Русия разполага с компромати за личния живот на Тръмп

Русия разполага с компромати за личния живот на Тръмп

© ReutersНачалниците на американското разузнаване са информирали миналата седмица Доналд Тръмп, че Русия е събирала в продължение на години компромати срещу него, съобщава БТА. Си Ен Ен и други медии съобщиха вчера за съществуването на документ от 35 страници, съставен от редица бележки с дати от юни до декември 2016 г., написани от бивш агент на британското контраразузнаване, който бил нает от политически опоненти на Тръмп.


"Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в "Туитър" новоизбраният президент на САЩ, след като разбра за новината.


Според американските медии шефовете на разузнаването са представили на новоизбрания президент на САЩ резюме на този документ в две страници миналата седмица, когато съобщиха данни от доклада си за предполагаемата руска намеса в американските президентски избори. Сайтът "Бъзфийд" дори публикува сканирана версия на документа, като уточни, че не може да гарантира за автентичността му и подчерта, че в документите има откровени грешки.
Твърди се, че сред компроматите за личния живот на Тръмп попада и секс запис, заснет в Москва през 2013 г., с който са се сдобили руските служби. Целта им била да го използват като средство за шантаж.


По-рано вчера, на изслушване пред Сената, директорът на ФБР Джеймс Коуми отказа да каже дали бюрото разследва потенциални връзки между Русия и президентската кампания на Доналд Тръмп.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (466)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Paolo Di Canio
  Paolo Di Canio
  Рейтинг: 1971 Весело

  За бай Доналд всички имат компромати :D

  https://www.facebook.com/stanislav.yotovski/videos/1899514663634022/
 2. 2 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 7317 Неутрално

  "Твърди се , че сред компромати за личния живот на Тръмп"...

  Е, по-сериозно, де! Доказателства са нужни!

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 3. 3 Профил на snowball
  snowball
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Чудех се кога ли ще я пуснете тая глупост скалъпена от Бъзфийд и цитирана от всички неомарксистки американски мейнстрийм медии ... Кого лъжете, че сте дясна медия Дневник ?

 4. 4 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 851 Неутрално

  Въпрос за русофили, мурзилки
  1. Каква е причината, за майка България, да се сближава с Русия, като:
  - средната руска заплата е почти колкото българската, а минималната е 1/3 от българската
  - като България изнася почти 2 пъти-повече от Русия на глава от населението, въпреки "големият" износ на оръжие, петрол,злато и диаманти. Ако от сравнението се извадят суровите и полуготови минерали, един българин изнася на световния пазар колкото 6 руснака (600% повече)
  - като всяка година руснаците, напускат Русия и бягат на "Запад" и дори в България, а никой от запада или България не отива в Русия
  - като децата на руския елит - са отишли да живеят "при врага"
  Децата на Путин, Лавров, Хрушчов и т.н.
  - като това е държавата, която е водеща в света по: алкохолизъм, употреба на дрога, убийства и самоубийства, жертви при ПТП и т.н. ( в пъти повече отколкото в България)
  - като продължителността на живота е 10 години по-къса отколкото в България - - като това е държавата водеща в света по изоставени деца и възрастни хора, при живи роднини (в пъти повече отколкото в България)
  - като това е държавата, в която показателите за свобода на медиите, за качество на живот, коефициент джини са по-ниски отколкото в България, а показателите за корупция и липса на демокрация - много по-високи
  - като това е държавата която ни държи (поддържайки пета колона в България в абсолютна енергийна зависимост. А една енергийна зависимост в държава в която има заиа е равнозначни на загуба на независимост, загуба на суверенитет, с заплахата че ако българското правителство не изпълнява нарежданията на Москва ще оставят българите на студено. Няма правителство което да ме се огъне под такъв натиск (както се случи на ББ през 2009, Путин официално го заплаши) А от друга страна ни принуждават да плащаме огромни, надпазарни цени за газ и гориво с което ни обезкървяват икономиката.
  - като това е държавата която изнася всяка година милиарди от България (справка НСИ), като съзнателно пречи на българският износ (България изнася под 2 % за русия, а внася над 12%), и само фирми, „целуващи ръка“ на Путин, имат право да експортират
  - като това е държавата за която се твърди, че има огромен пазар, които ние българите не трябва да губим, а всъщност е малък пазар в сравнение с нашият собствен, европейския (140 милиона руснака и 550 милиона европейци), а като обем е 1300 милиарда (доста по-малък от италианския)
  - като това е държавата, заради която в очите на развития свят ни наричат "троянски коне или магарета"
  - това е държавата в която законност и демокрация са мръсни думи. Там важи закона на джунглата – по силния печели всичко.


  Русия е лошата компания от която България трябва да се отърве веднъж завинаги....
  Практически Русия няма какво да предложи на България в геополитически, цивилизационен и икономически план. Докато обратното е ставало през цялата история на Русия

  И понеже към днешна дата няма нищо привлекателно в Русия, мурзилките веднага ще го обърнат на история, ще говорят за "освобождението" от турско "робство" и за това че сме им "длъжни" по някакъв начин на руснаците (което е пълна глупост- разбира се) искам да спомена няколко факта от историята, които повечето българи не са чували, но лесно могат да се проверят …………..

  1. Турско „робство“ е имало само в България. Ако прочетете историите на съседните държави, били под османско владичество (Гърция, Сърбия, Румъния, Кипър, Сирия, Ирак, Египет……………..) с изненада ще установите, че навсякъде е имало османско владичество или управление, само по някаква незнайна причина в България е имало робство. Защо ? Ами за да се каже, че руснаците са ни освободили от робство и трябва да сме им задължени. През „робството“ българите са имали собствена земя и стока, получавали са пазарно заплащане на услугите си и са имали право да се придвижват свободно и да живеят в границите на цялата империя и извън нея. В същото време руснаците са били крепостни, а дори за тях не се казва,че са били роби. Крепостните са били законно продавани като кучета и помешчика е спал с жената на крепостния когато поиска. Ботев е изпратен от баща си съвсем свободно и законно да учи в Одеса, а с парите който баща му е изкарал, законно с труд в Османската империя и му е изпратил, е могъл да си купи, пак законно крепостни или кучета в Русия.
  И за да не ме обвини някой, че омаловажавам борбата на нашите борци, герои, за национално освобождение ще кажа, че е МНОГО ПО- ГОЛЯМА САМОЖЕРТВА, и много по-достойно, да рискуваш живота си за свобода и национална независимост, когато си материално осигурен и рискуваш бъдещето на децата си, отколкото ако го правиш, като роб и няма какво да губиш и дори не разполагаш с децата си, както руските крепостни. Моите прародители са се били на Шипка, но те роби не са били. Имали са шивашки дукян в Пазарджик, което за времето си е било доста добре. Светла им памет.
  2.Руснаците никога не са мислили да ни освобождават. Няма НИТО ЕДИН документ от който да е видно че са искали да създадат независима държава България. Навсякъде в руските и световни документи, за територията на България пише - окупирани територии и окупационни войски. А и звучи супер наивно, че Русия води 13 войни да завземе Босфора и Дарданелите и да си осигури достъп – до Средиземно море , загубила е хиляди войници, за целта, поробили са 20 народа (освободи ли ги, де) и точна на пътя –на голямата си цел са създали независима България 
  Независима България е създадена , в действителност, на Берлинския конгрес от великите сили (Не защото и те са "обичали" България), а за да разкарат руснаците по-далече от проливите. Тогава и за първи път се поставя дата на която окупационните руски войски да напуснат окупираните територии на България. От тогава русия е най-големият ни враг. Пак не заради някакво специално отношение, към нас , а защото стоим на пътя на вековната им цел. И все по този повод:
  3. Създадоха от чисти българи - "македонската нация"
  4. Насъскаха сърбите да ни нападнат при съединението
  5. ПСВ нахлуха в Добруджа и бомбардираха Варна. Разбира се тогава ген. Колев, ги изпрати по живо, по-здраво обратно, а България подписа Брест-Литовския мирен договор, като страна победител, а Русия с най-големите териториални загуби в историята си.
  6. Нападнаха ни през ВСВ, въпреки че България не е убила нито един руски войник и беше неутрална спрямо Русия. Българското консулство е работило в Москва през цялото време на войната.
  7. Вкараха ни сред държавите, загубили войната, въпреки хилядите паднали български жертви в битките срещу Вермахта.
  8. Избиха цялата българска интелигенция и отнеха най-ценното за българина – земята и възможността, децата му, да се образоват на запад ..................

  И последно да добавя. САЩ два пъти спасява Франция от Германия, като загиват стотици хиляди американски момчета, без САЩ да придобие каквато и да била територия. Т.е. десетки пъти повече отколкото войници на руската империя за "освобождението" на България. И въпреки това Франция води, абсолютно независима от САЩ политика и няма паметник на американски президенти - пред техния парламент.

  Кoйто твърди, че Русия е велика, а България-пропаднала,когато мин. Пенсия в БГ>мин. Заплата в РФ е:? а) Шизофреник б) Русофил в)Неграмотен
 5. 5 Профил на danfan
  danfan
  Рейтинг: 26 Весело

  До коментар [#1] от "Paolo Di Canio":
  Дори са публично известни

 6. 6 Профил на Julius
  Julius
  Рейтинг: 643 Весело

  Как обръсва главата на Винс Макмеън ли?
  Е, повечето сме го видяли...

 7. 7 Профил на minuva4a
  minuva4a
  Рейтинг: 342 Весело

  Това беше отдавна ясно - все пак руските фашисти никога не биха подкрепили някой, който не е зависим от тях.

 8. 8
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 9. 9 Профил на kalingeorgiev
  kalingeorgiev
  Рейтинг: 314 Любопитно

  Разбира се Russia do it! Няма как да не е истина, само дето половината свят разполага с компромати за личния живот на Тръмп. Който и да е архив на медия може да ви го покаже, цял роман жълтини.
  Но това не попречи на част от американският народ да го припознае като лидер. Само да напомня за някои по-недосетливи - добре въоръжена част на американският народ.

  Загниваща РУСИЯ: https://youtu.be/LslDx7X3gLE
 10. 10 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 706 Любопитно

  Говори се, че Тръмп е участвал в т.нар. "golden showers" оргии (става въпрос за сексуален фетиш, свързан с уриниране), и руските тайни служби имат доказателства (предполагам видео).
  Това би обяснило цялостното поведение на Тръмп - до сега той не е изрекал и една критика по адрес на кремлинското джудже. Виж по адрес на папата например не пропусна да се изкаже остро.

  Every cradle is a grave.
 11. 11 Профил на niko_tin
  niko_tin
  Рейтинг: 85 Неутрално

  Дрън-дрън ярина!! Русия распулага с досьето на Тръмп кат пулковник от КГБ, пази си му мидаля Герой на Съветския Саюз, вилата у подмосковийто му са гледа, какви компромати, какви пет лева??

  Ваш отец е дявола и вие изпълнявате похотите на отца си Когато говори лъжа говори свое ибо той е лъжец и отец на лъжа А как Аз истина говоря, не вярвате Ми
 12. 12 Профил на bitaka
  bitaka
  Рейтинг: 565 Любопитно

  ама разбира се! нали са го гласяли за президент! вовата е визионер, а либералната истерия започва да добива клинични размери

  харпун
 13. 13 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2809 Любопитно

  [quote#2:"neut"]Е, по-сериозно, де! Доказателства са нужни![/quote]
  на кого са нужни ?

 14. 14 Профил на VR|46 ДНЕВНИК с нова визия менте=ЛИТЕКС с тире
  VR|46 ДНЕВНИК с нова визия менте=ЛИТЕКС с тире
  Рейтинг: 1153 Весело

  Какъв компромат може да бъде запис на това как Тръмп шляка в Москва?

 15. 15 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2428 Неутрално

  Сайтът "Бъзфийд" дори публикува сканирана версия на документа, като уточни, че не може да гарантира за автентичността му.
  _______

  Малей,ама те руските служби горят документите на хартиен носил още от времето на Генрих Ягода?Как пък му намериха скенер и да му направят автинтично копие на 35 страници?
  Холивуд и американското разузнаване здраво си разменят сценаристи!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 16. 16 Профил на kalingeorgiev
  kalingeorgiev
  Рейтинг: 314 Любопитно

  [quote#10:"Ватник"]Говори се, че Тръмп е участвал в т.нар.[/quote]

  Къде се говори? Кой го говори? Как се говори?

  Загниваща РУСИЯ: https://youtu.be/LslDx7X3gLE
 17. 17 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 4131 Весело

  Ей, някои още не могат да преглътнат Тръмп и това си е !

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 18. 18 Профил на In my world
  In my world
  Рейтинг: 583 Неутрално

  ако и тръмпът иска още санкций срещу северна азия.Ще вадите компотите гледай пак ще 1 долар срещу над 100 рубли.

  In many wars between the CIVILIZED MAN and the SAVEGE.Support Civilized man defeat the terror(islam)
 19. 19 Профил на zidane
  zidane
  Рейтинг: 739 Весело

  добрата новина е, че на Тръмп ич не му пука. а ако има и секс-тейп, направо ще се похвали...
  лошата - много ровичка тва кгб, деба, затова петрол и газ - още надолу!

 20. 20 Профил на 'ΕΡΕΒΟΣ
  'ΕΡΕΒΟΣ
  Рейтинг: 4131 Весело

  И защо американските служби са спали и нямат компромати за Путин ?
  А ?

  Не се родих Грък по собствено желание.Просто имах късмет ! За един Грък граница е само Хоризонта !
 21. 21 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 2428 Неутрално

  До коментар [#14] от "VR|46":
  Да не говорим ,че Тръмп няма какво да крие за своята похотливост към славянски красавици!

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 22. 22 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 447 Неутрално

  "Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в "Туитър" новоизбраният президент на САЩ

  Той и вчера каза, че Мерил Стрийп била надценена актриса, пък после се оказа, че преди година му била измежду любимките

  Явно шоуто тепърва започва. Мечтите на мурзилките наистина може и да се сбъднат с този клоун начело. Толкова обществено-политическа енергия се хаби около гафовете му, че Америка наистина може да загуби потенциала си.

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 23. 23 Профил на ВЕЛКОВ
  ВЕЛКОВ
  Рейтинг: 2666 Весело

  Русия, пък британски контраразузнавач. А да уточниме кой кого е дебнал да го...

 24. 24 Профил на thepirineagle
  thepirineagle
  Рейтинг: 762 Весело

  Fake news,Donald? Еми един от най-изявените в бранша ти е почти дясна ръка. Циркът продължава на пълни обороти....

 25. 25 Профил на Калник
  Калник
  Рейтинг: 545 Неутрално

  Публичният живот на Доналд Тръмп е най-големият компромат против него.

 26. 26 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Ако това е вярно, Тръмп е зависим от руснаците. Но също е зависим и от ЦРУ, които също имат компроматите. Интересно президентстване се очертава.

  The best way to predict the future is to invent it.
 27. 27 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 851 Гневно

  Б@си порнографията! Путин урежда проститутки на Оранго, а той за отплата го нарича "велик лидер" и "много умен". Никой не знае, какво още му е обещал? Може и майка България да е в обещанието?

  Кoйто твърди, че Русия е велика, а България-пропаднала,когато мин. Пенсия в БГ>мин. Заплата в РФ е:? а) Шизофреник б) Русофил в)Неграмотен
 28. 28 Профил на Handy
  Handy
  Рейтинг: 789 Неутрално

  На ръководните органи в Русия и техните филиали в България, въздухът, който могат да дишат е съставен от компромати. Ако не разполагат с нещо за омаскаряване, се сгърчват и разпадат на съставни части.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 30. 30 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2809 Весело

  тези накрая сами ще си спретнат майдан .

 31. 31 Профил на kamenpavlov
  kamenpavlov
  Рейтинг: 500 Неутрално

  Какъв пък чак секс прави Доналд, че да се страхува да се види?! Малко по-сериозно...Дали е верен на жена си, дали обича садо-мазо не ме вълнува ни най-малко. Това е между него и жена му. Дали е свестен политик е въпросът.

 32. 32 Профил на Торбеш
  Торбеш
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  [quote#4:"iak"]Въпрос за русофили, мурзилки
  1. Каква е причината, за майка България, да се сближава с Русия, като: [/quote]
  Поздравления, това е самата И-С-Т-И-Н-А!
  Борбата с руските и русофилистичните лъжи трябва да се води с меч и щит, на които пише "ИСТИНА".
  Още един път - поздравления, български патриоте!

  Като българин съм горд, че думата "неудачник" е незаменяема чуждица в българския език, заемка от руския език.
 33. 33 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 706 Неутрално

  До коментар [#16] от "kalingeorgiev":

  По медиите, под сурдинка.
  https://twitter.com/hashtag/GoldenShowers?src=tren
  Даже GoldenShowers е "trending".

  Every cradle is a grave.
 34. 34 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Ако е фейк, Тръмп сега разбира на какво сме подложени ние - русия поддържа генератор на непрекъснати фалшиви новини, както и каналите за разпространението им.

  The best way to predict the future is to invent it.
 35. 35 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3475 Неутрално

  "Русия е събирала в продължение на години компромати срещу него..."

  От години са знаели, че Тръмп ще стане президент.
  Луд умора няма. Май няма да се размине само със смяна на началниците в ЦРУ. То цялото вони.

 36. 36 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2809 Любопитно

  [quote#28:"Handy"]Ако не разполагат с нещо за омаскаряване,[/quote]
  разбира се този за който разполагат е невинен

 37. 37 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 447 Неутрално

  [quote#10:"Ватник"]Говори се, че Тръмп е участвал в т.нар. "golden showers" оргии (става въпрос за сексуален фетиш, свързан с уриниране)[/quote]

  Голямо шоу ще е да четем как тръмпоидните фанатици ни обясняват за ползите от golden showers

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 38. 38 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1659 Разстроено

  Службите се опитват да плашат Тръмп, че Русия разполага с компромати за личния му живот и в удобен момент ще го компрометират!!!

 39. 39 Профил на Индиана
  Индиана
  Рейтинг: 940 Неутрално

  Какво стана с данъчната му декларация ? Ще я види ли най-после дребния и отруден човек с ипотека и без работа, за който президентът-милиардер милее най-много ?

  Player1
 40. 40 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2809 Любопитно

  [quote#27:"iak"]Никой не знае, какво още му е обещал?[/quote]
  и така години наред , докато американците най после го изберат

 41. 41 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 2411 Неутрално

  До коментар [#2] от "neut":

  за кремълската пропагандата дори не са нужни истински компромати, може да си ги изфабрикуват

  Birds of a feather flock together.
 42. 42 Профил на kamenpavlov
  kamenpavlov
  Рейтинг: 500 Неутрално

  Златен душ или скат наистина не е важно и ако това може да срине президент, не сме се развили много за толкова векове.

 43. 43 Профил на iak
  iak
  Рейтинг: 851 Неутрално

  До коментар [#20] от "'ΕΡΕΒΟΣ":

  Щото в русия, ако спиш с проститутки, значи си добър православен гражданин и това не е никакъв компромат. Там Путин убива журналисти, та на някой ще му пука за такива неща ! В Русия да покажеш на живо, че джуджето убива някой и го изяжда пак рейтинга ще му е над 80 %. Такива са особеностите на руската душевност.

  Кoйто твърди, че Русия е велика, а България-пропаднала,когато мин. Пенсия в БГ>мин. Заплата в РФ е:? а) Шизофреник б) Русофил в)Неграмотен
 44. 44 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  [quote#33:"Ватник"]По медиите, под сурдинка.
  https://twitter.com/hashtag/GoldenShowers?src=tren
  Даже GoldenShowers е "trending".[/quote]

  Това кърти https://twitter.com/Penthouse/status/819012191793745920

  В какво се замеси, Дони.

  The best way to predict the future is to invent it.
 45. 45 Профил на bai_john_petrov
  bai_john_petrov
  Рейтинг: 350 Неутрално
 46. 46 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 1424 Весело

  Ха-ха-ха, за руското разузнаване е спонсорът на конкурси за красота е много важна личност и са събирали компромати за него за разлика от Хиларито която е абсолютно безинтересна?!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 47. 47 Профил на ПРОРОК ИЛИЯ
  ПРОРОК ИЛИЯ
  Рейтинг: 885 Любопитно

  До коментар [#22] от "stupid_american":

  Ето какво Ви отговори самия Тръмп:

  По време на управлението на Обама няколко централно европейски страни изживяха възхода на крайнодесни, проруски политически играчи и групи. Междувременно активността на Русия по целия европейски континент доби още по-мащабни размери, подчертава "Washington Post" по повод новото писмо.

  "Поддържането на добри отношения с Русия е нещо хубаво. Само глупави хора биха помислили, че е нещо лошо!" Това написа по-рано в Twitter новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп. Едно от обещанията му е да следва именно тази цел.

  "Докато съм президент, Русия ще ни уважава далеч повече, отколкото досега, и двете страни може би ще работят заедно, за да решат някои от големите проблеми на света", обяви по-рано Тръмп.


 48. 48 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3475 Неутрално

  След чилийската криза през един дълъг период от време ЦРУ не се занимаваше с интриги, компромати и преврати. Явно Обамата е променил всичко. Ердо знае много по въпроса, ма дали ще иска да каже.

 49. 49 Профил на bai_john_petrov
  bai_john_petrov
  Рейтинг: 350 Неутрално

  Дневник да си крадат новините от бъзфийд...докъде стигнахме

 50. 50 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 706 Неутрално

  До коментар [#37] от "stupid_american":


  Гала от На Кафе ще направи още едно специално предаване посветено на уринотерапията

  Every cradle is a grave.
 51. 51 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Не знам, ама ако наистина се окаже златен дъжд, комедиантите ще ударят джакпота

  Ето, вече се почна:

  Low turnout expected for Trump inauguration because people heard there was an 80% chance of showers  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 52. 52 Профил на Panda
  Panda
  Рейтинг: 835 Весело

  [quote#4:"iak"]1. Каква е причината, за майка България, да се сближава с Русия, като:
  - средната руска заплата е почти колкото българската, а минималната е 1/3 от българската
  - като България изнася почти 2 пъти-повече от Русия на глава от населението, въпреки ... [/quote]
  Хахаха, пак пействаш подготвената ти опорна точка, която се оказа пълна с лъжи.

 53. 53 Профил на 4ort
  4ort
  Рейтинг: 1606 Неутрално

  Волът като рие, на гърба си го хвърля.
  Та така и със савецката работа.

 54. 54 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4177 Весело

  Хахаха.... еваларка на руските тайни служби.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 55. 55 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 1424 Весело

  По тази логика Путя трябваше да избере за президент на България на генерала, а Митьо Пищова!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 56. 56 Профил на Доналд!
  Доналд!
  Рейтинг: 217 Неутрално

  CNN? Хохохо

  Meryl Streep, one of the most over-rated actresses in Hollywood
 57. 57 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  "сред компроматите за личния живот на Тръмп попада и секс запис, заснет в Москва през 2013 г."

  Тръмп прави секс! Аууу чудо невиждано!
  Как може бе!

  Съболезнования към всички либераст-толерасти за евроатлантическите ви ценности!
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото е на чужд език

 59. 59 Профил на дерибеев
  дерибеев
  Рейтинг: 2809 Весело

  демокрацията не спи обаче , демокрацията реагира
  "Предложение да се забрани продажбата на руска водка бе внесено в законодателното събрания на американския щат Ню Хемпшир, съобщават БГНЕС и Дарик.
  Както съобщава във вторник местен вестник, който наблюдава и публикува информации от законодателната власт в САЩ, инициативата е на местния сенатор Джеф Удбърн.
  Според него местните власти в САЩ са длъжни да реагират на хакерските атаки, за които действащата администрация във Вашингтон сочи Москва."

 60. 60 Профил на Доналд!
  Доналд!
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#26] от "EU defender":

  Тръмп няма как да е зависим от ЦРУ...той им е шеф, не знаете ли?

  Meryl Streep, one of the most over-rated actresses in Hollywood
 61. 61 Профил на Pontif New Dnevnik SUCK
  Pontif New Dnevnik SUCK
  Рейтинг: 1762 Неутрално

  Веднъж като излезна в медиите няма спиране. Това са два независими доклада направени от две не свързани помежду си страни. И двата доклада казват едно и също нещо. Днес ФБИ и ЦРУ са информирали Тръмп, Обама и 8 сенатори за докладите. Това ще се разплете сравнително бързо. Най-после ще стане ясно защо Тръмп лиже задника на Путин. Според изтекла информация Тръмп е плащал на Руски проститутки да пикаят върху него. Разбира се всеки който има 5 грама мозък ще знае че "проститутките" са служителки на ФСБ и всичко е заснето и документирано. Да не говорим че докъто е бил в Русия през 2013г е комуникирал с отключен не инкриптван телефон и лаптоп - голям шаран.
  Аз лично нямам нищо против рускините и руснаците да пикаят върху него но имам проблем с това че хора от прдизборната му къмпания са били постоянно във връзка с руски подставени лица. Това вече е сериозно!
  По-важно е че сега вече каквото и да стане, каквото и да направи всички ще ги гледат под лупа, особено когато се опита да направи нещо с Путин.

  California Über Alles
 62. 62 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 706 Неутрално

  До коментар [#55] от "Julian Mall":

  Нашите политици са евтини за пазаруване. Не са ти нужни компромати. Виж, за да въздействаш така на бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти в Манхатън и другаде, ти е нужно повече от куфарче с долари (любимата валута на москалите).

  Every cradle is a grave.
 63. 63 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  [quote#59:"дерибеев"]Предложение да се забрани продажбата на руска водка[/quote]

  Не знам дали скоро ще има руска водка, тавариш.

  Производителят на водка „Руский стандарт” фалира
  http://trafficnews.bg/sviat/news/65967/

  Бояръшника й разказа играта на руската водка.

  The best way to predict the future is to invent it.
 64. 64 Профил на cognitive
  cognitive
  Рейтинг: 210 Неутрално

  Американците си го знаят какъв е и такъв си го избраха. Чудо голямо, че оправил някакъв руски парцал в Москва, даже ще му качат рейтинга. Колко още руски парцали има да оправя.

 65. 65 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2906 Весело

  До коментар [#8] от "iak":

  Да им е честит президент-матрьошка, на Путин играчката. А е предприел нещо не по кефа на кремльовския бащица, а е лъснал гол (буквално).

  Конспирациите са вредни за вашето здраве
 66. 66 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4177 Весело

  [quote#3:"snowball"]Кого лъжете, че сте дясна медия Дневник ?[/quote]

  Хайде пак с тази глупост! Кога и къде Дневник са твърдяли, че са дясна медия!???? Напротив, винаги тази медия си е била либерална. Голяма част от коментаторите и анализаторите в нея са либерали. И в края на краищата, ако не ви харесва редакционната политика на Дневник просто не четете и не коментирайте в този сайт. Намерете си някоя дясна медия, където да правите това.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 67. 67 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 447 Неутрално

  [quote#57:"Веселин Дечев"]Тръмп прави секс! Аууу чудо невиждано! [/quote]

  Аз мислих, че атакистите сте фенове на семейните ценности. Поне така твърдяхте, като се опитвахте да аргументирате хомофобията си. Явно изневярата не е проблем за добрите семейни ценности.

  П.П. Затова не ви вярваме

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 68. 68 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 1424 Любопитно

  [quote#27:"iak"]Б@си порнографията! Путин урежда проститутки на Оранго, а той за отплата го нарича "велик лидер" и "много умен". Никой не знае, какво още му е обещал? Може и майка България да е в обещанието? [/quote]
  Яки, мислиш ли че който и да е спонсор на конкурси за красота има нужда някой да му урежда проститутки? Да не получиш удар заради някакви въображаеми компромати или само симулираш възмущение?

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 69. 69 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  [quote#61:"Pontif А"]хора от прдизборната му къмпания са били постоянно във връзка с руски подставени лица. Това вече е сериозно![/quote]
  А когато лица от американското посолство са в постоянна връзка с Протестна мрежа и подобни организации не е сериозно?

  Съболезнования към всички либераст-толерасти за евроатлантическите ви ценности!
 70. 70 Профил на kalingeorgiev
  kalingeorgiev
  Рейтинг: 314 Неутрално

  До коментар [#18] от "In my world":

  Аз смятам, че Тръмп ще донесе много грижи на Русия (Северна азия или като там я наричате според предпочитанията си). Според мен той ще е много по-ефективен, без да издава външна агресия, за разлика от доста неадекватната политика на демократите по отношение на руснаците. И тогава ще ми е интересно салтоморталетата и от двете страни тук във форума, голяма циркова акробатика ще е. Враговете ще станат приятели и приятелите врагове ...
  Между другото в Москва "северноазиатците" са напълно наясно какъв "приятел" им е Тръмп.

  Загниваща РУСИЯ: https://youtu.be/LslDx7X3gLE
 71. 71 Профил на vesolr
  vesolr
  Рейтинг: 2906 Весело

  [quote#61:"Pontif А"]Да не говорим че докъто е бил в Русия през 2013г е комуникирал с отключен не инкриптван телефон и лаптоп - голям шаран. [/quote]
  Пълен дилетант. А се хвалеше, че разбирал от хакване и 10-годишният му син бил компютърен гений и го открехнал на компютрите...

  Конспирациите са вредни за вашето здраве
 72. 72 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4177 Весело

  До коментар [#6] от "Julius":

  НЕ само му обрусва главата, Тръми нападна Винс повали го на земята и му удари няколко крушета. Гледах видеозапис наскоро на този интересен момент от живота на Тръмпи.

  П.П.
  Със сигурност първи и най-вероятно последен президент който е участвал пряко в WWE.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 73. 73 Профил на Fiji
  Fiji
  Рейтинг: 2666 Неутрално

  Ето че приятелството между Путин и Тръмп си има обяснение.

 74. 74
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 75. 75 Профил на nikoia
  nikoia
  Рейтинг: 538 Неутрално

  До коментар [#31] от "kamenpavlov":
  Никой и не е насочил компроматите към такива като Вас. Ама за консервативните американци, които са и основните му избиратели ...

  nikoia
 76. 76 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 852 Весело

  [quote#61:"Pontif А"]По-важно е че сега вече каквото и да стане, каквото и да направи всички ще ги гледат под лупа, особено когато се опита да направи нещо с Путин. [/quote]
  Значи на управниците в Кремъл, пак им се е получило "как всегда"...

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 77. 77 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 479 Неутрално

  Браво, Дневник!

  Успяхте да преведете новина, цитирана от Buzzfeed, и СКАЛЪПЕНА ВЪВ 4CHAN!

  Невероятни сте!
  Алелуя!

  Част от абсолютната либерална ехо-дупка, в която едни и същи неща се въртят.

  За тези, които могат да четат:

  http://nypost.com/2017/01/10/buzzfeeds-trump-report-takes-fake-news-to-a-new-level/

  > BEACEFUL REBUGEES :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd > BENIS :DDDDDDDDDDDDD
 78. 78 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  [quote#70:"kalingeorgiev"]Аз смятам, че Тръмп ще донесе много грижи на Русия (Северна азия или като там я наричате според предпочитанията си). Според мен той ще е много по-ефективен, без да издава външна агресия, за разлика от доста неадекватната политика на демократите по отношение на руснаците.[/quote]

  Дано е така.

  The best way to predict the future is to invent it.
 79. 79 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4177 Любопитно

  До коментар [#10] от "Ватник":

  Има много гнили неща и историйки около този клоун, който стана президент. Никога президент не е ставала толкова скандална личност като Тръмпи. Целия му мандат ще бъде изпъстрен със скандали, то това е сигурно от сега. Дано не изкара целия си мандат, че САЩ стана за смях и срам пред целия свят с подобен клоун начело на държавата им.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 80. 80 Профил на puhpuhan4o
  puhpuhan4o
  Рейтинг: 479 Неутрално

  [quote#67:"stupid_american"]Аз мислих, че атакистите сте фенове на семейните ценности. Поне така твърдяхте, като се опитвахте да аргументирате хомофобията си. Явно изневярата не е проблем за добрите семейни ценности.

  П.П. Затова не ви вярваме [/quote]

  Чети, либерал.

  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-10/4chan-claims-have-fabricated-anti-trump-report-hoax

  > BEACEFUL REBUGEES :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd > BENIS :DDDDDDDDDDDDD
 81. 81 Профил на tww09306483
  tww09306483
  Рейтинг: 3378 Неутрално

  До коментар [#35] от "Judjuk":

  Не бе, няма как да са знаели, какъв ще стане...! Просто, американски милиардер на разходка в Русия, не е риба за изпускане. Човек от страната на врага, с контакти на много нива във властта и някакво влияние. Пускат стръв хората, това им е работата. Ако клъвне добре... Може и да е клъвнал, ще се разбере.
  Ако Тръмп му е отпуснал края по време на руската екскурзия, твърде вероятно, вече да е закачен на куката. Просто са случили на точния човек руснаците в точния момент...! Кой е казал, че и американците не могат да бъдат прекарани?

  Искам да съм негър, в щата Алабама...! С белната усмивка щедро да ви лъжа: Колко съм нещастен, колко съм ви длъжен...!
 82. 82 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 1632 Неутрално

  Да ви напомня, е Клинтън беше заплашен от импийчмънт заради една свирка. А този са го пикали рускини. Представям си как са си говорили после - "Пикала съм му на тоя"

  The best way to predict the future is to invent it.
 83. 83 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 1424 Любопитно

  [quote#62:"Ватник"]Виж, за да въздействаш така на бизнесмен, занимаващ се с недвижими имоти в Манхатън и другаде, ти е нужно повече от куфарче с долари (любимата валута на москалите). [/quote]
  Ами по това време зрееше Майдана в Украината и ако руските служби са толкова предвидливи трябваше да успеят да го парират и да насочат там куфарчетата с долари вместо да се занимават със спонсори на конкурси за красота. Защото по тая логика всеки западен бизнесмен е обект на внимание на руските служби? Нещо много работа ще им се отвори?
  До коментар [#62] от "Ватник":

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 84. 84 Профил на Доналд!
  Доналд!
  Рейтинг: 217 Неутрално

  До коментар [#63] от "EU defender":

  Бро, не фалира, а преструктотуира....иначе и на мен не ми харесва Стандарта, за това си пия Белуга.

  Meryl Streep, one of the most over-rated actresses in Hollywood
 85. 85 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1659 Любопитно

  До коментар [#47] от "ПРОРОК ИЛИЯ":

  "Докато съм президент, Русия ще ни уважава далеч повече, отколкото досега, и двете страни може би ще работят заедно, за да решат някои от големите проблеми на света", обяви по-рано Тръмп.
  Да му даде Господ сили и да го пази да не го гръмнат както Линкълн чифутите!!!! Покушението срещу него го прави мъченик, който се жертва в името на благополучието на нацията. Още след първото покушение срещу него, когато цилиндърът му е улучен от куршум, той заявява: „Всеки ден може да бъде последен в моя живот, което увеличава желанието ми да завърша моята мисия за благото на нацията.“

 86. 86 Профил на Бенк-Бенк
  Бенк-Бенк
  Рейтинг: 752 Весело

  [quote#59:"дерибеев"]демокрацията не спи обаче , демокрацията реагира
  "Предложение да се забрани продажбата на руска водка бе внесено в законодателното събрания на американския щат Ню Хемпшир, съобщават БГНЕС и Дарик. [/quote]
  -Бе там бяха забранили и вноса на кубински пури и ром, пък всички паралии любители на пури и ром са си ги доставяли през десетките години ембарго. Накога си по време на сухия режим, всичкият алкохол е бил забранен, ама са пиели и тогава, само се е доразвила мафията, нелегалното производство и контрабандата.

 87. 87 Профил на Иво
  Иво
  Рейтинг: 4177 Любопитно

  До коментар [#27] от "iak":

  Предстои да видим какво още са се разбрали двамата. Американците те първа ще се разкайват за това, че избраха този клоун за президент. Всъщност грешка, не американците, а електорите, защото те избират кой да стане президент в края на крайщата. Ако, бяха американците то това трябваше да бъде Хилъри, защото тя получи почти 3 милиона гласа повече от Тръмпи на изборите.

  "Каква е ползата за човека, ако придобие цял свят, a повреди на душата си? "Евангелие на Марко, Глава 8:36
 88. 88 Профил на Martina
  Martina
  Рейтинг: 495 Неутрално

  До коментар [#31] от "kamenpavlov":

  Ами не е....

  Mt
 89. 89 Профил на globetrotter
  globetrotter
  Рейтинг: 1157 Весело

  /pol/ превъртяха играта.

 90. 90 Профил на deutschland
  deutschland
  Рейтинг: 729 Весело

  "Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в "Туитър" новоизбраният президент на САЩ, след като разбра за новината.
  ------
  хахахаха отново от дузпа в тъч!

 91. 91 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 447 Неутрално

  До коментар [#70] от "kalingeorgiev":
  [quote#70:"kalingeorgiev"]Аз смятам, че Тръмп ще донесе много грижи на Русия[/quote]

  И защо така смяташ?

  (между другото, оняден ти зададох точно същия въпрос. Отговор нямаше)

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 92. 92 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 852 Весело

  [quote#20:"'ΕΡΕΒΟΣ"]И защо американските служби са спали и нямат компромати за Путин ?
  А ? [/quote]
  Ми не им трябват компромати с мръсотии. Компроматите срещу Путин се виждат от всички на таблото на борсите за въглеводороди, а руснаците ги виждат на таблата в обменните бюра...
  Тема за размисъл: "Защо дъщерята на американеца влиза в управлението на страната и то със съпруга си, а дъщерите на руснака дори не живеят в Русия?"

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
 93. 93 Профил на nigel
  nigel
  Рейтинг: 746 Неутрално

  [quote#82:"EU defender"]Да ви напомня, е Клинтън беше заплашен от импийчмънт заради една свирка. [/quote]
  Импийчмънтът на Клинтън не беше заради свирката, а заради това че излъга под клетва че не е правил секс със стажантката. После го увърташе че това не било точно секс и т.н., та му се размина на косъм. Но не искам да си представям какви камъни му е чукала на главата Хилари - изслушванията в Конгреса сигурно са му се видяли почивка.
  По същото време имаше избори в Аржентина и противниците изкараха компромати за извънбрачен секс на президента. В резултат рейтинга му беше скочил с десетина процента

 94. 94 Профил на Ватник
  Ватник
  Рейтинг: 706 Неутрално

  [quote#89:"globetrotter"]/pol/ превъртяха играта. [/quote]

  За историята със златните душове - може би.
  За доклада на ЦРУ и ФБР - той си е автентичен.
  Може би компроматите не са от такова естество, каквото твърди buzzfeed, но компромати със сигурност има.
  Просто поведението на Тръмп спрямо Путин и Русия е алогично.

  Every cradle is a grave.
 95. 95 Профил на Julian Mall
  Julian Mall
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  [quote#1:"Paolo Di Canio"]За бай Доналд всички имат компромати [/quote]
  Ами Нормана знаеше за този компромат още преди да се появи!

  По-добре миг свобода отколкото живот в робство
 96. 96 Профил на Martina
  Martina
  Рейтинг: 495 Неутрално

  До коментар [#85] от "Дедо Либен":

  "Да му даде Господ сили и да го пази да не го гръмнат както Линкълн чифутите!!!!"

  Дедо Либене, що реши, че Линкълн са го гръмнали чифути? Бял индивид с расистки наклонности го е гръмнал...

  Mt
 97. 97 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 1025 Неутрално

  До коментар [#4] от "iak":
  Докато това /и още много/ не се проумее от българите, нищо няма да се промени в България ... прочее, някой съмнява ли се, че рашките са снимали в апартамента на Тръмп ???

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 98. 98 Профил на Judjuk
  Judjuk
  Рейтинг: 3475 Неутрално

  [quote#81:"tww09306483"]Кой е казал, че и американците не могат да бъдат прекарани? [/quote]
  Е, как да е прекаран пък Тръмп. Той само секс правил, културен, интелигентен, без перверзии и оргии. Това само ще го издигне в очите на американците. Плюс това е твърдение на ЦРУ, за руснаците само се предполага. Ама пък ЦРУ откъде знаят тези подробности, да не би те да са го следили? Ако да, сигурно от години го правят.

 99. 99 Профил на stupid_american
  stupid_american
  Рейтинг: 447 Неутрално

  До коментар [#90] от "deutschland":
  [quote#90:"deutschland"]"Фалшиви новини - пълен политически лов на вещици", реагира в "Туитър" новоизбраният президент на САЩ, след като разбра за новината.
  ------
  хахахаха отново от дузпа в тъч![/quote]

  Е, щом Тръмп казва, че Тръмп е невинен, значи е точно така. Да не би Тръмп да е заинтересован по някакъв начин Тръмп да е невинен? Да не би да е страна в конфликта?

  П.П. Иди се спей с кремълските майстори за малко по-убедителни опорни точки. Примерно, колко полезна е урината за кожата

  "Дясна Вена" през 2009: "Viva Chaves! Viva la revolución! Venceremos!" "Дясна Вена" през 2010: "Viva Fidel! Un gran, gran Hombre!" :D :D :D
 100. 100 Профил на gost22
  gost22
  Рейтинг: 852 Любопитно

  [quote#91:"stupid_american"]И защо така смяташ? [/quote]
  Защото целия му бизнес, и този на семейството му е зависим от САЩ, а не от Русия, и ако трябва да избира, ще гледа да остане след мандата си с добри позиции спрямо американската съдебна система и с добри приятели сред американските бизнес среди. Просто няма друга алтернатива, щото дори Депардийо избяга от Русия...

  "Историята служи на българите, да не си взема поука от нея." ...Фра Дяволо. Жалко, но все още е факт...
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах