни вярва, че не искаме да възраждаме СССР

© russia.tvПозицията на Европа и САЩ за Украйна не е свързана със защита интересите на тази страна, а с опит да попречат на възраждането на СССР, и никой не иска да повярва, че Руската федерация няма такава цел.


Това заяви президентът Владимир Путин в интервю, което е част от документалния филм "Световен ред", излъчен по държавната телевизия "Россия 1". За европейската част премиерата е в 20:30 българско време, но жителите на Далечния изток на Русия вече го гледаха.


В него Путин отново излага накратко възгледите си за международните отношения и как трябва да се изгради нов световен ред.
Той казва, че е убеден, че "изобщо за постсъветското пространство" Западът действа от грешна изходна позиция, че Москва опитва да създаде отново разпадналия се преди близо четвърт век Съветски съюз.


"Дори самата хипотетична възможност да бъдат обединени усилията" в рамките на съвременни и преди всичко икономически интеграционни процеси, "които безусловно биха направили и Русия, и Украйна по-конкурентоспособни в световната икономика, биха позволили на двете страни да заемат по-достойно място в съвременната система за разделение н атруда на международните и световните пазари", не дава сън на нашите партньори, цитира думите му РИА "Новости".
В Украйна "действаме от една-единствена позиция – не можем просто да изоставим хората, живеещи в югоизточната част на страната, на (украинските) националисти да ги изядат; в тази позиция няма нищо крайно", цитира думите му "Ройтерс".


Русия лесно работи и със Сирия, и със САЩ, и с арабските страни, и то на първо място заради твърдата си позиция, казва още Путин. "Ние не махаме угоднически с опашка и не си променяме позициите. Без да бързаме и преди да формулираме позиция, изслушваме всеки и избрахме линия, която, ни се струва, е приемлива за всички."


Той смята, че Русия формулира позицията си "на основата на онези компоненти, които са общи и приемливи", а силата ѝ е в това, че е основана на диалог. "Поради това сега не ни се налага да подскачаме насам-натам като бълха."Путин използва случая пак да критикува "политическите новобогаташи" на световната сцена, които били "изгубили чувство за реалност" - ситуация, която няма да продължи дълго.


"Днес виждаме каква е ситуацията. Но искам да кажа, че на нашите политически новобогаташи ми се струва, че изгубиха чувството си за реалността. Те дори не разбраха, че в собствения им свят започнаха необратими процеси. Ако сега всички стоят истукани "мирно", това не означава, че така ще бъде вечно. Защото някои държави и народи никога няма да се примирят с второстепенна роля и с ролята на окупирана страна или нечий васал. Рано или късно всичко това ще премине. И мисля, че по-скоро ще се случи достатъчно бързо."


По думите му, за да продължат лидерските си позиции, някои държави се опитвали за използват сила. "А това е много лошо", добавя Путин.


Президентът не пропуска и темата за т.нар. цветни революции. Според него рецептата да им се противостои е единствена - "укрепване основите на съвременното международно право, не може да има никакво двойно, тройно тълкувание, когато се мисли относно това що е суверенитет и трябва ли той да бъде уважаван".


"Интерфакс" цитира думите му: "Сега се подхвърлят нови теории, например по отношение на Сирия. Много е лесно да обявиш една или друга държава за нелегитимни, но къде са критериите за тази нелегитимност, кой ги е измислил, кой решава?"


Ако ще мислим в подобни волунтаристки категории, с неписани понятия, а не с ясен, прозрачен и еднакво разбиран език, ще настане хаос, казва още Путин, който напоследък често е критикуван, че подменя легитимност с легалност в името на това да се заглуши всякаква критика от чужбина към управлението – неговото и на страните в руската сфера на интереси.


"Най-главното е да не бъде клатено едно легитимно правителство, да не се унищожава държавността, дори тя да е несъвършена", добавя той. Според него има начини да се помага на вътрешни сили, подкрепящи съответни ценности, без да се нарушава международното право. "Помагайте им финансово, информационно, политически, но няма нужда да се намъквате като слон в стъкларски магазин и да тъпчете там безкрайно."


За пример той даде Либия, свалянето и ликвидирането на Муамар Кадафи. "И какво? След това настъпи ли демокрация? (...) Какво постигнаха? Защо го направиха?"


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (383)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на 442
  442
  Рейтинг: 1255 Неутрално

  Напротив, знаем че не можете.

 2. 2 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 459 Неутрално

  То и не можете, щото нямате пари.

 3. 3 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8066 Неутрално

  Бе как не те е срам да обвиняваш другите в собствените си грехове.Не им вярвали.На лъжливото овчарче вярва ли някой.

 4. 4 Профил на chicago514
  chicago514
  Рейтинг: 3618 Неутрално

  Не показвате с действията си,че не искате.

 5. 5 Профил на Viva la Evolution
  Viva la Evolution
  Рейтинг: 1275 Неутрално

  "Путин: Никой не ни вярва, че не искаме да възраждаме СССР"
  Нормалният свят: Никой не ти вярва, че можеш да възстановиш СССР... никой не ти вярва, че можеш и да удължиш още дълго разпада на Рушлямска държава...

  Раковски: "Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. "
 6. 6 Профил на wallenstein
  wallenstein
  Рейтинг: 469 Неутрално

  Браво на Путин! Умен анализ е направил!

 7. 7 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  Русия лесно работи и със Сирия, и със САЩ, и с арабските страни и то на първо място заради твърдата си позиция.......Дааа,ама санкциите не ги премахват....

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 8. 8 Профил на ggbg_minko
  ggbg_minko
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Никой не ви вярва за НИЩО, не ссамо за това!

 9. 9 Профил на невеж
  невеж
  Рейтинг: 490 Неутрално

  и на баце никой не му вярва, че не иска да възстанови нрб

 10. 10 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 581 Весело

  Според новинарницата на Хройтерс, за "Либия" е била виновна една общинска инспекторка на пазар в Тунис - свалила сергията на тамошен зарзаватчия, а той се самозапалил, други постъпили като него и тъй, до Триполи и Бенгази ...

 11. 11 Профил на spiegel
  spiegel
  Рейтинг: 1708 Неутрално

  Само дето вече сте го възстановили. Не само като тоталитарно управление, но и защото знаете какво е добро за украинците по-добре от самите тях.

 12. 12 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 746 Неутрално

  а товариш гитлер говорил точно так. товариш муссолини - тоже.

 13. 13 Профил на citoplast
  citoplast
  Рейтинг: 1120 Неутрално

  Абсолютни некадърници сте , пък и долари няма! Абе Mission Impossible...

  Имало едно време ссср...
 14. 14 Профил на Калибър
  Калибър
  Рейтинг: 1255 Любопитно

  Кораб от тук минава ли?

  Индикирам и калибрирам...за конкурс Мистър Магаре от 240 номинации.
 15. 15 Профил на stanislavdi
  stanislavdi
  Рейтинг: 1066 Неутрално

  Според руснаците този е прехвърлил границата на оправдание с патриотизма. Съществената разлика между съветската и руска пропаганда е, че в днешно време има много информация извън официозите.

 16. 16 Профил на сидер
  сидер
  Рейтинг: 3650 Любопитно

  "Най-главното е да не бъде клатено едно легитимно правителство, да не се унищожава държавността, дори тя да е несъвършена", добавя той. ,,
  ........................................................................
  А в България какви ги държат Руските тайни служби,
  ....................................................................................

  ,,Според него има начини да се помага на вътрешни сили, подкрепящи съответни ценности, без да се нарушава международното право. "Помагайте им финансово, информационно, политически,,,

  Напълно в духа на Руската хибридна война в България

 17. 17 Профил на Чардо
  Чардо
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Между другото казва и следното :
  "" Русия не възнамерява да размахва „ядрената тояга“, но ще усъвършенства своето ядрено оръжие като фактор за възпиране.""
  . . . .
  "" „Принципно е напълно нормално част от суверенитета на членките на военнополитически блок да бъде предаден на наднационални органи. Но в този случай част от суверенитета е предаден не толкова на НАТО, колкото на лидера на блока САЩ“""
  . . . .
  """ „Ние изхождаме само от едно, ние не можем да предадем на милостта на националистите тези хора, които живеят в югоизточната част на Украйна.
  И не само руснаците, но и рускоезичното население, което се
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
  стреми към Русия. Няма нищо необичайно в тази позиция“ """
  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  Вярвам, Господи, помогни на моето неверие! Марко гл.IХ,ст.24
 18. 18 Профил на tsb00482740
  tsb00482740
  Рейтинг: 311 Неутрално

  Не само за СССР не му вярват на Вова. На него на Запад вече за нищо не му вярват. Той се утвърди като войнствен, разпасан диктатор. Олимпиада за 50 милиарда, война в Украйна, война в Сирия, всяване на хибридни войни, раздор и корупция из цяла Европа. И все за кефа на КГБ-ееца Вова. Руския народ грам полза не е видял от цялата дандания. Не само че не са видели полза, ами сега като се задържи петрола на 35 долара/барел около година-две, ще има много изгладнели стомаси по източната периферия на Европа и северната периферия на Азия.

 19. 19 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1441 Любопитно

  Скоро дали си е мерил температурата? Че нещо болен ми се види товариша.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 20. 20 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3346 Весело

  Ха-хаааааа.....
  УПЛАШЕНИТЕ ВОПЛИ на
  ЕДИН УПЛАШЕТ ЧОВЕЧЕЦ
  НАДМЕННОСТТА и АРОГАНТНОСТТА
  на САМОЗАБРАВИЛИЯТ СЕ КГБей
  отидоха някъде в НЕБИТИЕТО
  Там,където отидоха и високите цени
  на нефта и газа
  Дните на Путин са преброени
  По-интересното е КОЙ ще дойде
  след него.
  Ако е някой като него или някаква
  негова ъпгрейдва версия
  това ще е ХУБАВО ЗА РУСИЯ
  Тогава АГОНИЯТА Й ЩЕ Е ПО-КРАТКА
  И РАЗПАДЪТ Й ЩЕ НОРМАЛИЗИРА
  ако не цялата,то поне част от
  разпадналата се сатрапия

 21. 21 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 772 Неутрално

  Не ме интересува Русия. Важното е, че този път България няма да е в СИВ и Варшавския договор!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 22. 22 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 638 Весело

  От цялата пропагандна лъжа изливана в главите на крепостните разбрах само, че Путин разглежда себе си и Русия, като бълха, която дори не скача. Русия - вцепенена бълха. Звучи глуповато, но няма да спорим с човечето.
  Учудващо близко до общоприетото значение и тежест на Русия в света.

  Navigare Necesse Est
 23. 23 Профил на eksar007
  eksar007
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Г-Н ПУТИН СССР БЕШЕ ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА ОТ ЗАВЛАДЕНИ ОТ ЦАРСКА РУСИЯ СЪСЕДНИ СТРАНИ/БАЛТИИСКИТЕ И АЗИАТСКИТЕ НА ЮГ.БИЛ СЪМ В УКРАЙНА МНОГО ПЪТИ.ГОВОРИЛ СЪМ С УКРАИНЦИ.ТЕ НЕ ОБИЧАТ РУСНАЦИТЕ ,К ИСАЛИ ДА, И АСИМИЛИРАТ/ПО УЧИЛЩАТА ИМ СЕ ИМАЛО 4 часа украйнски.останалото руски.НЕ СА ЗАБРАВИЛИ ''ГОЛОДОМОР/КЪДЕТО Е СТИГНА ДО КАНИБАЛИЗХМ /УБИВАХА СТАРИ ЗА ХРАНА .ТАКА ЧЕ СЪСЕДИТЕ НЕ ВИ ВЯРВАТ.ВИЖТЕ АНГЛИЯ .

 24. 24 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално

  Няма никакво значение дали някой ви вярва искате ли или не искате да направите нещо, което неможете! Путинови празни и лъжливи приказки!

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 25. 25 Профил на Koba Stalin
  Koba Stalin
  Рейтинг: 1441 Весело

  Путин: Никой не ни вярва, че не искаме да възраждаме СССР

  Вярвам ти братчед, вярвам ти! Ако ти беше начело вместо другаря Сталин, СССР щеше да отече в канала още 30-те години. Добре че не ни управляваш нас. България щеше да е като преди Съединението.

  /не се чете/
 26. 26 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 6059 Весело

  Германец с жена и любовница. Германецът обича жена си.
  Французин с жена и любовница. Французинът обича любовницата си.
  Евреин с жена и любовница. Евреинът обича майка си.
  Руснак с жена и любовница. Руснакът обича Путин.

  [email protected]
 27. 27 Профил на г-н Саранди Говедаров
  г-н Саранди Говедаров
  Рейтинг: 569 Неутрално

  Гррррр,

  Путин, та Путин.....

  Вярно, че е най-големия лидер от световен мащаб през последните 30 години, ма малко прекаляваме....
  Ня някаква обсесия прилича.....отваряш хладилника-Путин, надничаш под леглото - Путин.

  Да не е луд да възражда СССР - да хрантути беларуси, украинци, прибалтийци и разните му там азиатци !? Що за глупост.....да си чеше матряла езика....


  Публикувано през m.dnevnik.bg

  Чрез глобализация и интеграция, към циганизация и всеобща кретенизация !!!
 28. 28 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Ами ние на нищо не вярваме на руснаците.

  The best way to predict the future is to invent it.
 29. 29 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Вече е абсолютно сигурно, че искат да правят СССР2.0, щом маже

  Birds of a feather flock together.
 30. 30 Профил на quatro_4x3
  quatro_4x3
  Рейтинг: 1401 Неутрално  До коментар [#6] от "wallenstein":
  "Браво на Путин! Умен анализ е направил!"

  Много лошо говори за теб, ако го преценяваш като "Умен".

  Нямам такъв дворец, не е кичозен и мебелите в него са красиви!!!
 31. 31 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Руската империя може само едно - да тормози съседите си

  Birds of a feather flock together.
 32. 32 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3346 Неутрално

  [quote#17:"Чардо"]Между другото казва и следното : [/quote]
  Е,и....
  Подобни ТЕЗИСИ биха могли да послужат
  само и единствено за обговаряне
  и славослов в някой ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБ
  на АКТИВНИТЕ БОРЦИ...
  На белите хора,подобни йезуитщини
  им идват в повече....
  Гнусни са в непохватността си
  бялото да се нарича черво и обратното

 33. 33 Профил на bat_plamen
  bat_plamen
  Рейтинг: 4182 Любопитно

  Няма как да ви се вярва Таварищ Путин.Все си мечтаете да възродите "Империята на злото"!

 34. 34 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 1011 Неутрално

  В Русия има капитализъм,както в целия останал свят,само че там богатите не разграбват всичко до което се докопат,икономиката в добро състояние,в държавния бюджет постъпват много пари и Русия става все по-могъща в икономическо и военно отношение.

 35. 35 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 820 Неутрално

  Никой не ти вярва вече, джудже лъжливо.

  Every cradle is a grave.
 36. 36 Профил на NikB
  NikB
  Рейтинг: 498 Весело

  Това изречение много прилича на "бил съм бил пил".

 37. 37 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3346 Неутрално

  [quote#30:"quatro_4x3"]Много лошо говори за теб, ако го преценяваш като "Умен". [/quote]
  Такива,като колегата НЕ ПРЕЦЕНЯВАТ
  Така пише във флашките от руското пасольство

 38. 38 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3346 Весело

  [quote#34:"voyko"]Русия става все по-могъща в икономическо и военно отношение. [/quote]
  Ха-хааааааааааааа

  ТЪЙ.....ТЪЙ.......

  Все тъй "могъща" да продължава да бъде

  ха-хааааааааааа

 39. 39 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2871 Разстроено

  [quote#0:"статия"]В Украйна "действаме от една-единствена позиция – не можем просто да изоставим хората, живеещи в югоизточната част на страната, на (украинските) националисти да ги изядат; в тази позиция няма нищо крайно", цитира думите му "Ройтерс".
  [/quote]
  Ами че ти ги изостави без да ти мигне окото. Едните изцяло под властта и полицейския терор на укронацистите другите под бомбите на Минското "примирие". На всичкото отгоре започна да изтребваш командирите на опълчението които защитиха населението на Донбас докато ти героически не се подаваше на провокации.

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 40. 40 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#34] от "voyko":

  слагай настроение "весело", като пишеш такива неща. хората ще си помислят така нещо обидно за теб

  Birds of a feather flock together.
 41. 41 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 820 Неутрално

  Това е малко като damage control. Видя, че нещата отичат в канала, и сега се чуди как да върне доверието на западните страни.
  Смешен и жалък. Даже и и в рунета са го взели яко на подбив.

  Every cradle is a grave.
 42. 42 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Лицемерното джудже с неговата лицамерна позиция, на оправдаващ се доносник, останал без пари и кандидат-купувач за индулгенция.

  Като искаш место на световната сцена, играй по правилата, джудже!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 43. 43 Профил на captainFill
  captainFill
  Рейтинг: 860 Весело

  [quote#27:"г-н Саранди Говедаров"]Вярно, че е най-големия лидер от световен мащаб през последните 30 години, ма малко прекаляваме....
  Ня някаква обсесия прилича.....отваряш хладилника-Путин, надничаш под леглото - Путин. [/quote]
  Хайде сега иди да цАлИваш портрета ... и помоли за прошка, споменаваш напразно името Господне.
  https://atheism.dirty.ru/metafizicheskii-putinizm-golovnogo-mozga-592849/

  Андрей Пионтковский: "Путинизм – это высшая и заключительная стадия бандитского капитализма в России".
 44. 44 Профил на dondudat
  dondudat
  Рейтинг: 1092 Неутрално

  Ако беше малко по-добър артист, можеше и да ви повярва.

 45. 45 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3630 Весело

  Каквото каже кагебиста обърнете обратно и умножете по десет !
  Този никога не казва истината, Лъжливото овчарче изглежда честен и почтен човек пред него !

  klimentm
 46. 46 Профил на гарата
  гарата
  Рейтинг: 604 Неутрално
 47. 47 Профил на bawarec
  bawarec
  Рейтинг: 466 Неутрално

  То и в Крим и в източна Украйна нямаше руски войници. И пак никой не му вярваше на твърденията, че няма, докато не си свършиха работата.

 48. 48 Профил на galapagas
  galapagas
  Рейтинг: 1875 Неутрално

  Путя да говори за международно право е все едно Цеко Минев да говори за защита на природата или Делян Пеевски за правова държава.

 49. 49 Профил на Bai nik
  Bai nik
  Рейтинг: 2438 Неутрално

  До коментар [#20] от "Hawaii":

  време е за революция в Раша ,народа не желае да се бие ни в Сирия ,ни в Турция ,ни в Украйна нито на други фронтове ,комунистите искат , така ,че в ерата на интернета да им спреш начина на живот ,да си продават без пари накупените къщи по средиземноморието ,щото партията казала така ,просто е нелепо , няма да стане ,каквото и да правят и както и да правят ,простотиите на червената мафия ще им изиграят кофти шега и то в световен мащаб

 50. 50 Профил на Ersel Veliev
  Ersel Veliev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Путин Русия да оправи.. Европа и САЩ са света където руснаците искат да живеят..

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 51. 51 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 687 Неутрално

  "Путин: Никой не ни вярва, че не искаме да възраждаме СССР"
  А на каква друго ви вярваме?!
  Естествено, че го възраждате, само, че заменихте комунистическата идеология с православието, с което го дискредитирахте тотално и за това монаси от Света гора официално поискаха отлъчването ти от Църквата.
  Един въпрос ако не възраждате СССР, значи възраждате Руската империя. Случайно да искате да станете Император?!

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 52. 52 Профил на Ersel Veliev
  Ersel Veliev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Путин Русия да оправи.. Европа и САЩ са света където руснаците искат да живеят..

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 53. 53 Профил на Иван Петров
  Иван Петров
  Рейтинг: 791 Неутрално

  Жужи и руснаците едва ли ти вярват вече!
  Камо ли тези дето са ви сърбали попарата!

 54. 54 Профил на Мойше! Толкоз!!!
  Мойше! Толкоз!!!
  Рейтинг: 982 Любопитно

  [quote#34:"voyko"]В Русия има капитализъм,както в целия останал свят,само че там богатите не разграбват всичко до което се докопат,[/quote]
  Това "там" в Русия ли е? А ти прочете в статията какво Баш таваришча казвва за богаташите си:
  [quote#0:"статията"]Но искам да кажа, че на нашите политически новобогаташи ми се струва, че изгубиха чувството си за реалността. Те дори не разбраха, че в собствения им свят започнаха необратими процеси.[/quote]

  До коментар [#34] от "voyko":

  THOSE ARE MY PRINCIPLES! AND IF YOU DON'T LIKE THEM...WELL, I HAVE OTHERS, TOO!
 55. 55 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 579 Неутрално

  До коментар [#6] от "wallenstein":

  Кой го казва?

  "Я з москалями не балакаю!"
 56. 56 Профил на tily_lily
  tily_lily
  Рейтинг: 626 Весело

  "Никой" не са идиоти, таваришч
  Зат'ва.

 57. 57 Профил на Инспектор Стрезов
  Инспектор Стрезов
  Рейтинг: 579 Весело

  Ха ха! Никой не му вярвал? Колко изненадан горкия.
  И що така не ти вярват бе Володка?

  Абе да те вземем в новогодишната програма, а? Да ни разсмиваш.

  "Я з москалями не балакаю!"
 58. 58 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3002 Весело

  Напротив, тав. Путлер вярваме ти!

  Пазете се от доносника vesolr
 59. 59 Профил на spice
  spice
  Рейтинг: 287 Любопитно

  Има някакви наченки на трезва оценка на политическата и икономическа реалност но, все още има какво да се желае. И от хамериканска и от към руска страна.!? Дерзайте!!!

  Никой не е вечен! Само вселената е с по-дълъг живот!Мъдростта от Spice
 60. 60 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Та Вие,г-н Путин,сте почти възродили или на път да възродите бившия СССР,за съжаление.

  Tony
 61. 61 Профил на laundromat
  laundromat
  Рейтинг: 466 Весело

  Ти, СССР, не можеш да го възродиш и да искаш, Путьонкин! Защото зад СССР стоеше идеология, някаква идея! Ти просто възраждаш най лошите приьоми на диктатурата, независимо да ли се казва СССР или царска Русия! Вкара страната си в страегически тупик! А това, винаги, е струвало много скъпо на народите, които търпят такива като тебе!

 62. 62 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  Никой не ви вярва за нищо, дори да му кажете колко е часът.

  Zero credibility.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 63. 63 Профил на michael
  michael
  Рейтинг: 868 Весело

  абе луд с копчето не е смешно, но не мога да спра да смея на бисерите му, и всеки път си викам - това беше, все някой ще му каже, че се излага, ама не, следва още по-невероятна глупост

  Cogito ergo sum :)
 64. 64 Профил на Въглерод
  Въглерод
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Тоз се насра да дава пресконференции и да се снима в пропагандни филми. И на Гьобелс вече щеше да му се доповръща.

 65. 65 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 3630 Неутрално

  Рашистката пропаганда придобива характер и размери непознати дори по време на Студената война,инфантилни руснаци с инфантилен вожд !

  klimentm
 66. 66 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  [quote#15:"stanislavdi"]Съществената разлика между съветската и руска пропаганда е, че в днешно време има много информация извън официозите.[/quote]

  ++

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 67. 67 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#45] от "klimentm":


  да! в сравнение с кремълското жуже, лъжливото овчарче е феномен, който ВИНАГИ казва истината

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 68. 68 Профил на le_bigmac
  le_bigmac
  Рейтинг: 371 Неутрално

  Както Русия пази етническите руснаци в Източна Украйна, по съшия начин Турция пази етническите турци в Североизточна Сирия. Не е ли едни и също?

 69. 69 Профил на glog
  glog
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#11] от "spiegel": ≪Само дето вече сте го възстановили. Не само като тоталитарно управление, но и защото знаете какво е добро за украинците по-добре от самите тях.≫

  Те наистина са го направили. Само че не като връщане на тоталитаризма, какъвто там няма (за хората, които не само на теория, но и на практика са се запознали с реалния тотталитаризъм това е ясно като ясен летен ден), нито в териториално отношение. Но сега Русия отново е, заедно със САЩ, една от двете световни военно-политически свръхсили. Това Русия го доказва от присъединяванетона Крим до сега, а САЩ на практика го признаха когато Русия се намеси в конфликта в Сирия. Ако не вярваш, поинтересувай се за последните равноправни и равнопоставени контакти между САЩ и Русия в областта на световната политика. Нещо, което от 1985 година до сега не бяха правили.

  И, забележете, сега русите посещавват САЩ по такива поводи по-малко, отколкото американците Русия. Което би трябвало да ви подскаже нещичко.

  Колкото до това, че Русия знаела по-добре от украинците, кое е добро за тях, ами те това го взеха от САЩ. Не беше ли САЩ тази държава, която по-добре от иракчаните, а посли и от либийците и сирийците, знае какво за тях е по-добре?

 70. 70 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 743 Неутрално

  Русия никога не е била , а и в близко или по-далечно бъдеще едва ли някога ще бъде пример за подражание , като модел за обществено и държавнио развитие на която и да било страна по света. Кой млад и образован човек от която и да е страна би поискал днес , да работи и живее в Русия?

 71. 71 Профил на captainFill
  captainFill
  Рейтинг: 860 Любопитно

  Ето един интересен материал по темата:
  http://www.dw.com/bg/%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B5%D0%B1%D0%BA-%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D0%B0-%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0-%D1%87%D0%B5/a-18930378?maca=bul-mediapool_bg-9749-xml-mrss

  Андрей Пионтковский: "Путинизм – это высшая и заключительная стадия бандитского капитализма в России".
 72. 72 Профил на Voiko
  Voiko
  Рейтинг: 1011 Неутрално

  До коментар [#54] от "Мойше! Толкоз!!!":

  Точно това имам предвид,че България се разграбва от нашите новобогаташи,а в Русия изграждат държавата си.

 73. 73 Профил на mitko11
  mitko11
  Рейтинг: 1768 Весело

  До коментар [#26] от "karabastun":

  86% от руските жени и 70% от руските мъже искат да имат дете от Путин...

  Ако погледнем строго научно в жилите на турските султани тече повече руска кръв, отколкото при руските царе. От 36 султани само 13 са с доказан турски произход...
 74. 74 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2702 Неутрално

  Путин здраво дразни ЦК на либерал-ентусиастите(либерастите) които искат Европа да е бедна и да стане ислямска държава подчинена на САЩ подобно на Пакистан , Египет , Саудитска Арабия и ИД.
  [quote#34:"voyko"]

  В Русия има капитализъм,както в целия останал свят,само че там богатите не разграбват всичко до което се докопат,[/quote]
  Ей те за това либертарианците сън не ги лови и притискат мозъчните тръстове в лабораториите как да го измислят, така щото човечеството да изпадне в пълно забвение докато финансовите социопати унищожават земята!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 75. 75 Профил на penchoo
  penchoo
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Че на патологичния лъжец Моль кой му вярва? Даже и хората от най-близкото му обкръжение не му вярват!!

 76. 76 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Че то кой ли вярва на Путлер. Е за СССР е прав, но не защото не искат, а защото не могат. Но могат да докарат доста Мъки и беди на съседите си, пък и по надалече, без резултат разбира се.

  chavo64
 77. 77 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Любопитно

  Вие и да искате - не можете.

  #KOЙ номинира бокова!
 78. 78 Профил на captainFill
  captainFill
  Рейтинг: 860 Любопитно

  До коментар [#69] от "glog":
  Цялото ти писание се обезсилва от факта, че срещу Русия има санкции и се готви нов, разширен пакет заедно от САЩ и ЕС, и от другия факт, че Русия няма съюзници, освен несигурния Иран.
  Да не говорим за това, че Русия е всъщност една фашизоидна диктатура, с която никоя друга държава не може да поддържа нормални отношения, дори и да иска, даже и подчинената Белорус. Дори Казахстан засилва връзките си с Китай и САЩ и гледа да се отдръпне от Русия.

  Андрей Пионтковский: "Путинизм – это высшая и заключительная стадия бандитского капитализма в России".
 79. 79 Профил на Schopenberg
  Schopenberg
  Рейтинг: 638 Весело

  Не ми харесва как лъже Путин. Загубил е форма. Кремълоидите във форума са къде, къде по-изпечени лъжци от него. Да се поучи.

  Navigare Necesse Est
 80. 80 Профил на bolgaroliub
  bolgaroliub
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#5] от "Георги":

  Напротив Владимир Путин възражда Православната ,национална русия ....и това най много ги мъчи брюкселските комунисти не зависимо как се наричат-либерали или социалисти. Умират от яд че се възражда именно православна Русия....съветския съюз го възстановиха именно те брюкселските комунисти-глобалисти и господарите им отвъд Атлантика под името ЕСС -европейски съветски съюз където България я направиха 27 та република и където властва истински комунизъм с комисари и квото и дерективи какво да се произвежда и с политика на унищожаване на националните общности и мултикулторизъм и световен интернационал под диктата на САщ.
  Да е жив и здрав Путин и Бог да благослови Православна Русия.

 81. 81 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2702 Неутрално

  [quote#75:"penchoo"]Даже и хората от най-близкото му обкръжение не му вярват!! [/quote]
  Ако е така защо в Германия на протестите имаше транспаранти :
  "МЕРКЕЛ ИДИ СИ!
  ПУТИН СПАСИ НИ !!!"

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 82. 82 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално


  " Не можем просто да изоставим хората, живеещи в източната част на страната на ( украйнските ) националисти, да ги изядат ... "


  А защо остави хората живеещи в Литва, Латвия и Естония " да ги изядат " ? Колко до днес са изядените руснаци в Прибалтийските републики ? Или там не смееш дори да си помислиш ... там ще срещнеш чичко НАТО, а това ти НИКОГА НЕ СМЕЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 83. 83 Профил на Emergen-C
  Emergen-C
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#72] от "voyko":

  Те в русия от 1917-та все нещо изграждат и все се получава как всегда

  #KOЙ номинира бокова!
 84. 84 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  [quote#80:"bolgaroliub"]Напротив Владимир Путин възражда Православната ,национална русия ....[/quote]

  Псилютно!

  https://img.rt.com/files/2015.09/original/5602cd09c46188eb508b4576.jpg
  https://www.youtube.com/watch?v=xfKq57aBqac

  Лошото е, че и подобни метани пред исляма няма да му помогнат...

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 85. 85 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2702 Весело

  [quote#79:"Schopenberg"]Кремълоидите във форума са къде, къде по-изпечени лъжци от него. Да се поучи. [/quote]
  Който се съмнява в добрите намерения на марионетките на новия световен ред ще да е кремълоид или как ?

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 86. 86 Профил на xefgo
  xefgo
  Рейтинг: 574 Неутрално

  Никой не ви вярва въобще, защото основата на диалога ви са оръжията и шантажа. Сега ще ви лекува изолацията, така вредите ви се насочват единствено към самите вас.

 87. 87 Профил на Nikolai Tsekov
  Nikolai Tsekov
  Рейтинг: 459 Неутрално

  До коментар [#82] от "niksan1":по същата логика Ботоксът утре ще изреве - БосфорНаш, не можем да оставим руснаците в Турция на милостта на османлиите! Не можем да оставим руснаците във Варна и Бургас на милостта на българите-човекоядци...Добре, че Ердо му наби шута, че кукавото джуде ще почне да опипва всеки за руснаци...

 88. 88 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#81] от "comandante vs либерални ентусиасти&корпократи":

  " Ако е така, защо в Германия на протестите имаше транспаранти :
  " МЕРКЕЛ ИДИ СИ !
  ПУТИН СПАСИ НИ !!! "


  А защо в България " българската " партия " Атака " вее руски знамена ? Защо червените боклуци провеждат някои мероприятия на МОЧА ? Защо в България има руски партии ?
  Отговорът е един : РУБЛАДЖИИ !!!

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 89. 89 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2702 Весело

  До коментар [#84] от "Norman Granz":
  Що не пуснеш линк с видео от реч на Кадиров към терористите от Ислямска държава ???
  В Русия ислямистите са хрисими и кротки а в западна Европа са агресивни и по-радикални!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 90. 90 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3002 Неутрално

  Айде за просвещението на антибългарските задунайци още един път. Другари задунайци, ако си мислите, че има някаква разлика между двете античовешки идеологии, ислямизмът и комунизмът много се лъжете. А че тав. Путлер е болшевик-нацист няма никакво съмнение. Идеята, с масов тероризъм да се катурне законната власт и да се изпили мозъка на милиони с фанатична вяра за налагане на някакъв идиотичен режим е жива още от 1917 година и само сменя от време на време името си. Не забравяй, че налагането на най-тежки наказания за хора с различно мнение от това на духовния(партийния) водач , налагането на обща вяра, залъгалките за светло бъдеще, общите жени и т.н. са залегнали в основата на двете антихуманни религии. Терорът е главно средство за постигане на целите и при комунизма и при ислямизма. Трябва ли да ви разказвам историята на БКП от 1925 година насам? Между другото ислямският тероризъм се роди и процъфтя точно в държавите със съветско влияние, със специалните подготвителни центрове за тероризъм под вещото ръководство на КГБ. След пет години война в Сирия, ако някой мисли, че няма да ги има ислямистите-джихадисти, милионите мигранти, ИДИЛ, международният тероризъм с хиляди жертви, при положение, че руско вето за намеса на ООН се налагаше многократно, дълбоко се лъже. Идиоти-Фанатици от две братски движения комунизъм и ислямизъм, чрез кървави диктатури и масов терор се опитват да наложат новия световен ред, отново и отново....

  Пазете се от доносника vesolr
 91. 91 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално


  Към мой коментар 88 :


  Пропуснах да те попитам : Защо Путин не отиде в Германия и да спаси германците от Меркел ?
  Интересно въпросче, а ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 92. 92 Профил на bolgaroliub
  bolgaroliub
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#84] от "Norman Granz":

  Метаните са от руските самолети над чалмите на джихадистите от ИД....и цял свят подкрепя Русия....щото запада спа и от година и половина уж води битка с ИД а напрактика нищо...пълна некадърност демонстрират щатските пилоти....пълна безпомощност...даже и пратки с оръжия по погрешка хвърлят на ислямистите

 93. 93 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3220 Неутрално

  Върнахте химна на СССР. Върнахте името на телеграфната аганция на СССР. Искате, ама не можете!

  Ние не сме идиоти, надявам се и руснаците да не са!

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 94. 94 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#87] от "Nikolai Tsekov":

  " Добре, че Ердо му наби шута ... "


  Ха-ха-хаааа ...

  +++++++++++

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 95. 95 Профил на Norman Granz
  Norman Granz
  Рейтинг: 4270 Неутрално

  [quote#92:"bolgaroliub"]цял свят подкрепя Русия...[/quote]  Айде, пътувай.

  НЯМАМ ВРЕМЕ ДА ОТГОВАРЯМ НА ВСЕКИ ИДИОТ.
 96. 96 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 743 Неутрално

  В наши дни Русия е абсолютно сама и никому ненужна.
  Никой не иска руснаците за съюзници.

 97. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 98. 98 Профил на niksan1
  niksan1
  Рейтинг: 2458 Неутрално

  До коментар [#92] от "bolgaroliub":

  " ... и цял свят подкрепя Русия ... "


  Ти с голи ръце ли бъркаш в жарта, или си служиш с маша ?

  Без ДС - ченгета! Лустрация!
 99. 99 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3002 Весело

  [quote#92:"bolgaroliub"]цял свят подкрепя Русия[/quote]
  Айде и от мен пътувай (плувай)...

  Пазете се от доносника vesolr
 100. 100 Профил на bolgaroliub
  bolgaroliub
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#95] от "Norman Granz":

  Ами аз днес се върнах от път и мисля тук да остана.....ти патувай..хело хамерика... и не ми нареждай какво да правя...центаджия

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK