Драматични избори за президент на САЩ, Доналд Тръмп победи (обобщение до 10 часа)

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (626)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Първи!!

 2. 2 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Флорида е черенаааааааа

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 3. 3 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Broward рапортувайте стига сте нагласяли резултата ДЕВМДЕ

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 4. 4 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 2987 Весело

  До коментар [#2] от "therealmoi":

  Изкаш да кажеш червена? Ха дано!

  Извън темата ама много актуално:

  "Арбитражното решение за АЕЦ „Белене”:
  ПЛАТЕНИ 91 МЛН. ЗА УПРАВЛЕНИЕ – Т.Е. СКРИТ КОМИСИОН
  **** Според приложенията и документацията по делото комисионът щеше да бъде най-малко 648 млн. евро, ако АЕЦ „Белене” беше осъществена.
  **** Потресително "безхаберие" на българската страна
  Потресен съм въпреки информацията, която съм имал досега за проекта АЕЦ „Белене”.
  Прочетох един обемист сет документация – почти 900 мегабайта размер!
  Прочетох Решението на Арбитражния съд в Женева за АЕЦ „Белене”. Стотици и стотици страници.
  Тези документи са забележителни. Срамни за така нар. български елит. И основание за сериозно разследване и даване на съд на лица от няколко правителства.
  И сензационни за онова, което не сме знаели.
  Ето някои от тези сензации:
  1.
  През 2010 година руската страна е предложила прекратяване на проекта АЕЦ „Белене” заради невъзможността да се осигури финансиране за него. Българската страна е отказала! (а защо, ще разберете в т.3)
  2.
  Общата цена на проекта е оценена от Русия на минимум над 10 млрд. евро (и повече в зависимост от срока за строеж и така нар. ескалационна формула, която ще бъде избрана). Т.е. приказките за евтинията от 4 млрд. за една АЕЦ са били най-постни лъжи, на които стотици хиляди наивници се хващат, понеже еди кой си роден политик и купен експерт го заявил.
  В един момент заради просрочени плащания по някои поръчки България жалко и унизително се обяснява като незнаещ ученик пред черната дъска – била дошла световната финансова криза, цените на тока спаднали, а сумата на проекта е 1/3 от Брутния вътрешен продукт на страната ни и напълно невъзможна за родните възможности.
  3.
  Цитирам един текст:
  Точка 996, стр. 250 от Арбитражното решение:
  „Арбитражният състав (б.м. – съда) се интересува също и от несъответствието между бюджетирания процент от 1.8% за управление на Проекта, съдържащ се в приложение С-205, и приложения процент от 7.2% за същите дейности за извършената работа съгласно Приложение С-163.”
  Съдът в Женева може и да се интересува, ама отговор така и не получава. Ако не сте разбрали за какво става дума, ще поясня – за комисион. Тази скрита разлика от 5.4% от милиардите са онези пари, които са потънали в нечии джобове.
  В сета документи сред таблиците има една, в която два реда по искане на страните са задраскани и почернени, за да не си личат – редовете за тези скрити суми, претендирани от Атомстройекспорт (т.е. платени досега) за „управление" в България от една страна и чрез Русия от друга” Платени на засега неизвестни лица и фирми. И двете ни интересуват, понеже истинският платец е купувачът на АЕЦ - България. У нас пряко са 58 млн. (т.е. делът в посочения скрит % от 1.07 млрд. евро, изразходвани досега по Белене), чрез Русия – още 33 млн. Общо 91 млн. евро.
  При очаквана окончателна цена от към 12 млрд. сумата за комисион – т.е. за подкупи е трябвало да бъде 648 МИЛИОНА ЕВРО!
  4.
  Смайващ непрофесионализъм от българска страна! Давам стр. 284 с показанията на госпожата от родна страна, която като шеф на Финансов отдел на НЕК е била на преговорите за така наречената ескалация на цената. Тя честно си признава, че нищо не разбира – до такава степен, че дори не разбира и смисъла на въпроса, за който я питат в Арбитражния съд в Женева и по който дава обяснения. Такива примери са бол – соча само един. И единственото обяснение е за такъв непрофесионализъм и безхаберие е политическата поръчка, отправяна от няколко правителства поред. И страхът на всички надолу, че ще им изгорят топлите местенца, ако не я спазят.
  5.
  Руската „Атомстройекспорт” признава, че производството на поръчано оборудване от България е било замразено и на стадий заготовки, а друго готово е било консервирано, съхранява се и за това трябва да се плаща (и съответно съдът е признал тези плащания). Да, ама никой от наша страна не е поставил проблема за проверка на място кое е заготовки, кое е готово и съхранено, а кое – реализирано някъде другаде. Скандално е, че при прекратяване на Споразумението руската страна е поканила български експерти (и така си е вързала гащите за евентуален съдебен процес), за да се направят протоколи за онова, което е готово или не, ама нашите отказали да изпратят специалисти.
  6.
  Въпреки огромните пари, изсипани от социализма за укрепване на площадката за „Белене”, руските специалисти и „Уорли Парсънс” констатират, че са необходими нови укрепителни работи, иначе съоръженията не могат да се монтират правилно, геометрията им ще бъде нарушена, безопасността също и т.н., и т.н. Но проектът си продължава.
  7.
  Когато кабинетът само 2 дни преди срока и парламентът 1 ден преди срока на изтичане на Споразумението за АЕЦ „Белене” го прекратяват, в решението на нашето правителство е записано, че всъщност прекратяването се заменя с нов такъв проект в АЕЦ „Козлодуй”. (Опаа – родни политици не само са си взели онова по т.3 като процент от вече попиляните пари, но и точат зъби да получат и втори път такива суми по втория проект „Козлодуй”.)
  8.
  Въпреки че Споразумението е прекратено, нито НЕК, нито БЕХ, нито който и да е си прави труда официално да уведоми руската страна за това прекратяване. Защо – за да спре възлагането от „Атомстройекспорт” на работи и дейности на подизпълнители, както и на производството на поръчаното. Т.е. това безхаберие (а безхаберие ли е или нещо друго?) в крайна сметка ни струва стотици милиони. Струва ни, понеже в Женева Атомстройекспрот претендира, че не е уведомена и е продължила работите. А България опонира, че руснаците е трябвало да предвидят настъпващите негативни последици и сами да си вземат тези решения. Да, ама съдът уважава исканията на руската страна, при това подкрепени и от документация за продължаваща работа от българска страна по проекта. (вкл. с идеята за нови реактори в АЕЦ „Козлодуй”)
  ******************************************************
  И т.н., и т.н., и т.н., и т.н. – от тези стотици и стотици страници могат да се извадят поне сто такива „бележки”. Вкл. и за начините, по които сме пречили (според мен след прочита на документите) на адвокатската фирма да ни защити пълноценно интересите.
  Най-сетне ще отбележа, че навремето у нас Агенцията за държавна финансова инспекция, чиято бивша шефка днес ни е енергиен министър, представи един късичък доклад за „АЕЦ „Белене”, който беше внимателно фризиран.
  Фризиран, но обявен за цялата истина. Фризиран, за да не попаднат под удар значимите политически и бизнес лица, а само някои по-дребни фигури.
  Тук разглеждам отговорността само на българската страна, но не и на руската, която също е била част от „играта”. Ала както казва поговорката, не е луд този, който изяжда зелника, а онзи, който му го дава.
  Бел. Опитах се да кача Решението на Арбитражния съд (на български език за по-широк достъп) в сайт за всеобщо споделяне и за да осигуря по-лесен достъп, но не се получи. Може да го изтеглите от платформата на "Уикилийкс” за Балканите – „Болканлийкс”, но изтеглянето ще бъде бавно.
  http://www.balkanleaks.eu/nec-ase-arbitration-belene/
  на български"

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 5. 5 Профил на Дундурук
  Дундурук
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Преди година това щеше да ни се вижда научна фантастика.

 6. 6 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Дет се казва не ме разбирайте грешно ама ако Тръмп вземе Флорида и Вирджиния...ще трябва серииииииоооозно нагласяне..

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 7. 7 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Неутрално

  Охайо драматично се обръща!

  klimentm
 8. 8 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Неутрално

  До коментар [#6] от "therealmoi":

  Флорида му е сигурна вече според мен.

  klimentm
 9. 9 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  До коментар [#7] от "klimentm":

  Охайо...да не гледаме Мичигън...ОМГ...не ви трябва Шампионска лига, вервайте ми

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 10. 10 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Неутрално

  Северна Каролина май също отива при Тръмп

  klimentm
 11. 11 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 836 Неутрално

  Тоя клоун май влиза в Белия дом. Не е за вярване, ама води в Мичиган, Северна Каролина и Вирджиния, в които уж Клинтън водеше според социолозите.

 12. 12 Профил на jedimonster1
  jedimonster1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#9] от "therealmoi":

  Взима ги и трите почти 99% сигурно Тръмп печли : Флорида, Мичгън и Охаио!

 13. 13 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  До коментар [#12] от "jedimonster1":

  Не е сигурно...в момента е ред паник в Хилъри отбора.

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 14. 14 Профил на osl19549478
  osl19549478
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Ню Хемпшир вече не е спорен. Хитлери Клинтън го взе. "Live Free or Die" ама друг път...
  Не знам къде е като Шампионската лига, но пазарите за лудницааа...

  НЕ НА ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФОРУМА !!! Освен това новият дизайн на Дневник е скапан !!!
 15. 15 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Повече от драматични. В момента Тръмп води на национално ниво с 50% на 46%..

 16. 16 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 836 Неутрално

  Клинтън си заминава, ако падне в Мичиган и Вирджиния. На Източна Европа няма да е лесно с такъв малоумник в Белия дом.

 17. 17 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  12 000 вота преднина във Вирджиния

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 18. 18 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Понятието "скрит вот" познато ли ви е ? Е, ето това е причината.
  Класическо лицемерие - в пручванията казват едно, а гласуват друго.

 19. 19 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Затваряйте Флорида - Тръмп води със 140к при 98% гласували

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 20. 20 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Неутрално

  136/104.за Тръмп?!

  klimentm
 21. 21 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Охайо е червен..+10%, кейз клоз

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 22. 22 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Не знам какъв ще е резултата но в момента демократите са в шитхоул

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 23. 23 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Абе много е подвеждаша тази информация. Това не е паралелно броене, където резултатите идват пропорционално. Тук идват от отделните общини и разликите в тях са огромни... както единия води с 4%, така след 5 мин в същия щат губи.... Луда работа. Трябва да се чакат окончателни резултати за всеки щат.

 24. 24 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Неутрално

  До коментар [#11] от "asroma1927":

  Проблема както казаха вече е че много хора при тези проучвания не са признавали че ще гласуват за Тръмп защото се счита за непрестижно.

  klimentm
 25. 25 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 289 Неутрално

  До коментар [#24] от "klimentm":

  Не бързай да обявяваш Тръмп за президент. Ето Вирджиния вече е за Клинтън.

 26. 26 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 836 Неутрално

  До коментар [#24] от "klimentm":
  Явно това е обяснението. Тръмп води и в Уисконсин, което не е за вярване. Не знам дали тоя загубеняк ще изкара мандата си или ще получи някой импийчмънт след година.

 27. 27 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  До коментар [#24] от "klimentm":

  Именно - скрит вот !! Тарикатите, които си мислеха, че лъжкията след като с измама спечели демократската номинация, ще вземе и Президенското място се оказаха измамени.

 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 582 Неутрално

  Значи и в България ще спечели руският кандидат... мистър НИЕТ НАТО, НИЕТ ЕС
  Жалкото е, че много късно ще му се отворят очите.... като го оставят и него да кръжи над летището два часа, без разрешение за кацане

  Вяра. Надежда. Любов.
 30. 30 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Гневно

  Дамнит Вирджинияяяяяяя

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 31. 31 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Тръмп - Охайо - 53%, Мичиган - 49.5 %, Флорида - 49,2 %...
  Нещата са ясни...

 32. 32 Профил на osl19549478
  osl19549478
  Рейтинг: 571 Неутрално

  В следващия, има лек шанс Хитлери да обърне резултата с обявяването на резултатите от по-урбанизираните каунтита, които просто се броят по-бавно заради по-голямото население и резултатите им пристигат по-късно.

  НЕ НА ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФОРУМА !!! Освен това новият дизайн на Дневник е скапан !!!
 33. 33 Профил на damage_case
  damage_case
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Тръмпи, Тръмпи !!

 34. 34 Профил на Müller
  Müller
  Рейтинг: 515 Весело

  Най-смешното е, че преди няколко часа The New York Times даваше 80% шанс на Lying Crooked Hillary да бъде Президент...

  Обаче сега прогнозата е 67% за Трумп да бъде Президент!

  http://www.nytimes.com/elections/forecast/president

  The structure of the EU today is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 - Rodney Atkinson
 35. 35 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 2601 Весело

  Екшъъъън, екшъъъън!

 36. 36 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Весело

  До коментар [#28] от "Lemmy":

  Не харесвам Тръмп и не искам да бъде избран, ти как разбра че съм обърнал халката или си като българска социологическа агенция, бръщолевиш квото ти дойде на ум?

  klimentm
 37. 37 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Любопитно

  Ако Вирджиния е червна -.. оооо бой

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 38. 38 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 2601 Весело

  Най-голямото шоу е във Флорида!

 39. 39 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Прогресорите с***т тухли в момента

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 40. 40 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 3750 Неутрално

  Това е демокрацията.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 41. 41 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 1334 Весело

  [quote#11:"asroma1927"]в които уж Клинтън водеше според социолозите. [/quote]
  Още ли има хора които вярват на това крадливо лъжливо племе наречено "социолози"? Те просто са платени манипулатори и това много ясно си личи. Същото и за медиите.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
 42. 42 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 2601 Весело

  До коментар [#34] от "Müller":


  [quote#34:"Müller"]Най-смешното е, че преди няколко часа The New York Times даваше 80% шанс на Lying Crooked Hillary да бъде Президент...

  Обаче сега прогнозата е 67% за Трумп да бъде Президент! [/quote]
  Вчера един колега по форум, писа , че не вярва Тръмп да бие, но все пак е заложил 50$ на него!
  Ако го е направил, ми се струва че ще се облажи!

 43. 43 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  До коментар [#38] от "vagabond66":

  Флорида 99% - затваряяяяяйй

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 44. 44 Профил на osl19549478
  osl19549478
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Мексиканското песо го закъсА много тежко

  НЕ НА ЦЕНЗУРАТА ВЪВ ФОРУМА !!! Освен това новият дизайн на Дневник е скапан !!!
 45. 45 Профил на Müller
  Müller
  Рейтинг: 515 Весело

  Процентите скочиха на 72% Trump да е новия Президент на мястото на Хюсеин О.

  http://www.nytimes.com/elections/forecast/president

  The structure of the EU today is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 - Rodney Atkinson
 46. 46 Профил на Müller
  Müller
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#42] от "vagabond66":

  Те и затова залози паднаха драстично в последните часове. Преди малко Lying Crooked Hillary благодари на всички които са работили с нея през последните месеци! Нещо като довиждане!

  The structure of the EU today is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 - Rodney Atkinson
 47. 47 Профил на macholibre
  macholibre
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Сред хората в студиото на CBS цари известна паника, май нещата придобиват неочакван обрат.

 48. 48 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#34:"Müller"]Обаче сега прогнозата е 67% за Трумп да бъде Президент!
  [/quote]
  Вече е 89%

 49. 49 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  NYTimes дава 62% за Тръмп в Мичигън. УАУУУУУ....

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 50. 50 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Извинявам се - 79% , като тръмп да спечели 290 електорални вота.

 51. 51 Профил на karen_walker
  karen_walker
  Рейтинг: 458 Неутрално

  По дяволите, какво се случва? Първо Brexit-a, а сега един клоун е на път да бъде демоктарично избран от хората да бъде най-могъщия човек на планетата. Светът е ПОЛУДЯЛ!

 52. 52 Профил на Müller
  Müller
  Рейтинг: 515 Весело

  Шансовете Trump да бъде Президент вече са 80 % според The New York Times, точно толкова беше през последните месеци за Lying Crooked Hillary до преди няколко часа!

  The structure of the EU today is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 - Rodney Atkinson
 53. 53 Профил на ivpetr
  ivpetr
  Рейтинг: 537 Весело

  MAGA 2016!

 54. 54 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Весело

  Wisconsin 62% победа за Тръмп..не не нее

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 55. 55 Профил на sto67nes
  sto67nes
  Рейтинг: 1329 Неутрално

  Хм...Тя тяхната работа стана,като нашата...

  Не питай управника,защо е простак,попитай себе си,защо е управник!
 56. 56 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Ню Хемпшър е оувър - Тръмп +10к

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 57. 57 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 2601 Любопитно

  До коментар [#29] от "smehur_co":


  [quote#29:"smehur_co"]Значи и в България ще спечели руският кандидат... мистър НИЕТ НАТО, НИЕТ ЕС
  Жалкото е, че много късно ще му се отворят очите.... като го оставят и него да кръжи над летището два часа, без разрешение за кацане [/quote]
  Според вас, кой от двамата е по-руския кандидат?

 58. 58 Профил на klimentm
  klimentm
  Рейтинг: 4358 Неутрално

  Падна и Охайо. Никой не е ставал президент до сега без да спечели този щат.

  klimentm
 59. 59 Профил на cisco
  cisco
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Уинд оф чейндж.....

  https://chitanka.info/text/8364-sblysykyt-na-tsivilizatsiite-i-preobrazu
 60. 60 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Ако към този момент има НОЧАКВАН обрат - мнооого много хора ще са много ядосани

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 61. 61 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 740 Неутрално

  [quote#50:"ОГРАДА с Турция - ВЕДНАГА!"]

  Извинявам се - 79% , като тръмп да спечели 290 електорални вота. [/quote]
  Е, вече е 87%

 62. 62 Профил на baxter
  baxter
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Велик е американския народ. Адмирации.

 63. 63 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 2601 Весело

  До коментар [#43] от "therealmoi":


  [quote#43:"therealmoi"]Флорида 99% - затваряяяяяйй [/quote]
  Затваряй, ама CNN още показва 95% !

 64. 64 Профил на _mushichka_
  _mushichka_
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Малоумника спечели. Джуджето това чакаше. Гответе се за нова Ялта и нов комунизъм.

 65. 65 Профил на _mushichka_
  _mushichka_
  Рейтинг: 282 Неутрално

  Продължение от 64: ... но понеже кагебиста сега ни е сърдит, първо ще даде Кърджали на Ердоган, пък после ще ни прости.

 66. 66 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Флорида падна !

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 67. 67 Профил на balrog
  balrog
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#34] от "Müller":

  Ню ЙОРК Таймс вече дава 91%

 68. 68 Профил на Müller
  Müller
  Рейтинг: 515 Неутрално

  CNN и те обърнаха палачинката! Преди минути заявиха, че се оказало, че Trump бил прав?! Само където не сме забелязали, но не ние в CNN, а тези във Washington!

  The structure of the EU today is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 - Rodney Atkinson
 69. 69 Профил на bellend
  bellend
  Рейтинг: 349 Неутрално

  Трамп отнася IA, WI, PA и президентството:

  http://www.drudgereport.com/

  RP с мнозинство в Конгреса. Бъдещо мнозинство в SCOTUS.

  След тези 8 години на Обама - толкова много и тежки проблеми. Мноооого умерен песимизъм за решаването им, но - успех на новата администрация!

 70. 70 Профил на macholibre
  macholibre
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Trump train няма спирка, въпрос на време е победата му да бъде обявена.

 71. 71 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  къмон...Северна Каролина...ред!!! плюс 15

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 72. 72 Профил на bellend
  bellend
  Рейтинг: 349 Неутрално

  Имаше тук един много арогантен г-н с партизанско име Realist, действителен или въображаем акционер на Тесла. Ако това е верно, никак не искам да съм на негово място утре сутринта при откриването на NYSE:

  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-08/markets-crash-peso-plunges-record-low-trump-looks-likely-winner

 73. 73 Профил на vagabond66
  vagabond66
  Рейтинг: 2601 Неутрално

  Ай де Клинтъница тръгна по пързалката!

 74. 74 Профил на balrog
  balrog
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#73] от "vagabond66":

  Клинтъница за затвора гад червена социалистическа марксистка предател

 75. 75 Профил на jedimonster1
  jedimonster1
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Официално Тръмп взима Флорида, започва да става много сташно за Клинтън!

 76. 76 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2795 Весело


  ''- Доналд Тръмп се представя изненадващо силно''!
  За кого пък е ''изненадващо''???
  Ако бях собственик на ‚‘Дневник‘‘ щях да изгоня всичките политанализатори и умници, които през последната година ни разясняваха колко перспективен за България е проектът РБ, как Брекзитът е невъзможен, как Турция и САЩ като наши по-големи сестри ще ни защитават от Русия, как Кристалина ще спечели ООН, как народът няма да гласува на референдума на Слави, а ще избере Трайчу за президент, как САЩ се присмиват на Тръмп и той няма да събере и 5 гласа и т.н. и т.н ….Ако искате да разберете истинска прогноза, четете прогнозите на Дайнов, Смилов, Минчев, Дичев,Василев и компания – познават на 100 процента С ОБРАТЕН ЗНАК !!!

  [email protected]
 77. 77 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 2987 Весело

  [quote#75:"jedimonster1"]Официално Тръмп взима Флорида[/quote]
  Това е краят за Хитлери!

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 78. 78 Профил на Müller
  Müller
  Рейтинг: 515 Весело

  До коментар [#72] от "bellend":

  То да е само тоз партизанин от днес мнооого ще преминат в дълбока нелегалност! Жалко!

  The structure of the EU today is based on the Nazi plans published in Berlin in 1942 - Rodney Atkinson
 79. 79 Профил на bellend
  bellend
  Рейтинг: 349 Неутрално

  MI - също за Трамп!

 80. 80
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 81. 81 Профил на benefikato1
  benefikato1
  Рейтинг: 736 Неутрално

  Сърцата ни бият в червено.Браво Тръмпи! Двете камари за републиканците.Либерастията няма да я бъде.Нормалността се връща.На всички свободни хора по света -честито.

 82. 82 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  Wisconsin е последния пирон

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 83. 83 Профил на balrog
  balrog
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#78] от "Müller":

  Аз такива не ги разбирам, честно! Мразят комуняги и са в Америка и тук пак за комуняги гласуват? Да не червените нелегалност най им приляга.

 84. 84 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 2987 Неутрално

  201:190 засега след Калифорния

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 85. 85 Профил на Lemmy
  Lemmy
  Рейтинг: 1576 Весело

  До коментар [#76] от "karabastun":

  Ма той може ли сам да се изгони тугедър с половинката. Исчо не вечер, но траншовете от "Клинтън-Сорос за България"скоро ще пресъхнат. Та не знам. Ей го къде е Сингапур.

 86. 86
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 87. 87 Профил на eti mehter
  eti mehter
  Рейтинг: 4449 Любопитно

  Само ти си тук ?
  Къде са останалите ?
  Зелените очички не ги виждам.....
  Да излезнат и да покоментираме наживо...
  До коментар [#58] от "klimentm":

  Bukalemun
 88. 88 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 2795 Весело

  До коментар [#85] от "Lemmy":

  Важното е, че ако залагаме на обратното на прогнозите на тези ''капацитети'' или още по-лесно, за да не се мъчим да ги четем - просто залагаме на обратното на опорните точки на психоагиткатата - пари ще направим !!!

  До коментар [#80] от "bellend":

  [email protected]
 89. 89 Профил на 1Sion1
  1Sion1
  Рейтинг: 740 Весело

  Ще е инфарктно до края.Давай Тръмп!!!!

  Живота е това, което се случва, докато ние правим планове за бъдещето
 90. 90 Профил на balrog
  balrog
  Рейтинг: 515 Неутрално

  До коментар [#86] от "bellend":

  Аз изумях, че Нормана е за клинтъницата ...

 91. 91 Профил на Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Коалиция намагнитен евроатлантически имунитет
  Рейтинг: 2987 Весело

  216:197
  Борбата е безмилостно жестока!

  И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ...
 92. 92 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1416 Разстроено

  Малийй..
  И САЩ в червено..
  Да притомним агитацията на Дневник от преди месеци:
  "Тръмп е фаворитът на белите нискообразовани американци"
  Уджас.
  Високообразованите, черни, жълти и многополови са в потрес. Красивите също.

  Ecrasez l’infâme
 93. 93 Профил на Yossarian
  Yossarian
  Рейтинг: 289 Неутрално

  Аз също прогнозирах победа за Клинтън и ето, че съм тук. И пак ви казвам, не бързайте да обявявате Тръмп за президент. Все още ключови щати са на кантар. Но признавам, представя се мнооого по-добре отколкото мислех и наистина сега шанса му да спечели е огромен.

 94. 94 Профил на мой
  мой
  Рейтинг: 238 Неутрално

  "Oh, America. People in the US increasingly search for "end of the world" over the last few hours "

  Чак пък толкоз

  KEEP CALM AND KOTOTAKOA
 95. 95 Профил на macholibre
  macholibre
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Чичо Доналд обяви на страницата си във фейсбук, че печели Флорида. Телевизите обаче (CBS и CNN) удобно избягват засега да го признаят...

 96. 96 Профил на bellend
  bellend
  Рейтинг: 349 Неутрално

  До коментар [#82] от "therealmoi":

  "Wisconsin е последния пирон "

  Това вече си е чист садизъм. От 1984 не са гласували за републиканец-кандидат президент.

 97. 97 Профил на Долен лев педал
  Долен лев педал
  Рейтинг: 233 Разстроено

  Що тека ма лельо Родъм!?

  Когато един глупак върши нещо,от което се срамува,той винаги твърди,че това е негов дълг.
 98. 98
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 99. 99 Профил на 1Sion1
  1Sion1
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Мичиган и Аризона.Ако ги вземе е президент.Давай Тръмп!

  Живота е това, което се случва, докато ние правим планове за бъдещето
 100. 100 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#45] от "Müller":
  Вече процентите са 95 за победа на Тръмп.Въпреки невижданата медийна кампания за очерняне на Тръмп.Включително от този сайт.Тръмп печели щати, които от десетилетия не са били републикански.Здравият разум не се поддаде на гнусната пропаганда.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK