Убиец на френския свещеник е бил с присъда и проследяваща гривна

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (74)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Едно общество и една държава имат основна функция да защитават ОБЕДИНЕНО себе си от външни нападатели..

  Всеки, които твърди, че трябва безогледно да се приемат и да се помага на натрапници, на нашественици, особено такива, които доказват че имат смъртоносни елементи в себе си е ПРЕДАТЕЛ и ПРЕСТЪПНИК. Едно време предателите са се наказвали със смърт.. Сега - с по-голям грант. Но факта остава - ДЪРЖАВАТА и ОБЩЕСТВОТО са създадени да защитават гражданите СИ!

  Заради това се създават държавите. Крайно време е онези парчета от РАЗЕДИНЕНА от Европа да се превърнат отново в Държави !

 2. 2 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  С оглед на казаното , мисля, че е време граждани и сдружения да заведат дела в Конситуциаонните съдилища, против Държавите си, защото те не изпълняват своите задължения.

 3. 3 Профил на Goblin
  Goblin
  Рейтинг: 507 Неутрално

  Толкова за либералите, които твърдяха, че не били мюсюлмани.

 4. 4 Профил на асдр
  асдр
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Обезоръжено, инфантилизирано, деморализирано, наивно до глупост, но иначе богато население. Европейците са перфектната плячка. На фона на глупостта им, е цяло чудо, че толкова рядко ги убиват, изнасилвати грабят любимите им араби.

  Те им режат главите в църквата, а франсетата плачкат и хвърлят плюшени мечета и сърчица. Баси позорния край на тази велика цивилизация

 5. 5 Профил на pupil24
  pupil24
  Рейтинг: 279 Неутрално

  Има ли вече какво да се коментира, възможността за всички тези ужаси в Германия и Франция беше коментирана в този форум преди повече от година, но големите умници се правеха на големи моралисти и сега страдат невинни.

 6. 6 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  [quote#4:"9384"]Те им режат главите в църквата, а франсетата плачкат и хвърлят плюшени мечета и сърчица. Баси позорния край на тази велика цивилизация [/quote]
  Някои хвърл;ят.. други разбират, и все още се борят !

 7. 7 Профил на Wagner
  Wagner
  Рейтинг: 388 Неутрално

  Европейското правосъдие е много либерално. То се грижи предимно за престъпниците и се опитва да ги въведе в правия път. Като концепция може и да е умно, но ако става въпрос за европейци. Прилага ли се спрямо диви фанатици си е просто безотговорно спрямо собствените граждани.
  Най-интересното е защо сегашните европейски политици уж не разбират тази проста истина и не предприемат мерки за изостряне на законите. Или са много откъснати от действителността, или са кукли на конци, дърпани от някъде.

  Знанието е велика сила. Само незнанието може да до обори.
 8. 8 Профил на gogo63
  gogo63
  Рейтинг: 442 Неутрално

  От статията: ...викайки "Аббах акбар"...

  Знаех си аз, че са будисти или някакви други; впрочем кой е тоя Аббах, че не го знам?

 9. 9 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 2147 Неутрално

  Нека арабските ислямисти да продължават по същия начин. Всяко убийство е камък в градината на Льо Пен. А дойде ли онази лудата националистка, ще изгорят всички араби. Тогава ще видят тези изроди кон боб яде ли.

  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 10. 10 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  Значи,поставят му гривна за проследяване и въпреки това,той успява да извърши терористичен акт! Изводът е само един – депортация или изселване на другият край на света,на всеки за когото има и най – малко съмнение,че е джихадист.

 11. 11 Профил на wnw04489661
  wnw04489661
  Рейтинг: 761 Неутрално  По принцип държавата трябва да има само две задължителни функции да поддържа някакъв цивилизован ред във взаимотношенията между гражданите и. И да ги защищава от външни врагове и неприятели.

  Свидетели сме на пълния провал и в двете.
  Държавите в Европа и Евроколхоза се занимават с формата на краставиците, бананите, яйцата. С това деца под 8 години да не могат да си играят с балони и с един милион други глупости, но не и това, което и е основна отговорност. 12. 12 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1815 Гневно

  Европо, Европо, ..ават ти майката и ти продължаваш да се хилиш политкоректно! Мюсюлманин да нахлуе в християнска църква в свещена християнска държава, да принуди свещеника да коленичи и да му отреже главата, заснемайки го на видео което да показва пред екзалтирани тълпи в ориента!
  Не мога да си представя какво ще настане, ако малка група християни нахлуе и отреже главата на имама насред джамия в ориента...

 13. 13 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1815 Любопитно

  И ся какво ще кажем пак за съдебния процес срещу имамите в Пазарджик за разпространение на радикален ислям?

 14. 14 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3568 Неутрално

  До коментар [#7] от "Wagner":

  Неколкократно писах за целевия подбор на дребни криминални престъпници сред европейските мюсюлмани като терористи-мъченици (самоубийци). Разработките по въпроса са налице сред експертите отвъд океана, но европейските специалисти или не искат да ги сведат до знанието на началниците си, или началниците им се страхуват от политическите лидери сред законодателя изправени пред страха от смяна на парадигмата за мултикултурната интеграция, ерго разкриване на тяхната несъстоятелност. Не зная кой е основният фактор/комплекс, но явно състоянието е кризисно и иска смелост за решения извън стандарта.

 15. 15 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3568 Весело

  До коментар [#8] от "gogo63":

  Еми пообъркали са се хората от командосите, та може да са казали нещо и на български неразбрано от местните

 16. 16 Профил на ivan_lozev
  ivan_lozev
  Рейтинг: 395 Неутрално

  Извинете, само не разбрах как така с проследяваща гривна е успял да се снабди с оръжие и съучастник??? От супермаркета ли го е взел оръжието? А съучастника пътьом ли го е срещнал, че полицията си няма представа кой е?

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 17. 17 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1815 Гневно

  Искам това видео, което са заснели убийците, да се прожектира всяка сутрин на Меркел, Оланд и всички други премиери в ЕС. Както и на всички министри, председателското тяло на всички парламенти в държавите от ЕС, както и на Европарламента. Всяка сутрин преди да отидат на работа! На всички полицейски началници също. На който нервите не издържат - да освобождава мястото си на такъв, който може да издържи и да действа съобразно с надвисналата грозна заплаха.

 18. 18 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#14] от "daskal1":

  Политическите лидери са олигофрени! Да подминаваш опасността с гордо вдигната глава,понесла като корона някакви европейски ценности,е олигофрения!

 19. 19 Профил на Николай_1
  Николай_1
  Рейтинг: 707 Неутрално

  Левеещото боядисано джудже Оланд е избрано за президент на Франция с помощта на около 5 милиона имигрантски гласа.
  Ето защо алчното за власт джудже не е съгласно да се прокара закон за екстрадация на престъпници-имигранти.......

 20. 20 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 660 Неутрално

  По време на комунизъм-социализъма такова нещо у нас не можеше да стане. Тайните служби бдяха и следяха, а съда вкарваше в затвора почти всеки, срещу когото е внесен обвинителен акт. Сега обаче е демокрация и както българите разбират демокрацията - да прайш кот ти кефне, без значение че пречиш и ограничаваш съвестните, тъй и арабелите я разбират - кугот хванат под ножа, щото имат традиция да трепят неверниците - демокрация. Освен туй, евродемокрацията не позволява да се разделят хората според убеждения, етническа принадлежност или религия. Т.е. ако ще и да се пукнем, не мойм да ограничим правото на убужище за мюсюлмани - дискриминация са нарича таквоз отношение. Гледам тука, некой са си въобразили, че Люпен и Ален щели да опраят работата. Не могат, щото това означава суспендиране на конституцията - свобода, равенство, братство са лайтмотива на Франция. И не само на Конституцията на всяка от европейските държави противоречи подобно дискриминиране, ами и на международни договори и конвенции, ратифицирани от всички тези страни. Който въведе подобни ограничения - скъсва с ЕС и попада в международна изолация. Няма държава, която сама да може да удържи в подобно положение, освен Русия и САЩ, при това с големи икономически загуби. Т.е. майката му е нов съюз от типа на Варшавския договор и СИВ - ограничения за населението и планова икономика. Нещо, което никой в Европа не иска. Т.е. ще ни колят докле не напрайм тотална щета на Арабския полуостров и не го заселим след 80 години с хора, които не носят нощница.

 21. 21 Профил на Starkad
  Starkad
  Рейтинг: 334 Любопитно

  Днес в оксиденталните форуми и мрежи е пълно единодушие!
  И възмущение
  от екзекуцията на 86 годишният свещеник!

  Погледнах във Facebook профилите ,
  на иначе свръх активните,
  протестиращи български автентично десни ,
  чиито статуси дневник публикува ежедневно!

  МЪЛЧАНИЕ!???

  Oh,wonder!!! How many goodly creatures are there here!!!
 22. 22 Профил на AModoMio
  AModoMio
  Рейтинг: 1413 Гневно

  По италианската телевизия изказаха съмнение, че имало и трети, но бил само ранен и изкаран на носилка, но френските власти решили да не съобщават това. Вече има доста съмнения, че прикриват истината. Опитали са се доста неща да прикрият в Ница.
  Но тези изверги дори са заснели как обезглавяват свещеника.

  "Ако ние нямахме взаимоотношения с политиците щяхме да бъдем една банда от чакали. Или една обикновена банда и щяхме да бъдем анулирани." Тото Риина след атентатите
 23. 23 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4229 Неутрално

  Европейското правосъдие е много либерално.
  ============
  Но е европейско и това е най важното.
  Останалите подробности нарушават евро атлантическите ценности. А те са върховни и велики. Толкова велики ,че евро правораздавачите се осмеляват да се месят в правните закони на чужди държави. Да ги учат кой е терорист и кой не.
  Нека да продължат в същия дух. Резултатите са налице. ..... До коментар [#7] от "Wagner":

  Bukalemun
 24. 24 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#2] от "ОГРАДА с Турция - ВЕДНАГА!":


  [quote#2:"ОГРАДА с Турция - ВЕДНАГА!"]мисля, че е време граждани и сдружения да заведат дела в Конситуциаонните съдилища, против Държавите си, защото те не изпълняват своите задължения. [/quote]
  Как можеш да спреш мобилността на младите хора и да им кажеш, че не им е позволено да пътуват и трябва да останат, където са

 25. 25 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4229 Неутрално

  Той обаче е прав.
  Доводите му не са най точните ,но е прав. До коментар [#24] от "Dохкeflyt":

  Bukalemun
 26. 26 Профил на Nikoi
  Nikoi
  Рейтинг: 919 Неутрално

  До коментар [#10] от "deaf":

  трябва да се въведе смъртното наказание немедленно ,едно време само Хитлер е оправял друго мислещите , още треперят и не гъкват цели групи население ,никой от циганите в Германия и не помисля да прави изпълнения или да се тупа в гърдите как имал права , само тук е така ,наш познат разправял в САЩ ,като го питали социалните ,как си в България ,той разправял как тук мангалите раждат по 2-3 деца , как им дават по 2-3 години майчинства и помощи , детски градини безплатно и преживяват по 10-20 години без да работят нищо ,онези се изумили колко социална държава сме били ,по богата от тяхната ,та същото и с ислямистите , хване ли се такъв убеден , с идеи ,ами има концлагер ,10 години чука камъни и се убеждава в обратното или на гилотината .

 27. 27 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1993 Неутрално

  Франсетата имат значителен напредък. От нощни бдения, балончета, свещи и jesui-та, вече са минали на gps-гривни и друга бижутерия. След няколко години джихадисти ще сложат на Оландето динамитена огърлица.

 28. 28 Профил на errata
  errata
  Рейтинг: 987 Неутрално

  До коментар [#16] от "ivan_lozev":

  Гривната е била изключвана по предписание между 7:30 и 12:30 (така де и те имат паво на лично време).
  Заколили са отеца около 9:30.

  "Да, България"
 29. 29 Профил на Neal Oliver
  Neal Oliver
  Рейтинг: 490 Неутрално

  Сега да вземат и ЕС да си оправят отношенията Русия и да започнат да ги препращат депресираните в Сибир. След това желаещи да търсят спасение на запад ще останат единици. Може би само тези, които наистина бягат от войните.

  Несъгласието с 90% от хората е един от най-важните признаци на здрав разум. Оскар Уайлд
 30. 30 Профил на Neal Oliver
  Neal Oliver
  Рейтинг: 490 Неутрално

  Между другото, убитите терористи, би трябвало да ги погребват на неизвестно място в свински кожи. Те не заслужават хуманно отношение, а може би това ще възпира другите.

  Несъгласието с 90% от хората е един от най-важните признаци на здрав разум. Оскар Уайлд
 31. 31 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 714 Неутрално

  [quote#24:"Dохкeflyt"]Как можеш да спреш мобилността на младите хора и да им кажеш, че не им е позволено да пътуват и трябва да останат, където са [/quote]
  Ти май не разбираш за какво говоря? Младите хора, граждани на държавата ти - не можеш да ги спреш.. Но пълчищата на другите държави, които искат да нахлуят в Отечествотот ти.. - си длъжен!! Така пазиш себе си, семейството си..

 32. 32 Профил на molon.labe
  molon.labe
  Рейтинг: 388 Неутрално

  30 Сизиф
  — 27 юли 2016, 06:25
  Между другото, убитите терористи, би трябвало да ги погребват на неизвестно място в свински кожи. Те не заслужават хуманно отношение, а може би това ще възпира другите.

  Напротив - публично да ги погребват със свински глави, кожи и т.н. да се записва на видео и да се показва на другите диваци какво ги очаква! ако ние не ги спрем с техните методи, те ще ни унищожат...

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 33. 33 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2668 Неутрално

  От библейски времена основнете задължения на управниците са били защита на границата и борба с престъпността.
  Сега управниците се занимават само с разпределяне на социални помощи.

  подпис
 34. 34 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 3353 Разстроено

  Проследяващата гривна спря ли го ? Идея си нямате с кого сме във война ... и не си признаваме като забременяла ученичка

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 35. 35 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#29] от "Сизиф":


  [quote#29:"Сизиф"]Сега да вземат и ЕС да си оправят отношенията Русия[/quote]
  Путин им го каза в ООН-то:
  "Не можем да позволим тези главорези, които вече са усетили миризмата на кръв, след това да се върнат у дома и там да продължат мръсните си дела. Ние не искаме това.
  Трябва най-накрая да признаем, че освен правителствените сили на президента Асад и кюрдските милиции в Сирия никой друг не се бие с “Ислямска държава” и другите терористични организации.
  Да обединим усилия за решенаване на предизвикателствата пред които сме изправени и да създадем една наистина широка международна антитерористична коалиция.
  Основни участници в такава коалиция трябва да бъдат мюсюлманските държави."

 36. 36 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 2668 Гневно

  До коментар [#29] от "Сизиф":
  "Сега да вземат и ЕС да си оправят отношенията Русия и да започнат да ги препращат депресираните в Сибир."

  Като ги изпратим в Сибир, Путин ще ги обучи и ще ни ги върне с оръжието.

  подпис
 37. 37 Профил на paf
  paf
  Рейтинг: 605 Неутрално

  [quote#10:"deaf"] Изводът е само един – депортация или изселване на другият край на света,на всеки за когото има и най – малко съмнение,че е джихадист. [/quote]
  По-скоро се налага другият извод: съд и ефективен затвор. А защо и не смъртно наказание за масовите убийци. Просто се иска твърда ръка! Това с проследяването е ала-бала....

 38. 38 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 3353 Любопитно

  [quote#24:"Dохкeflyt"]Как можеш да спреш мобилността на младите хора и да им кажеш, че не им е позволено да пътуват и трябва да останат, където са[/quote]Правихме го и то успешно. Старите помнят.

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 39. 39 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 3353 Любопитно

  [quote#37:"paf"]съд и ефективен затвор. А защо и не смъртно наказание за масовите убийци. [/quote]А на масовите самоубийци ??? Неадекватни сте - тези не са тръгнали да оцеляват, а да мрат и да стават мъченици. Всякакви мерки са безпредметни, ако не им вземеш ВЯРАТА

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 40. 40 Профил на Fоtеdасоd
  Fоtеdасоd
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#31] от "ОГРАДА с Турция - ВЕДНАГА!":

  До коментар [#38] от "dark'star":

  Това послание отправи Росен Плевнелиев по време на посещение в Съвета на Европа по повод започването на българското председателство на Комитета на министрите.

 41. 41 Профил на proza
  proza
  Рейтинг: 382 Неутрално

  Борбата с тероризма отсъства напълно. Всеки ден ставаме свидетели на ужасни неща. Специалните служби направо бездействат, или са безсилни, а терористите са навсякъде. Няма ефективна борба с тероризма, всичко е само на думи. "Не на страха" вече не действа, трябва реална борба срещу терористите.

 42. 42 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1383 Неутрално

  „Ислямска държава“ предупреди кои градове ще бъдат следващата мишена на терористични атаки

  В джихадисткото приложение за съобщения Telegram са били публикувани изображения, заплашващи Лондон и Вашингтон с атаки, пише вестник Mirror, цитиран от "Фокус". Едно от изображенията показва как Статуята на свободата в Ню Йорк е обхваната от пламъци, като отстрани има надпис „Вашингтон скоро“. Заплахата идва, след като мерките за сигурност в британските църкви бяха засилени на фона на събитията във Франция, където членове на терористичната групировка „Ислямска държава“ прерязаха гърлото на свещеник.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 43. 43 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1383 Неутрално

  Майката на 19-годишния терорист от Руан Адел Кермиш, който зверски уби свещеник в една от местните църкви, разказа, че в последно време нейният син се затворил в себе си и започнал да ходи в джамията, пише изданието Tribune de Genève.Според думите на жената, която работи като преподавател, атентатът в редакцията на "Шарли Ебдо" се оказал ключов момент за радикализацията на Адел Кермиш. От януари миналата година той се затворил в себе си и започнал да посещава джамията, което майка му не е забелязвала той да прави по-рано.

  "Той говореше, че ние не можем спокойно да изповядваме религията си във Франция. Говореше с нехарактерни за него думи, сякаш беше омагьосан, разказа жената.

  По-рано беше съобщено, че Адел два пъти се е опитвал да замине в Сирия като при първия път не е имал 18 години.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 44. 44 Профил на Bicho Raro
  Bicho Raro
  Рейтинг: 1383 Неутрално

  Значи, изводът е, че е трябвало да го оставят да замине за Сирия. И всички други желаещи също. Просто след това да не бъдат допускани да се приберат в Европа (тези, които оцелеят) и готово.

  "Tolerance is a crime when what is tolerated is evil or sin" - Thomas Mann
 45. 45 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Къде е комундето Иво да прочете сега че терориста е роден в Сент-Етиен дю Рувре! От местните ислямисти с френско гражданство! Може да се твърди че е "симпатизант" на ИД, ама фактите са си факти. Цоцялистите, без значение френски ли са или от друга страна, никога няма да признаят факта че в Европа отрасна цяло едно поколение "европейци"- исламисти, мразещи демокрацията и европейския начин на живот. Тези родени в Европа местни исламистти са последния останал електорат на левите. Те докараха Оланд на власт! Затова е много удобно да се изкарват че са част от ИД. А последната винаги е готова да си припише заслугите за всяка подобна акция.
  И докато тази игра на "щрауса, заровил главата си в земята" продължава, положението само ще се влошава. Защото за да победиш, първо трябва да признаеш кой е врага срещу когото се бориш! Трябва не да призовават за бомбардиране на ИД някъде в Азия, а да разрушат гнездата на терор в Европа. Да разчистят мюсюлманските гета в европейските градове, да изгонят проповядващите екстремизъм молли в европейските джамии и т.н.

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 46. 46 Профил на wiligri
  wiligri
  Рейтинг: 588 Неутрално

  Какви жалки тъпаци са били тия двамата терористи. Нищо не видели от живота, нищо не научили, нищо не постигнали, нито радост, нито сълзи, нито прозрения... Никаква следа не оставят след себе си от краткия си и безсмислен живот, освен едно отвратително видео с прерязаното гърло на старец, което днес шокира, но след 2-3 години никой няма да помни. Най-дебилското е, че плиткоумните им роднини и тем подобна арабистанска измет ще се гордее известно време с изродското им изстъпление, вместо с някакви техни житейски успехи и ще се радва за кратко на чуждата болка и страх, вместо на техните деца и внуци, а после и те ще ги забравят. И толкова. Ако можеха ей тая жалка картинка да осъзнаят в цялата и прелест и с всичките и детайли желаещите да тероризират поклонници на аллаха, дали пак биха си жертвали зелените празни кратуни?

 47. 47 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3865 Любопитно

  [quote#45:"Magen David"]Къде е комундето Иво да прочете сега че терориста е роден в Сент-Етиен дю Рувре! От местните ислямисти с френско гражданство! Може да се твърди че е "симпатизант" на ИД, ама фактите са си факти.[/quote]

  Ционе Давиде НИКОГА не съм отричал факта, че извършителите на това злодеяние не са французи, твърдях и то със право, че са членове и симпатизанти на ИД, а ти отричаше това. Тоест, аз бях прав, а ти както винаги сгреши. Това са фактите лъжльо!

  [quote#45:"Magen David"]Цоцялистите, без значение френски ли са или от друга страна, никога няма да признаят факта че в Европа отрасна цяло едно поколение "европейци"- исламисти, мразещи демокрацията и европейския начин на живот. Тези родени в Европа местни исламистти са последния останал електорат на левите. [/quote]

  Абсолютна плоска лъжа и манипулация по евреиски! Ислямистите НЕ са електорат на Оланд и френските социалисти, а са ВРАГ на Оланд и социалистическото правителство, както и на целия френски народ като цяло! И по-голямо доказателство от това, че тези изроди от ИД обявиха война на днешна Франция няма! Освен това Франция е най-активния европейски партньор на САЩ в борбата срещу ИД в Сирия и Ирак! Относно това как Оланд дойде на власт, много повече френски християни и атеисти са гласували за него от френските мюсюлмани, които са 10% от населението... само много "умен" като теб може да реши, че 10% от населението избират кой да бъде президента на Франция! И накрая, но НЕ по значение, Франция е привличала имигранти от Африка не само по времето на Оланд, а много повече по времето на ДЕСНИТЕ Саркози и Ширак. Например атентатора в Ница е получил разрешително за работа и престой във Франция по времето на управлението на десния ШИРАК!

  [quote#45:"Magen David"]Защото за да победиш, първо трябва да признаеш кой е врага срещу когото се бориш! Трябва не да призовават за бомбардиране на ИД някъде в Азия, а да разрушат гнездата на терор в Европа.[/quote]

  Врагът е ИД и изродите уахабити и салафити в Европа, която идеология е виновна много мюсюлмани да се радикализират. Трябва да се действа както на местен фронт срещу местните радикали установили се във Франция, така и срещу тези, които организират тези атаки и разнасят тази отрова по целия свят... а, тези изроди в момента живеят точно в Сирия и Ирак.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 48. 48 Профил на kazushi
  kazushi
  Рейтинг: 1314 Неутрално

  До коментар [#7] от "Wagner":

  Нищо либерално няма според мен в такова "правосъдие".
  От тези гривни и пробации няма абсолютно никаква полза и който защитава подобни методи, застрашава човешки животи и трябва да се счита за отговорен за трагедията с тези свещеници.

 49. 49 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  [quote#45:"Magen David"]терориста е роден в Сент-Етиен дю Рувре! От местните ислямисти с френско гражданство! [/quote]

  До коментар [#45] от "Magen David":

  И толерантните обвиняват за това,че ислямистите не са се интегрирали...Европа!? Европа била виновна,че мюсюлманите са тръгнали по пътя на тероризмът!? Че се маргинализират. Невероятно е,но точно така "разсъждават"! След като две – три поколения мюслита не сме успели да интегрираме,значи отговорността и вината (!?) е у нас,европейците! По – горе определих диагнозата на толерантните – олигофрения. Тоест,невъзможност за елементарно логично мислене.

 50. 50 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 831 Неутрално

  "викайки "Аббах акбар".

  "аббахмааму", може би?

  בני אתה אני היום ילדתיך
 51. 51 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#46] от "wiligri":

  +++

 52. 52 Профил на Magen David
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3865 Любопитно

  [quote#52:"Magen David"]Как бе глупако родения в Франция исламист може да бъде от ИД? Относно понятието "симпатизанти" ти писах вчера. Много е удобно за вас цоциалистите. [/quote]

  Ей така лесно глупако. Човек може да бъде част от ИД не само, ако живее във Сирия и Ирак. Тази организация на злото има клетки и членове по целия свят (от Нигерия до Индонезия) и общуването между терористичните главатари и техните членове се осъществява чрез интернет и социалните мрежи. Относно симпатизанти също ти обясних вчера, че двама от терористи в Германия са поддържали връзка с терористичните главатари в Сирия, извършителите са дали обет за вярност пред псевдохалифа ал-Багдади, записали са и са пратили видео на своите господари в Сирия, а след това те разпространиха това видео по интернет и медиите по цял свят отразиха това.

  [quote#52:"Magen David"]Даже такъв като теб, дето изкривява фактите, не може да отрече че Оланд дойде на власт благодарение гласовете на френските мюсюлмани, които в болшинството си гласуваха за него. [/quote]

  Това, че мнозинството мюсюлмани са гласували за Оланд, не значи, че само те са го извели на власт, за Оланд гласуваха още много французи между тях разбира се християни и атеисти. Няма как само с подкрепата на мюсюлманския вот (а, той е около 10% от всички гласоподаватели) Оланд да стане президент, дори и ти който не се славиш с много ум няма как да отрече това.

  [quote#52:"Magen David"]Понякога си мисля кой е по-вреден за Европа. Дали тези, които се опитват да я разрушат, или такива "полезни идиоти", които им съдействат за това! [/quote]

  П.П.
  Най-вредни са хора зловредни идиоти, като сещаш се кои.... които разпространяват какви ли не лъжи и манипулации за някакви си свои користни цели.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 54. 54 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 3190 Неутрално

  [quote#10:"deaf"]Изводът е само един – депортация или изселване на другият край на света,на всеки за когото има и най – малко съмнение,че е джихадист.[/quote]Не можеш да депортираш собствени граждани. Франция е пленена държава. Пленена от собствените си граждани-мюсюлмани. По-зле ще става.

 55. 55 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4229 Неутрално

  ?
  До коментар [#50] от "abdelhaqq":

  Bukalemun
 56. 56 Профил на abdelhaqq
  abdelhaqq
  Рейтинг: 831 Неутрално

  До коментар [#55] от "eti":

  има правописна грешка.

  בני אתה אני היום ילדתיך
 57. 57 Профил на пустиняк
  пустиняк
  Рейтинг: 664 Неутрално

  Отдавна е време за конституционни промени гарантиращи смъртно наказание за тероризъм! Така всички са доволни едни си мислят, че отиват при девиците, останалите си казваме: "слава Богу - един по-малко"

  Чайка - вожд и учител на Цацаров & Гешев. Не съм ЗА пРезидента а ПРОТИВ мафията и беззаконието да управляват в България!
 58. 58 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 768 Весело

  [quote#53:"Иво"]Човек може да бъде част от ИД не само, ако живее във Сирия и Ирак. [/quote]
  Може ама виртуално Аз например може да съм симпатизант на Тръмп, ама това не ме прави член на Републиканската партия на САЩ
  А иначе всяко едно домашно мюсли-исламист може да си избива комплексите като крещи "ДАЕШ" и се мисли за част от световната ислямска държава.

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 59. 59 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#49] от "deaf":
  Ако намекваш за местното българско население изглежда, че и ти си изтрещял нанякъде не по малко от тези, които си се опитал да опишеш.

 60. 60 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#58] от "Magen David": Май ти се привеждат "домашните". Или говориш от гледната точка на чужденец.

 61. 61 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#54] от "volarok":

  САЩ депортираха йорданка май беше,второ поколение,(тоест родена там и с американско гражданство),обратно в Йордания,само за това,че беше изказала косвени симпатии към ИД по интернет.
  И освен депортиране добавих и друга възможност – изселване. Франция и други европейски държави имат колонии по целият свят. И могат без проблеми да ги изселят на някой рядко населен остров насред океана. Така прави Австралия,впрочем.

 62. 62 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  [quote#59:"Nazlim S"]Ако намекваш за местното българско население [/quote]

  До коментар [#59] от "Nazlim S":

  Не те разбрах? Наистина!

 63. 63 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#62] от "deaf": Говориш за "мюслюта", които "не сте успели да интегрирате". Ами как да те разбере човек. Тези "безуспешните", кои са.

 64. 64 Профил на Nazlim S
  Nazlim S
  Рейтинг: 334 Неутрално

  До коментар [#61] от "deaf": САЩ даже изтреби гражданин на Щатите (по рождение), който е бил член на терористична организация, като Алкейда.

  https://youtu.be/X6_nPfdSGdU.

 65. 65 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2206 Неутрално

  До коментар [#63] от "Nazlim S":

  Пак не те разбрах! Казах нещо просто,че европейците нямат вина затова,че доста от мюсюлманите не могат и не искат,(то е едно и също),да се интегрират,а пък някои от тях стават и терористи.

 66. 66 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3865 Весело

  [quote#58:"Magen David"]Може ама виртуално Аз например може да съм симпатизант на Тръмп, ама това не ме прави член на Републиканската партия на САЩ [/quote]

  Леле, колко си "умен"... ти не разбра ли, че не е необходимо да си в Сирия за да станеш част и член от тази организация на злото...!? Вече е достатъчно чрез видео връзка да се закълнеш във вярност пред псевдохалифа ал-Багдади и да се свържеш с ИДИЛските агенти в съответната страна в която живееш. А, те след това могат да те свържат и с някой главорез, който е по-нагоре в управленския апарат на ИД. И пак същите ти правят подготовка и ти дават заповеди какво и как да направиш (злодеяние).

  [quote#58:"Magen David"]А иначе всяко едно домашно мюсли-исламист може да си избива комплексите като крещи "ДАЕШ" и се мисли за част от световната ислямска държава.[/quote]

  То може, но може и наистина да има връзка с ИД и то напълно реална.... ето давам ти пример за двамата "бежанци" в Германия, афганистанското момче е бил в контакт с ИД в Сирия, получил е инструкции от шефовете в Сирия, пратил е свое видео на ИД, които след като то извърши атентата си във влака самите ИДилци от Сирия и Ирак, чрез своята информационна "агенция" разпространиха в интернет. Абсолютно същия сценарий има и със сириеца, който се самовзриви. Та, така...

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 67. 67 Профил на Orchid
  Orchid
  Рейтинг: 879 Неутрално

  [quote#65:"deaf"]става дума за 19-годишния Адел Кермиш, който два пъти е бил арестуван миналата година в опит да стигне до Сирия.[/quote]
  Ето такива едни "малки" случки трябва да са като сигнални ракети за властите.


  [quote#43:"Умерена джихадистка с канибалски наклонности"]От януари миналата година той се затворил в себе си и започнал да посещава джамията, което майка му не е забелязвала той да прави по-рано. [/quote]
  Ахм, в друг пост го писах, и това идва в потвърждение на моите думи: джамиите в градовете да са ограничени до един брой, а службите да бъдат стриктно следени. Също и мюсюлманските проповедници. Просто трябва да хванат всички мюслита в желязна хватка и да ги държат под зорко наблюдение (и депортация ако се налага), докато не влязат в правия път, сиреч, докато не припознаят светските и демократични ценности като свои.

 68. 68 Профил на volarok
  volarok
  Рейтинг: 3190 Неутрално

  [quote#58:"Magen David"]А иначе всяко едно домашно мюсли-исламист може да си избива комплексите като крещи "ДАЕШ" и се мисли за част от световната ислямска държава.[/quote]Това, че извършителят не е бил формален член на ИД не намалява мъката на роднините на загиналите и болките на ранените. Властите се опитват да вкарат тези случаи в графата на общата криминална активност или пък да изкарат атентаторите луди и депресирани, но това не може да отмени общото усещане за увеличаване на тероризма, мотивиран от радикалните форми на ислямската религия. Допускам, че занапред случаите с по-малко убити и ранени просто няма да бъдат рапортувани от медиите или ще им се отделя съвсем малко място, а за случаите на сексуално посегателство изобщо няма да става дума.

 69. 69 Профил на Magen David
  Magen David
  Рейтинг: 768 Весело

  [quote#66:"Иво"]ето давам ти пример за двамата "бежанци" в Германия, афганистанското момче е бил в контакт с ИД в Сирия[/quote]
  Не знам аз ли пиша бързо или ти схващаш бавано. Не ми давай примери за дошли наскоро "бежанци" от Сирия , Афганистан и т.н. които е ясно че са вероятни членове на ИД. Тук говорим за родените в Франция мюслита, които се вживяват в ролята на герои, повлияни от ислямиската пропаганда.
  С това закривам темата че вече ми омръзна.

  Не казвай не мога. Действай! За да успееш, първо трябва да поискаш.
 70. 70 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 900 Неутрално

  Не всички мюсулмани са терористи,
  но всички терористи са мюсулмани!
  Това е корена на злото, който се опи
  тва да да го омаловажи е манипулатор!
  Япония са го решили кардинално
  исляма е забранен! На демолиберастките
  правителства, по важен им е рахатлъка
  на ислямистите, околкото живота и
  здравето на гражданите им !!!

 71. 71 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 3865 Весело

  [quote#69:"Magen David"]Тук говорим за родените в Франция мюслита, които се вживяват в ролята на герои, повлияни от ислямиската пропаганда.
  С това закривам темата че вече ми омръзна.[/quote]

  Те също без проблем могат и някои от тях са ЧЛЕНОВЕ на ИД! Дотук с обясненията като за детската градина, че ми омръзна... чете повечко, и се образовай повечко, очевидно е, че имаш нужда от това.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 72. 72 Профил на Wagner
  Wagner
  Рейтинг: 388 Неутрално

  [quote#54:"volarok"]Не можеш да депортираш собствени граждани. Франция е пленена държава. Пленена от собствените си граждани-мюсюлмани. [/quote]

  Можеш, можеш! Въпрос е само на правилни закони. Въдворяването на принудително местожителство е напълно възможно и приемливо дори в една демокрация. Във Франция с нейните задморски владения това е дори и технически възможно. Осъдените не биват депортирани защото си остават на френска територия.
  Когато конституционните основи на държавата са застрашени от фанатици, които нямат задръжки и открито проповядват разрушаването на демократичната светска държава, съвсем логичната и ефективна реакция на един демократичен парламент би била да се приемат специални закони за борба с фанатици.
  В Австрия на пример има лишаване от свобода за нацистка пропаганда и създаване на нацистки организации по силата на един специален закон. Сега има много предложения за ревизия на закона и включване на ислямистка и друга противоконституционна дейност в действащия закон. Кой знае защо обаче нито един от управляващите политици не поема идеята. Само нарочената за дясна Партия на Свободата подкрепя идеята. А кандидатът за президент Хофер дори си каза в прав текст, че трябва да се преосмисли даването на австрийско гражданство на мюсюлмани.

  Знанието е велика сила. Само незнанието може да до обори.
 73. 73 Профил на daskal1
  daskal1
  Рейтинг: 3568 Неутрално

  До коментар [#72] от "Wagner":

  базирайки се на опита на САЩ по въпроса има две възможности: а) разглеждане на тероризма като акт на война срещу държавата и изпращане на лицата във военен затвор на екстериториална американска база: и б)като криминален акт, разглеждан от граждански съд. Второто не изключва определяне на местожителство по извънконтинентални териории, но малките острови едва ли ще се зарадват на подобни "преселници".

 74. 74 Профил на Wagner
  Wagner
  Рейтинг: 388 Неутрално

  До коментар [#73] от "daskal1":

  Америка няма проблем с принудително местожителство. Аляска е огромна и почти незаселена територия. Винаги ще се намери място за няколко стотин хиляди нови заселници. Тъкмо ще създадат и инфраструктура, пък ще могат да си построят и специфична такава за техните нужди.
  Трудът винаги е бил основна възпитателна мярка.

  Знанието е велика сила. Само незнанието може да до обори.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK