Нападенията в Кьолн са планирана акция, обяви германският правосъден министър

Нападенията в Кьолн са планирана акция, обяви германският правосъден министър

© Fabrizio Bensch, ReutersНападенията над жени в Кьолн в новогодишната нощ са предварително планирана и координирана акция, заяви министърът на правосъдието и защитата на правата на потребителите на Германия Хайко Маас в интервю за "Билд ам Зонтаг", съобщава "Дойче Веле".


"Никой не може да ме убеди, че не е било координирано и подготвено. Моето подозрение е, че датата е избрана нарочно и е бил очакван определен брой хора. Това ще даде ново измерение на престъпленията", коментира Маас.


Въпреки това той призовава обществото към толерантност и да не прибързва със заключенията. "Грешно е да се съди какъв е произходът на някой по неговите действия", допълва министърът. Според него твърденията, че случилото се е доказателство, че бежанците не могат да бъдат интегрирани в германското общество, са "пълни безсмислици".
Той обвини крайнодесните партии в страната, че използват събитията в Кьолн за пропаганда. Маас определи действията им като "безсрамни" и насаждащи омраза.


Правосъдният министър уверява, че институциите взимат случилото се много сериозно. "Културните различия не оправдават и не извиняват нищо. Няма приемливо обяснение за нападенията. За нас мъжете и жените имат равни права във всичко. Всички, които живеят тук, трябва да приемат това", категоричен е Маас.


Междувременно полицията в Кьолн съобщи, че броят на жалбите за нападения е достигнал 379. Около 40% от случаите засягат обвинения в сексуални нападения. Съобщава се, че мнозинството извършители са били от северноафрикански произход. Повечето заподозрени са бежанци или нелегални имигранти. Досега се съобщаваше за 170 жалби във връзка с нападенията, извършени през новогодишната нощ, припомня ДПА.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (192)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Free person
  Free person
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Това е очеВАДНО планирано!Но донякъде и полицията е била почти безучастна или просто е имало малко полицаи!

  Tony
 2. 2 Профил на apollo
  apollo
  Рейтинг: 506 Неутрално

  Ами елиминирайте ги незабавно, след като не можахте да ги предвидите и спрете още при извора им в Близкия Изток.

 3. 3 Профил на Тюфлекчия
  Тюфлекчия
  Рейтинг: 2330 Весело

  Така, така - сега ще излезе и че са ги планирали "десните" и са платили на милите бедни и гладни мангусти, които за къшея хляб са се навили. Естествено че са планирани бе, дегенерат - то така се събират 1000 човека на едно място и едновременно започват да правят мизерии. Само че са планирани за да покажат, че Германия има ново началство. И с абсолютно неадекватната си реакция, вие им показахте че са прави. Никой не може да ме обвини, че харесвам Русия, ама там биха действали правилно след такава нечувана провокация към правовия ред и то извършена от чужденци - щяха да извадят цялата полиция, вътрешни войски, специални части и да изтърбушат всичките гета. Дори да не осъдят никой накрая, пак е важно да им покажеш кой е шефа - тия само от това разбират. В момента са сигурни, че могат да си правят каквото си поискат и никакви изявления като това не ги впечатляват.

  Браво демократи - станахте по-лоши от тези с които се борите!
 4. 4 Профил на дедо Андро
  дедо Андро
  Рейтинг: 3077 Неутрално

  Всички, които живеят тук, трябва да приемат това.

  А вие се намирате на тези постове и сте облечени в такава власт, която ТРЯБВА да ги накара насила това да стане.
  Така че оставете анатемосването на противниците на джихада, които искат именно това, г-н министър!

  Пич Незнам Как Да Ти Обесна Че Несъжелявам За Недостика На Некой Уникални Изразни Сретства По Български.
 5. 5 Профил на yoankata
  yoankata
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "За нас мъжете и жените имат равни права във всичко. Всички, които живеят тук, трябва да приемат това", категоричен е Маас.
  "
  Боли ги **** мюсюлманите какво било трябвало според вас! Що за изказване - трябвало? Хем казва, че е организирано това масово похищение срещу жените, хем да не сме дискриминирали клетите ислямски десантчици! Гати меките глави са тия немци... А и последното от БКХ - бил малък процентът на нападателите спрямо общия брой бежанци, ми то има 4 000 бежанеца ж Кьолн, 1000 от тях участват в нападенията, това малък процент ли е 25%? Да не говорим като има 1.5 млн бежанци как се намериха хиляди нападатели пък немците са 60 млн и досега таковва нещо не е имало?

 6. 6 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПОГРОМИ, ГЛУПАВИ ГЕРМАНЦИ!

  Автор: Едуард Лимонов

  Известно време се колебаех как да нарека тази статия. Фаворити ми бяха заглавията “Кьолнски ужас за момичета“ и „Ще поберат ли затворите в Германия всички мигранти!“. След като размислих, все пак избрах това за погромите - изглежда достатъчно зловещо, подходящо за случая. А и погроми най-вероятно наистина ще последват. Сложих това заглавие, препрочетох статията и ми се прииска да я нарека по друг начин: „Вълци и овце“, но се отказах. Нека бъдат „погроми“, в края на краищата натам вървят нещата.

  Какво се случи? На 1 януари стотина германки са нападнати от бежанци-мигранти на улиците на Кьолн в района на местната гара, до катедралата – традиционното място за срещи в новогодишната нощ в този старинен немски град. Бежанците - млади мъже, тийнейджъри и по-големи – „обкръжавали момичетата, тормозели ги, събличали ги и ги ограбвали“. Това пишат медиите. Това е стерилният германски преразказ на случилото се.

  В действителност вече има няколко заявления за изнасилвания, както и за такива не съвсем обичайни неща като „опипване на половите органи“.

  Представете си как мигрантите – чернооки, тъмнокожи, превъзбудени от алкохола мъже – обграждат русите немски фройлайн ката вълци и разкъсват дрехите им. И наоколо не се появява нито един въоръжен вермахтовски мъжага, който да им се притече на помощ. Полицията твърди, че не е чула нищо на фона на грохота от пиратките и нищо не е видяла в целия този дим.

  „Зелената“ кметица на Кьолн Хенриете Рекер, напълно в синхрон с извратената логика на „зелените“, тези дни посъветва германките (цитирам по списание „Шпигел“): „Винаги съществува възможност да се запази определена дистанция от една ръка разстояние и да не се търси доброволно близост с чужди хора, с които нямате близки отношения.“

  „Зелената“ кметица посъветва жените и да се движат „на групи“, да не се разделят дори „в празничното си настроение“.

  Нека си представим още веднъж случилото се на 1 януари в Кьолн. По думите на очевидци в нападенията над германски жени в Кьолн са участвали хиляди мигранти. Обграждали жертвите си, нахвърляли се върху тях. Това се случва през януари, зима е – немските фройлайн не са облечени в предизвикателни къси панталонки, от които се виждат пъпчетата им, а в зимни дрехи. За да се добереш до тялото, трябва да раздереш палтото, роклята и така нататък. Накратко, било е тих ужас.

  За казаното по-горе Хенриете Рекер трябваше моментално да бъде отстранена като кмет на град Кьолн. Тя бе осъдена от германския правосъден министър Хайко Маас – наистина, не в съда, но в своя блог: „Не жените носят отговорност, а престъпниците“.

  Отлично, министре! Само че кметът не е уволнена, а престъпниците не са открити и арестувани. Изобщо полицията е била длъжна да стреля в тях, в мигрантите, превърнали се в престъпници.

  „Една ръка разстояние? Тогава това вече не е моята страна…“ – пише в блога си потребител на Riffmaster.

  В килията си в норвежкия затвор нервно се разхожда Брайвик и мърмори: „Казвах ви аз… Предупреждавах ви… Говорих ви, не ме послушахте, не разбрахте посланието ми. Казвах ви аз…“.

  Ето по този начин на 1 януари в Кьолн на чист въздух бе изпълнена пиесата „Вълци и овце“. Вълците са младите мигранти, а овцете – бледоликите германски фройлайн. Получи се зловеща илюстрация на днешната, по всичко личи, непоправима трагедия.

  В страната бяха допуснати милиони чужди, диви, с кипяща гореща кръв вълци. Даде им се възможност да бродят сред овцете. На 1 януари, разгорещени от погълнатия алкохол, те показаха истинската си природа – зла, престъпна, похотлива; може да се каже „зверска“ с риск да обидим зверовете.

  В страната, в която възмутени старци, крещейки, тичат подире ти, ако си изпуснал парченце хартия до кошчето за боклук, нахлуха вълци. Какво странно има в това, че протягат лапи към жените ви, „разкъсват дрехите им“?

  А вие какво очаквахте? Към вас се присламчиха безделници – дезертьори, побегнали от войната, които вместо да защитават собствените си земи, нахлуват в чужди жлачни земи.

  Какво друго можеше да се очаква? Героите и жертвите останаха там. Героите трябва да извършват подвизи, освобождавайки земята си, те са там. Жертвите или са загинали, или дотолкова са останали без сили, че не са в състояние да избягат където и да било. При вас са дошли млади, силни, предприемчиви, агресивни дезертьори.

  Гответе се за германски погроми, немци. Погромите ще бъдат над вас.

  И или ще възмъжеете в тази борба не на живот, а на смърт, и с нечовешки усилия ще изгоните вълците от земята си, или ще ви стъпчат и ще се гаврят с жените ви.

  Такава е страшната истина. В Кьолн се състоя само първият акт от германската национална трагедия.

  Прочети цялата статия тук: Гответе се за погроми, глупави германци! - Поглед Инфо

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 7. 7 Профил на pataklamabg
  pataklamabg
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Донякъде е радостно да се разбере,че в Германия има по-неадекватни политици от нашите

 8. 8 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1618 Неутрално

  Ако продължавате да си заравяте главата в пясъка, мелницата на ултрадесните още по-бързо ще се завърти. За какви права може да се говори, ако не си спокоен че приятелката ти, жена ти, децата ти не са в безопасност и всеки може да ги изнасили зад ъгъла.
  Още по-лошо, ако са организирани предварително, значи не знаят език, получават помощи, не работят но може да се организират за такова грубо издевателство. Депортация на момента на всички около гарата, без значение - участвали, мотали се или помагали. Всичко останало е безсмислено.

 9. 9 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 3061 Любопитно

  "пълни безсмислици" - няма да са, ако обяснят защо за изнемогващите мигранти първата грижа е да се вглъбят в екраните на моби, смарт, ай и супер нови -фони, и то не за молитва!? При информацията, която получават чрез Нет-а, едва ли не са наясно за правилата на "играта", и то в Германия, където всеки гражданин е повече от дисциплиниран! Защо всички тези ЕС чиновници се правят на ощипани, след като до тях дори не са се докосвали "акционерите" от новогодишната нощ?!?

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 10. 10 Профил на yoankata
  yoankata
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#3:"Тюфлекчия"]Естествено че са планирани бе, дегенерат - то така се събират 1000 човека на едно място и едновременно започват да правят мизерии[/quote]

  До коментар [#3] от "Тюфлекчия":

  и аз мисля, че има организация, просто полковете, които взеха границите на ура са влезли с план - примерно проверка на МВР и военна готовност на държавите?? След провокацията - нито последствия, нито наказания, да не говорим че ниакаква готовност да се прекратят нападенията докато се случват. Какво ще следва нататък не ми се мисли, каква е следващата фаза в офанзивата на нашествениците?

 11. 11 Профил на rdf16318709
  rdf16318709
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Безумец!

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 12. 12 Профил на Peter Stoychev
  Peter Stoychev
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Планова инвазия. Кога ще разберете това, за което ви говори Израел?

 13. 13 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  Като са планирани....нямате ли разузнаване бе?
  Провал след провал....

 14. 14 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1007 Весело

  Планирана акция е било само приемането на 1-2 милиона ислямски екстремисти в €вропа! Останалото е било СТИХИЙНО СЛЕДСТВИЕ!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 15. 15 Профил на kasko
  kasko
  Рейтинг: 747 Разстроено

  Явно още неща трябва да се случват за да се стреснат тия заспалите....Този министър е едно към едно като патрона си....

  Колективното вземане на решение налага споделяне на колективна отговорност.
 16. 16 Профил на Пипера е много лют
  Пипера е много лют
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Ако имигрантите са участвали в огранизирани престъпни действия, това не намалява вината им, напротив. Важно е да се разбере от кого са организирани.

  седеньето го зголемува задникот
 17. 17 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 284 Неутрално

  айде разследвания и да разберем кой е отговорен за този изнасилен план.

  след което съд и присъди, излежаване на присъдите за германските граждани, и екстрадиране след излежаване на присъдите от виновните бежанци/емигранти.

  Германия е лидер в ЕС.

  трябва да се държи като лидер и да дава железен пример за спазване на законите на всички останали членове на ЕС.

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 18. 18 Профил на omega
  omega
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Според него твърденията, че случилото се е доказателство, че бежанците не могат да бъдат интегрирани в германското общество, са "пълни безсмислици".

  Да, ако става въпрос за бежанци. Тези са такива само на хартия и идеята да са в Германия и по цяла Европа не е да търсят убежище, а да я дестабилизират. Не мога да повярвам, че уж умните западни лидери позволиха това да се случи. Или са наивни и глупави, или тук действително има някакъв замисъл на болен мозък.

  Хей ръчички, хей ги три, но едната е с пари. Май, че иска да ни купи, по - добре е да я счупим.
 19. 19 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 720 Неутрално

  Хайко , Хайко , смачкан левичар алчен за власт. Сега остава да кажеш ясно , кой ТОЧНО е организирал акцията на имигрантите в Кьолн. Много ти се иска това да са ЦРУ , МОСАД , МИ6.....

 20. 20 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#15:"kasko"]Този министър е едно към едно като патрона си.... [/quote]

  Като го гледам, мотото му явно е "с хомосексуализъм срещу ислямизъм".

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 21. 21 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1114 Неутрално

  До коментар [#17] от "полувишис":

  Какъв лидер е?!
  Не може да защити собствените си граждани...

 22. 22 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1392 Любопитно

  Въпреки това той призовава обществото към толерантност и да не прибързва със заключенията. "Грешно е да се съди какъв е произходът на някой по неговите действия", допълва министърът. Според него твърденията, че случилото се е доказателство, че бежанците не могат да бъдат интегрирани в германското общество, са "пълни безсмислици".
  *****************************

  Политкоректен до край. Чудя се, дали и когато някой от тези "бежанци" му опре нож до гърлото, пак ще ги плещи такива?

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 23. 23 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2373 Гневно

  Няма как да си обясним оргапизираното мълчание на медиите освен като планирата акция на властта.
  Доживяхме след десетилетия комунистическа цензура до демократическа цензура.

  подпис
 24. 24 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  Планирани? Не са планирани, а културно обособени.
  На всеки мюслим ако му кажеш, че Аллах е педал, ще скочи да те бие. Или ако му покажеш женски задни части, до и облечени с бански, ще се натопорчи.
  Рефлекс!

  Апокалипсисът апокалиптичен
 25. 25 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#17:"полувишис"]
  Германия е лидер в ЕС.
  [/quote]

  Гледайки го тоя и подобните му, по-жалка (и алчна страна) от Германия няма в ЕС.

  Интересно ми е ако както в Париж бяха направили атентат и избили като животни 130 души, тоя п.дал на снимката дали пак щеше да дрънка дивотиите си, че "че бежанците не могат да бъдат интегрирани в германското общество, са "пълни безсмислици".

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 26. 26 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2373 Весело

  Знаем, че наднорменото тегло води до много заболявания. По логиката на този министър лекарите не трябва да го съобщават на пациентите за да не ги обидят, че са дебели.

  подпис
 27. 27 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2966 Гневно

  [quote#0:"статия"] Според него твърденията, че случилото се е доказателство, че бежанците не могат да бъдат интегрирани в германското общество, са "пълни безсмислици".
  [/quote]
  Такива умници като изказалия горната мъдрост очилатко поднасят Европа на тепсия на муслимите. Да разчиташ на бъдещата им интеграция е все едно да чакаш цъфтежа на налъмите

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 28. 28 Профил на omega
  omega
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#24] от "Bulgarische Motoren Werke"


  На 31.12. на площада едва ли е имало женоря по бански.

  Хей ръчички, хей ги три, но едната е с пари. Май, че иска да ни купи, по - добре е да я счупим.
 29. 29 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2373 Неутрално

  Лъжата дори и н най-добри намерения си остава лъжа.

  подпис
 30. 30 Профил на mr. wonderworld.
  mr. wonderworld.
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  [quote#22:"Умерена джихадистка с канибалски наклонности"]Политкоректен до край[/quote]


  Ми няма избор, инак началничката му ще го уволни!

  Интересно е дали ако се смени властта в Германия и политическата линия, ще се промени и поведението на институциите?

  Това е въпросът! Дали разложението е толкова дълбоко, че е непоправимо или е просто въпрос на едни избори?

  Още по-просто казано- имат ли германците все още трезв разум или не?

  In my Wonderworld each sleeping vision is so real.
 31. 31 Профил на yoankata
  yoankata
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#23:"Иван К"]
  Доживяхме след десетилетия комунистическа цензура до демократическа цензура.[/quote]

  До коментар [#23] от "Иван К":

  няма такова нещо като демократична цензура, виж либерал-толерастка фундаменталистка цензура има. Според самопровъзгласените либерали всеки чер, грозен, със средновековни разбирания за жените и морала и т.н. е на по-висока морална равнина априори и който смее да им възраси е назадничав нацист. и понеже са априори прави толераст-фундаменталистите смятат, че те могат да ни спускат новини и факти каквито са им удобни на идеологията.

 32. 32 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2987 Неутрално

  До коментар [#7] от "pataklamabg":

  Аз разбрах,че немските политици са неадекватни в момента ,в който обявиха Боце за десен и ,техен“.

 33. 33 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 2536 Неутрално

  Да бъдете толерантни,па ако ви праснат по една,две,три......голяма работа.....брояч няма ! Всичко е на.....културна основа !
  Европа събуди се !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 34. 34 Профил на БМЗ
  БМЗ
  Рейтинг: 1498 Неутрално

  До коментар [#28] от "omega":

  Ми нали затова са почнали да ги дърпат и разсъбличат - за да ги оставят по "бански".
  Защитаваш ли ги нещо?

  Апокалипсисът апокалиптичен
 35. 35 Профил на Сатана Ликующий
  Сатана Ликующий
  Рейтинг: 1325 Неутрално

  Аз пък мисля, че германската държава има план как набие с палки всякакви организирани и не особено организирани разпасали се азиатци и да ги снабди с еднопосочен билет към първоизточника им! И ще го направи съвсем планирано и организирано. През 2009 с очите си видях как трима полицаи качиха в Мюнхен в самолета за София един подобен български субект, като го изпратиха до салона на самолета и след това чакаха отлитането да самолета, за да се уверят, че субекта е отлетял.

  Само простите хора си мислят, че има прости неща!
 36. 36 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2987 Неутрално

  До коментар [#17] от "полувишис":

  Какъв лидер е Германия? По неадекватност? Кажи едно смислено нещо в последните години? Имат икономически растеж благодарение на Източна Европа .Сега ще ги видим със сирийските инжинери...

 37. 37 Профил на omega
  omega
  Рейтинг: 672 Неутрално

  До коментар [#34] от "Bulgarische Motoren Werke":

  Не разбира се, останах с впечатлението, че вие ги защитавате - казвате, че било рефлекс, тоест неосъзнато действие, провокирано от жените.

  Хей ръчички, хей ги три, но едната е с пари. Май, че иска да ни купи, по - добре е да я счупим.
 38. 38 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Скъпи дойчовци, някой насади вас и цяла Европа на тези пачи яйца.
  а именно - една мюсюлманска страна,която иска да влезе в ЕС и един голям презокеански брат

 39. 39 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1440 Любопитно

  На всички е ясно, че е предварително организирано и планирано.
  А аз на организиралия и планиралия му пожелавам да се случи същото на жена му.

  Жената е покана за щастие
 40. 40 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1814 Неутрално

  [quote#35:"vxa15365434"]През 2009 с очите си видях как трима полицаи качиха в Мюнхен в самолета за София един подобен български субект,[/quote]

  Не се надявай много. Случило се, е защото е с български паспорт. Тия с уж сирийските и без паспортите ще си ги чуват, обгрижват и интегрирват, докато те ги колят и изнасилват, защото иначе не е политически коректно.

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 41. 41 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 672 Неутрално

  [quote#19:"Николай_1"]Много ти се иска това да са ЦРУ , МОСАД , МИ6.....[/quote]
  Много е лесно да се разбере , просто проверяват кой е превеждал пари по сметките на кхъ-кхъ бежанците , докато се доберат до Западна Европа

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 42. 42 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 553 Неутрално

  [quote#6:"Репей"]ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПОГРОМИ, ГЛУПАВИ ГЕРМАНЦИ!

  Автор: Едуард Лимонов
  [/quote]

  фактът, че статия на лидера на национал-болшевишката партия в Русия е подкрепена с повече от 10 към 1 в този форум, показва каква е читателската аудитория тук - левичари с уклон към нацизма; повечето - привърженици на подобните партии у нас - бсп, дсб и атака. Няма нито един фактически аргумент в защита на обратно мнение.

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 43. 43 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2966 Разстроено

  [quote#30:"mr.brave new world."]Още по-просто казано- имат ли германците все още трезв разум или не? [/quote]
  Почвам сериозно да се съмнявам след като и протестиращите против тях първо трябваше да се оправдават че не са нацисти, а след това да молят имигрантите да проявявали толерантност към тях. Представяте ли си докъде са я докарали да умоляват тези навлеци окупирали страната им да бъдели толерантни!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 44. 44 Профил на Pow
  Pow
  Рейтинг: 716 Неутрално

  Няма значение далис са бежанци, дали не, в какво вярват, какъв цвят им е кожата - това са престъпници, а немската полиция показва невиждана импотентност. Когато държавата се покаже слаба, това е направо заявка "вижте ни, слаби сме, не може да ви се противопоставим". Нали се сещате какво следва?

  Give a man a mask and he’ll tell you the truth
 45. 45 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 1134 Неутрално

  Чудно, как се организира такава акция без службите да не разберат за нея?! 1000 човека по 1000 човека от другите градове не се уговарят с гълъби. Но иначе следим телефони, интернет, пощи и прочие, нали?!

  А бе, провасъдния, тези маймуни със същия успех можеха да решат, че акцията трябва да е за колене и вместо да опипват германки, да носят ножове и да ръгат... пак щяхте да сте със свалени гащи и да не знаете нищо... а сега само си отдъхвате, че било просто опипване...

  вие сте пътници с такова мислене...

 46. 46 Профил на bulgarofilche
  bulgarofilche
  Рейтинг: 631 Неутрално

  Без значение дали харесваме САЩ, Русия, Китай и Израел, можем да си представим какво ще направят тия държави, ако нещо подобно се случи в техните страни. Великобритания, Франция и Германия продължават да се държат неадекватно и да игнорират проблема.

 47. 47 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 553 Неутрално

  ясно се вижда и какъв е проблемът на национал-болшевиките у нас - ниското качество на лидерите - Лимонов е несравнимо по-умен от Волен, а е и талантлив писател - ако той беше начело на Атака, 90" от бсп-гласуващите, 70" от десебарите и над половината от гербаджиите щяха да се наредят на опашка да му цалуват шлифера и да викат зиг хайл, здравствуйте, братушки и подобни лозунги

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 48. 48 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#42:"hhhuuunnnn"]показва каква е читателската аудитория тук - левичари с уклон към нацизма; повечето - привърженици на подобните партии у нас - бсп, дсб и атака. Няма нито един фактически аргумент в защита на обратно мнение. [/quote]

  Гледам, скъсал си се да даваш фактически аргументи в защита на обратното мнение, освен такива ad hominem,... десничарче.

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 49. 49 Профил на hhhuuunnnn
  hhhuuunnnn
  Рейтинг: 553 Неутрално

  същото е и при отношението към Тръмп - американският Жириновски е абсолютен любимец на цялата ДС-кохорта у нас, начело с 90% от медиите, но в обожанието към него с готовност се включва и почти всеки костовак и половината гербаджии - зер кога са виждАли такъв простак като тях, ма и с пари, и с ум, и с благи думи на уста

  нищо не прилича повече на Работническо Дело от Дневник
 50. 50 Профил на veselakoleda
  veselakoleda
  Рейтинг: 456 Неутрално

  А не участието на полицията организирано ли беше, а прикриването на инцидентите с бежанци от месеци по медиите да не би някой отвън да го разпореди. Смешни и особено жалки са напоследък политиците в Германия. 1000 мюсулмански тиинове им разказаха играта и публично ги унизиха. Вземете си консултанти бе, от средите на бежанците, те ще ви обяснят, че груповите сексуални унижения на жени по този начин са нещо нормално в техните държави. Има си и арабски израз за това Taharrush gamea се казва, нещастници.

 51. 51 Профил на Долен лев педал
  Долен лев педал
  Рейтинг: 229 Разстроено

  Госпожа Меркел е заприличала на петгодишно хлапе,седнало върху буре с барут,и играещо си с кибрит!
  Само че тази игра,не е само с бъдещето на Германия,а с бъдещето на цяла Европа!

  Когато един глупак върши нещо,от което се срамува,той винаги твърди,че това е негов дълг.
 52. 52 Профил на Trevor
  Trevor
  Рейтинг: 229 Неутрално

  Че има някаква организация - има, безспорно е. Не може в десетина европейски градове да има аналогични случаи едновременно без някаква организация. Кой точно какво цели и какви дивиденти очаква можем само да гадаем.

  Безспорно е обаче, че с токсичния микс от социални помощи на корем и войнстваща политкоректност западна Европа си копае сама гроба. Като дори не можеш да изречеш очевидни истини, че поколения мюсюлмани отказват да се интегрират, че извършват непропорционално висок процент от престъпленията, че като цяло са представители на една дивашка средновековна култура - няма как да започнеш с решаването на проблема.

 53. 53 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#3:"Тюфлекчия"]
  Така, така - сега ще излезе и че са ги планирали "десните" и са платили на милите бедни и гладни мангусти, които за къшея хляб са се навили.[/quote]

  Топло!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 54. 54 Профил на Daria
  Daria
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Соросоидите натискат за толерантност, а рокфелерите за нацизъм. Хората а по средата, а политиканите гледат към кого да се присламчат и да облсужат.

 55. 55 Профил на chichka
  chichka
  Рейтинг: 2014 Неутрално

  Абе Хайко, още на 1-2 януари го написах 10-тина пъти, че пришълците действат координирано и организирано в цяла Европа. Всичките им действия се съгласуват и организират в нета в техни сайтове. Що изобщо ядете хляба на работливите германци.. като не можете да ги защитите от ордата нашественици поканени от Меркел?
  Всички ние осъждаме националсоциализма и Хитлер.... но май не знаем какво е било тогава положението, защо е действал така и защо всички са го подкрепяли!!!

  Русия- проказата на планетата Земя.
 56. 56 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Неутрално

  [quote#47:"hhhuuunnnn"]Лимонов е несравнимо по-умен[/quote]
  Явно съм изпуснала нещо от политическата флора и фауна. Кой тоя "Лимонов"?

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 57. 57 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Разбира се че е организирано, само не разбрах как ще бъдат интегрирани тези диваци, ако залагаш на тезата че жените и мъжете били равни. Може би е имал предвид да ги покръсти, друг начин не виждам.

 58. 58 Профил на stile libero
  stile libero
  Рейтинг: 616 Неутрално

  както каза Мира Баджева тази сутрин, "германските политици заприличаха на българските и няма по-голяма обида за тях от това твърдение"
  Голямата истина е, че цялата политическа класа в Европа е на нивото на Боко и Станишев.
  И... имаме видими резултати.

 59. 59 Профил на oex13531876
  oex13531876
  Рейтинг: 450 Гневно

  Пълни глупости ! След като получовеците не празнуват Коледа и се гнусят от християнските символи по площадите, много ясно, че тогава са се изпокрили. Но виж, на Нова година празнуващите бели жени не са за изпускане. На група опиянени маймуни им е хрумнало, че могат да опипат "полагащите им се" бели жени и са го направили. От там нататък виждайки колко безпомощни са белите жени, че полицията не прави нищо да ги защити, и останалите нападат на глутници. Като животни. Ефектът на доминото. Ама не - организирано било ! Страх ви е да признаете, че тълпа подивели получовеци ви се изплю публично върху свободата и толерантността ! И си търсите оправдание. Повече от година вместо да си признаете, че не знаете какво да правите с пришълците, само се оправдавате !

 60. 60 Профил на zmii4e
  zmii4e
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Въпросният е пропуснал да спомене и синхронизирано , да не би подобни гротески да се случиха само в Кьолн и Германия на нова година ?

  “Кучето гледа пръчката, а лъвът — онзи, който я хвърля” аз гледам и тримата ...
 61. 61 Профил на nonsense
  nonsense
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "Грешно е да се съди какъв е произходът на някой по неговите действия"

  А по какво е правилно да се съди ?

  shut up retard
 62. 62 Профил на bgpainter
  bgpainter
  Рейтинг: 1440 Любопитно

  До коментар [#30] от "mr.brave new world.":

  Германците имат трезв ум, както всеки нормален човек. Политиците навсякъде по света нямат.
  Заради лобистки простотии се стига до безчинства.
  И това е от както свят светува.

  Просто нас никой от ония дерибеи не ни пита.

  Жената е покана за щастие
 63. 63 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 727 Неутрално

  "Никой не може да ме убеди, че не е било координирано и подготвено. Моето подозрение е, че датата е избрана нарочно и е бил очакван определен брой хора. Това ще даде ново измерение на престъпленията", коментира Маас.

  Добре душли в руските хибридни войни.

  The best way to predict the future is to invent it.
 64. 64 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  едуард лимонов
  [quote#56:"Кери"]Кой тоя "Лимонов"? [/quote]


  Едуард Лимонов. Основател и лидер на национал-болшевишката партия в Русия, враг на Путин и (уж) дисидент, поне той се изкарва такъв, макар че никой за нищо не го пипа нито го гони.
  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 65. 65 Профил на a4kataaa
  a4kataaa
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#30] от "mr.brave new world.":

  Gute frage

 66. 66 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 727 Неутрално

  До коментар [#6] от "Репей":

  Внимание, кремълска пропаганда.

  The best way to predict the future is to invent it.
 67. 67 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Весело

  До коментар [#6] от "Репей":
  https://de.wikipedia.org/wiki/Eduard_Weniaminowitsch_Limonow
  Ма не е ли същи хаш Воленчо тоя сладур? Не съм се смяла така отдавна, както с неговата "болна " статия. Националболшевик, малииии!!!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 68. 68 Профил на полувишис
  полувишис
  Рейтинг: 284 Неутрално

  До коментар [#21] от "xmm":

  да припомням ли, че властите в Германия осуетиха няколко атентата през последните месеци?!?

  Германия ще защити своите граждани, точно защото е лидер в ЕС. а това петно с кьолнските престъпници ще бъде измито и германското правителство ще вземе много по-строги мерки за справяне с подобни групи.

  п.п. на твое място бих се тревожил повече за "изоставащите" лидери - Русия и Китай. всяка година там се затриват животите на хиляди граждани и селяни. от терористични нападения, през размирици, до свлачища, или хилядолетен смог.

  http://labs.capital.bg/201601/agentite-dnes
 69. 69 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 727 Неутрално

  [quote#3:"Тюфлекчия"]Никой не може да ме обвини, че харесвам Русия, ама там биха действали правилно след такава нечувана провокация към правовия ред и то извършена от чужденци - щяха да извадят цялата полиция, вътрешни войски, специални части и да изтърбушат всичките гета[/quote]

  Те го направиха в Чечня и Грузия. Опитаха се и в Украйна, безуспешно. Въпросът е КОЙ е направил провокацията? Не е США....

  The best way to predict the future is to invent it.
 70. 70 Профил на Реми
  Реми
  Рейтинг: 720 Любопитно

  [quote#63:"EU defender"]
  Добре душли в руските хибридни войни[/quote]
  Бря, намерих си един съмишленик! Вече си мислех, че коментаторите са се отказали масово от логично мислене и са тотално в областта на първосигналното реагиране!
  Излезте в тълпа от 20хил. души и селектирано пребройте 1000 нападатели с един и същи расов профил. Който успее да го стори, ще го бявя за свръхчовек-многоочко!

  Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето
 71. 71 Профил на doxen
  doxen
  Рейтинг: 669 Неутрално

  Това вероятно трябва да ни успокои.

 72. 72 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2455 Любопитно

  Вчера аз ви го казах, че Европа е подложена на организирана атака ... днес ви го казва и министър Хайко Маас. Добре дошли в Хибридната война дето толкова я мечтахте.
  = за всеки случай излизайте заедно с жените и дъщерите си, макар че има и оплаквания от момчета от ЕС ... от ориенталски мурафети

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 73. 73 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 561 Гневно

  При днешните мюсли спрямо Континента и тези вътре в него, не бива да търсим "случайни превози" - всичко е премислено и се прилага в "стратегическата дълбочина" ...
  Що е до нас, има още да ни се случва "дълбочинно" заиграване на Турция, след разобличената й модерна Ревизия на Берлинския договор за България, при това и с помощта на ДПС,в самата нея ...
  Мухльовци ли ще си оставаме, с пръст в уста ??? ...

 74. 74 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2455 Любопитно

  [quote#68:"полувишис"]Германия ще защити своите граждани[/quote]видяхме, видяхме ... как ги защити БРД и ЕС!
  Видяхме и как наби своите граждани, зашото протестират , че са ограбени, бити и ... други...

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 75. 75 Профил на yoankata
  yoankata
  Рейтинг: 450 Неутрално

  [quote#70:"Кери"]
  Излезте в тълпа от 20хил. души и селектирано пребройте 1000 нападатели с един и същи расов профил. Който успее да го стори, ще го бявя за свръхчовек-многоочко! [/quote]

  Аха... ясно - да се внушава случилото се в Кьолн не се е случило! Убедихте ме с евродифендъра дето не спря да се цепи под всяка статия за Ккьолн с някой лаф за Рашата. Болни сте - прегледайте се. Путин ми е противен, но няма логика във вашата конспирация при положение, че той ги стреля тия същите дето нападат германки.

 76. 76 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 838 Неутрално

  "Грешно е да се съди какъв е произходът на някой по неговите действия".

  естествено. грешно е да мислим, че всички престъпници са араби. само гдето това нищо не обяснява и решава. въпросът е защо точно тези араби ("хора, изглеждащи като северноафриканци", каквото и да значи това, по думите на полицията), от този тип "култура", произвеждат този тип престъпления с такава удивителна честота, мащаб и устойчивост. това е друг въпрос. и той няма нужда от това да се напомни, че "не може да съдим за произхода от престъплението". обаче за произхода на извършителите може да съдим по други, външни данни, например свидетелствата на пострадалите. елементарно е.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 77. 77 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2455 Весело

  [quote#52:"Trevor"]Че има някаква организация - има, безспорно е[/quote]И властите съвсем организирано ги оставят да вилнеят, след което организирано премълчават

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 78. 78 Профил на Репей
  Репей
  Рейтинг: 395 Неутрално

  [quote#69:"EU defender"]Въпросът е КОЙ е направил провокацията? Не е США....[/quote]

  Ясно е, че е Путин...

  Тук вече банват и със задна дата: "Вашият достъп до форумите на Икономедиа е автоматично ограничен за 24 часа (до 12:05 часа на 18 Мар)."
 79. 79 Профил на serafin
  serafin
  Рейтинг: 797 Неутрално

  Абе Хайко! Ако не си присъствал поне си гледал как омразните САЩ приемат нови граждани!
  С клетва в КОНСТИТУЦИЯТА!!!!!
  И няма никакво значение религията! Никакво - атеист, католик, протестант, православен, юдей, мюсюлманин, хиндуист, будист, шинтоист, джедай, пастафарианец!
  И ако някой е мръднал върху него се стоварва закона с цялата си сила - полиция, гражданска гвардия, армия ако щеш! Съд и затвор! Ако трябва в Гуантанамо!

  Какво сте ми се разхленчили всички! "Ма моля ви се, ако обичате, ние много ви обичаме, каним ви, целуваме ви задниците, моля ви се стройте си джамии, ще ви дадем пари за това, учете се да правите бомби, взривявайте ни, разстрелвайте ни, забулвайте жените си с чулове, грабете и изнасилвайте жените, майките и дъщерите ни! Ние толерантно ще се надупим и нас да изнасилите!

  Що а идиоти щъкат из политическото управление на територията родила едни от най-светлите умове на човечеството?

  Ако искаш нещо да НЕ бъде свършено създай комисия
 80. 80 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2455 Любопитно

  [quote#16:"Пипера е много лют"]Важно е да се разбере от кого са организирани.[/quote]Още като размахваха портрета на Меркел по границите сами казаха, че извикани в Европа, защото европейските мъже не ставали и те трябвало да им запладят жените - Това забравихте ли го ? На какво се чудите сега ?

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 81. 81 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2455 Неутрално

  [quote#16:"Пипера е много лют"]Ако имигрантите са участвали в огранизирани престъпни действия[/quote]Вероятно част от тях са изнасилвали изидки и християнки в Сирия и Ирак. За това бягат в ЕС

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 82. 82 Профил на Долен лев педал
  Долен лев педал
  Рейтинг: 229 Разстроено

  До коментар [#68] от "полувишис":

  За атентатите си прав!
  За последните 10 години са осуетени 46 (мисля че беше бройката) атентата-за което Респект!
  Само че вчера за съжаление видяхме, как Германия наби свойте граждани,а не как ги защити....

  Когато един глупак върши нещо,от което се срамува,той винаги твърди,че това е негов дълг.
 83. 83 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 878 Неутрално

  Политкоректната неадекватност на германските политици продължава да кърти мивки. Европейските им колеги успешно им подражават...

 84. 84 Профил на ikar_01
  ikar_01
  Рейтинг: 709 Неутрално

  До коментар [#5] от "yoankata":

  Може би бежанците липсват на БХК и съжаляват, че няма как да затрупат България с тях.

 85. 85 Профил на makadam
  makadam
  Рейтинг: 616 Весело

  [quote#17:"полувишис"]айде разследвания и да разберем кой е отговорен за този изнасилен план. [/quote]
  Бре , ти още ли не си обвинил Путин, Станишев и световния комунизъм или още Ленин го е подготвил този пъклен план! Няма надница май!

 86. 86 Профил на makadam
  makadam
  Рейтинг: 616 Весело

  [quote#68:"полувишис"] на твое място бих се тревожил повече за "изоставащите" лидери - Русия и Китай. всяка година там се затриват животите на хиляди граждани и селяни. от терористични нападения, през размирици, до свлачища, или хилядолетен смог. [/quote]
  Да бе, дори от старост мрат и губят живота си в Русията.

 87. 87 Профил на Chavo64
  Chavo64
  Рейтинг: 395 Неутрално

  И аз съм на мнение, че било организирано. Проблемът е че немската полиция е била дезорганизирана.

  chavo64
 88. 88 Профил на objektivist96
  objektivist96
  Рейтинг: 512 Любопитно

  [quote#12:"Peter Stoychev"]Планова инвазия. Кога ще разберете това, за което ви говори Израел?[/quote]
  Е,как да го разберат,като те изобщо не го чуват?!

  До коментар [#12] от "Peter Stoychev":

 89. 89 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 838 Неутрално

  До коментар [#83] от "thepirineagle":

  всеки път успявам да се удивя на съдържанието на изявленията им. сигурно имат наети списувачи, не може без да искат такава простотия да съчинят. като ги чете човек, и направо почва да вярва в теории на конспирацията.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 90. 90 Профил на civis_eu_sum
  civis_eu_sum
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#47] от "hhhuuunnnn":

  Т.е. всеки, който е против да бъдем терорени от боклуци от третия свят е национал-болшевик и путинист? Предполагам, това включва и хора като Качински? Елементарен...

  ЕС не е пансион за социално слаби от третия свят, нито благотворителна организация.
 91. 91 Профил на civis_eu_sum
  civis_eu_sum
  Рейтинг: 561 Любопитно

  [quote#78:"Репей"]Ясно е, че е Путин...[/quote]

  Да, според свидетели той и Медведев най-много са вилняли на НГ в Къолн и най-много са насилвали германки. Лавров и Шойгу пък са хвърляли пиратки по главите на хората.

  ЕС не е пансион за социално слаби от третия свят, нито благотворителна организация.
 92. 92 Профил на venci4
  venci4
  Рейтинг: 1306 Неутрално

  А според меркелица порноиндустрията е виновна за всичко:
  http://bultimes.com/merkel-obvini-porno-industriyata-za-nasiliyata-v-koln/
  социалистическа нсглост!

  Платени форумни тролчета, така ли ви възпитават на Позитано? http://prikachi.com/images/793/8000793h.jpg
 93. 93 Профил на rebel11
  rebel11
  Рейтинг: 229 Гневно

  Г-н Масс, вашите действия за безсрамни, накарахте германците да се страхуват от тези варвари в собствената си държава!

 94. 94 Профил на Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Синовете на лейтенант Шмид и Решетников
  Рейтинг: 2159 Весело

  До коментар [#18] от "omega":

  Замисълът е ordo ab chao. Лозунг на 33 степен масонство. Всичко това е планирано за постигане на новия световен ред.

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 95. 95 Профил на La Loba Esteparia
  La Loba Esteparia
  Рейтинг: 506 Весело

  До коментар [#89] от "abdelhaqq":

  и ако не в конспиративните теории, във вярността на законите за глупостта постулирани от Cipolla"Allegro ma non troppo"

  Der Steppenwolf
 96. 96 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1648 Гневно

  "Правосъдният министър уверява, че институциите взимат случилото се много сериозно."

  Аз мислех, че нашия правосъден не става, но германският счупи тъпомера! По-голяма простотия в световен мащаб не бях чувала.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 97. 97 Профил на Нефертити
  Нефертити
  Рейтинг: 1648 Неутрално

  До коментар [#79] от "serafin":

  Като питаш да ти отговоря - щъкат най-обикновени педе"аси, нищо повече. Даже ние сме ги избирали някои от тях.

  Предразсъдъците са за ограничените.
 98. 98 Профил на charlesdegaulle
  charlesdegaulle
  Рейтинг: 884 Неутрално

  Не мисля, че имат някаква стройна организация! Просто тези хора са си такива - не уважават никого!! Видяхме това още на площад Тахрир в Кайро. Там дори беше изнасилена и една американска журналистка, почти на живо, в ефир. После го видяхме и в реакцията на тълпите в Гърция, Македония, Сърбия, Унгария, Хърватско... Дори имаха нахалството да изхвърлят храна и вода извън влака. Всички тези сцени ме потресоха - знаех и какво я чака и Германия. За чест на мама Меркел (не вярвам да не е видяла всичко това, или съветниците й да не са я информирали!!), тя въпреки всичко ги покани. Смятам, че Германия ще ги оправи, както македонеца е казал - со кротце, со благо и со малко кютек...

 99. 99 Профил на areta
  areta
  Рейтинг: 1341 Весело

  До коментар [#92] от "venci4":

  Това е на майтап. Правят си гаргара с Меркел.

 100. 100 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 2966 Весело

  [quote#63:"EU defender"]Добре душли в руските хибридни войни. [/quote]
  Като ви чета писанията наистина ще повярвам че Путя е свръхчовек щом за нула време успя да превърне турската партия в България в проруска и да тероризира сексуално Германия. Чудно само защо не успя да свали санкциите за разлика от добрия чичко Ердоган който си издейства 3 милиарда $.

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK