"Дневник" търси репортери

"Дневник" търси репортери

© Анелия НиколоваВпечатлени сте от лавината световни събития, които предложи 2016 г., но сте готови да посрещнете предизвикателствата на следващите години.


Малко глобални явления са способни да ви изненадват и имате аргументирано обяснение за случващото се и основателни прогнози за предстоящото.


Имате самочувствие, че разбирате не само от международна политика, но и от икономика, статистика, народопсихология и история. Само писането като изразно средство не ви достига и искате да режисирате кратък видеоклип.
Ако се разпознавате в описанието, може би вие сте бъдещ репортер в екипа на "Дневник" и ще имате възможност да работите в най-силния международен екип на онлайн медия в България.


Кандидатствайте, като изпратите СV и мотивационно писмо до [email protected] до 21 ноември 2016 г., и отбележите, че е за репортери "Свят".


Общи изисквания и предизвикателства:


- Можете да предадете новина в 140 знака.
- Можете да създадете или редактирате текст до ясно и кратко съдържание.
- Английският е задължителен, а всеки друг език, който владеете, е плюс.
- Оценяваме, ако сте активен в социалните мрежи, знаете силата и капаните на Twitter и ползвате интернет през телефона си.


Това е работа за хора, които искат не само да създават новини, но след това да ги анализират и коментират.


Ще се свържем само с кандидатите, които ще бъдат поканени на интервю.


Документите ще се разглеждат конфиденциално. Данните, които ще ни предоставите при кандидатстването, са лични данни по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат съхранявани и обработвани съгласно изискванията му.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK